O n s d a g . . .

Ingen skola som vanligt för min del. Jag hade tänkt att åka in till birsta för att kolla på lite skor till studenten som nu börjar närma sig mer och mer men så blev det inte utan istället fick jag lite gjort i något körhäfte jag fått av körskolan som man skulle göra innan man skulle ha sin första körlektion.
 
Vid tre tiden drog jag och syrran oss upp till stallet, hon skulle jobba så jag red Boye och Tibor fick vila idag. Mockade innan jag red och sen kom Karin när jag börja göra iordning Boye så hon hänkade med på Avalon och vi red ut en liten längre tur men det blev ganska lugn då hästarna var på sin vakt, speciellt Avalon. Han fick galoppera lite i paddocken innan jag gick in och var klar med honom för dagen. Boye var verkligen super taggad idag och det har han varit de senaste dagarna men hellre en pigg än en seg häst. 
Sedan har vi min veckoträning eller vad man ska säga, onsdag innebär att jag har lektion 18:20 och vanligtvis brukar jag ju ha Kupido. Han är ju inte fräsch, tyvärr utan ska bli kollad någon gång i slutet av denna vecka vilket är typ nu, så vi får väl se vad vi får för svar angående honom. Pia sa att hon trodde det var högerbak men vi får helt enkelt se. Det var i lördags han inte var fräsch  men vi får hålla tummarna att han snart är tillbaka, så himla tråkig när han är knackig fram och tillbaka hela tiden.
Ridpasset på Rick gick väl ändå rätt skapligt antar jag. Vi jobbade med lite samlande arbete och till en början ville han inte riktigt det jag ville men tillslut kunde vi samarbeta. Jobbade honom först lite längre i formen men inte så pass så att han blev tung i handen som han lätt kan bli. Sedan tog jag upp formen och hade lite kortare och avslutade med lite lägre och längre form. Det samlande arbetet gav ju reslutat helt klart för då vi skulle galoppera över två bommar med fem galoppsprång, vet inte riktigt hur långt det var men det blev lite långt. Han var lite för mycket tillbaka sedan vi samlat upp, så fick verkligen jobba för att han skulle länga galoppen litegrann men det fixade ju han också. Pia var nog lite nöjdare än vad jag var men tycker väl inte det gick dåligt men det känns som vi hade kunnat bättre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0