Grillning

Lördag idag asså, lite snurrig för det känns som det är söndag men bortsett från allt snurr upp i huvudet så har jag inte gjort så himla mycket idag, sett på GOT hela morgonen och sen gick jag och några till och mötte upp våran kusin som gått hemmifrån till oss. Så blev en kort prommis och sen har jag varit upp till BSK och ridit Inigo lite lätt, skrittade ut en sväng först och fortsatte sedan i paddocken. Härligt ridväder då det inte var så varmt, dock lite för blåsigt då Inigo inte tycker om det men hon skötte sig, rätt seg. Åkte hem och har nyss ätit, blev lite grillning idag och gått var det. Nu ska jag fortsätta att se på GOT....

Jobb och birsta..

Gårdagen gick väldigt fort må jag säga, åkte och jobbade på förmiddagen och åkte på birsta efteråt och hittade ingenting eller jo, funderar på att köpa en ny bikini som jag gillar men vi får se hur det blir. Sedan har jag tillbringat tid framför datorn och sett serier och har helt glömt bort att blogga. Idag blir det också en sväng upp till stallet men inte THF utan till Inigo så hon blir motionerad, får väl se om hon är nå piggare än vanligt, vi hoppas först att det blir fin väder för regn vill vi inte ha.

That Awkward Moment

Passade på att se That awkward moment med zac efron bland annat och den var väl skaplig, inte någon film jag hade förväntat mig att den skulle vara bättre men inann jag lägger mig nu ser jag på lite serie tänkte jag, det är ju lång helg så det är bara att njuta och ligga och slappa i sängen, lat som man är.
 

iväg igen...

Nyss kommit hem från Näset där jag och syster var och kolla på hopptävling i strålande sol, nu åker man och badar strax, bara att packa väskan, dock står jag över badandet och kollar på, så rolig jag är.
snart sommarlov, vad tiden går fort ändå....

snabbt å kort på samma gång...

Ridpasset igår gick förväntansfullt bra, eller det började först lite tveksamt, då Kupido tyckte att det var lite FÖR jobbigt och ville helst bara springa framåt för att komma undan i traven. I galoppen gick det betydligt bättre, han hängde med då vi red slutna och han blev genast mycket bättre. Väldigt fin av slutet av ridpasset, avslappnad och så man vill ha honom redan i början. Aja ska inte skriva så himla mycket mer för jag ska sova nu efter jag kollat på käftsmäll, för det är ju en ny dag idag och först blir det eventuellt en resa upp till näset och kolla på tävlingar på morgon/förmiddagen, sen vid klockan 1 så äre bad med släkten och senare på kvällen blire fotboll med lite vänner. Om vädret är bra vill säga annars blir det nog inge av något, förutom badet me vi hoppas ju på det bästa ovad jag vet så ska det bli bra väder.
 

Ledig torsdag fredag nurå👊

Klockan har slagit över 4 och jag tänker sätta mig framför datorn och se lite serie. Skolan idag blev väl rätt slapp om går beskriva den själv, såg film på svenskan the impossible och sen hål från 9-12 och sen biologi samt engelska sedan så fick jag helg. Passade på att käka pizza på lunchen då vi hade hål och var ju länge sedan man åt kebabtallrik så jag slog till på en, gott var det också, pricken över i:et.



#shopping

Det blev en sväng till birsta idag, laddad för att shoppa allt vad jag kunde och det är ju lättare sagt än gjort, fick hem ett par jeans iallafall och lite ny hårsnoddar då alla mina har gått sönder helt enkelt.

bara en dag kvar....

JIPPI! En dag kvar av skolan för denna vecka, kan det bli bättre? Hade en väldigt bra dag today på skolan och stallet. Red Kupido ute på morgonen, vilket gick strålande idag och jag är mycket nöjd, han är mycket bättre att rida när vi är få, var ju bara jag och Elin idag igen. På skolan hade jag fyra lektioner och det är ingenting när man får köra lite maffia emellan. Känns ganska lungt på skolan nu, har en inlämning som ska bli klar innan nästa vecka men annars äre lungt. Morgondagen lär bli ganska chill den med, ser film, hål, matte, biologi och engelska sen får vi gå hem på samhällen då han körde över litegrann förra veckan och det tackar man inte nej för. :D 
 

1993-2014, RIP

Idag har lillhästen Gregory fått somna in och åkt till trapalanda. Han har varit med oss så många år att det kommer alltid finnas ett tomrum som ingen annan kan fylla, lillgreger!
 

