Taggad till tävling...

Så himla taggad till tävlingen imorgon, hoppar 70cm på elf och jag får hoppas han orkar, för sist var han väldigt trött.
Bara kämpa på, så gott det går!♥
Men det här klarar vi av lätt som en plätt,
jag älskar dig!♥

you are amazing just the way you are!♥


My day!


Skola idag då, först tyska sedan kemi och kunch och en kort mentorsamling. Efter det blev det stallet och ha teori. longerade Lotus och det gick rätt bra faktiskt. Sedan hjälpte jag till på lekis så det blev en sväng i skogen och sedan några varv i trav i paddocken då det var riktigt fint väder. Sedan så smörjde jag lite grejjor till tävlingen imorgon och blev inge borstning på Donald då han står i karantän och de hade låst dörren. Men hoppas han verkligen är superduper bra imorgon, vill verkligen inte att det ska gå som i onsdags, haha men pratade lite med ridläraren som jag har och hon trodde det skulle gå bra, han var bara på något knashumör.
Så imorgon hoppar vi L:d (70cm) och hoppas på det bästa och jag är nöjd om vi nollar i grundomgången. Aja ska försöka gå och lägga mig snart då jag känner mig trött! :)
Hare!


Skolan,stallet,träning åh resten....

Skolan som vanligt började dagen med att kolla på när några 8:or hade idrott och spelade basket med michelle, vann med 21-0 då som vanligt vinner ju jag, sedan hade jag svenska och jobbade med Charles dickens.
Efter svenskan spelade jag basket med svensson och fifa och vann som vanligt, två gånger körde vi 21 elr basket. 
Lektion:SO prov tydligen om andra världskriget och detta va skit svårt från början med sedan så gick allt skapligt.
Lunch åt en hårdbrömacka och sedan hade jag choching samtal med Pia, sedan prov (test) på tyskan om lite grammatik som är så jävla svårt och sedan om sommarlovet.

Slutade ju tidigare som att man fick gå när man var klar med det och då var det idh och då hade vi sittsträning på Gregory och Linnie, ville ju såklart ha Greger men som att jag var än av dem största elr längsta fick jag ta Linnie samma med Linnéa. Men det gick ju också bra, bara att hon är lite skumpigare men men.
Iallafall så gick det jätte bramed sittsträningen, hade Matilda och jag fick sitta ett steg och stå två steg utan stigbyglar som var riktigt svårt men nog klarade jag det.
Det var nog det svåraste, men linnie va inte så skumpig som jag trodde och jag blev väldigt nöjd, körde ju även lite andra övningar som var lite enklare t.ex. rida lätt utan stigbyglar och händerna rakt upp, rakt fram osv.
Det var riktigt skoj med andra ord!♥

Efter idh var det bara och vänta bytte om till fotbollskläder gick in i stallet och hjälpte barnen och sedan så va jag med elf innan det då, tiden gick och det var dax för träning.
Ganska lugn träning, körde lite teknik övningar, lite frisparkar och dem vart riktigt bra dom jag la och sedan spelade vi lite match.

SÅ himla taggad till dm matchen på söndag den 9 oktober!♥


Svar.

Mikaela
Va? vill dom inte ha kvar de bruna stoet som går i karantä hagen? :o äre för hennes bulder på magen? :/ hon är så vacker bortsätt från det.

Svar: Näe hon kommer inte bli någon ridskolehäst. Jag vet inte allt men det lilla jag vet är att hon är väldigt sur och då menar jag väldigt sur mot andra hästar och även matsur. Men att pyssla på sägs det att hon är snäll. Och hon är ju som sagt lite speciell, hon är antingen alldeles för mycket uppåt att rida på eller alldeles för pigg och så är det något med hennes bakben.
Så hon passar inte som ridskolehäst, men skulle säkert bli jättebra hos en privat, då hon är duktig på att hoppa och har faktiskt även bra form och är väldigt lätt i handen.


Hoppas du förstår och jag vet själv inget om henne men det är det här som jag har hört och jag tycker själv hon är riktigt fin och jag älskar ju ston så, jag hoppas vi kan få några snygga i utbyte!

/Madicken

långdag?

idag så ser schemat ut å härskola först, sedan stallet med skolan och sedan träning, fullt upp hrla tiden.


Stallet, skolan och ridpass!

Nu får jag skäll av syrran då jag inte bloggar tillräckligt mycket, hon säger att det är bara hon som gör inlägg hela tiden! Håller inte riktigt med men ah.

