Redo för allt👊

Efter att inte behövt åka till skolan på två dagar så begav vi oss in till miun idag för seminarium. Jag var redo för allt men tyckte inte man fick så himla mycket negativt på PM:et ändå, läste igenom det imorse och såg en del fel själv. Så det finns en del saker att rätta till och dessutom tycker jag det saknas lite mer än vad som sades men opponeringen/seminarie är överstökat och det är bara justera lite saker och sedan skicka in uppgiften för att få betyg. Jag har börjat fixa till PM:et men ännu är det inte helt klart. Nu har man ätit tacos, hunnit sett idol och nu blir det lite senaste parlamentet.

 

Boye var på bus humör igår så idag var han hur lugn som helst...

Igår var det tisdag och man hade rätt mycket att göra, som jag skrev igår var det dugga på skolan, besök hos nya tandläkaren och en massa skrivande på mitt sista PM för den här kursen. Dock har vi inte fått något betyg på det första vilket vi skulle fått egentligen, vet inte varför vi inte fått något ännu men kanske blir senare i veckan. Stallet igår var ju riktigt kul, skulle trimma Boye lite i paddocken så skrittade fram runt vallen och gick in och jobba honom lite på plan. Red lite öppna på långsidan och halt och volter på kortsidan till en början i skritt, när jag sedan travat fram lite började jag jobba lite öppna på långsidorna och red upp på mittlinjen över en enkel bom bara så det blev varvbyte varje gång jag kom över bommen. Sedan när vi skulle galoppera började buset i Boye, han börja bocka gång efter gång i galoppen och hade allmän kul. När han lugnat sig lite galopperade jag över bommen och då passade han på att ta i som att det vore ett hinder. Gud vad han tröck ifrån och sedan kom bockarna efteråt. Det var kul att få jobba med lite bommar tyckte Boye och med lite extra energi dessutom.
Idag har man pluggat från att jag vakna imorse enda fram till jag åkte till stallet vid halv fem fem. Har skickat in vår sista uppgift för opponering nu, har seminare på fredag. Vi skyndade oss iaf ut på en skogstur, jag på Boye, Madicken på Nellie och båda hästarna var lugna. Det var liksom rena motsatsen till vad han var igår men det är väl lite roligare med bommar. Han fick bara en lugn skostur idag då han ska hoppträna imorgon. Efter vi ridit så hade vi teori, fick ha en presentation och berätta kort vad öpnna och sluta är, vilka hjälper man använder och hur hästen rör sig. De andra fick berätta skänkelvikning eller bakdelsvändning. Sedan var det bara att gå tillbaka till stallet och fixa alla stallsysslor, jag mockade åt båda hästarna så fick syrran fixa maten.

Dagen började kanon iallafall

Alarmet stod på halv sju och det var bara att hoppa ur sängen eller så kan man snooza lite och stiga upp strax efter sju, båda sätten fungerar ju mer eller mindre. Hade min sista dugga i den nuvarande kursen Organisation och ledarskap och blev godkänd även på den så det känns super även om det var drygt att läsa alla kapitel, vecka för vecka. Samtidigt känner jag skulle göra duggor alla dagar i veckan istället för att ha tenta i en massa timmar, det får man pröva på i nästa kurs som går av stapeln nästa vecka. Det är bara en uppgift kvar av den nuvarande kursen jag går i, så två betyg saknas ju eftersom vi inte fått något betyg på första PM:et. Orsaken till att det blev uppstigning så tidigit idag var på grund utav att jag hade tid hos tandis också. Tur man får komma när man vill och göra duggan, det passade utmärkt idag och sedan blev det hem en snabbis innan jag åkte till tandis. Tänderna var det bra med, inga påbörjade hål eller något negativ, ytterst lite tandsten som de tog bort. Härligt härligt för då behöver man inte återkomma förrän ungefär ett och ett halvt år efter. Vi hoppas att dagen fortsätter i samma riktning, det blir en sväng till stallet nu efter att ha återhämtat mig av dagen. Tyckte att jag förtjänande lite vila efter dagens bravader. Boye ska ridas och ha eventuellt ett möte att gå på om jag hinner sedan blir det hem och plugga, vi måste börja fixa klart andra PM:et för imorgon någån gång ska det skickas vidare för opponering som vi ska ha på fredag, inte så kul om ni frågar mig.

