Fotboll och hästar...

Vakande halv 7 som alla andra vardagar  och åkte till simhallen städade träningshallen. Efter vi var klara åkte jag hem och bytte om för att döma fotboll och sedan brassade jag iväg till fagerviksfältet för att döma lite fotboll. Det är ju mitt Norden eller Mid Nordic cup nu tors-sön och idag hade de glömt att sätta ut domare på matcherna så man fick hoppa in och döma sju matcher så lite mer cash till mig och det behövs. Efter att jag dömt alla mina matcher som skulle dömas så tog jag moppen vidare till stallet. Blev bara två hästar för mig idag då jag spenderade hela min förmiddag på fagga. Först ut var Lagos och sist Kajtek, Lagos var väldigt fin idag måste jag säga det är bara lite synd att han dör av, vi får jobba upp kondisen. Kajtek var snäll som alltid men stel som en pinne och han gör inget gratis, vi fick jobba lite med bjudningen också så lat som han vill vara. Det är väldigt många fixar bland våra ridskolehästar och det verkar så pass lika att det tar fel på dem, själv tycker jag inte att det är ett dugg lika fast man känner väl dem för bra eftersom man ridit dem alla så pass mycket.
Lagos
Kajtek


Många hästar

Något ont i sittbinen jag har, efter att ha ridit fyra hästar varje dag sedan tisdag så känner man sig lite trött. Imorgon blir det bara tre hästar, lika så lördag. Idag började jag med Prymus som skötte sig,  sedan blev det Anastasia och sits ut sv ridskolehästarna var Suzuki. När vi var var klara på ridskolan åkte vi vidare till Söråker, och då blev det ett pass på Abel. 





Klockan ställd...

Det väntas en lika lång dag imorgon som de varit sen måndags, efter jobb så blir det stallet för att rida. Yes de närmaste dagarna har sett lika ut, men i helgen ska jag ta lite sovmorgon och vila upp mig så gott det går. Orken tar slut i kroppen och idag efter alla fyra hästar var ridna så kan man erkänna att man kände sig alldeles matt. Det blev dock en perfekt middag, thai från sörråker och det blir lite rester till frukost imorgon. Kan aldrig bli så bra när man äter thai till frukost, nu skall jag se klart avsnittet av the originals för att sedan sova.



Supernatural, säsongsavslutning!

Då var man ikapp serien och nu är det bara den eviga väntan på nästa säsong och den kommer man inte kunna se på swefilmer eftersom den sidan stängs ner imorgon den sista juli men jag hittar nog någon annan sida att se på, man har ju ett urval att välja mellan och tur är väl det. 

4 hästar idag med....

Vaknade halv 7 och åkte till simhallen och började städa omklädningsrum osv, sedan fortsatte vi att göra klart nere i källaren. Efter vi var helklar på simhallen för dagen blev det stallet, idag var det en mindre ridskolehästar att rida. Vi började med en skogstur tillsammans med syrran och Kikki med Lagos, Prymus och Sky. Sedan blev det ett dressyrpass i paddocken på Rick och därefter ytterligare en uteritt på Tibor. Därefter åkte jag och syster ut till sörråker för att rida i ett annat stall, där Sara har sin häst. Vi red i paddocken och Åke var väldigt snäll, blev rädd en gång då han blev lite överraskad när det kom en människa med skottkärra. Han var lite seg så man får påminna honom att inte tappa farten men han kändes väldigt lydig och är faktiskt en rolig häst att rida.



Osedda bilder


Dagens hästar




Idag var det Prymus, Romeo, Donald och nya Romeo som jag hann med. Nu blir det Prymus resterande dagar då de andra går läger, också finns det någon storhäst till mig, kul😊

Hästarna ridna√

Då fick vi vara klar för dagen och idag fick Anastasia vila då vi andra hästar fick stå igår. Vi började med att jobba på morgon nere i källaren, vilket rullade på relativt bra. Sedan for vi och red nästan alla ridskolehästar, alla är nu skodda alla är under igångsättning. Började med Lagos som fick sig en ny sadel idag och trivs han bra i den får vi byta träns så att det matchar med sadel som nu blev brun. Han var mycket lugnare än gårdagen men alla hästar de rätt slöa ut, det är inga bus än så länge. Sen var det första ridturen sen betet på Prince, Kupido och Rick och de skötte sig utomordentligt alla tre. Nu efter att vi motionerat ett flertal hästar så hoppar vi in i duschen innan vi åker och äter middag som vi blev bjuden på. 



