Sista oktober

Denna dag är väl lite som alla andra, det har varit en mix av plugg och stall. Ett ridpass inne och man får väl göra det bästa av situationen men red lite serpentinbågar med övergångar på medellinjen. På långsidan blev det lite varierat men mitt i allt kom dem och byggde till lektionen och det var inte bara några bommar eller några sockerbitar. Det var lixom grejer utplacerad runt i princip hela fyrkantspåret och det gick typ bara att rida rakt fram. Trångt är det redan i lilla så vi avslutade hästarna med att skritta runt vallen en sväng. När man kom hem blev det duschen, plugg, middag och lite mer plugg.
(null) (null)
(null)Anmäld!!

Då var man anmäld till hemmatävlingen som är i november och här sitter jag och längtar tills dagen ska komma. Så tävlingssugen man varit och det ska bli kul att få vara med igen, det här sånt här jag och Kupido gillar allra mest. Det måste planeras lite inför tävlingen och det är så mycket man vill eller behöver på samma gång. Är det någon därute som vill och kan fota så får ni mer än gärna göra det om ni är på plats. Ska väl försöka fixa till manen på Kupido och ska väl försöka göra det någon gång den här veckan kanske för som han ser ut nu så är han inte så snygg som han kan vara.
 

Hårt underlag...

Idag blev det en liten mysigare ridtur på Avalon i sällskap av syster och Boye. Det blev mycket skritt då underlaget inte var det bästa men där det gick och trava, där travade vi. Det blev knappt någon galopp men de fick illafall komma ut en sväng och Avalon var överlycklig, pigg och glad.

Svea, ett litet busfrö!

Var hos brorsan ett tag, spelade en hockeymatch och busa lite med missen. Har varit ledig från stallet idag, Avalon fick vila och har istället pluggat. Nu fram till tentan måste man plugga ett par eller åtminstone en timme varje dag. Jag kan iallafall försöka men kommer nog att sitta dagen innan och plugga non stop.

Dagen före söndag..

Trött och bara less på statistiken efter att ha pluggat, försökte på mig ett par uppgifter också men det var någon som inte alls stämde. Formeln visa en sak men siffrorna en annan, får ta det imorgon och försöka få någon förklaring till varför. När jag vaknade idag ville man knappt kliva upp, låg en bra stund innan jag kom upp ur sängen. Kasta på mig kläder sedan var man ute och kratta på gården. Efter det blev det lunch och drygt en timma eller två åkte vi upp till stallet. Privathästarna hade kommit in och vi började göra iordning dem på en gång. Skrittade fram en sväng i skogen och trimmade sedan på plan. Avalon verkade vara på strålande humör, så pigg och glad. Det var verkligen hans dag, han kändes väldigt trevlig att rida och var dessutom lite mjukare än vanligt redan från start. Red en del på en åttvolt och jobbade mycket övergångar och det var ett bra ridpass.

28 augusti 2017

Två månader har gått sedan jag fick träffa finaste Maestro igen och det hade gått mer än 2 år sedan jag sa hej då till honom, underbart att få se och krama om honom. Jag har eller hade länge sagt att jag vill åka och träffa Maestro, åker jag söderut så är det ett måste typ. Det är precis söderut vi åkte i slutet av augusti. Tanken var först att vi skulle åka på liseberg men det var stängt så vi ändrade planen och tänkte bara köra på Ullared istället. Lyckades jag prata till mig att vi skulle åka och hälsa på Maestro där han står nu, i Västerhaninge. Pratade om det i flera veckor innan vi skulle åka men det verkade långt borta, mitt pratande om att det skulle bli verklighet fanns inte i mitt huvud. När vi hade nått en destination i Eskilstuna var jag tvungen att fråga ännu en gång men tänkte att jag måste dubbelkolla så att både Maestro och Aron står där fortfarande. Skrev till ena tjejen jag haft kontakt med och fråga om hästarna fortfarande stod kvar vilket dem gjorde och nu fick jag ett glädjande svar. Då var det klart, vi bestämde oss att åka dit och träffa dem, ett måste från min sida iallafall. Det blir sällan att man kan åka på någon semester när man jobbar hela sommaren och när man ändå nästan har vägarna förbi, den omvägen var värd att ta för det här besöket. Man får ta dem chanser man får och trippen dit var mitt humör på topp, så glad och pricken över i:et kom när jag såg Maestro i boxen. 

