sista februari...

Det har nu gått två månader av 2015 och det har gått väldigt fort hittills, dagen lite kort bara. Vaknade vid 10 tiden men har legat kvar och sett VBÅ då jag haft ont i benet sen jag vurpade igår, troligen har jag fått en blödning men det går ju över. Städat lite på rummet, får väl dammsuga imorgon tänkte jag, måste få bort lite saker då jag inte ar plats för allt. Varit på årsmöte och det tog sin tid men efter det så red både syrran och jag, jag tog Filur som bara skrittas eftersom jag inte riktigt har all kraft i benet, ont som attan kan jag säga. Red utan stigbyglar vilket gick rätt bra eftersom jag bara skrittade. Sedan åkte man hem och såg mello och nu sitter jag här, sugen på att se några fler avsnitt av våra bästa år.
 mera bilder....

 

bilder sen förra helgen...


Nöjeshallen & biteline, super!👌

Efter att både hunnit ridit Prince och  haft årsmöte så stack vi och hade en avslutning på Nöjeshallen. Det var riktigt kul, som förväntat lixom och vi körde först 2x20 min laserdome (lasermaxx) och sen åt vi på biteline innan vi avslutade med fotboll, straffar och några körde även tjuren. Första spelet gick väl hyfsat, en skön seger men däremot andra spelet blev smärtsamt. Stöp alldeles för tidigt inpå spelet och jävlar vad ont jag fick, är man klantig så är man. Tog mig en tredjeplats iallafall och det var ju tur, det var iallafall hur kul som helst. Det här vill vi göra igen, så snart som möjligt!L O V !

Då kan jag äntligen säga att jag fått lov eller egentligen fick man ju det redan vid  11 tiden men har inte kommit hem än. Väntar på maten för att sedan snabbt åka hem och packa inför dagen. Åker sedan direkt till stallet där lunchen ska ätas, häst ska ridas och årsmöte ska man gå på. För att sedan åka vidare mot bästa stopp, fredagen är fullspäckad med saker.Eɴ ʙᴀ̈ᴛᴛʀᴇ ғʀᴇᴅᴀɢ!

Denna fredag ser väl typ ut såhär lite kortfattat.
-Skola 8:10-11:00, med två lektioner 
-Rida Prince/Filur på stallet
-Årsmöte med U-sek
-Nöjeshallen
-Biteline

torsdagkväll...

Blev inget stall för oss idag, jag var alldeles för trött efter att jag åkt skidor och ont i kroppen utan det blev att gå på hockey istället. Timrå förlorade dock i förlängen på grund av att dem fick en utvisning sista halvminuten kvar i matchen, bittert. Nu efter jag har kommit hem har jag sett ikapp Glamour avsnitten jag missat, vilket var typ 2 och sen har jag även hunnit sett dagens avsnitt av farmen. 
Två av förra årets deltagare är tillbaka men nu som utmanare istället för farmare, jag håller tummarna för någon av dessa ovanför. Nu tänkte jag passa på att se true detective och sen taggar jag för en kort skoldag, två lektioner, en superfredag kommer det att bli.

Zwei Stunden✌️

Denna skoldag var väldigt lugn, bara kemi och idrott alltså två lektioner. Lång lunch därimellan och då fanns det tid för både land & stad och såklart spelade vi ju kort också, går inte en dag utan att vi spelar. På idrotten var det skidor på schemat, 3 ramlingar men ändå snabbast runt. Bara fredagen kvar nu innan vi går på en veckas lov och det känns ju härligt med lov.

Prince & Kupido

My Bonnie Prince ↑
Kupido ↑
Kom väl inte hem förrän halv fem från skolan, så när jag väl kom hem var det bara att byta om och bege sig till stallet för att hinna med allt. Red först Prince och sen hade vi teori "ridlära" där vi gick igenom allt möjligt, bland annat olika hästtyper, olika former av hästar hur det kunde vara uppbyggda. Efter teorin var det dax för ytterligare ett ridpass "övergångar & fattningar" med Kupido, avslutade med lite förvänd galopp och måste säga att den förvända galoppen gick ju suveränt, det var lixom det bästa med hela ridpasset. Han skötte sig faktiskt relativt bra, blir lite bråkig efter ett tag när det blir för jobbigt men det var ett rätt bra dressyrpass. Jagtappade orken men är inte i topptrim just nu, lite shalvförkyld skulle man kunna säga men jag är nöjd över hästen iallafall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ENDASTE 1 LEKTION IDAG!!

