31 december 2011

Sista dagen på detta år och det har varit ett fantastiskt år, både ridläger ,fotbollscuper och det har även varit motgångar men dem tar jag, en i taget så får vi se.
Med det här året blir det nya möjligheter och minnen, det ska bli minst lika bra och sommarn vill jag verkligen ha tillbaka. Tiden med Elf, den var bäst, känner att jag förlorat så mycket men ändå fått så mkt men som tur är har jag minnena kvar föralltid och dem går inte att radera.
Elf, världens ängel som aldrig slocknar!♥

(Bjuder på en bild på mig)

Gott nytt år allesammans!♥


Gott nytt år!

Gott nytt år önskar Knutarna!
Hoppas ni alla får en toppendag och att ett nytt härligt år börjar.
/Knutarna

Alva här.....

Varit på stallet med Madicken,Alva,Alice,Matilda,Jenniefer och agnes, spelade då kort och åt lite mat och så, pratade en hel del också, nu sitter alva vid ena datorn och ja vid den andra såklart, sen blire singstar för fulla muggar och sen blire lite gosaker, som sagt kanske ni förstår att Alva slaggar över här ikväll.


Denna dag..

Åkte en snabbis på stallet idag, kom dit vid femtiden och var där till typ åtta. Blev en snabbis in till hästarna och sedan kortspel i cafeterian med en massa härliga människor. Sedan så har det varit en rätt tråkig dag, städat och varit till veterinären med Meicie som har ont i öronen som vanligt, hade iaf blivit bättre. Så återbesök nån gång om två veckor tror jag.
Nu sitter jag på mitt rum och har det tråkigt då Matilda och Alva sitter på hennes rum och spelar och resten av familjen ser på hockey, tycker det inte är någon ide att kolla på Timrå längre då dom bara förlorar, dom ligger ju sist i tabellen, kan dom bli sämre?
Hejdå!

Hööks...

Spelat dotor hela förmiddagen och sen åkte familjen på middag hos farmor och farfar och åt med släkten, och sen åkte jag och pappa in på hööks provade några ridbyxor och sedan gick vi lite på birsta, fick med oss några grejer hem och sen köpta jg lite godis på willy som att det var billigt nu! :D

Nu blire lite tv för min del och mobilen får ladda några timmar, har spelat wordfeud och my horse, blir ju tvungen att spela. Lite mindre spelande på temple run som jag inte behöver spela xD


Ridpass, avslutningen!

Hade min fina fina prins idag som ver helt tokig. Haha, fin emellan åt och i galoppen vad ska jag säga bakbenen flög iväg lite då och då, men det är bara kul. Vi hade ju tänkt att det skulle bli en vanlig avslutning med fri ridning eller så, för då vi tjatar så går det aldrig bra. Men vår ridlärare gjorde oss glad som sa att vi skule köra duellhoppning. Hon byggde till och med fram, inte ofta hon gör det men vi blev glad över att vi slapp. Hoppade då en bana med tre hinder och ettan hoppade vi två gånger. Ponnyn var tokig och lyssnade hur bra som helst. Haha, han älskar ju att busa så då blir han pigg och lyssnar och sköter sig kanon. Blir så himla glad då ponnyn verkligen går super, han älskar när man busar och racear lite. Vet inte om det är slut på de, men hoppas inte. Men ponnyn är bäst!
Hihi, fin skiss va?! Men så här var banan typ och som avslutning fick vi hoppa en långsidan med ett hinder på ca 80cm som Donald hoppade super över! :))
Som ni kanske vet så får jag gå kvar i gruppen och fortsätta rida Donald, men syrran får ju inte det då hon är för lång och mina föräldrar vill att vi ska gå i samma grupp så idag kan ha varit sista gången, men inte sista gången jag rider han för tävla det tänker jag göra. Vill verkligen inte lämna min fina prins än, utan vet att vi har mer att ge och vill inte att det ska ta slut än. Så vi får se hur det blir. Det blir ju synd om Matilda vilket fall som helst...

Nu äre slut på ponny tiden:( ♥

Sista gången jag red i träningsgruppen för ponny då, väldigt tråkigt att gå upp till stor häst när man inte har hittat någon bra än vet fortfarande inte vilken dag jag ska rida men det får vi väl se.
Red elf sista gången idag och det kändes fantastiskt att få sitta på hans rygg igen och vi hade duell hoppning och jag var med dessan som hade conan och rebecka som hade filur och trodde inte vi skulle vinna men det gjorde vi och Elf var helt underbar, vi körde snäva svänger gasade på så mkt han orkade, var alldelst svettig då han hade gått 2 lektioner före också men det gick avslutade med ett lite högre hinder vet inte vad det låg på med 70 80 typ, skulle jag tro.
Väldigt skönt att sluta ifrån den gruppen då det bara är småbarn där nu som börjar, men tråkigt att lämna elf när jag tänkt rida han minst ett år till och jag är 170cm och många tycker inte jag är för lång men det är ju ridlärarna som bestämmer och det är ju klart men känns väldigt jobbigt just nu!♥


Åsa Nisse..

Har nyss varit hos mormor och morfar och sett på Åsa Nisse med Kjell bergqvist ochden var väl inte jätte bra men ibland var den bara för rolig inte en film som jag skulle vilja se om men.
Idag har inte jag gjorts så mkt utan nästan bara varit hemma men det känns väl ganska skönt de med om jag får säga.
Iallafall så äre ju ridning imorrn får se om vi åker dit nå tidigare, beror på vad vi hittar på innan, skulle verkligen vilja göra nått lite extra roligt men är inte på humör, utan mina tankar bara snurrar runt om hur det blir för mig och Elf i framtiden, vill verkligen ha han ett år till men den tanken är nog rökt snart.
Men jag kan aldrig vara säker utan jag får vänta och se helt enkelt, men det finns väl andra otroliga hästar också men Elf har något extra speciellt!♥

Världens underbaraste!♥


Dags att gå vidare?

Denna dag har inte varit speciellt rolig. Varit hemma och städat hela långa dagen och spelat spel, finns inget annat kul att göra hemma. Imorgon hoppas jag på en mycket roligare dag vilket jag inte tror. Måste vara första gången man inte längtar tills man får åka till stallet. Känns verkligen hemskt, vill inte att det ska vara sista gången utan vill rida kvar mitt sista ponnyår på ponny på Donald.. Det är iaf inte roligt när man ska byta upp till storhäst från ponny, oftast är det ju hästarna som vandrar vidare men nu är det min tur, om det nu är det. Vet inte om jag kommer få gå kvar på ponny, det får jag reda på imorgon förhoppningsvis. Det som är värst är att jag inte gillar någon storhäst så speciellt mycket, hade varit mycket enklare om man hade någon man kände att man trivs med, men jag har inte hittat den än. Jag får helt enkelt vänta och se och hoppas på just den där storhästen kommer. Samtidigt vill jag inte skiljas från Donald, vill verkligen ha han som min egna. Skulle göra vad som helst, lillkillen. Åh, önskar verkligen han var min, min ponny, bara min!
Tillsammans har vi kämpat, kämpat för att ha kommit dit vi är idag.
Du är bäst min älskade bästa vän!

