Min dag

Hemma efter denna långa dag.
Tog moppen till stallet, förmodligen sista gången nu! Sedan vet jag inte om min moppe kommer vara min längre :´/ Hua, efter dessa år vad hemskt att bli av med den, men iaf åkte till stallet och var med syrran, Alicie, Alva och Elisia. Haha kul hade vi iaf, sedan vid fyra åkte jag hem och sedan till simhallen för att ha simkurs. Gick rätt bra, fast känner mig tung i huvudet och känner på mig att det blir min tur att vara sjuk nu då Matilda och pappa vart sjuka. Aja, men ska försöka hålla mig frisk, sedan kan jag bli sjuk när skolan börjar, haha.

Men nu blir det att  ta hand om alla hästar på alla möjliga hästsidor man har.


Bilder från helgen

Jag är en person som håller vad jag lovar! Så här är bilderna från de att jag red Zidane lördag/söndag =) Lördag- barbacka, söndag- med sadel!
Enjoy!Om jag får MINST 7 kommentarer lägger jag upp en film på mig och Zidane! Kom igen och kommentera nu då :D

XOXO SofiaE


Sova, kanske vore smart?!

Inte gjort så mycket idag utan teven och datan precis hela långa dagen och även pratat med en massa folk, har skött hästarna, blivit medlem på något nytt hästspel, lite likt stallet.se men aja det var lite roligt när man väl förstod och köpte typ 5 stycken hästar för 0 H€ och några hundar för 0H€, men sen har man ju suttit vid fb, bdb och spela.se och nu sitter man här och tänker att man borde gå och lägga sig och det tänker jag också för imorrn ska jag upp vid klockan 10.
Åka till stallet halv 12 eller nått sånt med Annelie och Linn, Linn ska ta gröntkort som jag redan tagit och då ska jag spendera dagen med Alva och sedan hoppas på att få göra nå lite roligare mot kvällen, nämligen rida istället för min moster och hon brukar ju ha Columbus, så jag hoppas han går att tränsa. :)

Visste aldrig att man kunde fästa sig vid en häst på en sån kort tid,
varje gång jag satt på dig, kändes det som tiden stod stilla!
Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra,
Du är värd allt vännen och att få åka när du inte 
mådde som bäst och sen att du skulle åka,
så att jag aldrig mer ska få träffa mig,
Det tog hårt men minnena med dig är oförglömda,
dem finns i mitt hjärta tills jag dör!♥
You are my angel,♥
You are so beutiful, it´s true!♥

SWEET DREAMS!!


Sova snart kanske

Känner att jag börjar bli lite trött, men bara lite. Haha känner mig verkligen såhär jättepigg att jag kan vara vaken hela natten. Närå, men har blivit medlem på någon djursida där man tar hand om djur så har suttit med de ett bra tag. Liknar typ stallet.se men är lite annorlunda. Men det är ju inte så kul att man orkar med det hela tiden, så nu ska jag försöka sova snart, hade jag tänkt iaf. Får se hur det blir med det.
Men ska försöka göra något inlägg under dagen också får vi hoppas att det fortsätter med ökandet av besökare.
Hare bra och godnatt!

det vart lite ridning på Zidane i helgen! ;D

Zidane har ju varit halt så det blev bestämt att jag skulle börja sätta i gång han nu i helgen. Innan jag red prinsen igår var det hubertusjakt på ridskolan och eftersom han inte var igångsatt fick jag rida jennie. EN riktigt fin ponny som det var en väldans fart i =) hon takta typ hela vägen och småstudsa när vi skulle stå still och vänta in dom som hamna på efterkälken. Men ände var hon väldigt seg i starten på upploppet, men hon är snabb så vi sprang om alla förutom Carola och hennes häst! Carola var då först fram till rävsvansen men hon missa den och då hade jag chansen att fånga den men de är klart att jag ska nudda den men inte riktigt få grepp om den så jag missa rävsvansen också =( ja vart riktigt sur för jag hade ju typ bestämt att jag skulle vinna den... Men nu får jag väl gratta Linn istället! GRATTIS TILL SEGERN! :D (inga bilder tyvärr...)


Sen när det var slut så gick jag och hämta Zidane i ridskolehagen. Vart en långprommis för han var såklart längstbort i hagen.. hihih men de gjorde ingenting. När jag började göra i ordning han så fråga Amanda om jag inte skulle ta och rida barbacka. Jag hade aldrig ridit han barbacka så det var kul att testa. Men jag fuska lite och hade ett shabrak att sitta på ;) Zidane var riktigt fin och på slutet testa jag att trava lite och se hur han kändes, han var lika fin då och jag satt kvar hela tiden (!) hihih

Idag var han lite spänd och istadig i början men sen på slutet vart han så fiiin! Han har aldrig varit så fin nångång :D Jag hade Amanda med mig som knäppte kort så jag lovar att jag ska ladda upp bilder! Bara jag hittar dom... Men nu orkar jag inte leta så det får bli imorn istället ;) Åhåå idag var han en häst som ligger högt upp i prisklasserna kan jag lova! Jag tror ingen skulle ha haft råd med han om han hade varit till salu.. Men som tur är så är inte ett dugg till salu :D Älskar dig gubben♥XOXO SofiaE


Hihi

Jätteroligt att vi får så många frågor nu till frågestunden!
Blir jätteglada över det, så snart ska vi ta oss tid att besvara dom så gott det går, men naturligtvis får ni fråga myckte mer om ni vill! :)

/MadickenDet är också kul att besökarna kommer tillbaka och vi ska försöka fixa så att vi får en ny header till bloggen som tar med Sofia också, då den kanske passar bäst till mig och Matilda. Så vi skulle vara jätteglada om någon skulle kunna ställa upp och göra en ny åt oss! :)

Svar till Emma!

Emma: Är det din häst? :D
Svar: Nej, han är en ridskolehäst jag rider i en träningsgrupp
Matilda & Elf <3
Elf, ichlibedich♥


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!

Glöm inte frågestunden!!
Du får ställa hur många frågor du vill
 och dem får handla om vad som helst.


:/♥

Jag är fortfarande sjuk men mycket bättre tyckte jag iallafall och inatt sov jag inte ett skit utan från klockan 7 till 10 och inatt så satt jag och spelade kort med mamma, bara för att hon också var vaken och sen satt jag mig vid se.howrrse.com och skötte hästarna, kollade lite på tv och gjorde tv.
Dt var inge bra på tv så ja gick till datan igen, men när jag vaknade,
 åt jag 2 bananer och ett äpple och tittade på så mycket bättre.

Min lilla super ponny!!♥
Som blev häst! :´(!♥


It´s a true story

Alla som känner mig eller läser den här bloggen vet att jag älskar en häst, en liten häst som heter Zidane. KWPN... Det är Zidane de! En holländsk ridponny som råkade bli för hög i manken. Han kom till ridskolan oktober 2009 tillsamman med en liten ponny som heter Ratina. När han kom syndes revbena och han hade näst intill inga muskler och ingen kondition, han blev svettig och slut efter lite trav och galopp...Han var ingen häst man sa "WOW vilken häst" när man såg han, nä han var inte ridskolans stjärna när han kom... Dom gissar att han aldrig hoppat innan han kom till ridskolan, så han var helt grön. Tiden går fort.. Två år sedan jag satt på hans rygg för första gången, han var bara 5 år då... En ponny som bara var bebisen när han satte sina hovar på stallplan för första gången.. Jo just det, Zidane var ponny när han kom till ridskolan. Han och Ratina fick ställas i karantän i några veckor innan dom fick komma in i stallet. Man var extra försiktig eftersom dom kom från en hästhandlare och då visste man inte om dom hade någon smitta...

Innan Zidane började gå lektioner skulle ridlärarna rida honom och lära han lite saker. Men så kom den dagen då jag satt upp på Zidane första gånen.. Jag var ju tok nervös eftersom han va ny och jag inte riktigt visste hur han funkade.. Men ja satt upp och det var som att sätta sig på en pinne... Det kändes som om benen bara hängde rakt ner.. Men även fastän han var smal och omusklad så var han pigg och glad. 

En cykel utan fjädrar.. Aah det var så ja tänkte när jag bärjade trava.. Tänk er att cykla i skogen på en jätte guppig stig med en cykel som inte har några fjädrar, då förstår ni vad jag menar... Traven var HEmsk! Lättridningen gick knappt att utföra och att sitta ner i traven.. Jag tänkte inte ens tanken att försöka... MEn som tur var så vare hopplektion den dagen så jag skulle inte behöva sitta ner så mycket.

Vi skulle hoppa en studdsserie på långsidan som kanske låg på 50cm.. Jag red på precis som jag skulle, jag höll om med benen, lagom stöd i tyglarna, tittade framåt... Men det var något som inte stämde med sprången.. Något kändes riktigt fel, vi kom över med nöd och näppe men nånting var fel... Sara tittade på mig och sa: Hörredu den dära hoppar jämfota med spikraka ben... Alla som såg på typ skratta åt hans hoppstil...

 

En av dom bättre sprången som han gjorde några veckor senare! Gullpojken är på väg att lära sig hopptekniken! Nu var han precis på gränsen till storhäst och vi försökte fila ner hovarna så han skulle stanna där nere.. Det var tänkt att jag skulle vara med i ponnyhopplaget om han fortsatte vara ponny.. Men så blev han för hög och mina drömmar om att få vara med i ett ponnyhopplag försvann... Men nu hade jag fått nya mål! Att åka ut på storhästtävlingar och gå nolla.. Och dessutom får jag ju rida Zidane tills jag blir gammal...

Efter den första lektionen fick jag rida han nästan varje gång.. Visst tänkte jag, det är ju inge fel med han. Jag tyckte han var som vilken häst som helst, enligt mig hade han inget speciellet... Men så en lektion blev jag kär.. Jag vet inte riktigt vad som var speciellt med den lektionen mot alla andra, det kändes bara så rätt! Sen efter den dagen har det byggts upp ett band mellan oss två, jag kan inte förklara hur, men jag vet att det fins ett.. Allt som Zidane och jag har gått igenom tillsammans.. Från första, nästan misslyckade hopplektion, till att fara ut och tävla på andra ridskolor i närheten.. Dom gånger jag ramlat av han, än så länge är det bara två gånger(!) Det kan ingen ta ifrån oss! Känslan jag får när jag ser att Zidane upptäcker att vi ska åka och tävla.. Den är så fantaskisk, för man riktigt ser hur kul han tycker det är, öronen pekar bara framåt och ögonen riktigt lyser på honom =) Jag skulle ge vad som helst för att få ha Zidane som min egen...

Från att ha gått från att inte kunna hoppa till att åka runt och tävla på andra klubbar på ett år... Det är bara stjärnor som klarar det... Zidane -han är en stjärna!

Första tävlingen vi gjorde tillsamman (utanför klubben) var i Härnösand.. Vi var anmälda i både 90cm och 1m, hehe vi vägra ut oss i bägge klasserna... Men va fan! Det var en erfarenhet som både jag och Zidane har haft nytta av! :D
Så här såg det ut i Härnösand..och nu två år efter att han kom till ridskolan och ett år efter första bortatävlingen har vi blivit ganska duktiga enligt mig! :D

 

Han kanske inte är den största hästen men han är den bästa och finaste hästen som finns på denna jord!♥

XOXO SofiaE

 

Btw... Glömm inte frågestunden!


film+film+film!!!

3 filmer efter varann, hahha närå men det blir, först såg jag Vampyrer suger, den var inte så bra men nu ser jag på 17 again och efter det skulle vi se någon till, haha film kväller.


<3Satt och tittade igenom en massa bilder som jag hade på mobilen och har verkligen för många men då man kollar på bilderna tänker man tillbaka på alla fina stunder. (Har typ tusen hästbilder)
Så nu tänkte jag visa lite bilder på världens underbaraste Petty. En ponny med så mycket vilja som jag saknar så jättemycket. Hon togs tyvärrr bort ifrån ridskolan då hon hade spatt och blev inte bättre alls, naturligtvis var man inte berädd att hon skulle försvinna så fort.


Bättre men inte på topp!

Jag mår mycket bättre idag och orkar mer och det känns ju förjävligt bra, har kollat på lite filmer på tv:n och skött hästarna på howrse.
Sutte vid facebook och lyssnat på musik, riktigt skön dag, men orkade inte hitta på något bättre men har varit lite över 20 ungar och sagt: Bus elr godis?

