Duktig..

Tänkte vara duktig och blogga lite.
Dagen idag har varit lite blandad, först skola -.- Medans alla är lediga så går jag i skola och alla andra på Timrå Gymnasium. Kändes ju inte bara lite onödigt. Men sånt är väl livet, istället så har vi studiedag nästa måndag. Aja, men imorgon är jag iaf ledig.
Sedan så fyller ju syrran år idag så vi har firat henne lite grann.
Var också på stallet en sväng, hälsade en snabbis på Donald och satt med Alva en bra stund medans Matilda red. Sedan hem och nu sittter man här framför datorn, inte så mycket att berätta men ah blev ju lite att blogga om iaf och imorgon är det försts maj och snart sommarlov! :)))

Födelsedagen glider mot sitt slut...

Avslutade min dag med ett ridpass på Mister, skulle haft Nixie men fanns ingen sadel till henne då fick jag Respit men bytte till Mister, inte så roligt ridpass men det gick, var markarbete och taggar om till nästa veckas hoppning fast först ska jag ju rida på idh. :)
Kan väl säga så här, att det har ju gått bättre förut.....

Valborg....

Idag är det Valborg och har bara varit hemma och slappat, städat lite smått och ätit thaimat som var grymt gott, mormor och morfar kommer hit senare ikväll men jag ska sticka iväg och rida vid 8 iallafall, men skriver mer ikväll....


Snart.....

Snat så är man 15 jävla år, drygt 1 timma kvar, härligt att man är ledig från skolan också.....
så jävla skönt så det få bli en slappdag imorrn + stallet på kvällen :D
Har även sett att ridlägret jag ska på i sommar är fullt nu, kanon elr inte!
Det är ju bara 64 dagar kvar, elr bara och bara men det börjar ju närma sig mer och mer!
Hoppas det blir minst lika kul, dock utan Sofia! :´(
Är ganska dålig på att redigera bilder ;)

Dressyrtävlingen

Tävlade lilla Donni idag och jag är verkligen nöjd med ponnyn. På framridningen så var han spänd men jag fick honom avslappnad och så lite då och då. Varje gång det hände något nytt eller så så spände han sig och det var typ bara att börja om. Men jag var nöjd med han, det var jag. Så när jag kom in i collectingring(stavning) så kändes han bra tills någon typ stampade i trappen och Donad blev alldeles till sig, så då tyckte han det blev läskigt i hörnen och regarade på det mesta som hände på läktaren. Så när vi kom in på banan så var han spänd, vilket jag hade väntat mig så jag försökte hålla mig lugn och bara rida vilket gav lite resultat iaf. Han slappnade av i vissa delar av programmet vilket jag är väldigt nöjd över, han kom ner i formen och blev rätt fin men då det blev något nytt så blev han spänd igen. Men som sagt så gick det bättre än vad det brukar och fick mer poäng än vad jag brukar på han så det var ju kul. Så nu vet jag att de här små klubbdressyrerna ändå ger resultat då han blir bättre och bättre. Så en fjärdeplats var ju inte så dåligt ändå! :))

3:a med hjärtat♥

Det gick inge vidare bra idag för mig och Elf men vi tog ändå hem en 3:dje plats, så det är jag väl nöjd över men, sen var jag på grytan och knäppte lite kort med laget och träffade Sara där, så pratade lite med henne.
Sen var vi in till någon blomaffär i birsta och köpte lite blommor, nu ska jag ut och fixa lite, men vi hörs väl.
Ich liebe dich viel

Blir en ganska snabb dressyr......

Det blir ganska jäktigt idag då jag ska tävla idag, första start kl 10 och jag är 4 sen har jag ju några stycken efter mig också, åker sedan direkt till grytan där jag ska fotograferas, men måste ju se om man blir placerad men har iallafall väldigt brottom sen ikväll kanske det blir bio, men det får vi se.
Tävlar denna underbara idag......

Imorgon..

är det klubbtävling och jag tävlar Donald som vanligt. Ska rida Lc1 och har inte alls några stora förväntningar alls. Tar det bara som en träning för oss båda, då han blir spänd och det smittar av sig till mig, så jag ska verkligen försöka slapnna av och få Donald att slappna av också och inte rida för någon placering eller så, det får helt enkelt gå som det gå och hoppas på det bästa. Skulle verkligen vara kul om han kunde slappna av och det skulle bli en rätt så bra runda. Men nu ska jag snart lägga mig och ladda inför morgondagen! Godnatt! :)

tråkig städ lördag...

Har varit ute för det mesta idag och krattat och slängt lite grenar, iallafall inte hunnit med så mycket mer, var och köpte en solstol typ och lite godis till bion jag ska/skulle på men den blev tyvärr inställd pga att min kopmis släkting var sjuk, så hon skulle hälsa på och det respekterar jag så vi får gå på bio en annan dag men ska försöka övertala syrran att gå fast har ingen lust att gå med henne just nu men vi får se, om det blir så blir det The Lucky One isåfall. :)

Innan jag lägger mig..

Imorrn skulle det bli en städdag hemma men ska iallafall försöka smita iväg med
En kompis och gå på bio, men beror på om hon kan, tänkte förmodligen se på
En gång i Phuket!


fredag

Tänkte passa på att blogga lite nu då.
Var min sista dag på praktiken idag och det gick bra, bästa dagen var faktikst idag. Så nu är det gjort, känns ganska skönt faktiskt, och skönt att man liksom varit ledig från skolan en vecka. Har inte gjort så mycket idag, varit hemme och vilat, har så himla ont i fötterna.
Imorgon tror jag att det blir stallet en sväng för att fixa Donald och Elf åt Tilda, det är ju liksom jag som står för knoppningen om det nu blir något knoppande. Har faktiskt inte sån lust att stå och bråka med Donald, för han gillar verkligen inte att bli knoppad för han är så väldans otålig. Menmen, vi får se, blir nog också lite städning här hemma imorgon också!

Stallet.....:)

Nyss kommit hem från stallet där jag hade markarbete på Kupido, kan inte säga att det var bästa gången men han var helt okej idag ändå, hade lite små hinder på 60cm högst.
Smörjde lite senare och sen var jag med Alva litegranna och tänkte kolla på fotboll men har ingen skjuts, får inte tag på någon som ska dit heller! :(
Bild på Kupido:))


löpträning i fin vädret....:D

Hade löpning idag och det gick riktigt bra, faktiskt riktigt bra väder också elr inte, men skönt var det när det duggar lite smått och det var ju inte så varmt heller, mest jobbigt efter andra varvet sen så gick det bättre och bättre.
Imorrn blir det skolan först sen en kväll på stallet då jag vill fixa lite till tävlingen på söndag! :)
Har jag sagt att jag längtar till sommarlovet!? :P

så himla mätt man kan bli....

Sovmorgon till halv 10, matte i 40 min sen HK i 100 minuter typ och då bakade man sockerkaka, skit god men blev jävligt mätt på en bit bara, sen lunch då det nästan inte blev någon mat då jag inte okade sen Kemi, där jag labbade med fifa och gjorde även ett litet labbprov fast det var fejk!
Senare idag blir det löpning och lite pluggning kanske :P
image description
Gud vad jag längtar!

