The Vampire Diaries in my ♥

Har sett på 6 stycken avsnitt av Vampire diaries nu och har kommit in på säsong 2, jag är typ besatt av den nu och jag ångrar mig inte det minsta att jag börja kolla på den. Sen har jag även pluggat litegrann, det som krävs, haha! 
Nu ska jag snart sova, bör ju somna och vakna i tid och inte sova bort helgerna, blir att jobba på lördag elr ha barnkalas med u-sek och sen ska jag även plugga till tyska provet vi har på måndag, annars är det inte så mycket som händer nu i min värld. Ridningen går väl inte riktigt som jag vill, säger inte att det går dåligt men har väldigt oflyt och otur, allt händer på en gång och allt känns meningslöst och det är problemen jag har nu, som jag víll och har försökt undvika, det får mig att känna ånger och allt går skit rättare sagt.
Det är du som får mig att kliva upp varje morgon, du ger mig styrka och du ger mig mod, världens ängel!♥

Ridpass, dressyr

 
Red Homer idag igen. Vi red i lilla manegen och hästen var pigg. Haha, inte alls lika lugn som igår men han är ju en känsligare häst med mycket energi. Han är iaf duktig, idag jobbade vi med att böja vilket Homer har svårt för. Han vill gärna vara rak och vill man böja vill han inte riktigt vara med på noterna. Men idag när det var själva uppgiften så försökte jag böja. Ibland gick det bra, ibland mindre bra. Vi får jobba på det, böja mer och mer för varje gång. Eftersom han inte har så lätt för det så blir han lite tjurig och vill inte, antingen vill han rinna iväg eller så spänner han sig, men bättre kommer det bli. Han är ung och han utvecklas mer och mer, kommer bli en toppenhäst! :)
Finaste H! :D♥

Die schule!

Sovmorgon en kvart idag och hade syslöjd, fortsatt och vävde ingen grej för mig men. Sedan tog vi spruta, då var allt klart, alla tre det gick som en smäck. Sen hade vi teknik där vi fortsatt med våra högtalare, det går bra nu och nästa gång behöver den bara fungera och sen målning. Lasagne på lunchen med vitlökssås, gott det och sen var det kemi och matte och fick sluta lite tidigare så det var ju positivt iallafall! :)

hard work work......


Ridpass, markarbete

Red Homer idag, och han var pigg och ville göra allt som alla andra gjorde men lyssnade på mig. Han är så snäll, man behöver liksom bara lätta i handen när han ska gå frammåt, när man istället ska bromsa lyssnar han inte lika bra men han är duktig. Vi hade bommar och lite cavaletti. Han är klockren på travbommar, han kommer till 99% rätt jämt, och man kan både ta upp han och rida på mer frammåt, han lyssnar så sjukt bra. Galoppen och bommar är svårare, han blir lite mer taggad och vill iväg, smatidigt som han har det lite svårt med avstånd. Vi hade tre galoppbommar där den mittersta var upphöjd och då blev han lite lång men han är rätt snabb i fötterna och fixar till det. Men han otroligt duktig, han är ju inte heller så gammal så han har säkert inte gjort det så mycket. Jag är iaf nöjd, och imorgon blir ett dressyrpass på honom, hoppas det får kanon! :D

Polishästen...

Kom till stallet strax innan 6 hade u-sek möte och sen var det markarbete och jag skulle ha Rick, rätt nöjd men det varade inte länge då, en tjej o gruppen innan tog han istället för Columbus och inte rättvist att Rick ska behöva gå tre P raken så fick välja mellan Tibor, Exxet och Columbus, valet var svårt då jag inte är intresserad av någon och ville inte göra någon besviken så jag tog Columbus, han var fin ingen häst för mig men. Gick riktigt bra på slutet och pigg blev han!


home sweet home...

Ingen spruta idag heller, ska ju ta sista livmoderhals sprutan, de skulle kommit förra onsdagen, sades sen att det skulle dit idag nu ska de dit imorgon eller nästa onsdag, what the fuck!
Iallfall köng dag på skolan, helt klart bästa veckodagen enligt schemat, börjarde med att ha engelska, sen idrott (innebandy) sedan lunch, tyska och hål i över 1 h och sen idh, perfekt dag, senare blir det att ååka till stallet ha markarbete, lutar mest att jag får Rick men hoppas på Kupido.....

Ridpass, hoppning

Hoppade Sarah idag, vi hoppade en liten bana med lite ovanliga svängar. Hon var duktig, positiv mot hindren, ibland tappade jag ut bogarna i svängarna så det blev lite fel, men hon var duktig och hon har verkligen blivit tryggare. Hon blir lite pigg och springig men hon vill, vilket hon inte riktigt ville förut. Matilda var med och fotade så lite bilder kommer! :D

Sorgligt!!!

Det är så jävla sorgligt, Timrå är ju sämst så det är pinsamt herregud, 2-0 till Växjö och hem och plugga eller? Nä blir inget av eftersom jag är sur på Timrå :( ser slutet vampire diaries som jag inte hann se klart, får tacka Alva för sällskapet ikväll!
Inget fel på Pontus, Jocke och Linus heller men föredrar nog Alva endå, haha!


Slutat nu, slappa till the Vampire diaries!

Slutade skolan för ett tag sen, sitter i bilen påväg hem och tänkte lägga kig i sängen med lite huvudvärk men det ska nog gå över, botar det med att slappna av och se på några avsnitt av THE VAMPIRE DIARIES!
Måste plugga lite ikväll också men tänkte göra det innan jag lägger mig och har bestämt mig att föröka plugga lite mer på allt nu, vilket vi får se om det håller?


Säger godnatt...

Kom gärna med förslag, vad jag ska fotografera elr skriva om!
Jag säger nu godnatt efter typ 4-5 avsnitt The Vampire Diaries och ponnyakuten del 3/16, såg inte det i söndags av någon andledning, tänkte lägga mig nu då jag somna väldigt sent inatt så lika bra så man får nån sömn. matte första lektionen, tagga tagga.....
 

städning i högsta grad!

Var i skolan idag, gick väl rätt snabbt, börja med snabb mentorssamling, drog inte upp nå speciellt, sen bild där vi håller på med olika tider i bilden, eftersom vi ska ha prov i det som vi måste klara för att bli godkänd, sen svenska där vi hade Johan (vikarie), lunch jägar biff med potatis och sen språk då vi fick höra att vi skulle ha prov, måndag och sen hade vi matte, tänk att jag att det bara är 2 veckor kvar, sitter ju själv på matten som man måste göra ifall man blir tillsagd, bertils rules you know= boring!
Sista lektionen var Hkk och gjorde chocklad mouse, mitt och sofie´s resultat blev riktigt bra, en av dom bästa fast jag är ju ingen favorit av mörk choklad men det gick mycket bra, några smakade bättre än andra, om jag säger så på ett trevligt sätt
 
Nu är det städning.....

Städning på hög nivå, så jag kilar vidare och fortsätter med städningen, ska försöka hinna klart till glamour, därefter tänkte jag slå på ett nytt avsnitt av The Vampire diaries!

Skola tomorrow...

Sett på 1 till avsnitt av Vampire diaries och sen såg jag på Taken, vilket var onödigt då man redan sett den,
kul att man kommer ihåg vilka filmer man sett och inte, borde ha det uppskrivet någonstans..
Såg ju världscupen i hoppning också, RGB kom 2:a vilket var bra och
sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer faktiskt, bara slappat.
Datum och allt då vi har nationella!
555!

Slappsöndagen 27 januari...

