Världs bäst!

Nu har ridskolan börjat gett upp hoppet om Griva, om hon inte fungerar och det inte blir bättre så är det bättre att få in någon annan häst som skulle fungera nästan direkt. Jag har liksom ridit Griva sen i maj/juni och hon har fortfarande inte gått en lektion med någon annan än mig. Hon har liksom varit min häst, finns ju inte många som vill sitta upp på henne heller, en tjurig häst som bara tjurar på. 
 
Men idag så var det en ny Griva, en helt underbar häst, hon gick att jobba hela passet utan större protester. Fattar ni lyckan, hästen gör det hon ska mesta dels och faktiskt riktigt fin. Allt har nu gett resultat och nu håller jag tummarna på att någon annan kan sitta upp och rida henne utan större problem, så hon kan bli kvar och bli ridskolehäst som jag kan ha som min lilla prinsessa och försöka ta mig vidare med. Vi jobbade övergångar idag och att hästarna ska bli bäriga och hålla en god takt och form, bra träning för Griva, men jag har hittat knapparna nu och kan korta och få henne mycket rundare, än vad jag fick förut, så tror vi börjar samarbetar mer och mer och Griva börjar nog lite mer på mig. Nu får vi jobba på med galoppen, speciellt vänster där hon har svårt med takten och blir springig och framtung, men det ska vi få ordning på. Hon har blivit bättre i vänstervarvet i helhet. Hon gör att ställa och böja mycket mer och jag får ta mer i henne. Idag kunde jag liksom "rida" henne ordentligt, kunna visa vad hon skulle göra utan att hon skulle tjura ihop. Så nu hoppas jag att allt blir bättre, och att jag får ha min Griva kvar. Annars får jag helt enkelt börja tjata på mamma och pappa om att hon ska bli min på riktigt, min alldels egna häst! 
 
 
Imorgon rider jag henne själv, med Julia som rider Mister. Kul, kanske sista gången som jag rider henner själv, om hon nu börjar gå lektioner! :/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0