BEROENDE!?

Har ju som sagt fått ny mobil i julklapp en Iphone 4s och skulle gärna vilja ha förslag på bra spel?
Har ju temple run och My horse och är helt klart beronde av My horse går ju liksom inte att göra något åt, förutom om mobilen har slut på batteri, ligger och laddar nu och så fort den r klar ska jag spela det.
Om ni har My horse bli gärna vän med mig, heter Matila :D

Saknarrrr

Den tiden man hade dom här två prinsessorna, fanns inga problem.
Nellie & Petty, b-ponny tiden var underbar.

Birsta med....

Har varit på birsta sedan typ 11 halv 12 tills nu och har bytt 2 grejer och även köpt 2 tröjer, var där med mina 2 mostrar, morfar litegrann också och även syster, träffade väldigt många, både här och där och jaa hälsade även på min kusin som jobbade där också. xD


Världens bästa!

Här kommer en liten film som jag gjort på Donald och mig. Vet att den inte är så jättebra, men faktiskt bland den första jag gjort. Och filmerna är heller inte av bra kvalite då dem flesta är filmad med mobiltelefon.
Filmerna är från nå lektion och lite tävlingar, bland annat första tävlingen för Donald då hinderna är väldigt låga, sedan ligger de andra hinderna på 70cm :)
Haha, hoppas ni gillar det! Kan ju vara kul at få se en film än en massa bilder! :D
/Madicken

Familjekväll

Sitter med familjen och ser på filmen Hur många lingon finns det i världen. En superbra film, haha fast den var roligare första gången man såg den. Aja, har iaf suttit och fixat ihop en liten film på mig och Donni på mammas dator då den är bättre än min. Så bara jag fattar hur jag lägger upp den så kommer ni få se den. Men kan dock inte lova att den är så bra då jag typ aldrig gjort någon film förut.
Men ha de bra! :)

Dagen :P

Har bara varit hemma och slappat idag, tänkte lite på stallet och så och hur det kommer bli men det vår vi ju se på onsdag så att ja det är väll bara att vänta och se.
Idag har jag varit och handlat på ica maxi med pappa då det var en Kvinna som blev galen kan man säga men jag förstår henne för det var ett litet barn som skrev och det skar så in i bombens i örona och kom inte precis ihåg vad hon skrek men men.
Imorrn ska jag in på birsta och fixa sim-kortet till iphonen för det var ju dock stängt när vi åkte dit och när vi kommer hem ser vi en tomte som står och byter om i skogen och sedan går till våra grannar, han kanske hade missat dagen elr.
Sjunger nu singstar med Madicken och Pontus och det är väll rätt lätt och vinna över han men Madicken är lite svårare men jag vinner trots allt. Madicken har vunnit några ggr hon med så :D

Hoppas ni haft ett bra lovstart,
det har ju dock inte jag haft men får hoppas att det blir bättre!


Snart är julafton över!

Hemma nu efter att ha varit hos både farmor & farfar och mormor & morfar. Fått en massa julklappar, och haft det trevligt med god julmat.
Lite av det jag fick:
Presentkort
Kläder
Ridtröja
Privatlektion
Godis
En massa pengar
Väska
En liten tomte
Pennor och block
och en massa annat! :)
Riktigt bra grejjor enligt mig, sedan blir det ett par ridbyxor också när man hittat några snygga!
Hoppas ni alla haft en riktigt bra jul! =)

Svar till Moa!

Moa: Vem ska du ta dådå?

Jag vet faktiskt inte har funderat ganska så mycket på det och inte kommit fram till något bra men sanningen är att, av dem jag har ridit så tycker jag inte att jag gillar någon av dem särskilt mycket men har då inte ridit dem så mycket. 
Utan jag lär väl pröva runt lite här och där på olika hästar och får ju se om jag hittar någon jag skulle kunna tänka mig ha, det är ju verkligen svårt att lämna elf som jag verkligen gillar och som det har gått så bra för på sistonde, vi vann KM trots allt!

Julaftonen har varit awesome...

Först varit hos farmor och farfar och firat lite sedan till mormor och morfar och har fått lite olika grejer och så, några  få kommer här:
Pengar
Bio-kort
Iphone 4s
Skal till Iphone
Kläder
Presentkort
Privat lektion

(Julafton har gått så fort men är ju inte över än tycker dock att det är lite dåliga tv pogram!)

God Jul!

En riktigt God Jul önskar vi här på bloggen!
/Knutarna

GOD JUL!

Äntligen är det julafton och god jul på er alla! :)
Ha en fantastisk dag!


Besöksrekord!

Måste ta och berätta att igår så var det besöksrekord här på bloggen.
Jätteroligt! :)

Svar till Emelie

Emelie
Vadå ha det bra??:o vadå ska han säljas?!?!
Svar: Nej han ska inte säljas. Men jag vet inte om jag kommer fortsätta rida honom mer. Jag vill verkligen fortsätta mitt sista ponnyår på ponny, men det kanske blir storhäst. Naturligtvis så hoppas jag att jag får fortsätta på honom.

/Madicken

Svar till Anonym!

Ska han säljas? :(

Nej Elf ska inte säljas på ett bra tag hoppas jag, utan jag ska bara sluta rida honom
och byta häst helt enkelt, ett tufft steg men ett steg man måste ta ibland!


Mitt liv är över.... ♥

Idag är nog den värsta dagen i mitt liv, är en sak jag inte orkar ta upp här eller just nu kanske lite framöver.
Men skriver lite smått om den jag älskar och att jag aldrig kommer att glömma våra minnen tillsammans och dem år vi haft, gick skit bra på KM och vi vann hela och kom 2:a i hoppningen och 3:a i dressyren.
Verkligen världens bästa häst jag haft men nu är den tiden över iallafall och har inte ens ridit han på flera veckor, blir nog alrig en tävling med han igen och jag som trodde att jag skulle tävla han nästa tävling. :´(
Orkar inte skriva något mer men det här är nog den värsta jul jag varit med om, jag orkar inte och har inte ens kunnat gått till han, men jag hoppas han får det bra och hoppas jag hittar någon häst som nästan är lika bra som han. Får se hur ridningen blir för mig framöver och vart jag hamnar!
Att lämna dig kommer vara det svåraste jag gjort, jag älskar dig verkligen underbara häst!♥

I gonna miss you so fucking much♥

Jag & Elf <3



Jag & Elf

jag älskar digMatilda & Elf <3
Matilda & Elf och Madicken & Donald
Matilda & Elf och Madicken & Donald! :D

Ha det bra underbara häst, Hej då!♥


Bloggpaus för mig

Känner inte att jag har ork att blogga just nu, då det har hänt så mycket saker. Vet inte riktigt hur det kommer se ut framöver, kanske lägger in något inlägg någon gång, men känner att jag tar en paus just nu!