Vaknade vid 2 idag gick ner och duscha och passade på att basta, riktigt skönt var det och med kall dricka till det, härligt härligt kom upp Madicken och pappa har gjort hemlagad pizza och kan inte säga att söndagen kan bli så mycket bättre, skol imrrn inte luika roligt men det ska nog gå.....

The Vampire Diaries

Såg på The Vampire Diaries för första gången i mitt liv, haha lite efter men har hittills bara sett två och tänkte se 3 nu. eller ska man se det imorrn tro, iallafall ska gå in på howrse nu, måste fixa en sak innan klockan 2 så ha en bra natt, sweet dreams! <3
En liten bild på mig och Rick tagen i fredags!

Första tävlingen år 2013✔

Film från dagens tävling, tänkte det skulle vara roligt att se en film nån gång också,

men det är inte världens bästa som ni förtår, är sjukt besviken på mig själv idag!


Tävlingen idag!

Hemma med ett leende på läpparna, ponnyn var rent ut sagt grym. Fattar bara inte att det redan är slut, det finns inget vi längre. Vi avslutade på topp och det är jag verkligen nöjd över.
 
Han var superfin på framhoppning. Hoppade jättefint, och det kändes verkligen superbra. Han hade bjudning mot hinderna och vi kom rätt in på hinderna. Efter att jag hoppat fram skrittade jag han en stund, sedan var det vår tur in på banan. 80cm, men det kändes högre kan jag säga. Donald kändes lugn inne på banan vilket brukar resueltera i att han river i princip allt som går att rida. Men jag hade ändå tryck i han så det kändes ändå som att det skulle gå bra. Vilket det också gjorde. Vi kom lite fel på några hinder, men han hoppade otroligt bra. Vi tog oss runt med noll fel och jag är väldigt nöjd med rundan. Det var ju faktiskt ett tag sedan jag sattt på Donald och han har nog inte hoppat nån klubbtävlingen på den höjden heller sen dess. Aja, han är hur fin som helst och jag skulle gärna vilja bli yngre och kunna fortsätta rida och tävla han mer. Både jag och han har utveklats så himla mycket och det är så roligt. Jag har så otroligt fina minnen med den ponnyn. 
 
Nu är det iaf gjort, förmodligen vår sista star tillsammans. Tråkigt men sant, nu får jag gå vidare med en storhäst och Donald med någon annan ryttare, känns jobbigt nu men dat klarar jag, han finns ju alltid på ridskolan så han försvinner ju inte från mig, så jag har tur som har han där. Min fina lille prins, K-Donald! ♥
 

första för iår....

Kan väl börja och berätta idag vad jag har gjort, vart och tävla eftersom det var klubbtävling på lilla Kupdio, jag vaknade strax innan halv 9 och gjorde mig iordning och åkte till stallet, jobbade dem 2 första klasserna, 30 och 50cm och sen fick jag ta det lite lugnt kolla på tävlingen med kusin vitaminen min som var där och knäppte kort. Linn hoppade honom före mig i klassen före och jag tog han därefter, börja skritta lite och så, hade ganska god tid på mig för att det inte höjt elr gått till min klass, utan började hoppa fram när det hade höjt på banan. Framhoppningen gick bra, bara ett hopp som blev knas annars gick det jätte bra men gick inte lika bra på banan.
Först blev han rädd när dom gick på lektaren sen börja vi hoppa 1:an och vi rev ,2:an kom vi väldigt nära på ,3:an å 4:an, kändes han bara riktigt taggad, han hade ju som sagt varit inne en gång i tidigare klassen, så han brassa på så mycket han kunde och han har tydligen börjat med att dra tyglarna ur händerna på en. Det kände man ju också, tokhäst och sen fortsatte vi på 5:an där han hoppade av bra och så, sen efter det höll han på med galoppombyten i svängen och ville inte följa med, jag bröt av helt och hållet, tog ny galopp och han kommer mot 6:an och han klämmer in ett extra galoppsprång och sedan kastar sig åt sidan, jag höll på fara in i hinderstödet men lyckades hålla mig kvar men därefter kände jag att jag inte kom upp, jag släppte allt och föll i backen, ont gjorde det inte direkt, belv besviken mest óch ramlade ju av dan innan nyår och hade lårkaka i över en vecka och otur som man har ramlade jag precis där, bara därför att det gjorde ont...
Det ända jag gör nu är att ta nya tag, blicka framåt!
 
 
 
          Lite nya checkningar:
  • Första tävlingen 2013
  • Första avramlingen 2013
  • Första gången jag ramlar av på tävling
  • Första gången jag ramlar av Kupdio

lägger mig i sängen...

Lägger mig nu och sover efter att sett The Grudge och taggar om för att tävla, årets första tävling blir det och inviger med en lätt klass, hoppas det går vägen imorgon, sist jag red honon (fredagen förra veckan) så var han otoligt fin killen min, hoppas han är så idag med fast i hoppform, Linn tävlar han i en lägre klass innan mig så kan ta det hyfsat lugnt, jobbar 30-50 på banan och hoppar typ i mitten på min klass, hoppas på en fantastisk runda, helst felfri det skulle göra susen. :D
 

Rick 31!

Åkte på att rida Rick på idh idag och måste säga att det är en otroligt fin dressyrhäst på alla sätt och vis. Hade lite bommar i alla hörn som vi även använde litegrann, han var väldigt fin och han var mycket bättre i övergångar idag än i onsdag och det kunde inte gått bättre, extra glad blir man då man får beröm av Ida, hon tyckte jag red honom jätte bra och tyckte att jag passade bra med han, erkänner att han är rolig och rida och fin och allt men Kupido har det där lilla extra! Taggar tävling imorgon, första för i år....

Mina normala vänner! </3


11:50 börjar musiken

SO provet gick bra, riktigt nöjd faktiskt även fast det tog hela två timmar att göra alla 20 frågor. Slapp typ hela svenskan förutom en kvart och sen var ser lunch, panncakes so good!!!
Sitter i uppehålls rummet och vilar litegrann innan vi ska ha teori på musiken.....


Ridpass, markarbete

 
Red Gregory idag, en 20-årig valack i sina bästa år. Beter sig inte alls som en gammal häst, rätt var det är så kan han busa till det lite. Vi hade markarbete vilket är hans favorit, eller hoppning gillar han bättre. Vi red serpentinbägar med hinder på medellinjen. Gick inte alls bra, haha, jag som älskat dom mindra hästarna men inte nu. Inget gick som jag ville så jag typ sluta rida och då gick det ju heller inge bättre. Vi hoppade lite snäva svängar sedan och det var det ända som gick bra. Det lilla får jag vara nöjd med, då jobbade vi tillsammans och då blev allt bättre. Han blev mycket bättre mot slutet då han fick lite frammåt bjudning. Aja, nästa vecka hoppning och på en annan häst hoppas jag! :)

studdy!

Saknar sommaren, snälla ge mig nu!
 
Har suttit och pluggat so till och från, faktiskt gjort 9/20 frågor bara idag, alltså 3 kvar att göra. Känner att jag ändå är långt ifrån klar då jag måste komma ihåg allt, alla årtal alla svar och ja allt.
 
Är inte på så bra humör, faktiskt ingen glädje längre att tävla i helgen då jag har ont i ryggen och vet inte var det kommer ifrån, hata livet just nu, har även ont i rumpan men det bryr jag mig inte så mycket om mer än när jag böjer mig elr sätter mig, haha känner mig helt paj, men min rygg måste bli bra, får se hur den är imorgon....
summer summer summer summer.......

Min framtid hänger på mina betyg...

