Skönt är bara rubriken!

Fredagen började med att vi var bara fem stycken på so lektionen, vilket gjorde att vi inte kunde fortsätta med våra grupper eftersom det var en från varje grupp där, bara tjejer och vi hade inget annat val än att spela kort, inte för att vi hade något emot det. Vann gjorde man också först på Chicago och sen på plump, sen fick vi sluta tidigare också eftersom att vi egentligen ska ha 90 min långt pass, men fick sluta kvart kvart över då vi vara klara med kortspelet.Sen fick man bara invänta svenska så vi spelade plump igen och vann åter igen. På svenskan var vi lite fler, killarna hade kommit från dansen och vi gjorde dikter utav ord som vi hittat i tidnigar, det var det ändå och det tog sin tid. Sen var det lunch och det var schnitzel med dragonsås och klyftpotatis, super smarrigt sen var vi i öppehållsrummet och spelade kort. Sista lektionen innan idh var musik, lyssnade bara på olika låtar som både vi och Anders valt. Satt i bussen i över en halvtimma och först var vi tvungen att vänta på dem som varit och besökt gymnasium (samhälle) på Timrå och sen när väl det kommit på så startar inte bussen så sen vart vi men vi kom iväg tillslut. :)

Red Homer och det är ingen häst jag tycker är (whao) men visst han var väldigt fin idag och lite lugnare men han har ändå mycket nerver och energi, hur som helst var han bättre idag på alla sätt, antar väl att jag börjat hitta knapparna men vill helst rida någon annan efter lovet.....
Sen hade vi även u-sek möte idag och planerade lite saker till påsklovet, sen gjorde vi en snabb uttagning och ni kommer få ett svar imorgon, efter att alla sprungit hämtade pappa oss och vi åkte in till usports. Inte var det 70% som det var sagt utan 50% och hittade ett linne som jag ska träna i och köpte även en keps.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0