DEN TRÅKIGA NYHETEN...

Det är med sorg jag berättar att swefilmer ska stängas ner, så himla tråkigt då det är där jag ser många serier som jag följer och en del som inte går längre. Det är lika bra man passar på att se för snart finns det inte mer, det är ju lite tråkigt att man inte har någon tid över just nu, det är jobb och sen direkt till stallet för att rida. Jag hinner inte med mig lixom och det är bara att härda trots att man inte känner sig helt hundra återställd sen jag låg sjuk förra veckan.
 

P r o m e n i x . . .

Runt halv tio tiden igårkväll bestämde vi oss att åka ut en sväng och ta en nypa friskluft. Åkte till smacken och gick över "nybron" för första gången iallafall för mig. Tog en promenad såhär på kvällskvisten och nu är det dax att sova. Morgondagen har ett schema, först jobb och sen rida och jag känner mig just nu mycke ser i halsen igen, vilket inte är okey!



Dagen

Nu är man ganska så trött, upp tidigt för att jobba sedan raka vägen till stallet där fyra hästar skrittades, eller rättare sagt fyra ponnysar. En Elf, en Donald och två Romeos. Imorgon blir det lite trav, då ska dessa ridas, förutom Elf då han går med på lägre men har andra som ska ridas också, så imorgon får Prymus komma igång lite också! Ska försöka ta lite bilder, men man hinner inte riktigt med. Kanske att mamma och pappa agerar fotograf någon dag :)
 
På kvällskvisten så blev det en liten prommis med familjen och är nu hemma.  Nu ska Grand Prix anmälas! 

Hästarna motionerad, check√

Började tidigt imorse med lite jobb, först lite städning och sen blev det lite jobb nere i källaren med lite muttar som skulle skruvas på. Så det blev lite klättra stege och fy vad jag tycker det är obehaglit, allt gick ju typ bra tills man skulle gå ner det är då jag är som mest rädd. Imorgon fortsätter vi med skruvandet. Jag och syrran har även varit och motionerat lite hästar på ridskolan, det blev väl fyra var idag och det fick bara ta en lugn skrittur i skogen som en liten mjukstart. Ridskolan börjar ju redan nästa vecka och hästarna måste ju börja arbete, här slappas inge. Dagens hästar blev Tibor, Kajtek, Lagos och även Anastasia, Tibor är den häst av dem som är stått lite längre här på ridskolan medan Kajtek kom ju med lasset innan Lagos och Lagos kom bara nån vecka innan betet medan Anastasia är en privathäst som ridskolan nu skall låna. Så just nu är det ett par stycken som går under namnet "nya hästar" och samtidigt är det väldigt mycket fuxar just nu, många som inte håller koll vem som är vem.
Tibor 
Kajtek 
Lagos 
Anastasia

:)

Nu har äntligen hästarna kommit hem, så imorgon efter lite jobb drar vi iväg till stallet för att motionera några, alltid lika kul. 
 
 

D u b b e l b r ö l l o p

Känns som dagen borde vara över snart men jag antar det blir så när man kliver upp tidigare än vad man vanligtvis gör. Vilket har lett till att jag sett klart ännu en serie på det hör sommarlovet, nu har jag sett klart hela Gossip girl och det blev ju dubbelbröllop där på sista avsnittet precis som jag anat, dåligt slut om jag får säga det själv men får väl skriva en egen serie snart. Nu får man kolla om man hittar någon ny eller vänta jag har ju ett par som väntar. Den stora frågan är bara vilka man ska se först, det gäller att prioritera den bästa först, har du också sett Gossip girl, gillar du den?

XO XO, Gossip girl

Det börjar lida mot seriens slut, hur skall detta sluta....



