skulle plugga efter ph....

Tog en rätt lung skogstur med hästarna idag, hem åt middag och fastklistrad vid tv efteråt. Blev med andra ord inte riktigt som jag tänkt mig, planen var att jag skulle plugga efter paradise men fanns ju annat som var så mycket intressantare just då, men nu måste jag faktiskt ta tag i det och få in lite mer kunskap om grekisk mytolig. Gudar hit och gudar dit, författare och andra viktigt namn och på tal om årtalen man skall kunna också, kommer in i ena örat och lika fort kommer det ut från nästa. Har ju förhoppningar på att vara värsta proffset imorgon, kanske man skulle slängt in en frågestund om grekisk mytolig, äsch jag bara skoja. Inget är svårare än du själv gör det till, lättare sagt än gjort!
Siktar minst mot detta och håller tummarna för morgondagen, hoppas kan man alltid göra!!

Pausar lite...

Andra skoldagen avklarad nudå och den var skaplig, hade tre lektioner. Idrotten var ju klart den roligast och fick äntligen spela innebandy som vi skulle få köra för two weeks ago. Hemma såg jag först studio paradise medan jag åt, sedan blev det lite plugg. Läste alla sidor som skall läsas inför provet imorgon. Nu pausar jag pluggandet och är snart framme hos Inigo för att rida. 


black and white...

Bilder sen sommaren 2013, hoppläger på Munsboro Campfire även kallad Charlie.

m å n d a g . . .

Totalt fyra lektioner idag och ändå gått från 8-16, väldigt jobbig dag och gick riktigt segt allihopa, börja med 2 timmars genomgång på naturen. Ni kan ju försöka och förstå, hur segt det går då man ska sitta och lyssna på en sådan lång genomgång med 5 minuters break typ. Vad har man mer gjort idag, sett två avsnitt av glamour varav ett var dagens och nu sitter jag vid datorn och läser nån sida om grekisk mytolgi, varje halv timme ungefär, jag försker iallafall. Sen vid tio tiden blir et paradise och dax för MAFFIA vecka, den skulle jag vart med på, tänk vad roligt det skulle vara.
FInaste Mallis

sova bör jag annars dör jag...

Klockan har passerat tolv och det är dags att försöka sova, rätt sugen att slå på ett avsnitt av någon serie men har ju prov imorgonbitti som jag vill orka med. Såg nyss dagens parlament avsnitt, även sett frost idag på tv:N, ingen film jag rekomenderar direkt då jag inte tyckte att den var speciellt bra, lika tråkig som jag trodde. Har ju typ sett den nu och tror jag håller mig till alla serier istället. 
Måste ta lite nyare bilder på allt mellan himmel och jord, inge kul med gamla....
skolfoto 2012 från 9:an

trög söndag....

Inte gjort nå mycket idag, ridit Inigo och då red jag och Annelie bort till ridskolan och hoppade stockarna vilket var riktigt kul. Både jag och Inigo tyckte det var kul och hon skötte sig super, var lite fjantig när vi skulle gå förbi en självgående gräsklippare, både påvägen dit och hem. Det var väl typ det ända och nu sitter jag och försöker plugga, gör om några uppgifter men jag måste vara riktgt trög, får inte ut en enda även fast jag gjort dem förut. Kommer gå skit imorgon på provet...



kommer till veckan...

Tänkte bjuda på lite svartvita bilder på mig och denna snälla ponnyn ovanför, vill ha sommarlov igen!
 

Bad och käk...

Tidigare idag så åkte vi och bada med familjen, vilket var rätt längesen sist. Efter vi badat klart så åkte vi hem och fixade middag, mätt och belåten sitter jag här på rummet efter att ha nyss ätit kött och pressadpotatis med bea. Nu tänkte jag ta och vara lite extra duktig genom att plugga lite inför provet, eller hade iallafall tänkt göra klart alla uppgifter som ska göras, vilket jag bara har en kvar👍




It's friday bitches...