Ridpass, dressyr

Ja, dagens ridpass då. Red lille Donald idag och vi red först ut en liten skritttur i skogen och då satt jag på en väldigt snygg ponny. Han spände upp sig och typ trava på stället och nästan vad som helst hade kunnat gjort honom galen. Kändes som att när som helst skulle han bara flyga iväg, han brukar faktikst inte vara så men lite kul var det. Efter den lilla turen red vi i paddocken/ridbanan och vilken ponny. Hur trevlig som helst, kändes verkligen super och att få den där känslan, riktigt härligt. Han fick mycket enegri vilket då gjorde det lättare för mig att få energi från honom och då gick det så mycket lättare att jobba honom. Inne brukar han gå emot och inte vilja gå så mycket frammåt så det var en stor skillnad. Sedan fick vi rida igenom dressyrprogrammet och ha lite fri ridning. Han var ju fin ändå tills jag skulle rida dressyrprogrammet. Då galopperar naturligtvis en häst utanför paddocken och naturligtvis reagerar han på de, och sedan så ställer sig några vid staket så han blir rädd för dom och sedan så kommer en och rider på den lilla del där jag red programmet så allt blev ju förstört typ. Gick inte alls bra, allt blev bara skit men det var ändå bra träning för oss. Men det känns ju faktiskt att privatryttare borde bli lite uppmärksamm när det är lektion samtidigt då det är ridlektion, man måste ju kunna hålla sig på sin del.
Alla behöver dock inte ta åt sig för det gäller verkligen inte alla, men det finns vissa som tror dom är så mycket bättre och då ska alla hålla sig undan för dom när dom rider, vilket jag tycker är helt fel. Man borde faktiskt kunna kolla så man inte är i vägen då det är en ridlektion.

Tränat + Rensat 3 garderober.....

Tränade på korpplan idag, gick rätt bra i början men på slutet blev allt bara fel, nu har jag rensat klart för dagen, ger bort 5 kassar till en liten tjej och har även slängt 2 säckar med kläder, för det mesta!
Men nu ska jag sätta mig vid datorn lite och sen ska
Man väl sova sen också, sovmorgon imorrn! :D
Har även fixat till lite i fotbolls låderna/garderoben! :)
Riktigt nöjd över mig själv faktiskt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_199978961.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_199978961.jpg" class="image">


hemma från skolan...

Hade först matte idag och sen idrott, blir så himla less på idrotten då det bara är dom som skiter i allt och så, men ska inte ta upp det här vad mer som sker, sen hade vi so och sen var det lunch och sista lektionen innan idh så hade vi engelska, alla lektioner gick riktigt bra och nu ska jag äta lite sen blir det agillity med först Meicie sen Mallis, bilder ska jag lägga in sen om det blir några bra. :)
Meicie
Mallis
Världens sötaste djur man kan ha!<3

Lite bloggning från mig

Passar på att blogga lite nu.
Nu har jag lite tid över och då kände jag att det skulle vara kul för er med ett litet blogginlägg från mig. Som ni vet så praktiserar jag på Vetrinärhuset Södra Berget i en vecka. Så det var min andra dag idag och det går väl rätt bra. Har sett lärt mig en del saker och nu vet man hur det går till och se, har även varit med och sett lite olika typer av problem/sjukdomar hos olika djur, dock har jag bara stött på katter och hundar ännu men hoppas att det dyker upp något annat roligt djur också. Det kändes iaf mycket bättre idag än igår, man vågar liksom göra mer och vågar fråga. Fast man skulle nog kunna bli bättre på det ändå, dagarna går lite halvsegt då man ibland inte har någon djurskötare/vetrinär att hänga på men när man väl följer med någon så lär man sig något.
Imorgon blir det praktik och sedan stallet för att rida och har faktiskt ingen aning om vem jag får rida, men just nu känns det som att det blir Sarah när typ ingen annan vill rida henne.
Hoppas ni inte glömmer bort bloggen nu då, för imrgon ska jag se till att hinna med och skriva om ridpasset! :)

Hemma, äntligen...

Skolan först idag, kom försent då kg sov över, smarta jag!
Hade tydligen sagt till mamma att jag hade sovmorgon och vaknade vid 8 och tänkte, men vafan det är ju onsdag, jag har ju missat skolan, då säger mamma när hon ser mig!
-Du hade ju sovmorgon?
-är det torsdag?
-nee
-jag har inte sovmorgon idag!

Sen efter skolan körde jag lite grejer till posten med pappa sen bjöd morfar mig på mat och nu är jag hemma och ska plugga, träna och se på glamour innan dagen är slut......


ridpass, tempoväxlingar...

Åkte till stallet vid 16 och var där med kussen och moster min, hjälte kusinen och hennes kompis att göra iordning ponnysarna dom skulle ha sen satt jag och prata med några föräldrar i caffy när dom red sen åt jag lite mat och sen gick jag ner bytte om, sen träffade jag Marie som jag pratade med ett bra tag och sen kollade jag när bl.a Linn, Olivia, Emelie och Alice red.
Sen så gjorde jag Kupido snygg och sen var det dax för ridning, skulle ha tempoväxlingar, vilket gick jätte bra på han, han har ju så fina steg den stora pållen och han var också väldigt fin idag, en härlig känsla då det var över 3 veckor sen sist. :)
Sen for jag raka vägen hem, nu ska jag plugga lite innan jag somnar!
Ny dag imorrn också, nya tag! :D

Skolan lite snabbt nu...

Helt vanlig skoldag idag, gick hyfsat snabbt, idrotten var grymt bra dock att vi fick va på vista, men sen for jag till farmor och farfar och åt lite mat och nu ska jag göra mig iordning för att Katarina ska hämta mig också drar vi till stallet och rider, fast jag rider ju ikväll!

Dålig bloggning ifrån mig!

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggat något idag, har varit ute och städat på tomten våran idag med familjen och suttit fastklistrad framför datorn då det var sista chansen att få Sorraia på howrse. Så nu är det klart, får hästen alldeles strax.
Imorgon är det ingen skola för mig då min klass har praktik, så jag ska vara med min vän anna på södra bergets vetrinärklinik. Har börjat ångra mig att jag inte valde stallet istället, hade blivit så mycket lättare det. Men jag får hoppas på det bästa, men jag kan ju förvarna er om att det inte kommer bli så mycket bloggande från mig under denna vecka, då jag kommer jobba från 8-17 plus att man ska ta sig till och från stan. Men jag hoppas att jag kan slänga in något litet inlägg under veckan, men nu ska jag gå och lägga mig och vila upp mig inför morgondagen! :)

Alla borde kika på...

Det blir bara bättre och bättre......
http://svt.se/2.55868/1.2781559/hasthoppning_pa_sportbaren
Roffe kom ju 6:a i Världscupfinalen!, och grattis till USA som vann!
image description
Blir skola imorrn!
Sweet dreams<3

En kort liten text!