Hoppläger 2015

 

Min vän

Saknar dig min finaste vän! 
Finns verkligen inte ett spår efter han på internet, söker och söker men ingenting hittar jag. Jag vill ju hitta han bara för att veta att han det bra, men det känns omöjligt. Finaste Aron W, du är mer än saknad....

Kyckling med kokosmjölk, smarrigt👌




Snart....

Imorgon kommer de efterlängtade ridskolehästarna hem, äntligen. Snart är vi igång igen, mycket nya förändringar, bland annat kommer vi att få en ny ridlärare, spännande.
 
Förhoppningsvis blir det lite ridning innan ridskolan drar igång. Så vi kommer i form igen, vilket vi egentligen borde vara med tanke på att vi var iväg på kurs. 
 
Här kommer det en bild på Mac som Elsa har tagit! 
 

På bättringsvägen

Hur mår man idag då? Jo men nog måste jag säga att jag mår bättre även fast jag inte känner mig helt frisk än, fortfarande snorig och ont i halsen men betydligt bättre och det är jag glad för. Dagarna går rätt segt när man är hemma och inte gör något vill säga, ser lite serie, ska försöka ta tag i kraften jag har kvar inom mig och dammsuga rummet då det också behövs göra. Klockan tickar på och efter att man dammsugit förtjänar man att vila sig lite. Tur man har kissen som kan ligga och mysa med en och att det inte bara är jag som ligger och slappar. Måste försöka orka att ta oss upp till betet också, hästarna kommer ju hem från deras lilla mini semester snart och snart börjar ridskolan. 

snart kommer dem hem...

 

Hoppspecial på Näset ! !

Det är alltid lika roligt att åka till Näset och det börjar bli ett måste, det är väldigt lärorikt samtidigt som det är kul att träffa nya som gamla kompisar och att få spendera hela dagar med de varelser man tycker är underbarast på denna jord. So amazing och att bada med hästarna är något alldeles extra, hoppas det blir någon till tripp till näset innan detta år hunnit tagit slut. 

I hopp om att bli frisk....

Vanligtvis så klarar jag mig jäkligt bra ifrån att bli sjuk om jag får säga det själv med andra ord så blir jag sällan sjuk men det kanske inte är till någon fördel för mig? Nackdelen med det verkar vara att när jag blir sjuk så är jag sjuk och jag blir sängliggande hela långa dagar. Så här ligger jag och ser lite serie när jag orkar för det är knappt så att man orkar sträck kolla flera avsnitt efter varann. Jag är helt slut i kroppen och man är helt off men jag hoppas jag inte är sjuk i typ en månad som i julas, det är bara att härda ut.

inte kul....

Har inte blivit nå bättre sen igår utan är lika snorig, alla ljud hörs tusen gånger starkare, huvudet bankar och i halsen har jag blivit sämre. Inge vidare kul, orkar sitta vid datorn ett tag sen blir det sängen igen så jag tänkte att jag passade på att skriva ett kort inlägg. 
Ska ladda upp lite bilder från hopplägret så fort jag mår lite bättre, så håll ut....

h e m m a . . .

Vi kom hem ganska sent igår, det var ju vår sista dag ute på Näset och idag efter 3 fantastiska dagar har jag blivit sjuk, det var inget jag önskade direkt. Sov inge vidare inatt vilket resulterade till att jag klev upp väldigt sent. Jag är väldigt glad att jag orkade med alla dagar på Näset och blev sjuk så fort jag kom hem men nu ska jag försöka bli frisk så man kan döma fotboll nästa vecka.  
 

Hoppkursen i bilder

 

Två timmar till tävling....

Sista dagen är kommen och idag tar lägret slut tråkigt nog. Hade ett ridpass imorse vid 11 tiden och åt lunch, spelat maffia sen dess typ. Nu är det slut spelat maffia och dax att gå banan så fort det sluta regna. Tyckte inte det gick lika bra på dagens ridpass innan lunch som det gjort tidigare men det blev bättre och bättre. Det gäller bara att jag måste vänta på honom och ta halvhalter typ hela tiden så det inte går för fort.