Skolan har börjat och sitter på andra lektionen för dagen, syslöjden var slapp som vanlig, förutom att jag börja väva en duk, första gången i mitt liv och för det inte igen, inte nå kul alls och sen bjöd Karin på fika på slutet. Sen gick jag till simhallen och gjorde mitt/mina val, valde samhälle och natur, skriver ingen speciell ordning eller så, men jag hoppas jag kommer in, vem det blir spelar egentligen ingen roll, kanske lite men får se vad det blir!
Efter tekniken gick jag till Sara och lämna kopian elr vad man ska säga, sen har vi haft matte och nu kemi..


Ridpass, dressyr

 
Red Homer idag, han var lite piggelin idag, lite spänd men det släppte. Han var så fin idag, och jätteduktig var han. Han var superfin i galoppen, traven och skritten var också fin, men galoppen var gudomlig. Fin hästen. Vi jobbade med halter och halvhalter lite sjävlständigt. Han blir lite spänd i övergångarna men det gick riktigt bra. Man får vara lite försiktig, nästan bara tänka frammåt så fattar han. Hoppas jag får fortsätta rida han i gruppen nu, känns som en häst för mig. Lite busig, pigg och så snäll. Fin fina Homer! :)))

Ridpass, dressyr

Åkte till stallet halv sex efter att suttit hos mormor hur länge som helst, försökte göra Oboy i tassimo men gick inte så vidare bra då vi inte var så tekniska men efter 3 timmar lite sömn så gick det, Aja når jag kom till stallet var det möte för alla föräldrar som rider, man börjar bli gammal och sen hade vi u-sek möte också inget riktigt u-sek möte men det handlade om oss, kom fram till lite olika lösningar och hoppas verkligen det blir super efter årsmöte. Fick rida Rick idag och kan inget mer än säga att jag är förvånad och rätt nöjd över hästen idag, han var verkligen super fin och körde övergångar och halvhalter, ridit hästen 3 gånger och han är en väldigt trevlig häst, inget snack om saken!


Perfekt....

Började 8 med engelska, gjorde läxan och sedan i-search som vi håller på med, gick dock inte så bra men vi kör på endå. Sen var det skridskor på idrotten och passade först med tjejerna i klassen sen var jag med och spela lite match, gick bättre idag men inte tillräckligt bra. Efter idrotten var det lunch, ingen gick på maten så jag bestämde mig för att bara äta äpplet som jag hade med mig, men hängde med på Ica bara för att

Sedan var det tyska, fick tillbaka testet/förhöret som vi gjorde igår, blev lite besviken då jag hade ett slarvfel, skrev D istället för T, varför kan man undra, jag har själv inte svaret, fick alltså -1 och var ju bäst i klassen, jag ich en till. Sen gjorde vi någon pratövning två och två, jobbade med Albin och därefter skulle vi byta när vi gjort det och då blev det Julia.

Hål i en timma efter tyskan och var då i gympasalen och spelade basket "21", vann faktiskt och satt väldigt många på raken, så det gick ganska fort också, sen vid 13 så börja vi byta om till elevensval då jag har innebandy som ni säkert redan vet, lite ojämna lag om jag ska vara ärlig så det blev mycket kötta och fick in otroligt många mål för att vara jag, men förlorade med fyra mål så lite surt men några få var kvar och spelade lite längre, fick in Gibbe och Holly i mitt lag eftersom att inga stannade kvar i mitt lag, så vi körde tre mot tre och vilket resultat kan du gissa, vi vann ju solklart!!


Ridpass, markarbete

 
 
 
Red Sarah idag, gick rätt bra. Vi hade markarbete först bommar som sedan blev små hinder och ponnyn var laddad. Hon var fin på travbommarna, gick i samma takt över bommarna och det flöt på bra. När det sedan blev hinder blev hon helt galen, hon blev jättepigg och ville hoppa i full fart. Fick ta tillbaka henne, men det var super att ha bjudning på henne, hon brukar vara lite fjantig och gärna springa på sidan istället. Det var kul att hon var så positiv till att hoppa, att hon ville hoppa. Det gick ganska bra, hon hoppade fint och tvekade inte, så jag är nöjd med det! :)

Plugga var rubriken!

Tänkte göra lite vettigt och göra engelska läxan som ska in imorgon och kan inte säga att jag tycker det är lätt men det är väl egentligen inte svårt, jag som år dålig bara.....


hockey karriären är över för min del....

hemma nu och käkar lite yoghurt och start, super gott och skolan gick väl rätt bra eller inte, matten var tråkig eftersom jag måste sitta själv och idrotten behöver vi egentligen inte ta upp men gör det för eran skull, är sämst på att åka skridskor det kan jag erkänna och spelade match där som ni förstår hur det kanske gick, killarna i mitt lag fick kämpa för mig, haha tyckte faktiskt lite synd om dom som fick mig i sitt lag.
Så nu har jag lagt ner hela min hockey karriär kan jag ju tala om
 
Sen var det tyska, läxan gick otroligt bra, full pott gissar jag på men fick inte se resultatet, efter läxförhöret/testet satt vi vid datorn två och två, fick jobbade med david där och sen vare köttbullar och stuvade makaroner då kanske ni vet att jag pratar om lunchen sen tillbaka till skolan och ha so, blev inge mycket jobb skrev 2 frågor bara sen behöver jag bara säga mobiler och avslutade skolan med engelska där vi gör ett projektarbete, i-search om leonardo da vinci....
 

21:52

Rubriken är sämst jag vet men idag får den vara det men hade ingen bättre ändå, skolan gick väl rätt bra lite jobbigt när man väl är där och lite förbannad när man får skiten för det man inte gör. Bilden var det teori och ska börja göra något som jag inte fattar elr vet inte vad jag ska säga sen hade vi svenska gick ganska snabbt och sen lunch och tyska efter det. Det var en mardröm hade ju läxa som var till förra veckan men hade den idag? Ska göra samma imorgon få se om det blir någon förbättring elr inte, sen hade vi matte och det är dör skiten kommer fick sätta mig i ett hörn då vi var för högljudda elr vad man ska säga fast egentligen var det svemps och felle som skulle flytta med det blev matildorna istället, vet inte hur länge det blir men vi får väl se det och sen hade vi cod Johan på HK och hade teori där med och avslutade med ett LITET prov på 5 frågor! Det tog en bra och lång tid att lära in sig dom kunde alla utom 1 rätt nöjd men tillslut satt alla dom som en smäck!


Skrev även upp mig på klubbtävlingen till helgen på underbaraste såklart, första tävlingen detta år!


Bakning.....

Blev inget stall idag utan jag åkte ner till mormor och hjälpte till att baka falsk potatisbakelse och blev Inge pluggning, såg ju haywire och step up igår så tänkte se step up 2 idag efter ponnyakuten som börjar nu, hoppas ni haft en trevlig helg. Glömde jackan min på stallet så får se vad man har för jacka imorgon elr om jag inte tar någon ganska kallt ute ju!

Passade på att fika lite hos mormor också ;)


Bilder! :)


Lördag...

Sover nästan hela dan känns det som, vaknade vid kl 1 och slog på en film med namnet haywire och var inte så bra men sen har jag suttit lite till och från vid fb, howrse, nu ska jag fara och handla litegrann eftersom vi ska äta raklettgrill, sen ta vi och slår på en till film tycker jag och gör lite so ska jag också försöka göra, imorrn blir det nog stallet och knäppa lite kort på Linnea när hon rider.


hoppträning.....