Man blir jävligt less....
Alla borde läsa!

men ridning är ju ingen sport, de är ju jätte lätt! ni gör ju inte ens något, ni sitter bara på hästen och låter en göra jobbet!'' HAA säger jag bara! Jag skulle bra gärna vilja slänga upp dom människorna på en unghäst, sen så får vi se hur länge dom kan hålla sig kvar! vi ryttare är dom människrona som utsätter oss själv för fara varje ridpass, vi är dom som är modiga nog att sitta på ett djur som väger 700 kg, ett djur som hur lätt som hlst skulle kunna döda oss om den ville! Jag blir så himla irriterad på folk som sitter och skriver att vi hoppar runt på hamburgare, att ridning inte är en sport och att fotboll är mycket svårare! jamenar, vakna! Vi riskerar våra liv varje dag, medans ni ligger och jämrar er för att ni har snubblat på planen! Om nu ridning är så enkelt, varför måste vi då ha skyddshjälm och skyddsväst när vi rider? jag har då aldrig i mela mitt liv sett en fotbollsspelare som springer runt med hjälm och skyddsväst på planen.. eller har jag fel?

Någon som håller med kanske!?

Bjuder på någon bild här också! :)



match resultatet.

Gick väl inte som planerat, lite beskviken jag är och fick spela back hela jävla matchen, inte kul säger jag bara.
Men hade så få backar så jag fick offra mig som vanligt och kan inte säga att jag var bra där heller men men, inte mitt problem då jag inte brukar spela det, och även inte vill spela där. :)
Har varit ute och krattat i typ 2-3 timmar nu, jävligt jobbigt men nu ska jag se lite hästhoppning!

Match dags

Steg upp kolckan halv 9 idag då jag känner mig riktigt pigg och sen satt jag vid tv:n litegrann men nu väntar jag på att Julia ska hämta mig så vi åker till selånger för att spela match, vi ska kötta sönder dom!
Sen får man se vad som händer senare ikväll, ska iallafall plugga lite smått!

Klubbtävlingen

Vad ska jag börja med? Var iaf med på klubbtävlingen idag på stallet och jag hoppad Donald en gång i 80cm. Det gick inte dåligt och jag är verkligen inte missnöjd, blev bara lite fel men ska ta allt från början.
Kom dit gick banan och så, sedan stod jag på banan några klasser, sedan gick ut till stallet och fixade Donald, sedan in till framridningen. På framridningen var han lite trött så jag ville inte rida fram så länge och han hade hoppat en klass innan, så efter en kort uppvärmning hoppade jag fram på lilla några gånger vilket gick rätt bra, hoppade sedan räcket och jag kände att jag var nöjd med de språnget så tog vi oxern. Där hoppade han också jättebra så det räckte med en gång där också. Han brukar bli väldigt trött så desto kortare uppvärmning och så desto bättre.
Sedan inne på banan tog det en stund innan vi fick startsignal, och Donald brukar alltid vara lite på täna och liksom tagga till men när jag skrittade runt och travade lite så blev han mer och mer avslappnad. Efter stratsignalen fattar jag galopp och får en bra galopp och allt, så vänder man upp mot första hindret och han lyfter inte riktigt på benen och river frambommen, sedan vidare mot tvåan och då springer han typ rakt igenom, lyfter inte på benen. Så tog om det och det gick det bättre, hoppade sedan resten av banan som gick skapligt, på sista får vi också med en bom så vi slutade på tolv fel. Men jag känner mig nöjd, han är ju trots allt inte så gammal och jag vet att han verkligen försöker. Men nu vet jag att jag måste få han lite på täna för att han ska hoppa ordentligt, han får inte vara lugn och så som man skulle vilja. Det måste vara lite press, så nästa gång tar vi nya tag och då ska vi visa vad vi går för.
Han är ju bara bäst min fina prins! :))

Tävling!

Vaknade vid halv 8 och åkte till stallet lite innan 9 och gick banan och så, min runda är jag inte så nöjd med men Elf kan jag inte bli så mycket mer stolt över, han var verkligen jätte trött men tig sig runt banan ändå och kom ju trotsallt inte sist :)
Det blev en dålig väg in till 11
(i omhoppningen) och då blev det en vägran, men han är ju faktiskt kluppmästare på ridskolan och vi satsar om till dressyr tävlingen sim är den 29 April.


Muffins bak!

Just nu kan jag säga såhär, har tagit datorn till köket och det luktar brännt. Det är ju så att jag och Matilda kom på att vi skulle baka muffins och på något sätt så har någontong gått snett då det luktar brännt. Så hoppas att de går att äta, det behöver ju inte vara så att det smakar som de luktar men ah vi får se helt enkelt. Kan bli lite spännande, är ju inte så duktig på att baka och grejja, verkligen inte när det är med ugnar. Lyckas alltid bränna mig när jag ska ta ur något från ugnen, men nu får Tilda sköta de! :)
Snart ska jag sova så jag orkar med morgondagen!

.....

Dagen idag har inte varit nå speciell. Skola som valigt sedan stallet och ha teori och där fick vi lära oss att räkna foderstater, har gjort det många gånger men det fastnar liksom aldrig. Sedan hemma och nu har man fastnat framför datorn. Imorgon är det tävlingen iaf, så nu hoppas jag på en pigg häst imorgon! :))

första veckan efter lovet..

Måste bara säga att det har hänt en olycka på E4, deltavägen!!!
Då har man gått i skolan en hel vecka nu, gick väldigt snabbt för min del och det tycker jag var lika bra.
Inte så mycket att säga om skolan utan helt normal dag och red Frasse på idh idag,
riktigt jävla pigg var han och väldigt fin, hade sits träning!
Tycker verkligen att det var roligt och nästa gång kanske det blir jockey :D
Sen har man fått lite pepparkakor och saft av de snälla som stod i cafeterian.
Spelade lite kort också och sen pratade vi lite hemlisar med kristin, haha! :P

kvällen....

Det börjar dra ihop sig nu ska skriva klart en liten grej tills imorrn, har spenderat kvällen i min säng och kollat på lite filmer, bl.a Jag & Johan och typ 2 till filmer, ska ta lite fika nu och plugga klart till morgondagen och även sitta en snabbis vid howrse!


Never thought that I'd be so inspired
Never thought that I'd find the higher truth
I believed that love was overrated
'Till the moment I found you



Ridpass, dressyr

Red Donald idag, riktigt kul fast väldigt jobbigt. Han kändes sådär, han spänner sig och kryper ofta upp i formen och släpper stödet, men ibland kan han bli rund och låg vilket han verkligen behöver. Vi red mycket självständigt då vi fick träna lite inför dressyrtävlingen som är nästa helg. Det går ju faktiskt frammåt i dressyren nu, men han är svår och ibland kan de gå super och ibland går det inte alls. Jag har inte alls några förväntningar på dressyrtävlingen då han spänner sig och har jättesvårt att slappna av, så jag är mest med bara för att få träna så att han slappnar av mer och mer. Sedan är det bara plus om det skulle gå bra. Han är ju bara för söt ponny iaf, så lite poäng borde vi få. För hoppas på det bästa helt enkelt! :)

dagen

Fick reda på att en av mina gamla lärare dog på lovet, väldigt trist då jag kände henne väldigt väl och bodde nära mig när jag var liten, jag vill inte prata så mycket mer om det.
Skola sen och hade matte sen hade jag utvecklingssamtal och har inte några mål direkt i skolan nu utan bara en sak jag ska göra och det är att prata med alla lärare.
Sen kom jag då lite sent till HK letionen men det gjorde ju ingenting och då jobbade jag med Viktor och matte, vi gjorde bullar, skit goda var det.
Sen var det lunch och då var man redan proppmätt av bullarna så åt inte så mkt, sen var det bara kemi kvar och där fick vi sluta typ en timma tidigare :D
Nu sitter jag framför dator och pluggar litegrann!
Schadee.....
Gud vad jag saknar dig!!!!<3

