Födelsedag...

(null) (null)
(null)
Vaknade av att mobilen ringer vid nio tiden och man blir grattad. Låg kvar i sängen ett tag innan man klev upp ordentligt. Det blev thai till lunch och resterna blev middag. Emellan detta åkte vi upp till stallet och gjorde klart i stallet, red ut tillsammans och Kupido kändes bra. Vi fortsätter i skritt och trav och jag hoppas han är påväg tillbaka för visst är det kul att få rida honom men jag vill ju självklart att han ska vara i full kondition. Till efterrätt blev det tårta och nu ska man väl sätta sig och skriva det allra sista på skoluppgiften så den är klar för inskick imorgon.

29 April

Var uppe bra länge igårnatt och skrev på PM:et som jag hoppas vi får klart idag så man har det gjort och kan ta det lugnt till seminariumet. Tog en sovmorgon idag och det kunde jag väl göra när klubbhoppningen drog igång vid ungefär ett och dagen blev väl inte direkt som jag förväntade mig. Övning ger färdighet men just nu vill jag bara att Kupido ska komma tillbaka in i verksamheten i full kondition. Året har väl inte börjar särskilt bra för Kupidos och min del vilket jag tycker är så himla tråkigt men jag kan bara hoppas att han snart är tillbaka bättre än någonsin. Ingen hoppning för Kupido så istället hoppade jag både Prince och Rick.
Första hästen jag hoppa var P i 80cm och han kändes sådär, rev första hindret därefter var han felfri. Fick inte samma flyt som vi haft på lektionerna och jag la honom lite dumt på den ena linjen. Plockade upp honom istället för att bibehålla samma tempo hade jag gjort det hade avståndet stämt men istället kom vi nära det tar jag på mig men han räddade mig. Det var faktiskt inte första gången jag tävlade honom, hans allra första tävlingen här gjorde jag med honom i början av 2014, för fyra år sedan och även då var Kupido skadad. Rick hoppade jag i 1m och det gick inge vidare bra. På framhoppningen fick vi ett par riktigt bra språng men det var inte samma gamla Rick idag, jag fick driva mot samtliga hinder och han ville inte hoppa idag. Efter vi tagit oss över ettan så hoppade han banan fram till sista hindret där det tog stopp. Han hade ingen egen bjudning alls inne på banan vilket kändes tråkigt nen det kan inte alltid vara hans dag. Hem och duscha för att sätta sig med det allra roligaste skolarbete.
 

Ingen vidare bra känsla...

Igår var det duggor/tentor på schemat, en klockan åtta och en vid halv tre. Den ena gick sämre än den andra så det känns inte så jätte bra men skrev på all frågor så man får hålla tummarna. Emellan dessa två hemskheter så var det bara att fixa datan inför PM2. Kom bara hem så åkte vi in till Birsta, först gjorde vi ett stopp på skopunkten och där fick jag med mog ett par skor. Var egentligen ute efter ett par fin skor som man kan ha när pappa fyller år med istället fick dessa grå följa med hem. Nästan likadana som jag har fast de här skorna har lägre klack och är en annan färg än dem jag använder nu.
(null)
Råkade missa ett steg när vi skulle ta fram resultat av den datan vi fått så fick åka in till skolan idag med fast bara en snabbis. Man får tacka Julia som ställde upp och hjälpte oss, nu är all data i SPSS är klart och vill säga att vi kommit en bra bit med skrivande. Vill bli klar så fort som möjligt för jag tänker inte sitta och skriva när jag fyller år, det avstår jag gärna. Innan vi åkte till skolan idag hann vi med stallet, red ut Kupido en sväng med sällskap av syrran. Passade även på att smörja lite inför klubbhoppningen som är imorgon medan Madicken fortsatte ridturen.
(null)
(null)

Vila för K medan jag pluggar

Det blir en vilodag för K idag och jag fortsätter med pluggandet trots att jag inte vill men jag hoppas det lönar sig i slutändan, det får resultatet utvisa. Kan inte göra mer än vad jag kan!

