MARIA LANG

Sista filmen av Maria Lang är sedd, Tragedi på en lantkyrkogård
 Det är dags att försöka sova, så man är frisk och kry till skola
 
 

seg söndag....

En riktigt seg söndag som jag inte riktigt orkar med, har typ legat och sovit då jag inte haft någon bra sömn inatt. Hunnit sett lite ifrån SIHS och nyss käkat skinksås och makaroner och har jag förflyttat mig till datorn för att bara ha något att göra. Fortfarande ont i halsen och snorig en hoppas jag orkar med den kommande skolveckan för här kan man inte ligga hemma och vara sjuk då man har prov och inlämning, får panik! Funderar på om man ska ta och basta när man ändå ska ta en dusch ikväll, innan Maria lang börjar.
typvärldensbästastevovvekärlektillhenne

kniv i halsen√

Ingen kul dag alls, ont i halsen som bara den och hatar att vara sjuk, typ det värsta jag vet. Sov alldeles för länge och när jag klev upp åkte jag och syrran till stallet då vi skulle rida Inigo och Amie, mockade och fixade hö först och sedan tog vi bara en skrittur då jag inte var så pepp på att rida. Har försökt att plugga vilket inte gått så himla bra, utan det kommer bli tight till veckan känns det, skulle behöva plugga svenska, matte och fysik men har ingen ork och ingen tid känns det som. Passade på att se 21 Jump Street som gick på tv:n och nu tänkte jag gå och lägga mig.
 

En kall fredag...

Fyra lektioner varav 3 språk lektioner, fast på svenskan körde vi land och stad då vi bara va 7 pers, på engelskan så läser vi, jag har nyss påbörjat att läsa the fault in our stars. Har inte sett filmen så det skall jag också göra, så man kan jämföra lite på bok recensionen. Blev grammatik på tyskan innan man sluta. Åkte och red på eftermiddagen och det blev en uteritt med syrran på Inigo och Amie. Hästarna skötte sig, det ända var väl att fet var lite halvkyligt med dem där minusgraderna som var men man överlevde ju så vad skall man klaga på?

ѕɴöɴ ĸoм..

ocн deɴ ғörѕvαɴɴ lιĸα ѕɴαввт..

Ponnyryttare idag...

Först skola och vår matte lärare är fortfarande sjuk så ingen matte och det är snart dax för nationella, känns mindre bra. Hade iallafall två lektioner med lärare och sedan labba vi på biologin utan Pelle. Åkte hem och bytte om för att sedan åka till stallet men först blev det ett stopp på simhallen. Red Doanld innan vårt u-sek möte skulle börja, lucia mötet blev inställt och nu blir det hem och se tv och käka middag!


MÖTE

Först u-sek möte och sen lucia möte direkt efter, inför årets lucia show. Ointressant men här kommer lite fler bilder från gårdagen ridpass på Rick31 som gick riktigt bra, duktig häst.
 

sent/tidigt inlägg?

Det beror ju på hur man ser på saken, gått i skolan som vanligt och inte haft det så jobbigt men lite segt kanske det gick, lyssnat på vår syo, fått engelska boken som jag ska läsa och får väl se om jag hinner läsa ut den och om den är bra. Hade även fysik och tyska också och sedan var det hem och byta om för att sedan åka till stallet, hoppning idag på schemat. Hann tyvärr inte hoppa något då det var andra som tog en väldans tid, lite synd då vi aldrig nästan får hoppar, man hinner inte få hoppa något. Tävlade ju i helgen ändå så har ju hoppat lite iallafall men Rick kändes faktiskt riktigt bra idag. Vi skulle reglera tempot på en båge först och sedan avsluta vi på en serie, det kändes bra idag och är riktigt nöjd med Ricken. Pappa och mamma var ju där och kolla också, så då fick de vara fotograf.
 

Dåliga bilder..

