STALLJOUR

Den övre bilden är tagen efter att alla ridskolehästar samt ponnysar är ute i hagen medan den
nedre är tagen efter att alla privata har fått kommit ut. En rätt stor skillnad på ljuset.
 
Det blev en allför tidig morgon idag egentligen, hade klockan på sex men gick väl upp någon gång efter det. Var på stallet vid sju och det var dax för stalljour och bara hästarna fått mat så var det bara täcka på alla och börja gå ut med dem. I 28 minusgrader så gick vi väl ett x- antal rundor i kylan. Håret som var utanförjackan blev alldeles vitt och fryset, kinderna bara frös fast men vi överlevde och hästarna med. Det är tur vi har mycket snälla ridskolehästar och privata, det underlättar verkligen, lite pigga och så men det är bra att det kan röra sig i hagen nu när det kommit lite snö.
Det tog ju lite extra tid med uttaget idag då vi var väldigt få, två på ridskolans och tre på privata hästarna men det värsta är ju som alltid mockning i ridskolestallet. Stefan hade kommit en bra bit med mockningen när vi var klar med uttaget så det var verkligen skönt att veta att en tredjedel var klar i stallet innan fika. Vi tog en fika, passade på att få tillbaka värmen efter att alla hästar var ute och innan vi tog tag i det värsta och sista jobbet för denna jour. Det var skönt att vi bara hade morgonen nu när det var så kallt, visst minskade graderna men skönt att få komma hem en vettig tid.
När man kom hem så var man pigg i början men så fort man la sig i soffan så somnade jag nog till rätt snabbt. Frös så jag förflyttade mig till sängen in skurad i en filt och spelade lite hayday. Just det, idag släpptes den tredje säsongen av skam med svensk text så gissa vem som kommer se det ikväll, ME!

Kommentarer
Postat av: Daniela - Följ min satsning mot toppen i fälttävlan!

Åh så himla fin himmel! :D

Svar: Ja visst är den, var bara tvungen att ta bild på den :)
None None

2017-01-08 @ 18:09:31
URL: http://danni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0