bilder sen onsdagen...

 

Bonny och Inigo

Somnade sent och vakande upp så fort jag somnat, var uppe en stund vid 7 tiden men gick sedan och la mig igen och låg bara och lata mig i sängen fram till 11 snåret, då jag gick upp riktigt och klädde på mig och åt lite kina/thai rester och sedan for syrran och jag upp till THF. Madicken hade ridläger så hjälpte till lite och medan dem red så passade jag på att rida Bonny, hon var riktigt snäll och hon kändes faktiskt riktigt fin. Känner tydligt att hon är svagare i ena varvet, speciellt i galoppen där blir hon gärna sned. Efter det skulle barna bara fika och sedan blev det lite planering inför övernattningen imorgon och sedan for vi till nästa stall. Hos Annelie skulle både Inigo och Amie ridas och vi tog en uteritt och avslutade bara med lite trav och galopp i paddocken. Inigo hade faktiskt lite mer bjudning ute i skogen än vad hon brukar, i paddocken blev hon segare men hon kändes fin hon med. Båda stona skötte sig bra och jag kan inte vara mer nöjd över dagen.
 

onsdag snart torsdag..

Onsdagen har snart susat förbi, klev upp vid 12 tiden imorse och åt typ lunch på direkten. Klädde på mig och åkte sedan till stallet med syster, red Inigo på plan och Madicken Amie och det gick faktiskt rätt bra, hade kanske velat haft lite mer bjudning i början men den kom efter lite galopparbete. Hon passar ju på att försöka slippa jobba i galoppen och istället bara busa, så det blir ju lite extra kickar av galoppen. Det är ju nästan alltid något som sak skrämma hästarna då vi rider dem tillsammans, idag var det när vi skulle uppför backen för att sedan komma till stallet. Det kommer en som springer i spåret och även fast hur många gånger dem varit med om sånt så blir dem fortfarande rädda, Inigo vet inte vart hon ska ta vägen. Iallafall, efter vi var klar med hästarna, så åkte vi upp till stallet. Hade teori först där vi tittade på en film, därefter hade vi även ett lätt hopplektion, "inverkan". Kupido skötte sig överförväntan faktiskt och är nöjd även fast det fanns lite saker som vi måste tänka på.
 

Plugg ➟ Inigo ➟ Serier

Jaop vad har man gjort denna tisdag då, varit duktig och pluggat lite smått och ridit ut på Inigo med Annelie och Amie. När man kom hem från stallet blev det käk och tv tittande och sitter i princip där än, har kollat på halv åtta, svenska hollywoodfruar, helt okej, paradise hotel, glamour och nu blir det portkod 1525, vilken tisdag alltså. Nästan bara serie och då vi ändå är igång blir det supernatural efter portkod, det är ju trots allt lov och det skall man vara glad och bara lata sig. 
 

Mötet är klart...

Som rubriken säger så är u-sek mötet avslutat och jag sitter på stallet och har internet på datorn, så tänkte passa på att se nått avsnitt av supernatural eftersom syrran ska rida bonny 17:30. Känns drygt att behöva sitta och vänta och alldelst för trött för att vara i stallet men kommer väl gå en svängt till Kuppe senare. Man måste ju passa på att sitta vid datorn när man ändå fick igång internet och det funkar riktigt bra lixom. Aja nu blir det serie, hade gött!
 
 

Heldag på stallet...

Idag var det dags för att träna lite fälttävlandshinder då Wanja Landh hade en kurs på THF. Jag red i första gruppen som red 8:20, väldigt pepp för att hoppa och vi började i paddocken. I början visste inte Inigo alls vart hon skulle ta vägen men när vi börja hoppa så gick det mycket bättre. Avslutade med att hoppa en bana i paddocken innan vi gick ut till skogen och fortsatt hoppa där. Hoppade allt från stockar, hus, lådor, däck och andra terränghinder de byggt inför den här kursen. Roligt var det och efter vi var klara var det ytterligare en grupp innan det var dags för lunch. Efter lunchen var det teori och därefter red jag hem Inigo och sedan åkte vi tillbaka för att kolla på sista gruppen och även för att bygga bort hinderna. Slut i kroppen och trött efter en heldag på stallet men alltid kul att få hoppa och extra kul att prova lite nytt. 
 

Prova på ridning...