Två fuxar

(null)
Skolan idag gick inte så bra, ingen tydlig information hur man ska gå tillväga och ett nytt program. Får fixa till det där efter fredag men tiden räcker inte till för mig just nu. En dugga tillbaka och hoppas verkligen att jag klarar den andra också som jag inväntar svar på. Efter skolan blev det hem och käka innan man drog vidare upp till stallet. Fixade allt utom mockningen till Boye och sedan red jag Kupido på plan i skritt och trav. Kändes bättre idag och blev något piggare när andra hästar busar av sig. Tycker han skötte sig bra, gjorde fast inte mycket mer än blev lite spänd och mer på tårna. Efter K var riden var det bara börja borsta Prince. Hade lite hoppning idag, ingen höjd men det var lite av varje. Hoppade fram på medellinjen som det vore på en volt och sen blev det en kort bana på tre språng och sen avslutade vi med en längre bana på 8 språng. P kändes bättre och bättre, han var inte riktigt med i början och jag var lite för passiv. När man rider som man ska så går det bättre helt enkelt och i helgen ska P få tävla med mig, heja heja. Nu är det bara det roliga kvar, att plugga och hela morgondagen kommer också gå åt till tentaplugg.

Plugg och stall..

Jag försöker allt vad jag kan med den motivation jag har att plugga men den är inte på topp. Har försökt göra lite uppgifter som jag hoppas kommer på duggan. Blev en längre paus när vi åkte till stallet för att rida, skrittade ut en sväng och travade lite på plan. 
(null)
(null) 

En vecka kvar av april..

(null)
En ny vecka som egentligen bör vara 100% fokus på plugg men riktigt så blir det inte. Två tentor på fredag, en inlämningsuppgift och jag får inte riktigt det att gå ihop men det är bara att kämpa på. Två föreläsningar idag eller om man kan kalla det en lång, 8-12 skulle det vara men vi var klara vid elva. När man kom hem fortsatte dagen med att påbörja läsa lite inför det ena tentan som innebär dugga fast i tentaform. Spelar roll, ny dag och nya tag med den biten, tänkte att jag ska vara duktig och läsa lite till innan jag somnar. Har även varit till stallet, red ut Kupido i sällskap av Syrran och Boye. En lugnare Kupido idag men nu har han ju gått ute men han är fortfarande väldigt vaken men det är ju lite av hans sått att vara ändå. Måste även tillägga att K är faktiskt inte rädd för allt utan han fick visa sig modig han med. Faktiskt härligt att få komma ut lite på honom, tror han behöver det och man ska passa på när vädret är med oss. Han kändes faktiskt väldigt avslappnad vissa perioder under uteritten, det är mycket att titta på men det lilla är alltid något. Stallsysslor efter och ett litet möte efter det, sen hem och käka middag och avsluta kvällen med det sista avsnittet av modus säsong 2.

Härligt!

När man ska skicka in en inlämning och sidan inte fungerar, härligt kan det bli bättre. Hoppas det går bra ändå, får väl hoppas moodle går till sig innan deadline vilket är snart. Tidigare idag har man kollat serie, fin justerat PM:et och var iväg till volvo en sväng och sedan kalas för kusin på eftermiddagen.

Börjar segt men det blev bättre....

Idag var det ingen sovmorgon utan skola 8-10 och sen mer plugg hemma efter något eller ett par avsnitt av Modus. Efter nästan en månads väntan fick jag idag äntligen tillbaka omtentan som jag gjorde i mars. 48 poäng sist, det vill säga två poäng från godkänd till att få ett C. Det är jag nöjd över men det är bara att fortsätta köra, en dugga samt en tenta nästa fredag förmodligen plus ytterligare ett PM som ska skrivas. Mycket som ska göras och allt ska prioriteras..
(null)


K ensam i ridhuset...