Lång skoldag jämfört med alla andra man haft...

Första lektionen var 8:15 men läraren kom inte förrän det gått en halvtimma och vi hade väl typ 40 minuters föreläsning och det blev lixom bara kaos. Läraren fråga ifall vi skulle köra kapitel 16 och klart man vill det men då var det ju en hög som hade hunna dragit hem då läraren kom sent. Så istället fick vi vänta tills klockan slog ett för att ha en timmas föreläsningen som hade kunna haft på morgon. Det blev inte så mycket antecknat på sista föreläsningen idag, "Hur?" det var allt så frågan är vad jag skulle med det till. Finns mycket jag kan sätta in i det sammanhanget, haha. Efter skolan hann vi typ bara landa innan vi åkte till stallet och gjorde klart allt till Boye. Madicken red och jag gjorde alla stallsysslor så att det skulle gå så fort som möjligt, det gäller att vara effektiv. Sedan blev det hem och plugga, lyckades läsa det sista två kapitlen idag och är mer eller mindre redo för dugga imorgon. Jag hoppas det går bra, Efter vi är klara med proven imorgon så ska man raka vägen till tandis, så jag hoppas det inte blir något försenat på skolan imorgon för det har jag verkligen inte tid med. 
Boxen mackad, tur han har sina ställen och inte lika grisig i spånet som han är med vattenhinkarna.
Rätt så ofräscha hinkar varje dag när man kommer till stallet, han är lite väl sölig med maten...

saknar dig så❤

They say memories are golden 
well maybe that is true. 
I never wanted memories, 
I only wanted you. 

7-1, det går bra nu!👏

Gårdagen gick rätt fort, vet inte vart tiden flög iväg riktigt. Skola på morgonen och sen lite trix med enkäten. Lite tv tittande och somna en stund med kissen. Sedan käkade man och åkte på hockey, Timrå vs Pantern. Det började bra, 1-0 redan de första minuterna och Timrå spelade bra till en början men ett tag spelade dem riktigt dåligt men dem kom tillbaka i andra perioden och fick in 3 mål på bara sju minuter och fler blev det också. Tillslut vann dem med 7-1 och jag hoppas dem fortsätter att vinna nu, bara att hålla tummarna.Nu har jag klarat mitt prio ett att göra idag, enkäten ligger ute både här och på fb. Den hoppa jag blir besvarad så fort som möjligt så man kan börja sammanställa alla svar. Sedan är det ju bra om man får något kapitel läst också, har precis tagit mig igenom ett av sex, bara fem kvar.

Enkät till skolan

Skulle vara välidgt tacksamma ifall ni tog er tid att svara på denna enkät! Länk till enkäten finner du HÄÄÄR!
https://goo.gl/forms/9a4TMvvdtciWZNkh2

Fullt upp med skolan, typ...

Igår hade vi inget på skolan men satt nästan hela dagen med att försöka få till en bra början på PM:et. Vill lixom få det klart så man hinner läsa alla kapitel som vi har prov på redan nästa vecka. Allt är så struligt med moodle och vet inte riktigt hur det fungerar. Står knas på den förra inlämningen jag gjorde och jag ska ju bara invänta betyg men nu ser du ut som jag knappt lämna in någon men det är inte det största problemet just nu. Vi har ett grupparbete men alla gör inte lika mycket och det känns som man måste tjata hela tiden för att man ska få något gjort. Det var typ likadant på förra inlämningen men då kom det in en person lite senare så jag förstår ju det men nu när dem säger att dem ska göra men gör det aldrig. Jag känner just nu att jag måste lixom lägga ner dubbelt så mycket tid för att veta att det blir gjort. Det vore så mycket enklare ifall alla tog lite egna intiativ istället för ingenting alls. 

