Birsta på fm. Två hästar och tre stall på em.

Birsta hela förmiddagen, åkte in för att kolla efter något till min moster som fyller år till veckan och hon ska firas redan imorgon. Ut och handla sista dagen men också fick vi med oss "presenter" hem också, uppdraget slutfört. Blev lite käk på donken för att så fort vi kom hem så var det raka vägen till stall nummer ett. Ingen tid får gå till spill. Åkte upp till stallet där Sky står, gjorde klart alla stallsysslor och sedan red jag och syrran ut på en lugnare ridtur då underlaget inte är det bästa just nu, bara en massa is. När jag var tillbaka i stallet så tog jag en springtur/promenad till ridstadion.
När man har det lite jäktigt är det ju klart man stöter på allt och alla men det är bara att andas och inte stressa i försök att hinna med allt. När jag väl kom fram till stallet så gjorde jag iordning Avalon och började rida fram honom medan syrran fick göra alla stallsysslor för att vi skulle vara effektiva, precis som alltid. Jag skrittade fram på långa tyglar och han fick även trava fram på lite längre tyglar för att jag skulle känna att han gick fram och det gjorde han. Avalon kändes piggare än vanligt vilket var roligt då man ibland tycker att han segare ihop sig. Så redan från start kändes han positiv och jag galopperade honom och galoppfattningarna tog han utan några påhitt. Det var verkligen inget bus elelr sura miner från hans sida och det var så roligt att se/känna. Började med att trava över några travbommar och fick till och med bromsa lite för att han inte skulle komma för snabbt över dem. Madicken la ut till galoppbommar innan vi la upp dem i sockerbitshöjd och det blev lite studs. Det går ju bra bara ryttaren gör rätt, Avalon försöker och gör det bästa han kan och idag tror jag han var riktigt glad över att se lite bommar och småhinder. Blev tyvärr varken några bilder eller filmer idag då vi
inte hade den tiden men det kommer väl fler gånger. Därav blir det en gammal bild på Avalon och mig.
Efter vi ridit färdigt så åkte vi sedan till det allra sista stallet för denna dag. Ingen häst där skulle ridas utan det var väl bara lite information, repetition om vart allt finns och står. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0