(null)
(null)
(null)
Idag fick Kupido gå inne då jag inte hade något ridsällskap, red inne i lilla medan det var en paus mellan lektionerna. Kupido var var vaken men något seg, imorgon för han vila också blir det en ridtur i helgen. Sen blev man kvar på stallet hela kvällen då syrran hoppträna. Nu ligger man i soffan och kollar Robinson. Det får vara nog med plugg för idag, hade muntlig presentation samt opponering och efter försökte vi börja fixa lite justeringar i arbetet.


Från en dag till en annan..

16/4 - Måndagens ridpass gick väldigt bra, hästen kändes otroligt lugn för att ha fått lite oväntad vila pga lös sko, kolikkänning bland annat. Har inte upplevt honom som oberäknelig som tidigare ryttare utan visst att han kan vara vaken på ljud men hästar måste ju få reagera. Som jag sa var han något piggare på måndagen än när jag red honom förra onsdagen men tycker ändå att han är en häst mot det segare hållet. Lite piggare häst var något jag skulle önskat för tycker inte att han var pigg med tanken på den ofrilliva vilan, skulle mer vilja förtydliga att han var inte lika seg den dagen. Red lite serpentinbågar och försökte rulla på i galoppen utan att vara i vägen för någon annan. Det blir ju lätt lite rörigare när man rider självständigt trots att man kanske bara är fem i ridhuset. Ridpasset gick ändå bra, tyckte han kändes fin den övervägande delen om jag säger så. Traven är väl favoritgångarten, där känns han väldigt fin och ger en trevlig känsla. I galoppen får man ha mer fokus på att bara få honom att galoppera på och ha en bra rytm. Guldstjärna till hästen.
 
17/4 - I tisdags red jag honom i lilla och då var eller blev han väldigt spänd, vi var inte ensamma utan det varierade men det blev inte det bästa ridpasset. Det blev lite mycket i ridhuset för hans del men tyckte ändå att ridpasset gick bättre och bättre. Han kunde slappna av tillslut och jag tyckte han kändes fin och då sparka han i väggen enligt mig utan någon anledning vilket resulterade att han blev rädd för sig själv. Vet inte ritkigt om han bocka först men det slutade med att han drog ner huvudet och jag kände att jag inte tog mig tillbaka så enda vägen var ner för halsen typ, kunde inte hålla kvar mig i sadeln. Det var en snäll avramling om jag säger så, var inte riktigt beredd på den vilket resulterade att jag fick tugga grus. 
 
18/4 - Onsdagens ridpass inne i stora gick väl inge vidare bra trots att han kändes fin emellanåt. P trodde han skulle vara bättre om han fick gå med flocken så jag red samtidigt som en lektion för att han inte skulle känna sig ensam. Han var mot det segare hållet idag och fick mig en liten annan bild av denna studsboll som jag nu kan kalla honom. Har kännt att han är väldigt vaken och känslig för ljud, men idag bara av att en dörr slogs igen så hoppar han till, tvärnitar och drar ner huvudet. Jag åkte fram på halsen men lyckades kravla mig upp, lite som dagen innan men nu kände jag att jag vågade sätta mig tillbaka utan att skämma honom. Han stod snällt och väntade tills jag var tillbaka i sadeln och jag klarade mig från backen trodde jag. Det blev lite mer incidenter och han ville inte ha mig på ryggen idag. Det var som jag sa, en svart studsboll med bockar här och där. Jag vet inte riktigt vad han höll på med, tillslut så åkte jag i marken när han i galoppen bara börjar bocka konstant och fortsätter tills jag är i backen, då springer han iväg. Hoppade upp igen och skrittade och när jag börja trava igen så var han igång, det blev bara mer och P ansåg att vi inte bör fortsätta.
 


Kupido

(null)
Då ska Kupido igång igen och idag fick det blir en tur ute vilket han tyckte va så skönt. Han skötte sig exemplarisk men han är redo och vaken på allt iallafall idag. Tänkte rida honom imorgon med men då blir det inne dock är det ont om tider i manegen men det finns en lucka som jag tänkte att jag passa på att rida i.

