Två hästar, en ponny✔️🐎

Måndagen har fortsatt på ett bra sätt, det blev stallet vid tre och kom hem för drygt en halvtimma sedan. Har hunnit med att rida tre hästar och det blev två pass inne och en ridtur upp till snäjden. Första hästen som jag red var lille Tibor som jag red inne då det snöade för fullt, trimmade han lite lätt bara och han kändes piggare än han var förra veckan. Den pigga TIbor är tillbaka och han blir så mycket roligare att rida när han har lite steg och lite egen bjudning. Man får nästan hålla tillbaka lite i traven så att han intebara springer iväg från arbetet. 
 
Boye andra hästen för dagen, fick sig en rätt bra uteritt idag i sällskap med Julia. Vi red upp mot snäjden så att båda hästarna skulle få springa av sig, rulla på lite mer i galoppen och det gick ju fin fint. Boye skötte sig och var väldigt snäll, kunde kontrollera galoppen och tror han tyckte det va riktigt skoj att få galoppera lite efter vilan igår. Det blev en lite längre uteritt men en rätt skön trots att det snöa så pass att det kändes som att man grät och det bara rann från ansiktet när vi galoppera. Blev skritt hela vägen tillbaka och man fick prata lite skit, närå men det var trevligt att ha Julia som sällskap och det blir nog fler gånger i den här veckan, förhoppningsvis.
Sista hästen var ponnyn Avalon som fick sig ett dressyrpass i ridhuset, det blev lite trim eftersom han har gått ute de senaste dagarna bara. Måste ju variera lite när man kan lixom och idag måste jag säga att jag tyckte han var super duktig. Ibland så rinner han iväg lite och han försöker gärna komma undan arbetet plus att han är lite svår i vänstervarvet då han gärna går med rumpan/bakdelen lite innanför spåret. Mendet får vi jobba vidare med, annars skötte han sig väldigt bra under dagens ridpass. Det var en rolig dag faktiskt.
Fick ett paket i posten idag, mitt mobilskal på finaste Kupido har anlänt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0