Skola,simhallen,vetrinärn,stallet!!

Idag så var man på skolan hade matte med bertil och lämnade in läxan och klarade veckans problem, sedan vare idrott och då spelade vi först brännboll och mitt lag vann ju såklart och sedan basket och själv gjorde jag mål, jag är ju så dålig på basket så, sedan var det skolfoto efter så man fick synda sig göra sig klar och sedan var det och fick ju sitta med killarna som vanligt och sedan hade vi SO och sedan så hade man bara engelska kvar, håller på med en interwiev och hade gjort 10 frågor men nu har jag gjort 48 ganska nöjd, men sedan så slutade man vi kl 13 och då gick man ju till simhallen väntade, sedan var det att gå med meicie till vetrinärn och sedanså väntade jag på Sara som slutade kl 15 och hon skjutsade upp mig på stallet och sedan pluggade man litegranna däruppe tills alva kom och sedan rann tiden bara i väg.
Vi red och Elf var verkligen fin idag och vi hoppade även utanstigbyglar och avslutade med ett hinder på 85cm, iallafall jag och Juni. :)

Underbara bäbis!<3

Sedan spelade man ju kort såklart pratade lite och allt annat man kan göra i ett stall, tillomeg tog en liten runda och gick lite.

Syrran red ju inte idag som att hon var och inventera på ICA, det var ju u-sek som skulle göra det men jag hade ju träning men den hinner jag ju inte så jag tänkte men då värkade det vara så många som skulle hjälpa till redan så jag skit i det. :p

Som vanligt

Tycker inläggen som jag läger in nu handlar typ om samma saker, men det är liskom såhär en vanlig dag ser ut hos mig. Skola först som vanligt klockan åtta och slutade fyra som vanligt, sedan åkte jag hem och om en timme ska jag vara på Ica och inventera istället för att rida. :/ Känns inge kul men ska få rida igen min gång imorgon stället! :)

Så nu ska jag snart äta lite sedan kommer Susanna och då far vi iväg mot Ica där förmodligen alla väntar som ska vara med, tror vi är prick tio stycken.


Matchen mot HK BK..

Jaa, finns inte så mkt att säga, förutom att vi vann med 3-2 men vi kan spela mkt bättre.
Men imorrn blir det först skola sedan vetrinär och efter det blir det STALLET!!
Tänkte åka dit så fort vi har varit med Meicie oss vetrinärn och det kanske blir vid 2 halv 3 och tänkte plugga lite där och sedan rida, Madicken ska ju inte som sagt till stallet men det blir ju asa bra tycker ju jag. :p
Hoppas det går bättre än förra gången och vi har ju dressyr så jag tänkte om jag skulle köra utan stigbyglar eller inte, får väl höra med Alva om hon vill, vi sa ju att vi skulle rida jämt när vi red dressyr utan stigbyglar och det orkar jag inte. xD
Men iallafall blire inge fotbollsträning imorrn, pga att jag inte hinner! ;)

(Bild i repris javet)
Godnatt! :)


Hela fadderullan!

Nu är man hemma och kan ta det lungt, först skola åtta till fyra som var som vanligt, var iaf väldigt trött likaså min vän så vi hade det roligt på mattelektionen ;) Haha mer behöver man liksom inte veta, sedan så åkte hem åt middag lite snabbt och sedan till stallet för ungdomssektionsmöte, gick igenom lite grejjor sedan när det var klart hälsade jag på lille Donald, hihi sötaste ponnyn! Han lägger huvudet på axeln då man kliar han på halsen, lillprinsen det. Sedan så pratade jag med min ridlärare om morgondagens ridlektion som jag inte kommer på utan jag ska rida på torsdag istället och hoppas få lille Donni då. Ska inventera imorgon på Ica Andersson så då hinner jag helt enkelt inte rida och det är liksom via ungdomssektionen vi gör det så då blev det en annan riddag för mig den här veckan.

Ska väl försöka göra någon nytta nu då, så ha de så bra och glöm inte hästens dag på söndag! :)


Älskar dej

Match mot...

Match mot Heffnersklubban BK och laguppställningen är:
Rebecka Pettersson
Ebba Broberg
Julia Edström
Isabelle Forslund
Emma Larsson
Holly R Westerlund
Matilda Andersson-Knut
Amanda Nilsson
Fanny Sellin
Felicia Högkvist
Evelina Höglund
Erica Persson
Tiffanie Sellbom
Matilda Svensson

Nu ska vi köttaaa!

Dienstag! :)

Nu har man nyss kommit hem från skolan och jag hade först tyska, ganska skön lektion, skrev av en text och ändrade formen sedan började jag på något nytt häfte och sedan såg vi på en film eller serie "Turkiska för nybörjare" tro jag den heter eller nått sånt, men sedan så hade man 5 minuter på sig till teknik och då lämnade jag in läxan och skulle göra en uppfinning, tänkte göra en Vandrande dammsugare med hjälp av Felicia som teknik vän och vi ska bara göra en liten prodotyp (stavning)
Sedan så hade man matte och vi hade Pernilla som resurs lärare så några som behöde lite mer hjälp fick gå dit och det var bara 2 st så då hängde jag på och vi jobbade matte och skit i Ulla (Olla) iallafall jag och Fifa, Pernilla är iallafall min gamla mattelärare som jag hade i 7:an riktiga bra och snäll lärare.
Sedan så vare några killar som inte kom på veckans problem som jag däremot redan gjort och då såklart försökte dem få fram svaren av mig. ;/
Tyckte den inte var så speciellt svår så ja tyckte dem kunde komma påre själv.
Men iallafall vare riktigt skön och bara vara 4 st på matten.jobbade typ 20 min utan pernilla också men men, sedan vare lunch och det var spagetti och köttfärssås och sedan fanns det ju även sallad som vanligt och även brocoli.
Sedan hade vi tjejer ett litet snack med Pia så då kom man ju försent till musik men iallafall så prade vi väldigt mkt och Anders sjung lite Linda Begntzing och sedan vare bara SO:n kvar, jobbade där som vanligt med geografi och nu på fredag så har vi ju prov, så himla skönt att ha prov andra veckan! INTE SÅ SPECIELLT!!

You are my heart!♥

Förstår om ni inte ha läst allt men ikväll äre match kommer lite info om den strax! :)

Harebra! ;)


stallet..

Hjälpte som sagt min moster idag när hon skulle rida för tredje gången och hon hade Columbus, som var väldigt snäll att tränsa idag och det gick jätte bra för dem idag, dem körde serpentinbågar och volter.
Sedan var man på simhallen och väntade på mamma och syrran och sedan for vi hem såg glamour och nu hade jag tänkt sitta vid datorn och sedan tänkte jag lite smart, att jag skulle plugga lite och så, imorrn äre fotbollsmatch, så jävla taggad. ;D

Jag älskar dig, för den du är!♥


Äntligen hemma....

Äntligen hemma från skolan och idag har man fått städat en 2 hela väggar på skolan med fifa och jag tycker vi var extremt duktig, vi skulle få ett A+ tycker jag.
Det var väldigt jobbigt men väldigt pinsamt och tråkigt för typ alla trodde det var vi som hade kluddat på väggarna, men vi fick också beröm av några som tyckte vi var "Väldigt duktiga!"

Nu ska man höra om man ska till stallet idag och hjälpa min moster vid 6 tiden typ och innan de ska jag väll göra lite läxa som att man missade 2 lektioner. Så nu är bara och börja plugga lite engelska,svenska och även lite tyska och SO.

Världens bästa vän!<3


Måndag, skolan och badhuset.

Hemma nu efter dagens skoldag, skulle ju egentligen gå till fyra men våran tvåtimmars biologi blev inställd och engelskan fick vi jobba hemma på istället så då fick vi sluta tio över elva. Superbra! :D
Så sedan klockan halv fem så blir det simhallen och ha simkurs! Får se om man känner några barn som har gått förut, men lär ju inte komma hem förns tio ikväll typ, lång dag!
Men imorgon är det skola och sedan stallet, superduperbra!

Men hejdå, nu är det dags att göra lite läxa :/


Sommar, jag vill ha sommaren tillbaka! :)

Imorgon är det måndag

Näe snart blir det att sova, skola imorgon som ni alla kanske vet, känner mig inte alls glad över det. Men ja man ska väl inte klaga heller, imorgon blir der kankse inget inlägg från min sida då jag går i skolan till fyra och klockan halv fem så hjälper jag min mamma med simskolor, eller ja lekplask och simskola är det ju. Men ska försöka ladda upp nånting, det skulle ju vara bra om ni skrev vad ni saknar på bloggen eller om det är något ni vill läsa mer om, vi svarar gärna på frågor om ni har några, men nu ska göra lite fysik innan jag somnar!


Titta en liten buse, haha världens sötaste jue!
Älskar dig busponni!♥
(Lite synd att staketet är i vägen)

Dagen..

Denna dagen så hade vi en träningsmatch mot damutvecklingen och jag fick spela back hela matchen, som jag tycker är tråkigt och så men det gick väl skapligt hoppas jag men tyckte det gick skit om jag fick säga men vi vann iallafall med 2-0 över dem och sedan for jag till birsta en snabbis och nu har jag sett på fångarna på fortet, när Anna Anka vann och dem fick lite mer än 42000!

Jag älskar dig!<3


Film och lite annat

Nyss sett på en halvbra film på kanal fem, True confessions of a Hollywood starlet. Sedan har jag typ inte gjort någonting idag, tävkt gjort lite läxa men än har det inte blivit av. Ska iaf försöka göra det lite senare och får se om man hinner med något annat kul.