 

När vi kom fram till Blåkulla så gick vi in i ridskolestallet och sedan kom vi till storhästarna och rakt där man går in och till höger står en box och i den står Maestro. Den fina underbara hästen som för ett par år sedan stod på vår ridskola, han stod hos oss 2014/2015. Den där hästen man spenderade varje dag med när han kom till ridskolan och han var en charmerande häst. Det var något speciellt med honom och det var en häst jag fäste mig vid, en av de hästar som lämnat ett stort avtryck hos mig. Jag är så glad att jag att jag tagit mig tid till att hitta honom efter att han lämnade ridskolan. Jag har lyckats haft kontakt med en hel del som Maestro har varit och lämnat fotspår hos, bland annat uppfödaren som kontaktade mig och ägaren som han var oss innan fann jag och därefter hamnade M på den nuvarande ridskolan. Nu är han en favorit som många har och vilken tur de har som får vara en del av hans vardag tänkter jag genast. Vi fortsatte iallafall in till stallet men vi såg dock aldrig Aron men det fanns en anledning till varför vi inte såg honom, han stod i ett privatstall. Vi fick höra om upplägget om Aron, det var lite annorlunda gentemot Maestro och vi önskar hästarna en god fortsättning. Det blev rätt mycket prat men också mycket gos med hästarna och några enstaka bilder, tycker alltid i efter hand att jag knäpper för lite bilder. Sedan vill man ju ha fina bilder också men alla på Maestro är fin säg.

 

Skola & Avalon, fredagen blir bättre och bättre...

Skola och efter en föreläsning var man hemma och åt lunch. Stall vid två tiden och red ut i cirka en timma och det var inga rådjur som man stötte på. Avalon kändes pigg men han var snäll, bra bjudning och verkade väldigt glad att få komma ut. Han är alltid lika glad till att komma ut, det är en annorlunda inställning hos honom rent allmänt. Får passa på att trimma så mycket som möjligt innan det bara blir halt på alla vägar innan snön kommer och lägger sig över. Fokuset idag var att få honom avslappnad och mjuk i sidorna vilket han även blev också. Tummen upp för Avalon!

22/10 Dressyrtävling


Det går inte alltid som man tänkt sig...

Onsdag - Vet inte riktigt vad som gick fel från första början men nu är den klar och inlämnad. Igår satt vi med sista inlämningsuppgiften innan tentan och vi höll på från morgon till kväll om man bortser från att vi åkte och red. Red Kupido och det var serier på schemat som innehöll typ sex räcken med ett galoppsprång mellan varje.  Avalon fick vila, hoppade honom med syrran och Boye tidigare den här veckan så det blev ingen hoppträning. 

 Torsdag - Skola på förmiddagen, uppgiften lämnades in och nu är det bara vänta på betyget och hoppas den blev lika bra som vi kämpat med den. Stall på eftermiddagen och med lite regn i luften tog vi oss ut på en ridtur. Mycket rådjur ute i skogen så hästarna var lite på tårna och Avalon var även lite lätt i baken så det gäller att hänga med. 


Y:et med Avalon!

 Sov rätt länge och har inte gjort så mycket hemma på förmiddagen egentligen, skulle väl ha pluggat men det blev inte av, surprise. Åt lunch och sedan åkte jag till stallet och började att mockade, hämtade in hästarna och red sen. Hade manegen för oss själva så vi byggde fram som ett y som planerat, därav rubriken. Hade ett sockerbitshinder på medellinjen och sedan fem galoppsprång till den andra "vingen", antingen till ett sockerbitshinder om vi red en båge ut mot vänster eller ett räcke med hinderstöd om vi red en båge ut mot höger från medellinjen. Hoppade lite olika banor på det hinder vi hade och tycker att Avalon hoppade bra idag och jag ska försöka få upp en film imorgon. Det blir ju svårt när både syrran och jag rider samtidigt och vi inte har någon som kan filma men filmade lite från hästryggen så någon film har jag nog. Imorgon blir det en uteritt med A, hoppas på bra väder!

Vi tar en dag i taget...