Det var bilderna jag tog i måndags när jag från kl 16:30-23:30 var på gladiatorerna. Det var finalen och vinnarna av gladiatorerna 2015 är korad, en kvarts miljon rikare också. Har varit på gladiatorerna när jag var mindre, har både sett dem i Sundsvall och i Stockholm och nu återigen. Tycker det var bättre när jag var mindre men det är väl förståeligt men herregud vilken tid det tog med allt, trodde inte alls att det skulle ta en sådan tid. Men nu måste man väl kolla när det går på tv:n nästa år, ifall man är med på något hörn. Fick tom några autografer, man känner sig som ett lite barn igen.😂

Godnatt alla💤
sista avsnittet..

På eftermiddagen så åkte jag och red Inigo på plan, hon kändes lite seg men ändå väldigt bra när man fått igång henne. Även hunnit sett sista avsnittet av Portkod, tyckte inte alls om slutet utan tyckte det kunde ha vart lite bättre, kanske att man skulle fått sett hur det gick för Hannes och Agnes. Om det blev något emellan dem men får hoppas på en till säsong istället. Efter jag sett portkod så blev det ju hollywoodfruarna och alltså gunilla, herregud alltså. Nu blir det lite lir på datorn innan ph börja.
 

En bra tisdag...

Inväntar skjuts hem från skolan, endast två lektioner, kemi där vi labba lite och idrott och det har varit en skit bra dag. Körde basket på idrotten, vilket var riktigt kul, alltid roligt när det är bra spel och ett plus i kanten om man vinner.


Ⓡⓘⓒⓚ ③①

 Foto: Nelly

Gladiatorerna...

Haft två lektioner på en måndag och det skall man inte klaga över, sen har jag varit och sett gladiatorerna och nyss kommit hem från det. Varit på gärde sen klockan 16:30 tills nu. Berättar mer den, ska se "ensam mamma söker" och "paradise hotel" först. Börjar inte förrens 12:10 imorgon endå.TÄVLINGAR OCH FÖDELSEDAGS FIRANDEN HELA HELGEN...

Haft fullt upp i helgen med klubbmästerskapet (KM) och firande av släkten, lördagen var det först hopptävling, skynda sig hem och duscha och familjen drog sedan iväg på 50-års fest uppe i övik och och det tog hela långa dagen. Söndagen (idag/igår) var det först dressyrtävling och efter jag tävlat och jobbat klart skulle vi hem och duscha för att sedan åka och fira vår moster på alnö. Så med andra dagen har denna helg bara varit tävlande och kalas firande. Så vet inte om jag skrivit hur det gått men tänkte väl berätta mer imorgon men nu skall jag sova, skola imorgon, som man ska orka med.
Vovven får stå för bild idag, hihi

Vinst i allrounden!

Vinst i allrounden
Två i hoppningen
Två i dressyren

KM i hoppning..

 
Foto: My

Fredag först...

FREDAG
Först var det skola, sen raka vägen till stallet för att rida ut en sväng på Inigo tillsammans med Annelie, red ner till ljusstorpsån och det var mycket läskigt. Det var spöken i skogen, vita papper efter vägen och motorcyklar. Inigo blev mer än laddad men hem gång vi och sen åkte jag vidare till nästa stall och smörjde, mockade, borstade åt Rick till hopptävlingen idag. När jag var klar kolla jag på lite Maggan träning tills Madicken sluta. Innan jag åkte hem gjorde jag och syrran klart provet till minihästskötarexamen. Somnade på soffan lika snabbt som jag kom hem.

LÖRDAG
Klev upp bra precis halv 9 och åkte till stallet när vi var redo för tävling. Rick var väldigt bra inne på framhoppningen, han sprang inte iväg för mig och det kändes bra fast det blir ju mer när det kommer hinder efter hinder. På banan blev han lite tittig just när han kom in så tog det väldigt lugnt mot ettan och sedan jobbade vi med halvhalter hela tiden och vi nollade i klassen, prisutdelning på KM i hoppning blire imorgon och sedan är det ju också dressyr imorgon som vi taggar till. Nu är jag påväg mot Ö-vik, skall på 50-års fest så hade!🎉Pirate kings🔫🔫🔫