Tog sovmorgon och klev inte upp förren halv 11 typ, åkte sedan direkt till stallet. Hade prova på ridning och sen kollade vi på hopptävlingen, från 80 tills det var slut. For sedan till Inigo och  red ut henne en sväng, hon var väldigt pigg, så hon är mycket pepp inför morgondagen. Imorrn blir lite terräng träning på THF med henne, jag rider i första gruppen som ska börja 8:20. Alltför regnig fredag...

Åkte moppen till skolan vilket jag verkligen inte skulle gjort, jeansen var dyngsura och jag var rätt genomblöt. Härligt att sitta med dyngblöta jeans på lektion, först hade vi "prov" i grupp,  jag, pontus och gustav och sedan muntlig redovisning/presentation om nornorna i nordisk mytoligi, man var ju förstås lika blöt då. Är man dum så är man, skulle tagit med mig ett bar extra jeans eller åkt i mjukis, inte har man nått regnställ, såklart inte. Bör köpas in tycker jag, matten som var inställd blev oinställd och sen hade jag engelskan, tyskan blev inställd då det bara var jag och en till där. När jag kom hem från skolan så var det bara att byta om ner en snabbis till mormor med blommor och sedan upp till ena stallet och sen det andra, red ut i regnet. Jag på Inigo och Madicken på Amie, regnade ju hela tiden så vi hade ju inte turen med nått uppehåll men klarade oss rätt bra, fast hur blöt som helst efteråt men inte är vi gjord av socker. Sedan upp till första stallet igen och hade en kurs "minihäst skötarexamen" vi gick igenom longering och häst vid hand. Blev lite thai till idol när vi kom hem, ett bra avslut på denna fredag, även hunnit sett TVD. Blir ingen tävling imorgon då jag haft blåsa på foten men blåsan är praktiskt taget borta, bara öm och alldels röd/svart på tån. Istället för tävling har jag och nåra från u-sek prova på ridning i pausen för alla som vill och kan.
 

en dag kvar....

Endast en dag kvar innan lov, känner mig inte så peppad inför morgondagen men ändå glad för sedan blir man ledig i en hel vecka, hur skönt som helst. Iallafall så har jag nästan skrivit klart engelskan som ska in imorgon, behövs bara en form utav någon slags avslutning. Dagen lite kort bara, skola från 10:30-15:10 med fyra lektioner och sen åt man middag hemma vid hlav fem kanske åkte sedan till Inigo direkt till andra stallet för show-möte. Nu innan jag kör sista rycket på engelskan blir det dallas och sedan när jag är klar med engelskan belönas man med lite PLL, har kommit ut ett extra då det snart är halloween så får väl se vad det bjuder på.
 

morning people...

 
Igår började det faktiskt att snöa ett kort tag men inte vill vi ha snö riktigt än, moppen vill gärna hänga med ytterligare än månad till. Känns så enkelt att ha moppen då man lixom inte behöver oroa sig så mycket om skjuts, även fast det ska fixa och donas med moppen men äsch den är ju en stjärna, vad skulle man göra utan den. Såg alldelst nyss att det ska komma mer men vi får väl helt enkelt se, blir det kanske sista veckan man kör moppen nu eller kommer snön försvinna lika snabbt som den nästan alltid gör, bara att vänta och se. Aja nu ska man göra iordning sig för skolan, först frukost.

•Lydnadshoppning...

Vår hopplektion gick halv bra för mig och Kupido, det gäller bara att man hittar det här perfekta tempot. Gick bra första hindrena men sedan drar han med glädje gärna på när han vet vad han ska göra men han var helt godkänd ändå. Han kändes mjuk och fin emellanåt vilket kändes riktigt bra och är sugen på att få hoppa lite högre nu men till helgen blire ju mera hoppning och det gillar vi, måste bara härda ut mina 9 lektioner innan jag får ta lov och då blir det lite pluggpaus, fan vad skönt asså.
 

Flipp flopp dagen...

Över halva skolveckan är nu gjord och körde på flipp flopp idag pga tån. Var faktiskt rätt skönt att ha det på skolan men inget jag rekommendera att ha när snön kommer. Hann inte ha vår muntliga redovisning så den kör vi på fredag istället men annars var dagen som planerat. Nu ska jag borsta hästen så att han är klar inför hopplektionen 18:20. Tån ska hinna bli omplåstrad och hinder ska byggas, fullt upp hela tiden.

en KULIG tisdag...