Inlämningsuppgiften är i det stora hela klar, alla beräkningar är gjorda så det är bara diskussionerna kvar. Det får vi ta och göra klart imorgon för nu har jag pluggat tillräckligt för idag. Åkte till stallet på eftermiddagen och idag blev det ett ridpass inne för Avalon. Imorgon håller vi tummarna för att det är ledigt i manegen så att vi kan ha markarbete eller lite hoppning. Funderat på att bygga som ett y men det återstår att se hur det blir imorgon. Det kanske slutar med att vi rider ut istället, man vet aldrig om det kommer vara helt ledigt. Efter stallet blev det en tripp in till Willys för att få tag i trocadero och utöver det blev det lite mer gotta till oss och det förtjänar och behöver man när vi pluggar.H E L G E N

LÖRDAG - Det har blivit en hel del serietittande i helgen och det har varit kalas och det har varit stall och jag har även varit duktig och pluggat lite i helgen. Gårdagen gick till att kolla på serie och sedan var vi iväg till brorsan som fyllde 25 år i onsdags och klart man passade på att busa lite med kissemissen Svea. Vår katt eller min katt älskar bollar så Svea fick ett par hon med, hon var minst sagt glad över dem och tänk att jag lyckades få en bild när hon satt still, haha.

 
SÖNDAG - Idag var det dressyrtävling och vi åkte dit och kolla, fota lite på Sara som var sist ut i hennes sista klass. Bilderna blev väl sisådär, inne kan jag verkligen inte fota men jag hoppas några ute blev bra iallafall. Syrran och jag hann mocka och fixa resterande stallsysslorna bortsett från matlådorna innan Sara red och sen efter prisutdelningen så fota vi lite med rosett på det vinnande ekipaget och sen var det knutarnas tur att rida. Inget tävlande för vår del utan vi skulle ut på en ridtur och hästarna var pigga och glada, kanske var det för vilan dem fick igår. Idag var det full fart framåt och det klagar jag inte på så länge man får stopp, det härligt med lite energi men i måttlig form. Red bland annat skänkelvikning, gjorde galoppfattningar och imorgon blir det markarbete för Avalon om det är lugnt i manegen vill säga men det blir nog skoj för oss båda.
 När vi kom hem från stallet blev det en räkmacka bara för att det inte blev någon lunch och sen var det dags att sätta sig och påbörja inlämningsuppgift 3, vilket även är vår sista inlämningsuppgift i den här kursen. Vi har kommit igång men har väl en bit kvar, det blir nog till att sätta sig imorgon och försöka få den näst intill helklar så man får det överstökat plus att vi inte har någon skola så tid finns det. Motivation finns det mindre av men man kommer inte undan den så det är bara ta tag i det.

Skola och stall...

Föreläsning och det bjöds på fika, det gör skoldagen lite bättre och sedan blev det en tripp till lite olika affärer i hopp om att hitta något åt brorsan som ska firas imorgon. Hem för att käka lunch innan stallet, kom till stallet bra precis när hästarna var påväg in. Hann precis mocka och fixa vatten innan vi hämtade varsin häst syrran och jag. Vi red ut och Avalon var på alerten idag men han var snäll. Ridturen gick bra och hästarna verkade nöjda påvägen tillbaka till ridskolan. Åkte ytterligare en tripp för att lyckas få tag i det Pontus ville ha och nu sitter man här och funderar om man ska se ett avsnitt innan man lägger sig och läser några sidor innan man ska sova.

Ridtur bara jag & Avalon...

En sån där lång torsdag på stallet, uteritt för Avalon idag och red ut någon gång efter fyra tiden. Det var halt i skogen så försökte hålla mig på vägen men det var möten vart jag än red, bytte man håll. Tur han inte är så rädd av sig som vissa hästar kan vara. Ridmässigt så kändes han fin, jobbade mycket övergångar och även flyttade honom lite från ena aidan till den andra. Energi och väldigt glad över att få komma ut, jag håller tummarna att det är minst lika bra väder imorgon så det blir en uteritt då också. Tillbaka på fuxen!

ONSDAG
Dagen har gått åt till att plugga på förmiddagen, både gjort uppgifter samt läst ytterligare ett kapitel. Då är man enligt mig värd en god lunch, det fick bli thai.

Eftermiddagen kommer och det är dags för stall och överlycklig till att vara tillbaka på fuxen igen. Kunde väl inte vara gladare och det blev lite markarbete, skuttade över lite kombinationer, linjer och plastbommen var inget han brydde sig om idag. Brukar kunna fjanta sig men han var duktig och Kupido är bara för bra, den bästa.

