Söndag, shopping och hästar

Klockan är snat tolv och det är snart en ny vecka. När jag vaknade imorse låg jag kvar ett tag i sängen innan jag klev upp, gjorde mig sedan iordning för att åka in på skopunkten för att köpa ett par nya skor. Jag ville ha ett par helfärgade så eftersom dessa inte fanns i helsvarta så tog jag ett par vita. Det är inte många gånger jag köpt vita skor men haft några converse bland annat och det är ju snyggt så länge dem är fina. Jag blir otroligt rädd att skita ner dem för då vill man inte längre ha dem ju, det syns ju så tydligt på vita skor men man får vara försiktig. Det var en kort dag med shopping men fick med mig det som var tänkt så jag kan inte vara annat än nöjd.
 
Nästa stopp var stallet, till en början stod det fem hästar på schemat för mig och Madicken. Karantänhästen blev stryken då sällskapshästen (andra karantänhästen) hade fått ett sår där sadeln skulle ligga, så karantänstallet fick vila också får man se om det blir eventuellt något imorgon eller dagen efter det. Så vi hade då två hästar var att rida, perfekt fördelning. Det blev två uteritter, första hästarna ut var Boye och Nellie. Vi red ut i både skritt och trav, blev en lugnare uteritt då det var någon/några crossar som gasade och höll på så det lät som bara den. Boye brydde sig inte till en början men det fortsatte och lät även fast vi var långt ifrån. Han blev lite trippig och väldigt på tårna men det gick ändå bra. Sedan gjorde vi klar alla stallsysslor innan vi tog nästa hästpar, nämligen Kupido och Lagos skulle också få komma ut lite.
 
Kupido var väldigt pigg ute i skogen idag och såg ut att tycka det var skönt att få komma ut en sväng. Det blev bara en lugn tur för dessa två killar också, ridskola imorgon. Vi mötte två älgar vilket hästarna knappt märkte av så det var ju inget märkvärdigt. Kupido hade väl varit den som kunde ha flygit i luften men upptäckar han dem inte så kan han inget hitta på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0