Så jävla less på alla dessa spel förfrågningar, minst ett tiotal nya varje gång man ska in på facebook. Iallafall torsdagen har hittills varit rätt bra ändå. Labbade på kemin vilket gick rätt fort och så, gick tungt på matten och sedan blev det maffia eftersom biologin var inställd. Avslutade med fysik och där var  det en genomgång och film. Nu blir det hem och slänga på sig ridkläder och dra till stallet.Två skavsår och en blåsa✔️

Markarbete idag och på en häst det var ett år sen jag red sist men till helgen är det ju KM och då gör vi ett försök för att vinna tillsamman. Dagens ridpass gick väl lite halvt sisådär, han är jävligt stark och blir väldigt lätt framtung och det där attans vänstersvängarna är extra svåra. Det gick inte skit dåligt utan han var riktigt bra i mellanåt men kanske ångra jag mig att jag ska tävla honom ändå efter dem här skavsåren. Här är en liten skiss, gjorde några olika baner.
Nu efter att ha sett paradise hotel så blir det faktiskt studio paradise bara för att lixom. Det är konstigt att det bara är killar som åker, tjejer glider på en räkmacka rakt igenom.Trött tjej...

Efter en skoldag med fem lektioner så är jag alldeles trött, att gå från svenska till engelska gör mig inget men när vi sedan har matte och sedan fysik. Då blir det alldeles för mycket tänkade hit och dit med alla formler och bokstäver som anges vara ett värde och en massa annat. Det blir kaos i hjärnan helt enkelt och man fattar tillslut ingenting, vilket leder till att läraren får hjälpa en på varenda uppgift typ. Klart man avslutar dagen med ytterligare ett språk, tyska och idag var det grammatik på schemat. Skall ju läsa en bok på engelskan nu i några veckor eller så, hade tittat ut sex olika böcker jag kunde tänka mig läsa men INGEN av dem sex fanns, varken på skolans bibliotek eller i timrå. Ikväll blir det markarbete på RIcken, hoppas det går någorlunda bra för att vi hoppas ju på ett bättre resultat iår.

 

1 mål ➥ 1 ribbskott ➥ 1 vinst

Brist på rubrik men vad gör det lixom, närå men tisdagen har snart passerat och den har faktiskt varit chill om jag skall beskriva dagen med ett ord. Börja 10:20 med matte, därefter kemi vilket var en riktigt skön lektion, gjorde först lite uppgifter och pratade sedan om råttor och andra saker, vi bytte helt ämne och läraren likaså. På idrotten var det bara halvklass idag eller det var bara vi "naturare" och vi börja med att spela lacrosse, vilket gick riktigt dåligt men sen bytte vi till fotboll och där vann ju vi. Idrotten var och är helt klart skolan höjdpunkt och det kommer va tråkigt i trean, att inte ha idrott men får väl se vad jag gör åt saken man är ju lite sugen att välja till det men vi satsar först och försöker med ridning om det blir av. Innan jag åkte hem från skolan så blev det först en sväng till posten i stan för att lämna några burar från tidningen och efter det kunde jag åka hem å byta om för att sedan åka till stallet och rida med Annelie. Vi skrittade ut en sväng i skogen först och sedan avslutade vi hästarna med lite trav och galopp i paddocken, Inigo var riktigt seg idag så man fick driva på i varje steg.
När jag väl hade landat hemma blev det käk (schnitzel) till Svenska Hollywoodfruar, därefter passade jag på att se inte ok och sen såg jag portkod innan paradise och nu avslutas dagen med serie!

Naturen inställd...

Frågan är varför vi aldrig får reda på något i tid? Och med det vill jag säga att jag hade kunna tagit två timmars sovmorgon idag istället för att se på serie på skolan. Fick börja 10:20 istället för 8:10, då Pelle var sjuk och naturen blev inställd. Inte för att man blir ledsen för en inställd lektion men hade man vetat det åtminstone 20-30 min tidigare. Så hade man kunnat komma senare till nästa lektion. Hade endast två lektioner idag, fysik och matte, tyskan tog jag tidigare vilket var 15 minuters film och sen fick man sluta. Här ska jag inte klaga utan är nöjd att jag kom hem tidigare än schemat. Hade inte orkar med 4 timmars hål för en lektion i 30min, aldrig!


