gårdagen, onsdag

Skolan
Onsdagar i skolan är väl typ den bästa, bara en lektion men idag var det en klurig en. Vi skulle göra läsförståelse på historian, ja det säger väl sig själv, tråkigt att läsa och den var lite svår att förstå sig på. Det blev bara en kort inlämning och man hoppas man inte är helt ute och cyklar. 
 
Stallet
Först fixa vi med Boye, mocka, motionera honom, fylla vatten osv, sedan fick även lilla jag äta lunch. Skulle ha ätit på skolan men de hade redan hunnit stängt lunchen innan jag hann med mig. Surt men fick iallfall i mig något innan ridpasset. Det var hoppning idag och vi hoppade serie, vilket lätt blir lite trångt för Kupido, jag ska nog vara ärlig och säga att vi fick det nog svårast utav alla. När vi red fram idag så tyckte jag Kupido var väldigt loj, ville inte alls gå framåt. Han stod emot mycket också, det var svårt att böja igenom honom och få han mjuk men han blev iallafall piggare när vi börja hoppa, som förväntat. Vi fick till det bättre och bättre men det var trångt och han trycker verkligen ifrån så man får ur sadeln några gånger för mycket. Kupido är en häst som drar en framåt, mycket för att jag inte orkar sitta tillbaka och idag drog han mig ur sadeln eller snarare hoppade mig ur sadeln. Han kan ju hoppa och det vet vi, värre blir det väl nästa vecka då vi sak träna inför luciashowen. Han ska ju få vara med på kadriljen iår, han är ju inte den mest avslappnad i sådan tillfällen. Vi har ju varit med för typ 2 år sedan och visst skötte han sig men han var ju lite spänd och så.
 
Hemma
När vi kom hem från stallet vid åtta tiden så beställde vi thai, det var längesen och lika gott som alltid. Dock kunde friteringen har varit lite mer för att ha blivit ännu godare. Samtidigt kollade vi på Bonde söker fru och efter det var det BachelorGlamour och sedan somnade jag någon gång efter det och missade PH, vaknade vid ett och kunde typ inte somna om. Så det blev inte så mycket sömn under natten men blir en dusch innan jag drar mig mot skolan idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0