Två fina hästar

 
Blev en liten stressig dag idag. Först åkte vi till Ligist, grejade på och red han i 10 min då vi hade med kameran men jag hade lovat syrran att hon skulle få rida då jag skulle rida Griva idag också. Gick rätt bra, dem bästa 10 minutrarna med Ligist, haha. Han blir bättre och bättre, vi lär känna han och han litar mer och mer på oss. 
Sedan så hann klockan bli fyra och då hade vi också u-sek möte på ridskolan. Mot ridskolan i full fart för möte vilket gick bra, hann med bra mycket faktiskt. Åt glass och drack dricka, toppen toppen! :)
Sedan två timmars vänta för att rida lektion på Griva. Vilket var värt all väntan, red inne vilket gick sådär, hon blir lite pigg och alltid i början så är hon lite uppmärksam, men underlaget var så dåligt så vi gick ut för att galoppera på ridbanan. Mycket som hände för Griva, första gången ute med ryttare på och ingen Sky. Men det gick ju toppen, hästen var hur bra som helst ute. En helt annan häst, så fin. Den där hästen, hon och jag, vi har bara börjat vår resa! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0