Först ridgym och hade Greger och hoppade. Vi hoppade inte så högt utan tränade på att komm rätt på hindret med jämna fina språng och så och jag hade turen att ha Gregory! :) Haha, fram ridningen var han skitseg och ville inte alls gå frammåt men det blev det ändrig på när vi började hoppa. Riktigt nöjd över lektionen om jag jämför med gårdagens så glad för det iaf :) Sedan åt jag lunch på stallet med min vän Felicia och sedan tog vi moppen till skolan. Hade matte, biologi och sedan hål och sedan historia som blev inställd! (Y)
Sedan tog vi moppen tillbaka till stallet. Gjorde inte speciellt mycket där, gjorde Felicia sällskap medans hon mockade, sedan skulle hon rida och då gick jag och väntade på att min moster, kusin och syster skulle komma. Pratade en lång stund med Ida (ridlärare) också fick jag reda på att åldern på Donald inte alls stämde, han är nu fyra år alltså född 2007 och alla har trott han varit född 2005. Känns inte alls kul, som han har fått kämpat och gått barnlektioner, men nu hoppas jag det blir mycket lugnare för han. Iaf så har han fått vila nu och står i karantän med ett sto som inte ridskolan vill ha. Så imorgon ska jag hälsa på han där i stallet och kanske pyssla lite med han :').


Du är finast min prins!♥
Och du och jag, det är så det ska va! =D


Stallet som vanligt!

Jaa efter skolan skjutsade pappa mig upp till kussen min och väntade på att hons mamma skulle hämta oss och åka till stallet, Linnéa red min lilla prinz!♥
Dem hade markarbete och sen åkte vi hem såg glamour,hockey och nu snart blire robinsson och måste bara säga att jag körde 21 med fifa idag, och jag vann med 21-3, ganska skickligt må ja säga, ja äger på basket, haha not

Spelar basket varje dag med Fifa på skolan och jag vinner jämt, är jag proffs eller är de Fifa de beror på!?!♥

Lite väl övertrött på bilden, sista dagen på ridlägret, ett minne för livet!♥


Dagen på skolan....

Ja som jag skrev i det tidigare inlägget så skulle jag till tandläkarn vi 9 tiden och mamma skjutsade dit mig men påvägen dit så blev vi stoppade på nyckterhetskontroll vid östrand så jag kom lite sent till tandläkaren, men det gjorde då ingenting, så jag gick till Linda som tandläkaren hette och hon pratade då en massa men sa att jag hade fina tänder och att det såg bra ut å så, tog bilder och hade inga hål, fick sån där banan grejs så ja fick inte äta på nån timme elr dricka, fick inte skölja munnen eller nått.
Gick sedan till skolan då man hade egentligen matte men så småningom när jag var vid skolan gick jag på matten och sedan hade vi bild och då var vi på biblioteket i 1 h 30 min och kollade i böcker och rita.
Sen så vare lunch och så himla nervös inför fysik provet som man inte kunde någonting på, men tiden gick och vi satt inne och skrev, gick väldigt trögt må ja säga men skapligt ändå, är inte nöjd men gjorde mitt bästa, fysik är jag inte så bra på och förstår inte så mkt och sen hade vi även vikarie på provet och fick sluta en hel timme innan vi egentligen fick sluta!
Senare blire stallet med kussen+syster!

Jag verkligen älskar denna bild, haha♥
Hoppas på mer bilder nästa sommar,verkligen!♥


sovmorgon!!!!

Idag har man sov morgon men ska till tandläkaren föörst, har först matte, får se om jag hinner på den och sen så har jag bild, skit tråkigt om jag får säga, sist men inte inst har jag fysik PROV, gud det värsta jag vet är fysik men jag få kämpa på så gott det går och jag får hoppas på bra betyg, åtminstone ett E! :D

Hoppningen, inte den bästa precis....

Hade som sagt hoppning idag och kom lixom till stallet och va överglad att jag skulle ha elf som vanligt så jag stack och skynda mig och bytte om, sedan kom madde och skulle kolla listan och jag lixom, okej följer med dig.
Kollar på listan Matilda Romeo?!
Jag ba, varför har jag bytt,
-Dessan kanske inte kommer, men det gjorde hon.
Iallafall så hoppade jag lilla Romeo som det var skita längesen man red och ovanligt pigg också, gick väldigt dåligt, men han hoppade väldigt bra, bara jag som var lite ovan att rida en pigg istället för en latmask som vägrar galoppera lixom, värsta tvärt i mot hästen jue.