Klockan är över fyra och jag sitter kvar på skolan än, väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Haft en riktigt skön skoldag faktiskt, skulle börja 10:40 men Sten är hemma och vabbar och engelskan är/var också inställd. SÅ istället stack vi och åt thai och sen åkte tillbaka till skolan och spela lite kort för attt invänta vår fysik lektion som var den enda lektionen jag hade idag. Tyskan är också inställd eftersom Agneta är borta. Så en lektion istället för fyra är ganska nice kan jag lova. Nu ikväll blir det stallet, Prince ska ridas och sen blir det teori och sen ett dressyrpass på Kupido.
 Inge innebandy för mig...

Så himla tråkigt, för en gång skull när man ändå inte skulle till stallet så har jag ont i halsen istället och får inte åka och spela ändå. Hade sett fram emot att spela idag men jag verkar ju aldrig få spela, ska försöka att vara frisk nästa nästa gång det är. Säger alltid att jag ska komma men det är alltid något i vägen så det har aldrig blivit av, sist var jag på stallet hela kvällen. Det var innan jul jag skulle köra första gången och här sitter jag ännu en tisdagskväll och inte kan åka och spela. Ingen mer än mig är lite sur på livet just nu, inte varit någon bra start på veckan hittills, hoppas veckan blir bättre och att jag inte blir sjuk. Vill gärna vara frisk på detta lov eftersom jag låg sjuk hela jullovet.

GULD🎿🏆👏

Madicken skjutsade mig till skolan i samma veva som hon skulle på nått möte. Såg ett avsnitt av VBÅ, skickade in ansökan om sommarjobb och spelade lite kort innan lektionen börja. Labbade idag igen på biologin, gjorde samma labb som igår då det blev lite fel med i vilken ordning man skulle göra allt. Hade likadant som igår, vara tre lektioner men så ser ju tisdagarna ut vilket är rätt skönt men idag kändes det segt, tiden gick långsamt. Fick tillbaka kemi provet vilket gick rätt bra, är nöjd med resultatet och även med betygsnacket. Måste väl säga grattis till Charlotte Kalla som tog hem guldet🎿🏆👏
För den här killen ovanför har det blivit lite ändringar, han står kvar några dagar till innan han åker för att börja ett nytt kapitel.

Prince...

Åkte upp till stallet vid fyra halv fem och gick först ut till Maestro och Bonny, stod där med Masse ett tag och efter en bra stund gick jag in till stallet, red Prince som var hur snäll som helst att tränsa idag. Däremot i ridhuset var han lite halvspänd sådär, var rätt många hästar där idag och han kändes väldigt pigg. Han stod ju både lördagen och söndag eftersom det var tävling hela helgen. Efter jag var helklar med honom så var jag ett tag i stallet med hästarna och sen kollade jag på sista ponnygruppen som hade hoppning. Ponnysarna var pigga och alerta, längesen man satt där upp på dem där små ponnysarna. Hela ponny tiden var ju något speciellt men har det väl hyfsat bra med hästarna ändå, det måste jag väl ändå säga. Innan jag åkte hem så gick jag en sista gång till M, gud vad jag kommer sakna den killen. Speciellt hans personlighet, hoppas han kommer till ett bra ställe och får det superhärligt dit han kommer för det förtjänar han.

livet är orättvist.... 

Börjar bli van...

En sista vecka innan vi får lov och att börja veckan precis som förra gör inget för mig. Tre stycken lektioner då Agneta inte kommit tillbaka än, så har varken haft engelska eller tyska som jag vanligtvis har. Däremot hade jag två långa lektioner på morgon vilket kan vara riktigt tungt men labbade på biologin vilket gör lektionerna "mindre jobbiga". 
Nu blir det serie, VBÅ👍


från helgens tävlingar...