 

f i n a s t e E L F♡

 

The Vampire Diaries S06E07

Bilden säger allt, dax för senaste avsnittet av TVD 

fredag den fjortonde...

Denna fredag började ju inte så jätte bra om jag får säga det själv, hade ingen skjuts till skolan och ingen svarade i telefon men fick tillslut tag på morfar som var snäll och kunde skjutsa mig. Kom väl lite sent men läraren måste ha kommit bara nån minut innan för hon skulle vara sen till idag, så missade i princip inget. Det var fysik lektion först och sedan svenska och matte, en kort lunch och återigen språk, först engelska och sedan tyska. Samma lärare på det två sista lektionerna och på tyskan blev det såklart fika som var passande till lite serie, ett kanon avslut på skolveckan.
När jag kom hem så slappa jag i soffan och gick sedan ut och krattade en kort stund innan jag åkte och hoppade Inigo, just det det blev lite hoppning för henne eftersom det var ett tag sen sist, hade två hinder på långsidan med 21 meter emellan och sedan en 5 och halva, plus ett litet sockerbitshinder på kortsidan i volten. Sedan åkte man till nästa stall, skulle haft sista delen av mini-hästskötarexamen men det var ingen där så vi passade på att påbörja att göra slutprovet. Nu blire idol och käka thai...
 
 

På motorvägen...

Inte hunnit varit hem något idag efter skolan utan direkt när jag sluta åkte jag upp till THF, provdatum till min-hästskötarexamen är nu upphängda och Madicken red även Romeo och sedan åkte vi till Nästa stall. Hos Inigo och Amie skulle det mockas och packa hö bara. Nu är jag äntligen påväg hem, blir väl att käka och sedan plugga, har lite grejer som skall vara klart till imorgon så här är de aldrig vila.

2 av 4 skoldagar✔️

Hälften av skolan är gjord för denna vecka och idag varade skoldagen från 11:30-16:10, därefter åkte man hem käka och drog till stallet. Mockade, packade hö och red Inigo lite lätt, jobbade lite skänkelvikning och gjorde några framdelsvändningar. Åkte sedan till stallet för att ha ett möte, mötet varade lite längre än väntat, kom hem till nio. Passade på att se lite tv "she got the look" och sedan var det paradise och det pågår fortfarande, vi får väl se vem som ryker i parcermonin. Sedan blir det ner och duscha och sen lite serie.

M e i c i e f y l l e r 1 0 å r !

Det är klart att hon bestämmer allt idag, rätt bra endå att vara ledig på hennes födelsedag, älskade hund!

S T U D I E D A G . . .

Fan vad skönt ändå, en ledig dag från skolan men synd att det inte var någon annan dag bara. Tisdagen som är den bästa på hela veckan, endast tre lektionen och varav en är det roligaste på hela veckan, idrotten såklart. Hade suttit fint med en ledig dag på fredag eller måndag/torsdag, vilken dag som helst förutom tisdag men vad kan man göra åt saken lixom. Blev thai till lunch vilket var riktigt gott och sedan har man varit ute och krattat på tomten, så nu äre snyggt👍

11/11-2004, älskade vovve♥

Alla borde ha en Meicie i sitt liv, den allra finaste vovven!
Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det faktiskt Meicie´s födelsedag, hon blir 10 år idag och vi är lyckligt lottad som har hon i vår närhet, världens bästaste hund helt enkelt. Det ska firas med hennes favorit maträtt, mosbricka med korv.
 