Älskar dig mest av allt!
Ha det bra min bästa vän!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


/Madicken


Tuff dag...♥:´(

Kom till stallet vid drygt 3 och kollade på listan och skulle ha Mikron och som alltid var jag inte så överraskad faktiskt och ja arg blev man väl men bytte om och borstade och fixade honom och sen prata vi lite med julia och så tiden gick tillslut så när jag hade satt på benskydd så kommer lisa och vill ha lotus.
Så jag och lisa gick och fråga Annelie om hon fick lotus och att jag skulle ta sarah som hon egentligen skulle h och det gick bra, å jag red sarah på ett dressyr pass och hon var väldigt spänd från början men det släppte efter ett tag och hon blev super fin, är verkligen jätte nöjd med henne.
Men blev ju inte världens roligaste ridpass men det ska jag inte ta upp än utan det får ni ha koll på här om ett tag och nu är det inte länge kvar till julafton inte så snart blire klappar och god mat! :D
Var ju även en som fick elf i gruppen såklart men det var ju inte heller så överraskande för mig!
(Hade ingen bild på Sarah)


Jag älskar dig, du var/är bäst,
älskar dig världens finate!♥


Ridpass, dressyr

Red på min finaste lilla prins som verkligen skötte sig super. Första gången på riktigt länge var det helt perfekt. Världens finaste ponny, helt klart. Vi red lite fritt, så gjorde lite övergångar på volter och så, och alla gångarter var riktigt bra. Kändes verkligen så bra. Var verkligen glad över att vi hittat tillbaka och att allt bara flöt på. Hur fin som helst, blev lite kickar och så men det är bara kul. Jag älskar denna underbara ponny!



Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I'm gonna miss you!



JULLOV!

Då har man haft jullov i 3 timmar och det känns ju för bra det klockan 3 blire stallet.
HGar varit hos mormor och städat lite och fikat, såg ngn film med klassen och fikade där med och fick betygen och jag är inte nöjd fast aja vi får ju se.
Nu ska jag sitta lite vi datan sen så tänkte jag kolla om några nya spel jag köpt funkar till playstation 3!

En kort skoldag kvar..

Just nu är det bara en kort skoldag kvar innan jullovet och det lär ju bli lite fika och godis imorrn då vi ska vara med mentors samlingen och se film, hoppas på att abbe tar med ngn bra man kan se.
vill inte just se ngn gammal julkalender eller så utan något lite mer roligre elr bättre ialaafall.
Blir ju också ett dressyr pass imorrn och man hoppas man får elf men jag hoppas inte för mycket för får ju aldrig rida han utan blir istället glad om jag får rida han och spelar ingen roll hur länge sen det var så och ifall han går i våran grupp, är det inte jag som har han och det stör mig nå jävulskt mkt!
Jaja lite roligt äre ju men han måste ju få vila han med för han går ju alla utom min grupp oftas och han var ju jätte duktig sist på tävlingen men får se om det blir ngn mer tävling på han som att han blivit populär sedan KM!
Matilda & Elf <3
Du är bara för underbar du!
Hoppas verkligen att det inte är slut riktigt än!


En massa bilder.

Här kommer en massa bilder som tagits under 2011 på mig och Donald som kanske inte är dom bästa, man är ju inte alltid på sitt bästa humör!





Hoppas ni tyckte det var kul med lite bilder. Haha, det går ju inte alltid som man vill och fotografen kanske inte alltid hänger med! ;)

Hihi, han är iaf världens sötaste! <3

/Madicken

En dag kvar nu!

Åh, jullovet börjar närma sig nu!!! :))))) Längtar hur mycket som helst, dagen idag var nästan helt vanlig. Historian blev hemläsning och vi flyttade fram idrotten så vi fick sluta tidigt. Hade iaf en riktigt rolig gympatimme spelade volleyboll. På slutet var vi inte många men hade rätt kul ändå. Det mindre bra med dagen var väl att det började med ett kemiprov, som alltid så ger vår mentor oss prov sista dagen. :/ Förra terminen hade vi ett prov precis innan vi gick på sommarlov, ni kan ju gissa hur glad man är då. Plugga in i det sista, men det är väl det som är natur, plugg plugg och plugg. Iaf så har vi ändå tur. Imorgon ska jag egentligen ha tyska men vi slipper den då vi hade en tyska kväll på skolan förra veckan. Skönt att slippa den lektionen så man får sovmorgon som alla andra. Hihi, imorgon kommer bli en toppendag, förutom att vi får reda på nationella i matten. Men efter det är det lov och sedan åcker jag till stallet för att träffa världens bästa ponny som det sedan blir ett dressyrpass på! :)) Men ha de så bra, och god jul på er alla! =)

Skolan lite snabbt bara...

Såg TFA på tyska och sen på tekniken hann jag inte så mycket med london bussen för vi skulle ha frågetävling och sen hade man matte prov och det gick ju skita bra för mig iallafall inte så speciellt svårt direkt men man var tvungen och tänka lite mer än vanligt typ svårt att förklara när man skulle hjälpa kompisar... Musiken körde vi tävling mitt lag vann med 32-29 och såg slutet på Ice age på SO! Nu blire bista och Stan för lite julklappar!:D SYNS! /Matilda

Bara 2 skoldagar kvar....

Nu äre bara 2 skoldagar kvar sedan är jullov ett tag iallafall, men skönt att man bara ser på film också men imorrn blir det nog vanliga lektioner utom den första då vi har tyska. :D Sen på onsdag blir det ju riktig skönt, fika+film riktigt jävla skönt alltså!

Måndag 19/12

Mitt Schema idag på skolan: Engelska-Film (fotbollsfilm) Svenska-Film (Jorden runt på 80 dagar) Tyska-Film/Serie (Turkiska för nybörjare) SO-Film (Ice age) Idrott-Elevensval (fotboll,killerboll) Sedan åkte familjen till CF Hästshop och kollade lite på hästgrejer och sen på blommaffärn och sen var det hem snabbt och äta. Sedan stallet med mostern min sista gången för det här året och hon hade Linnie och körde ryttarmärke 2 tro jag, det var iallafall dressyrpogrammet man skulle göra och hon blev ju såklart godkänd. :D Nu har jag sett glamour och tänkte även kolla på julkalendern lite snabbt sen har jag även kollat på ridsaker på nätet också och lite grejer till iphone 4s!

Julklappshoppningen!

Slutade riktigt bra! :D
Kom dit vid nio, hjälpte till att bygga banan och sedan gick jag banan med Julia. Gicke den typ två gånger, sedan hängde jag med henne och hjälpte till att borsta svansen på Sarah som Julia skulle tävla. Donald skulle gå en klass i 40cm med en liten tjej så jag behövde inte göra ordning honom. När vi var klara med Sarah så var klockan tio och tävlingen började. Kollade på några sedan så vi 50cm gick jag och tog Donald och grejjade på lite. Sedan så gick vi till framhoppningen och hoppade fram. Rent dressyrmässigt så gick det faktiskt riktigt bra. Kunde rida han i traven nu också, lycklig! :')
Hoppningen gick däremot inte lika bra, kom på lilla några gånger som han kastade sig över sedan på räcket, så precis innan han skulle hoppa av så sparkar han bakut, tror han ska stanna då men inte då. Han hoppar typ stillastående och sedan fortsätter som inget hänt, haha så gör en smart ponny! Aja, kom sedan två gånger till och han hoppade bra. Sedan över oxern så gick det bra, andra språnget blev bäst, men nöjd.
På banan så skötte han sig super, dock lite små sparkar men de bryr jag mig inte om, tycker det bara är kul då han busar till lite. Han hoppade iaf jättefint och jag är jättenöjd, min finaste prins!