FYS & MAFFIA

Efter middagen hemma hos Maggan så hade vi fysträning med nån Maggan fixat hit. Körde i ridhuset pga vädret ute vilket var synd. Det var ju inte så kul att ligga ner och hålla på med övningar i manegen med all sand och bajs, kanske lite torkat kiss, ner med håret. Duschen efter var välbehövd men fysen räckte inte, utan efter fysträningen var det dags att köra flaggleken men vi vann ju och det är det viktigaste. Käkade därefter lite marängsviss och sen blev det duschen och sen kort eller snarare maffia. Har kört maffia så mycket så jag faktiskt börjat lessna, vem hade trott att jag skulle göra det? Nu blir det lite musik i öronen och sedan försöka sova, sista dagen imorgon och då väntas ett ridpass på morgonen och sen skall vi vara med på pay and jump som de ska ha här på klubben. Håller tummarna att det blir bra väder, efter båda ridpasset idag började ju att regna och regn är det sista vi vill ha. God natt allesammans!




Middag innan fys...

På eftermiddagen hade vi ett till ridpass, då var det hoppning på schemat. Hoppade tre kombination, bågar, vattenmatta och även vattengrav. Allt gick väl bra förutom på trippeln men allt kan inte vara bra. Kahlua kändes piggare på andra ridpasset och han var taggad till tusen. Innan middagen så var det mockning på hög nivå, tog sin tid och fordring osv. Till middag blev det grillat hos Maggan och nu efter det väntas fysträning.
Det kommer bättre bilder när vi kommer hem men dessa är tagna med mobilen från kameran😜


Lycka är att älska hästar

 

Lunchpaus...

Nyss käkat pommes och remouladsås och vi har haft ett makarbetes pass innan lunch. Jobbade lite öppna och lite bommar på volt, hoppade vattenmatta samt bunkern och Kahlua (Kalle) blev bara bättre och bättre när vi jobbade med öppna i alla gångarter. Han är lite svårare i högervarvet men han var riktigt duktig på bommarna i dag.
Kahlua säger hej från boxen👋 

kärlek till hästarna


Måndag, första dagen✔️

Vaknade redan klockan sex idag redo inför att åka till Näset. Började med att se ett avsnitt av Gossip Girl innan jag käkade frukost. Vid kvart över 8 så börja vi åka och här skulle det börja vid halv 10 och vi var ju här en bra stund innan. Det började med att vi fick bekräftat vilka hästar vi skulle ha och jag fick en d-ponny vid namn Kahlua kallas Kalle.  Vi började med ett dressyrpass där vi fick känna lite hur dem funkade. Det är mycket fart på Kahlua och lite klurigt att få ihop galoppen men måste säga eftersom det är första dagen så tycker jag det gått över förväntan. Eftermiddags passet var lite mer markarbete/hoppning och det var lite galoppbommar, upphöjda på en volt och sen la vi till ett hinder på där sista bommen var på galoppbommarna. Min lilla pålle hade inte gått över några bommar här förut och det var lite tveksamt första gångerna men sen var det inge mer med det. Sen blev det kyckling och spagetti till middag, super mumsigt och lite mentalträning. Därefter blev det lite bad med ponnyerna, Kahlua tyckte det var roligt att få bada och så himla kallt var det faktiskt inte, det mesta jag badat i sommar förutom i vår pool då. 
Kahlua👆
Jag & Lucy👆


Höjdpunkten på sommaren

Att åka till näset på sommaren är ett måste numera. Fast man blir äldre så blir man ett barn på nytt då man får komma bort några dagar och tillbringa tiden med härliga hästar och härliga vänner som vi fått under alla år. 

Alltid lika kul att fara dit, imorgon väntar ett tredagars läger "hoppspecial" spännande! 



Kinamat dagen innan vi far....




Dax att packa inför....