3 dagars

Då var måndagen som sagt avklarad, inte en sån tokig måndag faktiskt, hade sovmorgon idag och började skolan med ett litet prov som gick rätt snabbt, sen en halv matte lektion, dubbla kemi lektioner och sedan idrott. På grund av vädret så fick vi spela fotboll, annars hade det blivit softboll och helt klart var det ju bra att det blev fotboll. Spelade match och gick väl inte så jätte bra, fått mer ont i ryggen eller vad man ska säga. Saksamma, fick ju spela fotboll och lite får man ju tåla. Imorrn äre sista ridningen :/
 

morsdag...

Igår var man på fest hos Vesterlund och idag är man hemma och firar morsdag, släkten har varit här sedan två och nu har ena gänget åkt hem medans ett nytt har kommit och nu blir det grillning. Jag tror jag ska sätta mig och spela lite sims bara för att det var så länge sen jag spelade det, haha!
 

Inte riktigt min dag....

Tävling idag och den gick inte riktigt som jag tänkt mig men jag är nöjd att vi trots allt kom runt grunden iallafall, det var varken min eller Kupidos bästa tävling, riktigt synd då jag verkligen sett fram emot denna. Det går ju inte alltid som man tänkt sig och nu tror jag inte det blir någon till tävling fören efter sommarlovet. Jag är iallafall glad att han är pigg och kry, 3 tävlingar med full fart har vi hunnit med och förhoppningsvis så lugnar han snart ner sig på tävlingarna. 
 

Hann inte ens blinka....

Fredagen gick fort, alldelst för fort enligt mig, min skoldag innehöll 2 lektioner och prov på båda, först engelska och sen kemi, kemi var det svåraste kan jag lugnt säga. Satt kvar ett bra tag på skolan eftersom jag slutade 11:30 och börjar jobba på stallet klockan 15, så bestämde mig för att stanna kvar dock trodde jag först lite halvt att jag sulle ha tyska men icke sa nicke. Iallafall vid halv 2 så åkte jag upp och fixade inför morgondagenstävling och jobbade sedan åkte jag till nästa stall och red tokfia. Blev en uteritt då det var så fint väder, hann inte komma långt fören vi ser en räv hoppa fram max 10 meter framför oss, efter den så var hon väldigt tittig på allt men det gick över, fortsatt och travade lite här och där. På hemvägen skötte hon sig till en början, det kommer en bil i full kareta, hon tyckte inte alls om det så hon börja studsa och det håller i sig. efter det var det väldigt svårt att ta sig framåt, antingen red hon in i ett träd till höger och stod och stampa, tryckte jag på henne börja hon bocka och eventuellt så backa hon ännu längre in i träden. Men efter många om och men så tog vi oss hem, tokfia hittar alltid på något. Kom hem från stallet och rester, dvs thai och sen åkte man till simhallen en kortis innan man skulle ut med lite kompisar, spelade lite volleyboll, bollen i burken och fotboll men nu är jag hemma och ska lägga mig, taggar till tävling som är idag "lördag" Hoppas inte helgen går för fort nu bara...
 

Friday soon...

Det är fredag snart och jag är så glad även fast jag vet att den kommer börja tungt, två prov på morgonen, engelska och kemi, jippi säger jag. Efter jag är klar med dem kommer det vara så otroligt härligt att ha klarat av denna vecka i skolan, varit en väldigt stressande vecka med mycket plugg, allt mellan matte och kemi. Har två eventuellt 3 lektioner imorgon innan jag får helg av skolan sedan har man lite jobb sen kan man ta helg, det ska fixas inför tävling både hästen och utrustning. Sen om jag hinner skulle även Inigo behöva motioneras.
 
 

matte nationella

Idag är det torsdag och det var då dags för vårat matte nationella från halv 9- halv 1 ungefär och sen fick vi sluta, 2 till prov imorrn men då helt vanliga, så nu sitter man och ska plugga till dem, det är bara att köra på, här är det aldrig lugnt så man kan andas ut.




