PLL S6 E20, Säsongsavslutning!

Serierna som går nu börjar närma sig säsongsavslutning allihopa, Teen Wolf hade redan förra veckan och det leder till att det blir uppehåll nu framöver. Sista avsnittet av Pretty Little Liars var den här veckans och vad hände och hur avslutades avsnittet./säsongen.
Hannah hade ju beslutat sig med hjälp av Caleb att hon skulle erkänna att det var hon som döda Charlotte, Charles, Cece, ja ni får kalla henne vad ni vill. De hade i och med det bekännande tänk ut en plan för att få ett slut på det hela men som vanligt fanns det någon som var listigare än dem. Nu är den dem tror var A (Cece/Charlotte/Charles) död men tjejerna får fortfarande konstiga meddelande och det finns någon som vill straffa dem.Det kanske fortfarande är A, Charlotte kanske bara var en del av det och det finns mer bakom. Jag trodde ett tag att det var Alis mamma, det är inte första gången de kommer tillbaka från de döda, närå men hon kanske hade fejkat sin död. Så verkar inte fallet vara fast vem vet, sedan har jag haft en snabb susning eller tanke på att det lika gärna skulle kunna vara Lucas som låg bakom de nya meddelandena och andra hemskheter de får genomlida. För Hannah som är kompis med honom, hon har klarat sig ganka lindrigt om man jämför med Aria och Emily, om man bortser från dagens avsnitt. Sen ska jag inte hitta på men har hela tiden tyckt att Alisons nya kille eller till och med man, har varit skum och underlig från första början. Plus att i förra avsnittet råkade även Alison ut för en olycka som var lite udda, en olyckshändelse tror jag inte det minsta lilla på, utan då fick jag ännu större vibb av att han var inblandad eller låg bakom det hela. Min magkänsla hade rätt verkar det som iallafall.
Det bästa med hela det här programmet var ju att det blev ett Haleb moment. Det börja med en tillbakablick som visade att ingen av Hannah och Caleb egentligen ville göra slut. Det som alltid inträffas i filmer eller serier uppstod, det går typ om varandra eller vad man ska kalla dett, efter att de bråkat. Sen fick vi ju även se ett Ezria moment också, Ezra och Aria fick ihop det igen och det har man fattat skulle hända förr eller senare, det har man sett när de jobbat och skrivit en bok tillsammans om just kärlek vilket för dem ihop igen. De får nog dem att tänka på deras förflutna även om boken egentligen handlar om Ezra och hans flickvän som dog. Däremot lyckan när man fick se Hannah och Caleb, det var inte lika förutsebart men det hade man ju hoppats på. De bara måste bli dem igen för de är ju favoritparet i hela serien och ingen tar deras plats och det gör det ju inte bättre nu när Caleb är med Spencer, usch. Jag håller tummarna att det blir dem tillslut iallafall, gärna att det blir de två redan i nästa säsong. Kanske det blir Caleb som räddar Hannah och jag tror 100% på att Caleb skulle välja Hannah före SPencer oavsett vem han är med just då. Spencer tycker jag ändå inte om och Hannahs kille ser man inte så värst men han är ingen favorit heller, han är bara en biroll i serien för att de tog slut emellan Haleb.
"Ezria" Ezra & Aria (översta)
"Haleb" Hannah & Caleb (understa)
Bort från kärleksdramat och allt sånt. I säsongsfinalen är det inte bara kärlek i luften utan även spänning, vad är det som komma skall. Deras plan misslyckas och Hannah blir kidnappad och drogad skulle jag tro. Spencer och Tobyhittar dokument i Radley som visar att Charles är adopterad. I samma ålder som Jason och även hans kusin och inte syster. Hen är alltså inte syskon med Alison eller Jason. Det visar sig att det var kusiner och det är ingen mindre än Charles mamma Mary Drake (samma skådis som Alisons mamma) och Alisons man Dr.Rollins, ligger bakom allt. Det verkar inte vara Jessica (Alisons mamma) utan en moster som man inte ens vetat om. Det måste ju vart tvillingar , Jessica och Mary och i boken har jag hört att Alison har en tvilling. Det finns likheter även om det inte stämmer precis men nära inpå. Vi lämnas med en cliffhanger, man får se Hannah bli dragen nedvetslös i kyrktornet där Charlotte dog. Tanken är väl att hon ska dö men tror inte direkt att hon kommer att göra det, är det Caleb som räddar henne i nästa säsong eller kommer Hannah vara död men egentligen så lever hon. Det vill säga att alla tror att hon är död men som en del andra så var den fejkad och hon lever ett hemligt liv någonstans eller är fångatagen av Mary. Eller kommer Hannah vara spårlöst försvunnen så att de inte kommer att hitta henne så att det kommr vara det drivande i de första avsnitten av den kommande säsongen. who knows?  Vi har ett tag att fundera.
 I detta avsnitt har ju Alison kommit hem från sjukan och hennes man åker bort plötsligt, han kunde verkligen inte stanna hemma. Alison tror hon hallucinera men det hon inte vet är att det är hennes man Dr.Rollins tillsammans med hennes moster Mary Drake. Detta leder till att Alison tror att hon håller på att bli tokig och därav skriver hon in sig på samma hem/sjukhus där Charlotte fick hjälp. Där hennes man äger en större del av, faktiskt över halva. Han har gjort allt för att hämnas åt Charlotte som mördades.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0