Bilder sedan tävlingen, film kanske kommer!

Hemma från tävlingen!!

Har varit och kollat när syrran tävlade idag och det gick ju suveränt som vanligt men det var ovanligt många som flög av idag så lite spänning var det ju på läktaren iallafall.
Ingen tidshoppning direkt men bra gick det poch det var typ bara 2 ridskolehästar som var lugn som dem brukar och det var ju min lilla prins det!<3

En vecka kvar!

Dagarna bara rullar på nu, en vecka kvar till julafton, knappt så man fattar det.
Imorgon blir det iaf tävling på superponnyn. Så hoppas det går bra. Nu sitter man och har tråkigt då dom andra ser på så mycket bättre på tvn och jag tycker väl kanske att det inte är så jättebra. När det är slut så ska vi se på film, vilket blir mycket roligare än vad att sitta här.

Iaf så bloggar jag inte så mycket just nu då mitt internet fungerar jättesegt, tar typ hunra år för att komma in på en sida. Den står bara och laddar, så nu har jag tjuvat Tuldas dator ett tag, då hon spelar sims på min gamla. Bra byte tycker jag, haha. Men nu ska jag göra något roligare, haaa de så braa! :))


Åh, längtar tillbaka till sommaren.
Varför ska det vara vinter för?
Det som är bra är bara julafton då man får en massa julklappar!

Sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar vill jag ha nu!!!!!!!!!


En tråkig lördag!!

Idag har man inte alls gjort nå mycket utan sett på tv lite mer tv och lite filmer och  nyss har jag ätit pannkakor.
Imorrn blire stallet när syrran ska tävla och ikväll blire twilight på tv:n.
Nu blire lite chill vid datan och sen så får man se vad man hittar på!
Sprang iallafall emellan Die Hard 4.0 och Snakes on a plane igår som var på 4:an och 5:an men ha en bra kväll!

Matilda


Äntligen helg

Den efterlängtade helgen är nu här, äntligen. Under helgen händer väl inte så mycket, lördag lär jag nog bara vara hemma och kanske att vi tar upp julgranen, vilket inte blev av idag. Kanske att man åker och handlar lite julklappar också, vem vet. På söndag är det iaf julklappshoppning på stallet och jag ska vara med och hoppa Donald i 70cm. Det ska ju bli kul, sedan lär det nog bli lite pluggning under helgen också, ni vet vi har prov in mot de sista dagarna. Får hoppas på det bästa iaf.

Idag har det varit en tråkig skoldag, som inte alls gick som den skulle. Ingen buss till stallet kom så vår mentor skjutsade upp mig och en kompis till stallet så det var ju snällt. På stallet hade vi lite teori och gick igenom lite säkerhet och så. Och sedan när barnen kom som rider på fredagar så fick jag och min syrra en julklapp, så snällt! :') Inte alla som har så snälla minikompisar. Aja, sedan blev det en massa kort spel med en massa upp i cafeterian, vilket var kul. Sedan så sitter man här framför datorn och väntar på att tvn ska bli ledig, hare! :D


Han är finast den här lille prinsen!

Skola+stallet...

Bara sett på film idag och först vare svenska "Jorden runt på 80 dagar" och so:n någon Pearl Harbor elr nått sånt och sen turkiska för nybörjare på tyskan, så himla slapp dag, hoppas på fler sådana dagar nu på slutet.
Idh blev nästan inställd men vi fick rida som tur va och vi körde gymkhana och det var Columbus mot Elf och jag fick ju såklart Columbus tillsammans med Linneorna,OliviaH och Malin.
Josefina,OliviaB,Josefin,Nadja och Kristin hade Elf och mitt lag vann ju såklart  även fast columbus var så seg men vi vann överlägset på alla grejer. 
Sedan var man med Emelie och Alva och spelade kort, glömde också att vi spelade kort på skolan typ hela tiden!

Ridpass, dressyr!

Red Mikron idag och det gick faktiskt riktigt bra. På något sätt fungerar vi rätt bra ihop och jag får han väldigt avslappnad. Red fram och han var fin, stadig och bra. Sedan när vi skulle börja med en liten övning så gick det kanske inte lika bra. Galoppen är han svagast i och vi skulle träna på lätta byten. Så vi gick på en volt och skulle då göra övergångar från skritt till galopp och sedan kunna byta galopp såsmåningom. Jag jobbade bara att få honom bli avslappnad från övergångarna och jag orkar inte hålla kvar honom och jobba han helt då han är så pass svag i galoppen själv. Så vi tränade bara att han skulle bli stadig och när han kändes bra så gjorde jag övergångar. Vi galopperade lite på spåret medans de andra gick på volt för att vi skulle rulla på lite och jag är faktiskt riktigt nöjd, för mikron är en riktigt fin häst. Min ridlärare sa också att jag passade väldigt bra på han då jag själv är väldigt lugn och får han att riktigt slappna av så det var kul att höra. Men dock ingen häst jag ser mig själv rida på i framtiden just nu! ;)

Skolan sen stan!!

Har varit på skolan, haft matte,bild och fysik riktigt sköna lektioner var dem, målade, såg film och körde teple run på bilden, fysiken spelade vi kort och körde nå musik grejs och hänga gubbe.:)
Sen fick man sluta 1 timma tidigare från fysiken också, kung de!
Nu har jag nyss kommit hem från stan där man kollat på julklappar, köpte några julklappar till kusin,brorsa och mamma.
Var även lite på rusta,bauhaus,ica maxi och ja och nån till.


Teori Prov...

Idag hade vi teori prov och vi kom sent för madicken slutade skolan 17 så vi fick dock bara 9 minuter men det gick väldigt bra ändå, hoppas jag. ;)
Håller på med ordspråket, vet inte hur jag ska skriva det på orginalet

Ny header sökes!

Vi söker nu en ny header till våran blogg. Vi gärna att ni gör den gratis och vi vill ha en som passar oss. Naturligtvis kommer vi länka din blogg om du nu gör en header till oss.
Så kommentera så får ni mer infromation, vår mejl är [email protected].
Vi skickar då bilder till din mejl eller om ni tar bilder från våra facebook sidor.

Med vänliga hälsningar
Knutarna - Madicken

Härlig idh!!