X

Hoppning ute och allt gick riktigt bra, känns verkligen kul att det går framåt. Han lyssnar på mig och gud vad han hoppar lille hästen. Tänk om det kunde vara så jämt, duktig häst! :D
 
 

Inigo & Kupido

Onsdag idag och det innebär ju ridning för min del, först på tur var Inigo. Väldigt snäll idag nästan lite lat, jobbade henne i paddocken efter en kort uteritt med Anneli och Amie. Efter Inigo var riden åkte vi upp till stallet och hade gofika som vi i gruppen smarrade på, sedan var det dags för nästa ridpass som var hoppning på speedo Kupido. Hoppade en bana som avslutning ute i paddocken.
 

BÄSTA samhällslektionen

Die Schule idag har varit mycket fram och tillbaka då vi har 3 prov denna vecka och alla är i slutet, varav ett är matte nationella som tar en hel dag utan lunch så vi får sluta när vi är klar med alla 3 delar B,C,D. Hade sovmorgon till halv 11 men åkte till skolan lite tidigare för att plugga lite matte tillsammans med issa och sen hade vi matte lektion, lunch, biologi, engelska och Agneta hade flyttat provet till på fredag så fick två till dagar att plugga menvänta vi har ju matte imorrn och kemi på fredag, hur är det tänkt att man ska hinna allt? Efter engelska hade vi samhälle och det var helt klart den bästa lektion i samhälle vi har haft. Vi fick spela maffia under den och läraren sköt upp det vi egentligen skulle gjort, hur snäll är han inte, guldstjärna till Erik!

Kalle kupp

Ny Har slängt ihop en film med både film från senaste tävling och lite bilder också,
ny tävling i helgen och vi håller tummarna på att det kommer gå bäst

Det blev bättre

Vid halv 6 åkte vi upp till stallet och hade tur med regnet för det slapp vi, red ut en sväng först i skritt och trav sedan fortsatte jag i paddocken och tog lite galopp också. Inigo kändes väldigt lugn idag och nästan lite seg men hon skötte sig super och det är alltid bra speciellt när hon nu hade vilat i två dagar.
Kom hem och åkte och simmade litegrann, det är aldrig fel. Sovmorgon till halv 11 imorrn då vi inte har någon svenska, det är ju ganska chill men funderar ifall man ska plugga lite matte också.

käftsmäll

Började tisdagen som jag brukar, åkte till stallet och red, var bara jag och Elin idag. Skrittade ut en sväng i skogen och fortsatte sedan i paddocken, Kupido kändes som en bomb ute i skogen, reagerade på minsta lilla fågel och såklart blev han mu rädd för en annan häst också men i paddocken gick det ju bättre. Ville ju såklart inte gå in ut bara backa och höll på men när vi kom in i paddocken och börja trava så gick det hur bra som helst en vanlig Kupido. Han var väldigt pigg men det är härligt att han är frammåt endå. Sedan har jag varit på skolan som vanligt och helt klart att vi spelade maffia. Fick åka hem i regn till och börja med sedan kom solen fram igen och hoppas den håller i sig så man kan åka och rida. Sitter och ser käftsmäll nu med rmm och sen ska jag göra lite matte senare ikväll efter jag ridit, om jag rider men Inigo skulle behövt motioneras.
 

mindre än en månad kvar nu..

Det är mindre än en månad kvar nu tills vi har sommarlov, då är allt över för en stund och man kan andas ut ordentligt. Idag var det skola som vanligt, kurs prov i tyska först hörförståelse och sen även muntligt och nu har jag bara ett kurs prov kvar i tyskan, sedan var det matte, lite repetion till nationella som är på torsdag. Lunch var det sen och då övertalade vi alla att spela maffia så det blev lite skoj, sen hade vi dubbellektion i kemi vilket var hur jobbigt som helst och nu har vi prov på fredag också, kan inte bli mycket sämre. Efter kemin var det idrott, tjejerna som skulle välja men vad hände, blev det ända jag inte ville köra, nämligen brännboll. Jag kan inte alls slå utan är sämst på det och sedan är det inte ens kul jag menar man står ju still mer än vad man springer?! Nu har jag iallafall fått gått hem för dagen och nu blir det ett avsnitt av the originals och sen blire att plugga lite matte.
 

