Min dag idag!

Ja, en helt vanlig dag fast ämdå inte! :D
Skola först, tyska och matte i typ tre timmar sedan hål till fysiken, och fysiken blev ju naturligtvis inställd! :D Fatta ni var glad jag och hela klassen blev, fast ändå lite småsur då vi hade kunnat slutat en timme tidigare, men vi fick ju sluta tidigare iaf. Sedan hämtade jag upp Matilda och sedan till stallet och ha teori! Aja, vi fick iaf välja vad vi skulle göra för något, sån snäll ridlärare har vi! :D
Gick igenom skador och en massa grejjs blev även en massa annat snack, också har det kommit upp anmälning till dressyr men känner mig inte så intresserad av det just nu så vi får se hur det blir med den saken, ska iaf försöka göra någon nytta nu.

Imorgon ska jag rida på Respit, den hemskaste hästen jag vet. Och alltid är det jag som får henne, visst är det väl inget fel på henne men alltså inte min typ av häst, hennes galopp klarar jag verkligen inte av den är hemsk. Men hoppas jag bara behöver ha henne typ en eller två gånger så jag kan få byta sen, för aldrig att jag tänker ha henne längre.


Respan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0