Plugg och stall, hinner inte mer...

Idag var man ledig från skolan vilket gjorde att man passar på att sova ut lite väl länge. Klev upp och åt lunch, därefter satt jag mig och börja skriva PM2. Som sagt det ska vara klart redan nästa vecka och vi hade knappt börja, en så länge är det bara jag som börjat lite smått här och där men det är mycket, väldigt mycket kvar att skriva. Tycker vi nyss blivit klar med förra PM:et och plus att man ska hinna läsa sju kapitel till på tisdag då man har prov/dugga igen. Det är fullt upp hela tiden, vid halv fyra tiden åkte vi upp till stallet. Syrran har fått testa den nya nu också i två dagar. Boye fick en lugnare tur i skogen idag bara och det tror jag han tyckte var skönt. Han var lugn och det var en mysig tur, komma på andra tankar. När alla stallsysslor och sånt var klart med Boye så var det bara att börja borsta nästa häst. Det var hoppning som stod på schemat idag för ridskolehästarna, Kupido skötte sig väldigt bra om man bortser från att han tjuvgalopperar in, när det är travbommar. Vi lyckades några gånger att komma in i trav och det är en bra början iallafall, det är ju inte så att det blir direkt trångt när han galopperar in men han ska ju också kunna trava som alla andra. Det är ju bra att han tycker det är så kul iallafall, dagens ridpass gick bra. Liten ryttarmiss men hästen sköter sig galant och fixar det endå, tur han fixar till det när jag klantar upp mig, precis som det ska vara. jag tyckte annars att det gick bra, han hade bra sug mot hindrena men det blev inte för mycket utan han har blivit lugnare. Kupido är inte lika mycket överallt som han var förut, han stressar inte upp sig så det är väldigt positivt.
Gamla bilder, måste få med någon som kan fota lite nya bilder så snart som möjligt.

Det händer jämt!!

Det händer jämt, varenda dag så går hårsnoddar sönder och det är tur man ibland lyckas få med sig en extra eller två. Tänkte att jag skulle fläta håret påväg in till skolan idag, gjorde två inbakade flätor men klart den andra snodden spricker. Man kan ju undra vad folk ska tycka om man går med halva håret uppsatt och ena utsläpp, det kanske är en trend jag inte vet om eller ska jag skapa en. Som tur va hade jag med mig fler snoddar så fick ihop två flätor tillslut. Idag blev det en längre skoldag än gårdagen, hade föreläsning i nästan två timmar och sen fick man invänta "workshopen" som egentligen var rätt onödig men vi har hunnit pratat lite om PM2 också. Det är väl egentligen ingen som har någon koll vad vi ska göra men det ska nog gå, har ett hum om hur jag vill ha det iallafall. Har påbörja en enkät som ska skickas ut, det är ju lite kort om tid så vill bli klar så fort som möjligt med den.
Efter skolan vet jag inte vart tiden flög iväg, jo men som jag sa, har påbörja en enkät och kollat runt lite på kvantitativa PM, hur det är uppbyggd. Sedan åkte man till stallet någon gång efter halv fem, gjorde klart allt till Boye och red ut det sista jag gjorde. Boye kändes riktigt fin idag, tyckte han blev mjuk i båda sidorna och var väldigt lugn fram till att vi mötte hästar påvägen hem. Då blev det en väldans fart på Boye och han fick upp farten rejält påvägen tillbaka till stallet.

Dagen tagen från snap👏


Dugga 2, G O D K Ä N D!

20 minuters lång skoldag, kan kännas ovärt men nu har man ju gjort dugga två och klart man klara den också. Bara invänta betyg på PM1, dax att börja skriva PM2 och sen tagga till den tredje och sista duggan i den här kursen som redan är nästa vecka. Fullt upp och aldrig vila!