Roligt och rida han men tycker som sagt inte det kändes så bra, som jag ville. =/


Ridpasset, hoppning!

Vill nästan inte berätta om ridpasset idag, så dåligt gick det. Trodde faktiskt inte jag skulle ha Donald då han har vilat men det blev Donald och jag är glad över det. Han gick lektionen innan och dom hade väl lite bommar och så. Iaf så gick allt helt fel, han reagerade på typ allt, så på framhoppningen så skulle vi trav hoppa ett litet kryss snett igenom, kommer och tror han ska hoppa men inte då, han snubblar typ över det och lyfte inte alls på benen utan ah. Sämst gick det, hoppade efter det en linje med fyra galoppsprång emellan. Hoppar först ett litet räcke som går ganska bra sedan en oxer med sockerbitar under. Donald skiträdd för det, men ah han hoppar ju i alla lägen så jag helikoptersprång på de. Sedan la vi till båda och räcket gick ju bra också knashoppet över oxern, aja även fast det gick skit så älskar jag ponnyn ändå och jag ska verkligen inte ge upp än. Min ridlärare tyckte också att han var konstig, för jag har typ jämt fått han att hoppa och vi har ju kommit bra långt ändå, men nu känns det som är tillbaka på ruta ett igen, hoppas det inte är något utan att vi bara hade en dålig dag.

Det är också väldigt mycket som pratas på stallet just nu, och jag vet inte riktigt hur framtiden ser ut. Jag hoppas naturligtvis att det blir jag och Donald ett år till då jag fyller arton nu till våren, så det är tänkt att jag ska rida ponny tills dess.


Jag älskar dig mer än någon kan förstå!

Skit dag på skolan men ändå så bra...

Då har man varit på skolan och hade först matte, sedan idrott körde rugby och lacross, gjorde faktiskt mål i rugbyn, ganska stolt må ja säga. :D
sedan så hade man so och skulle haft det i 20 min men då var ju teatern inställ, jävla skit det var någon som var sjuk tydligen så då fick man ju ha so i en timma och sedan engelska prov och sedan idh, hade fotboll och där blev det ett prat för att sörberge också var där och vi var ju inte ombytta, men körde ändå. ;)

Världens underbaraste tror jag!?♥
Idag är det hoppning, någon som kanske kan ta kort!♥

pluggat, yes!!!

Äntligen har man pluggat lite så nu är jag värd att sova, så duktig jag är, blir så sjukt less på livet att jag bara skulle vilja gå och dö, men det äe väl så det ska va hoppas jag, annars vet jag inte vad jag gjort för att få så mkt skit och så.
 
Tur att jag alltid har några, som aldrig sviker en!♥
Du är värd guld och inget annat!♥


oavgjort i matchen....

det blev 2-2 mot selånger idag och vi spelade skit dåligt, ja menar vi kan spela så sjukt mycket bättre och det får vi visa i dm matchen mot alnö som närmar sig mer och mer.
nyss varit på ica och köpt godis till imorrn, när vi ska se på SKÄRP DIG! eller nått liknande. :)

Hejhopp

Ja alltså känner ingen ork att berätta om skolan idag, längtar till morgondagen så in i bomben nu! Hoppning på eftermiddagen på bästaste Donald hoppas jag. Min ridlärare sa att jag skulle få tillbaka han nu när jag ridit två andra ponnyer dom två senaste gångerna. Och vi måste ju få träna lite inför helgens klubbtävling då vi ska hoppa 70cm (l:d) med omhoppning för första gången, om vi nu kommer så långt. Haha närå, min prins är bäst och jag är nöjd med han hur det än går! :')

Iaf så hoppas jag att det händer något kul snart för jag har jättetråkigt och mycket som går runt i mina tankar. Alltså man har verkligen fullt upp och det är ett under att man hinner blogga. Men aja, ska försöka göra det lite roligare, sedan så skulle det ju vara kul med ny header nu när vi är tre stycken här också, men vi får se. Haha vi alla tre är typ sämst med datorer ;)


Utan dig skulle jag inte klara mig
Du är bättre än bäst


Die Schule!!

