Tävlingen!

Nu måste ju jag berätta om dagens klubbtävling för mig och Donald. Jag har ju inte kännt mig så taggad till tävlingen sen onsdags då han knappt lyfte på benen, men iaf.
Kom dit gick banan två gånger och tyckte den var rätt bra, Donald är ju ganska lätt att svänga så inga problem. Iaf så filmade jag två tjejjer som hoppade 30 och 50cm och kollade även då Donald hoppade 30cm med en annan mycket mindre tjej. Han är ju supersnäll, springer och travskuttar små bommarna på marken jättesnällt. Sedan så gick jag och gjorde iordning han när 60 hade börjat. Han var faktiskt jättesnäll, han brukar ju vara små besverlig med att tränsa men inte idag, snäll var han. Skrittade lite ute och sedan kom jag in till framhoppningen och fick vänta ett tag innan jag fick börja rida. Iaf så red jag fram i skritt, trav och galopp och hade en seg ponny, hoppade det lilla typ fyra gånger och sedan gick vi över till räcket, inge fart alls kom jättenära men han klarade det. Hoppade de typ tre gånger och kom hela tiden för nära så då gick jag över till oxern. Där hoppade han skitbra. Jättefina språng så nöjde mig med att hoppa det två gånger. Sedan så kom vi in på banan och jag hade bestämt mig innan att jag var glad om grundomgången blev bra då jag inte förväntade mig så mycket. Så jag red verkligen från första hindret till sista och det gick super, vi kom dock lite nära på tvåan men annars så hade vi riktigt bra tempo och superfina språng. Tror aldrig vi har varit så bra och det kändes verkligen super så omhoppningen gick också bra och vi förlorade med ca 1sek, men vår tid räckte till en fjärde plats. Så himla glad, världens bästa ponny. Vi förlorade mot tre privatryttare så jag känner mig väldigt nöjd och jag älskar ponnyn som jag har!

Och det är så roligt att få så mycket beröm av min ridlärare och alla andra, dom vet liksom hur det var på ridlektionen sist och tyckte jag verkligen gjorde det bra.


Utan dig är jag inget
Utan mig är du inget

Jag älskar dig, K-Donald!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0