ⓂⓄⓃⓉⒶⒼ

Fullfart denna måndag, skola från 8:10-15:20 och sen firade jag med lite tårta för att vi har studiedag tomorrow, hur bra som helst asså. Kom hem för ett tag sen från mormor som hade tårta, åt ju ingen igår där så vi åkte dit idag istället. Nu dunkas de musik alldeles för högt och jag överväger ifall jag ska kolla på det sista avsnittet av supernatural på säsong 6, så jag kan börja se säsong 7 imorgon förhoppningsvis. Jag kanske ska passa på så att jag hinner se supernatural innan glamour börjar.
Måste säga att jag är riktigt nöjd över denna bild, tagen av min iphone 4s, ta mig tillbaka...

Grattis bästa pappa!

 Det är söndag, sista helgdagen å även farsdag på det och skola imorgon, inte kul! Sov till 12 idag, gick ner och duscha och åkte sedan upp till farmor och farfar, bjöds på smörgåstårta åkte hem en snabbis efter innan vi åkte till mormor och morfar där vi var bjuden på middag, nu sitter jag hemma i soffan och ser på Maria Lang. Efter det blire lite plugg, aldrig vila👊

Suzuki


Inga älgar idag inte...

Syrran och jag hade bestämt oss för att åka och kika lite på hopptävlingen idag på Timrå, såg först lite tävling och vid halv 10 åkte jag och red Inigo. Jag och Annelie tog en sväng ute i skogen och nu skall man byta om så att man kan åka in till birsta och hitta någon farsdagspresent. Igår tog ag även bort det gamla skinnet på min fina tå och se så mycket bättre det blev.
FÖRE
EFTER

Idol tittande..

Fredag idag och började 8:10 med fysik och svenskan därefter var inställd så då passade vi på att köra maffia efter många om och men. Sedan hade jag tre lektioner till och sen fick jag helg från skolan. Åkte till stallet 16 och red ut på Inigo och det gick ju bra tills vi hade sista backen upp till stallet då det stod två älgar mitt i vägen som inte ville flytta sig i första taget. Inigo visste inte vart hon skulle ta vägen och sedan var det raka vägen till nästa stall för att ha "minihästskötarexamen". Nu sitter man i soffan och kollar idol, lite fredagsmys ska det ju vara.

Alldeles för mycket matte..

Inge sovmorgon idag heller utan åkte till skolan klockan åtta och pluggade matte ända fram till 10:30, 2 och en halv timma. Sen var det kemi och därefter hade jag 2 timmars prov, därefter fysik och sedan fick jag åka hem med min hjärna som var kaos med allt räknande. Bara räknat hela dagen, inte haft någon genomgång eller haft en vilopaus och kanske det är därför jag somna när jag kom hem. Blir nog svårt att sova inatt då jag är pigg nu men blir lite serie nu, tänkte se The Originals.

I forgot...

Tänkte blogga direkt när jag kom hem från stallet men käkade middag och såg bonde och glömde helt bort det. Blev ett par pogram efter varann som jag såg på och nu ska man sova för att kliva upp tidigt imorrn för en skoldag med vanliga lektioner, dock ingen biologi då vi ska ha ett längre matte prov. Annars ser dagen ut som en torsdag brukar göra med kemi, matte och fysik.
Hur gick ridpasset då? Jo men det gick faktiskt hyfsar bra, han blev lite seg och försökte bara att slamsa runt för att slippa jobba. Började först och red lite framdelsvändning och sedan över gick vi till skänkelvikning och därefter till slutna. Vi skulle jobba skänkelvikning/slutna på medellinjen, när Kupido gjort och fattat vad han ska göra så blir det kaos. Stundvis så var han riktigt fin men vi skulle vilja att han var det från start men det tar sig.

All day long...

Idag hade vi en valfri dag då vi fick jobba med vad vi ville så att jag passade på att plugga lite matte inför provet imorgon, suttit med matteboken från kl 9-15 och känner mig alldels slut i hjärnan. Det vill säga att det är slut pluggat matte för idag garanterat. Nu ska det fixas lite käk och sedan drar jag till stallet och rider, står slutna på schemat idag och vi hoppas allt går som på räls. Jag känner att det skulle vara sjukt bra eftersom jag är rätt trött efter dagen, hela skolan hade typ utvecklingssamtal idag men jag har inte fått någon tid och dessutom var Pelle sjuk så det får väl bli den kommande veckan istället.
 