Men imorgon är det skola och jag börjar klockan åtta, men jag har en inställd lektion imorgon så jag får se om vi får sluta tidigare eller så, men nu ska jag spela något kul spel, ha de! :)

Nu kommer resten....

Nu är några bilder uppe har ju även knäppt mer!!

Sofia

Carro & Cola

Amanda & Holly

Anna

Elisea

Emma & Dacke

Felicia & Cocktail

Signe
Några ryttare från Timrå som också var med i Matfors


Lite bilder som inte har kunnats ladda upp.......

Här kommer lite bilder som gick att ladda in...

Tim & Lady

Linn & Alex

Felicia & Trasan

Det var alla bilder som funkade att ladda upp, så ni får nöja er med dem här just nu.
Bilderna är tagna från Matfors tävlingen!


träningsmatch...

Idag är det träningsmatch mot damutvecklingen kl 15:30 och hade tänkt åkt till birsta innan elr efter då bara en snabbis, men jag får se om vi hinner.

Matildorna;)


Olika bloggar!

Tänkte skriva ner dom bloggar som jag följer!

http://ponniliv.blogg.se/

http://remoont.blogg.se/

http://awesomestyle.blogg.se/

http://jenniieferbylin.blogg.se/

http://emeliiehellbergg.blogg.se/index.html

http://monkiapa.blogg.se/index.html

http://alvaaabrahamsson.blogg.se/index.html

Sedan finns det några som jag bara kollar ibland! :)


Alvas resturang! :D


Tänkte bara berätta lite smått om Alvas resturang som jag och Matilda besökte i sommar! xD
Haha, iaf så berättade Alva att hon hade MVG i hemkunskap så hon gjorde middag en dag då vi var hemma hos henne, potatisbullar, bacon och lite sallad! Perfekt, hon var ju super och vilken uppläggning, världens bästa resturang! :D Och det var faktiskt riktigt gott, du är bäst Alva och klart ett MVG!!!!


Dooooonald :')


Världen vackraste prins, jag älskar dig!♥

Nu är jag snäll och visar några failbilder också! :D


Du och Jag, Det är så det ska va!

underbaraste

du är så underbar
bild saknas

Birsta city och....

Då har man varit och shoppat lite på birsta med syrran och så, träffade några vänner där men köpte inte så
väl mkt utan jag undrar vad man ska ha på sig när vi har fotografering på onsdag! :)
nu ska jag sköta hästarna och senare blire ju fångarna på fortet och jag tror att anna anka ska va med idag men är inte 100% säker, skulle va jätte roligt att se iallafall.

Idag är det lördag.

Nyss sett på lite repriser på tvn, Glamour och lite annat. Sedan såg vi även en liten amris (amrikansk cocker spaniel) ute på gatan som mamma kände så vi gick ut och pratade lite med, en liten söt rödvit valp, nu vill jag också ha en liten valp! :') Iaf så nu funderar jag och Matilda åka in en snabbis på birsta då hon ska hitta några kläder tills fotograferingen på skolan och jag får väl se om jag hittar något!
Sedan hoppas jag på att något kul händer! :D


Sett på film...

Ja då har jag stt på Under ytan med Sandra (Johanna Sällström) och Roffe (Mikael Persbrandt)
Såg ju den i 7:an när vi jobbade med droger och sånt och nu ska jag spela klart ett spel på spela och sedan sova.
Blir eventuellt birsta imorrn med Madicken om vi har lust annars kanske det blir stallet eller hittar vi på något skojjsigt hemma.


Sen så att alla vet så är det nå fel på båda min datorer så jag kan inte ladda upp nya bilder vi inte haft på bloggen tyvärr, så det blir repris på bilderna men madicken kan ju ladda up lite nya. ;)

God natt!/Matilda

Helg :D

Jaa, nu är den efterlängtade helgen här! Haha, har iaf haft en rätt så bra dag, två lektioner +mentorsamling och slutade halv ett vilket var super! :D Sedan så åkte jag och Felicia moppen till stallet där vi tänkte plugga lite, men giss om det blev så, haha. Iaf så försökte vi oss på fysiken men det gick inge bra så vi gav upp. Sedan så skulle Fello rida så då gick jag en tur i skogen med henne och Prisse och kollade sedan då hon red i manegen. Sedan åkte hon hem och jag hjälpte till med några hästar och tränsa och så då det är små barn som rider på fredagar, sedan så fick Donald en liten dusch, har inte börjat schamponerat han än men det kommer, han går iaf spola av utan problem nu! :)
Sedan vid halv sju så hämtade jag upp Matilda som hade fotbollsträning och sedan när vi kom hem var det jag och Tulda som skulle laga mat, och så passade vi även på att gör en kladdkaka! Mums :)


Tycker alla ska ta en titt på våran braiga vän Sofias blogg!
http://awesomestyle.blogg.se/

Tack för mig!

Fotbollsträning....

Då har man varit på fotbolls träning och vi var drygt 16 st, gick inte så bra men ändå så gick det bra, åkte aldrig till stallet men kanske åker dit till helgen och nu på söndag blire tränings match mot dam-utvecklingen! ;)

Hej då! :)

Första veckan avklarad!

Då har man klarat första veckan av 8:an och jag har världens sämsta schema och sen är man 23 i klassen och nu vet jag att vi ska ha idrott med några 7:or också,
Hoppas det är få för det blir så himla mkt annars, iallafall så har man haft svenska och då jobbade vi med Studieteknik, sedan har man haft so och tyska med.
Nu blire fotbollsträning sedan stallet kanske. xD

Hare!


Jaa, nu är det klart

Nu är det bara att vänta och se om det blir av vilket jag hoppas! :D
Iaf, som tidigare så har jag varit på skolan och slutade fyra, men jag har ju roligt ändå med mina vänner, men har faktiskt redan fått typ tre läxor också vilket jag inte alls tycker om. Men iaf sedan åkte jag till stallet då min kusin rider och jag och Tulda passar på att följa med för att få vara i stallet också pratade jag med Sara och hörde om Tim skulle tävla i Kramfors och än är det inte bestämt men hoppas på att det blir av som sagt. Haha sa åt Tim att han skulle tjata lite om att få tävla där också, haha jag är så smart! :)
Sedan var jag lite med Felicia på stallet och fodrade dom sedan åkte vi hem och åt. Så nu sitter jag här och längtar till helgen!


Att det kan finnas något så bra som dig!
Världens bästa Donald! :')

Skola sedan stallet...

Idag hade man sovmorgon till typ halv 10 och har haft matte,bild och fysik och nu lärare i både bild och fysik.
Orkar inte vänta 2 veckor på att få rida på elevensval. ;)
Sedan var man på stallet och hjälpte kusinen sedan medans Madicken hämtade moppen kollade jag på när Tim red och sedan var jag i stallet lite med elf och sedan fodrade jag, madde och felle hästarna, å gud vad skitig man blev. :/

Utan imorrn blire först skola, stallet och sedan fot boll och det är ju över en vecka sedan jag träna, som att jag haft ont i halsen.

I skolan just nu och har...

Sitter nu i ett klassrum och har Historia A och min vän Felicia och jag har nyss fått historiaböcker! Vi får liksom göra vad vi vill nu när vi får böckerna så då passar jag på att slänga in ett lite kort inlägg. Slutar iaf fyra och då åker jag till stallet och kommer hem ikväll nån gång, men hejdå nu ska snart lektionen börja.

Vet ej varför texten blev så stor men aa...


Ridningen på bäbis!

Ridpasset idag gick inte så bra eller det var långt ifrån den bästa gången men vi red först ut i skogen och skrittade fram och red ju såklart sist med Alva och vi fick småhoppa lite ute i skogen men sedan körde vi lite dressyr markarbete och så men det gick inge vidare idag, men vi tar nya tag. xD

<3

<3
Jag & Elf
Nu tar vi nya tag och väntar till på onsdag igen!<3

Glömde bort och skriva hur det gick med meicie, hon var ju till vetrinären idag och hon har blivit sämre i öronen! :'(


Dagen, ridpass..

Hemma nu efter en lång dag. Först vare skola, hade typ matte hela dagen, så tur att man har så roliga vänner att man överlever dagen! :D Haha, sedan stallet och red lillprinsen, hur fin som helst idag då han slappnade av och sedan fick vi också ha lite markarbete med små hinder. Haha, gick skit rent ut sagt till en början men då vi bytte varv blev det helt perfekt och min ridlärare tyckte jag skulle tävla 70cm, och kan säga att jag är riktigt nöjd med dagens ridpass, Donald skötte sig super och jag var väldigt mjuk och avslappnad, skönt! :') Världens bästa Donald!


Skolan:)

Varit på skolan från 8-13, fick sluta tidigare för att jag skulle gå med meicie till vetrinären opch hon har fått ont i öronen  igen och ska tvättas där var 3:dje dag.
Nu ska jag göra mig iordning och åka till stallet och rida bäbis, hoppas han är lika fin som förra gången;)

Jag älskar dig så!♥

Läggdags snart

Nu ska jag snart lägga mig och sova för imorgon börjar man skolan klockan åtta och slutar inte förns fyra och sedan efter skolan sticker jag direkt till stallet! Vet inte riktigt vem jag kommer få rida imorgon, tror faktiskt inte det blir Donald, men jag hoppas det blir som vanligt framöver för jag vill inte att det ska vara slut än. Iaf så har jag tyska, matte typ 3 timmar, fysik och lite små raster här och där. Men kommer förmodligen bli ett sent inlägg imorgon om jag inte hinner skriva något på skolan, haha fast det lär ju ta år att få igång den datorn, men men godnatt! :)

Schule xD

idag så har man gått i skolan från 8-15 och inte får man äta sig mätt heller utan en portion är det som gäller och började dagen med tyska och där jobbade ja med julia och sedan var det teknik med ny lärare, Pär hette han och han kunde tydligen rida. :p
Sedan hade man musik som det var ett bra tag sen man hade i 6:an var ju sist, sedan gick jag på maten med fifa och åt korvstråganoff sedan var det matte, med en ny lärare där med fast inte ny på skolan, har haft Perilla förut men nu har man Bertil.
Jobbade några tal bara som att han pratade så mkt men hjälpte Matilda och felle också för att dem läser ju inte om kapitlet.
Jag har 8:ans matte bok röd, den gröna är lite lättare och det är ju så dåligt att mina b uppgifter är doms c uppgifter och mina a uppgifte är deras b uppgifter, så dåligt och när jag menar dem så menar jag matilda och felicias bok. xD
Sista lektionen hade man SO!!