Iallafall så på måndag ska jag försöka och ta mig till stallet på något sätt och kanske tillomed rida om jag har turen med mig, annars får man väl bara sitta hemma, men har ingen som kan åka dit och lämna mig, måste fråga morfar.
Sen får man ju hoppas det finns någon rolig där och va med och Jocke har även ringt idag (min fotbolls-tränare)
och pratade lite med mig och berättade litegranna och det gick ju bra men ja mer ska jag nog inte säga.
Sist jag såg på timrå matchen ledde dem med 1-0 men det kan ju ha ändras, dem möter frölunda om jag inte minns fel, men ha en god kväll, det är väl polar idag som många ska på, tycker inte det låter så roligt men ska inte egentligen säga nått som jag aldrig själv har varit där.
Slöseri med pengar tycker jag om jag ska vara ärlig. :)


Frågestund!

Nu är det så att vi drar igång med en frågestund på lovet!
Så nu är det upp till er att ställa en massa frågor till oss så besvarar vi dom när vi tycker vi har fått in lite frågor.

Så hoppas ni tar er tid att ställa en fråga till oss alla eller till en av oss.

MVH/ Madicken, Matilda & Sofia


Bloggningen om igår!

Som ni kanske märkte blev det ingen bloggning från mig igår.
Dagen såg i alla fall ut såhär, skolan först då jag hade en lektion sedan lov, om man nu inte räknar med teorin på stallet. Så åkte till stallet gick igenom hästarnas extriör och så, sedan träffade jag på Alva och Linn i stallet och tydligen hade de bestämt att vi skulle se på film hemma hos Alva och Alice, så då när Linn och ALva hade ridit så gick vi till dom, skulle se någon skräckfilm men blev inte av då vi tyckte den verkade dålig. Så då såg vi lite på Idol och så, sedan åkte jag med Linn hem. Så när jag kom hem var jag trött, såg nånting på tvn och sedan somnade jag. Haha inte vanligt för att vara mig det.

Men nu är man pigg och glad och har ett underbart lov framför mig. Mycket stall också hoppas jag att jag hittar på något kul med mina vänner. Hejdå! :D

dagen blev inte så rolig:/

Har ju varit hemma från skolan som var ganska skönt förutom att jag inte fick rida och sen har jag bara gått emellan datorn och tv:n hela tiden.
Börjar känna mig trött nu och det är väl bäst att gå och lägga sig så man blir frisk!

Tycker att det nästan bara är jag som uppdaterar bloggen men jag undrar vad just DU tycker jag ska skriva om, blir alltid roligare med kommentarer och lite egna ideér...


JAG... exakt samma person som ja var förut

När man ligger och tittar på bilder sen man var liten... Jaa då har jag lite svårt att förstå att det är samma person. Bilderna.. Dom gör så att jag inser vad mycket jag har varit med om.. Hur mycket jag förändrats.. Fast ändå, ändå är jag EXAKT samma person som jag var för 7 år sedan.. Jag har varit Sofia Maria Eriksson från den dagen jag föddes tills idag... Och det kommar jag fortsätta med! Jag kanske har gjort saker förut som jag får ångra nu, men hur mycket fel och dumt jag har gjort så är jag stolt över att vara mig..
Men ibland, de är säkert nte bara jag som har känt så här, så har det känts som om jag bara gör fel och är i vägen.. Ibland håller det i sig i flera dagar och ibland någon timma... Men för det mesta räcker det med ett enkelt "förlåt"... Någon gång har alla sagt ordet förlåt till någon man tycker om, och varje gång är det så fruktansvärt svårt att få ur sig det lilla lilla ordet som kan göra sån skillnad i ens tillvaro!
Jag har fått gjort det många gånger och varje gång är det lika svårt att att säga det, att erkänna att jag själv har haft fel...

Från att ha varit rädd för att galoppera och hoppa hinder högre än 50cm...Till att hoppa 1m banor på tävlingar och hoppa enstaka hinder på 1.10-1.15m på träning..Precis.. När jag började rida var jag lite halv feg. Från början när vi bara fick skritta och trava var allt helt okej jag var duktigt och tyckte det var roligt! Men så kom den måndagen när det förändrades...
Allt var precis som vanligt när jag kom till stallet. Mamma och jag gick och kollade vilken häst jag skulle ha, det blev Dollar, favorithästen från lektionen veckan före. Jag blir på bra humör och tycker att det ska bli jätte roligt!
Jag hämtar borstar och börjar göra iordning Dollar med mammas hjälp... Det var en av dom första gångerna jag skulle ride utan ledare och klart att det var lite pirrigt när vi gick ut för att sitta upp i ridhuset, men jag visste ju att mamma skulle vara i mitten av ridhuset om det skulle vara nåt. Det kändes tryckt att veta att OM det skulle hända något så var mamma alldeles i närheten, plus att pappa satt på läktaren och tittade på. Allt gick super bra tills Dollar blev rädd och börja galoppera, jag hade aldrig galopperat förut så jag blev ju i lite obalans... Innan Dollar hade stannat började en annan tjej i gruppen skrika och grina för att hon blev rädd. Då blev Dollar riktigt rädd och ökade farten mer och mer tills han skena.. Jag satt kvar hela långsidan men när vi kom till hörnan och han var tvungen att svänga... Då tappade jag helt balansen och ramlade rakt in i sargen.. Då när Dollar började skena blev jag så rädd att allt blev svart jag kände inget och hörde inget.. Men så när ja slog i sargen vaknade mina sinnen till liv igen och jag började flåsa för att få tillbaka luften... Ryggen värkte och när dom tog av mig hjälmen var den alldeles trasig samma med säkerhetsvästen... Nu flera år efter händelsen berättar pappa att det var väldigt nära att han satte stopp för ridningen, men han visste att vi tyckte det var roligt så jag fick fortsätta :D Men efter den skenturen tog det mer än ett år innan jag vågade galoppera och två år innan jag red Dollar igen... Men än idag kan jag känna en liten liten rädsla när jag känner att det går för fort och att jag inte riktigt har full kontrol över situationen.. Men jag är glad att jag fortsatte rida, det är ju de bästa som finns! :D

Från att byta favorit häst efter varje ridlektion...
Till att hitta första kärleken...Jag ville väl vara som Amanda... Jag ville tycka om samma saker som hon och göra samma saker som hon...
Men efter ett tag växte kärleken till Berrabus och nu hade jag en favorithäst och inte bytte efter varje lektion. Men

som alla andra växte jag och Berra hade såklart stannat i växten.. Så jag började rida storhäst, men Berra hade största platsen i mitt hjärta och än idag har han en liten plats där.. Nu är han såld till en liten tjej som rider mest i skogen men kommar ner på ridskolan när det är dags för KM och då får jag chansen att klappa på han lite =)


Från att vara ganska försiktig och tyst tjej...

Till att vara en framåt person som har lätt att skaffa kompisar!HAHAHA aah bilderna säger allt! Men nu får ni inte tro att jag var utan kompisar när jag ver liten för det hade jag! Jag vara bara väldigt försiktigt och tyst av mig som många andra barn =)


De va lite som jag kom att tänka på nu.. Lite random tankar som kan finnas inne i mitt huvud ibland =)

 

XOXO SofiaE


bus elr godis!!!!!

Jaaa efter man sett på glamour så kommer det några barn och frågar efter bus elr godis och jag trodde det var imorrn, det är det också men såg även på välkommen mrs doutfire, så jävla bra film alltså den är värd att se.
Älskar när han dansaar....

Kul att sitta hemma själv en fredags kväll och orkar inte ens se på idol!


Glamour

Ska se på glamour nu, men det är jävligt tråkigt att sitta hemma en fredags kväll och vara sjuk, så jävla tråkigt men det ska ändras och turen har man med sig att det finns dator och tv.

Svar till Madicken =)

Vad har hänt med Zidane då? :/


Asså jag vet inte va de va riktigt.. Inte mer än att det inte var helt bra med hoven sen han var skadad och att det hade blivit värre :P men Sara ringde till mig för en stund sen och sa att han har blivit bra igen och jag kan börja skritta han lite smått imorn och sen börja jogga me han på söndag =) Så nu är han friskförklarad, bästa starten på lovet helt klart! Sååå glad nu :D Snart är vi tillbaka och vi komma va bättre än någonsin!

XOXO SofiaE


Sova?

har nyss sett på robinsson och fan va arga jag blev när Denice åkte ut och sedan Fredrik, tycker att Sigvald ska ut, Muta tjejerna va fan vilket fegt spel.
Men nu ska jag gå och sova så jag blir frisk tills på lördag för då börjar ju det riktiga lovet! :D
Matilda & Elf <3
Jag orkar inte!!!♥
Orkar inte vänta tills nästa sommar,
men när den kommer ska det va den
 BÄSTA sommaren i mitt liv och det lovar jag!♥


B O R I N G !

som sagt har jag blivit sjuk och det är så hilma tråkigt och va hemma men jag går nog inte på skolan imorgon heller utan fortsätter och krya och hoppas man blir frisk så snabbt som möjligt för att det är ju lov, får ju iallafall 2 lediga dagar till på lovet men hoppas man inte har missat så mkt på skolan.
Det ända sköna var att slippa fysiken och bilden idag, det var riktigt skönt!! :)

Saknar lill prinsessan!♥


Ridpass, dressyr.


Hade ett riktigt lyckat dressyrpass idag på Sarah, sjukt fin ponny alltså.
Vi värmde upp självständigt och redan från början gick det super. Mjuk, fin och stadig och det är verkligen kul att rida då det går så himla bra. Vi red mycket grunder och jobbade hästarna i en låg form där dom gick stadigt och i ett bra tempo. Sarah är så himla underbar då det gäller dressyr då man verkligen har henne där man vill ha henne. Dock är det ingen häst som jag ser mig själv rida gång på gång, men ja säger inte nej då jag får henne!
Iaf, efter uppvärmningen jobbade vi övergångar trav-skritt och trav-halt gick faktiskt skitbra de med. Hon lyssnade super och fick dom flesta halterna bra. Sedan skulle vi rida upp på medellinjen och göra halt och då tappade vi lite tempo och vinglade lite första gången, sedan då jag tröck på henne blev det mycket bättre. Kan inte säga så mycket, både jag och min ridlärare var nöjd så finns inte mycket mer att säga. Men det känns bra att rida lite dressyr ordentligt på Sarah än vad att ha Donald, då han är lite svårare och går gärna mer uppåt än framåt, men enligt mig är han bäst ändå.                                                                                                                  (bilden är tagen av min vän Felicia)


Now i wanna know..

Va vill ni bloggläsare att jag ska skriva om? Det jag skriver om, saker som hänt i stallet, på skolan osv osv. Ni kanske inte ens är intresserade av att veta va ja gjort eller vad jag ska göra, så nu skulle jag vilja veta vad ni tycker är bäst/sämst med de jag skriver om.. För ni vill väl att jag ska bli en bättre bloggare? ;)

 

Nu har jag nyss komme hem från praon och man kan ju säga att jag är något less nu.. Det är nästan att jag lämgtar till skolan! Aah då fatta ni vad tråkigt jag har haft idag :/ Asså själva jobbet är inte såå trikgt men just nu har vi absolut ingenting att göra, så idag har ja mest sutte på en stol och spela på mobilen och varit inne på facebook.. Hoppas det blir mer att göra imorn =) Menmen nu behöver jag bara stå ut en dag till och sen äre loooov! :D Och ikväll/natt komma min kära syster hem! Den här gången ska hon inte bara vara hemma över helgen utan heeela lovet :D hihih kulkul! Dessutom har hon tur för på lördag äre hubertusjakt! Amanda ska rida en häst som heter Don Johnsson (stavning) och jag ska rida en d-ponny(!) som heter Silver Gossip men kallas för Jennie :P

 

Som sagt ska jag rida Jennie och inte Zidane :( Jag hade anmält mig på Zidane när listan kom upp i stallet men så dagen efter blev han halt.. Han har ju haft hål i hov-väggen men det vart ju bra och han sattes igång men nu är han halt igen :( När jag frågade Sara igår sa hon att det hade blive värre :´( Så vi kolla på hästlistan för att se vilken häst jag skulle ta och det vart Jennie:P aldrig ride hon men ja hoppas de går bra!


Måtte du bli frisk snart pojken! jag vill inte att du ska ha ont! Saknar dig så mycke..
Men det är tur att du håller humöret uppe och är lika glad som när du är frisk :D
Jag hoppas du vet om att jag älskar dig♥

XOXO SofiaE


Hemma från skolan....

Idag är jag hemma från skolan, är sjuk har ont i halsen och snorig och det bara dunkar i huvve, helt slut ork inte nästan göra någonting sov typ till klockan 10 och såg sedan på tv, våra bästa först som började 20 över och sedan glamour som jag missat.
har suttit vid datorn i typ 10 min sedan kom våran nya säng så då lyfte vid in den och fixade lite och nu satt jag mig lite till vid datorn. :)

Väldigt kul att bli sjuk när det bara är 2 dagar kvar till lov!


skolan och stallet....