Duktig ponny idag

Idag var det klubbtävling och jag hoppade 80cm på Exxet, kunde inte gått bättre. Han blev taggad och bjöd mot hinderna, vilket gjorde allt så mycket lättare. Duktig, visst några språng kanska jag hade velat ändra lite på men jag fick igång ett bra tryck i honom vilket var bra. 
Lite bilder
 

solen steker

Kändes som att man inte hann somna innan man skulle upp igen, var ute igår kväll med några kompisar, spelade lite fotboll & tog det lugnt. Kom hem vid klockan 2 & då var det bara att hoppa i säng typ, satt lite vid datorn men sedan var det godnatt. Första ute tävlingen för iår, hur varmt som helst, ett riktigt sommarväder. Kupido var väldigt taggad, energi som bara den & snabbt gick det, fick ett pet på fyran men det är bara att ta nya tag. Då är det dessutom omhoppning så då gäller det att alla bommar ligger kvar. Andra stallet är också klart för idag, Inigo fick en vilodag då det var så himla varmt att rida ute idag, så det var bara att åka å mocka & fixa lite nytt spån typ. Sen fick man åka hem & se The Originals.
 Fotograf: My    .

Hopptävling 18/5

Första ute tävlingen✔️
Ett pet på fyran och en mycket taggad häst☺️


home sweet home

Nyss kommit hem & ska nu hoppa i säng, hopptävling idag som jag måste tagga till
 

Inigo på banan..

Syrran red henne igår och idag var det min tur att rida henne, red på banan och Inigo skötte sig exemplariskt och hon var riktigt duktig idag, hittade inte på några stora rackartyg som igår. Nu efter att spelat lite kort ute på altan så sticker jag och tränar lite, kör lite ben först och sen lite annat skoj.
 

Byte av häst

Blir byte av häst på söndag då det är klubbtävling, hoppar Exxet istället. Hoppas på det bästa, ska ladda upp både med sporrar och spö och hoppas att han är lika fin som på lektionstid. Nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa! :))

Listen to this!!


ingen vanlig skoldag..

Idag behövde inte lilla jag åka till skolan utan var istället tvungen att åka till söråker, då det var GA redovisning från några som går i natur 3.an. Det var totalt 3 redovisningar, en om sträckning/överbelastning, svarta hål och den sista var om det gyllene snittet. Efter det fick vi se en film som några av eleverna hade gjort och sen var det lunch (spaggeti och köttfärssås), efter lunchen skulle vi se en annan film, Gravity. SÅ fort filmen var slut eller vi kollat på eftertexten som var så viktig så fick vi åka hem, tog bussen till b-forsen och vandrade från busshållplatsen till stallet (THF). Först var det lite jobb och sen tog jag ett pass på Kupido ute då han hade varit vild och galen igår, tävling på söndag och han kommer vara taggad, det finns ju så mycket att titta på. När jag var klar med Kupido åkte jag och syrran till nästa stall, Madicken red ut på Inigo och jag tog en promenad/joggingtur tillsammans med dem.
Avslutar fredagskvällen med thai och the vampire diaries, kommer bli tråkigt detta avsnitt, DAMON!
 

torsdag, dagen innan fredag...

Börja skolan 9 idag och då var det film och en väldigt lugn dag, biologin inställd idag igen och jag har nu klarat av ännu en vecka i skolan och imorrn bär det av till sörråker för att lyssna på allt mellan himmel och jord eller kanske inte riktigt men ska lyssna på andras projektarbeten och se nån film, från 9-14 ska det hålla på så det blir stallet direkt efter. Aja nu ska jag ta det lite lugnt och kolla på GOT, sen kanske man tar och gör lite nytta, dvs plugga lite men vi får se helt enkelt.
 

Gårdagens markarbete

Klockren ponny eller, haha. Allt sitter som det ska, Exxet blir bara bättre och bättre och snart sitter galoppen också. Han har blivit duktig, kommit på bakbenen och ger en bra känsla, gör i princip allt jag ber om. Hade markarbete med en lång travbomsserie, vilket viasade vad Exxet kan. Han satt ihop och verkligen travade över bommarna. Sedan hoppade vi små hinder på en volt typ gick ju också bra, lyssnade super. Han börjar bli fin, nu gäller det att han lyssnar och har samma inställning på tävling! 
 