Ännu en skolvecka är nu över, proven blev flyttad till veckan som kommer istället, ett på måndag och ett på onsdag. Haft fem lektioner och skönt med helg, åkte hem en snabbis innan jag åkte och red. Började att skritta ut en sväng med Annelie och Ida, sedan hoppade jag lite lätt på plan. Måste säga att vi hade bra tur, precis efter jag hoppat klart så börjar det! Spöregnet bara kom från ingenstans och vind var det också, Inigo blev inte så förtjust utav regn och blåst. Nu tar jag det lite lugnt, ligger i soffan och nyss kollat på idol och inväntar nu resultat. Måste även berätta att det endast är en vecka kvar till säsong 6 av TVD kommer ut, har väntat i över 4 månader nu👌
 

praktiken 2012...

 

Dax för DALLAS...

Väntar tills klockan slår tio för då blir det Dallas på tv men vad har jag gjort tidigare idag då? Jo först var det skola, åkte dit till halv 10 och slutade vid tre, haft alla jobbiga lektioner idag, kemi, matte, biologi och fysik. Efter skolan somnade jag nog i nån timma åkte sedan upp till stallet bara en snabbis och myste lite med Kupido. Åkte sedan hem och åt middag och fick gäster så fika lite wienerbröd.
 

Dressyr på Kupido...

Lite över halva programmet har gått av paradise och just nu är det reklam. Ligger i soffan efter ett dressyr+ teori pass, dubbellektion på Kupido och är faktiskt nöjd över Kupido. Började lite sisådär men gick mycket bättre när vi börja flytta och han blev mjukare, avslutade på topp. Det var riktigt kul att rida honom då sist jag red honom inte alls gick nå vidare.


en lugn onsdag....

Helt borta som man är trodde man att det var tisdag men det var du ju inte så var i god tid till lektionen idag, tur vi börjar rätt så lika dagarna vi har sovmorgon ändå. Haft 5 lektioner, fast inte varit nå extra jobbigt, inte som det brukar, kanske det var för att teknikarna var borta? Svenskan körde vi lite frågesport och land & stad, engelskan sökte vi bara fakta om då vi ska ha seminarium nästa fredag. Mattelektionen flöt på rätt bra faktiskt och lika så fysiken, avslutade med lite serie på tyskan. Igår blev det en lugn uteritt på Inigo då hästarna har blivit vaccinerade och idag har vi dubbellektion på THF, först lite teori och sedan blir det dressyrpass. Ingen Maestro idag utan på Kupido, så håller tummarna för att han är lugn och fin idag. Han kan bara han vill!

bara en lektion....

Så himla arg, hade först lite kemi sen tog vi skolfoto och sen fortsatte vi med lite kemi, idrotten som man sett fram emot skulle vi ha på egen hand, vilket gör att majoriten av klasserna går hem istället och jag lägger en hundring på att de sätter sig vid datorn istället. Skulle vart bandy men det blev inget av pga att det var för lite folk, utan TVÅ tappra elever som vill ha idrott, det vill säga jag och Issa. Vi passade på att spela tennis då vi aldrig fått gjort det på idrotten. 



börjar 12:10..

Snart är det dags att bege sig till skolan, måste bara slänga ner idrottskläder så är jag redo att röra på mig, kanske man ska ta nått att äta också. Dock är jag inge hungrig men känner jag mig rätt kommer jag bli det, haha. Känns som det kommer bli en rätt skön skoldag även fast det är skolfoto, bara att härda och se glad ut. Idrott idag, vilket är veckans höjdpunkt, innebandy på schemat idag.
Detta var förra året...

måndagen avklarad...

Tog en sovmorgon idag till 10:20 och hade tre lektioner istället för fyra, fått både bra och mindre bra information om denna vecka. Båda proven är flyttad till nästa vecka, så prov fritt ifall vi vill, den mindre bra nyheten är väl att vi fick reda på att vi har skolfoto redan imorgon och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, paniiik! Även fast jag endast haft tre lektioner idag så har jag ändå haft en lång skoldag, gick ända till 4 snåret. Nu sitter jag här vid datorn ny duschad och m¨ste torka håret så att det inte är fuktigt tomorrow. Börjar tio över tolv tro jag då vi inte har nån lärare första lektionen, chill. Så bara två lektioner imorgon varav en blir det skolfoto på, kan det bli bättre. Kommer bli en awesome dag, kemi och idrott bara. Bästa skoldag på länge och det kommer det nog vara ett bra tag, bortsett från skolan har jag även varit på möte, u-sek och sedan har jag även ridit Maestro för sista gången innan han kommer in i verksamheten, just nu är det endast jag som ridit honom men nu ska han gå andra lektioner än med mig, hoppas bara att det går bra så han får stanna kvar den charmören. Faktiskt en månad sen jag började rida honom och framsteg har han gjort bra av. Idag hade han eld i baken, var riktigt pigg men bättre pigg en seg ändå, måste stärka sig mer i galoppen, särskilt i ena. Kommer inte just nu på vilket håll han är svårare i men sak samma men det är ju ingen big deal för er.
 