Spelade inte seriematchen idag som att jag har haft ont i halsen sen i fredags och då har jag ju inte tränat något, så då stod jag över och vilar upp mig till tränigen på fredag som kommer. och jag hörde att dem förlorade med 2-3 mot Alnö. Tyvärr så kunde jag inte kolla hade ingen skjuts! :(
Hare bra :)

Skooooolan

Ja, nu är man hemma från skolan och kan ta det lungt, började halv tio och slutade fyra! Ganska jobbigt men det gick, matte, engelska, historia och idrott det var det som stod på schemat idag, så vi hade en liten mjukstart i alla dom ämnena typ. Känner på mig att det här året kommer bli minst lika jobbigt som första, men det är bara att kämpa på även fast man kommer ha skit mycket att göra. Men imorgon ser jag fram emot iaf för då är det ridning, men en lång skoldag, åtta till fyra som vanligt. Hoppas dagen går fort så man kan få åka till stallet och ta det lite lungt! :)

Men nu ska jag sköta lite hästar på howrse och göra lite annat tråkigt som att städa så vi hörs!


Lilla vän vad skulle jag göra utan dig?♥

stallet avklarat!

Nu har man varit på stllet och suttit ett bra tag vi howrse och jag tycker inte om blogg.se för det går ju inte att ladda upp bilder!!!


Nu.... :D

Jaa, hemma efter första skoldagen, slutade vid två! :)
Iaf så samlades vi i skrivsalen och fick lite info och så, sedan gick vi iväg med våra mentorer. Så vi gick till sal 3 fick schema och några fler papper, och sedan då alla får typ sluta, gissa vad läraren säger då. Vi ska gå igenom provet som vi hade i våras, vi bara neej, han måste skojja. Haha, så är det när man går natur vet ni, när alla andra slutar då har vi genomgång!
Och världens sämsta schema också, eller nästan.

Men nu ska jag och syrran snart till stallet så hejdå! :)


Första dagen avklarad!

Idag så har man varit på skolan från 8:15-10:30 och vi snackade typ bara och fick en hel hög med papper men vi har ju nytt betygsystem osv men sen hr dem ju även gjort om undervisningsgrupperna, vi var 14 typ förut och nu är vi 23 och jag går i Alpha 8:A och i vit grupp som består av:
William A
Nicklas
Bryan N
Kevin S
Victor Å
Fredrik M
Albin O
Sanna J
Fifa S
Michelle A
Felicia H
Matilda S
Taher R
Simon Z
Arvid T
Alex T
Sofie H
Sandra W
Mathias H
Gillbert H
Kevin N-R
Matilda A-K
Josefine B

Sedan har man världens sämsta schema, kommer bild så fort som möjligt. xD


Skolan

Haha, härligt att börja först skoldagen med sovmorgon. Nu ska man göra sig klar och ta det lungt sedan tar man moppen till skolan fast det regnar. Hoppas det blir en kort dag iaf, men mer kommer sen och tror faktiskt att ag ska till stallet idag, jag hoppas på det iaf, men ha de så bra! :)

Just nu..

Sitter jag här och gör ingenting, hade iaf roligt på selånger med Anna och Mikaela! :) Köpte strumpor och inget annat och träffade några man kände, var där någon timme sedan åkte vi hem. Så nu sitter man hemma och nästan känner sig tvungen att gå in på howrse bara för att sköta alla hästar, men inte orkar man det heller.
Och imorgon börjar skolan, andra året på gymnasiet, hoppas verkligen det blir en slapp vecka utan något skolarbete alls, men det börjar ju bra iaf, sovmorgon till halv tolv! :D Haha, men vi lär väl ha otur och sluta fyra :/
Närå men nu ska jag göra något kul, hejdå!


Om man bara kunde vrida tillbaka tiden till då man hade det som bäst!


Selånger!

Då har man varit på selånger i några timmar och jag åkte dit med mina 2 mostrar och jag köpte bara strumpor men så nöjd ändå.
Imorrn äre skola och då börjar man kl 8:15 och går till 10:30, sen kanske det blir stallet om jag har tur ;)


Selånger

Jaa, nu är man typ klar för att åka på selångers marknad med två härliga vänner, Anna och Mikaela! :)
Så vi får se sen om det blir något inlägg, ha de braa! :D

Kommer att sakna dig!♥

Kommer sakna dig så mkt, hade sett fram emot ridlägret nästa år för att få träffa dig,
men såklart så blir det ju inte men jag vill ju dit ändå men jag kommer sakna
dig som fan!♥
Du var så speciell och jag älskar verkligen dig!♥

Hoppas du får det bra!♥
Kommer alltid att finnas i mitt hjärta♥
Jag älskar dig Paco!♥


Hela långa dagen

Varit och kollat på tävlingar idag i Matfors, hade faktiskt aldrig varit där förut men nu har man det, kanske inte det bästa stället men Timråryttarna gjorde bra ifrån sig! :)
Vi åkte dit med Alva och Matilda hängde också med, så vi var då fyra stycken. Träffade lite folk och kollade och fotade lite på ponnysarna, syrran laddar nog upp några bilder om hon orkar och jag ska försöka få in lite nya bilder jag också.
Nu har jag iaf pratat med världens bästa Sofia och pratat lite om Kramforstävlingen, haha nu måste man bara skaffa någon skjuts så vi alla kan träffa henne igen, gud vad kul det skulle vara, så jag hoppas Alva och Tim ska tävla där! :D Annars finns det ju typ inga man vill kolla på! :P
Också har jag pratat med Anna och Mikaela om imorgon då vi hade tänkt åkt till selångers marknad, vilket ska bli kul!

Men nu ska jag ta hand om howrsehästarna byebye! :)


Saknart!♥


Tävling! :)

Idag har man varit i matfors och kollat på hopptävling med Madicken, Matilda & Alva, gick väldigt bra för dem flesta och Timrå gick det ju bra för! :)
Kommer lite bilder tävlingen sen !! xD
började även regna på slutet

Morgon! :))

Jaa, nu är man vaken och redo att kolla på ponnytävling med bästa Alva! :D Ska bli kul, och ska försöka ta några kort med telefonen om det blir bra kvalité. Det brukar bli det med vi får se. Vet faktiskt inte hur länge vi kommer vara där men blir nog där ett bra tag skulle jag tro, men nu ska jag väcka lillsyrran, hejdå! :)


Och förresten igår anmälde jag mig och Donald till en klubbtävling för att komma igång, funderar på om jag ska ta 60cm eller 70cm, vad tycker ni? :)


Stallet idag & lite annat!!

Idag har man som sagt, vid 12 tiden blev jag skjutsad upp till stallet och då skrev man ju upp sig på en hopptävling den 10 och ska hoppa 70cm tro jag, det är ju faktiskt första tävlingen sen betet.
Men iallafall så det första vi gjorde förutom skrev upp oss på tävlingen var att gå upp i cafeterian och spela kort, sedan kollade jag på lite olika träns till Elf och bilder kommer så fort jag fått upp dem på datorn. xD
Sedan hjälpte man Alva och göra iordning Mulle som hon skulle rida kl 3 för Sara (hons dressyr tränare)
Madicken tränade donnie att stå still i dusch spiltan och så sedan så smörjde jag lite olika saker till hästarna.
Ialafall hjälpte man Malin som skulle rida elf att göra iordning honom och det gick ju super hon var tydligen lite rädd för honom. :p
Sedan pratade vi lite och sedan så tog alva av mulle och vi skjutsade hem alva och då var kl lite över 17, direkt till kusinen där vi var bjuden på middag men som otur man ha, hade dem bytt tid till kl 18 och jag och MAdicken som skulle vara lite sen var först där av alla. xD
Där var man ju med Linnéa,Viktor,Madicken och vi spelade wii och jag och Viktor vann ju såklart, sedan var vi ute lite och sprang lite.
Så nu ska man sköta howrse hästarna som att man måste sköta över 100 stycken per dag och sedan å får man väl gå och lägga sig för imorrn blire mot matfors. Here I come!
 Men det är bäst man sätter fart om man ska hinna  och komma någon vart kvart över 8 hämtar Alva upp oss och då bär vi av till matfors!

Dagen, ni vet den som är idag!