 

𝑅𝒾𝒹 𝒶𝓁𝒹𝓇𝒾𝑔 𝒻𝑜𝓇𝓉𝒶𝓇𝑒 𝒶̈𝓃 𝒹𝒾𝓃 𝓈𝓀𝓎𝒹𝒹𝓈𝒶̈𝓃𝑔𝑒𝓁 𝓀𝒶𝓃 𝒻𝓁𝓎𝑔𝒶.

 

Hopptävling & hockey...

Varit på stallet hela förmiddagen från 10-15 och kollat på hopptävling. När man kom hem så däckade man på soffan och sov nån timme, blev väckt när middagen var klar. Efter vi ätit åkte vi och kolla på lite hockey, blev en förlust mot Alnö. Nu skall man ner, duscha och basta, S K Ö N T ! 
 

ponny idag, häst imorgon....

Jag och syrran åkte självfallet till stallet och kollade på hopptävlingen då det var hemma, Efter några timmar där åkte vi förbi kusin en stund, sen hem och käka middag. Sovit lite då jag varit så himla trött och sett den 3 deltävlingen av mello.

Gᴀʟᴇɴ ɪ sᴇʀɪᴇɴ❤

Herregud vad bra den här serien är alltså, kan knappt fatta det. Jag är så inne i serien att det känns som man själv är med i den på något konstigt vänster. Det klart en av de bästa serierna jag ser på och man längtar verkligen tills nästa avsnitt skall komma, det är en evighet mellan varje. Jag kan bara tacka ALLA som har något med den här serien att göra, så otroligt jäkla bra alltså, älskart. Som ni kanske förstår så har jag nu sett veckans avsnitt av TVD och den här serien rekomenderar jag till allt och alla, du bara måste se den och jag lovar dig att du kommer inte att ångra dig!
 

20 februari..

Då var man hemma, efter att först åkt till Ridstadion där Madicken red Prince och sen åkte jag och red Inigo. Efter det skulle jag till Ridstadion igen för ett u-sek möte och nu sitter jag här alldeles slut i kroppen, lite halv trött. Nu blir det glamour och käk, varken ätit lunch eller frukost, rätt så hungrig nu. Sen blir fångarna och sen mera serie.


Kort dag....

Mycket härlig skoldag, bara två lektioner eftersom Agneta är borta och det är tur vi har hon de två sista lektionerna så man får sluta. Blev lite kort efteråt också och fick även veta lite om kemiprovet. Det gick tydligen väldigt bra för mig och ingen annan än jag blir ju gladare över det. Får se provet på tisdag, var ju nästan bäst i klassen, det är inte alltid man är det. Hade biologi och matte idag före lunch så slapp även fisk som jag tror det var. Lill Filuren...

Stora jag blev ponnyryttare idag. Ponnyn Filur som det var evigheter sen jag red sist, minns inte ens hur många år sen det var. Han har ju varit med i ett X antal år här på ridskolan, han var den första hästen som jag tävlade med bland annat, på den tiden var det bara han ledig på hopptävlingarna. Han är ju hur snäll som helst, lyssnar väldigt bra på både start och stopp. Han var lite pigg idag och det fanns ju mycket att kolla på, han brukar ju bara hänka på efter det andra hästarna lixom på lektionerna, idag fick han lite miljöträning. Det var ju hundar och hinder, nya hästar han inte sett. Mycket nytt men ändå så gammalt, han är ju bara för snäll.

 
 
 
 

Fotboll på idrotten..

Skoldagen är avklarad och de var 3 lektioner, ett kemiprov, vanlig svenska lektion och idrott. Kemiprovet gick väl sådär och gick trögt på idrotten idag, spelade match först och avslutade med rulla skjut. Inväntar skjuts hem och sen blir det en snabb sväng till stallet för att Prince ska ridas. 