Lite kort om dagen på skolan, hade först tyska och ingela va frisk idag och då fick man reda på att vi har prov på fredag, härligt härligt sedan så såg vi på "turkiska för nybörjare", sen hade man teknik och där gör man en dammsugare och så, då hade jag matte med 3 andra så det vart jävligt skönt och sedan så gick vi till Ulla där det var lite mer folk. :)satt vid datan där i 190 min sen fick vi sluta en 15 tidigare än dem andra i klassen, haha ;P
Lunchen var skit äcklig, fisk och stenpotatis, sedan körde jag och fifa lite basket och själv vann man ju på 21 som vanligt, spelade även lite med simon.
Sen hade vi musik, och sedan so där vi såg på film, ganska härlig dag! :D

Nu taggar man för match och slängde i sig lite mat och nu ska jag klä på mig match kläderna, är ju faktiskt våran sista serie match och den är mot selånger och vi ska kötta som bara den, dem spelade ju oavgjort mot alnö så dem har väl spelat riktigt bra antar jag, här kommer lag uppställningen!
Rebecka Pettersson
Ebba Broberg
Julia Edström
Isabelle Forslund
Holly R Westerlund
Matilda Andersson-Knut
Julia Dagfält
Lisa Holm
Amanda Nilsson
Fanny Sellin
Felicia Högkvist
Evelina Höglund
Cornelia Mohlén
Erica Persson
Matilda Svensson
Kötta nu tjejer!

Hare bra, resultatet kommer in efter matchen! ;)


Hatar fysik,värsta som finns!?

Men gud vad jag hatar fysik är så himla tråkigt och fattar typ bara hälften, känns det iallafall som och har lixom prov på torsdag och det känns icke bra, och då menar jag icke bra alltså. =/
Ingenting fastnar i mitt huvud av det jag läser, vet inte vad jag ska göra för att få in det?!?

HJÄLP MIG!?

Lite kort om min dag...

Ja, slänger in ett inlägg nu även fast jag känner mig trött och har annat som jag borde göra.
Iaf först skola på förmiddan sedan ut till skeppshamn med klassen och gjorde lite undersökningar i vattnet och grejja på. En riktigt bra grup hamnade jag i iaf, hade kul! :)
Sedan hem och till simhallen sedan middag när man kom hem. Och nu ser jag på tv. Ah, känner att man kanske borde plugga nu, men orkar det inte!

Det var typ min dag!

Stallet....

Nyss kommit hem från stallet där min moster red Columbus och sedan åkt Marie också med, som kanske ska börja i gruppen och det gick väl rätt bra idag men inte att tränsa honom, alltså det gick bara inte jag och Maria försökte men inget hände, har aldrig varit så svårt men tillslut fick vi i bettet i mun på honom.
Gick bra att rida för henne satt först med Marie men sedan kom kusinerna och kollade så då var hela hons familj där och kollade och knäppte även lite kort å henne med dems system kamera, så jag får väl se när jag får bilderna då. :)

Så fin, lill Exxet!


Nu tänkte jag plugga se på glamour och sedan plugga lite till ;)


skolan

då har man varit på skolan haft sv,eng,ty,so och idrott och där körde vi rugby och mitt lag ägde ju så jävla mycket vann typ med 13-4 eller nått sånt, härligt blåa!♥
körde även lacross eller va de heter och detta var verkligen tråkigt vet inte vad det blev men typ 3-1 eller nått liknande. ;)
Sedan blir det stallet med moster min, så jävla nice asså! xD

Världens bästa människor och hästar i världen, älskar er!♥
Allt och alla!♥


Sova nu!

Godnatt!

Näe nu tror jag går och lägger mig, annars lär man ju somna då vi ska vara ute i skeppshamn, haha närå men man lära vara trött och frysa kommer man säkert också göra. Men jag hoppas det blir finväder imorgon, precis som det har varit idag. Aja, vi får väl se hur det blir med inläggen imorgon, för jag tror jag kommer hem efter fyra då vi ska vara tillbaka på skolan fyra och sedan ska jag till simhallen och ha simkurser till halv åtta. Vi får se helt enkelt hur mycket man hinner med! :) Kommer vara rätt trött iaf!


You, only you!♥

Näset!