Känner att jag måste var duktig nu och slänga in ett inlägg då det känns som det var ett tag sedan nu, iaf sov jag ju hos Alva och Alice och hade riktigt kul, sedan stack jag och Alva till stallet mde moppen, hiihi! Knäppte iaf lite bilder på Donald i hagen som jag ska lägg ut nån gång. Men iaf så hade han tappat en sko igår så då fick han vila idag så då passade jag på att spola benen på han, då han liksom inte tycker om vatten och inte kan stå still. Men det gick och han älskar att få ha mulen på vattenstrålen haha, han dricker och håller på och skvätta ner mig, men han är duktig. Sedan for vi till Kattie (vår moster) och åt kräftor/tacos och spelade super mario, haha älskar sådana spel, och riktigt bra är man på dom också! :)
Men iaf så åker vi till Matfors och kollar på tävling imorgon med Alva, hihi ska bli kul, men vet inte om det blir så kul och träffa dom andra man känner men aja, ska bli kul och se hur det går för timråryttarna, vi hejjar ju på dom! :D

Godnatt! :)

Nyss sett på tv! :)

Nu har man sett på våra bästar år och det handlar typ bara om Pocket och att dem har killar på auktion. :)
Har inte sovit något inatt men är ändå inte så trött men sen blir det stallet och kankse om vi hinner ska vi äta kräftor hos Vesterlund, längesedan man var där men, nu är jag ensam hemma typ och tänkte ta något att äta snart.

Jag älskar dig!<3


Uppe hela natten?

Jaa, det går ikke bra för mig att sova, byggde klart andra pusslet lite efter 4 och efter det så har jag skött lite hästar och sedan redigerat bilder på Paco, Tucker och så, Men nu tänkte jag iallafall vila lite om det går ska gå in på en tävlingssida prick kl 6:01 så då måste jag sitta vid datorn igen, men ska kolla vilka jag ska para först kl 18:23 så då måste jag också vara beredd men det är ju ett tag.
Får ju se vilken tid jag åker upp till stallet imorrn, madicken sover ju oss alva & alice och jag hoppas ddem får nån sömn. Men iallafall ska man väl försöka vara stallvärdinna imorrn vet inte om det ha börjat ännu en till grupp, får hoppas att det inte har det. xD
Här kommer lite bilder jag redigerat är inte så duktig för jag har inte gjort det så många gånger!:p
Kommentera gärna vad ni tycker om dem!;)

Så här blev den på Paco å mig!♥
Det var han jag red i stort sig på ridlägret varje dag,
 utom när vi badade, eller tävlade sista dagen!♥:)

Så här blev bilden på mig & Tucker!♥
Det var han jag badade med första gången och sista gången!♥

Var bara tvungen att slänga in en bild på Ruby också!♥
Hade ju även hon litegrann.;)
Ruby badade jag med ett antal gånger och sedan fick jag även
tävla på hon sista dagen, för att Paco haltade och jag vet inte riktigt
 vad som hade hänt men jag hoppas han mår bra nu!♥

Du var så underbar!♥

Jag avslutar med hästen jag körde gymkhana med (Egon).
Körde 3 grenar, THF-Egoneliterna 1-2
Vinnare var ju såklart Egoneliterna och
bestod av Matilda,Sofia,Alva & Merle!♥

Saknar tiden men minnena finns alltid kvar!♥
En otrolig vecka med världens bästa människor!♥




Svårt att sova?!

Väldigt svårt att sova, jag tycker att det är jätte varmt och varje gång jag typ lägger mig ner börjar jag tok hosta, men iallafall så ska jag till stallet idag och jag längtar tills jag får träffa elfisen!
Ska försöka knäppa lite kort och så, sedan får man väl se om man åker och kollar på träningen eller hur det blir, men iallafall så äre väldigt skönt hemma, mamma sitter också vid datorn och pontus ligger nere vid datorn och kollar på film medans pappa är ute och kör tidningar.
Blir upp tidigt och sköta hästarna på se.howrse.com och sedan blir det väl någon film innan Våra bästa år, såg lite på Johan Falk idag iallafall men såg dock inte hela som att vi hade främmande. xD
Men imorrn är vi bortbjuden på kräftor så det blir ju förmodligen efter stallet, så det är bara och orka med. :)

you are only mine!♥


sova snart kanske?

Nu sitter jag med Alva och Alice hemma hos dom där jag ska sova över inatt. Vi sitter vid en dator var men vi har faktiskt varit duktiga och spelat lite kort! :D

Har iaf varit på stallet med Alva och gjort en massa grejjor, Donald fick en ny grimma och så har han ju tappat en sko. Spolade även av honom idag som träning så han inte står still, och Musse och Pysen fick ett bad. Hjälpte till lite med några ponnyer och gick en sväng i skogen med Alva och Mulle också, har iaf hunnit med mycket idag och snart ska vi väl sova tror jag, men ha de så bra! Imorgon ska vi iaf till stallet!  ;)


Dagen! 8/

Idag har man inte gjort så speciellt mkt utan sett på våra bästa år men det var väl inte så ovanligt och sedan har man varit inne på howre och byggt pussel.
Har skött över 200 hästar idag, och igår så typ lite över 400 på 2 dagar är inte illa det, men jobbigt är det som fan.
Sett på glamour nu i typ 80minuter och ätit kyckling och ris idag med Cina och mormor,mamma & pappa, super gott!xD
Orkade inte åka till stallet idag utan jag åker dit imorgon då jag är stallvärdinna igen och träffar bäbisen som jag saknar så enormt, vill så gärna vara med han (dem) just nu!
Jag saknar ju så himla mkt just nu, ridlägret och en massa annat!♥

♥Tim,Madicken(Pinnen),Matilda(Paco)♥

♥Matilda & Paco!♥

♥Madicken(Pinnen),Matilda(Paco),Sofia(El Ninjo)♥

♥Matilda & Ruby♥

♥Matilda,Alva,(Egon),Merle,Sofia♥

♥Sofia,(El Ninjo),Matilda,(Tucker)♥

♥Jag älskar dig verkligen!♥


Förkyld?!

Blir stallet idag igen men jag vet inte om jag orkar, har fått ont i halsen och blivit snorig, men jag ska försöka orka och vill ju inte bli sjuk och missa början av skolan.
Men jag kör så gått det går och får hoppas att det går bort innan träningen imorrn eller mathen på tisdag!
Måste ju få träffa bäbisen min idag och pyssla litegranna, men jag är ju stallvärdinna också, men man får hoppas dem klarar sig själva idag eller så mkt som möjligt iallafall. xD

rubrik saknas

Sitter nu här framför datorn som vanligt, idag ska vi iaf ta moppen upp till stallet och vara där ett tag. Våran kusin rider också så vi lär nog hjälpa henne också, sedan hoppas jag att det är mycket roligt folk där! :)
Ska se vad vi hittar på på stallet, vi lär nog spela kort med Alva som vanligt och ska även försöka ta lite kort.

Och snart börjar skolan och då kan lova att det blir mycket mindre uppdaterat här på bloggen, för jag känner att jag inte kommer ha så mycket tid då man har skolan, stallet och en massa andra saker att göra, men ska försöka så gått det går med uppdateringen!


Våran kusin (Linnéa) rider sin favorithäst Romeo! :)

Fin idag?!

Red Elf idag som vanligt och det var ju rätt så länge sedan.
 Red ju bara igång han 2 dagar, men som vanligt så var ju han grymt fin,
 närå men han var verkligen fin idag och vi red först ut i skogen
 sedan jobbade vi övergångar och jag & Alva körde utan
stigbyglar och det gick ju super bra.
Jag är verkligen överlycklig att jag har Elf
 för han var så otroligt fin idag!♥

 Älskar dig!♥


Donnieeeee

Ja, nu har man ätit middag och och kan äntligen sätta sig framför datorn, haha. :)

Iaf så var det ju ridning idag och jag hade naturligtvis Donald, och det var ett bra tag sedan sist. Han var iaf rätt seg som vanligt, jobbade lite med övergångar och jag kämpade också för att få han att gå frammåt vilket gick ganska så bra, han var iaf finast i höger galopp, där var han fin och låg i formen och så underbar ponny. Hihi, världsbäst, är faktiskt riktigt nöjd för att vara starten nu efter sommaren och hoppas att vi kan gå frammåt fort. Han var iaf riktigt snäll i stallet idag också, inte så att han ska bta på borstar eller grimmor bredvid, idag stod han lungt och snällt och var jätteduktig. Älskar den lilla ponnyn! ♥

Ska försöka få lite mer ridbilder också, men ibland är det svårt att hitta någon som har tid att knäppa, men ska höra med min vän Fello om hon har lust att knäppa nån gång!


Masterchef!

Då har man sett masterchef och en tjej Marion åkte ut, hon gjorde thaisåen sämst.
Hon var väldigt duktig tyckte jag men såsen var alldelst för klumpig medans den hon mötte var alldelst slät å såg god ut.
Nu ska man göra sig iordning och sedan åka mot stallet! :D


Våra bästa år!

Idag har man sett på våra bästa år och byggt litegrann på andra pusslet på howrse och idag börjar ridningen, äntligen ska man får rida elf igen, men det värsta är att jag börjar bli förkyld, snorig och fått ont i halsen.
Nu ska jag sätta på någon bra film, förslag?!?!


Solen är skön, solen är toppen..

Idag skiner den efterlängtade solen, härligt! Och det bästa med idag är att ridningen börjar, vi tänkte iaf ta moppen till stallet lite tidigare och se om Alva och Alice vill se en rolig film från ridlägret, haha dom vet vad jag menar, sedan tänkte vi kolla och grejja på lite där borta, vet inte riktigt när vi åker men vi börjar rida halv 6 så det är ganska lång tid kvar. Nu sitter jag iaf inne på se.howrse.com och har börjat byggt det andra pusslet, skitkul! :) Ska försöka klara det så lågt som möjligt nu så man blir klar med det.


Världen finaste kille!


Match 6-2!!

