long time no see

Typ en månad sedan sist och tiden rullar på och jag hänger inte alls med, står mest och stampar och är allmänt less. Tycker det varit väldigt oklart på många områden nu den senaste tiden och jag blir inte klok någonstans. Nu blir det bara ett recap av vad som hänt senaste veckorna.
Skolan har aldrig varit värre om jag får vara helt ärlig, så himla less på just pluggandet nu, duggorna på de senaste kurserna är iallafall avklarad tack och lov.  Har försökt att jobba så mycket jag kunna i samband med studierna och det är så skönt att bara släppa skolan medan man jobbar. Nu är man igång med c-uppsatsen eller kandidatuppsatsen och det började väldigt ostabilt men jag hoppas vi får till det här. Det har ju blivit lite byte fram och tillbaka men det är slutresultatet som är avgörande. Två seminarium har redan ägt rum och på detta har vi även haft en praktikvecka utöver kandidatuppsatsen. Praktiken i sig gick bra, trevligt bemötande och det kändes som man fick en bra överblick hur SEB arbetade. Tycker också att det var ett plus i kanten då man fick se många avdelningar, även få en inblick i både digital och fysisk kundkontakt.
Stallet har varit lite oklart eller väldigt oklart, förstår inte riktigt hur allt fungerar nu. Ena veckan red jag Kupido och nästa vecka hade jag fått en annan då han hade varit knasig på en tidigare lektion den dagen och skulle kollas upp, det blev ytterligare en vecka utan K och jag red istället Lagos dessa två gånger och sedan förra onsdagen var jag tillbaka på K igen. Jag måste väl ändå ha haft tillräckligt med otur med tävlandet, eftersom K skulle kollas upp så kom inte ens tanken på att tävla för syrran körde på RIck. Det är självfallet tråkigt att stå över men jag hoppas verkligen att det vänder snart. Istället fick man agera stallskötare och funktionär, inte lika roligt om ni frågar mig. Bortsett från allt det här så har planerna med nyhästarna tagit en ny vändning också. Det är inte knutarna som rider dessa utan vi får se när det kommer in till verksamheten. Det är väldigt lite stall just nu men samtidigt så kan man fokusera på plugget och jobba så mycket man kan istället. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0