de tre senaste dagarna...

Lördagen bara flög förbi, vet inte riktigt vad jag gjorde av tiden mer än att jag var till stallet och gjorde stallsysslorna åt Boye medan Madicken red. Började även kolla på den omtalade norska serien skam och det är inte många avsnitt per säsong så man hann ju självfallet se klart hela den första säsongen.
Söndagmorgon inledde jag dagen med att kolla på de två första avsnitten i säsong 2 av skam, denna säsong fick man följa en annan huvudperson genom en del av första året i gymnasiet. Den här säsongen var bättre än den första om jag får tycka till och Noora är min favorit karaktär redan från start och kanske är det en av anledningarna till att jag tycker säsong två var bättre.  Efter jag stigit upp så åkte vi iväg till stallet efter någon timma eller så, vid ett tiden var vi väl där. Skulle på kalas vid fyra tiden så vi hade inte all tid i världen om vi säger så. Vi skulle hämta in Boye och några ridskolehästar rymmer från hagen. Man ser hur dem står och nosar på privathästarna. Det är i samma sekund jag håller på med "grindarna" mellan hagarna vid Boye och Daniel. Så jag lämnar Boye och syrran och jag försöker få tag i hästarna. Vi fick en av två, syrran hann stänga igen grinden för dem andra men det var full fart på de två lösa och som sagt vi fick tag i Kaj. Men han ville inte in i hagen då den andra fortsatte att galoppera runt. Madicken fick hämta hjälp och lite mat och då gick det allt lättare till slut. Sedan fick Boye komma in och jag gjorde iordning honom och red ut. De var hästar ute överallt igår, mötte totalt nio olika hästar och man mötte vissa fler gånger än andra och Boye blir alltid lika nyfiken när han ser en häst. Tempot hem är alltid 320 för honom, vet ingen häst som älskar boxen lika mycket som Boye gör. När vi kom hem från stallet var det bara att hoppa in i duschen för att sedan göra sig redo för att åka iväg och fira kusin som fyllde år veckan som var.
 Efter jag kom hem så kollade jag klart på säsong två av skam och med det sagt så har jag sett allt som ligger ute på svtplay. Så nu återstår det bara en lång väntan för att se säsong tre som vad jag hört kommer komma ut på svtplay i början av nästa år. Det är långt dit känner jag men det är bara att sitta och vänta på att det snart är nyår.
 
Nu är det måndag och jag hade en föreläsning som knappt höll på i två timmar, vi kom hem tidigare än väntat och här sitter jag nu och har käkat, ska snart åka till stallet också får vi se om det eventuellt blir hockey ikväll eller birsta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0