Vann första seriematchen idag mot sidsjöböle med 6-2 och vi fick ledigt imorrn, så det blir stallet hela dagen skulle jag förmoda om inget annat händer, ska vara riktigt härligt att rida Elf igen var ju ett tag sen nu.

Jag älskar dig verkligen!♥

Stallet

Hemkommen från stallet nu, var lite med Cassandra, Malin, Linda och Alva. Hihi hade riktigt kul, pratade om ridlägret med Alva och skrattade, sedan kollade jag på några lektioner och hoppträningen. Hade iaf kul och imorgon får jag äntligen rida min underbara prins!♥ Saknar han verkligen nu!
Men iaf nu ska jag logga in på howrse och bygga pussel, haha älskar pussel! :')


Underbara ponny!♥


städat och så..

Idag har man inte gjorts så mycket utan vaknade klockan 7 såg på Våra bästa år och sedan såg jag nån film,satt vid datan och sedan kl 10:20 så såg jag våra bästa år igen och sedan blev det film igen och då åt jag frukost, städade lite skött howrse hästarna och byggt pussel.

Ikväll blire match mot Sidsjöböle på BSK!!

Kommer verkligen bli svårt om jag måste lämna dig!<3

Hare bra! ;)


Ingen rubrik...

Känner mig inte riktigt på så bra humör idag, så mycket man tänker på och undrar hur det kommer bli. Vill ju verkligen ha den sista tiden som jag har kvar och vill att den ska bli super, men alltid är det något som förstör. Jag hoppas verkligen att du visar att du inte kan något så du inte duger, då skulle jag bli jätteglad.

Iaf imorgon börjar ridningen för mig, tror det blir på lille Donald! :)
Vet ju inte om det blir något ändrat men hoppas på det då jag har han i träningsgruppen, men jag hoppas vi har en framtid framöver, men inget är ju säkert än. Iaf så ska det bli kul och rida han igen och se hur det går och vad alla andra tycker om han, men för mig kommer han alltid vara världens finaste lill prins!♥

Men nog om det nu, idag ska Matilda ha match på Bsk så då passar jag på att åka till stallet, haha slipper ta moppen! :D Ska titta när några vänner rider och sedan får jag ju hoppas att jag hittar någon kul kompis där.
Men nu ska jag städa lite och sköta några hästar då det har kommit nya grejjer på howrse, haha man orkar verkligen inte med det just nu, så mycket att tänka på också det här! Aja dags att sätta igång..


Lite ridbilder då jag rider några ridskoleponnyer! :)

Donald längst upp
Romeo i mitten
Conan längst ned




Godnatt

Börja känna mig rätt trött nu. Har iaf haft väldigt roligt nu på kvällen, skrivit med syrran och Sofia på facebook om ridlägret typ. Hahah skitkul, att vi kan ha så kul egentligen.
Men nu ska jag sova och se om jag orkar upp till sju imorgon, sedan så ska jag mot kvällen till stallet och kolla lite. Men godnatt! :)

Har ju lite bilder...

Jag har ju lite bilder sen Alnö tävlingen ifall någon skulle vilja ha typ på Alva Abrahamsson & Matilda Nybjörk!
kommentera ifall jag ska ladda upp!! Gäller bara Matilda elr Alva

hemma från stallet...

Då har man varit och hjälpt min moster som har börjat rida, men det var madicken som fick springa med henne och det gick ju toppen för henne.
Medans madicken sprang och hjälpte hon i manegen så har man själv suttit i cafeterian och pratat med Alice & Linnéa litegranna:)

Nu taggar man till matchen imorrn!!!!

Snart stallet.

Om en timme så blir jag och Matilda upphämtade och skjutsad till stallet, våran moster ska börja rida idag så då får vi följa med, hoppas hon tycker det är kul! :)
Iaf så får vi se vad man gör där. Lär ju inte vara där så jättelänge men vi kommer ju iväg till stallet en stund. Ska se om vi knäpper lite bilder, fast det blir ju ganska tråkiga bilder inomhus.
Sedan så ska vi äta kräftor hemma, bara familjen, fast det blir paj och lite annat också då vi alla inte äter kräftor. Men nu ska jag prata med några vänner, hade.... :D

En vecka kvar! :(

Då är det bara en vecka kvar på sommarlovet och det har gått alldelest för fort. Men det blir väl stallet den här veckan också, och idag så tar vi nog inte moppen dit upp för det är ju inget speciellt fint väder direkt men nu ska jag redigera några bilder och så, sedan så tänkte jag sköta hästarna.
 jag älskar digMatilda & Elf <3
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jag älskar dig!<3


...

Regnet bara öser ner just nu, inte alls bra. Jag hade liksom tänkt att jag skulle ta moppen till stallet sedan men vet inte om det är så smart. Men får se hur det bli sen, solen kommer kanske fram senare.



Nattinatti

Kan ni fatta? En vecka kvar på sommarlovet, vart har det hela tagit vägen, känns ju som man inte hunnit med något alls, eller joe men ändå. Det har ju gått så himla fort, fast jag kan ju se det ganska så positivt. Jag har bara två år kvar i skolan! :) Det är rätt bra men man orkar heller inte med dom två åren, jag hoppas iag att det blir ett bra år som går fort fast inte för fort.

Men iaf ska snart gå och lägga mig och försöka kliva upp sju så man hinner se ett bra program på tvn :) Våra bästa år som man har missat jättemånga avsnitt på nu då, men känner mig nästan tvungen att kolla på det, har min syrra att tacka för det. Iaf så tänkte jag senare på dagen åka upp till stallet och ta en titt. Får själv inte rida förrän på onsdag, men har ju ridit i dom veckor jag jobbar där så jag klarar mig. Ska även försöka fixa lite mera bilder, både ridbilder och lite annat.
Men godnatt!



K-Donald


Svar till frågestunden!

Sofia
visst måste vi träffas igen? ;)↲
om ni skulle få välja varsin häst, vad skulle ni då välja för sorts häst, ras osv? ;) madicken får säga sin och matilda sin! fast de kanske ni fatta :P hehe

Madicken
Jaa, vi måste bara träffas igen, helt klart! :D
Jag vet inte direkt vilken ras jag skulle vilja ha, men en smäcker och snygg, gärna brun eller fuxfärgad. Också skulle jag vilja att det var ett sto som kunde ganska så mycket fast gärna lite speciell, och inte runt 8 år kanske. Vet inte riktigt, men skulle helst vilja ha en som var inriktad på hoppning! :)

Matilda
Självklart måste vi träffas igen!:)
Jag vet inte heller riktigt vilken ras jag skulle vilja ha, men en fuxfärgad och gärna lite lat men det ska ändå vara lite krut i den, och den ska mest vara inriktad på hoppning.


Jennifer
hur långa är ni?
vad är era mål med ridningen?

Madicken
Jag vet inte exakt hur lång jag är men 164cm kanske, Matilda är iaf lite längre än mig.
Och mitt mål är väl typ att först och främst ha kul, men jag vill bli duktig och kunna åka ut och tävla så småningom. Men det blir nog med storhäst det. :)
Sedan så vill jag när jag blir större skaffa mig en egen häst! :)

Matilda
Jag är 166cm och mitt mål är att bli riktigt duktig och kunna åka ut och tävla som syrran skrev, kanske tillomed köpa häst! =)



Emelie
Hur många besökare har ni?

Båda svarar
Vi har ganska olika från dag till dag ibland bara tio stycken och ibland över trettio. Vi har iaf just nu haft runt fyrtio som mest! :)

Hoppas ni blev nöjd med svaren! :)
Ni får naturligtvis skriva fler frågor som vi svarar på!

Fotbollsträning..

Då har man varit på fotbollsträning och vi var 14 st och vi körde 3 mot 2 övning, Y:et och lite match på slutet.
Gick väl super närå med det gick skapligt bra idag och nu har vi match på tisdag, då blire kötta!!
Sist vann vi serien, vi får ta och göra det igen tycker jag! ;)


Katt utställning!!

Idag har man inte gjort så mycket, utan bara varit och kollat på katt utställning och nu ska man väl strax äta som att man har träning kl 18.
Såg 3 Brittiska korthår på utställningen och 2 vann av dem.
SÅ SÖTA!!!!!!

Imorrn blire stallet på eftermiddagen iallafall och då är det bara en vecka kvar av sommarlovet och det har gått så himla snabbt tycker jag, men vi har ju varit på cup i västerås som inte gick så bra men roligt var det och sen har jag ju varit uppe i helgum, varit på ridläger med dem bästa och även vunnit Mid Nordic cup är hemma.
Nu börjar ju serien snart och våran första match är på tisdag och vi möter Sidsjö-Böle IF hemma!!
Hare bra! =)


Lite allt möjligt..

Ja, nu sitter man här framför datorn och undrar vad man ska hitta på idag, vill göra något kul men inget kul att göra kommer jag på just nu. Iaf så börjar ridningen på onsdag och tror ju det blir lille Donald för mig då. Ska bli kul att rida han igen, har liksom inte fått ridit han då han gått ridläger utan ridit en massa andra vilket har varit ganska kul men jag hade helst velat ridit Donald. Men iaf så ska vi försöka kämpa på och blir bättre i allt. Vi måste iaf bli bättre i hoppningen, komma i bra galopp mot hinderna och få fina runda srpång och inte med raklånga ben och rätt upp i luften, men det går nog efter ett tag. Hoppas vi får ett bra år med mycket framgångar och så.
Men nu ska jag som sagt hitta på något och sedan ikväll tänkte jag att jag och Matilda skulle svara på frågorna vi fått, inte så många men glad över dom vi har fått! :)




Nu kör vi!♥


Frågestunden!