Först var man i skolan och hade fett mycket ont i huvve det bara dunka och sedan fryser jag ju nästan ihjäl,hade först matte,sedan gympa och sedan SO och dåfick vi se på and världskriget på slutet.
Engelska sedan skulle sitta i ett grupprum med Alex och Gibbe men istället satt alex,gibbe,kevin och matte och gjorde ett engelskt test, så då satt jag med dem och sedan på idh hade jag fotboll och frös även där och satt och vänta på pappa i drygt 2 timmar och sedan satt man på simhallen till han slutade och for sedan till stallet.

Där hade vi markarbete och vi körde olika galoppsprång emellan 2 små hinder och hade normalt 6 galoppsprång sedan när jag ökade hade jag 5 och när jag minska hade jag 7.
Det vi jobbade med och pappa stod i cafeterian, från kl 16-20 och ja har varit hemma snaart i en timme :)

Min underbara prins!


Markarbete på bästa!Som rubriken lyder, markarbete på världens bästa!
Uppvärmnigen gick helt okej, början då jag tog kontakt så stannade han och tjura på lite men gick sedan snällt framåt. När vi sedan började trava kändes han bättre, framåt och lite sur, haha. Sedan då vi gick över till galopp gick det bättre, galoppen kändes faktiskt bäst måste jag säga, bra fattningar fick vi till också. Sedan små hoppade vi typ små upphöjda bommar på volterna, först i trav sedan galopp och han höll kvar formen super. Så glad över älsklingen :')
Övningen, ja den gick rätt bra. Hade två små hinder med 6 galoppsprång mellan. Donald gick super, sedan la vi in ett till och sedan tog bort ett. Allt gick väldigt bra och jag red väldigt mjukt. Kändes verkligen som vi gjorde det tillsammans. Så nöjd med busen, han kan ju bara vi är på humör!
Sedan när vi trava av blev han ju rund och fin och helt underbar, satt där och kände mig glad.
Känns verkligen bra att det börjar gå mot det bättre i dressyren nu!

Hihi, snygg skiss va!


Dagen

Jaa, sitter nu framför datorn med en kall trocadero-burk! :)
Nyss ätit middag och innan det var jag på dollar store med pappa och syrran. Handlade lite grejjer, bland annat 2 kollegeblock och 3 stiftpennor till mig. Har ju varit utan stiftpennor nu på skolan och hatar vanliga blyertspennor, så glad över att ha nya nu!

Skolan idag gick bra, tror jag. Inget speciellt hände, slutade fyra som vanligt och ja finns inte mycket att berätta. Men blir iaf lite less på en del i min klass ibland, dom ska lägga sig i allt. Eftersom jag går Natur så är många väldigt smarta och det finns vissa som verkligen tror att dom är bättre än alla andra, men det stämmer inte alltid. Men det kanske är i fler klasser detta förekommer, att då det är betygsnack så hinner man bara komma in i klassrummet så frågar "den" som tror sig vara bäst frågar, vad fick du? Och svarar man då, det säger jag inte så blir dom sur, själv berättar jag betyget till mina närmaste vänner då jag blir bra less på alla frågor hela tiden. Och ni ska bara veta vad glad typ hela klassen blev när denna person fick ett G på ett prov, så jag tycker man inte ska bry sig om det andra för det finns ju dom som det går mindra bra för och kanske inte vill berätta det. Men det känns som om vår klass typ tävlar mot varandra om vem som är smarta, men om ni tänker efter så är det ju ofta dom smarta som går natur eller har jag fel. Det brukar ju inte vara så att dom eleverna har svårt i skolan. Aja, jag är nöjd med mina betyg och mer säger jag inte om det! ;)
Jag vet att det är inte bara jag som tycker detta!

Oj, blev lite långt nu men det känns skönt att få skriva ut det.Imorgon blir det skola, sedan markarbete så dålig uppdatering från min sida då om man inte hinner något på skolan!

Den bästa!

Dollar$tore! :)

Då har man varit på Dollar$tore och handlat lite grejer,
 ett kollegieblock, stiftpenna och stift till skolan och
sen har man köpt grejer vi ska ha här hemma. :)
Lite kul att se hur det va men det var väldigt trångt
och svårt att komma åt grejer. :P


Skolan-hemma!

Äntligen hemma efter en väldigt trött dag på skolan, hade först Ty och ser fortfarande på turkiska för nybörjare och sedan  jobbade i nått häfte om kläder.
Tekniken skrev jag bara om dammsugaren idag sedan, satt jag bara rakt upp och ner. :D
På matten gjorde jag läxa sedan giuck jag till Ulla och spelade ett matte spel med Fifa,Alex,Sofié,Taher och Bryan och jag vann ju såklart som vanligt.
Lunchen var äcklig, fisk usch, sedan hade vi musik och det var lugnt den bästa musik lektionen hitills, körde Så det kan låta och tjejerna vann mot killarna med 27-18, sista minuten var ju fan bäst och roligaste. HAHA;P
SO:n tråkig som vanligt satt och gjorde frågor om andra världskriget, vafan ska vi kunna det för?!
Sverige var ju inte ens med! :o

FÅr se vad man hittar på sen! :)
Schade!


Checkers, skolan = tröööött


Idag har jag varit på checkers och gått den där handledarutbildningen för att börja övningsköra.
Haha, har ett halvår innan jag fyller arton, så knaske lite sent börjat men det ska nog gå.
Iaf så gick jag med min kusin Adrian som är 95 och hans föräldrar, då min pappa gick med bror min i fjol. Så då passade jag på att gå med kusinen istället för att gå själv, så jag satt där tyst och stilla i tre till fyra timmar.
Väldigt tråkigt, det ända bra var att man fick en macka och en burkdricka! (Y) hihi

Men skolan först som vanligt, och nu är det ju bara en vecka kvar sedan lov, fattar ni vad jag längtar eller, kommer bli super med lov och slippa allt pluggandet!


Nu är jag trött och ska gå och lägga mig snart, har ju sovmorgon till halv tio imorgon så hoppas mamma kan skjutsa mig så jag slipper åka dit till åtta, men godnatt! :')


Glamour....

Japp då har mn sett på glamour då och badet gick väl great antar jag men det var sketa kallt i vattnet, gud vad jag frös, efter simkurserna så bubblade jag litegrann innan jag gick och duscha.
Faktiskt väldigt länge sen jag var där, träffade Amanda där med sin moster elr vad det nu blir och mamma pratade med hon. :)

Hoppas någon lektion blir inställd imorgon, bara att hoppas! ;D

Saknar fotibollen litegrann men väldigt skönt att vila också...

Sofia+matlagning=KATASTROF

Precis som rubriken säger så är inte matlagning min starka sida precis, men eftersom mamma är jour och pappa ligger sjuk i sängen så måste ja offra mig och visa mina proffsiga matlagningskunskaper... hmmm? måste ja säga om de vart bra eller inte?? men de komma väl ut förr eller senare så de är väl lika bra att ja säger de nu.. fresten ja skulle koka makaroner och mikra köttbullar! när makaronerna va klar och ja skulle hälla bort vattnet så åkte locket av och mer än hälften av makaronerna åkte i slasken, men de räckte till mig iaf.. köttbullarna mikra ja tills dom blev varma och sen när ja skulle äta så smaka makaronerna vatten och köttbullarna smaka bara allmänt äckligt :/ asså inte ok!


dagen dåra --> första dagen på andra praoveckan. Nu va ja nere på lagret och ja kan inte säga så mke om dagen.. bara att ja typ satt och spela på telefon hela dagen -.- ingen hade nåt att gö, de fanns inga order man skulle plocka ihop och skicka iväg eller nåt annat.. alla sa typ att de va den lugnaste/lataste dagen på länge.. sammanlagt på 5 timmar fixa ja typ 2 order som tog två minuter att plocka ihop :S kul dag.. riktigt roligt! fast ne...

Nu ska ja titta på Greys Anatomy och chilla resten av kvällen =) och fresten, min telefon la av igår så nu får ja ha en gamm mobil som ja hade förut i 6:an, hade riktigt roligt i en timma me att sitta åh titta på bilder och läsa gamla sms men sen när ja kolla igenom allt va ja döless på den -.- så nu väntar ja bara på att jultomten ska komma två månader för tidigt me en ny telefon till mig! =)XOXO SofiaE 

simhallen...

Gått i skolan nu och haft en skaplig dag förutom att Felicia slog mig med bandy klubban i huvve så man har ju lite ont  men men nu åker jag vidare till simhallen..HAREBRA!!

går och lägger mig nuja..

Tror jag ska gå och lägga mig nu, alla har åkt hem nu och såg även på finlen i robinsson och dock vann inte småsyskona som jag tyckte skulle vinna utan Ankas boys vann istället, jaja men iallafall så plattade jag ju håret idag och vi får se om det håller till skolan imorrn, man kan ju alltid hoppas!♥

Känner att jag verkligen inte laddar upp några nya bilder men det är för att jag måste instrallera lite grejjer innann jag kan göra det, och jag har inte riktigt orkat det ännu!

Men bjuder på en gammal bild på mig!

♥Jag älskar dig verkligen!♥


Kalaset börjar dra sig till sitt slut....

Japp, först var man på u-sek möte på stallet och sedan hade man också ett barnkalas där och det gick ju great, nu har man haft gäster sedan kl 16 och några är här än, riktigt oliga människor i släkten man har. ;)
Har sett på Gustavsson 3 trappor, Hem ljuva hem och nu ser jag på Filip och Fredrik, sä jävla bra dag alltså.
Har även spelat maffia med Kattie,Cina,Viktor,Madicken,Linnea,Melinda ch jag vann ju oftas, haha, har även spelat bomb it med viktor, vi är ju så jävla bra och slår highscore hela tiden...

Forstätter och tillbringar kvällen med Viktor som jag är med mest;)
Ska se klart på Filip och Fredrik nu, hare bra!


Söndag, stall och kalas!

Ja dagen började med möte på stallet sedan ett barnkalas där som blev riktigt uppskattat :') Sedan hem och fixa tårta till släkten kommer då Pontus ska firas. Ja, mycket folk och hoppas på en rolig kväll här hemma. Men det återstår att se, kommer iaf bli kul då alla kommer och då man får äta "go fika" hihi =D
Aja, sitter och bloggar från skoldatorn så då kan ju jag passa på att lägga in en bild på mig själv!

träning slut- hemma igen...

Ojojoj... trött chey är jag. Kunde inte sova igår så ja somna typ vid halv 2-2 och skulle kliva upp halv 9 för att åka på träning.. Och ja som är nog morgontrött ändå -.- men de va bara att gö de bästa av situationen och va positiv till träningen =) träningen gick väl bra, vi körde banan 2 varv sprang en runda och sen lekte vi ;D mee like!
Nu ska mami och jag fika lite macka och sen ville mami se på film när hon ska stryka =) så de blev en blandning av Lotta på Bråkmakargatan firar jul, Kajsa Kavat, Ronja RÖvardotter och en massa andra Astrid Lindgren filmer =) och allt på en och samma film! myyys!XOXO SofiaE

Städat!?

Undrar om jag har städat klart för idag nu eller om jag ska städa garderoben också, ser ju ut som ett bombnerslag i den/dem, haha men har först sett på Mamma pappa barn, fast det var tt tag sen och nyss såg jag på Spanarna 2 inte lika bra men gick ju och se iallfall, vill se nån rolig film som t.ex Hur många lingon finns det i världen eller typ nån som är rolig och så....
Sätter mig och kollar om det finns ngn bra film på tv nu eller om man måste sätta igång någon och till det blir det godis, Moms!

Imorrn blire stallet, yeah!


Godis! :D


GODIS!
Haha, sitter vid datorn och äter godis, mumsigt! :)


boring day!!!

Har haft väldigt boring day idag och det känns ju skit men iallafall var till nacksta och willy å handlade lite och köpte lite över 2 kg godis för 5 spänn, ganska hyffsat pris, haha.
Såg lite på Timrå matchen förut och det blev Timrå gjorde mål innan ens 2 minuter hade gått men nu står det 2-4 till HV71, dålig...
Hoppas på en rolig dag imorrn, helt klar,först stallet och ha u-sek möte sedan barnkalas där sedan hem och släkten kommer och ska fia pontus, helt fullbokad imorrn!!

Vad före jag utan dig!<3


Städdag

Ja, som rubriken säger "städdag"
Kan ju bara tala om att det är typ det värsta jag vet, hatar verkligen att städa. Men vad gör man inte för att vara snäll ;) Närå, men imorgon kommer släkten då min bror fyllde år i veckan och då ska det vara snyggt när det kommer folk och då åker man på att städa. Men tror ni brorsan är hemma och städer, näe han slipper för han är ute med grabbarna istället som ska fira han idag, och inte får jag något när släkten kommer, lite orättvist sådär.
Men imorgon så blir det stallet, skönt säger jag bara, först u-sek möte och sedan kalas som u-sek hjälper till med. Kommer bli bättre än att vara hemma.