Skola➡️stallet➡️serie

 Hemkommen från allt, först skola där jag hade 3 lektioner som en vanlig tisdag brukar innehålla, matte, kemi och idrott var ämnena. På matten var det typ genomgång hela lektionen, labbade på kemin och idrotten tillbringades på ett par skridskor också blev det lite match. Sen vänta man på att pappa skulle hämta mig, efter 1 h och 30 min så kom han efter att ha varit på ett möte som var lite längre än vad han trodde. När jag kom hem var det bara att slänga av sig blötkläderna för att byta om till ridkläder så att man kunde åka och rida på direkten. Nu har jag landat här hemma och sitter i soffan och gör ett inlägg från mobilen som blev alldels blöt efter ridpasset. Red Inigo på plan och körde ett dressyrpass i detta väder. Alldels blöt efteråt som ni kan förstå men vad fan, ingen har väl dött av lite regn/snö. Vi håller tummarna för att det inte ska regna resten av veckan men för min del behöver det inte snöa heller. Nu blir det lite Portkod, "luckiest girl"👌Terrängträningen...

Lite fler och nya bilder sen terrängen jag var med på Inigo den 26 oktober.

Foto: Charlotte Willén   
 

somna i soffan...

Skolan är redan i full gång och jag var så trött från första stund när jag kliv in i skolan, hade 3 LÅNGA lektioner och det var alldelst för mycket för mig idag. När jag väl kom hem så somna jag i soffan direkt och gud så skönt det var. Precis innan jag flyttade rumpen hit till datorn så såg jag stjärnornas hoppning och Wilhelmsson kommer ej vara med så nästa vecka kommer Ravelli.
 

NoVEMBERLoVET...

Då var det måndag igen och dax att hoppa ur sängen för att göra sig iordning inför skolan, det ända som känns skönt just denna måndag är att det är en vecka kvar till nästa och dessutom att min tyska lektion är inställd. Eftersom min sista lektion (tyska) är inställd så får även lilla jag gå hem två timmar tidigare som vissa andra i min klass gör vanligtvis och det gör mig inte mindre glad för att jag inte har någon på onsdag heller, ibland har man ju lite tur också. Den inställda lektionen kommer förmodligen ersättas med lite matte plugg för min del, prov på torsdag om jag inte är helt ute och cyklar.
Man måste bjuda på lite sommarbilder så att vi inte glömmer bort att kommer alltid tillbaka..

⚽️Allsvenskan 2015...

Bättre avslut på lovet gick nog inte, nästa år blir det allsvenskan för GIF Sundsvall, fan vad nice. I Matchen blev det 0-0 mot Landskrona men det fick fortfarande en säker plats till allsvenskan inför nästa säsong och likaså Hammarby, medan Ljungskile får kvala mot Gefle. Nu efter att jag har varit på giffarna så blir det raka vägen att åka på kalas hos kusin men först hämta upp syrran och mamma
  Bra avslut på lovet👌
 

Ö V E R L Y C K L I G !