Då var det tid för att packa inför det kommande dagarna på Näset, det enda jag hoppas på att ha tur med är vädret. Tycker det har varit alldeles för mycket regn nu och vill vi ha sol men samtidigt vill vi kunna rida ute utan att dö av värme. Men hellre värme än regn för det kommer säkerligen bli ett par roliga dagar, det ser vi till att det bli. Ridkläder och sovgrejer är nerpackad och nu har jag tagit en kort paus som vanligtvis varar längre än vad man tänkt, gud vad jag hatar att packa, det är något av det värsta jag vet och man packar alltid för mycket med sig men bättre det än för lite. En gång glömde ju syrran ridbyxorna hemma, det var ju inte något jätte problem då det löste sig. 

Kajtek

Kajtek är en snäll fux född 2004 och kom till ridskolan tillsammans med hans bästis Aron när Maestro och Bonny lämnades tillbaka. Tänkte bju på lite bilder från att han kom till nu idag, han kom till ridskolan 2/3 2015 och står fortfarande kvar. Han är en riktigt seg häst och vill röra sig så lite som möjligt typ men han kan om han verkligen vill. Måste bara komma in i gänget lite bättre än vad han gör nu men han saknar sin kompis Aron som bara försvann eller fick åka tillbaka.
 

då var det helg....

Fredagen är här och en vecka med jobb är också över men det blir fortfarande tidiga mornar då vi drar på hoppkurs/läger till Näset. Det ska bli roligt att få hoppa lite, har inte blivit nå mycket ridning på sommarlovet utan vi hade nyhästarna i början tills det åkte på betet och sen har vi varit och ridit hos en kompis men bara en gång ännu. Har vairt en sväng till farmor och farfar och passar på att övningsköra när jag åker med pappa eller nu blir det ju han som åker med mig. Nu blir det lite serie man måste ju komma framåt också, det är ju totalt 6 säsonger och cirka 22 avsnitt i varje.
Gossip girl säsong 4 here we come!
 

klart med det gråa......

Idag blev vi helklar med allt som skall vara gått och imorgon ska det målas vitt den sista delen, får ju säkert måla vitt två eller tre gånger. Något som gillas är ju iallfall att vi målar med rollers, måste säga att det går ju mycket fortare när man använder rollers istället för penslar. Så det går ju bra med måleriet och det ser bra ut och vi hoppas det forsätter och när allt är klart så blir det awesome.



onsdagen rullar på...

Klev upp tjugo över sex idag och åt lite thai till frukost innan jag åkte till simhallen, började med att fixa allt som behövde fixas innan de kom några dit för att träna. Sedan målade vi ytterligare en gång på väggen så nu är det nästintill klart med allt grått förutom en del där det fortfarande ska målas vitt också. Nu sitter jag vid datorn och funderar om jag ska duscha innan jag ser lite serie, just nu är det Gossip girl som jag ser på rullande. Har kommit till säsong 3 och man inväntar ju nyaste PLL avsnittet som kommer ut någon gång idag också. Igår var det Teen Wolf och idag är det PLL
 

horses

 

Femhundra♦️♠️♥️♣️




En vecka kvar...

För bara nån vecka sedan så anmälde syrran oss till ett hoppläger, självfallet på Näset. Alltid lika roligt att åka dit och fick ju en lite ledtråd på vilka hästar vi skulle få ha. Har ju varit där på 2 ridläger och ett antal hoppkurser, det är lite annorlunda gentemot vårt stall men det är ju alltid roligt att rida. Idag så blev det en tidig morgon, åkte till simhallen och tejpade så att de kan målas. Träningshallen är ju flyttad upp till den föredetta gympasal som man hade idrott i när man gick på vivsta. 



S e r i e . . . . .

Har varit en ganska lugn dag, varit ute och övningskört lite då vi ändå skulle åka och handla. Man måste passa på då jag nästan aldrig åker bil med pappa utan det är ofta syrran jag åker med. För att va sommarlov så har jag inte hunnit köra nå extra mycket måste jag säga men jag ser ingen brådska direkt. Fast man måste ju börja ta tag i det snart iallafall.


deras semester


r o a d t r i p . . . .