Så nu när det är hockey så får man lite ledig tid, vilket jag förtjänar. Så då blir datorn ens bästa vän! :D


Igår kväll...

Igår kväll uppdaterade jag inte nått, jag såg först på 3 avsnitt från Glamour och sedan såg ja Robinsson och därefter kollade jag på någon film.

Nu ska jag åka och handla litegrann med pappsen och syrran är hemma och städa. :)


Love you!

Har anmält mig till KM i hoppning igår, måste hoppa 70cm!
SÅ jävla taggad!


Fredag

Ja, vet inte riktigt vad man ska skriva. En väldigt tråkig fredag, eller jag vet inte men ah.
Iaf skola, också skulle jag och min kompis ta bussen som skolan beställer till stallet. Ah, och vi sa att den inte skulle komma och inte kom det någon buss, så teorin blev inställd då vi inte tog oss till stallet. Men iaf, vi gick in till skolan och dom fixade så en buss skjutsade oss till stallet och där gjorde jag typ ingenting, eller anmälde mig till KM på Donald, så vi behöver bara hoppa 60cm och bruker tävla 70cm med han så det känns ju bra, sedan är det ju dressyr också LC:1 och det känns inte alls lika bra. Då jag blir så nervös när jag tävlar och spänner mig typ skitmycket och då går det bara skit, så jag hoppas jag kan slappna av så att Donald blir fin, men det får vi ta itu med då! Förhoppningsvis hinner vi träna lite tills dess! Han är ju bäst lillponnyn och hade vila idag. Skönt för han :')

Sedan kom pappa och Pontus och hämtade mig och Matilda och åkte till vår kusin som fyller år. Hon hade fått en hundvalp och pengar, så vi fika och sjöng lite singstar där sedan hem. Och när man kommer hem så slår man på datorn och blir sittande där, så det är typ det jag har att berätta!


Äntligen helg igen!!!!

Äntligen hemma, lite kort om dagen.
Först hade jag ju skola och hade först svenska och då skrev jag en text om en film, på SO såg vi film några gjorde omprov igen!
Sedan hade vi tyska ch då hade vi hörförstålse och jag hör inte vad dem säger, går ju så jävla fort men aja det gick ändå bra tycker jag och sedan vare idh, hade ju ridning som vanligt men bussen åkte bara förbi dem från ala så dem fick inte rida, bara en som fixat skjuts själv, så hon fick rida med Mariedalarna. :)
Tror hon blev väldigt nöjd över det men men hade Micron och det är andra gången jag rider honom så jag är väll nöjd men asså jag tyckte inte det gick så jätte bra men men fick iallfall beröm, så det tar jag ju åt mig.
Hade Elin Nornmark och vi körde lite voltarbete och jag kan verkligen inte sitta på Micron, det går bara inte hur studdsig som helst.
Har ingen riktigt bra bild på han men här kommer en!
(Han är en storhäst)


Sedan så åkte vi typ klockan 7 till våra kusin som fyller år idag, så grattis till hon.
Fick bland annat en hundvalp och mycket pengar :)
Jätte söt var den, ännu inget namn men det är en liten pojke.


Jorden runt på 80 dagar...

Sitter här i min ensamhet och tittar på film.. nä ja är inte ensam, mamma är i köket och bakar pizza. Ska bli suuper gott! va ju jätte länge sen ja fick äta hemma gjord pizza! amanda ja vet att du läser det här, så nu tycker jag att du inte ska bli allt för avundsjuk! ;)


Helt ärligt nu.. Jag vet att ja inte ha vart världens bästa på att uppdatera men ja ha inte haft det man behöver för att blogga. Alltså ja ha varken haft tiden, orken eller lusten att sätta mig framför datorn och skriva en massa saker som hänt, men nu när första praoveckan är över blir det förmodligen bättre uppdatering, iaf över helgen. För sen börjar 2:ä veckan av min prao, och nu blir det på lagret i stället för på produktion :) aah juste ni vet ju inte vars ja praoa.. JAg praoar på pappas jobb, det är ett företag som heter Elpress och dom gör kabelskor och verktyg och andra grejjer som jag egentligen inte alls är intresserad av, men faktiskt om man bortser från de tråkiga ha ja faktiskt haft riktigt roligt den här veckan =) men den som gjorde att ja fick ha roligt va faktiskt gangstertanten Elvy, hon kanske är gammal men hon är helt galen! dessutom är hon riktigt rapp i käften :D när nån säger nåt för att skämta om hon så är hon riktigt snabb på att komma me nåt ännu bättre och kanske svider en aning på personen, men hon är en person man inte kan bli arg på! ♥ på dig Elvy, jag längtar redan tillbaka så att jag får träffa dig och alla andra! =)


under tiden ja inte ha bloggat nåt hare vare dressyr-KM på ridskolan, de va tänkt att jag bara skulle rida Alfons men så kvällen före kom ja på att ja skulle kunna ta Zidane i Lc:2 och då frpga ja Sara om de va okej och hon tyckte de va en bra idé så de va ju bara att lära sig ett till dressyr program =) hahahah ja va kan man säga Lb:3 me Alfons slutade i katastrof... okej ja kom tvåa i KM men ja förskäna de inte! glömde bort vars ja skulle rida på slutet så fick 2 nollor och slutade på 180p... men tack vare att en annan tjej red fel 3ggr och vart utesluten blev ja 2:a ändå, som ni kanske fatta vare bara 3st me i lektionhäst KM :S men dessto bättre gick de me Zidane! :D visst han dog av lite på banan men han va suuper duktig ändå :* vi slutade på 154p och en finfin 2:a plats :D (de va faktiskt typ 13st me också!)

 Finaste Zidane♥

XOXO SofiaE


Dagens ridpass!

Tvungen att kliva upp 6.15 istället för 7.00 idag, då pappa började jobba 7.00 och jag skulle vara på stallet typ 7.45 så då fick jag åka dit till sju och vänta på dom andra. Första gången jag var först där, brukar alltid vara sist dit men nu har det blivit ändring!
Iaf, bytte om och sedan när klockan var tio i åtta gick vi ut till hästarna våra, jag fick Sarah som är en liten d-ponny men grymt fin!
Red mycket självständigt och det gick faktiskt riktigt bra, jobbade våra hästar mycket låga i formen, men varierade lite också beroende på hästen. Men det kändes bra, kul att få sitta på en häst så man kan få ut mycket av ridningen. Så nästa gång blir det markarbete och skulle tro att jag får denna prinsessa då! :)


Hemma!

Då har man rostat limpa, så jävla gott och i skolan var det väl långtråkigt, hade fösrt matte och vikarie som inte kunde ett ända skit och sen hade vi bild som är ännu tråkigare och då målade jag till redovisningen till nästa vecka och sen hade vi fysik, labbade litegrann och läste på.
Nu väntar man på att mostern min ska hämta mig när kusinen ska rida! :)

You are my life!♥
Utan dig, finns inget jag...♥


Ny duschad till skolan...

Japp, nyss kommit ifrån duschen och nu ska jag göra mig ordning och sen se på lite tv, krllade på "Pappa på burk" igår kväll så det var därför jag inte bloggade något, ska fika nu hej svejs!

Jag & Romeo på hopplektion!


Dagens ridpass!

Ja, ett dressyrpass i a-manegen blev det idag på Donald, och vi kan börja såhär. Såg att han hade små sår på sidan av mulen och tyckte själv inte att det var i vägen för bettet/tränset, men jag frågade min ridlärare och då skulle han ha hackmore idag, han hade det igår också och gick inge bra på de, vad jag hörde. Kan ju säga att jag gillade det inte, visst fin i skritten, ska inte klaga, men traven då, kändes knappt som man kunde inverka eller något och jag blev så försiktig i att ta i honom. Menmen, det gick väl ändå halvskapligt för ibland blev han faktiskt riktigt fin. Iaf, skulle jobba lite galopp på en tio meters volt, sedan en båge mot mitten i förvänd galopp och sedan ut igen och göra en tio meters volt. Vi kan säga att det inte gick så bra, laddad i volten helt okej i bogen och dog av på den sista volten så man kände verkligen skillnad. Men det gick väl bra, Donald fattade ju ingenting, han fungerade verkligen inte bra på hacket så förhoppningsvis slipper vi det nästa gång. Men måste säga att jag fick en fin ponny på avtravningen, mjuk och avspänd och så härligt att rida han då.
Nästa vecka blir det markarbete och då kör vi på! :D


Bild från en hopplektion! ;)

Ridpasset!♥

Detta ridpass var underbart fick rida min lilla älskling igen och gjorde nån galopp övnining och bäbis var så jävla awesome och fin, älskar han så himla mycket att det inte finns ord!♥
Iallafall så är jag jävligt nöjd över detta ridpass för att det var fantastik och roligt, Annelie tyckte han såg fin ut och väldigt mjuk, jag är så lycklig!
Åkte med Annelie och Linn hem och spelade även lite kort med alva innan jag åkte..

You are amazing, just the way you are!♥
I love you♥


hemma,strax stallet..♥

Jaa dagen lite snabbt nurå, först hade vi matte och de gick bra och sedan hade vi SO gick väl också bra,läste och svarade på frågor, maten var det köttbullar och  makaroner stuvade och sen hade vi engelska och då skrev jag klart en uppgift, som jag har hållt på med i över 3  drygt, hade även idh och hade fotboll på ncc och körde lite straffar, nån rekktangel och sen nån skott övning,sen satt man och vänta på pappa i över en timma och då spelade jag och Pontus kort. :)
Dagen har varit så lite kortfattat och nu blir det stallet....♥

Miss you so much♥
You are amazing!♥


På skolan och har tråkigt.

Sitter på skolan och har hål just nu, ganska tråkigt. Alltså vi skulle inte klara oss utan våra datorer kan jag säga. Jag och mina två vänner sitter runt ett bord och spelar spel på varsin dator, sociala va?!. Haha, närå men vi har snart fysik och slutar fyra, så då hämtar pappa upp mig på skolan och skjutsar mig till stallet. Blev ju ingen moppe idag då det regnade igår och var kallt imorse och rätt halt. Aja, men blir det plusgrader så är det bara ta fram moppen! :)
Finns inte så mycket att berätta men ska väl spela lite till och sedan hämta böckerna och gå på lektion, ha de... :)

dagens slut...

Japp då var det slut firandet idag och släkten kommer väl på söndag tro jag och mormor å morfar har varit här och vi köpt kinamat, väldigt längesen man åt det så de var riktigt gott.
Såg nyss på 9mm en riktigt skaplig film, haha med Paolo Roberto!
Ganska trött nu då man höll på att frys förut, var så jävla kallt men nu är det varmt och sköönt,ska gå och lägga mig snart och mysa lite med lill tutti.

Saknar dig enormt mycket, var över 4 veckor sen jag red dig sist och det känns som en evighet,
även fast jag inte tror att jag får rida dig imorgon så hoppas jag ändå!♥


Denna tisdag,

Ja, som ni kanske vet så fyller min och Matildas brorsa 19år idag. Så mormor och morfar är här som vanligt, har iaf ätit kinamat som Pontus fick bestämma då han fyller år, så jag hoppas på en god efterätt nu! :D
Haha, iaf skola som vanligt, och eftersom det var plusgrader fick de bli moppen, ah så när man ska hem från skolan så regnar det nraturligtvis och då blir man inte glad. Skolan var precis som vanligt, matte engelska historia och idrott tror jag vi hade.
Imorgon blir det iaf stallet efter skolan och rida. Det är det man ser fram emot!

Men aja ska försöka vara lite social med familjen nu! ;)


Grattis Pontus!!!

Gått i skolan från 8 till halv 3 och hade ju ty, matte, teknik, musik och SO, riktig rolig musik må jag säga när vi lyssnade på justin bieber, killarna höll för öronen så in i bomben, såg lite roligt och musik lärarn tyckte dom var svartsjuka, haha :P
Nu har jag dammsugit nedre våningen och mamma uppe men tror inte det ska komma så många idag men Pontus fyller 19år iallfall så grattis till han!


Hemma

Nyss ätit middag som var sallad, haha skönt att slippa hjälpa till. Iaf så var jag på skolan och ah, inget kul där om jag inte minns fel, sedan hem och mot simhallen och nu känner jag mig väldigt trött.

Orkar verkligen inte skriva något nu, utan gör lite andra grejjer än vad att blogga!


Hemma

Nyss ätit middag som var sallad, haha skönt att slippa hjälpa till. Iaf så var jag på skolan och ah, inget kul där om jag inte minns fel, sedan hem och mot simhallen och nu känner jag mig väldigt trött.

Orkar verkligen inte skriva något nu, utan gör lite andra grejjer än vad att blogga!


Hemma igen!