Wihoo

image description
Glömde ju helt bort att skriva om Linnie. Red ju faktiskt hon idag också, kommer bara rida henne veckan ut sedan kommer hon börja gå lättare lektioner. Hon kändes bra idag, fin i både skritt och trav sedan när vi kom till galoppen kändes hon inte bra. Kändes som hon galopperade jättekonstigt men sedan var det helt borta. Jättekonstigt, det är som att ibland bara hoppar hon över att trampa ner bakhoven men fortsätter att gå med de andra så det blir jättekonstigt. Sedan känns hon bra efter att hon gjort så en gång och ja, lite fundersam blir man. Men tydligen kan hon vara lite snubblig och så av sig så det är nog normalt.
Skolan idag var helt okej, fick liksom sluta två timmar tidigare så då blev man glad, väldigt glad. Men hade en del väldigt jobbiga ämnen. På morgonen en timme tyska och läser steg 4 just nu vilket kommer bli det sista också, sedan två mattelektioner som blir tre timmar sammanlagt om inte mer och där läser jag just nu matte d. Sista passet var kemi och då läser jag kemi b nu, så vi naturare har gjort väldigt mycket och kommer ha mycket mycket mindre lektioner i trean vilket kommer vara rätt skönt.

Ridpass, hoppning

Fick en annan ponny idag, Sarah som är ett d-ponny sto som är jättefin i dressyren men hur osäker som helst i hoppningen nu förtiden. Aja, värmde upp vilket gick bra, hon är ju för fin att rida dressyr på, man får en sån bra känsla och hon lyssnar mycket lättare än Donald att rida dressyr på. Sedan börjar vi hoppa fram, känner att hon tvekar då man vänder upp mot hindret och fick då driva henne frammåt och övertala henne att hoppa. Kändes inte alls bra, sedan skulle vi hoppa bana efter att vi värmt upp på två hinder. Gick skit, hon sprang på sidan och lyssnade inte alls, kände verkligen att det inte skulle bli nå bra när jag vände upp mot hinderna, kände att hon inte ville och att hon blev väldigt osäker. Men vi tog oss runt banan efter lite tid. Andra rundan gick mycket bättre, hon rullade på bättre men var ändå osäker men ändå säkrare. Aja, jag ska ändå vara lite nöjd, har ju aldrig hoppat henne förut men då var hon bättre då det hände en liten olycka med Sarah som har gjort henne lite osäker, och det kommer nog bli svårt att få bort rädslan att hoppa från henne. Men hon är verkligen en superfin ponny, det är hon, det gäller bara att rätt ryttare finner henne som hon kan utvecklas med.

18 April :)

Först ett litet ridpass på Fraxinus!
image description
Sen en fotbollsträning!
Vaknade imorse, blödde näsblod, fy fan vad hemskt det var!
Sen kom lite sent till skolan men det gör inget och hade matte sen idrott (prov) och sen so, kul man kan ha på en so lektion ;).
Sen lunch, äckel soppa och avslutade dagen med engelska också en grym lektion, fast att våran vikarie är lite knasig och så men han tycker iallafall våran klass är skön och bäst!
På idh hade jag ridning, red Frasse, gick riktigt bra idag och han galopperade även idag, rider han bara veckan ut nu, börjar faktiskt gilla han den lilla köttbullen. :)
Sen stack man på fotbollsträning vid halv 17 och tränade i 90min exakt och sen tillbaka för att hämta syrran på stallet, nyss grillat, skita gott!

Idag

Började dagen med lite sovmorgon, sedan första lektionen som var prov. Kändes ganska bra måste jag säga men det var lite klurigt för en del frågor var formulerad lite konstigt men hoppas det gick bra. Sedan engelska och jag ska inte säga så mycket om den för jag är verkligen sämst på engelska. Sedan lunch och en lång mattelektion, jobbigt. Sedan gympalektion som är inställd och det får man inte reda på förns man står där på gympan istället för att de säger till i tid. Aja, slutade iaf en timme tidager så jag är glad för de, åkte till stallet efter det och red Linnie, gick inte alls så bra. Många i manegen och halva var hyrd så ja det gick inte så bra. Hon var ju snäll och så men kände att det inte gick så bra. Sedan hem och nu sitter man här och borde plugga men inte de...

Skolan....

Gick väl bra idag, rätt vanlig dag också.
Hade tyska prov idag och visste fan inte ens att vi skulle ha det,
så vi får ju se hur det gick sen hade vi bilogi och gjorde inte så mycket utan bara diskuterade en fråga som skulle komma på provet sen på matten jobbade jag på väldigt bra idag och sen var det lunch,
det var något med kyckling och makaroner, fktiskt rätt så gott, gick att äta iallafall.
Sen hade vi historia på musiken, om olika musikstilar och sen hade vi so och där hålleralla på med sitt egna prov, ska göra 20 frågor själv och sen facit till dom sen plugga in det i huvudet och sen få det på prov om 2 veckor drygt.
Sen så var jag kvar på skolan i drygt 40 minuter och körde sedan direkt till stallet och red Frasse, galopperade lite smått idag, gick bra förutom att han var lite stark men slutade när det gick som bäst!
Nu ska jag plugga lite av varje ar ju prov imorrn och så men
hade så skriver jag mer sen om jag har tid!
image description

Hemma

Ska snart lägga mig, har nyss sett på Jag saknar dig faktiskt en rätt så bra film, lite konstig men, imorrn blir stallet först sen träning om jag hinner, men det tror jag, söker också någon som skulle kunna döma istället för mig på söndag då jag skulle dömt på ncc men fick just veta att jag skulle ha match just samma tid, tyvärr!
Har du domarutbildning så hör av dig till mig, innan klockan 16 imorrn!
image description

Stallet idag

Nyss kommit hem från stallet. Varit där sedan skolan slutade och ridit Linnie. Hon var riktigt pigg idag, hon ville bara springa så imorgon blir det galopp. Så hoppas hon är något lugnare då eller kanske hon springer av sig all energi. Red iaf med Matilda och Linnea i skogen sedan gick vi in i paddocken och red där. Hon kändes sådär, antingen sprang hon eller så när jag tog tillbaka henne så hon fick jobba blev hon istället trött. Orkar inte alls jobba riktigt men vi kämpar på.
Skriver mer sen om jag hinner ska vara så duktig och plugga lite nu!

Stallet!!

Åkte till stallet idag och red Frasse lite ute i paddocken och skrittade fram i skogen, red med syrran och Linnea. Sen så smörjde jag och grejsa till Frasse!
Sen så hade man ju teori och var ju typ om rörelsehet som vi ska ha prov i på onsdag (idrott) trodde inte man hade prov i idrott jag men där hade jag fel, iallafall så var det mest om sits och hur man skall hjälpa hästen men det var även hur vi skulle stretcha. (tänja)
Missade ju tyvärr fotbollsträningen idag och blir nig ingen match att döma i helgen då jag har egen match!


Då har skolan börjat igen

Första skoldagen efter lovet är slut nu och har haft en rätt jobbig dag och så men åker till stallet vid 16 och rider så fort som möjligt sen har man ridning igen klockan 20 fast bara teori.
Tur man har Frasse att rida iallafall, blir nog bara trav idag skulle jag tro, sen imorrn blir det lite galopp också!
Också har man fått omdömena!