Det ha varit en riktigt bra tisdag i sin helhet, började 10:20 och hade tre lektioner och kan inte ha det bättre på tisdagar lixom. Först matte vilket flöt på riktigt bra och tiden gick rätt snabbt, gick igenom lite nya grejer och sen hade man rn kortlunch, därefter kemi där vi paratade en och enmed Olle om provet och för att se resultatet. Medan man vänta blev det kortspel och lite land och stad och fick ett stark C på kemi provet hade jag haft nått enstaka A poäng till så hade jag fått B men det tar vi nästa gång, det kändes riktigt bra. Hade bara fel på två frågor så jag är riktigt nöjd faktiskt för en gång skull, avslutade kemin med en kort film som vår lärare gjort. Sista lektionen hade vi idrott där vi spelade futsal och det var ju svin kul ända in till slutet, recis som idrotten ska vara. Hade kunnat avstå blåsan på fotan och att blive påsprungen. Man måste ju tåla lite smärta ibland men helvete vad man bara dunka i backen alltså, tog det rätt lungt när jag kom hem. Red Inigo på kvällen, fick härda smärtan. Inigo fick jobba på lite volter samt övergångar och fattade galopp från skritt, tog även några skutt då det inte blev något i helgen pga skon, nya skor har hon fått och imorrn får hon en vilodag.
 
 
 

Måndag igen...

Den nya veckan har börjat och skolan idag gick riktigt trögt, alla var trötta och alldelst för lat för att jobba typ. Fick iallafall gå hem tidigare då jag hade lite tur och fick göra tyska uppgifterna själv, så slapp hela hålet att invänta sista lektionen, så 3 långa lektioner har jag haft idag och känns som man haft femton stycken. Kom ju hem lite tidigare och kollade på tv och bara chilla i soffan, spelade lite Fifa på paddan. Vid 16 satt jag mig och skrev lite inför minihästskötare examen, idag hade vi lomgering samt häst vid hand med ett aktiv. Efter vi var klar med kursen så passa man på att mysa med finaste Kupido då Madicken gjorde iordning Bonny inför ett ridpass.

Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver.

 
 

Godnatt och godmorgon👋

Jag säger godnatt nu och lägger mig och myser med finaste kissen och förhoppningsvis somnar jag fortare än jag tror, håller tummarna för det iallafall. Måste ju orka med skolan, prov på naturen om jag vet inte vad, sjöar kanske och det är första lektion så ni kan väl förstå att jag inte riktigt är pepp. Att vi får papper som står på norska gör ju inte saken bättre heller men det ska nog gå, vi hoppas att det inte blir nått prov alls, kanske Pelle är sjuk eller glömt det. Skall inte säga nå mer nu utan godnatt för er som inte lagt er och godmorgon för er som vaknat.sunday without sun?

Helgen har gått fort som alltid, har hunnit varit till stallet och tog en skogstur på Inigo och hon var lugnare än igår och hade inga påhitt/bus alls idag. Mätt och belåten tjej efter att ha nyss ätit middag och det var riktigt gott och nu ska jag sätta mig och plugga då man har prov första lektionen imorgon.
 

Skritt tur i skogen och avkoppling👍

Lördagen har bara flugit förbi, sov till 12 och klev upp därefter och vet inte riktigt vad jag gjort denna dag, känns som jag bara har hunnit rida Inigo och nu har jag bubblat lite och bara haft lite avkoppling med dunkade musik. Inigo har tappat en sko så hon fick sig bara en skritt tur och imorgon blir det säkert likadant. Lite synd då hon behöver få galoppera av sig lite energi då hon är mycket piggare nu efter att det bytt hage.

firande för bror....

Det är äntligen helg och ska verkligen sova ut så orka med nästa vecka alltså, grymt trött. Tyckte skolan gick segt idag även och lite tur har man så slapp svenskan elelr vi tog bara närvaro då Sten va hemma och vabba. Så hade först fysik sen blev det lite kort, sen matte, engelska där vi såg slutet av The Blind Side och på tyskan vare serie som vi ser en gång i veckan. Kom hem och då var det bara att städa rummet och sedan börja förbereda för att släkten skulle komma och fira brorsan som fyller år imorgon, ätit tacos och nu ligger jag på sängen med kisse missen, fredagsmys.
 

I stan...

