Ridlägret, Måndag

Vi Timrå bor for på rad, Alva först sen vi och efter oss så åkte Agnes, när vi kom fram sprang vi upp och skulle ta rum nr 5, men såklart var det redan upptaget så vi slängde in grejerna i rum 4 och gick mot stallet och kolla på hästarna och hjälpte Alva med hennes packning som att hon hade med sig Mulle.
Iallafall efter ett bra tag så gav Maggan ut hästar och delade in oss i 2 olika ridgrupper, jag fick DC och skulle rida i andra ridgruppen fast sen ändrade Maggan och sa att jag skulle ha Poetics Juvelin, men strax innan dom andra skulle rida skulle jag tydligen ha DC ändå, Madicken fick Killigrews Sensation cicci & Agnes Steffi.
DC är en försäljningshingst, en d-ponny skimmel, irlänsk.
 sen fick jag DC igen och det är han ovanför på bild som ni kanske förstod, men det var inte riktigt min typ av häst även fast han var underbart snäll, trodde ett tag att jag skulle trilla av då han intehade några egna saker, så man blev ju lite små rädd då sadeln gled hela tiden, dom hade inte prövat grejerna om ni förstår, men han var riktigt snäll, svårt att hitta någon snällare ponny.
Iallafall så, jag bytte till Juvelin efter första ridpasset och andra passet då jag hade Juvelin, då det var markarbete, det gick mycket bättre om jag får säga.
Poetics Juvelin är också en d-ponny född 2007, en riktig pärla med sprut i.
Efter ridpasset så spelade vi lite kort, alla tillsammans på ridlägret och sen åt vi middag.
Maggan frågade ju även mig och Madicken ifall vi ville bo i en lägenhet då vi inte sov så mkt förra året vi var där+ att inte alla fick plats i dom vanliga rummen.
 Man kan säga att vi invigde våran lägenhet med en fest!!!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Gud vilken fina hästar och fin blogg förresten :)

2012-07-17 @ 09:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0