Andra ridpasset var det hoppträning Avalon och lite samma lika som ridpasset innan. Han var inte riktigt på humör i början, när vi hade gemensam uppvärmning. Gick bättre och bättre efter att vi kommit igång mer och mer. Nu hoppas jag att vädret håller sig såhär hela dagen så han får komma ut en sväng idag. Det har blivit tre pass inne nu då jag trimmade inne i tisdags med.

Nu är det torsdag och jag är påväg till skolan, en två timmars föreläsning.


Ny vecka & nya tag!

Måndag och jag har pluggat en hel del, har nu kommit fram något kapitel i boken och imorgon blir det väl också lite uppgifter för att variera litegranna. Mer än läsning så har man varit till stallet och det blev lite ändringar kring ridningen idag, tanken var att Avalon skulle ridas ut men det blåste som värst när vi hämtade in hästarna så vi bestämde oss för att rida inne. Lite trångt med fyra hästar i lilla också när all gör olika och en som har tränare där. Kåänner sig typ i vägen hela tiden men man får göra det bäta av situationen. Jobbade lite övergångar, halter, framdelsvänding och lte skänkelvikning. Det blev som en gott och blandat påse, man måste vara kreativ när man ser plasen, det blev lite av varje . En tripp till dollarstore där jag såg ett enormt glas, tanken på trocadero slog mig direkt, haha!
 

Bakning, god mat & plugg!

Helgen bara ruschar förbi och vad har man gjort då är frågan. Det blev lite bakning, plugg och åt middag med morfar som var ensam den här helgen. Det blev en rätter ur restaurangchansen och gott var det. Lite kinamat med lite av varje, delade allihopa på tre olika rätter.

Det börjar bli mörkt nu...

Det har verkligen varit bra väder idag, bra ridväder om vi jämför med gårdagen. Vi hade planerat att rida ut eftersom det var clinic från morgon till kväll i princip. Det blev en uteritt med syrran på varsin häst, blött och lerigt i skogen så red på vägarna för det mesta, skritta i skogen. En uteritt i alla gångarter och Avalon var pigg men väldigt snäll, nu blir det lite vila för honom i helgen.


Fredag den trettonde...

 Trettonde oktober och en fredag, inga otur än eller menar dem att det var därför jag fick fel mat när jag beställde thai. En föreläsning och sedan var skolan klar för den här veckan, två affärer och sedan dax att äta lunch. Det blev thai och vi fick tillslut rätt mat och jag blev mätt, mission completed.

Dressyr med lite bommar...

En föreläsning och efter det blev det raka vägen hem. Mormor var här en stund och sedan blev det stall för knutarna. Båda manegerna är bokad fredag till söndag eftersom det kommer att vara clinic därav passade vi på att rida inne då vädret var som det var. Imorgon hoppas jag på bättre väder för då blir det först skola och sedan stall, då blir det en uteritt. Dagens ridpass började med lite dressyrtrim, red på en fyrkant där jag gjorde framdelsvändning i hörnen och avslutade med lite bommar. Fokus var bara att ha ett bra flyt över tre galoppbommar på långsidan med jämna galoppsprång. Han hade bra bjudning och gjorde det bra, han är nog lika hoppsugen som jag, blir det förhoppningsvis lite hoppning med honom.

2 ridpass men ingen Kupido...

Dagen har väl varit lite som en berg och dalbana. Har försökt plugga men det gick väl inge vidare direkt, fastnade nästan på varenda uppgift och förstod typ ingenting. Jag hade trott att jag skulle ha gjort några fler än vad som blev gjorda. Åkte till stallet vid fyra tiden då vi hade cafeterian idag, Madicken fick stå där medan jag red Avalon. I stort sett var jag ensamma i ridhuset och efter jag joggat igång Avalon så började vi med att flytta skänkelvikning på långsidan, från spåret och bara in till kvartslinjen och sedan ut till spåret igen. Övergick sen till att flytta skänkelvikning på hörnlinjerna bara för att det skulle bli lite nytt och i galoppen jobbade vi lite med tempoväxlingar.
Vikarie och byte av häst i träningsgruppen och visst det är nyttig att rida olika hästar, det är jag medveten om men samtidigt vill man ju rida hästen man vill tävla för man vill ju utvecklas som ekipage. Rider lektion en gång i veckan, hopptränar så ofta jag har möjlighet sedan utöver det trimmar och rider jag ut själv, ofta med sällskap av syrran. Att rida en häst, en gång i veckan är inte det ultimata och bästa sättet att utvecklas på och med det sagt/skrivet så är det väl självklart att man vill ha hästen på ridlektion också. Kajtek som blev Kupidos ersättare idag kändes väl lite som jag förväntade mig. Red igång honom när han kom till ridskolan i början av 2015 någon gång och även då var han seg, känns typ som en pinne i början men går att jobba i skritt och trav men skulle verkligen vilja ha bättre bjuning. I galoppen kunde jag typ inte jobba honom alls, där var det bara fösöka få honom framåt samtidigt som man inte bara vill att han ska gå fram men man kan ju inte rida runt i undertempo en hel lektion heller. Övervägde innan ridpasset om jag skulle rida barbacka men det fick bli sadel ändå, jag ångra mig sen. Inbillar mig att jag fick mer bjudning på honom alla gånger jag ridit honom barbacka och det var mycket barbacka när jag red honom. Red caprillibana på Kaj idag som bestod bland annat av travbommar, skänkelvikning, ryggning och framdelsvänding. Kaj gjorde väl det han blev tillsagd och han är ju världens snällaste häst och måste nog säga att han hade lite mer go idag än då han kom iallafall, framsteg.