Tänkte att hoppbilderna från träningen skulle få ett eget inlägg och ni får gärna ta dom men det skulle vara snällt om du la ut dom någon stans, isåfall får ni gärna skriva att det är jag som är fotograf Matilda A-K och kanske tom skriva våran blogg eller tom länka våran blogg, www.knutarna.blogg.se det är väl inget måste men det skulle vara schyst! :)
de var bilderna från hopptävlingen, ekipagen...
Amanda Mattsson-Casse
Tim Sjöberg-Lady
Anna Svedlund-Cute
Emelie Larsson-Trinda
Fanny Molander-Foxy
Anna Boman-Chex

Ridpass, dressyr!

Skolan lite kort, 3 lektioner på hela dan, so, svenska, musik och var även en sista gång till Sara och bestämde vilken linje jag ska välja och jag berättar om det snart känner mig lite tveksam än så håller mig lite lågt nu. Idh så hade jag turen att få min älskade pålle och tyckte jag var värd det så jag bara ridit Bella där och när hon åkte red jag Rick två ggr, så kriget om honom vann jag och kan inte säga att jag är lycklig även denna dag pga ridpasset, han var så fin! Jag tror jag drömt den här veckan och jag älskar verkligen hästen och det har varit två fantastiska ridpass denna vecka, om han ändå vore min, bara min...

sitsen är sämst jag vet, körde nedsittning och han är inte den lättaste att sitta ner på, just saying!


Timrå gymnasium

En helt underbar kväll på Timrå gymnasium med Sofie och Fifa, var och kolla på alla linjer de hade och alla är väl intressanta på sitt eget sätt. Aja vann 10 tejprullar på el där det hade lotteri, fika och mat fick man, riktigt lyx och roligt var det.


Ridpass, dressyr

Red Linnie idag, gick bra. Hon hade mer energi än förra gången men jag fick bättre kontakt och bättre form förra gången. Hon var iaf duktig i galoppen, hon orkar ju inte riktigt hålla igång och samtidigt jobba. Så red henne fram först för att få henne att hålla igång sedan, när hon kommit igång kunde jag samla upp henne lite mer. Traven var också bra, hon var mycket rörligare idag, dock blev hon inte alltid så låg och rund som jag ville men hon var fortfarande bra. Skritten var bra, hade bättre bjudning och blev rund och låg. Hon är rolig att rida, även fast hon är lite äldre och inte går så mycket avancerade lektioner så har hon en egen vilja och hon är ju faktiskt ett fux sto. Haha, men hon är snäll, älskar att hoppa och kan bli lite piggare, så jag tycker om att få rida henne ibland. 

Nytt schema!

Skolan idag då, hade syslöjd idag med lite nya ansikten förutom några få och blev klar med mina vantar och sen gjorde jag inte så mycket mer, fick även se vårat nya schema och det var inget höjdar schema precis men vad gör man? Sen hade vi teknik första gången på 1 år typ och börja bygga en högtalare som vi komma hålla på med några veckor till åtminstone. Lunchen sedan och matte å kemi, körde en lång lektion igen att sätta ihop matten och kemin och fick därför sluta 20 min tidigare. Nu ska jag iväg på öppet hus med två vänner och kolla lite, har ju inte bestämt mig riktigt vad jag ska gå för linje men skola är klart, haha!


Överlycklig!

Gårdagens ridpass gick super men jag kom berättar lite mer specifikt, kom till stallet vid 16 och såg att jag skulle ha Bonny och det satt och väntade på att alla skulle komma så jag kunde byta med nån men nej ingen ville ha hon pga att hon varit elak, fast elak skulle jag inte säga hon har sparkat två och är väldigt nervig men jaa vissa hästar är så och det sägs att det inte var hennes fel men jaa alla säger olika. Min räddning kom iallafall, Anna skulle rida med oss som att hon åker på lördag upp till Östersund och ska gå i skolan där, Maria bytte runt så att jag gick Kupido som jag inte ridit på 2-3 veckor och saknar han så och jag var överlycklig och gladare blev man när det fick så bra som det gjorde, han var fin min lilla prins och visst hade han lite svårt att flytta i vänster varvet i traven men det tränar vi på....


Ridpass, dressyr

Red finaste Homer idag. Han var piggare idag, men ändå väldigt fin. Men han bryr sig inte alls lika mycket i omgivningen runt omkring. Men hann vill gärna springa och göra allt som dom andra göra. Men han tar halvhalter och lyssnar. Han är fortfarande lite känslig för skänkeln, skänkeln betyder bara frammåt för honom, men det kommer bli bättre. Vi red innanför spåret för att rida bogen in/öppna, jag gjorde inte så mycket utan försökte få honom rak och det gick bra. I traven blev han lite pigg men det är kul. Vi har liksom ingen som är såhär pigg och känslig, så det är kul med en lite annorlunda häst. Han är ju iaf hur söt som helst, han älskar att slicka på händer, men han slickar med undertungan eller vad man kallar det, knashästen. Haha, men en riktigt rolig häst! :)

Elevensval är igång!

Slutade för en timma sen och börja denna skoldag med matte i 40 min sen engelska och där ska vi börja med att göra I-search nästan som research fast i jag form och sen idrott där vi spelade pingis, ja bad ska jag säga blev riktigt sur efter bas första matchen då jag förlorade men gick bättre på slutet far inte bra men vann gruppen iallafall. Sen lunch åt sallad som var riktig smarrig närå men jätte god så åt Inge soppa men hade kort lunch så sen var det att gå tillbaka till skolan och ha kemi, labbade först sen snacka lite eller mycket, jag och några till i klassen ska göra en film om kemi, så diskuterade de och lite annat också. Idh skulle jag ha svenska för att jag inte hunnit klart men struntade att skriva något mer och bestämde mig för att det skulle sluta så och var med på innebandyn som jag skulle från första början och riktigt kul, speciellt då det blir ett jävla köttande och krigar så in i bomben extra plus då man vinner!


Helg mitt i veckan!

Ännu än ledig dag, igår var jag ledig då jag inte hade någon lektion och idag är det studiedag! (Y) Haha, hur bra som helst. Iaf så blir det stallet ikväll, men innan ska hunden hinnas bada, hon ska till veterinären imorgon och då måste hon vara snygg.

Pluggar eller...

Mhm jag suckar, har suttit med en egelska läxa från klockan 16, sovit lite kolla på tv och har kommit till 7:nde frågan och sitter fast, hjälp mig någon! Aja jag kämpar på tills jag ska sova, tja då! 
Tänk att man en gång i tiden red b-ponny, den känslan är underbar!
 
 

Tisdag, herregud

Skolan hade jag 4 lektioner rätt vanlig dag, hade prov sista timmen i svenska och det gick hyfsat bra, skrev om hästar om ni är förvånad vet jag inte men aaa, jobba med ännu mer grammatik på tyskan idag och det är så jobbigt och inte lätt heller. Sen so och där gör jag just nu mitt eget prov som viska ha på tisdag nästa vecka sen hade jag svenska prov och de fortsätter jag med imorgon på elevensval tyvärr....


Ridpass, markarbete

 
 
Red Homer idag och vilken häst. Tror att jag kanske har hittat hästen jag vill rida och tävla lite på nu! Han är så otroligt snäll, men känslig och pigg och lite ponnyaktig. Han var hur fin som helst, avslappnad i princip hela lektionen. Han kunde även idag komma upp lite i formen och gick även att böja och ställa bättre idag. Det var verkligen så att han kunde koncentrera på mig och mina hjälper, han kunde liksom släppa allt annat. Sedan blev han rädd och hoppade till en gång då det var några som satt sig lite för hastigt. Vi jobbade mycket bommar och la volter och så och det gick kanon. Jag kunde verkligen rida honom idag, det var så kul. Mer och mer knappar faller på plats, och nu vet jag hur jag ska rida honom. Skulle verkligen vilja testa hoppa han, känner på mig att det vore jättekul. Nu hoppas jag att jag får rida han på onsdag, hihi! :'))) 

Får se....