Shoppat, ridit & födelsedagsfirande√

Sov ett par timmar längre idag och klev upp och fixa mig för att sedan åka in på birsta bara en snabbis för att sedan åka och rida Maestro. Kanske för sista gången utanför lektion då de skall komma in i verksamheten veckan som kommer men vi får ju se. Efter stallet var det raka vägen hem och snabba sig att fixa sig inför kalas. Rätt trött och så men tänkte ta tag och plugga lite om jag kan vill säga, nu efter att ha sett parlamentet i efter hand.

Saturday

Red ut på Inigo idag med Annelie, en rätt lugn uteritt och avslutade lite på ängen. Maestro trimma jag i paddocken idag igen och nu har man suttit fastklistrad vid tv:n. Åt Kina till hockeyn, där Timrå faktiskt vann mot AIK, nu ser jag fångarna på fortet och efter blir det atleterna och sen blire serie, perfekt lördagskväll, det saknas bara lite gotta. 

Charlie...

Idag var det hopptävling på Näset, så har alltså vart och kollat på lite tävling och blev lite sugen på att hoppa själv faktiskt fast det är ju ingen nyhet. Passade på även att hgå och hälsa på lilla Charlie bland annat, tyvärr var han inte med på tävlingen vilket var lite osis men får väl se dem en annan gång. Påvägen så pluggade jag lite eller fortsatte skriva labbrapporten som ska in till veckan. Är inte heltklar men är på en god väg, vilket känns skönt då man har två prov i veckan också.
 
 

Både dressyr & hoppning..

En slutkörd tjej sitter nu hemma i soffan och kollar på idol efter att ha ridit två hästar idag och haft en lång dag i skolan också. Blev ett dressyrpass på Masse (Maestro), kan ni nått bättre smeknamn på honom. Jag är jätte nöjd över ridpasset på M, han var riktigt fin och allt funkade hur bra som helst, tycker faktiskt om denna häst riktigt mycket. Han är verkligen rolig att rida och han har utvecklat sedan han kom, det är bara kondisen han behöver stärka sig i, han är även lite svagare i vänster. Sedan var det raka vägen till nästa häst, blev lite hoppning på Inigo. Hoppade studs och avslutade med en kort bana, Inigo blev bara bättre och bättre. Hon behövde vakna lite och få med sig baken och komma under sig.



nittonde september...

Då har man klarat av ännu en vecka av skolan, haft alla spåk som jag läser dvs. svenska, engelska och tyska, sen har jag även haft fysik samt matte också. Var inget speciellt med skoldagen, tog jag nyss lite mellanmål då det blir sen middag ikväll för mig. Ska först upp till THF och rida Maestro och därefter ska jag också rida med Annelie ikväll, så att Inigo bli riden också. Inte så mycket annat jag kommer göra idag men man klagar inte då man har hästar att rida, kan ju aldrig bli för mycket hästar lixom.
 

Skola, hos mormor och stallet..

