The weekend och sportlov?

Startade helgen med att åka till stallet. Vi skulle till två olika stall idag, syrran och jag. Vi tänkte ändå rida tillsammans så vi åkte först till ett stall som ligger nästan på vägen till ridstadion. Kollade in stallet och fick en liten rundtur om vart allt var och så. Sedan åkte jag till THF,  hämtade in Boye från hagen och sedan mötte jag upp Madicken och Sky vid busshållplatsen. Vi red en sväng innan vi stötte på Elin, såg först inte att det var hon men tillslut så och vi skrittade med henne en stund. Boye behövde få springa lite så jag red ifrån syrran och Elin som fortsatte skritta. Travade och galoppera Boye lite på vägarna och det var en pigg pålle igår. På kvällen blev det mello och det var andra chansen, första gången jag såg hela elller i stort sett hela. 
 
Söndagen blev som en söndag brukar se ut för mig om man bortser från att vi inte åkte till stallet. Det blev lite av en vilodag kan man säga. Började dagen med lite jobb och på kvällskvisten blev det lite tv. Mästarnas mästare drog igång, såg även farmen och såklart var det Innan vi dör och den serien lär snart vara slut. Den har varit skaplig om jag säger så, jag har ju fortsatt tittat så den är ju inte dålig men skulle inte säga att den är super bra heller. När jag väl börjat se en serie så blir jag fast, då måste jag se klart den om den inte är kass. Någon måtta får det ju vara.
Är det nu det är sportlov? Man vaknar upp till en ny vecka, sportlovsveckan som alla barn har. Det är förbi min tid nu, det blir inge sportlov för mig men det var ingen skola heller utan det var jobb som gällde idag. Efter jobbet fick man ta en promenad till pappas jobb för att sedan få ta bilen därifrån och åka hem. Imorgon är jag ledig från jobb och skola men däremot är ju tanken att jag ska plugga hemma, läsa något kapitel och även lyssna på ett par genomgångar. Sedan en sväng till stallet också blir det ett träningspass på eftermidaggen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0