Kom till stallet strax efter 4 och öppnade caffy, moster börja stå där och sen kollade jag och syrran när dom red och även prata med Maria, Bonny har tydligen sparkat 2, en i helgen och en idag och dem tror hon är bakskygg, vilket innebär att hon måste stå i box och att vi kanske måste lämna tillbaka henne, stod i caffy från 17:40-19:20 ungefär sen gick jag ner tog på mig alla grejer, ida fodrade så jag väntade till bonny ätit upp, Madicken gick sedan in och man ser hur hon lägger örona bakåt och vänder sig om, samtidigt som det hände sprang madicken ut. vilket var ganska tur, jag lockade ut henne med lite hö sen tog jag henne till hovslagarspiltan började borsta och hon var riktigt sur, hon har inte varit så här och det blir inte nå kul heller, ville inte stå still där inne och efter jag sadlat oh väntar in klockan så backar hon in i väggen och blir livrädd för sig själv, åh herregud hon slutar aldrig förvåna mig. Aja tränsade och det gick rätt bra idag, över förväntan faktiskt och hoppade upp hon var väldigt spänd men det gick väl bättre men det var inge bra ridpass för min del, hade faktiskt markarbete och hon travade bra i travbommarna, var lite kort för henne men det gick, hon snubblade mer än i onsdags och hon har fortfarande inte fått skor. Ja det var inte över än, jobbade med lite bommar på volten och whop så var de en häst uppe i arslet på henne och hon börjar kicka stilla stående och låter som jag vet inte vad, haha men därefter blev nog alla lite mer noggran, de höll sig undan lite mer och galoppen gick fint idag hon orkar ju inte hålla den super men det var några fina galoppfattningar och hon dör ju av ibland mitt i traven, galoppen men det förstår jag stackarn.
SOm sagt vi får se hur det blir med henne men blir det inte bättre åker nog hon tillbaka! :(

Bästa ponnyn i världen!?

Ja vad ska man säga, denna häst har blivit ner mätt till ponny, hoppas 150cm med bra teknik och jag skulle lätt säga att det är världens bästa d-ponny eller ponny i huvudtaget!

11:35

Kort skoldag när tekniken var inställd, ganska skönt att börja veckan men en lugn skoldag, först pingis på gympan som gick bra och sen so som blev mindre bra då vi fick reda på att vi ha prov nästa vecka, också har vi haft vikarier och sett på film inte så kul, Aja inget att göra utan bara att bita ihop, åker senare på dan till stallet för att hjälpa moster som har cafeterian idag!

Skola imorgon...

Denna vecka gick väldigt fort och ska gå och lägga mig nu så man är piggelin imorrn till skolan, får förhoppningsvis nytt schema, fast det är inte helt säkert men ska få ett nytt schema i veckan iallafall, har vi samma så slutar jag 11:35 och annars vet jag inte men tar med kläder till idrotten ändå, tro det är pingis hade ju bad sist men vi får se. 
Jag hoppas det blir ett bra schema, inte så långa dagar, börjar hellre tidigt än har sovmorgon och sluta sent, mhm håller tummarna för att det blir kanon! :D
 

Mallis♥

 
 
Våran lille kissemiss. Var lite gamla bilder, hon har ju tratt nu så då blir inga fina bilder på katten. Förhoppningsvis behöver hon inte tratten mer, lill kissen! :'))
 

Sunday

Sunday en dag utan sol?
Ja ni såg säkert att jag sett Ted och sen The hunger games, verkligen bra filmer och nu tänkte jag se en John Tucker must die bara för att Jesse Metcalfe är huvudroller, han är väl mest känd som skådespelare i Dallas.
 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag gör verkligen ingenting på dagarna om jag inte åker till stallet....
haha inget liv direkt men kan ju kolla på linjer då mitt beslut ej är klart!
Lite vettig bör man vara :D

lördag kväll....

Ligger i sängen och har de skönt, nyss sett klart på Ted, lite rolig film men jag har en lång natt så det blir nog ett par filmer tills jag somnar, slår på The hunger games nu och det är bara filmer jag inte sett!!
Ted (björnen), John 8 år (pojken)
27 år senare
Dubbeldejt
tagga hunger games!!
Ha de!!!

Följ oss på bloglovin....

Det ända du behöver göra är att klicka på bilden på höger sida och sen följa oss ----------->

 vill även tacka My som hjälpte oss med headern då den försvann för ett tag! :)

Besök gärna hennes blogg!!!! http://monkiapa.blogg.se/ 


Natti♥

Tänkte gå och lägga mig nu efter att sett på Happy valentines day, med lite olika skådespelare man kände igen, tror jag sett filmen förut men är inte hundra...
här har ni nästan alla roller

Ashton Kutcher som Reed Bennet
Taylor Lautner som Willy
Joe Jonas som Jake Patrick
Emma Roberts som Grace Smart
Julia Roberts som Kapten Kate Hazeltine
Taylor Swift som Felicia
Jessica Alba som Morely Clarkson
Kathy Bates som Susan
Jessica Biel som Kara Monahan
Bradley Cooper som Holden Bristow
Eric Dane som Sean Jackson
Patrick Dempsey som Dr. Harrison Copeland
Hector Elizondo som Edgar Paddington
Jamie Foxx som Kelvin Moore
Jennifer Garner som Julia Fitzpatrick
Topher Grace som Jason Morris
Anne Hathaway som Liz Corryn
Carter Jenkins som Alex Jons
Joe Jonas som Jake Patrick
Ashton Kutcher som Reed Bennet
Queen Latifah som Paula Thomas
George Lopez som Alphonso Rodriguez
Shirley MacLaine som Estelle Paddington
 
 
Bilder tagna från google fast i filmen ;P

Agera....

Drog till stallet vid 4 tiden för att agera lite fotograf på hoppträningen, måste rensa kameran så jag kan knäppa fler bilder så det blev bara på ponny gruppen men var ju alva som fråga så hon fick lite bilder tänkte lägga ut dom här, är ju inget proffs på att fotografera men jag blir väl bättre med tiden antar jag, hihi!
Ekipagen på bilderna är:
Alva och Fredde
Anna och Cute 
Linnea och Wille
Amanda och Casse
Emelie och Trinda

Everything

Var en stund på stallet idag. Skulle inte rida eller något utan åkte dit kolla på träning, träffade några vänner och så. Ganska kul faktiskt, istället för att sitta hemma och inte göra något, men har faktiskt varit duktig att hjälpt till att städat lite. Jag orkar liksom inte göra något då jag känner mig trött jämt typ. Haha, säkert för att skolan börjat. 
 
Det kommer kanske att bli lite förändringar här i bloggen, så vi får se hur det blir med det. Tänker inte avslöja något ännu men, tror att nånting kommer hända. Spännande! :))

Så roligt! :D

Fick in en kommentar igår som jag tänkte att jag kunde lika gärna göra ett litet inlägg om....
"Vad fin blogg ni har! <3 Vad har ni gjort idag? Några planer inför helgen? Kika gärna in på min blogg! Hoppas du får en bra kväll <3 
Kram!"
 
Det är inget jag riktigt planerat i helgen som att vi ridit nyhästarna men tror dom ska få vila i helgen och ser hur det blir, kanske man ska ta en dag och fotografera litegrann kanske, hitta på något kul och ni får gärna komma med förslag på vad vi ska skriva om här ibland har jag inget i huvudet och det är ju inte så kul för oss som är inne på bloggen, jag tänkte iallafall försöka att lägga ner lite tid och kolla på olika gymnasium och liinjer jag skulle kunna tänka mig att gå, det börjar ju närma sig och troligen mitt sista möte med Sara på fredag om en vecka nudå. Jag måste verkligen kolla lite sånt i helgen och sen måste jag nog ta och fatta ett beslut angående gymnasievalet!
Saknaden är stor, världens finste bäbis!