Jag och syrran bestämde oss för att åka till Näset och hälsa på, majoriteten kände vi ju, bland annat några gamla ridlägertjejer från Åre, några av Madikens gamla ridelever också nån till som vi känner på annat sätt. Vi kom väl dit 20 över 11 och då var vi i stallet och kolla in alla hästar, gamla som nya. Träffade lilla Charlie, min hoppkompis där som jag haft på två hoppkurser. Sen vare lunch och därefter skulle hästarna fixas inför hopptävling som dem alltid har som avslutning. Vi hjälpte barnen lite med de dem ville och sen var det dags, började lite dramatisk med en avramlingen och vädret var fint tills de sista tre skulle hoppa. Då kom ösregn och lite åska, nu är vi påväg hem igen och vecka 30 åker vi dit igen på hoppkurs om vi inte åker dit till tävlingarna nästa vecka.



Ny serie för mig...

Många som sagt att man måste se Gossip girl och nu är jag igång, började sent igår kväll och man förstår ju ganska mycket vad som händer. Det har väl inte hänt något "wow, det där förväntade jag inte" men iallafall har jag väl sett 11 avsnitt så har kommit en bit iallafall och jag fortsätter se tills jag har något bättre för mig, närå men det blir nog mer serie ikväll. Nu blir det lite spel på internet, får se om man hittar på något roligt idag, klockan är redan två så jag funderar på att bara vara hemma och chilla.

g L a M o U r . . .

Då var man hemma igen efter att först varit till banken en sväng och sedan raka vägen ut till Söråker. Nu är man hemma och kollar Glamour som det är reklam på just nu efter en uteritt på O'Key. Väldigt snäll och trevlig häst måste jag säga. Nu efter glamour får vi kolla vad det finns för käk att göra för har inte ätit nått idag mer än en halv baugette.


 

Onsdagen rullar på...

Jag, syrran och pappa drog in till Birsta så jag passade på att övningsköra, först skulle vi till hööks. Därefter blev det en snabbis på dollarstore och sen tanka och hem igen. Nu sitter jag och kollat på lite youtube klipp och sen måste man leta reda på någon ny bra serie.

Ridskolehästar...

 
 

går inte att se mer...

Då var man klar med denna serie, går inte att se mer inte vad jag hittar iallafall men det kanske kommer så småning om. Man ska ju ha lite tur ibland också, det var en serie som var okej att titta på, får tiden att gå om jag ska vara ärlig. Garderoben min är nu rensad och städad och vi får väl se hur länge detta håller i sig men nu ska jag inte se ngn serie tror jag iallfall....
Blev grillat idag trots regnet, imorrn vill vi ha sol igen.

Om man bara hade en egen häst att hoppa med...

 

Giffarna vs IFK Göteborg⚽️

Då var man hemma i soffan redo på att käka middag och det blir pizza. Jag slår till på en Hawaii och efter det blir det serie. Har ju som ni kanske förstår på rubriken varit och kollat på giffarna som hade hemma match mot Göteborg. Vi kom dit lite innan spelarna kom in och så fort vi satt oss blir vi genomblöta då vattenspridaren eller vad det heter, den dem vattnar plan med sprutar ner oss. Blöt som vi blev så torkade vi trots allt innan hemgång och vi kunde åkte hem torra men det blev lite kallt pga att vi blev blöt men man får vara glad att vi inte fick regn. Första halvleken var inte kul alls, Göteborg var klart bättre på alla sätt, giffarna gjorde många tabbar och Göteborg fick in 2 mål. I andra halvleken när giffarna låg i underläge så kom dem tillbaka och spelade mycket bättre boll och därav så fick vi in bollen vi också. Resultatet blev därefter oavgjort, 2-2 och det skall vi vara nöjda över för att Göteborg ligger ju faktiskt etta i serien. Det var en riktigt bra reducering, det är aldrig försent, starkt jobbat GIF!