Jaa, nu har jag gjort sallad och kollat på Beck, var på ridningen och Katties grupp hade markarbete och det gick väldigt bra, såg mer framåtbjudande idag än vanligt och nu ska jag ta och se glamour innan familjen kommer hem igen...

skolan..

Japp, då har man börjat en ny vecka i skolan då och gick väl rätt bra idag inte så jobbig som de andra dagarna brukar vara, gjorde först klart ett engelskt prov och sedan såg vi klart på filmen "Greven av Monte Cristo och den var väll rätt bra men inte en toppen film då men den var väll bra, handlade om så mkt och ni får väl ta och se den om ni vill, men sedan så blev det sibylla med Felicia åt en strips och fick en trocadera och sedan var språk och där såg vi på "Türkisch für Anfänger" så jävla bra alltså, är värd att se om man kan tyska vill säga och sedan på började vi typ ett brev och sen fick vi ju även läxa av omtänksamma Ingela, haha!!!
På SO:n har vi nu börjat med andra världskriget men omprov imorrn på första, dock ska jag inte göra det, hoppas jag och sedan hade vi gympa på vivsta, så då drog jag;Fifa och även några boys upp till Anna och pratade litegranna, på idrotten körde vi spökboll och tjejerna vann 3/3 ggr och sedan körde vi killerboll.

Greven av Monte Cristo!!!

Detta är själva huvudpersonen Edmond Dantès även kallas Zattara elr Greven Monte Cristo!
Fakta: Den oskyldigt dömde Edmond Dantès, som suttit fängslad i 14 år, förväxlas medvetet från dennes sida med en avliden fånge, och lyckas fly ur fängelset. Den avlidne avslöjade innan sin död platsen där en berömd försvunnen skatt skall finnas, nämligen på ön Monte Cristo, och när Dantès lyckats fly hittar han den, utnämner sig själv till greve av ön, och med hjälp av pengarna kan han ta ut sin fruktansvärda hämnd...

Türkisch für Anfänger!!!

Huvudpersonen heter Lena!!
Detta är en tysk tv-serie och serien cirkulerar kring styvfamiljen 
Schneider-Öztürk och deras vardagsliv.
Blir stallet om en halvtimma, så kommer det ett inlägg när jag kommer hem och tänkte ta lite kort med mobilen men som sagt går det inte att ladda in dem på datorn, hih :(


(Bilderna tagna från google)


inte gjort så mycket idag...

Idag har man inte gjort något speciellt utan bara suttit inne vid datorn och tv:n hela dagen, har tagit hand om hästarna på howrse och sedan har jag även gjort lite HOMEWORK, blev tyvärr inge stall idag som tänkt men imorrn om det inte dyker upp nått konstigt i skolan som göra att jag måste plugga elr nått sådant.
Jaa ni förstår ju säkert, skulle gärna vilja ha lite förslag om vad vi ska skriva om om ni saknar något och det skadar inte med att kommentera, Det gillar vi och tänkte kanske ha en frågestund framöver.
Jag & Elf
Jag älskar dig så mycket♥,
ååh då kan du förstå hur
mycket jag saknar dig!♥

Dagarna bara går och går

Haha, känner mig duktig suttit och skivit en engelsk berättelse på drygt en sida nu på kanske 20min, duktig känner jag mig (A). Bara något trött sådär, och inte piggare blir man av skolan heller :/ bara att kämpa på till lovet nu då. Bara några prov att plugga till men det går nog. Också måste vi ju få in lite tid till hästarna också :)
Får se hur det blir med alltt, men det går bra, haha veckorna ser typ likadana ut jämt. Känns faktiskt inte som man är hemma på vardagarna, för antingen är man på stallet eller på simhallen, mina andra hem typ, närå men ska försöka gå och lägga mig snart. Herrå! :)

hjärtat<3


Saknarrrr!Det är konstigt hur man kan ändra sin uppfatttning så mycket!
Kändes helt fel första gången jag red dig, men med tiden blev vi ett team som jag saknar!
Finaste Pinoccio!♥


Äntligen....

Äntligen går det att ladda in bilder igen.
Här kommer hästen jag red igår på idh när vi körde Working Equitation!
Han var jätte härlig att rida och är en underbar häst åh väldigt fin!

Mikron på bete i somras

inte gjort så mycket!

Idag har jag inte gjorts så mycket mer än sutttit vid datorn och sett lite på tv, nån film, men dagen är ju inte över än så vi får ju se om man hittar på något kul eller så, hoppas det iallafall. :)

Har ju uppehåll från fotbollen nu och lite framöver vet inte exakt hur länge, ej bestämt!
Bilden är från Mittnorden när vi vann i år!♥

Godnatt!

Tänkte gå och lägga mig snart men först tänkte jag se något roligt på tv:n och pontus kom nyss hem, han har varit med nå kompisar.
Vi får se om vi åker upp till stallet imorrn, jag hoppas det men vet inte vad vi ska göra där egentligen men det är väll antagligen några som rider åtminstone.
Jaja, jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen men försöker fixa ut det :)


Gott med glass!


Sitter framför datorn och äter glass också bjöd Matilda på lite O'boy, super gott!
Ingen vanlig glass heller utan lakris glass, mums.
Medans musiken spelas så sitter man och pratar med en massa och läser bloggar och spelar spel. Och snart kanske man borde gå och lägga sig så man orkar göra något imorgon men vi får se hur det blir med den saken! ;)


En tråkig dag..

Ja, dagen som Matilda berättat så har det varit en städdag här hemma. Verkligen tråkigt, fast jag slapp ju städa då jag badade hunden. Så nu är hon ren och fin och har världens mjukaste päls! :)
Iaf, det tog lite drygt två timmar att bada och torka henne, och det är rätt jobbigt, varken Meicie eller jag gillar det så, vi är ju inte så glada. Meicie tycker bäst om då man har duschat klarrt henne och hon får torka sig lite själv på handukar och få lite godis, haha knasvovven!

Men aja ska ta hand om mina howrse-hästar nu tror jag så jag har det gjort, sedan får man se om det bli något bra på tv eller om man fortsätter dagen framför datorn.


Meicie♥
Bilden gick inte att vända :/Städdag! :/

då har man städat hela långa dagen och nu ska man kolla vad vi ska köpa till raklettgrillen,sedan får man väl se på hockeyn och hejja på timrå, för det lär dem behöva och sedan bire ta hand om hästarna på howrse, har ju bara 110 stycken.

♥Donald♥


Hur ska jag någonsin klara mig utan dig!
Du är bäst!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar bada hunden imorgon.

Idag har det varit en superdag, ledig från skolan bara ett teoripass på stallet! :)
Gick igenom skador och foder till hästen, sedan så fotade jag även min kompis då hon red med hennes systemkamera, så hoppas någon bild blev bra! Sedan så busade jag lite med Donald i stallet och smörjde hans träns. Sedan for jag typ hem. Åt middag och såg idol. Sedan har jag suttit framför datorn.

Och moegondagen är det städdag hos familjen Andersson, så jag slipper om jag badar hunden vilket tar typ tre timmar då man ska få henne torr också, ganska bra då jag hatar att städa! :D


Donni♥


idol!

Såg på idol och det är väl hyfsat toligt att kolla på och har även toppat mammas hår ca 5cm och jag hoppas jag hittar på något roligt i helgen, blir iallfall stallet vet ag som att det är u-sek möte.
Måste ju ha mycket nävaro nu när fotbollen har uppehåll!♥


Skola,stallet...!♥

Först vare skola och började dagen med att se fortsätta se på film i svenskan, riktigt kuligt sedan vare prov och var hur nervös som helst och kändes som jag typ inte kunde någonting men skrev iallfall 3 sidor och gjorde mitt bästa, väldigt nöjd asså, sedan hade man tyska, förhör och det gick ju mindre bra om ja ska va ärlig och sedan vare idh och vi skulle göra detta som hette Working Equitation och Ida ville att jag skulle få en häst jag aldrig ridit och Annelie ville att jag skulle ha en STOR häst, jag fick ta Mikron, väldigt nöjd och så mycket bättre än vad Romeo va men det går ju inte att gämföra så mkt, men Micron va iallafall jätte rolig att rida och tvekade inte på något, han var verkligen jätte bra och skulle faktiskt kunna tänka mig att rida han nästa gång om jag inte får nån ponny vill säga...♥
Mikron & Alfons!♥
Bilden laddar 99%
(kommer så fort som möjligt)Min älskade säng......♥

Då ska jag gå och lägga mig så man är pigg imorrn och då har man so prov och jag kan fan ingenting, känns ju skit men aja det är så om man inte fattar så bra, ser framemot att få rida imorgon en riktig lektion på idh och inte bara skitta ut i skogen.
Men var iallafall på stallet förut och Linnéa red Elf och det gick väl skapligt och sen såg jag även när rs red, lite roligt och kolla när dom typ gjorde lika som oss, men dem körde med händer och vi fick köra med en hand, jaja är man bäst så är man.....
Närå skoja litegranna, Godnatt!♥

Ich liebe dich!♥


Ändrade planer idag.

Nu hemma efter dagen. Hade en rätt bra dag, först ridgym red Respan och det gick väl sådär gillar henne fortfarande inte så har inget att berätta, sedan en mattelektion sedan slutade man! :) Så det blev inget stan då vi inte ville vara där så länge från halv ett till åtta aja. Åkte hem och vid kvart över fem blev jag hämtad och vi åkte in till mittuniversitetet. Var med Anna och Felicia som vanligt, åkte dit och hem med dom också. Var där lyssnade på en massa föreläsningar om olika kemi saker. Fick en bulle som fika och ja, inget speciellt med det. Men skönt känns det iaf då man är ledig imorgon från skolan! :)

Hejdå!

lääängtaas!!

chill skola idag! på matte gjorde ja prov och de sööög kunde fan ingenting -.- på So fortsatte vi se på filmen vi börja se på igår, den suger verkligen.. på spanskan prata vi bara om provet vi hade förra veckan, hehhe suuuper nöjd! VG på skriftliga, MVG på läsörståelsen och VG+ på hörförståelsen :D dutti chey!! på svenska läste vi bara och sen efter vi sluta gick Karen åh jag och busa lite me crakke ;) hehhee buusiga vi! sen gick vi mot Barks för de va sååå kaaallt ute -.- där åt vi toasts och lyssna på la musica :) nu ska ja fixa midda och sen åka på träning =)love you gumms!♥

Åsså läänga ja snart ihjäl mig till imorn! ska sussa hos karen i helgen me dom bästa =) hahhaha komma bli sämst uppdatering i helgen men de kan inte hjälpas XD

XOXO SofiaE


Trött tjej....

Jaaa då är denna långa dagen över elr iallafall skolan, nu blir det att göre sig iordning och då blire stallet med kusinen och sedan så får vi ju se och hoppas att jag hinner plugga till so provet imorrn om Första världskriget, fattar inte ens varför vi ska veta hur det va då och varför det blev och hur påverkade kriget osv, så onödigt vi lever ju i nuet. :)
Hade 3 lektioner idag men väldigt lång, först matte, sedan bild och fysik men god mat vare ju som tur va, kyckling nuggets och ris, åt 14stycken, riktig gott vare men imorrn blire sibylla om inte det blir nå ändringar......
kommer en bild nu vettu!♥

Bild sen typ 3 veckor sedan, när moster var och knäppte kort på stallet när vi red....♥

Hare bra, kommer ett inlägg ikväll också, håll utkik!♥


Ridning, skolan och lite mer.

Först skola som vanligt, hände inte så mycket spciellt. Hade typ tyska, hundra timmar matte och fysik. Sedan till stallet. Hade Elin och Matilda idag på lektionen då Anneli inte var där, hade iaf Donald som kändes sådär genom hela passet. Början väldigt stel men sedan då vi körde några övningar så red vi också lite fritt och fick han lite som jag ville ha han. Märker att det ger mycket bättre resultat. Iaf så hade vi något konstigt fast rätt kul ändå, vi skulle rida med en hand och hoppa ett litet hinder sedan göra halt och rygga, sedan efter det så öppnade vi en grind och sedan tog vi en flagga och red slalom. Typ de och Donald var duktig, lite rädd för grinden men tillslut gick det! Älskar verkligen den lilla ponnyn, men snart är man väl av med honom :/ Kommer inte bli kul alls.