Som sagt åkte vi och kollade på hopptävlingen på näset idag! :)
Rätt kul, gick runt och kollade lite och såg lite på framhoppningen och blev hundvakt åt Happy! :') Bushunden! =D
Sedan kollade vi på tävlingen Sofia hoppade ju också några få från våran klubb. Gick bra för Sofia iaf, och dom andra. Efter första klassen så pratade vi lite med Sofia och sedan gick vi och kollade lite i hästshopen, haha hittade en jättesnyggt schabrak men när jag kollade på prislappen så kostade 1.500kr och jag bara näe lite dyrt. Iaf så hittade Alva ett rosa schabrak som det stod princess på. Så hon fick med sig något nytt till Mulle. Sedan gick vi och kollade lite på ridskolehästarna så Pinnen stod där. Söthästen, hoppas han är kvar till nästa sommar. Knäppte lite bilder på dom och sedan kollade vi på hopptävlingen igen. Sedan när Sofia var klar så var vi med henne och hennes kompis Ida. Gjorde lite allt möjligt sedan for dom hem till Kramfors. Vi blev kvar där ett tag till, såg till klass 3 som var 110cm hoppning, sedan for vi hem åt och sedan vidare till ridskolan. Alva red lille Mulle och jag gick med ut en sväng i skogen, sedan kom pappa och hämtade mig. Och nu är man hemma och ska försöka plugga lite.


Pinnen, den lilla ponnyn som kan allt! :)♥

PONNYAKUTEN!!!

Idag börjar ponnyakuten, så otroligt bra pogram tycker jag iallafall, är väl för dem som gillar hästar förstås! ;)
Men orkar inte se det. :(
Bjuder på den fula bilden. ;)

Dagen blev typ "perfect for me"

Vaknade lite innan klockan 7 och såg på fångarna på fortet oc sedan så fikade jag och klädde på mig sedan vi klockan 8 hämtade vi upp alva i bergeforsen och åkte sedan direkt till matfors. (Näset)
Gick och kolla på dem nya hästarna litegranna och så sedan pratade vi lite med sofia och så kollade vi på tävlingarna, iallafall så var vi hemma typ vid 20 över 3 och då käkade man och åkte sedan på fotbollsträning+träningsmatch mot damutvecklingen och vi förlorade med 1-0.
Inte den bästa matchen vi spelat om jag ska va helt ärlig. :/

Madicken och Sofia skriver nog mer om dagen!! :D

Bilderna kommer inom kort tid,hoppas jag. ;)


Timrå suger!?

Allså jag fattar inte hur dem kan förlora dem ledde ju för fan med 4-2 och sedan förlorar dem med 4-5 mot Djurgården, gud va sämst dem är......

Bild sen färsta

matchen gick ju super..

Timrå vann med 1-0 bra kämpat och nu går dem upp till div 2, härligt, nu ska man kolla på hockey.

Hare!


Dagen, imorgon osv...

Lördag och man sitter hemma och har tråkigt, städar och grejjar medans mina syskon är på fotbollsmatch. Menmen jag är ju dukitg och hjälper till jag, iaf har morfar varit här en snabbis och planerat inför Stockholm Horse Show, jag och Matilda åker dit med morfar och pappa och brukar gå själva på showen, rikitgt kul att vara där! Har varit där två gånger förut och tyckt det varit jättekul. Så vi ska gå på hoppning på söndagen och någon till, men har inte rikitgt bestämt vilken, men iaf. Imorgon så sticker vi till Näset och hejjar på våran vän Sofia som ska tävla, hoppas det går bra och hoppas vi träffar fler vi känner. Jag hoppas också jag kan få se Pinnen som jag hade på ridlägret där. Hihi, snäll ponny det! :')

Men nu blir det mera städning och mat snart hoppas jag, det är väl hockey idag tror jag så då får jag nog en paus! :D


Pinoccio! :D

match!

Idag har man bara suttit vid datorn och sett på superstars och hejjar såklart på dem görna Louise Karlssons lag.
Vid klockan 2 ska jag till bergeforsen och kolla på match med laget och kolla på damerna. :)

Jag älskar dig så mycket!♥
Världens bästa!♥
Hoppas det blir som planerat♥


mot sängen snart dåe..

NU tänkte jag föröka plugga lite om jag orka annars gå jag &
lägger mig, iallafall så ska jag åka & kolla på fotbollsmatch idag,
 timrå mot alnö & sen får man väl se vad man hittar på för något  skoj. ;D

Minnen är minnen och det kommer mer och mer!♥
Jag älskar er!♥


Sommar, och agility!

