torsdag och fram till nu...

Torsdag
Alla lektioner var inställd så jag jobbade istället och sen var det dags för ett träningspass på eftermiddagen. Efter det så blev det hem en snabbis för att sedan åka till stallet. Det beskriver min torsdag kort och gott. 
Fredag 
Veckans enda skoldag för mig. Det kändes rätt skönt men man vill ju ändå ha lektioner så man kan få lära sig något. Att jag tycker det är roligare att jobba än att gå i skolan, det är de inge snack om. Efter skolan blev det en tripp till stallet och sedan hem, for ner till mormor och morfar med blommor och tårta då de varit gifta i 55 år denna dag.
 
Lördag
Själva dagen går väl inte direkt att klaga på. Fint väder och det fick bli en liten sovmorgon trots att jag vaknade innan sex, lyckades somna om. Räkmacka till frukost/lunch och sedan blev det en rätt lång vistelse i stallet. Åkte först upp till ridstadion, hämtade hjälm och stövlar för att åka till stallet där Sky står. Borsta och gjorde iordning honom för att sedan möta upp Madicken och Boye vid THF. Red ut i alla gångarter och det gick ju hur bra som helst, precis som förväntat. Denna herre är som han alltid varit, lugn och väldigt väldigt snäll.
 
Sky som han kallas heter Sky walker och ni har säkert sett honom här förut, om ni följt bloggen tidigare men inte som privatägd. En föredetta ridskolehäst helt enkelt som såldes förra sommarn. Född 2000 och har ett hjärta av guld, genomsnäll på alla sätt. Red honom mycket framförallt när han kom men har även ridit honom lite emellanåt av olika anledningar. 
Klockan hade slagit halv fem innan vi var hemma från stallet igen. Då blev vi erbjuden att åka med och äta på dragon house. Så det var bara att hoppa in i duschen, klä på sig och försöka få håret någorlunda torrt för att sen åka in och käka middag i sällskap med mormor och morfar, moster och kusin. Aldrig ätit där förr men jag tyckte det var gott och kanske åt man lite för mycket, som vanligt. Det var kinamat och buffé, så det var lixom bara att prova allt som såg gott ut och man var ju hyfsat hungrig efter en lång dag på stallet. Efter vi ätit så gick vi en runda i stan innan vi åkte hem för att se mello, och Robin Bengtsson tog hem segern och det var kanske lika bra det. En av de bättre låtarna så det är bara att gratta. Efter tolvslaget åkte vi hem från kusin och hoppade raka vägen i säng.
 
Söndag
Sista helgdagen men är faktiskt ledig från både skola och jobb imorgon. Tillbaka till denna morgon, började med att man åkte och jobba lite för att sedan komma hem, landa lite och antar att vi snart åkter upp till stallet. Tar väl med kameran så det blir lite bilder, inget är roligare än att ta nya bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0