Jobb och lasergame

(null)
(null)
Mer än halva veckan gjord och kan väl säga att det var en välbehövlig aw med ett litet gäng efter vi slutat idag. Det var kul så länge det vara men nu är man lite i öm i fötterna men det är bara att härda. En övertid till imorgon väntar och jag känner mig trött så lika bra att försöka somna. Fick tydligen heta Mathilda idag också men det gick det också.

Kupido på betet!

(null)
(null)
(null)
(null)
Jobbar över idag men ville bara få upp lite bilder från första trippen till ridskolehästarna som verkade njuta av ledigheten. Det är inte många veckor kvar för dem nu.
(null)


10 månader

(null)
(null)
(null)
Nu är det bara två månader kvar tills Mitzie blir ett år!


Avalon❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
Efter första veckan med beordrad övertid så var vi äntligen ut till Söråker. Det var efter lite tjat om att få med syrran till hästarna så kom vi faktiskt iväg idag efter att Sverige tog hem guldet i nation cup. Hästarna saknar man och det var ett tag sedan man träffade den här skönheten. Åkte en sväng till ridskolehästarna också som verkade må bra.

Första juli

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det var någon vecka sedan sist så kommer väl lite bilder från veckan som gått men har inte gjort mycket mer än att jobba och pluggat ungefär. Det var en arbetsvecka som innehöll det första samtalen för sommaren, första after worken med några från årsredovisningar. Åkte ut till Söråker för att se fotboll men blev inte mycket till fotboll då matchen fick avbrytas. Var på grillning i lördags och sen var det plötsligt en ny vecka idag. Förhoppningsvis blir uppsatsen inskickad innan halva veckan är förbi. Det vore iallafall skönt att få den bort för ett tag.



RSS 2.0