Film från gårdagens tävling...

Första tävlingen sen hästarna kom tillbaka från betet men framförallt, första tävlingen sedan han blev frisk. Vi fick ju stå över en tävling innan betet så det här hade vi väntat på. Det blev en lägre höjd men vad gör det när man får hoppa världens bästa.

dagen innan prov...

Har bara gjort två saker idag och det är legat och läst kapitel efter kapitel. Har mitt andra prov imorgon på kapitel 6-9 och det är mer sidor än man tror. Alltså, jag har snart läst två kapitel och är knappt klar än men det är väl bara ett tretiotal sidor kvar så har man läst igenom alla kapitel fram till starten på 10. Runt halv tre var man på stallet och mockade åt Boye och red sedan nyhästen idag igen. Idag provade vi på lite galopp och vi red på plan och avslutade med att skritta ut i skogen, så det blev en mini premiär ute i skogen. Båda hästarna var hur snäll och lugna som helst, min är nästan piggare i paddocken tycker jag. Skönt att han sköter sig och framförallt är han väldigt trevlig i stallet. Lyfter hovarna utan man ens behöver säga något och verkligen supersnäll, imorgon får han vila. Nu är man hemma, nyduschad och även läst lite mer i boken. Nu är det dax att käka lite också.

sittning 16/9 2015

I fredags var det den absoluta första sittningen för min del iallafall, ett avslut på insparken skulle man kunna säga (var dock bara på Dare night). Man bestämde sig typ sista dagen att man ens skulle gå, eftersom vi bara har en lektion om dagen typ, om ens det, det blir inte direkt så man träffat och pratat med alla, har knappt sett allihopa som jag går i samma klass som, man vet ingenting alltså. Har ju lixom pratat och träffa ett par stycken men någon man har träffat har ju dessutom hoppat av, vad jag tror iallafall för en del har jag inte sett något mer utav. Den här sittningen var lixom en bra grej att gå på för att lära känna lite nytt och fler folk i framförallt klassen och det gjorde man också. Det var bordsplacering så man hade ingen aning om vart man skulle sitta, tur Julia fanns där och kunde visa mig till min plats. Det var ju faktiskt bara nya ansikten vid mitt bord, iallafall dem jag satt närmarst och pratade med under kvällen. Aldrig sett dem tidigare vilket är rätt konstigt då vi gick i samma klass men nu har man ju lite mera koll på vilka man går med iallafall. Det blev ju ganska mycket prat innan maten serverades. När förrätten serverades så åt man och sa igenting om maten. Till förrätt var det bruschetta, den var kall och brödet var blött av tomatskyn, det var blandat tomat ohch rödlök på den. Det var ingen tio poängare om jag säger det men hade ändå höga förväntningar av varmrätten. Den var kall den med och jag har nog aldrig ätit så torr kyckling, lite tråkigt. Varmrätten bestod av kyckling och klyftpotatis med knappt någon sås, lite grönsaker. Efterrätten var bäst av dessa rätter, panna cotta.
 

Lång lördag..

Det blev sent igår, kom hem någon gång innan ett tror jag iallafall. Skulle ju upp tidigt idag eftersom det var första hopptävlingen sedan hästarna kom tillbaka från betet. Det var en klubbtävling och började med en 80 cm bana, han var ju ofräsch eller skadad innan betet så det var lika bra att börja lugnt. Vi är redo inför nästa. Det blev en felfri runda men framhoppningen var lite sisådär, man hann knappt hoppa fram innan man skulle till banan. De bara sänkte hindren utan att fråga innan men nu är det gjort. Kupido var rätt lugn på framhoppningen, blev allt mer taggad på banan. Annars så skötte han sig, han var taggad precis som jag.