Barbacka på Avalon idag

 
Det blev en ridtur barbacka på Avalon och Madicken på Boye. En ridtur i både skritt och trav och det gick kanon som det brukar göra de gånger vi rider barbacka. Avalon fick flytta skänkelvikning från ena sidan till den andra och han flyttade bra. Ännu en dag har snart passerat och det har blivit lite plugg i form av uppgifter både före och efter stallet och blir väl lite läsning innan jag somnar. Tänkte att jag ser ett avsnitt av teen wolf innan jag öppnar skolboken också förhoppningsvis somnar man i god tid.

Markarbetespass en måndag, skoj!

Vecka 41 och denna måndag fick bjuda på ett markarbetespass för Avalon och det gick super. Plockade fram så det var tre bommar på långsidan och mittenbommen något upphöjd. Hade likadant på volten, tre bommar och mittenbommen var upphöjd på en sockerbit. Det var en bra inställning och han verkade tycka dagens pass var riktigt roligt, likaså ryttaren. A hade bra bjudning och han var riktigt duktig och skötte det på volten lika bra som det på långsidan. 


Cafeteriatjänst, ridtur och en kattunge

Cafeteriatjänst från 12-15:30 på dagens hundutställning på THF. Sen blev det en ridtur på hästarna och vi klarade oss hyfsat ifrån regn, kom en snabb skur men det var inte mycket och det tackar man för. Skjussade hem Elin och klart man måste säga hej till nykomlingen Svea. En söt liten kissemiss!😻


Säsong 6

En rätt lugn dag, inget stall och inge plugg. Efter ett långt uppehåll så har jag nu påbörjat säsong 6 av TW. Får se hur länge det tar innan man sett klart hela säsongen, är ett tjugotal avsnitt och alla är redan ute. Det är bäst så, för då slipper man den eviga väntan mellan varje avsnitt. Det räcker ju med att man fått vänta en evighet till det första avsnittet sedan det sista i säsong fem.

Uteritt för Avalon!

Riktigt segt att kliva upp idag för att bege sig till skolan men det blev en snabb skoldag. Vanligen har vi två timmars föreläsning men idag blev en mycket kort föreläsning, var klar efter bara 45 minuter så vi passade på att göra lite uppgifter innan vi åkte hem igen. Insåg även att vi gjorde uppgifter vi inte behövde göra, lite över ambitiösa kanske eller bara en miss men då kom man plötsligt fort fram efter bara några tal och ingen är väl gladare än mig för det!!
 
Stall vid fyrasnåret och en uteritt bara jag och Avalon idag. Madicken gick med när jag skritta fram och tog några bilder lite var som på den biten hon gick med mig. Red lite blandat i skog och på vägarna och det gick super, Avalon kändes glad och var hur snäll som helst. Jobbade lite skänkelvikning från sida till sida i både skritt och trav men gjorde även lite tempoväxlingar i alla gångarter. Riktigt bra tryck i galoppen idag och lyssnade väldigt bra på hjälperna, en duktig Avalon.

Skola, Birsta och stall...