Är det bara jag som längtar till sommaren? :)
Fattar inte hur jag ska klara av vintern, utan moppe och inge skojj man kommer bara frysa, därför borde det vara sommar! :D

Nu blir det lite sommarbilder, när våran katt Mallis och hund Meicie hoppar agility! =D
Det är ju inte alla som har en katt som också tränar agility! ;)





Idag kanske

Skola som vanligt!
Tre eller två lektioner då jag inte vet om man räknar mentorsamling som lektion, iaf först tyska då vi hade glosor eller glosor. Haha, det blev typ såhär vi visste inte att vi hade glosor och har inte tränat något, och läraren sa men då gör vi ett muntligt också får ni skriva ner dom på papper sedan, haha superbra jue! :D
Sedan kemi eller biologi tror jag vi hade istället, såg på film om DNA och så sedan lunch och mentorsamling. Sedan vidare till stallet, kom dit vid kvart över tolv skulle jag tro, våran teori börjar klockan två. Iaf var jag där med Felicia och Susanna och vi smorde stävlarna, haha skitasnygga nu! ;)
Sedan teori, gick igenom utrustning, fick lära oss nya grejjor vilket var bra, fast undrar egentligen hur många man kommer ihåg, aja ska läsa lite i böckerna som vi har fått!

Hann även att mysa lite med lillprinsen! Han var så trött idag, han låg till och med ner och åt. Men sötaste lillponnyn, han hade iaf tur som fick vila idag, det är han verkligen värd! :')


Busprinsen!♥

En vanlig fredag!

En helt vanlig fredag för mig nästan, började dagen med att åka till skolan och ha svenska och där jobbar ja med felle,fredde och viktor och på so kollade vi på film, riktigt jävla skönt asså.
Sedan hade man Tyska och läxförhör med våran bästa vikarie och sen såg vi på turkiska för nybörjare, så jävla bra asså. :D
Sedan hade man idh och red Sarah som alltid och hon var väl skapligt fin, men jävligt fin i galoppen, så underbar häst allstå, blev lixon sturtkär i galoppen. ;).
Sedan åt man lite glass och nudlar och skrattade å pratade i cafeterian, sen åkte man och träna på ncc, gick faktiskt rätt bra idag, speciellt med skotten. =D
När man var hemma så kollade man på glamour och nu tänkte jag sköta howrse hästarna sedan plugga litegranna.

Bjuder på en bild sen betet på Alfons och Micron!♥


kvällen...

Suttit vid datorn men även kollat på glamour och robinson såklart och jag tycker Denice är en värdig vinnare och hon är nu i det dumma laget.
Tycker dem är lite knasig i robinsom men vad vet jag egentligen, synd att så många bara åker hem och dem som är kvar får ett straff, jävligt konstigt tycker jag.
Det är väl okej om läkaren säger att det inte är bra för häsan att vara kvar om dem gjort sig illa typ. xD
Nu tänkte jag gå och lägga mig plugga lite kanske, vi får se?!

Sweet dreams!♥


Torsdag, ridning och lite annat..

Känner verkligen nu att man nästan inte hinner med att blogga, blir liksom bara kvällsinlägg men ska försöka göra så gott jag kan! :)

Iaf så red jag idag på Gregory, markarbete på ett jättedåligt underlag. De hade typ glömt att stänga av vattnet i manegen så det vart typ som lera nästan överallt. Fast det gick ändå ganska bra, Gregory tyckte det var liteläskigt i början men sedan så blev det full fart, han älskar ju att hoppa så då blir han en liten piggelin! :D
Hade först travbommar sedan galoppbommar med en upphöjd så det blev ett litet räcke. Gick väl bra sedan hoppade vi långsidan på två lite små hinder och tränade på att komma i olika tempon men behålla samma takt och så. Vilket han var jättduktig på. Han blir ju rätt pigg så bara man tar tillbaka så bromsar han upp lite grann och lättar man lite mer så går han på mer frammåt, och sedan kan man plocka upp han och gå på fler galoppsprång också då han lyssnar rätt bra. Dukig kille! :)
Sedan åkte vi till Felicia och åt lite grann, typ fika istället för lunch på skolan. Sedan till skolan och hade tre lektioner och sedan tillbaka till stallet igen. Hjälpte kusinen som red Elf och några andra barn som behövde lite hjälp sedan pratade jag med några och sen hem i spöregnet. Det har liksom regnat hela dagen och jag har åkt moppe, tummen upp på de -.-


Lill Gregory på betet! :')

fotbollsträning.

Då har man varit på fotbollsträning och det gick väl väldigt bra måste jag säga och nu sitter jag och kollar på Timrå-Växsjö och dem ligger under med 1-2 och återstår 1min.


Imorrn äre ridning på idh!♥


Skolan!