Tänkte va lite hurtig och åka till skolan tidigare och plugga lite, åkte dit alldelst för tidigt, första lektionen inställd. Hur otur kan man ha alltså, blev ännu mer plugg och sen käka vi och sedan en paus innan vår andra lektion som blev vår första. Hade sedan  tre lektioner efter varann och sen fick man åka hem. Hunnit varit på stallet en sväng och nu är jag påväg in mot stan.

markarbete på Kupido..

Först var det skola 10:30-15:10 utan ngn paus mer än lunch, sista lektionen skulle vi jobba hemma och det klagar man inte på. Åkte sedan hem och gjorde faktiskt lite tyska av de uppgifterna vi fått och sedan åkte jag till stallet lite tidigare då Madicken skulle rida Bonny innan vår lektion, jag byggde fram och sedan var det dax för lite markarbete (lösgörande och kontroll). Kupido var riktig seg idag men han kändes ändå fin när vi väl börja med övningen. Ritade en fin skiss här nedanför på hur vi red på ett ungefär. Vi började med slalom mellan fyra koner och sedan tre cavaletti, därefter skulle vi in på en volt och hoppa ett litet hinder och sedan skänkelvikning in mot mitten, tio meters volt och sedan skänkelvikning ut till väggen igen och sedan höll vi på så. Det blev ett pass utan stigbyglar och jag längtar redan till hoppningen som är nästa vecka och hoppas Kupido är lugn då det är lydnad som gäller. När man kom hem blev det middag och dusch därefter, ph, glamour och lite bonde såg jag och här sitter jag fortfarande med blött hår men ska snart hoppa i säng för ännu en skoldag, börjar halv elva imorgon också och jag hoppas på att det blir en lugn dag men det tror jag inte att det kommer bli.

hoppning på plan......

Idag så hoppade jag och Annelie lite lätt på plan, såg lite mörkt ut när vi skrittat fram för det börja precisi regna men det gick över rätt snabbt. Inigo var ritkgit pigg och hade egen energi och de går inte längre i sommarhagen utan en betydligt mindre hage nu. Så det var riktigt bra krut på henne idag och sedan få hoppa på det, blir det ju lite glädjeskutt av. Hon hoppade riktigt bra och det är så härligt att hon hade egen energi istället för att man ska behöva driva henne i hela tiden. Får hoppas att hon inte blir vild och galen bara, närå men det blev ett lyckat ridpass på kvällskvisten denna tisdag, perfect!
 

jag övertalade henne....

Åkte till skolan lite tidigare än vad jag börjar och kollade igenom lite uppgifter och gjorde några på kemi inför provet bara, 10:20 hade vi vår första lektion matte. Andra lektionen var det dags, kemi provet som blivit flyttat alldelst för mycket, det kändes sisådär och idrotten blev det lite fram och tillbaka. Vi hade bestämt fotboll sen nån vecka tillbaka men issa ville åka skridskor om alla andra skulle "göra det" full med grupptrycket lixom, övertalade man att det var fotboll så blev det visst det, alla nöjda. Spelade match ibörjan och avslutade med rulla skjut, vilket var skoj, måste försöka hitta på nå roligt till nästa vecka också. Nu blire glamour och strax efter 19 åker jag upp till Inigo och rider henne
 

Pluggiliplugg📚

Försöker få in lite stökiometri i huvudet eftersom det skulle passa rätt så bra då jag faktiskt har prov imorgonbitti, jippi för mig eller inte. Nu pausar jag pluggat och ser på the bold and the beautiful (glamour) och sedan får man fortsätta kämpa. Nu man önskar att man vore riktigt smart, men man kan väl rätt mycket bara man tänker efter. Flamenco

Helgen är redan slut och man har inte hunnit gjort allt man tänkt sig, tänkte att jag skulle vara duktig och plugga till det kommande provet men det blev inte mycket till pluggandet om jag säger så. Har varit i två stall, följde med då Madicken red Inigo eftersom att vi åkte direkt efter till ridskolan och red där också. Red Flamenco i både skritt och trav då han är under igångsättning, verkligen en skit snäll häst och det är synd at han varit skadad och så. Får helt enkelt se om han står kvar på ridskolan eller om han ska säljas när han är helt igång. Alltid något med dem snällaste hästarna, hoppas det blir bra!

städning och plugg...