Nästa häst var Prince och idag var det liten blandning av bommar och småhinder. Värmde upp först med tre travbommar på marken som sedan mitten bommen höjdes upp, det tyckte Prince var lite klurigare men han eller vi lyckades tillslut få till det. Det blev sedan lite fokus på småhinder med lite kortare och snävare vägar till  Avslutade med en bana där vi skulle ha ett något högre tempo vilket Prince tyckte va super roligt.

Direkt efter Prince var det sista hästen som skulle ridas. Tänkte att han får ett eget inlägg imorgon eller något eftersom jag aldrig la ut om nått av de tidigare ridpassen den här veckan. 

Inte ens sist!

Efter ett bra tag har man  varit sittandes framför datorn men nu så har man fått klart första PM:et till opponering vilket innebär att bara ladda upp för ännu en presentation inför klassen och det är alltid lika kul. Deadline klockan två och har väl bara gjort småfix inför det, nu tar man ledigt för resten av dagen också har man förhoppningsvis ny energi imorgon.

Har inte turen på min sida..

Idag gjorde jag ett nytt försök till att åka upp och rida Kenzo, Madicken skulle rida Boye men det blev ingen ridning för min del idag heller. Vi hade tänkt att börja rida och fixa stallsysslorna efter. Hämtade in honom från hagen och hörde att ena skon var lös så fort jag kom in i stallet. Så lika snabbt som det gick att ta in honom så var han ute i hagen igen. Istället fick jag alla stallsysslor  och sen hade man lite tur att det var träning som man kunde kolla efter för att vänta ut syrran. Nu får vi hoppas att det går bättre att rida till veckan och att skorna sitter samt att inget annat kommer i vägen, vill inte ha mer otur.
(null)


Kupido har flyttat tillbaka!

Igår när vi var på stallet såg man att Kupido och Kaj var tillbaka i ridskolestallet igen, det var ganska väntat fast jag trodde det skulle ta längre tid. De trivdes inte eller de blev väl så fäst vid varandra och kan tänka mig att det kändes sig något ensam där. Det är två lite mer flockbundna hästar så det finns bättre lämpade men vi får se hur det blir. Kupido ska kollas till veckan iallafall och efter det får vi se hur det står med honom, jag hoppas han blir fräsch snart igen, saknar honom. Just nu i stunden så har jag tagit paus från plugg, sitter och försöker få klart PM:et men det går segt just nu. Tycker jag sitter och läser och skriver hela tiden men inget blir ändå bra, jag blir inte nöjd. Vi har några dagar till på oss men skönare ju snabbare man får till det lixom så att man kan lägga det på sidan.

Fredag den trettonde...

Fredagen startade inte så bra utan jag vaknade upp och ville bara somna om för att det var dags för dugga eller tenta, man får kalla vad man vill då det är i princip samma sak. Den kändes sisådär om jag ska vara helt ärlig men får inte veta resultatet förrän det gått en evighet så det är bara försöka släppa det för stunden. Mer än att ha suttit på skolan en timme så har jag sökt in till kurser som jag förhoppningsvis läser i höst och är lite fundersam men har några dagar kvar att tänka på saken. Det är bra att man varit in och valt för det finns gånger då sidan lägger ner när den blir överbelastad exempelvis då det är sista ansökningsdagen. Åt thai till lunch vilket var välförtjänt efter skolan och sen blev det stallet vid halv 3 tiden. Tanken var att jag skulle rida men där i stallet blev planerna ändrad och istället för att rida fick jag longera den lilla svarta som han verkar kallas. 
 

62 av 88

Duggan närmar sig och jag har nästan läst oavbrutet hela dagen och det är en bit kvar av sammanfattningen men jag kommer att hinna med allt ikväll och sen är det väl bara att gå igenom föreläsningsmaterialet dvs powerpointen så blir duggan eller tentan överstökad imorgon och man kan äntligen släppa den. Har fortfarande inte fått tillbaka första än heller men jag hoppas att den kommer snart, senaste tentan har jag inte heller fått tillbaka, denna eviga väntan. Borde inte få ha en ny förrän man fått tillbaka ena iallafall när det handlar om samma kurs. Det känns som man har hundra saker som ska in och pluggas till inom bara några veckor annars har man ingenting att göra, att det alltid ska vara allt på samma gång eller inget alls. Jag har haft en stallfri dag för att fokusera på plugget så jag hoppas det lönar sig men det återstår att se när man får resultaten sedan.