Glöm inte frågestunden här på bloggen, imorgon så svarar vi på frågorna! :)

Ni kan ställa frågor i detta inlägg så slipper ni leta upp det andra!
Så passa på att fråga!

Hela dagen!

Idag, så har jag och Matilda varit hos farmor och farfar hela långa dagen men två av våra kusiner. Alva och Melinda, vi har spelat kort och inte så mycket mer. Så nu har vi kommit hem, och nu har moppen kommit hem också, eller ja den kom igår så nu fungerar den som den som den ska vilket är bra så man kan åka var man vill. Älskar lilla moppen! :') hihi

Men imorgon ska vi kanske och då menar jag kanske åka och kolla på kattutställning i sörberge, vilket kan bli kul för det ska vara brittisk korthår imorgon och våran katt är ju av den rasen! :) Men får se hur det blir med det, nu lyssnar jag lite på Sommarkrysset och ska sköta alla mina hästar på howrse, så ha det... :)


Fredag! :)

Idag var sista jobbdagen och den var helt klart superbra, red Sarah och busade med barnen och så. Dom hade ju avslutning på lägret så en tjej bjöd på tårta och ridlägret på glass. Sedan kollade jag även när Tim red lite granna och pratade en massa med mycket skratt! :) Sedan blev det kortspel som vanligt, sedan hem och vår kusin från övik var här i Timrå, så nu är hon hemma hos oss!
Vet inte hur morgondagen ser ut men hoppas den blir bra, det är ju typ en vecka till skolan börjar nu vilket inte är bra. Men nu ska jag äta lite godis, hejdå! :)

Denna bild är tagen när sarah kom till ridskolan, nu har hon mycket mer muskler och så! Mycket finare nu! :)

Hemma från stallet+fotbollen!!!

Idag har man ju varit på stallet idag igen och jag, Madicken och Flisan tog in hästarna vid klockan 8 sedan så jobbarna iväg på hästarna och jag lekte lite med ridlägerbarnen och det gick väl bra men det blev lite väl jobbigt med en del, en del var tvungen och ta kort på mig men jag vägrade så då började hon och bli sur och jaga mig men jag sprang iväg sedan började dem och göra iordning hästarna och jag hjälpte dem att fläta och knoppa hästarna, dem skulle rida ut å jag hängde med ut och gick med Agnes & Dunnilla och bara för man hängde med så skulle ju dem trava väldigt mkt såklart. :P
Sedan så gav vi dem mat och barnen åt hamburgare och jag och Alice cyklade till hons mormor & morfar som vanligt och där fick vi vänta i drygt 10 minuter och vi åt pannkaka som gick fortast att göra för vi skulle vara tillbaka klocken 1 för då började tävlingen!!
Cyklade tillbaka och knäppte lite kort på barnen när dem tävlade (kommer bilder inom kort tid från tävlingen) och sedan fikade allihopa tillsammans tårta och glass. Tårtan var för att en tjej vid namn Maja åkte av, så hon hade baka tårta och sedan så gick jag och Maja ut och då kollade jag när Tim red i paddocken och sa till Maja att hon skulle hämta Madicken för hon visste jag ville se.
Pratade lite med Tim och så sedan kollade mn även när Alva hoppade litegrann.
Sedan så kom Madicken och Jenniefer och då stod vi och prata ett bra tag med Alva & Tim. ;)
Sedan när Tim red hem så gick jag och Madicken och bytte om sedan gick vi vidare till cafeterian för att spela kort och då kom Alva & Jenniefer och då spelade vi Vänd 10 och pratade lite! :D

Sedan åkte man på träning på BSK och det gick skit tycker jag men på slutet gick det bättre när vi spelade fotbolls tennis. Nickarna var bäst, det andra gick bara dåligt!!


Morgon!!

Jaa, då har man skött hästarna litegrann sedan 6 och nu tänkte jag äta lite frukost så jag har fixat rostat bröd och sen får man hitta något till det. :)
Ser på någon dålig Jonas Brothers: The concert experience, lyssnar på musiken och en del låtar har jag aldrig hört!
Tänkte kolla på Beck kanske men Våra Bästa År börjar ju kl 7, och det får man ju inte missa, efter det ska vi nog fara till stalllet som det är Madicken sista jobbdag. Sedan har man ju träning i bergeforsen!xD

Barnen på ridlägret ska ha en liten hopptävling!!!


Ridbilder (Romeo)

Här kommer det lite bilder som syrran tagit på mig och Romeo! :)
Romeo är en fin d-ponny som är duktig på att hoppa och även riktigt fin i dressyren, jag har inte ridit han så jätemycket men gillar att rida han. Så då passade jag på då han skulle ridas igåg lite granna.
En fin ponny som kan gå långt, egentligen har vi riktigt fina ponnysar på ridskolan så det är rätt synd att dom inte är privata, fast vem vill rida på en ridskola där dom inte har fina hästar?

Jaa,

Jaa, äntligen hemma. Imorgon är det sista jobbardagen för mig, tråkigt nog. Men idag på jobbet red jag Sarah som var riktigt pigg ute i skogen, men väldigt stel. Men iaf så gick det bra, hon är en liten d-ponny för er som vill veta! :)
Sedan hjälpte jag till på ridlägret och busa och höll igång dom ett bra tag och träffade nåra människor som jag pratade lite snabbt med. Sedan stannad jag och Matilda kvar på stallet efter jobbet och var med Alice, Agnes, Maja och några till. Haha, mycket skratt och bus, sedan kollade vi lite på hoppträningen men det var inge kul då det började regna och det var utomhus. Sedan blev det hem och nu sitter man här, ska fixa in lite mer ridbilder också, men ha de så bra också vill jag bara passa på att gratta min goda vän Birna som just nu är på Island, Grattis på din dag Birna, jag saknar dig! ♥


Hemma igen!!

Ja då har man varit på stallet som vanligt och vi började åka mot stallet vid halv 8 och vi kyrkan så, gick det inte att gasa med moppen så vi ringde pappa och körde hemmåt.
Sedan vid medborgarhuset så dog moppen och då drog vi den sedan efter ett tag så small det väldigt högt och sedan så åkte vi bil till stallet som madicken skulle jobba.
Jag hjälpte till som vanligt och vi började ta in hästarna och jag tog Gregory och Musse och sedan så red vi, jag fick även rida ;)
Jag red Zarina med Anna och Felle men vi skrittade bara och sedan så red ridläger barnen ut och jobbarna föjlde med medan jag stannade kvar och kollade när Tim,Evelina och Ida red i paddocken men sedan skulle Lady och GB skos så då kollade jag på när Ida hoppade och sedan gick jag in för det var så himla kallt och jag borstade Zarina lite till och så sedan kom Tim in till stallet.
Lekte lite med barnen efter lunchen och hoppade lite ,med dem i paddocken och jag var med Alice litegrann.
Spelade kort och så men på eftermiddagen när dem ätit så var jag med Madde, Amelia och maja vi satt i cafeterian.
Sedan cyklade jag med Agnes, Maja och Alice och det gick ju toppen!! :D
Gjorde även lite annat som var ganska roligt men det behöver man ju inte ta här!xD

Madicken & Romeo på bild! ;)


Godnatt!

Nu blir det snart läggdags för mig, två arbetsdagar kvar på stallet lite tråkigt. Iaf så blir vi på stallet hela långa dagen som vanligt imorgon, får se senare hur det blir om vi sover hos Alva och Alice, men inget bestämmt ännu. Ska även försöka knäppa lite bilder och ni ska få se lite bilder när jag red Romeo för någon dag sedan som syrran tog med mobilen, bara hon får in dom på datorn. Men ska knäppa lite andra också! :) Lite nya bilder på Donald kanske :')

Men godnatt!

Träning!!

Då har man nyss kommit från duschen, har ju haft fotbollsträning 18:30-20:00 och det gick ju väldigt bra vi var ju 8 stycken och det var första träningen sen cupen och vi körde lite 3 mot 2, skott-övningar, smålagspel och (tennis fast fotboll) mitt lag vann ju såklart på tennisen!! :D

Har ju även varit på stallet idag som vanligt medan Madicken har jobbat och sen har man ju hjälpt barnen på lägret att göra iordning hästarna, vi spelade ju även kort jag och Alva och sedan litegrann med Emelie och Moa tro jag dem heter men sen har man inte gjort så mycket mer utan cyklat till Alice och Alva´s mormor och morfar, vi cyklade 3 på en cykel och det gick ju snabbt!?!
Sedan cyklade jag och Alice tillbaka till stallet och Alva åkte bil. (latmasken)
Närå skojja baraxD

Imorrn blire stallet igen, hare bra!! ;)


Onsdag

Hemma efter dagens arbete, kunde inte stanna idag då moppen läckte olja imorse och jag den blev ju knasig igår, men pappa tror jag kan ta den imorgon. Idag fick iaf alla hästarna vi skulle rida vila så ingen ridning idag, får se hur det blir imorgon. Men iaf så har det gått bra idag, känner mig trött då man inte är riktigt frisk. Men nu är det bara två dagar kvar på jobbet vilket är synd för det är roligt. :)

Men nu ska jag göra något annat och glöm inte frågestunden! :)
http://knutarna.blogg.se/2011/august/fragestund.html


Om en vecka då kör vi Donald!

Spenderat dagen på stallet.

