jobb, ridpass och jobb imorgon igen

Då var backen vit igen och det kommer bara mer eller snarare ny snö hela tiden. Det blir bara en massa slask och elände, jag tycker det räcker för iår, man är hyfsat less på snön nu. Snö vill man ha till jul men den är förbi och nu vill jag bara ha sommar och sol. Efter en ledig dag var man iallafall tillbaka på jobbet och det blir även jobb imorgon, egentligen skulle jag gå i skolan men då morgondagens lektioner blev inställda så kunde jag jobba istället. Tummen upp för det för nu blir det en mindre dag i skolan och en mer på jobbet. På eftermiddagen var det stall, hann äta lite middag innan ridningen.
När vi väl kom upp till stallet så fick vi höra att vi skulle skutta litegranna och vem blir inte glad över att höra detta. Så hoppsugen som jag var och fortfarande är. Ridpasset gick väl sisådär, jag blev lite lurad skulle man kunna säga. Vi red fram lite självständigt innan Pia drog in oss på volterna där vi fick jobba lite övergångar, flyttade in samt ut på större/mindre volter. Framridningen eller första halvtimmen gick verkligen hur bra som helst. Kupido lyssna och verkade alert och jag tyckte jag fick honom lösgjord men när vi skulle komma på bommarna så bara dog han av. Det kanske var jag som sluta red men det var som att han blev en helt annan häst och plötsligt kände jag att bakbenen inte alls hängde med riktigt. Vi fick göra om och göra rätt, men vad lurad man kan bli men vi fortsatte göra små banor och rätt var det var så fick Kupido krut som bara den. Då ville han nästan bara springa och ta ett språng över allt tror jag, då fick jag istället ta tillbaka honom efter varje och vi avslutade ridpasset på ett mycket bra sätt. Det var ett givande pass och jag märkte vad mycket Kupido förändrades under ridpasset och det blev lite strul i mitten av ridpasset men det är bra att sånt kommer fram det med. Det känns kanske som att det går för lång tid mellan gångerna och jag rider ju bara honom en gång i veckan men vi kämpar på. Vi måste ju ladda inför nästa hopptävling.
Vid nio tiden rörde vi oss ut mot bilen, ner till ingo för att tanka och nu är man duschad, ska borsta ur håret som fortfarande är blött och sedan hoppa rakt i sängen för jag är dötrött må jag säga. Det är en dag imorgon också och snart är det helg igen, veckorna går fort. GODNATT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0