Skriver om dagen

Skrivet lite om dagen idag. Var hemma till typ halv tolv för att åka till stallet och stå i cafeterian i två timmar, vilket gick bra. Var inte så mycket folk, så efter att jag jobbat klart gick jag ut och kollade Linnie lite. Hon har ju haft en riktigt skön helg nu, vilat sedan fredagen men imorgon är det dags att börja jobba. Tror hon kommer vara rätt pigg, men iaf efter det hämtade brorsan mig och syrran på stallet. For hem och bytte om för kalas hos våran kusin som fyller 18 idag. Åkte hem därifrån vid åtta så nu är man hemma. Skönt, fast det är ju skola imorgon vilket inte alls är lika roligt. Fast det är ju snart sommarlov.

Så sött...

är äntligen hemma från 18-års festen på alnö men måste bara säga att alla borde kolla på denna söta video på youtube, så otroligt sött!
http://www.youtube.com/watch?v=gonY5Jh0YoY&feature=youtu.be
Imorrn är det skola igen tråkigt men sant! :)

Dagen hittills....

Match imorse mot SDFF och vi vann med 3-0 och sen så var det raka vägen till stallet, syrran jobbade i caffis medans jag slappa på soffan och kollade på tävlingarna, nu är jag hemma och har duschat, ska på 18-års fest nu och grattis Theodor!
Ska åka strax men vi hörs senare ikväll....

 

 


godnatt

Nu är det snart dags att sova för imorgon ska jag stå i caffis på stallet när det är hopptävling. Kommer bli jobbigt det fast jag bara ska stå där två timmar, aja. Idag har jag inte gjort mycket, varit och handlat, städat, spelat dator, sett på film och spelat ännu mer dator, haha bra va. Har inte orkat gjort något alls idag, så det blev heller inge stall då det är besvärligt att rida när det är tävling så dom får vila i helgen så rider vi dom i veckan istället. Kan ju vara skönt för Linnie och Frasse och få lite vila också. Men nu ska jag sova godnatt! :)

Dagen glider mot sitt slut..

Fotbollsträningen gick bra idag, sen har jag bara varit hemma och städat och även pluggat litegranna, blev inge stall idag, så det blir ridning typ hela nästa vecka istället men jag klagar inte, har ju teori på måndag i min vanliga grupp så jag har tur som har Frasse, blir även lite galopp nästa veckan som kommer, denna veckan är ju snart slut.
Imorrn är det match i Kuben mot SDFF, på konstgräs alltså och sen får jag se om jag måste jobba på stallet, men vid 3 ska man på 18-års fest hos kusinen min, trevligt trevligt! :)
Måste ju vinna imorgon, kom igen nu tjejer, taggaaaa!
En bild från i somras! :)
(Mid Nordic)
Längtar så jävla mkt till sommaren! ;)

Svar till erica

erica om Vi firar sportlovet med en Frågestund!:
Hur gjorde ni en sån extremt fin header?!:)

Svar: Det var inte vi som gjorde den utan en vän som driver bloggen http://monkiapa.blogg.se/ och hon är verkligen jättesnäll som gör headern åt oss och riktigt duktig är hon. Så om du gillar våran header så tycker jag verkligen att du ska kolla in hennes blogg, grymt bra! :)'
Hoppas du blev nöjd med svaret! :))
/Madicken

100ÅR!

Först ville jag bara säga att idag är det 100år sedan titanic kolliderade med isberget,
dagen efter kl 2.20 sjönk fartyget!
sticker snart på träning, fast bara en timme tror jag i NCC, bara en liten extra träning tills matchen imorrn som är i kuben på konstgräs, har ju träning på grus nu för tiden, såklart tycker jag gräs är bättre men det kommer ju så småningom ska ni se.
Idag ska jg försöka och komma iväg till stallet med vet inte hur, om jag åker dit så ska jag förmodligen rida med syrran och Jenniefer.
Det är ju tävling där också för storhästar så jag får se om man hinner titta lite, men tror inte det.
Men det är inte så mycket jag ska skriva utan ska käka lite frukost nu och sen börja åka mot NCC.

Allt möjligt

Som ni kanske vet har det varit övernattning på stallet vilket gjorde en väldigt trött. Somnade inte förns två också vaknar man fem, det är ju bra. Bara sovit tre timmar vilket känns super, eller inte. Hade iaf kul på övrnattningen, tror även att alla andra hade det, mycket bus och lek och en lyckad övernattning.
Har också ridit Linnie, båda idag och igår. Hon kändes jättebra idag faktiskt, lagomt pigg och jättefin blev också en liten tur i skogen. Igår var hon lite för pigg då hon blev lite uppstressad av allt runt omkring och så men kändes ändå bra, det går liksom bara bättre och bättre nu ju mer jag rider henne och mer och mer tycker man om henne. Till veckan blir det att börja galoppera lite smått så det blir ju kul! :))

Övernattning slut!

Nykommen från stallet, åkte dit till 16 igår och började fixa till övernattningen som började kl 17 och sen blev det att vi gjorde mat sedan stack jag och syrran iväg och red Frasse och Linnie i paddocken, gick väldigt bra, fin och snäll som vanligt.
Sen tillbaka till övernattningen åt chicken nuggets och ris sen blev det glass till efterrätt och sen lekte vi lite med barnen och så.
Senare på kvällen så släckte vi hela b-manegen och gjorde upp en bana och säger bara att vi skrämde dom rejält, några började t.om och grina. (stackarna)
Sen var det kvällsfika och då var det dags för spökhistorier och Emilia hade en riktigt bra och det var ju fredagen 13 då historien var slut och kan bara säga att dom vågade inte ens gå och lägga sig, haha!

Sen somnade jag vid halv 3 och vaknade vid halv 7 tiden kanske och sen gick vi och fika vi 8 tiden och sen skulle vi rida och det gick bra men kan gå bättre :) har varit på stallet från 16 igår till 17 idag, har smörjt och donat i stallet!

Kommer även lite bilder från gårdagen!


stallet snart

Puck på bilden, en riktigt buse!
Vid fyra blir det stallet för att ha övernattning och sedan rida Linnie. Så kommer inte bli något bloggande ikväll från mig. Så ni får vänta tills imorgon. Så nu väntar man på att pappa ska komma och skjutsa mig och Matilda till stallet för att sedan sova över där med nästan alla i u-sek och lite andra barn. Kommer bli skojj de! :)

Bloggande?

Vi får se om jag har något internet på mobilen så jag kan göra någt inlägg ikväll för sen så blir det stallet, då är det övernattning så har fullt upp idag men allafall så måste jag äta lite snabbt nu och sen röra på mig, händer ju ingenting annars ;)

Träning..

Har varit på fotbollsträning, tränade på korpplan, gick si sådär.
Det var så jävla lerigt, bollarna studsade inte ens, haha.
Men men sen hämtade jag syrran på stallet, när jag kom hem gick jag direkt och duscha sen såg jag på glamour och sen åt jag lite köttbullar och potatismos, nu tänkte jag spela lite sims, bara för att jag har så jävla tråkigt, imorrn blir det birsta med syrran och sen stallet! :)
Längesen jag red denna häst, saknar han!<3
image description
You are amazing just the way you are!