Timrå - Södertälje

Klockan 19:52 gör Timrå deras andra mål på dagens match mot Södertälje och det blir även resultat i matchen. En vinst med 2-0 är ju bara super! Drog på hockeyn istället för att vara hemma och plugga vilket känns ännu bättre nu när dem vann. Åker tidigare till skolan imorgon och pluggar där, sista minuten plugg innan provet typ. Känns faktiskt bra inför det här provet men det kanske är en nackdel att det känns så? Jag vet inte riktigt men får hoppas att det blir ett lätt prov.För att jag är ledig👌

Så otroligt skönt och vakna upp och veta att man inte behöver gå till skolan utan kan ligga i sängen hur länge man vill. Sett lite avsnitt av VBÅ och känns just nu som att ingenting nytt händer utan samla gamla intriger. Nu blir det lunch, vi slår till på thai när man är ledig. 

𝐹𝐸𝒯𝒯𝐼𝒮𝒟𝒜𝒢
Gott med mat!

Hemkommen från stallet och även hunnit fått mat i magen, mätt och belåten ligger jag nu och ser biggest loser, efter det blir det både farmen och glamour. Tillbaka till ridpasset på Prince, började precis som han brukar, lite halv spänd sådär. Tycker att han bara blev  bättre och bättre, han blev mjuk och fin vilket kändes riktigt bra. 

Stallet nu...

Biologi, kemi och fysik, det är så en vanligt tisdag se ut för mig på skolan plus med lite kortspel såklart. Kyckling till lunch vilket var gott, typ det enda goda på hela denna vecka. Sista kemi lektionen nu innan provet och just nu känns det faktiskt relativt bra men är några saker som inte riktigt sitter kvar. Nu är jag på stallet, håller på att göra iordning Prince för ett ridpass. Tänkte passa på att rida då 19:10 gruppen har teori, hoppas man få rida själv så det inte blir kaos. Prince blir piggare ju fler hästar som är där typ men han är ju alltid snäll så.Trött kisse♥️

Slutade tidigt från skolan, var hemma och åt, såg lite serie innan jag åkte in till birsta och var bland annat och provade lite olika sängar. Man skall ju få en ny men inget riktigt bestämt än men vet på ett ungefär. Kollade lite på olika kök och badrum när vi ändå var ute också, är sällan ute på affärer. Sanningen är att jag inte varit sedan oktober förra året, blev ju sjuk en längre tid vilket gjorde att jag inte köpte några julklappar själv. Vi hann bara komma in och sen ringde de på dörren, fick besök av släkten och fick bilder av Linnea som hon tog på hopptävlingen. Efter att det har nu åkt hem har jag sett lite serie som VBÅ och såklart farmen, glamour och även realitystjärnor eller vad det nu heter.

fem timmar...

8:10-13:10 var det skola, en rätt kort och skön dag. Hade tre lektioner; natur specialisering, biologi och matte, mer lektioner än så behöver man inte per dag. Agneta var hemma så både engelskan och tyskan var inställd precis som i fredags. Nyss käkat lite kött och potatisgratäng, lite rester sen igår. Nu blir det lite serie, har några avsnitt i våra bästa år att se ikapp.
En av alla hjärtans dag presenterna👍

Kupido


R I C K 3 1

Bilder från tävlingen som var i helgen, på alla hjärtans dag. Foto: Fanny

Helgen glider mot sitt slut...

Efter att nu har sett både "så ska det låta" och "farmen" är jag nu redo att slå på ett avsnitt av "the originals" har några avsnitt jag måste se ikapp så jag hänger med det som går. Ny skolvecka börjar imorgon men endast 4 dagar och det känns ju otroligt skönt att gå två och sedan vara ledig i mitten av veckan. Däremot så blir det prov torsdag och fredag, det ser vi inte fram emot precis men det är bara att köra. Får väl plugga lite till proven på onsdag och då kan man köra sten hårt måndag, tisdag för att man sedan kan vila ut på onsdagen. Vi får väl se hur det blir till veckan, blir alltid nå ändringar...

Söndag 15 februari...