Dagen från början till slut. Skola mellan 10-12 och sedan lunch innan knutarna tillsammans med Julia begav oss in mot equeen och sedan in mot Birsta.  Gick väl egentligen mest runt och kika men det blev inget fynd direkt, det enda var väl bed head som jag fick med mig hem. Hem och käka middag för att sedan åka till stallet. Avalon fick vila då det börja mörkna så vi tar en tur imorgon istället. Får avsluta med att säga grattis till Julia som faktiskt fyller år idag, grattis igen!


Onsdagens två ridpass!

Det blev stall redan klockan fyra idag då syrran från frörsta början inte skulle ha Boye idag men det blev ändring så Madicken red medan jag fixa alla stallsysslor bortsett från hönäten, det fick hon göra själv. Hönäten var väl egentligen mest för naglarna men det hade nog gått bra, allt annat i stallet har fungerat lika bra med långa klor, trodde det skulle vara betydligt svårare. Efter jag fixat stallsysslorna åt både Boye och Avalon så passade jag på att kolla lite när dem red bara för att jag hade den tiden och det är kul att kolla ibland också även om man föredrar att sitta på hästryggen själv. 
Mitt första ridpass för den här dagen var Kupido och det var dressyrtrim och det avslutades med att skutta över några småhinder precis de som vi hade på hoppträningen senare på kvällen. Fyra hinder på diagonalerna typ. Kupido kändes väldigt trött i början fast det var väl inte så konstigt när man ser att han står och blundar medan jag gör iordning honom. Han kom igång iallafall, vaknade till och i början satt han fast lite i sidorna, blev mjukare och mjukare. Känner dock att vi inte är tillbaka där vi var innan sommaren men det finner vi nog, känns tråkig att bara kunna rida honom en gång i veckan. Dock måste jag tillägga att ridskolehästarna gör det bra, med olika ryttare från lekton till lektion.
Hoppträningen med Avalon började lite sisådär men det blev bättre när vi kom igång och hoppa. Han tycker det är roligt att hoppa och gillar när det händer något, att hoppa banor är superkul och det behöver inte alls vara långa. När hästarna var framridna så hade vi en gemensam uppvärmning med två bommar strax innan för spåret. Började med att trava över dem och ett avbrott mitt emellan och sedan likaså i galoppen, galopp över bommen, avbrott och ny galopp. Sedan skulle vi variera antalet galoppsprång mellan två galoppbommar och det gjorde han det riktigt bra. A fick en del riktigt fina språng över hindrena också och med det sagt förtjänade han sina morötter efteråt.

Ännu en regnig dag...

Ännu en tråkig dag med nästan bara regn, så när det lugnat ner sig och var uppehåll så passade vi på att åka upp till stallet i hopp om att klara oss ifrån regn. Hade planerat att rida ut vilket vi gjorde och det kom lite regn men inte så värst mycket och inte är man gjord av socker heller. Vi klarades oss. Imorgon blir det hoppträning för den här killen och vi hoppas på att det blir lite banhoppning men vi får se vad det blir. Nu på kvällskvisten va vi in till birsta en sväng, jag visste vad jag skulle ha så det var precis som det ska vara. Åkte in, köpte byxorna jag skulle ha och åkte hem lika fort.


Ny vecka....

Det är måndag, andra oktober vilket innebär att det är en ny vecka och nya möjligheter. Dagen kunde väl ha bjudit på bättre väder iallafall från min sida. En dag som man kanske skulle tagit tiden till att plugga lite mer än vad jag har gjort. Det blev stall någon gång efter lunch och då var det ju bara att hämta in hästen som var mer än glad för att komma in från det usla vädret, det regna och blåste som aldrig förr. Red i stora manegen och det låg ett antal bommar framlagda så varför skulle man inte använda dem för. Red fram A först med mycket halter och bara start och stopp i princip, joggade fram på lite halvlånga tyglar och han verkade glad och framåt. Började sedan med att rida en åtta över en av bommarna, flyttade rumpan lite på den öppna delen och sedan tog jag lite galopp innan vi tog oss an och använde de resterande bommarna. Det blev lite bomarbete för Avalon och gladast blev han när vi avslutade med att lägga upp ena bommen på en sockerbit, han verkar vara hoppsugen.Hem och hoppa in i duscha för att sedan åka och göra naglarna för första gången i hela mitt liv. Det enda jag gjort förr är att måla naglarna så varför inte testa något nytt säg. Håller allt vad jag har, att det går lika bra i stallet med det nya naglarna men det återstår att se imorgon. 


RSS 2.0