Börjar med sovmogon till 09:25 och hade då matte och
 jobbade faktiskt bäst ida om man tänker på alla
andra matte lektioner vi haft i veckan.:)

Sedan hade vi bild och vi fick en text som vi skulle tänka över och
 rita som det stod i texten eller lät som det stod och måla med aquarell färg
 fast bara med en enda färg, gick ju skit och blev ju förskräckligt ful måste jag säga.

Lunchen var väl inge vidare åt 5 köttbullar och brunsås+sallad,
 inte så gott men godare än fisken som vi egentligen fick,
edan hade vi fysik och vi läste på och gjorde dem
 sista frågorna till provet nästa vecka.

Ikväll har man träning så man får väl se om man hinner på
stallet elr om jag får offra mig att skita i det?! :/


skolan+ridning...

Har haft en ganska vanlig skoldag men jävlig rolig tycker jag, en del somnar på lektionen hur många gånger som helst, men jag har haft engelska,matte,so,idrott och staffeten var ju lätt bäst, mitt lag ägde alla, haha sedan har man haft elevensval, hann med bussen idag KUNG men det gick inge vidare med skotten på idh.
Sedan skjutsade pappa upp mig till stallet och där pluggade jag först litegrann tills alva kom och vill spela kort som vanligt och då blev det inte så mkt gjort.
Ridskolehästarna har vacenerats nyligen så det blev bara ett lugnt pass idag men vi hade ändå markarbete och red elf som vanligt men det gick inge vidare, så vi behöver inte skriva något mer om den saken.

Saknar som fan!!♥


Ridpasset

Jaa, nu är man hemma! Lite tidigare än vanligt, men det är bara för att lyset på moppen inte fungerar så det blir mörkt och kallt när man åker senare :/

Iaf skolan först då, trött hela dagen och typ bara haft tråkigt, sedan till stallet. Kommer dit får höra lite roliga grejjer också skrev jag upp mig på klubbhoppningen den 1 oktober. Vi hoppar 70cm och det är omhoppning denna gång, så det ska bli kul! :)
Iaf sedan kollade jag på listan vem jag skulle ha och då stod jag på Lotus (en liten fux c-ponny men mycket fart). Gick väl okej, han är ju väldigt pigg också var det markarbete och han bara rusa mot hindrena. Haha men det gick bättre och bättre, hoppade ett räcke med en galoppbom före och efter också en liten studs på tre hinder. På slutet blev han som bäst, fin och låg i formen och lugnare, mycket lugnare om man jämför med början! Men nästa gång blir det Donald igen för mig, de hade typ raspat tänderna eller något idag så han fick vila, men nästa gång då hoppar vi, han och jag! :)


Lotus :)

Sweet dreams maybe..

Nu har jag så mycket som pluggat lite engelska också
 och spelat lite robinsson spel väldigt dåliga men men,
nu ska jag dra till sängen och läsa lite.
Sweet dreams!♥

Jag älskar dig hjärtat!♥


Inlägg från skoldatorn

Jippie, fattar ni vad bra det är med en skoldator, superduperbra. Liten och behändig fast något för seg, men vad gör det!
Haha, iaf har jobbat lite matte några tal. Men det är ju iaf nånting! :)
Går ju naturvetenskapslinjen på Timrå Gymnasium, andra året nu och läser redan matte c, så en pluggklass kan man tänka sig, men inte då. Vi gör allt för att slippa läxor, ställa in lektioner och allt sådant, kan ni fatta och vi ska gå natur. Haha men det är däför man gillar sin klass! sometimes ;)

Matte C
Haha lite dåliga bilder men det är faktiskt från webcam! ;P



plugga :)

Jaa idag har man inte gjort så mycket utan mest vilat och
 slappat men även pluggat lite engelska och imorrn äre ridning,
 fan vad skoj hoppas ba att vi få göra något roligt.
Kommentera gärna lite mer på bloggen, et skadar ju inte,
bara det inte är några idiotiska kommentarer.

Saknar lilla Mire!!♥


Tandläkare!?