Snabbt!

Första lektionen var prov, svenska och måndag är det fortsättning på det och nu äre so, vanliga läraren har ont i ryggen så har vikarie Daniel och nu blire ice age 4! Herrå

Sen har vi lunch och musik också sen slutar vi om jag inte är ute och cyklar helt...


Ridpass, dressyr

Red Linnie idag, vi fick välja mellan några hästar igår och då valde jag henne. Jag tycker hon är rolig, speciellt i hoppningen. Hon älskar verkligen att hoppa och det går rätt fort. Hon är rätt gammal nu och går oftast lite lättare lektioner då hon är en klippa, så snäll och alla älskar henne. Iaf, hon var seg i början så och ville inte riktigt bjuda på frammåt så jag tog ett långspö från kanten och vilken skillnad. Hon är ju lite gammal och stel så idag fick hon jobba ordentligt. Skrittade ganska länge då hon skulle ha bra frammåt bjudning och jobba i en lägre form och börja jobba lite med ryggen och det blev bättre och bättre. När vi sedan travade så gick det också ganska bra. Hon var låg och fin men lite seg emellanåt. Sedan gjorde vi lite övergångar och dom satt riktigt bra faktiskt. Hon lyssnade på mig och hon höll kvar sin form. Sedan galopperade vi, där var hon lite svårare men när jag fick igenom henne där så blev hon lite sur då jag hade långspöt så la bort det och då blev det bättre men pigg blev hon. Haha, hon är fin hästen, en fin fux på arton år, lilla Linnie. Riktigt nöjd med passet, det blev liksom sån skillnad från början till slut. Och då är det riktigt roligt att rida! :D

glömde

Allt med Bonny igår var bara helt galen och hemskt för henne, det började med hon när jag skulle vända henne och Iris började sparka och det var inte lite heller och samtidigt blev Bonny livrädd och hon sprang ut ut spiltan med mig  skulle jag nog säga och gick till hovslagarspiltan, lämnade ju hennes andra spiltgranne kvar, Homer och det blev inte han nå glad över utan börja bara få panik, så han fick komma och stå bredvid sin bästis/flickvän whatever! Sedan när hon står och allt har lugnat sig så ser vi att hoven är alldelst trasig, den hade lixom gått av på lillstackaren, jag tyckte det var illa och att hon skulle stå och våran vikarie var beredd på det med så jag skulle ta Kupido istället men v'äntade på att andra gruppen skulle sluta så Annelie fick kolla och hon trodde det inte var någon fara, hon har ju för långa hovar det vet vi alla och dom är ju inte bra alls men som sagt så red jag ju henne i min vanliga lektion och hon tappar ju orken väldgt fort men var super duktig. Hon började spänd men blev mycket bättre och faktiskt första gången hon inte busade i galoppen, duktiga tjejen!
Jadu kvällen avslutades ju inte heller så JÄTTE bra, vi bytte plats på Iris som verkligen inte kunde stå bedvid henne och flyttade Respit och skulle se hur det gick, så det fixades när vi red och Madicken går in med Homer först och jag därefter, Madicken stannade med Homer i stallgången och Anna med, varför visste jag inte men som ni förstår var jag också tvungen att stanna och han inte ens blicka för en Suzuki börjar sparka mot Bonny och hon blev rädd igen och kände att det inte var någon idé att hålla i henne för jag hade bara flygit med, så hon sprang in i Homer och ställde sig där, gud vilken dag. Men jag hoppas det  blir bättre, det var ju dagen dom kom in i stallet. Respit började också att sparka men det gick bättre och bättre, dock när vi höa var det ett jävla liv på Respit och rick, rick står ju bredvid homer, aja det blir komplicerat att berätta för er som aldrig vart där.....
 
 
 
 
 
TODAY!
 
Skola som vanligt lite ändrade lektioner än vad mina vanliga torsdagar brukar se ut, börja dagen med syslöjd och är i princip klar med mina vantar, ska bara kort tummen på ena vanten lite och sen bjuder Karin på fika nästa vecka och sen hade vi språk (tyska) trodde vi hade läxa som jag hade glömt men hade visst inte det denna vecka, haha och gjorde ett test om ackustivt och nomiativt pronomen, sjukt jobbigt! Lunch där det serverades korvstroganoff (stavning) och ris, bild där vi tjejer skulle rita något killar bruka rita och killar tvärtom och sen avslutade jag skoldagen med HK där vi lagade en riktigt god kycklingsoppa! Ingen ridning på nyhästarna idag då Annelie och Ida hade tänkt att rida dom men hört att Ida var sjuk så det kanske inte blir av, får se sedan om det blir nå ridning imorrn eller kanske något i helgen, dem har ju vilat väldigt mycke i veckan.....

Skolan

Idag är en sån här bra dag, började dagen med ett ridpass på Linnie. Sedan två timmars kemi och sedan svenska drygt en timme! Lite glad blev man när man fick schemat, ledig nu på tisdagar och fredagar! :)


Ridpass, dressyr

Blev bara ett ridpass idag, nyhästarna fick gå med på lektionen istället, vilket var både tur och otur. Allt började med att Bonny var rädd för sin granne och när vi skulle ut med henne ur spiltan så flög hon ur spiltan. Så vi bestämde oss för att ställa henne i en typ hovslagarspilta och då fick Homer nå fnatt. Han kunde inte bli lämnad så fick hämta och ställa han bredvid. Då blev dem lugna, haha. Sen när vi red så var Homer ovanligt spänd. Han har aldrig varot så spänd och reagerat så, aja, han blev iaf bättre och bättre ju längre lektionen gick. Vi red mycket på volter och Homer och Bonny fick vara på en då Homer hatade alla andra hästar, så fort någon annan kom i närheten av Bonny så var han där och skulle typ skydda henne. Han vill fortfarande bara jobba i sin form, vill man böja och ställa så blir det jobbigt och han vill inte riktigt vara med. Men han är ung och lär sig hela tiden, och idag var det mycket som blev nytt. Vi får se hur det blir i fortsättningen, han är kul att rida och är lite piggare och känsligare än alla andra ridskolehästar så kanske att det blir en häst jag rider i framtiden, vi får se. 
Vet heller inte om vi kommer rida dom nå mer nu. Imorgon ska ridlärarna testa dom, så får vi se om vi ska rida dom i helgen eller inte! :)
 
 

stallet nästa!

Snart stallet och rida två hästar. Rider lektion klockan åtta och innan de ska jag rida Homer, gäller bara att hitta någon ledig manege. Det är dressyrträning och lektioner så det är lite svårt att hitta en lucka då man kan rida och det är ledigt, aja det ska nog gå. Så ska göra mig klar för att åka, bloggar om ridpassen när jag kommer hem ikväll, hejdå! :D

wiho!