Struntade i att jag hade sovmorgon och stack till skolan vid åtta tiden och pluggade matte fram till halv elva då jag började min skoldag med kemi. Sedan lunch och mera matteplugg och sedan var det dags för matteprov, efter hade vi biologi och därefter fysik. Tung dag om jag ska vara ärlig, helt borta i huvudet efter allt matte pluggande. Så otroligt trött efter att ha slitit sig igenom dagen. Åkte hem och sedan direkt ner till mormor och sedan till stallet. Red Maestro i paddocken och han var lite seg men ändå duktig, kanske var han lite trött från gårdagen, vem vet. Kollade även på lite hoppträning och nu sitter jag fastklistrad vid tv för nu är det dags för DALLAS!👌



Gårdagens hoppning

 

Onsdag✔️

Skola först, haft 3 olika språklektioner plus matte och fysik, sedan har man hunnit och ridit också. Hoppning på Maestro för första gången och hoppade serie vilket blev lite svajigt vissa gånger men han var ju duktig för att ha varit första gången. Kommer att bjuda på lite bilder förhoppningsvis då My som är så snäll pch ställde upp att fota, lite synd att det inte var någon höjd och inte nån rolig övning direkt. Aja reklamen på ph är snart slut så ska fortsätta kolla på det, efter blir det idol som jag missat. Får se om det blir tid över till att plugga ikväll, annars blir det lite plugg imorgon bitti. 



Stallet🐎

Sitter just nu på stallet och har slagit upp matteboken och tänkte göra nått tal innan jag åker iväg till nästa stall. Inigo ska ridas och sen blir det hem och se idol. Här på THF är det ganska dött om jag ska vara ärlig, typ ingen här mer än dem som rider. Imorgon blire hoppning på M, ska bli riktigt roligt att prova hoppa honom.

Ingen idrott :(

Saknar dig min lilla tjockis
Skoldagen har varit ganska kortlång, två lektioner och nån föreläsning eller vad man ska säga om droger. Så först matte och sedan kemi och en föreläsning och ingen idrott blev det, jag som sett fram emot den. Alltid det man inte vill missa, så blir det inställt som idag, t r å k i g t...

matte hela dagen...✏️

Veckan är redan i fullgång och jag har nästan bara pluggat idag men ändå tycker jag att jag har så mycket kvar att få in i huvudet tills provet på torsdag, hur ska detta gå. Skoldagen lite kort, dubbellektion i natur och sedan ett fysikpass, lunch och matte, därefter hål i 2 timmar vilket jag tog vara på och jobbade matte på. Sedan avslutade jag med tyska och sedan fick lilla jag åka hem, fika lite ch fortsatte plugga med lite tv tittande. Åt middag, tog ett bad och sedan blev det idolmys efter det och sen ph, nu sitter jag här och funderar om jag ska göra ett x-antal uppgifter innan jag lägger mig. Överväger det en stund och sedan får vi se, kanske man slårpå en film/serie?
 



sunday..

Bara några timmar kvar av söndagen och den har verkligen gått fort, dammsög på förmiddagen och åkte och red Inigo vid halv fem och åkte till nästa stall halv sju och red Maestro. Red Inigo på plan och hon var väldigt seg idag, så jobbade först och främst med att få lite bjudning på henne och försöka få henne lite mer frammåt. Maestro fick sig också ett pass på plan/paddocken. Han var riktigt bra tyckte jag, mjuk och fin och är riktigt nöjd med galoppen också, jobbade lite galoppfattningar och få han lite rund i galoppen. Galoppfattningarna blev sjuk bra måste jag säga och det kommer faktiskt bli tråkigt att inte få rida honom varje dag längre, han börjar nog gå lektioner inom kort. Får se om han flyttar in till ridskolestallet imorgon eller om det får stå kvar ute i karantän.
 

Tur i oturen...

Lördag idag och det har varit lite tur i oturen, började med att rida Maestro, först lite i skogen och sedan i paddocken. Tyckte han kändes riktigt fin och bra idag och ska försöka jobba lite mer galoppfattningar imorgon då han behöver träna på det. Det är mycket bättre sen han kom men snart kommer han in i ridskolestallet och snart rider jag honom inte mer, får se när de tar in honom på lektioner utan mig. Han skötte sig alldelst utmärkt på lektionen jag red honom i onsdag. Har kanske inte samma kondis men han gör allt helhjärtat. Tog lite längre tid på första stallet då ena hästen fick sig en skråma, inget allvarligt som tur va. Red ut hästarna i nästa stall, Inigo och Amie fick sig en skogstur, gick bra det med, båda hästarna var väl lite stissig men skötte sig.