Onsdag

Ännu en dag har snart passerat och det är plugg och stall dagarna består av. Har läst lite mer till duggan men det är så ointressant att jag vet inte vad. Massvis med nya som gamla begrepp man säkerligen ska kunna och jag kommer knappt framåt i boken. Har snart läst ut kapitel 2 och jag blir less innan jag ens öppnat boken. Får nog somna med boken i handen idag, igår när jag läste på eftermiddagen så somnade jag så man förstår verkligen att jag inte tycker det är intressant. Det känns som livet hade varit enklare om man hade tyckt om att läsa böcker, Jag önskar att jag gjorde det. Stallet vid fyra tiden och först ut var Kenzo, red honom i lilla och han hade verkligen hovarna på marken idag. För att jämföra hur han var igår så var han helt obrydd, det var som en helt annan häst. Det måste ha varit en del överskottsenergi som han hade igår, idag var han mycket coolare och mer mot det segare hållet. Upplevde inte alls honom som känslig vilket jag fick uppfattningen för igår fast han och jag kanske förstod varann mer idag. Visst att han blev spänd en eller två gånger men inte så att han flög iväg eller nått. Försökte jobba lite övergångar i skritten i början, bara start och stopp och sen fick han trava fram och vi fortsatte ridpasset med att försöka hitta mer knappar helt enkelt. Imorgon får han vila från mig också blir det ett ridpass på fredag igen, då får vi se om han laddat om batterierna. Vikarie på lektionen idag och tiden gick väldigt fort. Vi hade dressyr med tre markbommar. Som vi red över som på en volt med fyra galoppsprång emellan och Prince gjorde det skapligt. Fick inte riktigt till galoppen alla gånger då han är sned och byter så fort han får chansen men det var inte helt katastof heller. Emellanåt kändes han riktigt fin, flyttade skänkelvikning bra och han kändes avslappnad även om han var något piggare än vanligt och ville rinna iväg men med en avstämning så lyssnar han. En häst som gör sitt yttersta från gång till gång även om det inte alltid är så lätt, han försöker om man ber honom. Jag får inte fastna på att han är sned jämt, det funkar inte.
(null)
(null)Att få saker gjorda

Hade klockan ställd på nio idag men vaknade av en slump vid sju och kände mig hur pigg som helst. Hade tanken på att ta skolboken och läsa till duggan men hade inte någon lust till det så det fick istället bli en tanke jag hade. Gick upp någon timme senare och gjorde mig iordning, det blev en tripp till simhallen för att byta bil. Sen drog syrran och jag iväg till stallet något tidigare än vanligt då jag hade   en tid att passa. Hade bestämt en tid med Pia eller hon med mig för att rida den lilla svarta hästen då det inte blev något i torsdags Hämtade in honom nästan på en gång och börja borsta, ridskolehästarna släpper fortfarande mycket hår men han verkade lugn att ta in själv och var inte särskilt brydd att vara  i stallet utan sällskap. Däremot när jag tränsa börja det klia i hovarna och han ville nog komma ut men då hade han till och med fått sällskap . Började med att longera honom  i båda varven innan jag hoppade upp och det var nog lika bra för han verkade ha gott om ö verskottsenergi när han gick på linan. Han verkar vara vaken på ljud i början och var väl lite spänd i början och en något känslig häst fick jag som första känsla när jag väl satt upp på honom. Idag var ett ridpass för att se vad hästen hade för påhitt och försöka lära känna hästen samtidigt som P var med och instrukterade litegrann. Red mycket på rakt spår då han fick lite oväntade fnatt på volterna men gjorde väl egentligen ingen stora grejer. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden och han lugnar ner sig eller snarare slutar med sina påhitt. Lösningen kankse helt enkelt blir mer arbete och att han kommer igång, blir avrastad. Vet inte riktigt hur mycket han har gått tidigare men vi tar en dag i taget. Efter stallet blev det plugg och är väl värd en klapp på axeln tycker jag. Nu blir det AYTO och sedan sätter jag mig vid datorn och skriver mer inlämningsuppgiften.
(null)
(null)
Lyxar till det en måndagkväll...

