Då är man hemma igen!


Ja, som ni märkte så har jag inte gjort något inlägg sedan i förrgår.
I måndags var jag och hjälpte dem och hämta hästarna och tillbringade dagen med Alva mest, spelade kort och sjung litegrann.


Igår på tisdagen åkte man till stallet kl 20 i 8 med Madicken som att hon jobba och sedan så gick jag till Alva och väckte henne, sedan gick vi till stallet och satt i cafeterian och pratade lite, spelade lite kort och så.
Skulle köpa glass men dom fick inte upp glassgrejjen.
Var även lite hos Alva emellanåt och sedan så red jag Elf i skogen en sväng med Alva och sedan gick vi till hon, sedan åkte jag hem och hämta sovgrejer som att jag skulle sova över hos dem i lekstugan.
När jag kom tillbaka så gick vi och fiska någonstans men fick inte en ända fisk, så vi gick tillbaka hem nästan och gick till Orrstjär istället och där fick vi totalt 8 st fiskar. :)

Sedan gick vi hem och mös lite med katten som verkligen älskade mig!
Vi satt ju uppe vi datorn ett tag typ till kl 12 och åt jordgubbar & grädde (mjölk)
sedan gick vi till lekstugan och spleade kort och efter det somnade plötsligt Alva och jag satt vid mobilen och spelade lite spel! :]

Sedan somnade man själv också vaknade jag lite efter 4 och tänkte att man snart börjar i skolan igen. ='(
Sedan kl kvart i 6 kollade man mobilen och såg att man hade missat ett sms så jag svarade och sedan spelade jag sudoku på mobilen.

Imorse såg vi på Lotta på bråkmakargatan och sedan så gick vi in satt oss vid datorn och åt frukost som blev rostat bröd och yoghurt.
Sedan satt vi vid dator till kl 10 typ och cyklade till stallet och borstade Elf och gjorde allt klart till jag skulle rida ut med Alva men såklart hade ju NÅGON tagit Elf´s benskydd.
Tycker att det är så konstigt att man inte kan ta det ponnyn ska ha och inte andra ponnysars saker.

Sedan körde Kikki oss till Mulle och vi gjorde iordning han där och skrittade till ridskolan som tog en stund.
Jag kastade på Elf grejerna och Alva hoppade lite i paddocken medans, vi red ut i skogen och Mulle stannade några gånger och Elf blev lite rädd för jag vet inte vad men det gick ändå bra sedan så när vi ridit klart tog jag av Elf och Alva väntade åter igen på mig och sedan skrittade Alva på Mulle tillbaka och själv gick man som vanligt.
Vart lite jobbigt för man sprang ju lite också, men sedan så släppte Alva ut Mulle i hegen igen och vi åkte hem till hon och åt.

Åkte till stallet sedan med Madicken, Felle & Alva och sedan började det plötsligt att spöregna, åska och blixtra men vi hann ta in hästarna som skulle gå kvälls läger. :)

Sedan efter 2 timmar så åkte jag och tränade på BSK och som tur va blev det finare och det var väldigt varmt att träna och sedan åkte man en snabbis tillbaka till stallet och sedan till Alva och hämta plattången man glömt.

Det har varit 2 otroliga dagar med Alva!<3

Jag älskar dig mer för varje dag som går!♥


Kommentarer
Postat av: Alva

saknar dom dagarna :*<3!

2011-08-04 @ 09:42:30
Postat av: Matilda

Jag med, vi får vänta i ett helt år! :´[

2011-08-04 @ 21:14:00
URL: http://knutarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0