Onsdagsridning

Ja som rubriken säger, red först Inigo och det var hoppning på schemat med henne för Annelie. Inigo var på hugget hela tiden, gud vad roligt hon hade sig, lite bock här och där, man blir aldrig förvånad över vad hon kan hitta på. Det gick ju bra även fast hon har sina utbrott och inte vet vart hon ska ta vägen någonstans, det ska fart på högsta nivå ifrån hennes sida. Efter jag hoppat henne mockade jag lite och sedan fick jag skjuts till stallet och då var det ett markarbetespass som vänta på lille Kupido. Det kändes till en början inte så bra för även Kupido var på hugget, väldigt taggad då han såg att det var hinder med. Han var lite övertaggad men det gick bara bättre och bättre, Maria tyckte även att det var över förväntan då han har svårt att korta ihop sig och vill hellre bara springa på nästa hinder på en gång, så det var väldigt bra för honom och vi måste tagga till helgen då det är tävling, ute dessutom och det ser vi fram emot, mer plats och bättre bilder, bara hitta nån fotograf då.
 

MAFFIA!

Hade ju egentligen engelska men eftersom vi haft engelska nationella hela förmiddag så fick vi göra något roligare på den lektionen, det vill säga spela maffia, BÅDA klasserna (NA1+TE1) Det som var det tråkiga var väl att bara bonde och sen bli antingen utröstad eller dödad, väldigt kul. Hoppas på flera sådana lektioner, man kan ju alltid fråga. Aja nu blir det väl nå mellanmål aktigt för klockan 17:30 ska jag rida Inigo och sedan blir det raka vägen till andra stallet (THF) och först fika lite med tjejerna innan vi rider.
 

Snurrig✔️

Denna dag blev inte direkt som jag förväntat mig, hade tydligen de två sista nationella i engelska idag på morgonen och som tur var, så harvi inte sovmorgon på onsdagar utan istället var jag i god tid på skolan innan NP, från 8:30-11:20 ungefär. Sen har jag haft lunch/hål sen dess, har bara en riktig lektion idag och det är samhälle vid 14.



Saknar henne, knashästen!♥
 
 

från sol till regn

Först stallet och idag var det bara lilla jag som red, Kupido och jag fick ett rejält dressyrpass och sen var det skola, hade tre lektioner idag och sedan åkte man och tog in hästarna och såklat börja det spöregna när jag var påväg up dit, hemfärden var det sol. Hemma nu till 18 då jag ska upp dit igen och rida ut, nu lägger jag mig och se senaste avsnittet av the following.
 

Jag vill tälva...

 
På söndag blir det en start för mig och den vita. Var ett bra tag sedan nu, vilket kommer bli kul. Är verkligen tävlingssugen nu, har ju inte någon direkt häst så tänkte att jag tar den som finns ledig. Har ju tävlat Homer förut, men vet att han är annorlunda, men det ska nog gå. Han kanske kan bli min tävlingskompis igen. Haha, när den rätta dyker upp då ska jag komma igång riktigt.
 
Hm.. Undrar när det kommer en häst till mig? 
 

Handledarkurs, inte så kul....

Då var den igång, handledarkursen och nu har det gått en tredjedel och första pausen är snart förbi. Bara 2 timmar kvar nu, ba att härda ut, känner inte en enda här. Vad mer behöver jag säga? Min skoldag blev väldigt kort idag, hade matte samt kemi sedan så var min måndag avklarad. 



två lektioner imorgon✌

Ghaaa!! Jag har endast två lektioner imorgon, kan nästan inte börja veckan på ett bättre sätt. Tyskan inställd så har sovmorgon till klockan 10 över 10 och då har jag en matte lektion sen kemi efter lunch, blir tyvärr inge idrott för mig för då är lilla jag ledig, så hoppas dem gör något som är lite mindre roligt. 
Såg på finalen av mästarnasmästare och ravelli vann som ni kanske vet, jag själv tyckte Söderström var bättre i helhetgenom tävlingarna men det var ingen förvåning att han kom tvåa. Undra vad man ska kolla på dem kommande söndagar nu när mästarnasmästare är slut för denna gång?

birsta

Började dagen med att åka in till birsta och byta lite grejer jag fick när jag fyllde år, försökte även hitta nå kläder men icke sa nicke denna gång. SÅ jag lämnade bara tillbaka lite saker och sen när jag kom hem såg jag på ett avsnitt av torsk på tuben och sedan åt jag. Åkte sedan och kolla på träningstävling ute på Alnön. Nu är jag hemma igen och nu blir det andra avenyn.
 