Skolan var verkligen toppen idag, matte i 40 min sen engelska där vi spelade ett spel som gick ut på läxan som vi fick, sen var det bad och skulle visa livräddning och antar att alla blev godkänd, avslutade badet ,med att bubbla i bubbelpoolen, riktigt skönt och slappt. Däremot blev det stressigt då vi hade en timma på oss att byta om och käka, ni kan ju tönka hur lång tid det tar för mig med mit hår, lite jobbigt faktiskt men man fick duscha så snabbt man kunde sen torka håret så mycket jag kunde hinna, sen sminka och klä på sig gick ju fort.Vi var klara 2 minuter i hel och vi skynda oss ner till sibylla och mött killarna där, några få, tog en tid att å då det var ett par där redan men åt hyfsat fort tycker jag, fick ont i magen tom men såg några andra killar i klassen som kom typ 5 10 över ovh lektionen börja kvart i fast idag hel då vi hade bad och dom insåg att det inte gick. Blev uppringda 20 över och sa attlektionen inte kunde börja för en alla var där så det blev att kasta maten och springa till skolan och hade inte ens en halv kemi lektion men det var ju bara skönt för oss, haha!
Ikväll eller iallafall lite senare blir det upp till stallet och rida Bonny, får se om hon är lite pigg då hon fick vila igår, då det aldrig var ledigt i nån manege. :)

Tidigt men ändå sent...

Ja vart ska jag börja, glömde mina hockey biljetter på skolan, jag vet dom kallar mig smart. Åkte till skolan halv 4 för att hämta dom och skolan är låst, kan inget göra utan hämtade syster istället och åkte hem, somnade en stund och vänner är bra och kontakter med, fick gå med Michelle så snäll som hon är så varför inte, det var ju derby Timrå-Modo men inte för jag trodde Timrå skulle vinna men. Kan ju säga att jag är halvt döv på båda örona efter allt skrik på domarna och Modo, visst hörde man klacken om Timrå också men det är ju en annan sak och en självklar en.
0-3 avslutades matchen och inte är man förvånad, sen fuck man ju gå hem själv eller hem snarare till min kusin och fötterna frös men inte klaga nu bara köra på, kom hem såg på lite tv och somna lite, har nyss packat klart till badet imorgon inget jag ser fram emot men vad gör man inte för sina betyg?


Önskemål?

Vi kan ju passa på att fråga om ni har några önskemäl nu på bloggen, när statistiken ökar och ett nytt år har börjat. Finns säkert en massa ni vill veta, kanske att vi skulle ha en frågestund eller så, vad tycker ni alla som kollar bloggen! Nu får ni önska nästan vad ni vill! :D
 
/KNUTARNA-Madicken

Dagen

Tänkte att jag berättar lite kort om dagen. Först vare skola, en en lektion på eftermiddagen. Väldigt segt, hade varit bättre om man haft den tidigare, men iaf tio i tre började lektionen och vi hade typ seminarium och vår sista lektion i religionen. Den kursen är nu klar, vilket betyder att nu är jag ledig på tisdagar också! (Y) Jippie, haha det är skönt, kommer liksom ha fyra lektioner i veckan, och det klagar jag inte alls på. 
 
Blev ingen ridning idag då det nästan aldrig i ledigt i någon av manegerna och vi kan inte rida ut på dom då dom inte har några skor än. Vi får hoppas att dom får skor snart, men imorgon har vi planerat att rida dom, sedan blir det vanlig ridlektion på kvällen. Tror dom kommer in i stallet imorgon också, så det blir ju bra. Vet inte riktigt hur länge vi kommer rida dom, men jag hoppas på ett litet tag till. Bonny orkar knappast gå lektioner än, men men. Vi får se hur det blir, nu ska jag ta hand lite om mina andra hästar här på internet (howrse). Haha, har varit medlem i över 800 dagar nu, fattar inte att jag spelat det så länge! ;)

Herregud.....

Började 8 idag, helt vanlig skoldag efter lovet, lite små ändringar i schemat och några besvikelser på första dag, kunde inte blivit sämre! Hade först matte där Bertil berätta vilket no ämne det blev nationella i, hoppades på biologi som det var 99% säkert att bli sen var det fysik då det var 1% och kemin hade redan varit 3 ggr på 5 år så det var redan borttaget kan man säga, såklart var som där 1% på fysiken väldigt stark så iår är det fysik som gäller och det är inget jag hurrar för i första fall. Hyfsad arg och irreterade nu och inte bara det, vi ska inte få ha Danne, skönaste läraren på tekniken som vi egentligen skulle haft alla år men vi har alltid fått någon vikarie i ett år istället, pga olika skäl. Så vi ska ha hans fru eller vad man säger, fysikläraren inget nytt ansikte.
Ska försöka smälta in detta och även försöka att rida Bonny idag, kan behövas då jag inte är så glad när hon får vila då hon får lite väl mycket energi men den håller inte länge.....

 


Ridpass, dressyr

Red lille Homer idag, försökte ställa och böja lite mer idag, men han vill inte. Han tycker han är duktig när han jobbar i låg form och är rak, sedan kan han gå med att ställa lite ibland, men böja finns inte alls med på kartan. Då blir han irriterad och vill bara gå iväg, men vi måste träna och det ska vi göra. Han är fin och Bonny hon har blivit piggare. Hon orkar mer och orkar till och med lägga in lite bus. Hon kommer bli en stjärna, fast inte till mig. Hon är fin men vi fungerar inte tillsammans, så är det bara. Lite synd då hon är ett sto och jag älskar ston, och brukar fungera bra ihop med ston, men inte med henne, haha duktiga nyhästar iaf! :D

Sista....

Jag har bara slappat idag, vaknade vi 8 såg på våra bästa år sedan spelar sims till och från, bjöd mammsen på lite lätt frukost. Till lunch blev det thaimat, gus vad gott, aja nyss varit på stan och bytt dom sista julklapparna som jag ej skulle ha, nån tröja vad för liten och så, nu avslutar jag min sista lovdag med ett ridpass på Bonny! :)


Zorry

Zorry mitt fel, glömde blogga igår fast det var nog lika bra det, torkade ur hyllor och tog bort det lilla jul grejerna jag hade, åh satt upp så många rosetter som fick plats ovanför sängen, har dock ingen stor plats, då jag inte vill att dom ska blekas av solen, dock är det ert par stycken som redan har blivit det men bättre sent än aldrig....


Dygnet....

Känner att jag måste börja vända dygnet tillbaka nu, skola på tisdag inte okej! Men man måste ju få njuta haha, närå men ska försöka åka till stan och lämna en tröja jag fick i julklapp som jag ej lämnas tillbakat, haha men godnatt nu vill jag ha lite sömn innan jag kliver upp igen....


Sista lovdagen! :((

Bara en dag kvar på lovet för mig. Jag börjar på måndag medans alla andra i min kommun har studiedag på måndag. Det är bara Timrå Gymnasium som inte har studiedag, hur kan det komma sig. Fast jag ska inte klaga heller, inte alla som får vara ledig tisdagar och fredagar. Hoppas det blir en lugn start på skolan, känner mig inte så peppad för att börja än. Lovet har gått alldeles för fort, men jag har ändå hunnit med mycket roligt. 
Varit på stallet och ridit nästan varje dag med Felicia, hoppkurs på Näset med syrran, fick rida bästaste Cicci där, fått en massa julklappar, och mycket mer. Kommer inte på allt jag gjort nu, men iaf. Ett halvår kvar till studenten, oj vad tiden går fort! :))

Tokponnyn!♥


Home

Hemma efter att varit ute och kört tidningar sen klockan 1, vet inte vad man ska göra nu, känns som allt är dött, någon bra film, när inte de heller och datorn är ju cp och sims, Inge sugen på det nu annars hade det varit en toppen idé men nej inte idag :)

Aja ska fortsätta tänka på vad man kan göra, måste ju finnas något skoj!