Har försök variera lite med städning och plugg fram och tillbaka men nu ska man äta lite snabbt och sedan byta om och åka upp till stallet och fixa och dona. Först hos Annelie sen på ridskolan, hoppas regnet håller sig borta eller att det bara är finregn. Känns som det blir en lång dag det här.
 

Utkörda från ridhuset...

Då har man kommit hem efter att ha ridit på stallet. Red Flamenco i skritt och trav och en riktigt snäll häst, precis som alla säger. Vi red i lilla tills vi blev utkörda av hundfolket som var tvungen att harva precis då vi red. Stod inte att det var bokat men det sades att det var det, så vi avslutade en stund ute i dugget men det gick ju bra det med. Nu ska man äta middag, alldelst tom i magen, sen blir det kanske lite bad och sen blir det fångarna på fortet, atleterna och säkert nått annat bra på tv.

kvällsinlägg...

Blir mycket sena inlägg nu då jag går i skolan till tre, fyra varje dag och sedan åker jag antingen till stallet eller pluggar (ser på serie) och sen glömmer man bort, hjärnan är alltid på högvarv. Fredagen i skolan var rätt lugn måste jag säga fastän att jag hade fem lektioner men det var mycket varierat, allt flöt lixom på bra idag iallafall efter första lektionen då man har kommit igång. Åkte sedan till stallet (THF) Bonnie skulle ridas och sen åkte jag och syrran vidare för att rida ut Inigo och Amie, hade väl rätt tur med vädret. Slapp spöregn, knutarna har ju aldrig dött av lite vatten.
 

vilket prov...

Inge pigg idag men drog mig ändå till skolan bara för provet, haft 4 lektioner och varav tre no ämnen samt matte, fast där hade vi prov. Vi fick först en kvart på oss att diskutera alla uppgifter och sedan skulle vi typ gå igenom svaren muntligt och vem som helst kunde bli frågad och då skulle man berätta antingen om påstående stämde eller inte och även utveckla/förklara varför det var som det var eller tvärt om. Gick ju strålande, hamnade i en grupp med tre killar, var fem olika grupper och vår grupp hade faktiskt alla rätt, wiho och det var endast en fråga jag inte riktigt förstod men man kan ju inte allt, haha! Har ju inte varit på skolan hela dagen utan hängde även med syster då hon klippte sig i stan och passade då på att lura många att det var jag som skulle klippa mig, busig man är. Direkt efter så plocka vi upp My och drog på möte på stallet och nu är jag hemma och inväntar Dallas.
 Mitt hår kommer hänga kvar det här året ut iallafall...

Regn hela dagen lång....

Då vädret inte var någon höjdare idag och det inte blev mycket bättre mot kvällen, så passade jag och Annelie på att åka upp till ridstadion och red inne. Gick ju bra det med och var ju perfekt att min ridlektion var inställd denna vecka, ibland har man tur. Åkte sedan tillbaka med hästarn och mockade och åkte sedan hem å käkade kyckling och ris till lite tv. Först såg jag lite bonde, sen blev det halv åtta å därefter blev det glamour och direkt efter det var det paradise och nu har jag förflyttat mig till datorn och funderar om jag ska se studio paradise, idag fick Eric åka ut, tror om han kommer tillbaka tredje gången gilt nu, vem vet lixom. Aja nya avsnitt nästa vecka!

Odensdag...

Hade svenska första passet idag och där håller vi på och jobbar med medeltiden därav rubriken, nyss påbörjat men ska nu ha en presentation om en gud/gudinna som Oden t.ex. Macaroni con carne till lunch, inte världens godaste, film på engelskan, matten och fysiken jobbade vi typ bara på, fick tillbaka labbrapporten och sämsta rapporten jag har skrivit tydligen, tyckte den var bättre än C iallafall vilket var vad jag fick. Sen blev det flm på tyskan också, Agneta hade nog en filmdag, engelskan ser vi på The blind side och på tyskan är det nån serie om muren typ. Vid 18 är det sagt att jag ska rida, får väl se vad vädret vill men vi hoppas på att det är uppehåll från regn och gärna vind och blåst också.
 