13 september

Klockan har passerat 2 och jag sitter vid datorn, redo att åka till stallen för att rida både Maestro och Inigo, M fick ju vila igår så förhoppningsvis trimmar jag honom lite i paddocken medans Inigo kanske får sig en tur i skogen istället. Nu ska man bara ner och dammsuga, så ska vi åka jag och syrran, måste försöka få med mammsen och pappsen så dem kan fota också.

Skuttade med Inigo...

Åkte till stallet vid halv 6 och red först ut en kort sväng och sedan hoppade jag lite på plan med Inigo, det gick bara bättre och bättre. Hon tyckte det var minst lika kul som jag att få hoppa lite och hon skötte sig rätt bra i paddocken för att ha sett spöken i skogen. 

Äntligen helg...

Då var fem skoldagar avklarad för denna vecka också och tycker det har varit en riktigt bra fredag på skolan, även fast jag inte haft sovmorgon så har gärnan vaknat, hade först fysik vilket gick rätt bra ändå, men lite hjälp utav läraren ibland och så. Såg på film nästa lektion och sedan skulle man tillbaka till att räkna fast då matte istället och den lektionen flöt på den med, är klar med allt vi ska ha gjort innnan provet förutom repetionen så ligger jämsides med planeringen. Lunch innan det var engelska, ungspannkaka och sylt, muntlig och såg första 10 min av Oliver Twist filmen på engelskan, fick tillbaka glosförhör och hade bara nått entaka fel faktiskt, tyskan hade vi först glosförhör och sedan gjorde vi lite muntligt och fikade lite gotta, Agneta hon kan hon. Halv 6 åker jag och rider Inigo, jippi!
provade och försökte göra en ny snygg frilla men gick inte som planerat...

Maestro idag och igår..

Red ju Maestro på min lektion igår, då det var markarbete och han skötte sig riktigt bra, hade kanske inte lika mycket ork som dem andra men han var riktigt snäll som alltid vill säga. Idag fick han sig en ganska lugn skogstur och han tyckte det var riktigt kul att få komma ut lite igen. Skolan idag har jag inte så mycket att säga om, gick från halv elva och slutade tio över tre, haft fyralektioner, kemi, matte, biologi och fysik. Imorrn är det fredag, nästa glosförhör samt ska ja lämna in en engelsk uppgift som jag inte är klar med, så tror det är dags att plugga lite för mig så jag får något gjort.
 

skola, snart stallet..

Rätt chill dag på skolan, började med att se film på svenskan och sedan var det lunch, lixom nyss ätit frukost, åt lite lasagne. Andra lektionen hade vi engelskt glosförhör på 40 glosor, fortsatt sedan med tidigare jobb i engelskan, även haft matte, fysik och tyska nu efter lunch. Fick tillbaka provet vi gjorde i fredags och jag är faktiskt nöjd även fast jag snubbla lite på målsnöret men, ska inte vara så besviken ändå, det går ju bättre. Fick ett starkt C, en halv poäng ifrån B, så ni kanske förstår hur man känner sig men samtidigt tycker jag att fysik är ett svårt ämne, så jag är samtidigt nöjd med ett C, det lutar ju mot det högre iallafall. Nu ska jag äta lite rester från gårdagen för sedan ska man till stallet, markarbete idag och hoppas det går bättre än sist. Har bara gått över några enstaka bommar med Maestro än så länge men vi hoppas att det går bra och att han orkar. 
 
 

två lektioner..

Började 20 över 10 idag och hade då matte och sedanlunch, därefter skulle vi haft kemi men Olle var sjuk igen så vi fick hål som vi skulle haft till 14:10 då vi har vår sista lektion som är idrott men fick flytta fram den lite så vi spelade lite maffia innan och gjorde lite kemi. På idrotten spelade badminton och pingis och helt slut körd efteråt och nästa vecka har vi planerat att köra innebandy, riktigt kul att få bestämma själv vad vi vill göra. Nu är jag hemma och sitter vid datorn, tänkte se ett avsnitt av supernatural sedan ska man åka och rida och får inte glömma att kolla engelska glosorna till imorgon.
 

Monday...