Såg först lite hoppträning för Maggan innan vi hämtade in hästarna och red i lilla manegen. Prince kändes bättre idag än igår, inte lika spänd och efter vi ridit blev det kort i caffy. Åkte sedan hem och nu har jag nyss sett på John Tucker must die", slutet som jag inte såg i fredags. Ikväll blir det både så det ska låta och farmen, lite god mat till det så kan det inte bli bättre.

passerat tolv..

Klockan är halv 1 och jag och syrran ska byta om för att sedan bege oss mot stallet för att rida Prince och Fleur, får se om det blir en skrittur i skogen eller om vi rider inne. Sedan skulle man behöva plugga lite också eftersom man har två prov till veckan och det går snabbt efter måndagen är avklarad. Blir oftast att man sitter kvällen innan och sanningen är att man aldrig lär sig att börja i tid.
 

alla hjärtansdag♡

 

Rick & Prince...

Årets fösta klubbhoppning och det blev med Rick. Vi blev nolla i både grunden och andra fasen, vilket kändes som en bra start på detta år. Rick kändes dock inte som han brukar, skulle nästan vilja påstå att han inte hade den bjudning som han alltid har. Det kändes inge bra de första sprången på framhoppningen men vi fick till några som var riktigt bra. På banan hade jag kunnat hjälpt honom lite mer redan från början, skulle inverkat lite mer på honom men vi tar väl det nästa gång. Klart en rosett fick följa med hem så vi är ju inte helt missnöjd över dagen. Efter tävlingen red jag Prince, han var mycket spänd och väldigt pigg, tror han var sugen att hoppa han med. Först måste han bli helt frisk, börja gå lektioner och sedan kanske man få ta och tävla honom igen.

H o p p t r ä n i n g


Natti...

Efter att jag sett allt som ska ses på en fredags kväll som denna "glamour", "fångarna på fortet", "the vampire diaries" och även halva filmen av "John Tucker must die" men lägger mig nu och taggar upp inför tävlingen jag skall vakna upp till. Ska bli årets första tävling för mig och är anmäld på Rick, har inte ridit honom sedan jag tävlade KM. Men vi håller tummarna att det går som en dans på rosor eftersom det är allahjärtansdag. 

✌️lektioner...

Blev en kort dag på skolan, hade två lektioner på morgonen, biologi samt matte och sen slutade vi. Ingen engelska och ingen tyska, käkade lunch och spelade lite kort innan jag åkte hem. Åkte till THF vid ett, syrran jobba och jag inväntade att jag skulle åka och rida Inigo, för att fördriva tiden blev det kortspel. Nu har jag nyss kommit hem efter att ha ridit ut Inigo tillsammans med både Annelie och Liza.Tugga grus😂

Dagens hoppträning med Inigo gick väl inte som jag hoppas. Jag tycker inte att jag hittade rytmen på henne från första början och hon kom inte under sig. Hon var alldeles för lång och jag fick inte ihop henne. Fick några bra språng och dem tar vi med oss till nästa gång men jag fick också ta ett fall. Jag hoppade över men det gjorde inte Inigo, hon ändrade sig i sista sekund och valde att stå kvar. Där flög jag ur sadeln och ner i sanden, glad att det var inne jag ramlade av henne och inte ute. Första avramlingen på Inigo och allt bus hon hitta på så känns det ändå skönt att det här var första. 

öppet hus, MIUN...

Ingen vanlig skoldag utan har varit på öppet hus mellan klockan 10-14 hos mitt universitetet och där har vi lyssnat på lite olika pograms upplägg på olika utbildningar. Gick på nå biomedicinsk analytiker, kriminologi och idrott, häsla och rehabilitering och till lunch fick vi mycket goda baguetter, var bara synd att vi behövde missa idrotten pga av det här men nu är det gjort.
 

Övergångar...