Hemma nu efter en heldag på stallet, jobbade först och red två hästar som vanligt Romeo som var väldigt fin och Tibor som är en liten storhäst. Iaf så gick det rätt så bra med båda, väldigt nöjd med Romeo som sagt. Imorgon får vi se vilken jag rider, blir bara en med det är ju bra att man får rida på sommarjobbet sitt! :)
Iaf så ska vi ha ett till läger också så vi får ju se hur det går, bra hoppas jag. Men nu ska jag ta hand om mina howrsehästar och sedan gå och lägga mig och jag hoppas att min moppe blir normal, för imorse så typ bara sluta den och gasa sedan funkade den igen, men aja pappa ska kolla den nu, men hejdå!

Långa dagen på stallet!

Idag har det varit en lång dag på stallet! Jobbade och red två hästar, först en d-ponny vid namn Romeo som verkligen är en jättefin ponny. Red först ut och det var ganska blött så när vi galopperade bjöd han mig på lite bockningar och så då han inte gillar vatten, så vi gick in i paddocken och red istället och då blev han jättefin, så lite bilder som syrran tog kommer. Sedan red jag en storhäst också, Mikron heter han och är väl rätt så fin, lite lat men annars var han väl okej. Han är väldigt stor men trevlig.
Sedan så följde jag och syrran med Alva som skulle på tävling på Alnön, gick väl sådär och en hemsk grejj hände typ där, men men. Vill iaf inte tillbaka dit då det inte alls var trevligt där, struligt och allt.

Men nu ska jag snart lägga mig och sova, så godnatt! :)

Spenderar dagen med...

Vaknade vid 6 sedan satt man på datorn, sen la jag mig igen, vaknade sedan lite innan 7 och gjorde iordning mig för dagen!!
Åkte mot stallet men först stannade vi och tanka, sedan när vi var framme pratade madicken med felle och sedan började dem ta in hästarna/ponnysarna.
Jag däremot gick mot Alva och åt frukost där, sedan satt vi vid datan litegranna och lillemor var lite gosig! :)
(lillemor=katt)
Alice gick till stallet lite innan oss, sedan gik vi också mot stallet och kollade på när dem på ridlägret red och sedan gick vi ut och knäppte lite kort på dem som jobbar, när dem red xD
Sedan fodrade vi hästarna och så sedan körde vi flaggleken i lilla manegen och ni kan ju gissa vems lag som vann!?
Sedan gick dem upp och åt i cafeterian, korv och mos och jag och Alice cyklade hem och åt wook, sedan cyklade vi tillbaka och hjälpte barnen att göra iordning hästarna och knoppade lilla Pysen som blev så snygg! :)
Men jag hade ju Alva som hjälp:)<3
Sedan åkte Alva och jag hem från stallet och skulle vila litegrann och då satt vi oss vid en dator var och  Alva som ska vila lite för att hon ska tävla ikväll.
Jag hoppas man kommer dit och kan kolla men får ju se, för man har ju ingen skjuts dit, kan ju lixom inte heller åka moppe som att vi inte vet vart det ligger någonstans, men iallafalll så är det på Alnön.

Nu ska vi äta sen ska vi tillbaka till stallet och fixa Mulle till tävlingen, vi duschade ju som sagt han igår och smörjde stövlar,träns,benskydd!!;D

Kommer väl ett till inlägg ikväll och då kommer även lite bilder på Madicken och några kanske på Felicia.
(När dom rider Tibor & Romeo)

Dem var väldigt fina tycker Alva & jag så dem är godkända!!! :)

Bilden tagen från ridlägret på Mig & Ruby!<3
Fotograf:Alice Abrahamsson! ;)


Kvällen...

Nu hemma efter en snabbis på stallet. Alva flyttade ju hem Mulle idag till privatstallet så jag och Matilda tog moppen dit och hjälpte till med lite grejjer, bland annat att bada lilla Mulle. Sedan när det var klart så tog vi en sväng förbi hos Alva och blev kvar där ett bra tag, vi skulle iaf få lite bilder sedan ridlägret som Alice tagit så då fick vi dom och fick även lite mat! Sedan satt vi där en stund och tiden bara rann iväg, jag som skulle hjälpa Sofia med howrse, men men nu ska jag snart lägga mig för imorgon är det jobb som gäller på stallet, skojjisigt. Hoppas jag får någon ponny/häst som jag tycker om som jag kan rida den här veckan, Conan ska iaf gå läger så hoppas inte att Donnie gör det! :')

Men ha de så bra och glömm inte frågestunden! :D

FRÅGESTUND!!!

Tänkte ha en frågestund här på bloggen, den pågår till söndag nästa vecka!
Så ställ frågor till oss som ni vill ha svar på, antingen till båda eller någon av oss! :)

Alla svar får ni på söndag!

Guuuuld!!!!!!!!

Bra kämpat idag tjejer, vi va fan värd det:)
IFK Timrå-Ljusdal IF 4-0
En i laget fick tillomed rött kort! :'/


Tänkte iallafall åka upp till helgum i drygt en vecka men tro inte jag gör det, har lixom ingen lust men man får väl träffa fåren snart igen hoppas jag och hitta på något roligt hemma istället! :)

Jag & Matilda!<3


...

Snart blir det lunch sedan så väntar jag på sms från Alva. Ska åka till stallet idag för Mulle ska få flytta tillbaka till stallet! Så då ska vi göra han snygg och så och spelar kort tror jag. Får se om Matilda följer med eller om hon åker till helgum några dagar. Hoppas det blir roligt iaf och imorgon så jobbar jag igen, då blir det att rida och grejja i stallet! :) Haha, ganska konstigt att man längtar till sitt jobb, men det är ju världens bästa jobb så! :D

Men ska försöka knäppa lite bilder så det blir lite roligare att kolla och läsa bloggen, så nu får ni vänta till ikväll då jag slänger in ett nytt inlägg!

Resultat idag från Mid Nordic...

Vann med 3-0 mot BK Örnen, gjorde även mål idag!, och gick sedan till semifinal mot Infjärdens SK och vann matchen med 3-0, härligt tjejer kan det bli bättre!?
Det är ju klart, när vi vinner imorrn mot Ljusdal!!
Kom och kolla på Fagga imorrn kl 10 IFK Timrå-Ljusdal IF

Nu vinner vi det här tjejer!!<3


Tråkigt

Tänkte slänga in ett litet inlägg nu. Matildas lag har iaf vunnit matchen idag så dom spelar semifinal senare. Tror det iaf, är inte så insatt i fotboll så jag vet inte riktigt vad det är dom spelar men förlorar dom någon match åker dom ur och har spelat klart.

Iaf så har inte jag gjort något speciellt idag utan bara varit hemma och haft tråkigt och busat med djuren. Hoppas på en bättre dag imorgon, och att man blir lite piggare. Haha och för en gångs skull hoppas jag att det kan bli lite sol! :D
Ingen aning varför utan bara vill det, men ska väl ta hand om howrse hästarna mina nu och kasta vattenballonger!

Ha de! :)




Mallis!


Meicie!

Bilder


Conan :)


Det var lite bilder på mig och Conan!♥


Nu några bilder på min vän Felicia och Mikron! :')


Och för att vara lite snäll med Alva som har tagit bilderna så länkar jag till hennes blogg! :)

http://alvaaabrahamsson.blogg.se/

Morgon

Nu har jag nyss gått från tvn, varit vaken en stund. Känner mig inte så superpigg då jag har ont i halsen och hosta. Också regnar det ute, inte kul. Men ska försöka inte göra så mycket så man kan tillfriskna lite smått så man är frisk till jobbet. Det är bara en vecka kvar på jobbet lite tråkigt det men vi får ju rida och hjälpa till med ridlägerna så det är riktigt kul. Men iaf så får jag se vad jag hittar på idag, kanske att jag åker till stallet då Alva skulle hoppa lite med Mulle eller om jag är hemma och gör ingenting, ha de bra på ett tag! :)


Nu har det gått en hel vecka sedan sist!
Saknar det riktigt mycket!

Dagen

Jaa, nu är jag hemma från dagens jobb. Red Conan i paddocken och satt på en jättefin ponny, allt kändes bra förutom galoppen, sedan red jag Elf, haha verkligen inte min typ av ponny. Men nästa vecka blir det nya vi ska rida, en del är kanske samma men det blir ju nytt läger så då hoppas jag att Donald inte ska vara med så jag får rida han hela nästa vecka. :)
Kommer kanske lite bilder när jag rider Conan sen!


Tyvärr blir det inget Näset imorgon heller som vi hade pratat om, men förhoppningsvis kan vi träffas någon annan gång! :D

Mer resultat!

Vann med 0-3 mot SDFF och vi spelade lite väl dåligt tycker jag men, Ida, jag och svensson gjorde mål tro jag :D
Imorrn blir det match 15:30 om inte Ljusdal vinner över SDFF med 10-0!?
Så undra vad man ska hitta på innan de då.
Annaars spelar vi 16:20 typ ;P

Det normala laget!!!♥


Resultat!! 8)

Matchen mot ljusdal slutade 1-1, och dem gjorde ett skit mål och dem fick frisparkat hela jävla tiden, medans vi inte fick en ända. :(

Men nu måste vi tagga om till nästa match mot SDFF!!
(bilden tagit från fb)


Godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig då det är sista jobbdagen imorgon eller sista jobbdagen den här veckan, jobbar en vecka till också, iaf så fick jag sms från Sofia för nån timme sedan och undrade om vi skulle göra något speciellt på lördag och om det blir så att Alva eller Tim vill så ska vi åka och träffa Sofia på näset! :D
Fast jag vet inte om det blir av än, men hoppas.. Matilda har iaf fotbollscup så hon lä nog inte följa med och jag har nog heller ingen skjuts dit men jag hoppas att nån av de andra vill träffa Sofia också! :)

Men godnatt! :')


Det är något som gör dig speciell!♥


Besöksrekord! :D

Igår hade vi nytt besöksrekord! :)
Jättekul, hoppas ni alla fortsätter följer bloggen! :D

Torsdag, idag..

