Center S❤️

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Den snälla skimmelhästen kom till 2018 och jag red honom och fick äran att skola in honom till verksamheten. Så genomsnäll häst som alltid gjorde sitt bästa och red ut honom för mindre än två veckor sedan utan att veta att det var sista gången. Han fick lämna jorden pga. en sparkskada i hagen tidigare idag. Sånt här är alltid tråkigt men han har det bättre nu och slipper ha ont. Vila i frid Center S och tack för allt.❤️

Dagens uteritt


(null)
(null) (null)


Tävlingen närma sig..

(null)
(null)
2 ridpass kvar med Kupido innan tävling!

En bättre helg!


Tog en promenad till Avalon som har det bra i sitt nya stall och så roligt att hänga lite med honom och fler blev vi då Karin kom förbi.
(null)
(null)
Trimmade Silver på plan, en väldigt fin ponny. Lite känslig i början av ridpasset och fick man önska så hade man velat haft lite mer motor faktiskt.


Två turer

Igår efter fyra fick man äntligen ta helg efter en sex dagars lång arbetsvecka och på kvällen blev det en välförtjänad ridtur. Igår fick Lagos hänga med på en lugn ridtur som faktiskt blev i alla fyra gångarter. Vi red i sällskap med syrran och Frenkie. Bra om alla hästar få komma ut så man får försöka variera, så idag fick istället Center hänga med. Blåste lite men hästarna är för snälla, obrydd och precis som man vill de ska vara.
(null)
(null)
(null) (null)
(null)


De senaste tillskotten

Frenkie, 5 år
Milek, 5 år
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Vecka 8 anlände två nya ponnysar till ridskolan, Milek och Frenkie. I april fick man sig en ny kompis då han inte ska vara kvar men han måste ju ändå få göra lite saker innan han lämnar. Så Milek fick hänga med mig och uppfostran var inte de bästa men nu är han mycket bättre. Tror han är nöjd att få hänga med på lite olika saker. och vi får se hur länge han blir kvar innan han lämnar. Frenkie rider syrran och han är mycket snäll, det går sakta men säkert framåt precis som planerat.

Ponnyryttare igen!

Första gången man är ponnyryttare i 25-års åldern. Silver är en väldigt fin och rolig häst att rida, blev premiär idag och är glatt överraskad. Får hoppas man får trimma honom fler gånger. Han är seg men känslig, går lätt mer uppåt än framåt och är en av de roligaste ponnysarna på stallet. Har liksom lite humör men jag gillar det, såklart får det inte bli överdrivet. 
(null) (null)
(null)


RSS 2.0