Dagarna rullar på för fort...

Onsdagen gick väldigt fort och jag hann inte att blogga något om vad jag gjorde just den dagen. Hade ingen skola men ändå räckte inte tiden till, den bara flög iväg kan man säga. Pluggade lite hemma, var på stallet och red Kupido. Vi red kadrilj och det gick v'äl lite sisådär, hästen min var lite sur på den bakomliggande hästen men annars gick det väl bra. Han var riktigt sur på vissa hästar igår, egentligen helt utan anledning men ibland är Kupido bara så. Det var lite tråkigt att det inte riktigt blev någon markarbete direkt och det blir det inte heller nästa vecka, ridläraren är borta och denna vecka var hon sjukskriven. Vi pasar på att träna inför Lucia, osäkert om Kupido platsar för han sköter sig inte helt enkelt. Sist fick jag byta ut honom och ta Prince istället men han har fått varit med en gång och då skötte sig han super, rock temat passade honom. Med det sagt kanske han är med iår, vi får se.
 Torsdag är det nu och idag var det skola, tre timmar som blev två och en halv men det är bara skönt att få komma hem lite tidigare. Åkte nästan direkt upp till stallet för att vi skulle hinna rida ut medan det var ljust ute men Nellie hade fått ett antal sår på båda bakbenen så hon fick vila idag. Istället red jag ut med Linnea och Daniel vilket gick fint det med. Roligare att rida ut två än helt själv lixom och vi red rätt nära stallet, sandstigen och runt på den lilla hoppslingan och Boye var på tårna. Pigg men ändå så snäll, han har fina steg, avslutade med att trava av honom lite i paddocken då det börja mörkna.
Efter stallet svängde vi in på thaien och köpte en maträtt att dela på, kan man avsluta kvällen bättre, tror inte det faktiskt. Nu blir det två avsnitt av glamour som jag missade tidigare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0