Vecka 18

Det är väl lite som hänt sedan sist, bland annat så var släkten här lördagen innan jag fyllde år. Sedan kom vi in på vecka arton och sista veckan i april. På måndagen blev det plugg non stop för att deadline var på valborg när man fyllde år men blev ett break när vi åkte på sista utställningsträningen innan helgen. Sista april (tisdagen) blev det god mat, pizza till lunch och dragon house till middag. 
(null)
Torsdag var marken typ vit igen och såklart då ska man in till stan. Vi hade seminarium och blev kvar några extra timmar på skolan för mera plugg, inhämtning av data eller en variabel till kandidatuppsatsen. Avslutade dagen på stallet med att kolla på lite hoppträning. Gud vad jag saknar att rida varje dag, förhoppningsvis finns det någon häst som behöver eller vill ha hjälp.
(null)
(null)
(null)
Fredagen fyllde pappa år så då blev det även då lite godare mat, fast hemma gjord och på kvällen blev det bad för Mitzie.
(null)
(null)
 I helgen var det hundutställning som tog typ hela helgen, på lördagen blev hon bäst i rasen med hederspris vilket resulterade till att vi gick vidare till final och det var bara att invänta den. En evighet senare var det dags men i finalen blev vi tyvärr inte bland de topp fyra av de cirka 13-15 hundar som gått vidare dit. Söndagen var det ny domare och nya tag, Mitzie blev bäst i rasen med hederspris idag igen och slutade som BIS 4 (best in show) i finalen denna dag. Hon kom hem med ett flertal nya leksaker och annat gott, Mitzie var väldigt nöjd vilket hon förtjänade att vara också.
(null)
(null)
Tänkte lägga upp kritiken men ska ta lite bättre foton på just det senare i veckan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0