Ridpass, markarbete

Idag gick det inte alls bra. Allt blev bara fel, det blev kaos när vi skulle rida och Donald blev bara spänd och omöjlig med alla hästar runt omkring. Fick inte ut mycket av den lektionen känns det som. Vi får helt enkelt ta nya tag till nästa gång och hoppas på att det går bättre. Imorgon blir det iaf Linnie som får motioneras och hoppas på att hon känns bra, sedan så är det övernattnig.

Stallet nästa

Nu är det stallet som står på tur, ska åka och rida världens underbaraste lilla ponny. Också är det markarbete vilket kommer bli skitskojj, Linnie får iaf vila idag och ta det lugnt och om jag hinner ska jag borsta av henne också för hon är väldigt skitig, sedan om jag har tid och lust ska jag knoppa Donalds man igen. Fast då gäller det att han inte går lektion före eller efter vilket jag hoppas han inte gör. Sedan blir det nog ett inlägg om ridpasset ikväll. :)

Lovet börjar dra sig mot sitt slut...

Nu är snart hela lovet över, har tillbringat lovet med hästar och fotbollen sen bara varit hemma, ganska skönt att bara vara hemma, blir lite jobbigare när man måste städa.
Idag har man sovit till 12 och sen åt man thaimat, där det nya stället är och sen blir det träning vid 17 tiden på korpplan, hoppas det blir bättre väder idag, och inte så kallt.
Imorrn blir det birsta kulle jag tro sen blir det stallet och rida och sen ha övernattning med en massa barn tills på fredag och då ska jag också rida, sen i helgen har man match och kanske även träning. :)
Nu tänkte jag sitta en stund vid datan och sen ska jag väl göra mig iordning för träning,
längtar tills vi får träna på gräs! =D

Bilder på Linnie och mig! :))

Här kommer bilderna jag har lovat, kanske inte av bästa kvalite men dom duger.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Finhästen!
Börjar faktiskt gilla den där hästen, alltid så go och glad. :))
Dagens pass på Linnie gick faktiskt rätt bra. Hon kändes fin och lagomt pigg. Faktiskt lite lugnare idag, så jag är nöjd. Och hon känns ju mycket bättre nu vilket är bra. Fina Linnie pinnie! :D
Imorgon blir det markarbete på lillkillen, saknar att rida han nu!

Då var denna dag avklarad....

Fanns ingen bra film på tv så det blev Femmans salonger som min klass och 2 andra gjorde på vivsta år 2009, ganska kul att se den filmen, hade gjort maten själv och även några kläder och saker vi hade med, det var bra tider på vivsta, har även gjort 2 abba shower också, då jag gick på vivsta.
Sen klockan 18:30 så var ju ute i regnet och sprang i en timme och sen åkte man till stallet för att ha ett litet ridpass på Frasse, han var verkligen jätte fin idag, är riktigt nöjd. Imorrn får han vila tro jag men det kan ju bli ändrade planer imorrn ändå.
image description
image description
Blev dock inga bilder idag då det var så många i ridhuset,
detta är gamla bilder från tidigare i veckan!

Så häääär långt inlägg..

Snart blir det stallet och rida Linnie, kommer bli roligt det. Skritt och lite trav som vanligt, så hoppas det går bra. Hon är ju bara hur snäll som helst! :)
Tror Matilda har laddat in bilderna på hennes bärbara så snart kanske det dyker upp lite bilder.
Och tänkte bara berätta att ni som typ skickar sms till mig, skriv gärna vem det är ifrån för just nu lånar jag min brorsas iphone. Har det bara ett tag då jag ville kunna spela lite roliga spel. Men kommer ha min vanliga snart igen! :)

Blev inte så mycket bloggande igår:(

Hann inte blogga så mkt igår då jag hade match på morgonen mot heffners, sen var det hem och snabb duscha raka vägen till stallet tog in alla hästar red Frasse sedan hade u-sek ryktrally och sen direkt efter det så åkte jag hem duschade, åkte och åt middag hos farmor och farfar då vi var bjuden dit. Förlorade med 3-2 igår, gick inge vidare bra för mig, ont i foten hade jag också men det är ingen ursäkt, gjorde ju ett mål iallafall. Idag är det löpning på schemat först och sen blir det stallet och rida idag igen, tänkte sätta mig och kolla på nån film nu!

Om dagen

Nu är jag hemma efter denna dag. Var till stallet och red Linnie och sedan var det ryktrally där som vi i u-sek hade ordnat och sedan hem och duscha för att sedan åka på middag hos farmor och farfar. Så nu var allt det klart. Gick bra att rida Linnie idag, hon kändes rätt bra faktiskt och då är det roligt, red kanske en halvtimme om ens de då vi inte hann så mycket mer då ryktrallyt skulle börja, men det gick ju de också. Får se om det blir något mer bloggande från mig idag, :)

Då var det dags för årets första.....

Äntligen är det match, faktiskt våran första träningsmatch utomhus, det är bara att kötta så vinner vi!
Möter heffnersklubban, men ska kolla lite på tv innan jag åker hej då! :)

Ridit Linnie

Nu sitter man hemma framför datorn och har inget att göra. Har iaf varit och ridit Linnie som har varit jättesnäll. Red hon igår också och hon känns faktiskt bättre nu men snubblar och så fortfarnade fast inte lika mycket. Men det går iaf bra att rida henne. Nu har jag liksom lärt mig henne hittat lite knappar och så vilket gör det mycket lättare och vi har ju fått börja trava lite smått. Så det är ju kul, sen ska vi se när matilda fixar in bilderna. Hon har haft tid att lägga ut bilder på hon och frasse men inte dom på mig och linne, men aja dom kommer väl. Ska iaf rida imorgon också och imorgon är det även ryktrally för de som vill vara med. Finns några hästar och ponnyer kvar och det kostar 30:- för de som vill vara med, också bjuder vi på grillad korv efteråt. Så ni som är sugen på att vara med så kom till stallet klockan 15.00.
Det var allt från mig just nu, ha de så bra.. :))

Nyss kommit hem...

Då är man hemma igen, red Frasse och skrittade lite på Linnie, bytte dom sista 10 minuterna, Linnie var mycket piggare än Frasse.
Han var igt fin idag, riktigt nöjd med honom och Linnie var också fin men iallafall så ska jag se ponnyakuten nu, lägger in lite bilder senare från mobilen, blir ikväll sen ska jag först se på så ska det låta :)
image description

Kinamat

Nyss ätit kinamat och nu ger jag mig av till stallet, för att rida Fraxinus, den stora bullen och bilder kommer in ikväll, så ni ser hur det gått! :)


The footballstraining....

Tränade imorse gick väldigt bra först men på slutet blev det allt sämre men imorrn är det match, fast på grus.
Iallafall åker jag och syrran till stallet vid 4-5 tiden och rider Frasse, Madicken Linnie, ska även knäppa lite mer bilder tänkte jag. :)
Ska spela lite dataspel nu iallafall och sen ska man väl äta lite lunch också.
Jag vill ha sommar NU!!!

Godnatt kanske?