Måndagen var sig inte lik, först var jag vid vivstavarvstjärn då vi hade sjöexkursion idag, vi Na2 och Na3. Vi gjorde olika mätningar ute i vattnet och fångade lite äckliga kryp, som till exempel ryggsimmare. Vi var där ifrån i drygt tre timmar och sedan åkte jag hem åt lunch, fick bli thai då jag aldrig hinner äta det till lunch längre. Åkte till skolan hade en lektion, matte och sedan skulle vi på debatt. Efter skolan åkte jag hem och la mig och halvsov i soffan, åkte sedan till stallet och red strået (Maestro) i paddocken. Nu blir det ph och sedan idol...





less tjej...

Tävlingen idag gick inte alls något vidare, Kupido alldelst stojig och var uppe i varv så fort vi kom ut och skulle hoppa upp. Visst att han ska kolla på allt som rör sig och inte rör sig men att han orkar hålla på i hundra år. Han kunde inte ens stå still stå att jag kunde hoppa upp utan snurra på ed andra ord så är det är lättare sagt än gjort, men såklart att jag kom upp i sadeln men han studsa och hade sig, tills vi fick bli inledd till framridningen. Jag red fram honom lite lugnt eftersom jag hade rätt god tid på mig, han var ju taggad till tusen, väldigt mycket mer taggad än vad jag var. Pigg var han och kan jag ha gjort ett tusentals halvhalter? Vem vet alltså men på framridningen gick det ändå rätt bra, det var inte alls lika mycket hästar som det brukar vilket var bra. Tävlingen gick rätt segt innen på banan så det tog en rätt lång tid, när jag sedan gick över till framhoppningen då det var ett par stycken innan mig så börja det med att han blir rädd för en skottskärra som dem välter och sedan var det inget mer med det. Hoppade krysset och herre vad han laddar på men tyckte även att de gick rätt bra första gången sedan blir det lite problem mellan häst och ryttare, jag tar tillbaka honom ett snäpp för mycket att han bara står och studsar istället för att gå frammåt, tar jag inte tillbaka han, rusar han bara iväg. Jag hittade inte det hära mellan tinget, det perfekta tempo utan det blev bara fel alltihop. Skar upp båda händerna av tyglarna och det gör så himla ont när man väl känner smärtan och att inte ens ha hoppat fram klart känner jag att detta inte kommer att gå. Det var helt klart inte min dag, magont och sedan skavsår och en lite för mycket taggad häst, inte en lysande kombo. Strök mig och nu drar jag ett streck över den här tävlingen som om den aldrig hänt. Efter tävlingen skulle även Maestro och Romeo ridas, Maestro fick jobba mycket skritt då jag inte hade så mycket händer att rida med, är glad att höger handen inte fick något extremt stort skav som på vänster men bara hoppas att det läker fort för det ska ju ridas i veckan. Åkte sedan hem när allt med tävlingen och hästarna var klar, tog en dusch och såg början av vm finalen och sedan åkte jag till kusin som har flyttat till stan, såg hans nya lägenhet och där blev det käk och fika, åkte hem igen mitt i parlamentet så det skall ses ikväll. 
 

lördagen igår...

Tog en sovmorgon på lördagen och klev upp runt 10-11 tiden och åkte till stallet vid 12, red och fixade allt i stallet, så allt var klart där och sedan åkte vi till THF där vi hade anordnat brännboll och kubb för alla barn och efter lite spel så åt vi pizza och avslutade med flaggleken, tror alla barnen tyckte det var kul, så tummen upp. Efter det var det bara att byta om och rida Maestro och Madicken Romeo, Maestro var riktigt glad och även jag, det gick ju riktigt bra, kunde inte gå så mycket bättre, han kändes fin och väldigt pigg men ändå lat. Får hoppas det fortsätter såhär, förhoppningsvis rider vi dem imorgon efter tävling. Ja just det, det är tävling imorgon och jag ska tävla spedo Kupido, får se om vi hittar någon som kan filma eller om det finns någon som kan fota, får hoppas på nått av det. 
 

Allt klart....