(null)
Ny vecka och ny dugga skulle man kort och enkelt kunna säga. Hade en föreläsning idag så nu är det bara att läsa på inför duggan samt skriva ett PM och det har påbörjas. Vi är redan igång och lika bra är väl det. Mot eftermiddagen och kvällen blev det stall, majoriteten av stallsysslorna gjordes innan jag red K. Han är ju vaken på allt som händer och det är mycket som är mystisk när man är honom. Efter stallet blev det en bastustund också och det är inte varje dag men gud så härligt det är att ha egen bastu.

stall och birsta...

Idag har det varit en dag med en mix av lite allt möjligt. Var hemma till ungefär ett kanske, hade käkat lunch och sen någon gång efter det åkte vi till stallet syrran och jag. Red Kupido inne i stora och sen stallsysslor efter det och på kvällen blev det en tripp till birsta utan några fynd. Sen blev det ett besök till mormor och morfar och nu tänkte jag var smart och börja fixa lite smått inför vårt kommande PM som ska påbörjas den kommande veckan men när man väl tänker göra något smart så kommer man knappt in på moodle. Härligt så man får kanske köra på lite känsla eller bara göra klar framsidan och det som går att göra helt enkelt, moodle står bara och laggar just nu.
 

Kupido har flyttat...

Tidigare i veckan, närmare bestämt i tisdags så fick nämligen K flytta ur ridskolestallet och numer står han i privatstallet som börjar bli lite mer blandat med både privata och ridskolehästar. Kupido var väl inte den gladaste utan det är en ganska stor omställning för honom att byta stall och speciellt när han ska gå fram och tillbaka mellan stallen. Det bara snurrar i huvudet på honom iallafalll nu i början men jag hoppas det blir bättre med tiden när han landat lite mer. När jag skulle rida honom första gången efter flytten så bara att hantera K  och rida var en spänd häst vilket jag helt förstår. Annars när man tävlat honom kan han stå lugnt i stallet helt själv men nu blir det en liten annan sak men jag hoppas det bara är nu i början annars får han swischa box kanske. Bästa K!

GRATTIS GRATTIS!!

Det blev till att fira dubbelt idag då både syster fyller 24 år och Timrå kommer att spela i SHL igen efter dagens vinst. Ett stort grattis till både eller alla, man får säga vad man vill.  Det höll nollan i dagens match och att det vände och tog hem det efter att lega under med 3-1 i matcher, det gjorde dem bra för det är inte många som har vänt efter det. De är välförtjänta att kliva upp, grattis ännu en gång!
Vill även säga grattis ännu en gång till syrran som alltid finns vid min sida, bästa du!

Dugga som numera är som en tenta

(null)
Låg kvar i sängen ett tag efter jag vakna vid halv åtta tiden, gick mer och duscha för att sedan plugga, sista minuten plugg fast det var ett par timmar kvar. Hade inte hunnit läst klart kapitlet jag påbörja läsa igår så det behövdes om jag så säger. Hade inte dugga förrän klockan två så det var ingen brådska. Blev lite rester till lunch och duggan bestod av 15 frågor och 15 poäng men varav det 14 första frågorna endast va värd 0,5 och den sista var värd 8, så man är alltså körd om man inte kan sista frågan och det känns inge vidare. Men jag ger inte upp hoppet utan håller tummarna på att jag lyckas ta mig igenom denna, det känns som det är lite 50/50 om jag klarar den eller inte. Till middag idag blev det dragon house då syrran blir 24 år idag, grattis till henne!
(null)
Nu sitter man framför tv och Timrå gör precis 2-0 mot Karlskrona och det ser ljust ut för Timrå, det verkar som om det kommer spela i SHL nästkommande säsongen. Det kan fortfarande vända men jag tror faktiskt att det tar hem det nu och det gör dem bra efter att ha legat under i antalet matcher.
 