Iaf, imorgon så ska jag rida Respit, och det kommer redan gå skit det vet jag och det roliga var att de andra fick byta häst utom jag, vilket är väldigt konstigt för jag är typ minst och har den största hästen av oss som också är ganska grov, aja hua säger jag bara hoppas verkligen att det är sista gången jag får rida henne.
Sedan så åker vi till skolan och har matte sedan slutar vi, fast klockan 18.00-20.00 ska vi vara på Mittuniversitet med skolan och gå på någon föreläsning om kemi, kul va? Aja, det blir typ min dag imorgon, och från skolan så åker jag Felicia och Anna till stan och går där en stund och väntar av tiden, smart va! Hihi men det var typ allt! :)


♥♥♥


Dagens ridpass.....;)

Lite kort om skolan först, en ganska skön dag bortsett från so:n men då blev ju engelskan och idrotten ett plus i kanten istället, elvensval också iallfall ett halvt plus men ridningen idag gick ju super enligt mig och vi körde en liten bana som vi skulle hoppade ett hinder först med en hand och vidare till en grind vi skulle gå igenom (öppna och stänga) sedan skulle vi ta en flagga ur ett hål, rida slalom och tillbaka över 2 bommar sedan i med flaggan igen. KÖrde så några gånger och är faktiskt lite chockad hur bra Romeo var idag, han var både modig och fin, så det var ju bra för har ju varit lite deppig för att det var 3 hela jävla veckor sedan jag red elf sist, saknar han enormt!<3

Här kommer några bilder på mig och Romeo som kussen knäppte sist vi hade hoppning!
Avslutar med en bild på Mig & Madicken!
Donald till vänster, Romeo till höger!:)


Min vecka typ.

Eftersom det inte blev något bloggande för min del igår så skriver jag nu istället.
Igår var det iaf skola, hade lite alla möjliga lektioner. Aja gick ju bra sedan så hemma gjorde jag typ ingenting, hade tänkt plugga men blev inte mycket av det, tränade bara lite tyskaglosor som egentligen skulle ha varit till fredagen men vi flyttade dom till idag då vi får vara ledig på fredag :D
Så på fredag så åker jag till stallet och är där typ hela dagen med min vän Felicia, ska väl försöka plugga och så. Sedan har vi ju teori också.
Idag är det ridning för mig och vi har väl typ dressyr skulle jag tro, men vi ska ha en massa olika övningar. Sedan så ser morgondagen lite annurlunda ut, men det tar vi imorgon! :P
Ha de braa! =)

sängen ser skön ut..

Nu är mina ögon ganska trötta och när jag ser bort mot sängen är de precis som den säger:  "Kom Sofia.. Kom.. Jag är jätte mjuk och skön.." hmm ja tro ja gö som sängen säger för den se sjuhelsikkes skön ut ;) åsså ha vi ju spanska prov imorn också.. inte ok! måste sova nu och tagga till provet så ja få bra betyg =) håll tummarna snälla ni!natti♥

XOXO SofiaE

aand Sofia is back in tha game!

jao nu är ja hemma igen efter en sjukt rolig träning :D asså älskar småa barn.. ahaha finns inte så mke att säga om själva träningen bara att ja hade roligt som f*n :D carro och sebster är ju så j*vla skön asså! Love ya my little friends♥
hade tänkt ladda upp några bilder men såklart så ska de inte funka -.- bajsa asså.. :(

men de få la bli nån bild på mig istället dåra (a)

mehehe ego soffaan XD

XOXO SofiaE

The bold and the beutiful......

Nyss ätit makaroner och korv och såg även på glamour, amber fick ett barn och sa sanningen att marcus var pappan:)
Nu ska jag sköta howrse hästarna och lyssnar på lite musik samtidigt, även inne på fejjan!


Träning nu jaao!

jeppjepp nu drar ja på träning i världens minsta gympasal... och me alla småa barn ;)) hihiihih kulkul!Nu äe Sofia taggad för en träning me lekar och stafetter me the little children ;)

XOXO SofiaE

äntligen...

äntligen har man slutat, fast det var ett tag sen nu men ändå, så har jag inte gjorts så mycket utan när ja kom hem så såg jag på glamour sedan så blev det datan och det var ju inte så oväntade precis.
Jobbig skoldag då man har tyska,teknik,matte,so och hade ju även musik men den lektionen var ju klart bäst av alla, fast matte var inte så tokig heller men det kanske var för att vi spelade spel :)

Meeeaow...

jeppjepp de är tisdag idag och nu är Sofia Eriksson hemma från skolan, hon har haft en hyfsad dag =) men A va inte där idag, så Sofia har inte varit superdampglad idag som hon kan va andra dagar... menmen sjukdom är inget man kan göra åt, men de suger ju :(

 

Iaf så skulle jag carro och sandra gå på träningsverkstan idag, men när carro och jag och carro står utanför skolan och väntar på att sandra ska sluta så komma ja på att hon kanske inte va på skolan idag, vi va inte säker så ja ringer upp hon och fråga vars hon va och då visa de sig att hon är i STOCKHOLM -.- så ingen träningsverksta för oss idag eftersom man måste ha kort för att komma in och de är sandra som ha det ;) men nu äre väl bara att tare lugnt några timmar och sen bär det iväg till Skarpåkern och inomhusträning inne i gympahallen =) kul att ha träning me massa småbarn.. bli typ bara lekar och stafetter hela träningen.. MEN DE GILLA VI! :D

mer uppdate to night!
XOXO SofiaE


Sista fotbollsträningen!♥ :*(

Sista åh sista!
Hade liten skön träning idag som vi typ bara spelade och det var riktigt roligt, kul att alla tränare var med också lite extra skoj och nu har vi uppehåll men vet ej hur länge, det får man ju se, ganska skönt att ha uppehåll nu om jag ska vara ärlig för att jag börjat blivit förkyld och det tar på krafterna att bara gå till skolan men jag vill inte sitta hemma och tråka heller.
Men det blir väl ännu mer stall nu när man inte har fotboll, men som sagt tänker jag först att jag ska bli frisk men jaa vi får ju see.

Tiderna med fotbollen är grymt härligt men ibland så bara....♥


hemma kväll...♥

Länge sen ja hade en kväll hemma nu, ha vart på stallet, slalomträning och kompisar varenda kväll senaste tiden (asså inte alla på samma kväll!) mycket skönt äre att få andas och varva ner i soffan :)


Eftersom ZIdane ha vare gipsad på hoven för han hade hål i hovväggen så ha han stått inne i stallet hela veckan, så ni kan ju gissa om han är pigg! I fredags ringde Sara mig och fråga om jag ville komma ner på stallet och släppa han i ridhuset så han fick springa av sig lite, och inte tackar man nej till de! MEn när ja kom till stallet vare centrerad ridning i ridhuse så där kunde ja inte släppa han och inte i paddocken heller... Så de blev longering i stället ;) ja tror de va första gången han blev longerad, han visste inte riktigt va han skulle göra först men på slutet va han riktigt fin i formen och avslappnad :) sen på kvällen vare fotbollsavslutning, vi bowla och åt middag. Om ja säger sanningen så är bowling INTE min grej, tror seriöst att ja missa käglorna mer än ja träffa ja träffa dom.. Men kul vare :D

 

Igår vare KM.. Kom dit 10.15 för att rida Zidane innan tävlingen börja, ja hoppa inte han eftersom han stått hela veckan :) Först klättra vi i mördarbacken och sen red vi ett dressyrpass i paddocken, finaste hästen av alla!♥ Sen avsluta ja me att skritta i backen en gång till :) trött va han efteråt... ;) 12.00 vare dags att bygga banan till KM.. huuua va jobbigt! JA red 90cm (som va Km-klassen) och 1m.. Man va tvugna att slå ihop ponnisarna och storhästarna för de va så få anmälda (men inte i KM, där tävla ponnisar mot ponnisar osv osv.) i 90 vann ja både KM och totalt i klassen överf alla små ponnisar!! :D hihi kulkul! Sen i 1m rev vi näst sista hindret i omhoppningen.. Men ja är SKUUKT nöjd ändå :D finfina Alfons =) VArt en lång dag då jag inte kom hem förns 18.30, och kallt som satan vare hela dan.. MEn va gö man inte för att få rida??

 


Fick lov att ta en bild från Sollefteå, för vi ha inte fixat bilderna från KM än ;)åsså en bild på finaste hästen i världen!♥

 

NU ska ja fortsätta ha en hemmakväll i soffan! (y) kram på er

XOXO SofiaE


Då är det bara 3 veckor kvar till lovet!♥.....

Slutade vid 3 och sedan så slutade pappa halv 4, så jag åkte med han hem, gjorde klart provet på engelskan och sedan såg vi på någon film på svenkan och ska ta reda på vad den heter men vi har inte sett klart den än men det jag kan säga är att det är en klassiker.
Språket var riktigt roligt idag jag julia å nora jobbade tillsammans och såklart är ju Ingela omtänksam och ger oss läxa, wiho jippi, verkligen älskar hon.♥
Näärå men sedan så var det so och det är så himla drygt och b o r i n g, sista lektionen hade vi idrott och spelade bandy och mitt lag ägde ju stort vi spelade ju ut dem totalt om jag ska va helt ärlig och sedan körde vi spökboll och vi vann även det och 3 gånger som vi körde det.
Nu sitter jag vid datan och sen ska jag åka på träning halv 6, lite avslutningsträning bara.
bjuder på en bild på mig också!♥♥


måndag :)

Jaa, fattar ni vilken härlig dag eller! Redan hemma på en måndag, världens bästa måndag! =D
Iaf åkte till skolan, väldigt halt och sladdade lite grann ;) Men kommer på skolan och har historia som man får jobba på valfri plats och satt då i bibblan med en massa folk och gjorde klart hemprovet. Sedan fysik, fysikläraren borta så jag och Anna stack iväg till Agneta som vi har engelska med och frågade om vi kunde ha egen engelska och förtsätta på berättelsen och det gick riktigt bra! :) Så då gick vi till mentorn som vi har och frågade om han kunde ha oss i biologin nu istället på eftermiddagen så då fick vi flytta fram den och sluta, grymt bra! :)

Så nu kan man ta det lungt hemma ett tag innan detbär av till simhallen.


Om du bara visste hur mycket jag älskar dig!

Helgen redan slut..

Bara jag som tycker att helgen går så himla fort, hinner inget göra jue,
 men nu ska jag försöka sova för inatt, ja natten som var,
sov jag så sjukt dåligt och har ju börjat  fått ont i halsen,
 så nu går ja & lägger mig så att man orkar med skolan imorrn!!
Går ju BARA till 5 över 3, Jippi!

(Här kommer en liten bild på mig från skolavslutningen i 6:an)

Sweet dreams!♥


Bildbomb, hopplektion! (Donald & Jag)
Lite ridbilder sen förr förra onsdagen då vi hade hoppning! :)

Jobbig förlust...

Då förlorade man dm matchen med 4-1 och alnö var mer taggad än oss, mer tänker jag inte säga.

Moster kusin är här nu och vi har fått några bilder sen hoppningen förra veckan, hoppas några bilder vart bra:)

Söndag

Jaa, nu hemma i värmen efter att ha tittat på Tuldas fotboll. Kan ju säga att jag inte fryser lite.
Aja, först möte på stallet, då det blev mycket snack om Luciashowen så nu är det typ bestämt vad vi ska göra där! :) Sedan gick jag och hälsade på lille Donni sedan for jag hem och när pappa kom hem från jobbet så åkte vi och kolla på fotbollen, något mer har jag inte gjort, utan nu ska jag vara duktig och göra klart historian!


Världens bästa!♥

Så jävla taggad!!!! :D

Inte gjort så mkt idag utan bara typ slappat och nu är man super taggad till DM-matchen!
Sitter nu vid datorn och väntar på att Julia ska hämta mig och dä äre match på norrporten mot alnö,
så jävla taggad asså.

Nu ska vi vinna tjejor!♥


Filmkväll! =DNyss kommit hem från en kul kväll hos Alice och Alva, hyrde filmen "Hur många lingon finns det i världen" och den var ju jätterolig. Haha också åt vi godis, chips, popcorn och glass och drack Trocadero! :D
Super härlig kväll som jag hoppas vi kan göra om, imorgon blir det stallet då det är U-sek möte och sedan kanske man kollar på lite hundar då det är hundutställning där.
/Madicken och Matilda


Städning, och ett litet minne!

Idag är det städdag här hemma, så snart skiner mitt rum!
Näe, men har varit så duktig att jag har putsat fönsterna och torkat ur hyllor och allt, så nu är det bara dammsugning kvar, skönt. 
Vet inte riktigt vad som händer sen, kanske att vi åker till Alice och Alva då Alice frågade om vi hade lust att komma dit och se någon film och så. Sedan måste jag också hinna med att göra lite historia med det går nog bra. Nu ska jag fortsätta och göra klart sedan får vi ju se hur det blir.En ponny som jag verkligen saknar
Det finaste prinsessan i världen
Någon som nu gör andra barn lika lycklig som jag
VÄRLDENS BÄSTA NELLIE!