Ridpass, dressyr

Idag red jag Bonny och Homer, Matilda ville testa Homer också så då fick jag rida Bonny, men sedan bytte vi när vi red. Bonny var iaf piggare idag, och hade lite mer ork, men efter galoppen så orkar hon inge mer. Men man kan rida henne mer och mer så det är ju bra. Sedan fick jag galoppera lite på Homer när jag ridit lite på Bonny, Matilda har fortfarande lite ont efter avramlingen så hon vill inte sitta ner och inte galoppera för det är då det gör ont, så då fick jag rida Homer också. Han är fortfarande svår att böja, försökte få igenom honom, men det gick inte så bra. Så det får vi träna vidare på. Han är heller inte lika känslig längre, men man måste använda små hjälper och vara lite försiktig. Nu vilar dom i helgen och sen får vi se om vi kommer rida dom till veckan eller inte! :))

Homer

Dagen var lite dryg men red iallafal vid halv 5 tiden på Homer och sen bytte jag till Bonny då jag fortfarande har ont, men men vaknade jag vid 12 imorse och har bara sett en massa filmer, imorgon tänkte jag försöka göra något vettigt, vad vet jag inte men hittar säkert på något. Nyss ätit taco, gud så gott var ett tag sen jag åt det sist och det satt väldigt bra i magen kan jag säga men nu blir det snart gladiatorerna och efter det tänkte jag se någon film på 4, kom inte ihåg vad det var för någon, kanske mission impossible 3, haha lite senil jag vet....

Värdelös.....

Kan inte sova och fjällbackamorden räddar min natt, har ju missat två delar så jag tänkte varför inte lixom, första delen är sedd, nu kör jag del 2, bra film eller vad jag ska säga.

Vet inte hur dagen ser ut men förhoppningsvis rider vi nyhästarna idag med så vi inte har någon riktig skjuts i helgen....


tänkte!

Tyckte det kanske var dags att lägga sig och slå på en film eller egentligen inte men men, såg ju någon skräckis igår kväll med syrran "The crazies" tror jag den hette och den handlade typ om något virus dom fick efter ha druckit vatten och dom blev typ besatt av att mörda elr döda vad man nu säger, inte så bra film enligt mig men aaa såg imorse på beck lockpojken, gammal film som alla förmodligen redan sett inklusive jag. Aja kan inte se PH heller då jag såg det när vi var hos vetrinären idag och nästa avsnitt kommer ju måndag tråkigt nog, det är ju final vecka så snart är det hela över men slut pratat om detta, jag säger godnatt medans jag slår på någon slump film.....
ibland är det riktigt tugnt att inse att ponnytiden för min del är över, den kommer faktiskt aldrig tillbaka!

Ridpass, dressyr

Red Homer idag, han var snäll som vanligt. Han är inte lika pigg längre, men det är nog bra om han blir lite lugnare och ska kunna gå med alla slags ryttare. Bonny blir iaf bara bättre, så det är toppen. Hon kommer säkert bli den stora stjärnan, men Homer är ju bra han med. Lite mer som en ponny tycker jag, vilket jag gillar! :)
Alva fotade lite, så lite bilder kommer sen. Kollade också på hoppträningen som var, nyttigt att sitta på läktaren och bara kolla. För man lär sig alltid något, nu blir det howrse för mig, hejdå! :))

Bonny....

kom hem strax efter 8 från stallet idag, åkte till vetrinären klockan 1 sedan vidare till stallet vid 2 och kollade på hoppträning, först vare ponny sen häst, hjälpte till att kolla puls, både början mitten och slut, det är en skillnad och mer på en del och mindre på andra. Sen väntade vi en timma eller så för att det skulle bli mindre i ridhuset då jag och syster skulle rida nyhästarna och jag red Bonny idag, det är ett sto född 04 från Irland och verkligen jätte snäll, inte så bra ork än men det fixas mer och mer hela tiden, fin häst och allt.

The crazies...

Klockan har slagit 2 och har nyss sett klart på the crazies, någon skräck film jag slog på tv:n och innan såg jag på mission impossible även fast jag sett den, måsta säga att jag tycker den var bäst av se jag såg ikväll. Har ju också ridit idag, kan börja och säga att det var väl inte det roligaste och bästaste ridpasset, körde en övning som verkligen var svår för lille Kupido och gjorde det inte lättare då det var lite ömt, kan inte säga att det var ett smärtfritt pass. Är ju inte lika svullen nu utan har ett litet blåmärke istället kan man väl säga.... :P


Ridpass, dressyr

Red bara Tibor idag, nyhästarna fick vila. Så blev ett dressyrpass på Tibor, skulle egntligen haft Frasse men det var några som inte kom så jag bytte häst. Gick ju bra, han var fin. Han är våran bästa dressyrhäst typ, han kan liksom allt. Aja, rätt rolig lektion och vi var inte allt för många heller. Han var lite seg men annars bra, ingen favorit men en kul häst ibland! :))

Snart stallet

Snart stallet för att rida två hästar. Först ska jag rida Bonny och Felicia Homer och sedan rider jag lektion. Har varit uppehåll nu över jul med röda dagar osv. Men nu är det dags igen, ska bli kul. Hoppas bara på någon bra häst. Haha, syrran ska börja i min grupp nu, så nu får jag lämna Kupido och hitta någon vilket det ändå var tänkt att jag skulle göra. Red han liksom bara för att jag inte hade någon annan som jag gillade direkt. Aja, får se vem det blir. :))

andra januari

Det är ju 2013 nu och det känns riktigt nice, blir stallet om cirka en halvtimma och är ju lite öm fortfarande men det ska nog gå bra, har iallafall inte gjort särskilt mycket idag, spelat sims 3 djurliv och ätit, sov till halv 3 ungefär så aa, har inte hunnit gjort så mycket mer..
Det var ett tag sen jag red denna underbara

en vecka

Man kan ju säga att det är en vecka kvar av detta lov och det känns som det gått så snabbt fast har ju inte varit ledig så länge heller. Men satt nyss och kolla på PH dagens pogram och har varit på stallet idag och haft lite jour, inte hela dagen som att den är uppdelad på helgdagar som den här. Höade både ridskole och privat hästarna, tog in dom och käkade pizza där, glömde och skriva igår att jag red ny hästen Bonny, ett sto som inte orkar så mycket men hon har väldigt fin trav, men jag ska då inte byta ut kör på samma, Kupido och detta år ska vi leverera till hundra. Jag hoppas det blir ett härligt år som man kan vara lycklig med allt. Kom hem och satt mig framför tv:n då det var crokodile dundee ll, kan ju också ta och berätta att jag tagit ett uppehåll från fotbollen, hur länge vet jag inte än.

Ridpass, dressyr

Idag var det min tur att rida Homer, gick ganska bra. Har aldrig varit så många hästar inne samtidigt som Homer och Bonny, så han blev lite spänd och ville göra allt möjligt. Om någon smacka så ökade han och trodde det var han som fick kommandon. Men han är duktig, han går liksom i en form och där går han, sedan när man ska böja då vill han inte riktigt. Bonny gör också framsteg men, hon är mycket svårare. Men jag och fungerar inte riktigt, så vi får se hur det går imorgon om vi kan börja om lite och ge varandra en ny chans. Haha, hästar gillar visst att retas med mig bara för att jag är lite kortare, så ibland kanske det inte är en fördel trots allt. Men man kan ju rida ponny länge! (Y)

Nyårs bilder.....

Passade på att locka håret såhär till nyår, tänkte visa ett smakprov på lockarna..
Tänkte välkomna det nya året 2013 med några bilder från nyår, here it come.....
2012 2013
 Ganska lätt outfit!
Blått linne Monki
Svarta jeans Vero moda
Svart kavaj H&M

2013

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
 
Mina nyårs löften
 
  • Tävla Kupido 90/1m 
  • Högre än "E" i alla ämnen
  • Träna, hemma (förhoppningsvis gå ner nått kilo)

RSS 2.0