Började dagen med en matte lektion och sen vare bad på schema var bara 5 tjejer som badade för ja alla vet ju varför men vi skulle simma 8 längder och då skulle 2 av dem vara rygg. Riktigt bra och fort gick det också, sen bubblade vi typ allihopa och vi tjejer gick upp lite tidigare för att hinna torka håret och aa det var väl tjming kom precis i tid till so:n elr vi fick börja senare och det tog 45 min att göra sig klar från badet, dock var håret fortfarande blött men det gick. Sen vare då so och då gjorde jag engelskt prov som jag inte är färdig med och det är ett gamalt Nationella prov och sen hade vi lunch och sen engelska prov igen och det var hörförståelse Nationella prov. Idh var vi bara 5 stycken och hade Pia som att Pontus var på dm i bandy med tjejerna i 9:an och Pia bjöd pp fika och det var inte lite heller, munkar 2 olika sorter,bulla,ballerina,banan och festis, riktigt smaskigt och sen hade hon köpt till 15 stycken och vi var 5. Delade allt och sen skjutsade Pia hem oss och nu ska jag se på jul kalendern bara fr jag har så grymt tråkigt och sen senare blir det stallet fast ´TEORI!!!

Härlig Onsdag

Idag är en sån här dag man skulle kunna ha varje dag. Börjar inte skolan förns tjugo i tre och slutar fyra, men efter skolan så ska min tyskegrupp stanna på skolan och äta mat och se på film. Kommer dock inte vara med så länge då jag ska till stallet. Har teori idag, men det går ju bra det med. Hoppas bara man lär sig något nytt. Nu hoppas jag på att lite lunch snart och sedan kanske man ska sätta sig ner och plugga lite fysik, fast man inte orkar. Men det borde jag göra också kanske se dagens avsnitt av julkalendern! :))

Ingen vanlig skoldag inte..... :D

Idag ar man inte gjort ett ända skit bara varit i kyrkan och lyssnat/sett på lucia tåg och sen vare ju lucia cup elr lektioner, valde inget, struntade i lektionerna och knäppte kort på lucia cupen istället och det var riktigt jävla bra alltså!!
Nu sitter jag hos mormor och morfar och är inne på fb och spelar lite spel på spela.se sen blir det birsta och julhandla lite med syrran troligen.
Inge stall idag inte uan birsta istället och hoppas verkligen jag hittar några bra julklappar till familj och vänner.

/


Stallen!!

Var bara hem en snabbis och sen så åkte jag och Olivia till Paj och red och så, red väldigt försiktigt som att det var så halt men sedan så aa fixade vi och så och sedan så åka jag med Kattie till THF och hjälpte hon där med Linnie. Gick super och så och dem hade Pia men tillbringade dagen på stallet med lite olika människor, Alva,Lovia,Cassandra,Amelia,Elisa,Tindra,Linnea,Amanda och Sara typ.
Har haft en underbar dag jag och hoppas ni haft det med ;)

Imorrn blire promenad ända till kyrkan med Olivia! :)


Skön skoldag!!

Idag var det en riktig skön skoldag som började med att sitta i ett grupprum och prata om allt möjligt började med att 3 stycken var därinne sedan alla förutom typ 5 ur klassen, och dem gjorde prov på svenska, sedan hade vi prov på engelskan och sedan prov på tyskan och dem gick jävligt bra, sist so som jag körde 4 i rad med arvid, så jävla bra dag allstå och ingen fotboll idag heller så det blir stallet och får se om ja hänger med olivia till paj först.


Hockeyn!!!

Var på hockeyn med Rebecka och Issa men gick dit med juliorna, ebba och lisa, timrå förlorade med 1-2 mot växjö och hörde att jag var med på tv:n ett antal ggr.
Men aja imorrn har man 2 elr 3 prov av 5 lektioner då inklusive badet, hatar att bada verkligen!!
Men ha en trevlig kväll / Matilda


Luciashowen!

En riktigt  rolig dag idag, kom till stallet runt ett. fixade prickar på kläder och schabrak och borstade igenom hästarna lite snabbt. Klockan två var det sångträning till luciatåget, gick bra halv tre var vi klar och då bytte vi om lite smått så det skulle gå fort till nästa nummer då vi hade kort om tid. Showen startade och vi var nästan först. Luciatäget körde igång och vi sjön, dock lite missförstånd då det blev lite missar i texterna och så, men det löste sig. Efter det, på med prickig kläderna och göra iordning Farao för en kort uppvärmning tills vårat nummer började. Han var seg, men inne på banan då springer han som bara den. Duktig ponny. Körde sedan vårat nummer och sedan lite paus. Det sista numret jag var med i var på slutet så det var skönt, gick iaf och bytte om än en gång och lindade benen på Alfons. Sedan kollade vi lite på showen också. Sedan leda b-ponnysarna en stund som lite uppvärmning och kan ju säga att Alfons var bra sur, han sparka mot andra hästar på framridningen och blev lite galen men det gick bra. Inne på banan så blir han alldeles laddad och bara man skulle släppa han skulle han flyga iväg, men han lungnade ner sig lite och fick muta med lite kraft. Körde agilitybanan med honom vilket gick bra, slalom gick bra och tunneln också, fick smacka lite mot hindret som han hoppade bra, tillbakavägen var han pigg och kom i galopp så en liten volt innan tunneln fick det bli och lite fusk på slalomen, men annars superbra. Vi tävlade iaf mot tre andra hundar och dom fuskade också, så det blev jämt så, men vi vann överlägset med ponnyrna! :D

Det var riktigt roligt och jag tror att publiken gillade det, höll på i två och en halv timme.
Men det var typ det!..

Ny duschad och sen mat och vidare till hockeyn...

Då har man åkt ur cupen, förlorade med 1-0 mot damutvecklingen och innan de så vann vi 2 stycken matcher, ena typ 4-0 och andra 1-0.
Sen ska jag på hockey så det är bara att äta lite snabbt och sen kolla på hästhoppning och sen hockey, hoppas dem vinner över växjö.
 
Prov imorrn, inte hunnit pluggat men det fixar sig ändå ;)


Snart stallet

Nu har man oackat ner lite kläder som ska med till luciashowen, också har jag gjort mig iordning. Åker dit med Susanna idag då vi skjutsade igår. Iaf det enda som saknas just nu vad jag kommer på är en tomteluva, haha. Vet inte riktigt hur jag ska fixa det.

Hoppas på en rolig eftermiddag med mycket skojj och supersnälla hästar.
Dem jag ska ha är lilla Alfons som är ett gotlandsruss och är b-ponny och Farao som är en c-ponny! Supersnälla hästar som ska få visa upp sog idag. Lille Donald han är inte med på nånting, fast det är ju bra. Han är ju så pass ung och han förtjänar lite vila! :')



Borta bra men hemma bäst

Hemma från julbordet nu och tar de lungt framför datorn. Snart ska jag börja packa med alla grejjer tills morgonsagen då det är Luciashow.
Luciaträningen idag gick bra. Lite missar här och där i programmet men det gick ju bra ändå, hoppas på en rolig show imorgon. Disney är årets tema och en massa disneyfigurer kommer dyka upp. Kommer bli super det här, men ha de bra alla nu för nu ska annat göras! :))

Julbordet avklarat!! :D

Propp mätt mage nu efter julbord på Scandic och det var riktigt gott och nu tänkte jag att ja skulle kolla på julkalendern, klappsnappare och sen sitta vid datan litegrann. :)
Super taggad för match imorrn!