Då har jag hunnit klart med det mesta jag skulle gjort idag, blev lite små justeringar men en helt okej fredag. Skolan var väl hemsk men nu är första provet avklarat och jag svimmade inte på redovisningen, så är rätt nöjd över skolan, Efter skolan blev det nöjeshallen som vi pratat om i över en veckas tid och idag blev det av, spelade 2 rundor/matcher 2 x 20 min. Iallafall så var det hur kul som helst och det var nästan tre år sedan jag var där sist, såklart höll man ju på dö efter första, så jävla varmt. Första rundan gick inte alls vidare men det var ju bara uppvärmining men kom ju allafall inte sist och det är ju det som räknas, haha! Andra matchen gick lite bättre men jag dog ju hela hela tiden, blev så himla less ett tag men jag träffade även mer och kom på en femte plats. Efter nöjeshallen så åkte jag hem med Issa och Embla, åt middag och drog sedan till stallet och mocka och red ut en väng med syster på Inigo och Amie. Nyhästarna hann vi inte med då jag åkte på nöjeshallen, så de fick vila idag och det gick ju ändå så pass bra sist så de var välförtjänta att få lite vila.
 
 

Freitag....

Sista minutrarna av tyska lektionen nu, dagen har varit fullspäckad från morgon tills vi sluta, började med fysik prov på första lektionen, sedan muntlig redovisning i svenska om grekernas mytologi och sedan ett mattepass efter det, bara en halvtimmas lunch och sedan engelska och nu tyska. För att göra denna jobbiga skolfredagen acceptabel så har några från skolan eller Natur och teknik bestämt att vi ska köra laserdome idag också, köng

Torsdag, dagen före fredag...

Skola först, första lektionen inställd sedan matte samt fysik, fått nytt schema igen men inte det fullständiga, då det saknades lektioner. Även hunnit ridit både Maestro och Inigo, Maestro skrittade jag först lite i skogen och sedan fortsatte jag i paddocken, tog det rätt så lugnt men han kändes väldigt fin. Inigo red jag på plan då hon fick sig en tur i skogen igår, jobbade med lite galoppfattningar med henne och hon var rätt seg, fick bättre bjudning och hon kändes riktigt fin efter galoppen. Nu har jag ätit middag och ska ner och duscha sedan blire lite sista minuten plugg inför fysik provet imorgon👊
 
 

Veckans mitt..

Då var onsdagen snart förbi, skolan idag, haft tre språk lektioner och matte och fysik på det. Efter att jag sluta 16 idag så åkte jag hem, såg när RGB hoppa och bytte sedan om å åkte till stallet, red ut i skogen med syrran. Inigo var mycket piggare idag, kanske var det för att hon fick med sig hästsällskap. Efter att ja mockat och domat klart i stallet så var det vidare till nästa. Red ut en kort sväng på nyhästarna.



Veckans bästa skoldag...

Började 9:20 idag och jobbade med lite frågor från naturkunskapen men ska inyr ha biologi som det står på schemat då alla i klassen inte kan. Så nytt schema skall vi få, det här är 4:de schemat vi fått sen skolstarten. Matte lektion innan lunch och efter har vi kemi, labbade idag, gjorde fyra korta labbar. Sedan har vi det bästa kvar till sist, IDROTT! Tänk om man hade de alla dagar i veckan, hade inte klagat direkt, dig hade jag valt att spela fotboll då vi själv får bestämma vad vi vill göra. Spelade match, bi var 12 st från Na och Te tillsammans så först mixade vi lagen och spelade vi mot varann, sedan mötte vi även Ek1. Första gången jag fick spela på nyplanen bakom E:on. Kul var det att spela man saknar det ju sådär litegrann då och då. 
Nu ligger kag framför tv:n och bara lata mig, tror jag slår en serie och ser nå avsnitt av supernatural.
Denna spindel var gigantisk, såg den imorse när jag skulle åka moppe till skolan, kan ju säga att jag hatar spindlar, uscha!




en lekton tidigare

Perfekt, kom hem typ alldells nyss och skoldagen har varit rätt seg, först hade vi 2 timmar natur  och sedan fysik i över en timma och sen 30 minuters lunch, 1 timmas matteoch sedan hål men fick ett kortare hål så fick jag och två till köra lite tidigare, känns bra ändå då min tyska lektion inte ens börjat än.
Åker upp och fixar i stallet vid halv 6 och rider Inigo en sväng i skogen tänkte jag
 

RSS 2.0