Fortfarande ont!!!!!!!!!!!

Har fortfarande väldigt ont i armen men jag hoppas svullnaden är borta tills imorrn då det är fotbollsträning, och det är ju cup helgen som kommer, hoppning på stallet osv.
Men om ni undrar vad jag gjort så har jag varit på nöjeshallen och kört gocart och krockade in i väggen och därefter fick jag ont i handen men körde på.
Vi hade kört klart och jag tänkte att jag bara slog i den eller nått så ja pratade med en kompis och sa, sedan skulle vi köra laserdome och jag fick hjälp att sätta ihop alla spännen och så, sedan körde vi de tills det var slut på spelet elr va man ska säga.
Jag fick ondare och ondare och vi vilade lite sedan var det dags för fotbollsstraffar och det gick ju bra och sen prövade vi hockey straffar och jag kunde inte ens skjuta men jag fortsatte och prövade lite baseball och basket med, kastade basket men en hand såklart.
Innan vi körde  mini golf så kände jag lixom en knöl elr ja men jag försökte så gott jag kunde med 2 händer och fick faktiskt till en spik elr va det heter och sedan skulle vi på bite line och äta.
Hämtade mat och det var hur svårt som helst men aja åt och kollade på hockey och pratade men sen var det efterrätt glass bufee och issa hjälpte mig med den.
Sedan så sa jag till ledarna också åkte jag hem, det var min dag det men måste bara säga att jag vann gocarten, körde på 18 sek! :D
Stolt, det trodde jag aldrig och vann dessutom med 2 sek!
Här kommer en bild på mina armar elr ja...

Ser ni någon skillnad på armarna!? :/

Kommentarer
Postat av: sara

Hoppas att du fortsätter att läsa min blogg! :)

2011-12-04 @ 09:39:16
URL: http://marbellas.blogg.se/
Postat av: felicia

Nu har jag "utmaningstävling" på min blogg och det är bara att kommentera massa utmaningar och den jag anser har kommit på den roligaste utmaningen vinner! Priset är en överraskning! :D



Kom igen att kommentera massa utmaningar nu! :)



Mvh Felicia på htt://ponniehjerta.blogg.se

2011-12-04 @ 11:10:17
URL: http://ponniehjerta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0