Skulle till stallet så fort jag fått lite käk i magen. Klantig som man är så vurpade jag utanför vårt hus när jag kom hem från skolan, lite ont i knäet men är man klantig så får man leva med det. Kupido och jag var lika taggad över rispades tro jag, övergångar och volter bestod ridpasset mest av. Kupido tyckte jag var lite okoncentrerad i början men blev bättre och bättre. Blir lätt irreterad så han tycker något är för jobbigt och försöker istället då bara slamsa. Halva passet var han faktiskt väldigt bra och det är de vi vill ha hela ridpasset.Inväntar skjuts..

Då har även lilla jag fått gå hem för dagen och nu behöver man bara vänta på att pappa ska hämta upp mig för att sedan åka hem och landa för att sedan ge sig av upp mot stallet. Är väl något dressyraktigt på schemat då vi hade hoppning förra veckan.sovmorgon...

Då var det dags att lägga sig ner i sängen och slå på ett avsitt av the originals, har nu sett farmen, biggest loser & Glamour och avslutar dagen med lite serie. Red ut Inigo och blev en ganska lugn tur, mycket is på vägarna så red mycket i skogen. Efter jag kom hem från stallet passade man på att basta då man ändå skulle duscha, nu skall man lägga sig med halv blött hår och det gillas inte. Får väl skylla mig själv när jag inte orkar stå och blåsa i hundra år men har sovmorgon imorrn till 10:40 och med det säger jag godnatt!
 

Tuesday...

Lika många lektioner idag som igår, 3 stycken och det kändes som lagomt många. Man behöver inte ha så många fler tycker jag och skönt att det va en relativ kort dag också. Nu är det bara att ta det lite lugnt efter att gått halva vägen hem från skolan. Skönt väder, inte jätte kallt utan solen lyste däremot var det lite halt. Ikväll ska Inigo ridas och överväger om jag ska spela innebandy ikväll.

borta hela dagen...

Skulle börjat 8.10 men leif var sjuk så hade inte min första lektion förrän klockan 10:20, onödigt att åka till skolan då men inget får man ju veta i tid. Passade då på att spela lite kort, vi körde även några omgångar maffia vilket var längesen men ändå lika kul. Blev 3 lektioner istället för våra 5 som vi vanligtvis brukar ha, matten blev ju också inställd eftersom vi har leif där med. Åkte inte hem något utan till mormor direkt efter skolan, hade ju inget vatten då det hållt på med nå rör i området. Kusiner kom också ner dit så det blev lite skratt och ännu mer kortspel såklart och det kan ju aldrig bli för mycket tror jag. Nu är jag iallafall hemma för dagen och vattnet är tillbaka....
 

Taco

Helgen håller på att ta slut och allt är klart, Prince riden och pluggat lite av varje. Nyss sett så ska det låta och nu är det farmen, en ny skolvecka och vad jag vet så är det inget prov inplanerat. Det känns tråkigt att det inte blir någon idrott till veckan bara, sämst att det alltid är det roligaste man skall missa.

d a x a t t d r a s i g . . .

Kanske dax att gå ner och byta om för att sedan fara upp till denna kille ni skådar ovanför.
Prince skall ridas och sen blir det en sväng till Annelies stall också. 

𝓥𝓪̈𝓻𝓵𝓭𝒆𝓷𝓼 𝓫𝓪̈𝓼𝓽𝓪𝓼𝓽𝒆 & 𝒇𝓲𝓷𝓪𝓼𝓽𝒆 𝓱𝓾𝓷𝓭♥

𝒟𝒶̈𝓇 𝒹𝑒𝓉 𝒻𝒾𝓃𝓃𝓈 𝓁𝒾𝓋, 𝒻𝒾𝓃𝓃𝓈 𝒹𝑒𝓉 𝒽𝑜𝓅𝓅
𝐼𝓃𝑔𝑒𝓃 𝒶̈𝓇 𝑒𝓃 𝓀𝓇𝒾𝑔𝒶𝓇𝑒 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝓊, 𝓋𝒾 𝒶̈𝓁𝓈𝓀𝒶𝓇 𝒹𝒾𝑔

7 februari..

Tog en lång sovmorgon idag, klev upp och gjorde lite tyska och åkte sedan till stallen, red först ut Inigo och Madicken Amie. Hade rätt tur med vädret, blev blåsigt påvägen hem men det läskigaste på turen idag var nog traktorn i början. Sen på ridstadion red jag Prince och han var pigg som vanligt, han vill bara springa mer och mer.