(bilder från då jag var ner till Hallsta Ridklibb och hälsade på henne)
Hon var en ridskoleponny på Timrå som jag red i träningsgruppen, och jag gillade henne väldigt mycket.
Då hon var lite svår och tjurig så tyckte ridskolan inte att hon passade så hon blev tillbaka skickad till skåne till en hästhandlare och sedan vidare till hallsta ridklubb.
Hon var iaf en supersnäll b-ponny som tog mitt hjärta, visst saknar jag henne men har lyckas gått vidare och hittat några andra ponnyer som har vunnit mitt hjärta också, men det var något speciellt med denna lilla ponny.


prinsen min ska få springa av sig lite energi imorn :D mer uppdatering då också!


Trött?

Bara jag som känner mig väldigt trött? Man kanske bara blir det när man har sin skönaste skoldag :))
Iaf först skolan hade typ glosförhör på tyskan och vi fick liksom svaren så det var ju bra, sedan kemi, lunch och mentorsamling sedan stallet. Hade ingen teori då Maria (ridläraren) var borta utan kollade lite näär Felicia longerade Prisse. Sedan så hjälpte jag till med nån ponnygrupp och så. Sedan blev det lite snack med några och sedan typ hem, for hem lite tidigare än vanligt. Och nu ser typ familjen på Idol, har typ aldrig följt det förut men nu tittar vi på det iaf.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag hittar på men lite skolarbete måste in och sedan får jag ta och städa rummet mitt, låter som en kanondag det. -.-

Tråkig dag, väldigt trött....

Jaaa idag så gjorde man klart ett prov på svenska och kollade på lite trailer om oliwer twist och dem 3 musketörerna, so:n babblade kurt på om första världskriget som vi ska ha prov på nästa vecka, åt spagetti och köttfärssås idag på maten och det var svinkallt att gå till hagalid.
Tyskan var väldigt slapp och skön idag jobbade i typ en halvtimma och då satt jag vid datan och sedan såg vi på turkiska för nybörjare.

Idh som jag längtat så till var ju jätte tråkigt, vi fick bara skritta ut en liten tur men lite roligt hade man ju längst bak i ledet med josefina. ;)
Ståg även i två punktsits halva vägen och sedan satt man i cafeterian och pratade lite sedan åkte josse hem olivia frida hjälpte ungarna.
Satt med några föräldrar där uppe i cafeterian sen när typ alla åkt hem, och pratade lite. :p
Red sarah och hon var jätte fin men som sagt vi skrittade ju bara!

super trött chey...

Ingen skola idag för ja hade moppekurs och uppkörning. Skönt att slippa skolan men men jobbigt me kursen är ju inte de roligaste heller... Huvudvärken börjar avta smått men den är fortfarande hemsk :( Dagen/kvällen igår  va iaf AWESOME och tack för alla gratulationer, de värmer att så många bryr sig!<3

Ska ta och berätta lite om gårdagen.. MAmi papi komma in på rummet me presenter och lite fika, sedan varte frukost och göra sig iordning for the school. Eftersom de va min födelsedag fick ja åka me mami till skolan! Skolan va som vanligt förutom att mina kära vänner sjöng för mig några gånger :) dessutom fick jag en present som ja komma få mycke användning av, enligt karen iaf... HAHAH ett paket ´kondomer! XD LOVE YA!♥ efter skolan gick eve jag och karen runt lite på stan och snacka lite ;) sen kom karen på att de fanns dricka kvar sen deras buskväll i fredags, vi gick och hämta och drack upp den ;) Sen gick vi till "våran" crake, hahaha lillcricka vart ju alldeles chockad när vi kom ;) söööten! vi va där ett tag men ha inte så mke minne av de tyvärr :/ sen drog vi till pojken me stort H.. Mitt huve börja klarna lite på vägen dit, men va fortfarande lite förvirrad.. De är LÅÅNGT till HAN.. När vi kom dit fick vi macka av hans pappa, min föredetta lärare, skämdes som fan gjorde jag och ja kunde hålla mig någorlunda normal.. HAHAHAH skojjas XD jag är alltid normal och riktigt, igår hade ja bara lita dammp ;)) alla ha ju de nångång ibland =)

 

KIllen som jag tänker just i detta ögonblick som jag skriver detta.. är helt underbar, fantastisk på alla sätt! När ja ser han börjar jag kallsvettas och hjärtat slår fortare.. MEn denna gången tänker jag inte ta första steget, HAn får.. JAg har gjort det för många gånger och de har misslyckats så nu äre slut me de.. NU får A*** ta första steget, och visa va han vill me oss, jag vet va jag vill men va som rör sig i A`s huvud har jag ingen aning om... men NÅNGÅNG ska han få veta hur jag känner.. NÅNGÅNG ska jag säga det till han, men NÅNGÅNG vill jag att A ska ta första steget.. Här kan jag säga det men till han näe.. vill han gå längre än kompis så äre han som får ta steget! A.. I can´t stop thinkig about you..♥
see ya!

 

/SofiaE


Avslutade dagen med robinsson....!

Avslutade dagen med att kolla på robinsson och jag tycker Denice ska vinna men aa, tycker det är lite dåligt att så många har åkt hem, visst en del åker hem av viktiga skäl och en del får ju inte va kvar för läkaren.
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig så att man orkar upp imorrn.
Hoppas man får rida någon rolig imorrn på idh! :)

Älskar dig över allt & annat!♥


awesome dag! Mer om de imorn :D


Torsdag

Min dag idag var riktigt bra, men ändå inte.
Red först på Respit och det gick skit, gillar henne verkligen inte. Aja emallan åt var hon väl fin men alltså klarar inte av den hästen, ingenting för mig. Det är inte det att jag inte kan rida henne utan jag tycker bara att hon har en äcklig galopp om man nu kan säga så och att hon inte är så som jag vill att en häst ska va. Men hon är otroligt snäll. Aja hade dressyrpass och gjorde lite olika grejjer och försökte undvika galoppen så gott som jag kunde så ah. Sedan hem till Felicia som är min kompis och hon rider också, åt hos henne och sedan vidare till skolan. Hade matte och biologi och sedan fick vi sluta då vi har hemprov på historian som då var våran sista lektion. Åkte till stallet, pluggade och åt nudlar på stallet med Felicia och sedan så kom min kusin och moster då min kusin rider och pratade lite med dom och Sara. Sedan när den lektionen var slut var jag med Tilly en stund, hihi barnvakt åt henne typ. Sedan kom Rebecca så då satt jag med henne en stund sedan hem. Det är typ det som jag har gjort!


The day...

började dagen med sovmorgon till halv 10 och då hade vi matte i 40 min sen hade vi bild 135 min (2h och 15min)
sedan vare lunch och potatisen var riktigt god idag, brukar var hård och skinn på dem, men icke idag ;)
Hade sist men inte minst fysik och vi fick kolla på provet hur det gick och jag blev faktiskt riktigt nöjd asså, för jag tyckr det är så svårt och trodde ja skulle få göra omprov men det var nämlingen att jag hade väldigt bra svar och fick R+ på dem flesta och det va de bästa man kunde ha, men hade även R och några R- också.
Så himla nöjd som jag kan bli! :)

Gick sedan till Fifa och gjorde klart musik uppgiften om Magnus Uggla och vi glömde ju lite saker så vi fick ändra planerna om hur det skulle bli, men kommer bli asa snyggt och ett stort A+! hihi, man kan ju hoppas :P

Sedan så vare träning på ncc, sista träningen sedan är det dax för dm matchen mot alnö på norrporten på söndag klockan 14!

Synes!<3


Stort Grattis!♥

Grattis till världens bästa Sofia!♥


Nu ska man göra sig klar till skolan! :)


Min dag idag!

Ja, en helt vanlig dag fast ämdå inte! :D
Skola först, tyska och matte i typ tre timmar sedan hål till fysiken, och fysiken blev ju naturligtvis inställd! :D Fatta ni var glad jag och hela klassen blev, fast ändå lite småsur då vi hade kunnat slutat en timme tidigare, men vi fick ju sluta tidigare iaf. Sedan hämtade jag upp Matilda och sedan till stallet och ha teori! Aja, vi fick iaf välja vad vi skulle göra för något, sån snäll ridlärare har vi! :D
Gick igenom skador och en massa grejjs blev även en massa annat snack, också har det kommit upp anmälning till dressyr men känner mig inte så intresserad av det just nu så vi får se hur det blir med den saken, ska iaf försöka göra någon nytta nu.

Imorgon ska jag rida på Respit, den hemskaste hästen jag vet. Och alltid är det jag som får henne, visst är det väl inget fel på henne men alltså inte min typ av häst, hennes galopp klarar jag verkligen inte av den är hemsk. Men hoppas jag bara behöver ha henne typ en eller två gånger så jag kan få byta sen, för aldrig att jag tänker ha henne längre.


Respan!

Tomorrow it´s my my day

jeppjepp som ni kanske fattar så äre min födelsedag imorn... asså seriöst de komma bli heelt skuukt awesome! :D släkten, kompisar, paket, pengar osv osv. 15 år imorn och även BYXMYNDIIG!! MAHAHAHAHAAAA
äääntliiigen! XD hahaha nää ja skojja bara, men som jag längtat till denna dagen och nu är den bara några timmar bort!! :D:D

Tomorrow it´s my day and it´s gonna be sooo fuckiing AWESOME!!!


Jag är snäll och bjuder på lite bilder... ;)
REd ALfons idag på hopplektinon.. Asså seriöst va skänkeldöd han va.. gick inte fram för skänkeln ett dugg :( bådar gott inför KM på söndag! fast nee... Btw Zidane har gips på hoven nu.. Inget alvarligt alls utan bara nåt hovhål eller nåt sånt, komma inte ihåg va Sara sa de hette :/ men som sagt inget allvarligt så om jag har tur kan ja rida han på söndag också! :D HOPPAS!! så då, om det går, får ja rida 2 hästar på KM! :))
lite kort uppdatering men bättre än ingen alls =)

see ya!

/SofiaE


5 Oktober 2011.

Skolan först, hade matte å sedan idrott äntligen någon rolig sport, nämligen fotboll och basket körde även brännboll men det var mindre kul vann iallafall i alla dem sporterna.
Sedan hade vi so och vi typ skulle läsa till provet nästa vecka men slappade istället sen vare lunch och äcklig mat, engelska var det sen på schema och där fortsatte vid med nå prov också missa man bussen till idh igen, så åkte först till simhallen, skytten och sen till fotbollen med Pia som skulle ta kort på alla ställen som tur va. :D
Spelade match och skjut litegrann, tjejerna vann ju såklart.
Sedan gick man till kussen och spelade kort vann med 705 poäng och hon fick 255, vann väl riktigt stort!
Madicken hämtade mig så fort hon slutade och vi gav oss iväg till stallet och hade teori, gick igenom skador.
Så nu längtar jag tills fredag då det är ridning, hade ju sitsträning sist,
Har väl inte så mycket mer att säga mer!
Mer än att jag älskar dig super mkt bäbis♥


Hur falsk kan man va!?


Tyska :/

Sitter och skriver på tyska och fattar knappt vad man ska göra, haha skriva en text om en jägare från tyskland som kommer till sverige för att jaga älgar, hur tråkigt som helst och ännu tråkigare då man inte fattar mycket, men aja får bli som det blir. Får se till att klara glosorna istället vilket är mycket lättare, aja min tyskalärare är snäll så det går nog bra det här om jag nu inte missuppfattat hela uppgiften! (Y) Haha närå men ska skriva lite mera nu, auf Wiedersehen!

Bara så ni vet så älskar ju jag läxor, eller inte! :))

Fotbollsträning!

Fotbollsträningen gick jätte bra men gick lite väl fort, tiden bara rann iväg och vi var full styrka idag som vi inte varit på länge.
Körde lite teknik först eller ja vi sprang ju först,strecha sedan körde vi lite teknik  övningar sedan körde 2 mot 2 och därefter körde vi en övning som första personen skjuter på mål och sedan möter och passar en boll till andra spelaren som skjuter sedan är det inlägg för tredje personen också avslutar den första elr andra personen av inlägget.

Inte jag på bilden precis men är i bakrunden där borta!♥


Slutade....

Slutade vid kl 14 idag och
vi var på Vivansborg och såg
"Skärp dig!"
Riktigt bra och rolig!


På skolan!

Sitter här nu i bibblan med Anna och Felicia och jobbar med hemprovet som vi har fått i Historian. Går väl sådär, lite halvkluriga frågor. Men iaf så blir det en pluggdag idag för mig, ska skriva någon tyska grej om älgar och göra lite mer på historian också lite matte om jag nu hinner med. Så nu ska jga vara duktig och fortsätta arbeta lite till, sedan klockan tre är det gympa, ska ha friidrott idag. Aja kommer väl hem nån gång vid fyra och får se hur det blir med bloggandet då! :)
Someone I miss!♥

2 lektioner...