Hemma från stallet nu...

Då är man hemma igen från stallet och då tar man en snabb dusch sedan ska jag på julbord med släkten.
Har sett på lucia genrepet och det var ju lite stuligt om jag ska va helt ärlig men riktigt kul, några flög tillomed av och riktiga snygga avsittningar var det också.

Jag älskar dig!♥


Home...

Då ska man ner och duscha nurå efter några timmar på ncc, spelade oavgjort och vann en men det var ju gruppspelet.
På söndag blir det cup spel och då ska vi fan vinna alla matcher och ta hem segern, så mycket jag vet så har det väl gått si sådär för dem andra timrå lagen men vi får ju se.
Är inte trött just nu så tänkte att jag sitter vid datorn en stund och sen kollar på någon film, Beck kanske?!
Imorrn blie först lite show tittande för mig och sedan julbord med släkten

Nu kör vi tjejer!♥


Natti

Sitter och planerar lite klädsel till luciashowen, hittar inget som man ska ha. Aja, vi får se hur det blir, hoppas på att det blir bra ändå. Tänker iaf inte avslöja vad vi ska vara så mer får ni inte veta, kommer iaf bli luciatåg, gymhkana och agility som jag ska vara med på, sen så får vi se hur det går! :)

Nu blir det tvn en stund och sedan sova, känner mig trött och behöver få sova lite så man kan bli riktigt frisk någon gång!


Åker mot ncc......

Åker nu mot ncc och kollar på när världens bästa fotbollslag ska spela match mot SDFF och  sedan har vi match klockan 01:30 mot matfors :)

Nu ska vi fan vinna hela skiten tjejer!♥


Freitag



Jaa, äntligen fredag och en hel helg på stallet, kommer bli bäst det här. Söndag äre Luciashow på stallet och jag är med i tre nummer, kommer bli skojj. Imorgon genrep och sedan julbord med släkten. Längtar till allt detta! :)

Idag var det skola, först tyskalektion sedan prov i biologi, sedan var skoldagen slut. Pappa hämtade upp mig sen åkte till banken och sedan vidare till stallet. Där tränade vi lite med b-ponnysarna som ska vara med i ett nummer och jag har lilla Alfons, hihi sötponny som är sur men skitbra på det vi ska göra. Haha, vi är båda lika galna och kommer tagga som bara den inför självaste showen. Blir spännande att se hur det går! ;)


Dressyr på idh....

Först skolan lite snabbt, svenska prov, so prov och tyska lektion sedan idh och då var vi dock bra 3 mariedalare vilket var riktigt skönt men + några ala barn också, hade Sarah och vi gjorde 8 volter och det gick väldigt bra idag men hon var lite tittig för granarna i början men det gick över.
Olivia hade bus exxet som jag inte riktigt vet vad han gjorde men han skenade först och sn typ tvär stannade så hon gled på sidan och ramlade av tillslut. :)
Sarah är en liten skönhet hon, väldigt fin ponny som jag gillar mer och mer, får ju aldrig ride elf nu men det går väl, ingen tävling för mig nästa helg, har ingen häst men iallafall är det ju cup idag tills på söndag och ja Lucia cupen som den heter.
Match klockan 23:00 och då jag+2 till ska stå över men såklart ska ja vara där och hejja på, hoppas även armen är bra nurå och sen match igen klockan 01:30 då jag spelar.
Hoppas man är pigg och inte är för trött.
Har ju nyss kommit hem från stallet ju så imorrn ska man upp vid halv 9 och åka och titta på lucia show på stallet. :D

Bjuder på en bild!


Ridpass, dressyr!

Hade stora Micron, eller Mikron idag. Haha, han är fin han dn stora hästen. Gick iaf riktigt bra, vi fungerar liksom ganska bra tillsammans, avspänd och lagom pigg. Jobbade mycket grunder idag, då vår ridlärare red också. Mycket med kontakt och så och Micron är ju super, fick en jämn och fin kontakt och en fin häst hela passet.
Det ända som jag har svårt med han är nedsittningen i traven och fatta galopp. Haha, kan verkligen inte sitta ned på han studsar bara och det är inte bara jag som har det problemet. Men aja, gillar att rida den hästen så hoppas jag får han nästa gång med. Imorgon blir det skolan och stallet, och helgen tillbringar jag på stallet också, men bättre ställe att vara på finns ju inte! ;)


Micron och min vän Felicia,
har ingen mer bild på han tror jag! ;)


Älskar denna låten!





xoxo SofiaE

Finaste av dom alla!

Tänk första gången jag satt på dig. Första gången jag blev kär på riktigt. Första gången vi hoppade. Första gången vi red ut. Första gången vi tävlade. Första gången du slängde av mig. Alla saker som vi gjort tillsammans. Det har blivit en hel del saker. En del roliga och en del inte alls roliga. Men även fast du har varit allmänt dryg, hemsk, dum... Så har du också varit duktig, snäll, underbar, fin finare o finast.. Absolut bäst! Jag skulle göra vad som helst för att få köpa dig.. Älskar dig<3

Fysik provet avklarat!!

Då har man varit på skolan och först haft hip pop som var sådär tråkigt som det brukar men dock bättre än matte, sedan bild i 2 hela timmar och målade på mitt ordspråk och så sedan lunch+pluggning till fysiken och sedan var det dags för provet, tro fan aldrig att det gått sämre än det gick idag. Kunde fan ingenting och frågor som vi inte ens läst?! Men det är ju gjort iallafall inget stall elr fotboll idag utan bara pluggning till andra världskriget som vi har prov på imorrn! :D Skit kul elr inte men det kasnke går bättre än fysiken iallafall men alla datum och årtal kommer jag aldrig ihåg... Men såklart ska jag göra mitt bästa och plugga lite mera än jag gjorde till fysiken då jag tycker fysik är väldigt tråkigt.

hästnörd? svar JA!

wooopwooop! hästat heela långa helgen:D längtas så sjukt mycke! min häst helg börjar på fredag då det är genrep inför luciashowen. alla som bor i närheten av Ktown borde komma för den komma bli awesome! iaf.. fredag: lucia träning lördagmorgon: julpyntning i stallet lördageftermiddag: hoppträning för Arnold Assarsson med min prins!:D söndag: luciashow!! alla komma väääll?? :D söndagkväll: hoppträning för Arnold igen denna gången på Dannero! :D Är min helg awesome eller vad?? :D men de behövs verkligen.. jag har inprincip varit nere på botten i två veckors tid. men nu är det snart slut me de! wihoooo äntliigen:D btw.. ska försöka ordna lite bilder från luciashowen och Arnold-träningen! xoxo SofiaE

Ridpass, hoppning!