Inigo och Prince...

Först åkte vi till Inigo och Amie, red ut en tur och träffade faktiskt på tre älgar på uteritten. Inigo kändes faktiskt väldigt seg idag och sedan var det raka vägen till bästa stall. Red Prince i manegen, skritt och trav då han är under igångsättning. Nu sitter man framför tv:n och kollar på fångarna på fortet.Zwei Stunden...

8-11 skola, äntligen helg efter en kort skoldag med endast två lektioner, kunde inte bli bättre typ. Tack vare att ettorna har haft temavecka och redovisning idag. Inte klagat man på det precis, nu skall man snart upp till stallet, först till THF och sen till Inigo. För Inigo och Amir blir det uteritt och idag är fet ju ute så kallt, det gillar vi👍


Handboll & frisbee👍

Tre lätta lektioner idag, kemi, svenska och idrott. Kemin bestod av en kort genomgång plus lite uppgifter och mycket skratt. Läraren skrev på väggen istället för whiteboarden, han missade då han hade overheaden på. Svenskan var jag helklar med och passade på att spela lite kort. Bästa på hela veckan, idrotten där spelade vi först handboll och avslutade med frisbee. Väldigt bra idrottslektion, lite skillnad i lagen men tyckte ändå det gick hyfsat bra. Hunnit varit upp till stallet idag, syrran fick rida Prince idag och nu slår man på ett avsnitt och somnar sedan för sista skoldagen för denna vecka.
 

Onsdagen har passerat...

Fyra lektioner på onsdag och även hunnit plugga lite extra för att ta ikapp planeringen eller åtminstone hänga med i den. På tre av fyra lektioner idag hade vi språk plus fysik, relativ kort dag. Raka vägen till stallet efter jag slutat, red Prince innan min vanliga lektion. Prince har nu börjat trava, ytterst lite och bara på rakt spår. Han kändes faktiskt väldigt lugn och fin idag och sen var det hoppning. Travserier stod det på schemat och Kupido var faktiskt lugn om man jämför med vad han varit på senaste markarbete respektive hoppningarna. Visst flamsa han runt lite och studsa, helt klart men betydligt mindre och kanske var det för att jag passade på att vara först. Han stressar upp sig så när det andra kommer i full galopp och hoppar att han är överallt. Jag är mycket nöjd över dagens ridpass  och jag red mkt bättre än sist tycker jag.

tre lektioner...

skolan kändes lång men var ganska kort, bara tre lektioner och alla tre var no ämnen. Efter skolan åkte jag till mormor en stund och nu sitter jag här ensam på mitt rum och spelar lite quiz up. Får se om det blir innebandy ikväll, är väl lite halv sugen att spela men orkar man? Kanske även dax att fundera om jag ska välja något ämne eller om jag skall skita i det och chansa att det blir ridning?!
 

pin...

Dagen började med världens pinsammaste grej som jag hoppas aldrig händer igen, för gud vad jag tycker det är "pin". Hädan efter skall jag nog äta något innan jag åker till skolan och det är nästan ett måste. Haft alltifrån natur, biologi, matte, engelska och tyska. Sedan åkte man med en bur till posten och sen åkte man till stallet och red ut med Annelie och Liza. Inigo var mycket lugn idag tills vi nästan var hemma, då exploderade hon från ingenting och det är väl klart att man alltid vill va först, allt är ju en tävling här i världen. Nu blire lite sen middag efter att ha kommit hem från stallet och lite serie, näst sista avsnittet av blå ögon som jag missade igår och sen blir det farmen.
 

Dinner🍴
no picture...

Söndagen har varit lugn och jag ska ner och duscha nu efter att ha kommit hem från stallet. Red ut en tur på Prince med syrran och några fler. Sen nu efter jag duschat tänkte jag vara lite duktig och försöka plugga litegrann bara, inget prov den kommande vecka vilket känns bra.

RSS 2.0