 

Snart fredag och inlämningen klar...

Idag har varit en sån här dag man egentligen bara velat ligga kvar i sängen. Skola på eftermiddagen och det har varit plugg både före och efter skolan tyvärr. Hade en inlämning som det var deadline på imorgon och den är nu avklarad och inskickad. Dugga imorgon som jag inte alls är taggad till men jag vill och hoppas att den går bra. Blev inget stall alls idag då varken jag hade tiden och inte heller fanns det något ledig tid i manegen heller så en bra dag att vara stalledig på ändå.
 
 

Hektisk onsdag...

Det har inte riktigt funnits en lugn stund idag. Det har varit skola, tandis, stall och hockey och det var väl en kort summering. Skolan gick väl bra, lite segt den sista timmen men man får försöka hålla sig vaken då det är dugga på fredag. Besöket hos tandläkaren tog längre tid än väntat men det var en kort vistelse endå. Knäppte bilder och de kollad tänderna lite snabbt så var det klart. Sen raka vägen upp till stallet, red Prince och vi hade markarbete/hoppning. P kändes sådär, hängde lite i bettet mot hindren men fick man upp han så gick det bra. Han blir mjukare efter uppvärmningen så han blir bättre när vi är varm i kroppen både han och jag. Sen var det hockey, sjätte matchen och det låg under när jag kom med 1-0. Karlskrona gjorde mål redan efter 50 sekunder och jag kom efter att det hade gått lite mer än 1 minut. Det spelar ingen roll för Timrå tog hem matchen vilket betyder att det visar sig på fredag om hur det blir med SHL. Vi hoppas på en vinst då med och vi vet att de har möjlighet att ta hem det. Efter hockeyn blev det en kort visit hos Svea som har kastrerats, hon gå numera med en tratt i ett par dagar.
(null)
(null) (null)
(null)Ny kursstart!

Trots att vi knappt lämna den tidiagre kursen så har jag idag påbörjat den nya och redan på fredag är det dugga. Det blir jämt nya regler för min klass verkar det som, sist var det nya regler att vi skulle sitta på skolan och göra den och nu får man inte längre ha några hjälpmedel, såsom anteckningar eller liknande. Det bara att bita ihop och köra men jag hoppas verkligen man hinner plugga det som behövs också inför den. Jag hoppas vi får klar den inlämningsuppgift som ska in senast på fredag något tidigare så man hinner plugga lite till duggan. Nackdelen med att ha en kurs som går över en annan, vanligtvis har vi avslutat allt i kursen innan vi påbörjar nästa men jag känner mig ganska klar, skickar in uppgiften imorgon förhoppningsvis så då har jag den ur vägen. 


Ny vecka och nya tag...

Börjar veckan med en sovmorgon och sen blev det stallet på förmiddagen. Alla stallsysslor först och sen red jag Kupido som skötte sig exemplarisk idag med tanke på att vi inte var ensamma, det fanns mycket att hålla koll på. Vi kan kalla det miljöträning idag eftersom traktorn dessutom var ute och förflyttade snö från baksidan. Efter stallet så passa man på att basta och duscha innan det blev dags för middag. Dagens enda måltid blev en pizza som satt fint i magen, mätt och belåten efter två bitar dock. Sett hockey nu på eftermiddag/kvällen och Timrå tog hem matchen med 3-1 efter en vändning i sista perioden. Veckan börjar bra för Timrå och vi hoppas på ytterligare två vinster det kommande matcher annars är det kört.
(null)
(null)April april..

Vi har lämnat marsmånad och idag har det blivit lite plugg, städning i form av att torka fönster. Stalljour idag igen men ett kvällspass den här gången, kom dit till fem och ridskolehästarna var fortfarande ute. Vi hade tur med höet som räckte utan att behöva lägga på något mer. Red K innan hästarna skulle fodras och sen kvällshöa innan låsning. 
(null) (null)


RSS 2.0