Ja, nyss hemkommen från en heldag från stallet, började åtta och slutade tre typ sedan stannade jag och Fello där typ hela dagen, så jag har nyss ätit middag och ska snart ta en dusch. Iaf så har jag ridit på både Conan och Lotus, Conan var superbra fin och allt Lotus var det första gången jag red och inte riktigt min typ av ponny men söt iaf, sedan har vi gjort en massa annat och morgondagen ser typ likadan ut. Tror jag och Fello stannar och kollar på kvälsskursen som vanligt, så sent inlägg imorgon skulle jag tro! :)

Varit på Middag..

Ja, då har man nyss kommit hem från mormor & morfar, som vi har ätit middag hos, med kusinerna Karlsson.
Efter vi ätit spelade jag och Viktor något fotbolls spel på spelo.se eller nått sånt och jag vann ju såklart.
Sedan fikade vi gofika,  har även sett lite på tv och så, men iallafall så spelar ju Viktor också fotboll, fast i Alnö IF och han hade vunnit sin match idag med 1-0 och imorrn hade han 2 matcher, som var 20 minuter senare än mina.
Matcher imorrn:
8:50 IFK Timrå-Ljusdal IF
13:50 Sundsvalls DFF-IFK Timrå
Nu taggar man som bara den till morgondagen! :D

Fotot tagit från fb
fotograf:Malin Persson


Mid Nordic..

Första matchen mot Bik SK vann vi med 6-2 och den matchen var vi ganska slöa men andra matchen mötte vi Sund IF och vi vann åter igen, med 0-11 och målskyttarna var jag, Matilda, Erika, Evve & Lisa och även några till. :)

Så härligt att vinna dem 2 första matcherna även fast dem va lite väl tråkiga, så nu taggar man tills imorgon då det blir 2 matcher till! :D

Bild från Roslagscupen! ;)


Mitt Norden!

Då åker man till Fagga då och möter Bik SK, första matchen :)

Då är man hemma igen!


Ja, som ni märkte så har jag inte gjort något inlägg sedan i förrgår.
I måndags var jag och hjälpte dem och hämta hästarna och tillbringade dagen med Alva mest, spelade kort och sjung litegrann.


Igår på tisdagen åkte man till stallet kl 20 i 8 med Madicken som att hon jobba och sedan så gick jag till Alva och väckte henne, sedan gick vi till stallet och satt i cafeterian och pratade lite, spelade lite kort och så.
Skulle köpa glass men dom fick inte upp glassgrejjen.
Var även lite hos Alva emellanåt och sedan så red jag Elf i skogen en sväng med Alva och sedan gick vi till hon, sedan åkte jag hem och hämta sovgrejer som att jag skulle sova över hos dem i lekstugan.
När jag kom tillbaka så gick vi och fiska någonstans men fick inte en ända fisk, så vi gick tillbaka hem nästan och gick till Orrstjär istället och där fick vi totalt 8 st fiskar. :)

Sedan gick vi hem och mös lite med katten som verkligen älskade mig!
Vi satt ju uppe vi datorn ett tag typ till kl 12 och åt jordgubbar & grädde (mjölk)
sedan gick vi till lekstugan och spleade kort och efter det somnade plötsligt Alva och jag satt vid mobilen och spelade lite spel! :]

Sedan somnade man själv också vaknade jag lite efter 4 och tänkte att man snart börjar i skolan igen. ='(
Sedan kl kvart i 6 kollade man mobilen och såg att man hade missat ett sms så jag svarade och sedan spelade jag sudoku på mobilen.

Imorse såg vi på Lotta på bråkmakargatan och sedan så gick vi in satt oss vid datorn och åt frukost som blev rostat bröd och yoghurt.
Sedan satt vi vid dator till kl 10 typ och cyklade till stallet och borstade Elf och gjorde allt klart till jag skulle rida ut med Alva men såklart hade ju NÅGON tagit Elf´s benskydd.
Tycker att det är så konstigt att man inte kan ta det ponnyn ska ha och inte andra ponnysars saker.

Sedan körde Kikki oss till Mulle och vi gjorde iordning han där och skrittade till ridskolan som tog en stund.
Jag kastade på Elf grejerna och Alva hoppade lite i paddocken medans, vi red ut i skogen och Mulle stannade några gånger och Elf blev lite rädd för jag vet inte vad men det gick ändå bra sedan så när vi ridit klart tog jag av Elf och Alva väntade åter igen på mig och sedan skrittade Alva på Mulle tillbaka och själv gick man som vanligt.
Vart lite jobbigt för man sprang ju lite också, men sedan så släppte Alva ut Mulle i hegen igen och vi åkte hem till hon och åt.

Åkte till stallet sedan med Madicken, Felle & Alva och sedan började det plötsligt att spöregna, åska och blixtra men vi hann ta in hästarna som skulle gå kvälls läger. :)

Sedan efter 2 timmar så åkte jag och tränade på BSK och som tur va blev det finare och det var väldigt varmt att träna och sedan åkte man en snabbis tillbaka till stallet och sedan till Alva och hämta plattången man glömt.

Det har varit 2 otroliga dagar med Alva!<3

Jag älskar dig mer för varje dag som går!♥


Dagen :)

Nyss kommit hem från en superlång dag på stallet. Kom dit tio i åtta och jobbade sedan till tre, red conan som är jättefin och ska rida han hela veckan och imorgon ska vi som jobba rida alla hästar som inte går läger så jag hoppas på att kunna ta Lotus som är en c-ponny och slippa undan storhästarna! ;)
Sedan så tog jag och Fello moppen till Markuss och sedan till Alva där vi åt och sedan till stallet igen då vi skulle kolla på dressyrkursen. Också var jag och fello snäll och smörjde Donni och Prisses utrustning och sedan började vi skura väggarna i sadelkammaren, haha duktig vi är, sedan gick vi till cafeterian och fikade och pratade en massa. Sedan hämtade jag Matilda från fotbollsträningen och sedan hem, så nu är jag bra trött och har ont i halsen. Men jag ska inte bli sjuk än, för rida kan man göra i velket fall som helst! :)


Jag och Conan för ett bra tag sedan.
För er som vill veta så red jag denna ponny i träningsgruppen innan Donald, han är d-ponny född 2004 och är supersnäll. Något lat men en otroligt fin ponny! :)

Inte braa..

Känns liksom inte så bra just nu då jag känner att jag håller på att bli sjuk! :/ Inte kul, blev ju sjuk förra året den här tiden och var sjuk minst en månad, missade liksom början av ettan på gymnasiet så det var lite jobbigt. Men jag hoppas jag känner mig bättre om nån dag, för jag jobbar ju också och då vill jag ju inte bli sjuk. Får hoppas på det bästa iaf.

Ska snart äta middag, Matilda och Pontus är borta så det är bara jag, mamma och pappa hemma också djuren då. Så tror inte Matilda kommer göra nått inlägg idag, då hon ska sova hos Alice och Alva! :)




Detta är min hund som verkligen älskar att sitta vid datorn! ;)

Stallet!!!

Hemma nu efter den andra dagen på stallet. Alltså bättre sommarjobb får man leta länge efter.
Idag fick vi skritta ut på var sin häst/ponny och jag hade ju Conan, hihi så underbart fin ponny, fattar inte hur jag kunde byta bort han egentligen. Men iaf vi red en lång sväng i skogen och hjälpte till med ridläger, lille Donni var med så jag hjälpte tjejen som hade han. Imorgon blir det typ lika men då kommer det ett nytt läger vi ska hjälpa till med också! :)


Godnatt

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp runt sju imorgon börjar jobba klockan åtta och slutar tre. Så får vi ju se vad som händer på stallet. Det som känns värst är att om tre veckor börjar skolan, hua fast det är ju bara två år kvar nu så det är ju positivt. Men godnatt! :)


Ridläger bilder! :D

Tänkte slänga in lite bilder från lägret från våran kamera! :)


Här badade vi typ varje dag! :)


Schemat, som vi nästan följde! ;)


Morgonpigga! xD


Älsklingspinnen! ♥


:')


Saknar lägret jättemycket, vi hade verkligen jättekul och det är jobbigt att vänta ett helt år innan vi åker dit igen!
Världens bästa! :D

Spenderade dagen på stallet..

Ja idag spenderade man dagen på stallet med Alva och vi hämtade hästar, klippte dom och fixade till dem lite grann, sedan så ska man skritta igång Respit, så vi får ju se hur det går och kanske det kommer in några bilder senare i veckan!:)

Hur ska jag klara mig utan dig?!?!?
Jag älskar dig så jävla mycket!<3


Första dagen avklarad!

Nu är första jobbdagen avklarad. Ganska skön dag, hämtade hem hästarna och fixade i stallet. Dom skoddes idag så det var inte så mycket att göra, vi fick iaf välja hästar som vi ska skritta igång så jag valde Conan då Donald inte fick vara med. Så imorgon ska vi äntligen få rida, sedan ska vi hjälpa till på läger och så. :)
Riktigt bra jobb måste jag säga! :D


Conan! :')♥

Lite bilder ifrån Näset!

Här kommer lite bilder!

Egon eliterna vann gymkhanan!<3

Jag, Alva & Tim! xD

Alva & Jag (Tim i bakrunden)
 
Jag & Tim!

Min älskade Paco!♥


Världens bästa, jag kommer aldrig att glömma dig!♥


RSS 2.0