Du älskar inte en häst för att den är vacker, den är vacker för att du älskar den


 

SM i simning🏊🏼

Klockan halv fem idag så åkte jag, Madicken och pappa in till stan för att kolla på lite SM finaler i simning. Sara Sjöström fick ju självklart ett guld i 50m fjärilsim men hon var ju ändå bäst i medleyt. Hon var trea som skulle simma och då låg hennes lag 5 av alla 8, när hennes sträcka är simmad har hon tagit ikapp och byter av först. De slutade på en fjärde plats tror jag medan Helsingborg vann lagkappen. Det var iallafall roligt att se lite och varmt var det, hoppas solen håller i sig. Tog ett dopp innan man åkte dit och sedan har man legat ute och solat lite också. Nu efter att ha sett sommarkrysset så blir det fortsättning av serien SAF3.
Kolla bara vilken som gillar min bild, känd ifrån Robinson!

nya serier...

Det är ju typ omöjligt att sova på nätterna nu när värmen har kommit och visst är jag glad att det är sol men det är bra jobbigt att stå ut hela dagen och nätterna är värst. Jag vet inte vad jag ska göra alltså, det slutar med att jag somnar tillslut då jag inte orkar vara vaken längre. För att få tiden att rinna så ser jag självfallet på serie och där ser man vad serier kan vara bra ibland. Började såg CHOSEN för två dagar sen och såg den över en natt men det är bara två säsonger som jag kunde se men nu försöker jag att hitta säsong 3 någonstans, någon som vet vart den finns isåfall, komentera!
Igårkväll eller snarare inatt började jag såg SAF3 eftersom att jag inte hittade säsong 3 på Chosen, har väl sett en tredjedel av avsnitten ungefär men nu blir det dataspelande.
 

Igårkväll...

 Åkte till Linnea efter sex och åt tacos innan vi pallra oss ner till älven för att se om man kunde ta sig ett dopp. I älven var det kallt fast måste säga att det var kallare i vattnet på bänkås. Vi drog oss tillbaka hem till Linnea och Adde för att spela kort och innan vi for hemåt så gick  vi ner en gång till men lika kallt då.

Sol & bad....

På förmiddagen åkte ut till bänkås för att sola å bada och solning blev det. Herre vad varmt det var men vattnet var svinkallt så efter ett par timmar så drog vi hem. Tog ett dopp i vår pool istället vilket var mycket varmare än det var på bänkås där det bara blev bena som fick känna på kallvattnet.  

SpotlightMusseLagosKupidoDonald

 

Sommarbetet 1/7

 

Gårdagen med Albin & Mattias...


Sundsvall summer horse show del 3

Även dessa är oredigerad

Betet & Hamnyran på samma dag...

Idag har dagen rullat på bra och måste säga att det var en av det bättre dagarna hittills av sommaren. Vi åkte upp till betet på förmiddagen och hälsa på hästarna och fotade. Kom hem strax vid sex tiden och var på Lidl, åt Karins lasagne. Sedan drog vi på Hamnyran för att se Albin och Mattias och dem var grymma som väntat. Ångrade faktiskt att inte kameran fick följa med men ska väl bjuda på ett filmklipp, kommer imorrnbitti. Hade typ inge eller jag har inget minne kvar på mobilen heller, det var en ännu större anledning till att kameran borde följt med. Måste nog rensa mobilen fast det skulle man ju gjort innan om man var så pass smart.



första juli

Det börjar bli lite bättre värme och sommarlovet rullar på, vaknade rätt tidigigt imorse så jag passade på att se lite serie (True detective bland annat) innan jag satt mig vid hästspelet howrse, spelar det bara lite över sommaren för att fördriva tråkiga dagar. Det blir dock som en besatthet att man måste gå in och fortsätta, håller nu på att bluppa upp och avlar i hopp om att få bättre avkommor hela tiden och det går sakta men säkert. Vi närmar oss toppen, hästen på bilden har GP (genetisk potential) på 2279.96 och 2789.36 i färdigheter och är inte fulltränad men hon är däremot fullbluppad!👍

Guld för SVERIGE ! ! ! !

 Som säkert alla vet så vann U21 det vill säga att Sverige tog EM guld i fotboll, yey. Vann på straffar Sverige satt 4 medan Portugal satt 3 och jag trodde för ett par sekunder att Sverige skulle förlora när 4 svensken sköt. Han tvekade på straffen och målisen rädda den men lyckligtvis så tog svenska målvakten nästa straff och Sverige tog hem segern.  

RSS 2.0