Red lilla prinsen idag också var det hoppning. Lillkillen var bäst, helt underbra. Vi hoppade en rolig övning som passade oss super, superfina språng och bra tempo och allt. Det ända var att i uppvärmningen så fick han fnatt och tror det var då en annan ponny kom för nära och såg Donalds öron åka bakåt och var väldigt sur sedan flög han i luften. Full fart med en massa bockningar men sedan fin och lugn igen. Haha fast den andra tjejen fick inte stopp på hennes ponny så alla blev tvungen att stanna, snacka om kontroll. Iaf så hoppad vi och det gick super, hoppade väl runt 80cm, hann inte med mer då vi har en i gruppen som inte har kontroll alls över sin häst. Så det är ju inte så kul, men vad ska man göra? Aja, nästa helg tror jag det är julklappshoppning och hoppar då 70cm på Donald, och förhoppningsvis kan vi börja hoppa högre sen. Måste ju få han riktigt säker så att det går bra. Världens bästa Donald!<3

Hoppning idag!!

Idag hade vi hoppning och jag hade Sarah, hade fortfarande ont i armen men den var mkt bättre var dock lite svårt att svänga ibland men det gick, hon var verkligen fantastisk, kanske en ny ponny för mig elr inte.! Iallafall hoppade kanske runt 80-85 maybe. :) Helt jävla awesome ponny!<3

Hemma tidigt från idh!!!

Idag så har man haft gympa och pia kommer efter 20 minuter, skit bra med andra ord elr inte och sen har vi haft matte SO och engelska vi tjejer, redovisade om fotboll för tjejerna och det gick väl som det gick, hatar att prata inför en klass. Idh hög blev typ inställ för 3 av alla skulle vara med, men dem orkade inte ta på sig kläderna så det blev ingenting. :( Åker till stallet vid 4 tiden!!!

Seg dag

Nyss kollar på årets julkalender, haha mycket bättre julkalender i år än det varit. Aja, iaf skolan idag gick segt, förkyld och trött och orkar inte med allt. Hade gympa sista timmen och vi åkte skridskor, trååååkigt. Spelade lite där sedan fick vi lyssna på någon gubbe som berättade om hur det gick till när det sänder hockeymatch er. Men nu är man hemma sedan en timme tillbaka och kanske kanske att vi ska till birsta men orkar det inte. Käner mig inte så pigg och så vill stanna hemma men juklappar måste ju också inhandlas.

Slutat

Idag så har man haft tyska,teknik och jag är nästan klar med london bussen och sen matte och körde ett spel typ som alfabet fast med tal, vann och fick typ 1038 medans Dem andra fick 321 och mindre. Vann ganska stort kan man säga! :D Sedan hade vi musik och gjorde en liten reklam, våran låt gick: Är du inte på humör, ta en macka med smör, ta en skinkbit, sätt dig i en svit, vandra vidare med en flaska sprit! God jul Hade sedan so sista timmen, nu ska jag göra mig klart sedan blir det birsta me sis och shoppa och lyssna på chris medina. :) xD Matilda

Skolsystern idag då! :D

Skola som vanligt och hade tråkiga ämnen, prov på engelskan, svenkan rättade jag bara det ja gjort i mongo boken, tyskan så gick vi igenom lite grejer till provet på måndag och sen stack jag till skolystern med Julia och hon kollade min arm. Trodde som Kent och pappa sa att jag bara slagit i den men skulle höra av mig ifall det blev värre. Kan ju typ röra den men har dock ingen kraft i den, kan bära mobilen men aa ni förstår hoppas det blir bra tills på onsdag då det är hoppning på stallet för det vill jag inte missa men det kan ju hända. :( Jag får hoppas på det bästa nu och får se hur det går. Hade genomgång på SO:n också till provet på fredag, hela jävla andra världskriget! Avslutade dagen med pingis och det sög för att det var dubbel och ja va ska man säga hade otur... Inge fotboll idag heller för min del men som jag hoppas så är det bra tills på onsdag för på fredag har jag ju cup.

Nu måste man börja tänka

Inte alls långt kvar till julafton, några tuffa veckor i skolan sedan får man gå på sitt efterlängtade lov, fattar ni vad man längtar eller. Förstår att ni också gör det, men inte har man börja tänka på vad man önskar sig heller så kanske måste fixa ihop en lite önskelista. Naturligtvis längst upp på listan kommer det stå en egen häst som det gjort i många år men ingen häst i något paket ännu :( Aja, lär ju inte bli någon på länge, så jag får vara glad att jag har möjlighet att få rida av mina underbara föräldrar och finaste Donald som är bäst! :) Det är ju en rätt dyr sport så man ska vara glad. Men måste ju komma på lite grejjer som man kan ha chans att få också. Kommer bli svårt det här, men nu ska jag sluta fundera på detta och ora mig inför morgondagens redovisning på engelska, hua hur ska det gå? :S

Idag är det skola!?

Alltså min arm måste vara bra tills på onsda för då är det hoppning och sen vill jag verkligen inte missa lucia cupen heller, så jag säger att det är bäst svullnaden går ner och allt blir bra igen, kan faktiskt röra lite mer även fast det gör ont men det går. Värsta med det är att jag inte kan sätta upp håret!!! Såg på välkommen mrs doutfire idag också, och en till beck film, måste nog försöka sova för det är ju skola idag och igår elr ja inte inatt men förra natten så sov jag inte mkt och verkligen inte bra. Men jag gör ett försök iallafall! :P

Trött

Nu har alla farit hem. Så nu ska vi snart äta lite tårta och se på film :) Hihi, är rätt trött kan jag säga iaf, en seg dag. Iaf, såg lite sidsport på tvn sedan dök släkten upp typ. Fikade lite och så, sedan spelade vi kort, och trollade lite med korten då vi har en trollerikortlek. Skojjigt! :))

Men nu ska vi fika lite, hejdåå! =)

Dagen...

Vaknaade tidigt idag och spelade lite sims 3 och sedan vi facebook och så sims igen, såg på 2 beck filme efteråt och rngde jocke åt lunch och nu har jag bara legat och vila hela tiden i princip.
Nyss såg jag på julkalendern och den handlade bara om gurra och charlieoch nu lär jag väl sitta i vid datorn en stund och börja klä på mig för att släkten kommer hit och firar mamma. :)
Idag ser armana ut såhär:

Ha en bra kväll!

xD/Matilda


Fortfarande ont!!!!!!!!!!!

Har fortfarande väldigt ont i armen men jag hoppas svullnaden är borta tills imorrn då det är fotbollsträning, och det är ju cup helgen som kommer, hoppning på stallet osv.
Men om ni undrar vad jag gjort så har jag varit på nöjeshallen och kört gocart och krockade in i väggen och därefter fick jag ont i handen men körde på.
Vi hade kört klart och jag tänkte att jag bara slog i den eller nått så ja pratade med en kompis och sa, sedan skulle vi köra laserdome och jag fick hjälp att sätta ihop alla spännen och så, sedan körde vi de tills det var slut på spelet elr va man ska säga.
Jag fick ondare och ondare och vi vilade lite sedan var det dags för fotbollsstraffar och det gick ju bra och sen prövade vi hockey straffar och jag kunde inte ens skjuta men jag fortsatte och prövade lite baseball och basket med, kastade basket men en hand såklart.
Innan vi körde  mini golf så kände jag lixom en knöl elr ja men jag försökte så gott jag kunde med 2 händer och fick faktiskt till en spik elr va det heter och sedan skulle vi på bite line och äta.
Hämtade mat och det var hur svårt som helst men aja åt och kollade på hockey och pratade men sen var det efterrätt glass bufee och issa hjälpte mig med den.
Sedan så sa jag till ledarna också åkte jag hem, det var min dag det men måste bara säga att jag vann gocarten, körde på 18 sek! :D
Stolt, det trodde jag aldrig och vann dessutom med 2 sek!
Här kommer en bild på mina armar elr ja...