Alltså var ska jag börja, hann inte se The Vampire Diaries i fredags när det kom ut eftersom jag var på stallet hela dagen och jag har helt enkelt inte haft tid. Iallafall så är jag överlycklig efter att ha fått sett detta nu, som ni kanske förstår och jag antar att ni som ser serien, redan har kollat och vet att Damon is back! Alltså äntligen, nu kommer det bli nice men Elena får dissa sin "blivande" pojkvän och får se till att få tillbaka alla minnen med Damon, alltihopa. Kan inte förstå att man kan bli så otroligt lycklig över en serie men det måste jag faktiskt vara ärlig och säga att det är jag. Jag är glad och pepp så nu blir det först de senaste avsnitt av the originals och därefter blir det supernatural, måste ju försöka att komma ikapp det som går, ett par säsonger kvar bara. Som ni förstår så är THE VAMPIRE DIARIES en serie som jag garanterat rekomenderar för alla, inget man bör se utan måste, den är bäst. 
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌█████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌┌┌┌██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌┌┌┌┌┌████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌█████████┌┌
 ███┌┌┌┌█████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌█████┌
 ██┌┌┌███████┌████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌
 ██┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌█████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌███┌┌┌┌┌┌┌████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌┌████████████┌┌┌████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌███┌██████┌┌┌┌┌┌┌████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌┌████┌████┌██████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██┌
 ┌┌┌████████████┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███┌
 ┌┌┌┌██┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌███████┌┌┌┌┌┌┌███████┌┌
 ┌┌┌┌████┌┌┌┌┌┌████████┌┌┌┌┌┌┌┌████████┌┌
 ┌┌┌┌┌████████████┌┌┌███┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌███┌█┌█┌┌┌┌┌┌███┌┌┌███┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌███┌┌┌┌┌┌█████┌┌█████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌██████████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌██████████████┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌
 ┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌┌

det börjar ta slut....

Inte långt kvar till skolan börjar efter en veckas novemberlov, veckan har gått alldelst för fort och jag känner att jag skulle vilja vara ledig till efter jul någon gång, haha. Nemen ärlig så känner jag mig less på skolan just nu, det är inte jätte mycket men det går jävligt snabbt det vill säga att man måste hänga på hela tiden och man kan absolut inte vara borta en dag från skolan asså. Tur jag sällan blir sjuk men alltså det är ett riktigt snabbt tempo och vi har jobbat med ett stort område på matten som vi har prov på torsdag, veckan som kommer och jag känner typ att jag inte kan någonting alls, hundra saker man ska hålla reda på. Det ska vara bokstäver hit och bokstäver dit, en uppgift tar en sida eller två typ och sen finns det en chans på att man räknat fel, då tappar man hoppet. Fast nu ska jag sluta skriva för jag tänkte inte göra ett inlägg om matte, jag ska verkligennjuta av sista ledigheten nu. Morgondagen är planerad, först blir det GIF match och sedan ska man åka och fira två kusiner som ena fyller år imorrn och den andra på tisdag. Just nu har jag inte ett dugg att göra, så himla tråkigt och jag vill verkligen inte plugga och det tänker jag inte heller göra, det gör jag snart hela dagarna igen!
Ett sommarlov hade inte vart fel nu, sommaren kom tillbaka..

Halloween övernattning....

Alla sover nu och jag har alltid lika svårt att sova, spelar ingen roll om jag är trött eller inte men kan ärligt säga att man blir rätt slut i kroppen efter en kväll med över 30 ungar som har energi som bara den, död dagen efter. Har haft fullt upp sedan start full speed på 33 barn, hunnit med en massor såsom kört flagglek, spelat kort, spökhistorier, spökrunda, gulagången och det är ju klart att öronen är halvdöda när man kommer hem efter att barnen skriker sig hes. Fast det visar väl bara att vi klarat av att skrämma allihopa och det skall ju varit läskigt på halloween. Tror alla eller det flesta här tycker att det varit en rolig och lyckad övernattning och det bästa för det flesta är ju att bli skrämda och det är likaså för mig fast att skrämma dem, haha! Har varit allt från gråt till skratt och sover varenda en här inne och även jag ska ta ett försök, känns osäkert men det skall nog gå. Ny dag imorgon trots allt men innan jag lägger mig tänkte jag berätta  lite snabbt vad jag hunnit gjort innan övernattningen. Faktiskt hunnit rida Bonny innan och hon var mycket piggare idag, kanske var det för att det var hinder var framtagna som några hoppa och att det var massa hästar samtidigt. I Torsdag då jag red henne sist så red jag alldelst själv vilket var mycket lugnare. Inigo och Amie fick vila idag så i det stallet blev det bara mockning och fodring.

RSS 2.0