Efter tävlingens slut var det dax för debut för den nya storhästen. Jätte snäll i stallet, lite nyfiken och ville vara med hela tiden. Hur snäll som helst i stallet och likaså när man satt på ryggen. Eftersom det var första gången idag så blev det bara ett kortare ridpass, i skritt och provade lite trav. Han brydde sig inte så mycket om saker runt omkring mer än de andra hästarna drogs han emot. Det var lite fram och tillbaka med tempot, ena stunden var han seg och andra var han pigg och börja typ små trava. Vi håller tummarna att det bli en toppen bra ridskolehäst.


tre minuter och sju sekunder

Den abslout första inlämningen är gjord och bara att hålla tummarna att den håller en hög nivå. Tänk att jag hade tre minuter tillgodo också, bra jobbat tjejer. Synd att det inte blir någon vila, dax att ta tag i boken och läsa ett x-antal sidor.

Snart inne i mitten på augusti

Det är onsdag och snart torsdag, dagarna bara rullar på. Måste ta tag i och fixa klart PM:et så att man kan skicka in det imorgon då vi har vår slutgiltiga deadline. Idag var det markarbete på Kupido och innan de ridpasset blev det en uteritt på Boye. Det blev bara en lugnare skrittur i skogen med Boye idag då vi trimmade på plan igår samt att vi hade sällskap av Madicken och Nellie. Boye var väldigt lugn under hela turen faktiskt, trodde han skulle bli lite piggare när vi var påväg hem men han var duktig och snäll, som alltid. Ridpasset med Kupido gick mycket bra, han var lugn och han kändes bra från start till slutet av ridpasset. Vi är taggad inför lördag då det är hopptävling, får se vad det blir för höjd och om man kör två rundor eller inte, det beror på vilken höjd också.

 

Dagarna rullar på och tiden flyger iväg...

Vi har gått in på en ny vecka, hann inte med någon bloggning igår trots att man var skolledig. Eller med andra ord, behövde jag inte åka till skolan men hade tre olika arbeten som jag skulle läsa inför dagens seminarium. Det var inte bara läsning jag ägnade gårdagen till utan det blev ju en tripp till stallet, var ute på en promenad två gånger, blev lite pokemonjakt. Passade även på att se skavlan med Mikael Persbrandt och Håkan Hellström. Idag var det skola i nästan en timma, kort skoldag och sen var det bara hem och justera lite i texten, lite missar hade man ju gjort. Glömt en massa citat men nu är det fixat och PM:et är väl som gått som hel klart. Man märkar att man glömmer vissa saker som är självklara för mig medan oklara för andra, det är bra med lite respons och känner att jag är klar i tid för en gång skull. Den slutgiltig inlämningen ska ske innan torsdag.
 
Efter man var typ klar med finslipet på skolarbetet så hann man chillar lite här hemma framför tv:n innan man begav sig mot stallet. Började med att skritta ut i skogen och sedan red jag i paddocken. Det blev en trimdag för Boye idag och han var seg i skogen men fick bra med energi paddocken. Red lite serpentinbågar blandat med skänkelvikning, dvs. serpentiner på ena långsidan och sedan skänkelvikning på andra långsidan.

släktträff 2016

Igår var det en riktigt hektisk dag, att man vakna till det nästan var morgon igen. Jag vaknade och satt mig och plugga på direkten, från 9 fram till kvart i ett satt man fastklistrad vid datorn och läste, sökte och skrev på PM:et. Vid ett tiden var det dax för den årliga släktträffen, det är på pappas sida och iår var de det 30:e året. Tävlingarna gick sämst för min del, det ända jag fick bra poäng var pilkastningen men det kommer man inte långt på. Tummen ner för det här årets tävlingsprestation.

Alltså vilken helg....

På tal om helg så har man haft fullt upp från och med i fredags när vi gick från handledningen så blev det kaos i huvudet. Mer info om arbetet som skulle in idag, det har varit mycket fram och tillbaka. Nu är PM:et inskickat för opponering inför seminariumet vi har på tisdag, värst är det att man måst läsa tre elller fyra andras, för mig hade det räckt bra med att bara opponera en annans grupp. Det får man ta imorgon, allt läsande. Nu efter att ha varit ute på en pokemonjakt ska det käkas middag, ska duscha och sen blir det lite youtube.
 

saknar

 Tänk vad fort tiden går, 3 månader sedan vi tog studenten. Fy vad jag saknar!