Ser ni någon skillnad på armarna!? :/

Nöjeshallen+ bite line

Varit på nöjeshallen+biteline idag med världens bästa lag och körde gocart och laserdome, vann gocarten och fick tiden 18,??? och var 2 sekunder snabbare än 2:an, laserdome kom jag 10 elr 11 och vann minigolfen, fick en spik.
Haha grymt asså, denna dag måste vi göra om tjejer och åt sedan tacos och glass på bite line.
Är även svälld på vänstra armen och det gör riktigt ont men det går.
Riktig toppen dag!♥

Älskar er mina tjejor!♥
Världens bästa!♥


till emme

Tack så mycket :D
kram

Slår mig ner framför datorn...

....och äter godis och dricker kall trocadero. Kan inte bli bättre just nu, varit hemma hela dagen för att försöka bli frisk men inte det. Fortfarande förkyld, fast orkar med lite mer nu. Mitt rum är nu julstädat och fixat, så nu kan det ta och bli julafton snart. Just nu ha jag iaf fastnat framför något spel som är ganska tråkigt, men måste klara ut det, haha. Men finns inte mycket annat att göra då resten av familjen kollar på hockey då Timrå spelar och jag är inte ett digg intresserad av det. Tycker det är mycket roligare att spela hockey på psp3 :) Imorgon kommer iaf släkten från mammas sida för att fira henne, så då kommer mina kusiner hit. Får väl se vad man gör med dom, vi brukar typ spela kort. Men näe, nu ska jag klara ut det där spelet, ha de! :))


Hejdå! =)


Lördag...

Lördagsmorgonen började med en film välkommen mrs doutfire och fika sedan duscha och nu ska man tydligen städa för imorrn kommer släkten hit och sen åker jag ju på kick off, Nöjeshallen + bite line Have a nice day! /Matilda :D

Pluggat klart för kvällen iallafall...

Pluggat klart för dagen, nää skulle inte tro det va. Har ju ganska mycket kvar, iallafall gjorde några frågor till fysiken och så men jag fattar ju ingenting så en fråga är ju om dem jag gjort är rätta i huvudtaget!? Hoppas på det iallafall som att jag har prov på torsdag i Fysik, (Optik) Inget jag läser kommer ändå inte in i hjärnan, hur gör man, några tips?

Och idag...

Hemma från skolan idag då jag inte var frisk, förkyld och ont i huvudet och kände att jag inte skulle orka med skolan, så nu är jag uppvilad till på måndag. Mamma fyller år idag så typ hela familjen har varit hemma och firat henne utom brorsan som åkte till några grabbar. Har ätit Kina-mat och tårta! Supergott och ätit massor med godis, kan det bli bättre. Det som var lite synd är ju att man är sjuk och orkar inte med allt för mycket, känner mig rätt trött nu så funderar på att sova nu. Så hejdå eller godnatt!

Kvällen!♥

Har sett på en MR Bean, Glamour, Panstionärsjävlar, Idol, Beck och nu äre Bröllopsprovet på g så det har varit film hela kvällen och även pluggat lite, men dock inte till något prov som jag ska ha utan läxa :p
Ska snart äta lite tårta som att mamma fyller år och nu ska jag nog gå och lägga mig i skaplig tid för imorrn har man ju kick off med fotbollslaget och då blire nöjeshallen+biteline.
Roligt roligt! :D♥

Världens bästa fotbollslag!♥

En liten film ni måste se http://www.youtube.com/watch?v=cds7lSHawAw


Skolan,ridning..

Skola först då och hade bara 3 lektioner + idh då jag har ridning, red Sarah och jobbade med skänkelvikning i timglaset och Sarahh var väldigt fin men nte min typ av ponny men ja men on är ju fin och rida, Ida sa att hon dock hade varit så spänd på slutet men att hon såg mjuk och fin ut idag.
Lite roligt när dem säger så till en när man rider en ponny man inte brukar rida. ;)
HAR TYVÄRR INGEN BILD PÅ HENNE JUST NU!


Timrå vann!

Timrå vann mot Färjestad i förlängning med 3-2, 3 raka segrar, bra jobbat och fortsätt så nurå!
Var in till stan och köpte några kuddar och present till mamma som hon fyller år imorgon och ja.
Imorrn blire skola förmodligen för jag vill inte missa en massa skit inför provet och så tur jag har att man får 5 prov på samma vecka.
Kan det bli bättre!?

Iallafall så är jag jävligt snorig och har ont i halsen men ska försöka orka med skolan, för man vill ju inte missa kick offen som är på lördag med laget.


Ridpass, hoppning

Känner mig inte alls pigg. Förkyld och känns som jag har feber, inte bra... :/

Iaf, red Ricken idag och jag måste bara säga det att jag har helt ändrat uppfattning om han. Vi hade hoppning och jag orkade typ ingenting, blev bra slut på uppvärmningen. Men Rick var helt otrolig idag, avslappnad och hur lugn som helst. Fick verkligen till han mycket bättre och fick beröm över att han var så pass avslappnad, för då det är hoppning brukar han bli taggad och så. Hoppad lite blandade övningar, cavaletti på volt, studs och lite hinder. Gick bra och han var hur snäll som helst, fin hest!



Haha, vad tycks om min snygga ritning.

Då jag inte har nån bild på Rick så blir det en bild på övningen istället.
Först ett varv på volten i höger varv över cavalettin, sedan vända upp mot det blågula i trav landa i galopp och sedan vidare med 5-6 galoppsprång till studsen. Efter studsen vänder upp mot galoppbommarna som avslutas med en oxer och sedan avbrott till trav på lämpligt ställe för att sedan komma på volten igen.
Var faktiskt riktigt kul! :)


Skolan

Började dagen med sovmorgon till halv 10 och hade matte opch vi var bara 9 tjejer också, lugnt var det, killarna hade hip pop och sedan hade vi bild och suger på att rita men det går väl och sen så hade vi ju fysik som är hur tråkigt som helt och nästa vecka har vi prov om Optik!?
Någon som är bra på Optik som skulle vilja hjälpa mig med nåra frågor kanske? :)
Iallafall inge stall och inge fotboll idag för mig för att jag är så jävla snorig och så, så lite sur kan man ju säga att jag är men imorrn ät det ju nått roligt på skolan iallafall. :D

snart blire cup! :)


RSS 2.0