Nu har man haft tyska och teknik sen får man hem och åt och sen ska man till vivansborg och se på teater.
Hoppas den är bra, sedan slutar man, riktigt skönt känns det.
Då blire väl plugga när man kommer hem sedan fotbollsträning
Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig!♥


One way to say it!

Förlåt, förlåt och åter igen förlåt för att jag inte bloggar något, men har verkligen fullt upp nu på dagarna och hinner inte alls blogga något från skolan. :/ Ske verkligen fösöka bättra mig men när jag känner att skolan och hästarna går före bloggen så finns det inte mycket tid.
Jag har sagt att jag ska fixa filmen sen tävlingen men det har inte blivit av då jag inte redigerat den en och så och så småningom ska det komma lite nya ridbilder också. Haha, känns som man säger mycket och inget blir av, men aja hoppas det blir bättre.

Bara skola idag och simhallen sedan typ inge mer och känner mig trött nu så ska nu dra mig till sängen snart!Bjuder på en bild nu!
Jag hatar verkligen att vara med på kort, därav får djuren ställa upp istället! :))


stallet..

Då är man hemma från stallet och där var det skita kallt, var ju där som vanligt med moster+ mosters kompis och Kattie galopperade jätte mycket idag och det gick super men Columbus är ju väldigt lat och idag var han verkligen jätte snäll och träns må ja säga.
ser på beck just nu "öga mot öga"
länge sen man såg just den filmen ;)

Sommar jag vill ha!♥


Hemma från skolan, middag nu sen stallet!

ja ta och börja me att svara dig matilda..: ASSÅ DET ÄR INTE OKEJ ATT GÖRA MIG AVUNDSJUK... SÅÅ LÅÅÅÅGT!!! :O HAHAHA  nää men vart ju faktiskt avundsjuk :) btw när ja såg att madicken skrev att nästan alla grundskolor va ledig så trodde ja seriöst att vi va de också -.- ja skicka sms till alla i min klass för att få reda på om vi va lediga, och de vart värsta kaos för ingen visste :O åsså visa de sig att vi inte va de -.- HAHAHA klantsofiia...!


Åter till dagen.. Vart en heeeelt vanlig ock tråkig dag idag, vart mke snack om fredan eftersom den kanske gick liiite överstyr me dom hade haft sjukt kul och ja fick ångest över att ja inte va me.. :( men ja säger de igen: Next time I´ll be there and it gonna be ALL in! :D

 

Nu väntar ja bara på att maten ska bli klar så ja får äta och åka till stallet nångång! saknar ju min prins! :(♥

 

 

Himlen är mörk, regnet öser ner.. Jag tänker på dig och min egen sol lyser <3

see ya!

/SofiaE


Studiedag...♥

Haft studie dag idag men inte gjorts så mycket, åkte aldrig till stallet men har sett på film, tv och suttid vid datan och skrivit lite skit, men sedan blir det stallet iallafall och nu ser jag snuttar från glamuor.
Som inte går på tv:n än och nu ska jag in på howrse. :)

Så många otroliga minnen man kan ha!♥


hur svårt kan det vara?!

Gud jag blir så less på att jag aldrig kan somna, jag är inte ens trött men imorrn tänkte jag åka till stallet hur det än blir, har ju ingen skjuts, så jag får väl lov att ta och cykla dit då, fast jag ska ju ändå dit vid klockan 6, men tror jag far upp dit en sväng och kanske kollar på när real gymnasiet rider, skulle vara lite roligt att se och dem börjar ju å rider 9 så då måste man ju cykla iallafall halv 9.
Får ju se först och främst om jag orkar cykla dit eller om jag kanske får nån skjuts, om jag har tur!

Gud vad jag saknar sommar, vill ha tillbaks den nu!!!♥


sleeptime! Skola imorn -.-


vad skulle vi göra om inte tv:n fanns?!

Såg förut på *Tre trappor* med Robert Gustafsson och sedan på fångarna på fortet och nu satt jag mig lite vid hästarna och lyssnar även på lite musik.
Imorrn är man ledig, super skönt, vill verkligen åka upp till stallet men har ingen skjuts! :(

Jag älskar dig pojken min!!♥


Sista helgdagen....!

Då har man varit på stallet och började med u-sek möte och sedan hade vi barnkalas, gick ju riktigt bra och sedan satt vi och snacka lite strunt å så, sedan for man på träning och det gick inge vidare bra idag, hade inte hunnit ätit nåt på hela dan jo 2 ballerina kladdkaka.
Sedan for man hem och tog en varm dusch, riktigt skönt.
Dessutom hatar jag när andra tar andras ideér, 
tycker att man kan hitta en egen liten idee,
så svårt kan det inte vara!

Det är svårt at beskriva hur mycket jag saknar dig!♥


Stallet

Stallet idag igen! Först u-sek möte och sedan barnkalas som vi i u-sek annordnar. Kom inte fram till så jättemycket men vi måste hitta på ett superskojjigt nummer till luciashowen. Aja ledde lille Pysen på barnkalaset, jättetrött ponny. Men det gick bra, alla barn var duktiga och tror dom tyckte det var kul. Alltid kul att få mer intresserad av ridsporten. Hästar är ju det bästa som finns! :)
Men iaf så imorgon är det skola och gissa vilka som är ledig då, jo alla som går typ i grundskolan. Less man kan bli, men hoppas på inte en allt för jobbig skoldag imorgon. Menmen snart är det ju lov så nu är det bara att längta till det!

Orkar inte skriva något mer men måste säga att jag har haft en superhelg och att jag verkligen älskar min lille prins som springer runt på fyra ben och tror han är bäst vilket han är, världens bästa!


BILDBOOMB DEL 2!

Då tar vi en bildbomb från ridskolemästerskapet dåraa! :D

Måste bara få säga det ja lever för:

"Om nånting är fel.. Skrik! DIN röst gör skillnad"


StilHoppningen avslutad.. Vann den me 10 poäng och det är dags för dressyren... 


Dressyren avklarad.. 67.4% i mitt första riktiga dressyrprogram! super nöjd! :)

Totalt förlora jag med 1 poäng.. Ja va 1 POÄNG från att få tävla på Strömsholm.. Besviken chey eller vad?? menmen nöjd ändåå!

see ya!

/SofiaE
BILDBOOOOMB!!Näset först... 90cm


 

Inför 1m..
 

  

Min fina prins♥ vi nolla 90cm och alla som nolla fick rosett, så ja vann inte men de va en vinst för mig! som vi ha jobbat för denna nolla! Så stolt över dig hjärtat!
Tar en ny bildbomb från Ridskolemästerskapet senare ;)

See ya!

/SofiaE


Hemma igen och jag är typ död?

Första försäsongsträningen avklarad.. Jaa, man kan ju säga att jag inte är van denna sortens träning ;) min tankar före, under och efter träingen --> före träningen: ska ja säga att ja är sjuk och inte kan komma? under träningen: Men va faaan Sofia! Nu när du ändå är här kan du lika gärna springa tills du spyr.. efter träningen: Detta ska man gö oftare! MEE LIIKE!

hmmm... detta tänker ja innan, under och efter VARJE träning! Och inte vänjer ja mig heller ;O hahah men de är så de ska va ;) nöjd me träningen är ja iaf! kanske ska ja ta och skriva lite om träningen? jo ja gö nog de...

Som uppvärming fick vi jogga typ 2km i snacktempo, när vi kom dit där vi skulle träna stretcha vi lite lätt och giclk igenom dagens träningspass... Först skulle vi springa en hinderbana som längdskidorna gjort, den innehåller dra däck, armagång, bära dunkar fyllda me sand, krypa under och klättra över saker osv osv. Den skulle vi springa 3 ggr, första varvet i lungt tempo så vi skulle se va vi skulle göra och dom 2 andra gångerna skulle vi kö på maxfart.. Seriöst trodde ja skulle spy när ja kom i mål efter sista varvet... Sedan vare vila i typ 3 minuter och efter de vare utfallssteg i backa som gällde, inte lika jobbigt men man fick mjölksyra så in i h****te.. 3 ggr upp för backen och gå normalt ner och skaka loss. Sedan skulle vi gö nåt som hette brossonhopp elle nåt sånt.. de va att man skulle gö utfallssteg men man skulle hoppa istället för att gå, grymt svårt och JOBBIGT, mjölksyra.se... sen skulle vi jogga ett varv sakta runt skidstadium och efter de skulle vi springa ett varv me att man skulle öka farten succesivt på långsidorna och jogga sakta på kortsidorna.. sedan vare stretching och sen vare slut!

Nu är ja typ död i bena, så nu ska jag gosa ner mig i soffan och titta på film medans ja äter lunch! de gilla vi :D men riktigt nöjd me träningen faktiskt! nu äre bara att tagga skola imorn och till stallet på kvällen för att träffa min prins :*
nu när ja är hemma och har tid tänkte ja gö en bildbomb från näset och ridskolemästerskapet! ;)

see ya!

/SofiaE

sova nu! upp tidigt imorn för träning..


BilderrBilder från ärovarvet!
Ska försöka fixa in filmen också! :)

Världens finaste ponny!

Nästa gång kan alla räkna me mig också..!

Very funny.. soo funnnnyyy! eller inte.. my beeest friends hade sjuuuuukt kul igår och ja va inte där :( bara för denna j*vla moppekurs som skulle vart idag blev inställd.. Om ja hade veta de igår på morron hade ja kunna vart me igår.. men inte då! såklart man få reda på de sent på kvällen då de redan är försent för att hänga me på la fiesta... här hemma i huset hare vare en irriterad chey från 21.00 igår kväll till nu då ja nyss snacka me bästa KAren.. menmen inte mke att gö åt nu.. but next time i´ll be there and it´s gonna be all in!

Bwt vill gratta Matilda och Madicken till placeringarna idag me sina fina ponnisar! GRATTIS TJEJER! bra jobbat! :D


en snabb uppdate idag! få se om ja ha orken/tiden gö nån imorn ;)

See ya!

/SofiaE

Tävlingen!

Nu måste ju jag berätta om dagens klubbtävling för mig och Donald. Jag har ju inte kännt mig så taggad till tävlingen sen onsdags då han knappt lyfte på benen, men iaf.
Kom dit gick banan två gånger och tyckte den var rätt bra, Donald är ju ganska lätt att svänga så inga problem. Iaf så filmade jag två tjejjer som hoppade 30 och 50cm och kollade även då Donald hoppade 30cm med en annan mycket mindre tjej. Han är ju supersnäll, springer och travskuttar små bommarna på marken jättesnällt. Sedan så gick jag och gjorde iordning han när 60 hade börjat. Han var faktiskt jättesnäll, han brukar ju vara små besverlig med att tränsa men inte idag, snäll var han. Skrittade lite ute och sedan kom jag in till framhoppningen och fick vänta ett tag innan jag fick börja rida. Iaf så red jag fram i skritt, trav och galopp och hade en seg ponny, hoppade det lilla typ fyra gånger och sedan gick vi över till räcket, inge fart alls kom jättenära men han klarade det. Hoppade de typ tre gånger och kom hela tiden för nära så då gick jag över till oxern. Där hoppade han skitbra. Jättefina språng så nöjde mig med att hoppa det två gånger. Sedan så kom vi in på banan och jag hade bestämt mig innan att jag var glad om grundomgången blev bra då jag inte förväntade mig så mycket. Så jag red verkligen från första hindret till sista och det gick super, vi kom dock lite nära på tvåan men annars så hade vi riktigt bra tempo och superfina språng. Tror aldrig vi har varit så bra och det kändes verkligen super så omhoppningen gick också bra och vi förlorade med ca 1sek, men vår tid räckte till en fjärde plats. Så himla glad, världens bästa ponny. Vi förlorade mot tre privatryttare så jag känner mig väldigt nöjd och jag älskar ponnyn som jag har!

Och det är så roligt att få så mycket beröm av min ridlärare och alla andra, dom vet liksom hur det var på ridlektionen sist och tyckte jag verkligen gjorde det bra.


Utan dig är jag inget
Utan mig är du inget

Jag älskar dig, K-Donald!♥


Hopp tävling.....

Nyss kommit hem från tävlingen, har ju lixom varit på hopptävling sen klockan 9 och när vi kom dit börja vi bygga banan, gick banan, bytte om och sedan in till stallet och checka elf.
kollade på 30cm och 50 cm sedan jobbade jag i 60cm och hoppade 70cm med Elf och han var väldigt loj å trött men han orkar nästan inte 2 rundor, men iallafall grundomgången gick väl skapligt, blev nolla och sen omhoppningen gick också bra, nolla där med nått sånt, så kom totalt 6:a!, väldigt nöjd med han, för att han hade ju även kört 60cm med en annan tjej men hon hade 4 fel.
Låg fyra ett tag men sen puttade dem ner mig :(

Älskar dig över hela mitt hjärta!♥
Bäbis du är den bästa!♥


RSS 2.0