I MADE IT!!!

Första duggen avklarad och det kan kännas lite drygt att behöva åka till skolan för att göra ett prov på 20 minuter för att sedan invänta nästa lektion i en timma eller två. Det känns lite extra surt då man fått göra duggorna hemma förut men på grund av att de fuskat, få vi nu göra det på skolan istället. Det är bara bita i det sura äpplet och pallra sig till skolan, nu är det iallafall gjort dessutom är det helg och bara en uppgift som hänger kvar i luften. PM1 måste göras klart och hade en handledning där vi fick reda på lite ny information och det blir lite ändringar i PM efter idag.
Innan vi skulle käka lunch så blev det en kort pokemonjakt. Tanken var att vi skulle passa på att ta pokestoppen i vivsta när man ändå hade vägarna förbi och vad får man tag på om inte en dragonite. Fick kasta alla mina svarta bollar men han rymde varenda gång, tillslut när jag fått ta en blå boll så fick jag den på nästan direkten. Min bästa pokemon jag fångat faktiskt, kommer ha användning av denna när jag tar över gym.
 

orkar inte plugga mer..

Jag skulle kunna beskriva hela denna dag med endast ett ord och det är plugg. Det är bokstavligen det enda jag gjort idag, läst, läst och läst. Jag hade en föreläsning, inge ovanligt och det var en genomgång av kapitel 8 respektive 9 men imorgon är det dags för dugga så idag har det varit läsning på hög nivå. Rätt så less på allt nu och känns inte så bra det här med tanke på att det bara är 10-15 frågor och det är mer än 100 sidor och kapitel 1-5. Hur skall detta gå, jag vet inte vad jag ska förvänta mig heller. Det känns väldigt osäkert det här, har den här boken blivit min vän?

Dressyrpass, bakdelsvändningar

När klockan hade passerat fyra så bestämde vi oss att det var dax att åka till stallet. Syrran fick rida medan jag tog och fixade alla stallsysslor åt Boye. Därefter blev det ett dressyrpass på fuxen och vi fick värma upp lite på egen hand. Sedan fokuserade vi mycket på bakdelsvändningar idag och Kupidos bakdel eller benen är ju lite slingrig och åker ut lite här och var. Men jag tyckte ändå det gick rätt bra i högervarvet men det andra, vänstervarvet är lite trixigare. Det fanns kanske en eller två bakdelsvändningar där som jag kände mig nöjd över men det är ju bättre än ingen, det är en skillnad beroende på vilket varv man rider i. Sen red vi även lite tagen bakdel och det tyckte han var väldigt jobbigt, man kände det på honom. I övrigt så kändes han faktiskt väldigt fin. Jag tyckte jag fick honom avslappnad, lite längre i formen och lite lägre än vad han vill gå. Så även om inte allt satt på sin plats idag så var det ett roligt ridpass fast det är det ju nästan jämt, oavsett. Nästa vecka blir det markarbete och den helgen blir det hopptävling här på klubben.

 Speedo Kupido

ligger efter i bloggandet nu...

Känner att jag inte riktigt hinner med mig just nu, har ingen tid där jag bara kan chilla. Det känns iallafall som det och gårdagens eftermiddag stack bara iväg. Efter vi kommit hem från skolan så satt vi oss nästan på direkten och skrev vidare på uppgiften som ska in, jag vet inte när den ska in längre. Vill bara bli klar med den så fort som möjligt.  
GÅRDAGEN, då tog jag sovmorgon sedan blev det stallet, red Boye, hann "intervjua" ytterligare två till, kollade idol, top model och glamour, åkte på pokemonjakt mot kvällen och sen var det inte så mycket mer av den dagen kvar. Boye var pigg och glad ute i skogen iallafall och han är på gång nu, härligt med energi.

lördag, söndag och måndag...