Träna lite lätt

Åkte och träna lite lätt, var väl första tanken eftersom jag är lite halvsjuk och blir alldels slut i korppen och sen har ju haft lite ont i ryggen och revbenen med. Så jag tänkte att jag kunde köra lite lugnt, började med att göra några benövningar sedan och sedan körde jag lite hopprep, basket, fotboll och rockade lite rockring. Sen duschade jag och åkte hem, kom nyss ifrån stövlarna, smörjde alla mina stövlar och skor då dem var rätt skitiga. Nu blir det lite mat och sen ska jag se torsk på tuben.
Lite bilder från dagens träningspass
Före
Efter☝
före 
Efter 
Glömde ta bild på ridskorna hur dem såg ut innan men här var resultaten, haha

Vikingshill och sen tvd👍

Fredagen är snart över och började med att vara i skolan, hade 3 lektioner bara varav ett var kursprov i tyska vilket var det svåraste tyska prov jag någonsin gjort, gissade på över 90% av frågorna. Hoppas jag får en chock när jag får se resultatet, gjorde iaf mitt bästa. Hann inte ens börja med skrivdelen så den skulle jag får göra nästa gång, har ingen  tyska nästa vecka så hinner ju gå ytterligare en vecka. Efter skolan åkte jag upp och jobba sedan hem, ut och handla lite så vi kunde göra egen thai. Köpte även lite andra småsaker, som ny laddare, nytt skal och hårinpackning.
Nu efter vi fått reda på let's Dance vinnaren 2014 så blir det först en avsnitt av Vikingshill och sedan the vampire diaries👌


sista svenska nationella√

Ingen sovmorgon här inte började halv 9 och hade svenska nationella del C, den skriftliga delen och det är även mitt sista nationella i Svenska 1. Hade till halv 12 på oss och då man var klar, blev det såklart maffia innan vi åt och sen hade vi lektioner som vanligt efter lunch. Åkte raka vägen hem och åkte sedan upp till stallet, hjälpte Annelie som skulle träna båda två idag och kom hem vid 22 tiden.

finaste Kupido...

Hade ju en en lite längre lektion idag eftersom vi inte hade något förra veckan då det var sista april. Hade dressyr idag och det blev ett riktigt dressyrpass på Kupido och vi började att rida i lilla och då var han väldigt pigg och det började lite spännt. Bytte sedan till stora manegen då den var ledig och fortsatte där, jobbade med både slutna och öppna. Är mycket nöjd över Kuppe idag, han var väldigt fin och det är alltid roligt att få beröm och höra att hon aldrig sett honom såhär fin iallafall inte på länge. Det kändes bra och han vill ju helst komma undan och jag själv tycker att han nästan är svårast i traven men man får verkligen inte ge upp för han springer hellre iväg än att behöva göra det som är jobbigt och jag hade nog gjort likadant. Vem vill jobba då man kan slippa undan det lixom, man tar alla chanser man kan...
Efter att sett på alla pogram som vart idag, glamour, welcome to sweden och sveriges yngsta mästerkock, så har jag nu tagit bort alla flikar och fönster på skoldatorn då jag har nationella prov i svenska imorgonbitti, datorn ska laddas så batteriet håller, nu kör vi.

Typ väldens värsta natt..

Jadu inatt eller igår kväll så hade jag enormt ont i både revbena och ryggen, gick inte att sova på något sätt alls. Det gick inte att röra sig eller ens andas, smärta i hela kroppen typ. Det var inge kul alls men tillslut så somnade jag på nått vänster, det var bara att härda ut. Vaknade imorse bättre än väntat lite öm och så men jag drog till skolan ändå och hade först en slö lektion, gick bara igenom vårt betyg på muntliga nationella, sedan hade jag hål och fick sluta tidigare då samhälle var inställd.
Ikväll blire dubbellektion i dressyr, vilken häst vet jag inte än men antingen Prince eller Kupido! :D
 
