Snön faller, allt blir vitare och ljusare!

Hemma från skolan ännu en dag. Slutade tidigt idag, såklart eftersom det är torsdag! Eftersom de va ett tag sen jag uppdaterade så tänkte jag ta veckan lite snabbt ;)

måndag: Vanlig skoldag och direkt efter drog jag till staller för hoppträning för Matthias Jönsson. Helt ok träning, jag fick jobba häcken av mig för Zidane var ruskigt het. Varje chans han fick tog han bettet och stack iväg och sparka bakut. hihi lite roligt faktiskt! Inte varje gång han är så ;)

tisdag: Vanlig skoldag. Slutade 14.30, drog hem, fixa läxan, hjälpte pappa med middagen och sen kom Johan och hämta mig för att åka på slalomträning. Nice träningmed massa skratt och bus ;) haha kan nog tänkas att ¨Håkan o Putte inte tyckte vi koncentrerade oss, men va fan, nångång i livet måste man ju ha roligt!

onsdag: "Lill-lördag", ännu en heeelt vanlig och tråkig skoldag. Långdag och slutade 15.30, men ändå chill. Två sista lektionerna va bild och elevensval. Lyssna på musik och rita på bilden. Sitta i datasalen och titta på youtubeklipp på elevensval. haha jora de är ju ganska nice de också! Sen stallet och hopplektion. Om man säger så här, Zidane var nästan tvärt emot vad han va i måndags. Ganska lat asså, men helt ok ändå! =)

 

torsdag: Kort dag idag, kom hem typ 13.30. Suttit medd engelska läxan tills nu typ. Vi ska skriva en typ uppstats om Irland. Svår, svårare svårast? Haha nää inte så jätte svårt faktiskt. Inte för att skryta men jag tycker jag är ganska duktig på de;) hihi

 




Blir väl att ta det lungt nu på eftermiddagen tills slalomträningen börjar!
Hare gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0