I helgen så var man bland annat ute på pokemonjakt, det blev lite plugg och var hästskötare åt Jenniefer. Det hade regnat mycket och därav var det bokstavligen blött överallt, det blev en pöl i skon nästan på direkten. Underlaget var rätt lerigt och såg även lite halt ut, det var lite bättre på banan men ute vid framhoppningen så var det typ bara vatten. Ni ser ju bilden och det flög verkligen gegga på en när man stod vid banan. Jag själv är riktigt hoppsugen nu och är nyfiken vad som står på schemat för onsdagen. Brorsan var på besök i helgen också, man ser så lite av honom nu. Idag var det skola, en föreläsning på morgonen från 8-10 och sedan hade vi någon företagsaktivitet. Föreläsningen gick segt men väldigt fort, vi skulle typ ha en genomgång om kapitlen 2-6 stod det på schemat men det var 2-5 vi gick igenom på lektionen/föreläsningen och det lät mer logiskt eftersom vi har prov på kapitel 1-5 den här veckan. Första kapitlet elr kapitel 2 tog typ en timma sen blev det ont om tid och det kändes som att vi hoppade över jätte mycket bara för att tiden inte räckte till. Det blev lixom massa hopp i powerpointen och jag blev helt ärlig lite vimsig. Man hängde typ inte med på allt som sades då allt blev så kort och man hann knappt att anteckna för då var vi redan inne på något nytt. Nu ärd et bara att läsa på inför provet och hoppas man fått in lite i hjärnan, det känns som historia verkar viktig så namnen på det viktiga personerna ska jag ha kläm på. På företagsaktiviteten, där fick vi gå på olika stationer och träffa några personer från olika företag som berättade lite om vad det gjorde och ltie allmänt om företaget, svarade på frågor vi hade. Varje företag eller station hade även en liten tävling som vi ekonom ettor roterade runt och gjorde, tre i varje lag. Det var bland annat nordea, pwc, grant thornton, skandia, folksam och ytterligare sex till som kommit och alla hade väl en koppling eller samarbete med sundekon. Nu ska jag försöka sätta mig ner och få ltie gjort på PM:et, sedan blir det stallet. Det är så himla svårt att komma igång, vi har försökt att påbörja men är nog långt ifrån klar.

fredag men ingen vila...

Idag var det ingen föreläsning som jag tidigare nämnt, så har pluggat hemma lite på förmiddagen innan jag åkte iväg och red ut på denna kille. Han tyckte det var skönt att få komma ut i skogen och man får väl passa på när man har sällskap och även får rida ut på den bästa. Han var faktiskt väldigt avslappnad och kändes fin ute i skogen, han skötte sig super. Måste försöka få med kameran någon gång och någon som kan fota lite nya bilder. Får inte heller glömma att berätta för er att vi skrivit upp hos på en klubbis. Han får bara hopap 80 cm eftersom det är första tävlingen sen sommarbetet men vi kör på, jag stod över sist så nu kör vi för jag är laddad och super taggad för att hoppa. Får verkligen försöka få någon som kan ta bilder, har ju bara gamla och vem vill ha repris hela tiden.

torsdag igår, fredag idag....

 Hade en föreläsning igår och sen blev det lite läsning i boken och påbörjade lite planer om PM:et, kom igång med en inledning iallafall. Det är en början och idag har det inte varit någon skola för mig/oss men däremot hr vi jobbat på med PM:et, läst ett kapitel till ur boken. Nu tar vi en paus, med lite sen lunch och efter vi ätit drar vi till stallet och rider ut en sväng innan vi sätter oss ner vid datorn och fortsätter att skriva. Bjuder på en bild som jag tog igår, dubbla regnbågar och det gick från att spöregna till strålande sol. Efter solsken kommer värsta regnet!

RSS 2.0