Portkod👌

Skola från 10.20-15:20 med tre lektioner, matte, kemi och idrott å lite kortspel, hade valfritt på idrotten som vanligt och blev bandy idag igen, fotboll nästa vecka. Fick åka hem i regn och eftersom det börja spöregna så fick hästarna vila idag också rider jag med Annelie imorgon istället, har ändå ingen lektion på THF. Här hemma blev det istället en rätt slapp dag, frös så när jag kom hem så la mig med tröttvovven och halvsov å tittade på tv. Till middag blev det thai, Tik´s thaimat och det är alltid lika GÖTT! Nu har portkod 1525 börjat igen, säsong 2 alltså och det är ju klart att man måste se och sen har jag även sett svenska hollywoodfrurna och alltså gunilla persson, hon förvånar mig aldrig, nu inväntar man paradise och innan man lägger sig så blir det två avsnitt av supernatural, perfekt avslut!
 
 

En kortare måndag...

Började dagen med sjöexkursion 8-11:30 och det var tråkigt som jag trodde, vandrade i skogen och lyssna på en gubbe. Långlunch i gentemot vad vi brukar ha och sedan matte lektion som gick väldigt trögt. Sedan fick man uppgifter på tyskan så slapp lilla jag 2 timmarshål. Har slutat och nu blir det serie.gårdagen och nu...

Igår blev det inge bloggande men gjorde inte så mycket heller, åkte och va hästskötare till Annelie som skulle tävla på färsta och det gick riktigt bra för henne, fick med sig en rosett hem så det blev en lyckad tävling. Det var ju även bra väder igår, tycker det kan vara rätt varmt innan snön kommer, så man inte fryser ihjäl. Passade även på att plugga igår litegrann efter ja sett fångarna på fortet och atleterna, så nu känner jag mig helnöjd. Idag har det varit en städdag på förmiddagen, tills vi fick främmande och sedan åkte vi och handla lite fika till morgondagen, då jag ska till härnösand tillsammans med klassen och Na3. Efter handlingen så åkte vi ner en snabbis till mormor tog blodtrycket b.la. och eftersom vi inte hunnit ätit något idag slog vi till med thai på hemvägen.fredagen över....

 En rätt vanlig fredags dag i skolan, från 8-14 ungefär och lektionerna har varit varierande, vissa lektioner hade man typ inget att göra och andra fick man kämpa ända tills vi sluta. Hunnit varit till Inigo men idag fick syrran rida, jag hänkade bara med och var stöd, nerå. Här hemma efter vi kom hem från stallet har jag inte gjort så himla mycket utan bara sett på tv typ, äntligen har TVD dragit igång säsong 6. Det kommer bli bra fredagar framöver och jag längtar redan till nästa. Snart ska man dejta sängen för imorgon väntas en dag som hästskötare, klockan ställd (ingen sovmorgon här inte).
 
 
 

Teater på skolan...

Idag så fick vi se någon teater på skolan och då blev ju kemi lektionen inställd och provet flyttat ännu en vecka. Efter teatern var det lunch och sen hade jag 3 lektioner direkt efter varann, först matte, sen biologi där vi fick kolla på rödlök, växtcell och djurcell och sist fysik, sedan var min skoldag slut. Nu ligger jag i sängen med lillvovven som sover som en stock.
 

more black and white....

Mer från sommaren 2013 på Näset
 

DressyrKupido..

Hade ju lektion idag och jobbade först övergångar på serpentinbågar eller värmde upp så och efteråt red vi timglaset, flyttade skänkelvikning och sedan red vi lite förvänd galopp på ena sidan och fortsatte med skänkelvikning på den andra. Kupido började först lite som vanligt elelr som han var sist, fanns en häst han inte kände igen som han var tvungen att kolla vad det var för någon. Det gick faktiskt relativt bra ändå, det blir mycket halvhalter för att han inte bara ska springa iväg, skänkelvikningarna gjorde han riktigt bra, ibland lite för mycket dock. I galoppen blev han riktigt taggad efter att ha gjort och listat ut att han det var galopp just där, men det gick bättre än sist och det går frammåt. När jag kom hem så blev det käk och sedan blev det lite tv innan jag gick ner och duscha och basta, otroligt skönt!
 
 

lång dag....

Lång skoldag idag, från 9-16 och prov samt semenarium är nu gjorde för veckan, fick tillbaka senaste fysik provet och är såklart godkänd som alltid, närå men det gick tydligen bättre än det kändes, haha. Nu ska jag släng på mig kläder för att dra mig först till Inigo och sen ska jag rida kupido 18:20 på THF, heja heja. 
 
 

RSS 2.0