Ja ska ta och försöka sova lite nu då man har träning imorgon bitti sen blir det stallet och ska även fota lite mer när vi rider, iallafall har jag haft en ganska lugn dag, men vi får se vad man hittar på mer.
Är det något du tycker vi saknar på bloggen så säg till, annars kan inget bli bättre!
Ni vet väll att jag ska tävla denna ponnyn 2 gånger innan månaden är slut,
gud vad jag saknar han!<3

Frasse

Red Frasse för en timma sen, gick
Riktigt bra idag, har ju börjat trava nu och han är riktigt roligt att rida.
Sedan började man gick hem och pappa hämta upp oss när vi kommit ut till typ den stora vägen där det är hus!
Nu blir det grillning hemma!
Här kommer lite bilder från idag, på mig och Frasse!<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353165.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353165.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353165.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353165.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353167.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353167.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353167.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353167.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353171.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353171.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353171.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353171.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353172.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353172.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353172.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2813959/images/2012/pic_197353172.jpg" class="image">

 


=))

Har laddat in lite bilder nu från min mobil, så ska se om det blir några bilder som ni inte sett förut. Iaf så ska vi till stallet runt tre och rida med Jenniefer som rider igång Romeo. Så det kommer bli kul, sedan får vi se hur länge vi blir där. Ska försöka ta lite bilder på Linnie då också, om jag kommer ihåg. Sedan så får man se vad man hittar på resten av dagen. :)
Men här kommer lite bilder!
image description
=D

inte hunnit...

Har inte hunnit bloggat något idag, städade först och greja till släkten skulle komma sen har dom varit här ett bra tag och sen spelade jag sims 3 med kusinen min, sen fortsatt jag sitta vid sims efter dom hade åkt och nu tänkte jag lägga mig, blir stallet imorrn och rida sen får man se vad man hittar på, skulle gärna bara vilja slappa om jag kunde, men vi får se hur det blir, ska försöka knäppa lite bättre och fler bilder imorgon också, men hoppas ni haft en bra start på lovet! :)
image description
Jag vill så gärna ha denna bikini, tycker den är skit snygg! :D

Långfredagen går mot sitt slut

Nu är min dag snart slut, har iaf haft en riktigt trevlig kväll med släkten. Fått lite grejjer och så, men nu har alla åkt hem och jag och pappa kollar på någon film. Faktiskt riktigt bra film måste jag säga, den heter typ Poseidon eller något. Men aja, imorgon blir det stallet :))

Blandade bilder!


Idag är det min födelsedag

Som ni kanske vet fyller jag år idag, 18 vårar. Så jag hoppas jag får en toppendag också får vi se hur mycket jag hinner uppdatera, så ha de så jättebra allihopa, för de ska jag ha iaf! :D

Grattis sis!

Grattis syrran på din 18-årsdag,
hoppas du får en trevlig dag,
kom ihåg att det här är bara din dag,
du är den bästa systern man kan ha,
Älskar dig!


gamla spel....

Var inne på jesper och spelade några spel som jag spelade nr jag var liten, finns jätte många olika på denna länk,
http://www.ferryhalim.com/orisinal/
Tror det är runt 60 spel , har inte spelat alla precis men, testa! :)
Imorrn kommer släkten hit och grattar min sis!
Vill ha sommar....

Ridpass, dressyr!

Idag blev det ett litet speciellt ridpass då vi ska träna inför hästskötarexamen så bytte vi hästar under lektionen. SÅ jag hade först Tibor som kändes okej, han är lite svår att få en riktig kontakt. Han höjer sig gärna i formen och trippar mest uppåt, och man vill ha han ganska låg för att han ska jobba ordentligt och för det behöver man bjudningen på han, så ibland går det bra och ibland inte, men han blev rätt fin. Sedan efter halva lektionen så fick jag Kupido som jag aldrig har haft förut så det var kul. Han var verkligen jätterolig, pigg och glad och så snäll. Verkligen superfin häst, han kändes rätt lugn och ganska mjuk och fin, han kändes faktiskt lättare än Tibor. Väldigt samarbetsvillig och ja, en superfin häst. Skulle verkligen vilja rida han mera. Men så det var en rätt rolig lektion.
Sedan efter skolan så red jag också Linnie, och vi fick ju trava idag så det var kul. Hon kändes iaf bättre idag så förhoppningsvis när hon kommer igång blir hon bättre. Så det blir kul att ha en liten häst nu på lovet, då har man något att göra. Så hoppas bara hon känns bra nu då! :)

Red Frasse!

Red Frasse för någon timma sen och har städat hela dagen sen jag kom hem från skolan, nu blir det glamour strax och skrittade mest men har börjat trava lite smått nu, han är verkligen snäll och idag var han hyfsat fin också, lillkillen!


Kläder

Tänkte visa lite kläder som jag skulle vilja köpa!

Dom här jeansen för 199:-

Denna bikini för 329:-

Denna tröja

Också typ sådana shorts fast kortare

 


Sista dagen

Då har man läst i snart 1 och en halv timma på skolan, läser en engelsk bok som heter À pair of ghostly hands, en hyfsat bra bok fast som ni märker så läser jag inte så mycket precis, men har också lämnat in so uppgiften idag också. Skiter i lunchen Idag och äter något hemma istället och sen vid
15 tiden blir det stallet och skritta Frasse!


äntligen!

Då var jag äntligen klar med so:n då som ska in idag, har suttit upp hela tiden, fy fan vad trött jag är nu blir fan så jävla less på allting vill bara gå och lägga mig lixom men det går inte för jag vet att jag måste göra klart det till imorgon, det är bara att kämpa på, som tur är det ju lov snart och vi går bara till halv 11.
Så lite tur har jag och det känns som att när jag är trött då har jag någon läxa som bara måste göras elr något prov annars om vi inte har något är jag aldrig trött, blir bara så jävla trött på allt just nu, skit skolan och allt är nästan piss, det ända bra på lovet är att man får rida i princip varje dag somatt jag och syrran rider igång Linnie och Frasse, och jag ska lova att ni ska få lite bilder på dom, får se om det blir några när vi rider, borde ju kunna knäppa på varandra.
Men vi får se, imorrn ska vi ju börja trava dom bara lite smått och försiktigt i början, Linnie måste vi kolla ordentligt på för att vissa dagar snubblar hon jätte mkt.
Hoppas bara att båda är bra jag, blir ju ingen ridning med min grupp nu på 2 hela veckor som att en är inställd och andra veckan har vi teori, tråkigt tråkigt.
en ska gå och lägga mig nu så man är pigg till skolan!
I really fell for you......
Vet inte vad har riktigt gör! xD

Morgondagen

Imorgon är sista dagen innan påsklovet, gud så skönt. Blir först ridning på morgonen sedan skola för ett prov och sedan en två timmars föreläsning och sedan slutar man skolan, alltså en helt vanlig skoldag eller iaf nästan helt vanlig. Efter skolan blir det stallet igen och skritta Linnie, hoppas verkligen hon känns bättre också ska vi snart börja trava, det blir ju skojjigt. Aja, kommer ha ganska mycket imorgon för när jag kommer hem måste jag städa för på fredag kommer släkten för att fira mig på min artonårsdag så då måste det vara städat och snyggt. Så fullt upp, men på lovet ska det bli mycket uppdatering och mycket bilder, för de mesta dagarna kommer tillbringas i stallet såklart. Så hoppas att man har Linnie på lovet så man har lite att göra, stortjejen. Men nu ska jag sova och hoppas på att jag får en bra häst imorgon och att provet går bra. Så hejdå allihopa! :)

Ridpass, dressyr

Red Donald idag som ja var så otroligt snäll i stallet. Jag berättade ju att jag skulle knoppa han idag och han brukar vara väldigt bråkig då men idag stod han snällt och bara väntade, så snäll. Blev faktikst riktig nöjd med knopparna. Ridpasset gick väl sådär. Han var rätt seg i början så då red jag med ett dressyrspö för att få lite snörr på han och han reagerar på minsta lilla vift från spöt. Så ibland så busar han lite och far runt, men gör inget dumt alls. La ifrån mig det senare. Iaf så red vi program delar och det gick sådär, han spänner sig och jag spänner mig vilket blir inte så bra. Men jag är inte helt missnöjd, han går ju fint det gör han men när man tappar han så tappar man allt. Man måste liksom börja om från början vilket kan vara lite jobbigt ibland. Men han skötte sig och jag hoppas på en superladdad ponny nästa gång då vi har markarbete. Han är ju en hoppponny, ingen dressyrpålle.

fotbollsträningen och lite mer...