 

stallet ☞ skola ☞ stallet

Börjar och avslutar dagen på samma sätt, hade ridning på morgon med skolan, Elin var borta så vi var bara två och det blev lite markarbete. Red Kupido och det var verkligen kul att rida idag, bra övningar som han verkligen behöver träna på och vi fixa de mycket bra idag. Han hade varit lite vild och galen igår, det var anlednngen till att jag fick honom och då kan jag säga då får han gärna fortsätta vara vild och galen. Det var bra tryck i honom men kände ingen riktig skillnad än vad han brukar. Det var en bra dag för honom och jag är mycket glad att vi fick köra lite markarbete då vi ska tävla ute snart, nästa vecka kör vi hoppning ute och jag håller tummarna att jag har honom då också. Efter ridningen var det ganska tajt, hann nästan inte duscha utan fick lägga på ett riktigt kol. Hade de vanliga lektioner som jag brukar ha på tisdagar, det enda var väl att det var fysikprov och efter skolan åkte jag till kusinvitamin och åkte sedan upp och red ut på Inigo tillsammans med Anneli och Amie. Inigo var pigg men ändå jätte snäll.
Nu blire käftsmäll som jag missa tidigare idag!

VILKEN DAG ALLTSÅ.....

Fick en liten sovmorgon idag men utnyttjade jag den nej, vaknade klockan 5 och kunde inte somna om så jag såg på andra avenyn till kvart över 8 och sen börja jag göra mig iordning och tog faktiskt lite frukost dåjag var uppe så tidigt så allt var klart. Tog moppen med lite brist på bränsle men den orkade hela vägen dit och hem, hade nationella i svenska från 8:30-10:30 och sen slutade jag typ men gick på matte lektionen ändå, trodde vi var tvungen, hade matte i drygt 25 minuter typ och sen blev det långlunch, var chicken nuggets och det var mycket gott. Sen blev det maffia i ett par timmar typ och sen vid 10 i 2 så jobbade jag lite fysik och har faktiskt gjort klar alla uppgifter i boken samt extra uppgifter vi fått, en klapp på axeln är jag värd. Ja vad gjorde man sen, stannade kvar rätt länge med Issa och åkte hem runt halv 4 kanske och då var det bara att byta om. Då var det dax för idrottspasset som vi skulle ha själv idag, jag valde att springa då jag kände för det bara, så enkelt var det.
 

Egen kinamat

Åt Kina igår då pappa fyllde år och idag blev det lite rester till lunch, nu ska jag se nått pogram av andra avenyn senare tänkte jag träna och sen ta man en dusch och bastar!, sen får man se vad som händer resten av dagen..
 

Bilder

 
 
Lite bilder på Amie :)
 

Dressyrponny?

Lite bilder från förra veckans dressyrpass. 

hemmadag....

Gud så dåligt jag sovit inatt, gick & la mig och såg på andra avenyn sov nån enstaka timma & såg sedan andra avenyn igen 4 avsnitt & spela hayday, slumra till en stund sen vakna jag strax innan 4 snåret & då blev det några avsnitt till & frukost vid 5 halv 6 tiden, jag som aldrig äter frukost. Somnade strax efter 8 & klev upp 11 igen & nu sitter jag här och pluggar lite då jag städat lite halvt på rummet. Snart blir det väl det nått avsnitt igen, men nu ska jag fortsätta pluggandet så jag kommer någon vart.
 



Sova gör man ändå dör man, what's the point?

Ligger i sängen efter att först och främst ha varit på 18 års fest och nyss kollat på det senaste avsnittet av the following på swefilmer, dåligt slut och nu får vi vänta på nästa, tråkigt att inte the vampire diaries kommit ut, skulle varit ute idag men kommer ut imorgon istället. Tänkte försöka plugga lite imorgon också och göra lite vettigare saker, sen fyller ju pappa år också så förhoppningsvis blir det någon god mat👌



En busig Inigo....

Åkte upp till THF och jobbade och sedan raka vägen till nästa stall, mockade och red Inigo, i galoppen blev det full fart och en busig Inigo. Hon längtar tills hon får springa av sig i kontorillen. Sen nu hem och äta och nu äre party, fifa 18 år ska firas!





första maj...

Tog sovmorgon ännu en dag och åkte sedan upp till Inigo och red på förmiddagen, hon skötte sig mycket bra för att ha vilat 5 dagar. Nu har jag duschat och dukat fram allt för nu klockan fem kommer nästan hela släkten hit och då blir det väl inget mer data sittandes utan måste väl vara lite social. 
 

RSS 2.0