Hoppning idag!

Idag så åkte man till stallet med Annelie, Linn, Evelina och syrran såklart och vi åkte dit runt 12 och då snackade vi lite med Tim och Alice innan gröna kort kursen började och sedan gick jag syrran och Evelina upp till cafeterian och spelade kort.
Jag vann som vanligt på både vänd 10 och banka bäver, även bluff och sedan så gick vi ner till entrén och pratade lite sedan när dem hade slutat så gick jag,Alice,Madde,Tim och Elisea upp och spelade banka bäver och vann även där med och sedan kom alva och tim och elisea åkte sedan efter ett tag så gick vi ner och byggde till hoppningen och sedan bytte vi om, gick sedan till listan och kollade vem vi skulle ha osv, Jag såg inte mitt namn och sen typ längst ner på listan Matilda-Spotlight ochjag blev så jävla besviken och tänkte, ja nu får jag inte hoppa han något innan KM och frågade varför han inte fick gå någonting idag, Han hade varit så sur så han fick vila, aa och det tror jag faktiskt inte på utan det är väll för att han ska tävla 90 på lördag och det måste jag fan se. :D
Hoppningen från början gick skit, det var ovanligt men sen gick det bättre och bättre, jag fick fram farten i han riktigt bra tyckte jag själv och fick en tanke tom men den ska jag inte ta upp. :)
Hoppade kanske emellan 70-80 men är inte riktigt 100% säker och sen så åkte vi hem ganska tidigt idag för att madicken skulle jobba. :P

Spotlight är en d-ponny som är ganska sur i stallet men jätte fin att rida, lämplig häst till alla! :D

Imorrn blire stallet klockan 12 med dem vanliga, så otroligt bra lov det har varit och blir väl bättre å bättre hoppas jag! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Spotlight passar inte till alla precis. man måste kunna hantera honom bra..!

2011-11-04 @ 22:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0