Kom nyss upp från duschen efter att jag har tränat, nu är det bara pluggning och städning kvar, men först ska jag käka lite snabbt, det är tvärt om för mig, brukar vara att hungriga vargar jobbar bäst men i detta fall behöver jag mat, åt bara lunch på skolan och sen 1 macka hemma, men vi hörs väl. :)

Bara en dag kvar...

Bara en ända dag kvar nu innan påsklovet, imorrn ska jag bara läsa hela dagen, slutr vid halv 11 typ och sitter och skriver klar so uppgiften nu så man kan träna sen, men bäst jag fortsätter, har  ätit ngn macka bara och kollat på glamour, träning snart också.
I will always love you!<3

pluggar....

Har varit upp sen 6 och skrivit på so och det går inte bra alls men kommer ju någon vart, men vet inte hur jag ska göra, för vi har ingen skrivare hemma, så får se om jag kan skicka den till skolan elr nått liknade, men måste fortsätta nu och sen göra mig klar för skolan. :)

Hmm

Näe nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite till hästskötarexamen, måste verkligen börja plugga på de nu för om cirka en månad så ska jag och några till ta hästskötarexamen om vi nu klarar det. Så nu är det bara att läsa och ta in så mycket kunskap man kan och hela tiden träna på de olika momenten man ska göra, så imorgon tänkte jag ta och knoppa min lille kille och linda benen, han kommer verkligen inte gilla de lillstackarn. Han hatar när man knoppar han, och det tar hur lång tid som helst också för han står inte still men nu ska jag göra det. Måste verkligen träna nu! :)
Godnatt alla bloggläsare imorgon blir det lite dålig uppdatering från mig tror jag, men på lovet då blir det mycket bloggande! :)
Lill Donni, min fina vackra kille! :)))

Hem ljuva hem

Ja, då var hemma efter denna dag. Först skola, sedan stallet och sist birsta.
Skolan var inge speciell, bara tråkig. Sedan så hämtade pappa och Matilda upp mig på skolan vid fyra och vi åkte vidare till stallet. Red Linnie som kändes sämre idag. Hon var faktikst bättre igår. Men hoppas att det inte är något allvarligt, vi ska kolla henne då vi börjar trava. Sedan åkte vi in till birsta och köpte lite mat och så. Och nu sitter man hemma och Timrå har sin sista hemma match idag, så jag förmodar att håller på Timrå nu. Själv är jag inte så insatt i hockeyn och struntar i hur det går, visst skulle det kanske bli tråkigt om de åkte ur elitserien men ändå ganska skönt. Aja, ska äta nu, hejdå! :)

På stallet!

Nyss skrittat Frasse, inte så länge men nu blir det Coop och sen pluggning, har väldigt ont i magen nu.
Men livet går, måste bara skriva att jag sjöng låten jag själv skrivit för Anders, Gud vad hemskt det är men vi hörs senare ikväll.
Tycker ni borde anmäla er på schlager övernattning på stallet dom är på lovet;)


Biologi....

Sitter på biologin nu och väntar på att vi ska få reda på hur det gick på provet, sitter och prata och läser även litegranna smått.
Sen har vi matte, och då blire Ulla tro jag men inte helt säker. :)
Iallafall så har jag ju gjort klart låten och vet i te om jag ska sjunga den för han elr inte?
Vet inte om jag vågar egentligen!
Men jag uppdaterar mer vid lunchen! :D


Monday

Dagen idag har varit väldigt lång känns det som, först skola och sedan stallet. Skrittade Linnie som kändes mycket bättre idag än gårdagen. Så föhoppningsvis blir hon bara bättre och bättre. Så vi ska kolla henne när vi ska börja trava. Så imorgon blir det stallet igen och rida Linnie. Hon är ju hur snäll som helst, står i spiltan och blir glad när man kommer och borstar på henne. Sedan när man sadlar och tränsa tittar hon på mig och ser så lycklig ut, hon vill verkligen tillbaka. Stortjejen, hoppas verkligen hon blir bra så hon får hoppa och ha kul. Men ska lägga mig snart, så godnatt! :)

Ridit 2 super fina hästar....

Skolan var helt vanlig, ett prov och sen åkte jag till stallet vid 15 och red Frasse en stund och sen fixade jag både han och Kupido, red Kupido sen klockan 20:00 i min ridgrupp som vi hade hoppning, han var verkligen jätte fin idag och väldigt lugn, men han hade fart ändå, så himla nöjd med han och Frasse likaså, skrev sedan upp mig på dressyr och hoppträning som att Elf var ledig för en gång skull! :D

Frasse som jag skrittade idag....

Världens finaste!<3

 


Då var det måndag igen....

Gör väl ett inlägg innan jag gör mig iording för skolan, har ett prov idag, som jag inte ens har typ kunnat träna på, då vi inte får låna hem böcker och jag som varit sjuk hela veckan för lovet som var, så blir spännande att se, fattar nada om jag ska vara ärlig men så svårt kan det ju inte vara egentligen.
Sen blir det hem och göra lite justeringar på låten som ska in imorrn och sen blir det stallet som vanligt, hoppning idag och sen ska jag även skrittta Frasse. :)
Missade ju förra hoppningen då jag var sjuk så jag längtar ihjäl mig skulle jag kunna säga, ingen idrott idag heller som att det är teori, boring!

Stallet idag

Åkte till stallet för barnridning och det var jag och Anna som stod för den idag. Vi hade Farao och Alfons och dom skötte sig bra, dock inte så mycket barn men det var ju skönt för ponnysarna. Sedan så red eller jag vi skrittade Linnie och Frasse, vilket gick rätt bra. Linnie känns lite konstig då hon typ snubblar med vänsterbak rätt ofta som att de liksom inte hinner med, ska be någon kolla upp det imorgon, hoppas verkligen hon är bra. Men hon är ju världens snällaste helt klart. :)

Dömt klart för helgen...

Då har man dömt klart för denna helg då och avslutade att döma klass 2 i finalen och Böle vann över fagga.
Vaknade vid halv 8 och åkte till sporthallen kvart i 9 och sen gick jag till ncc 10 i 10 och tränade, sen gick jag tillbaka till sporthallen direkt efter träning, så har jag varit där från 11 till nu 18 tiden, men man har ju tur, tjänar ju lite extra på en helg, toppen bra!!
image description
Nu blire lunch....

RSS 2.0