En dag med lite allt möjligt....

Skola
Det blev en tidig morgon för mig då jag hade min allra första körlektion idag 7.40 och sen blev det raka vägen till skolan. Blev lite matte och sen ett långhål, så vi passade på att åka till fagga och spela lite frisbeegolf men först var vi en stund hos Issa. Sedan när vi kom tillbaka till skolan så kollade vi lite mer inför guldkotten innan vi hade mentors. Planering av en avslutningsmiddag med klassen och eventuellt tillsammans med lärare vi haft mycket genom åren. Sista hade man historia vilket är en vana, slutar alltid med en historialektion när jag går i skolan, bortsett från måndagar då jag bara har svenska.
Birsta
Så fort jag slutat skolan åkte jag in till Birsta för att köpa ett par studentskor som jag tittat på och dem fick följa med hem. En snabb shoppingrunda och jag är väl så nöjd jag kan bli.

Stallet
Åkte till stallet och började med att rida, först ut var Avalon som fick skrittjobba väldigt mycket idag och det gav resultat. Vi la även in lite galoppfattningar som han tog väldigt bra idag, dem är jag nöjd över. Vet inte riktigt vad jag gjorde annorlunda men något måste det vara.
Tibor fick sig ett dressyrpass han med och eftersom jag red inne fick han gå lite lugnare och han var riktigt trevlig. Han får ut halsen mer nu och kan jobba han i olika former.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0