En vecka....

Då har man gått i skolan i en vecka nu och det känns faktikt rikitgt bra, idag hade vi först svenska då vi såg en film och jobbade på slutet i ett häfte och sen hade vi skol fotografering i aulan.
Så man slapp so:n, var där i 5 min och sen hade vi matte med bertil och jobbade faktiskt på riktigt bra idag och hade också genomgång på tavlan om sådana gamla saker vi haft och sen var det lunch spagetti och köttfärssås inte världens godaste mat precis men det gick i magen då man var svin hungrig och sen hade biologin och det måste jag säga var bästa lektionen på hela veckan, gjorde ingenting bara prata skit och om allt vi inte skulle prata om, en del knäppte ju kort så vi var ju bara min klass och en till. :)
Aja skit skojig skoldag elr inte, ringde mamma så hon fick hämta mig och medans jag väntar är det 2 unga killar som stannar och fråga hur dom kör till systembolaget, visste inte vad jag skulle säga, men det gick iallafall bra sen har jag varit ute och kört lite moppe överallt. :)
Gick bra det med och nu ska vi snar göra iordning någon middag, kan bara säga att jag blev erbjuden att döma 4 matcher nån helg framöver och tjäna in lite egna pengar.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0