Mamma: Matilda du ska till tandläkaren!
Jag: Yes, då slipper jag ju lite skola!
Mamma: Jaha?
Jag: Vilken dag då?
Mamma: 29/9.
Jag: Dagen då man har sovmorgon kul! :/

Tisdag

Idag är det tisdag och då är det typ läxdag. Plugga matte är det som står på schemat men gissa om man orkar det. Iaf hade sovmorgon idag som vanligt till halv tio, enda sovmorgonen på skolveckan då, sedan ett 90min pass matte, sedan en timmes engelska sedan lunch och historia i ca två timmar, som var inställd idag så vi flyttade fram våran gympa som börjar tre och slutar fyra. Så vi flyttade den till ett och slutade två, mycket bättre. Aja iaf så nu är man hemma och funderar om man skulle ta och öppna den lilla matteboken som man har men man orkar ju liksom inte. Men jag ska vara duktig och göra det snart. Nu blir det datorn ett tag till! :D


skolan

Nyss kommit hem från skolan och tänkte plugga men varför inte göra något som är
 roligare, ja datan är ju ett bra exempel och skulle gärna vilja åka till
 stallet och kolla på träningsgruppen,för att dem har lixom hoppning :D
Men vi får ju se hur det bli med den saken. :P♥

Gud så många härliga minnen man kan få genom ett ridläger som är i 6 dagar,
skulle gärna vilja vara där i en hem månad eller två!♥


nyvaken..

Då är man vaken och redo för skolan tänkte nämligen se lite av våra bästa år innan och så, inatt kunde man inte sova så då såg man på glamour så nu behöver jag bara kolla på robinsson som jag har missat i torsdag. :)
Idag blir det en lång skoldag sen hem och plugga, får se om man kan hitta på något kul t.ex.
 åka upp till stallet eller nått liknande.

Vill ha sommaren tillbaka så jävulskt mycket!♥


HARE!


Allt möjligt

Känner mig ganska trött nu efter denna långa dag, har iaf haft trevligt.
Som sagt först skola vilket var helt okej, film på både historian och engelskan! :) Sedan fick vi också sluta en halvtimme tidigare, så var hemma ungefär kvart i fyra och var dyngsur, det spöregnade så det var inte så mysigt. Kom hem och ingen var hemma, så började fixa mig tills 70årsfesten hos morfar. Sedan kom resten av familjen hem, gjorde oss klara och åkte till dom. Kom dit och pratade lite med kusinerna om skolan och allt möjligt, haha det märks att vi är större nu, sedan så åt vi och fika lite och spelade lite spel på datorn och såg på idol och lite annat. Sedan åkte vi typ hem. Så nu känner jag mig trött då vi nyss kom hem. :)

Imorgon blir det skola och slutar runt två då vi har lyckats flyttat fram våran idrott.
Men sov gott! :)


Vill ha tillbaka sommaren nu! :')

Måndag..

Skolan först då ganska normal dag och så sedan brassade man in på birsta en snabbis med pappa och bytte och köpte lite grejjs.
Sedan gjorde man sig iordning ör att fira morfar som blev 70 idag och nu sitter jag och väntar på att vi ska åka hem.
Har haft en trevlig och rolig dag iallafall och hoppas det blir roligt imorrn fast man inte har någon match! :(

Sweet dreams!<3

Dagen

Var på birsta idag och köpte lite kläder. Två par jeans, ett linne och två tröjor typ. Så nu blev man fattig, eller näe pappa var med och betalde (Y) haha. Iaf så har jag handlat lite godis och så till morgondagen då vi åker till skeppshamn. Känns som det kommer bli kallt, fast först blir det skola, historia och fysik sedan lunch och vi kvart i tolv går bussen om jag inte minns fel, så nu gäller det att man packar med allt som ska med imorgon så man inte glömmer något. Så ha de! :)


Birsta city och....

Då har man varit på Birsta city och shoppat litegrann, köpte inte så mkt, imorrn äre ju skola och har ju några läxor som måste göras å man kanske ska sätta igång och göra dem.
Det kanske är det smartaste men jag gör dem senare tänkte jag och sköter mina howrse hästar. :)

 :P


Sista dagen på helgen....

Nyss kommit hem från fotbolsträningen och den var väldigt kort idag tycker jag men den gick ju bra iallafall sedan har man ju städat och pluggat lite matte och så.

Nu ska jag åka in på birsta med pappa och syrran och se om jag hittar något nytt, till morfars födelsedag imorgon.
Blir ju tyvärr inge stall imorrn för han fyller år för att vi ska fira han men vi får ju se om man hittar på något skoj innan gelgen är slut igen. :)

Hare bra och så kommer det ett  inlägg när vi kommer hem från birsta! :D


Helgen börjar gå mot sitt slut

Denna dag har man bara hunnit med att städa, rätt tråkigt kan jag säga. Men iaf, ska åka till birsta och kolla efter nya jeans när Matilda och pappa kommer hem, sedan ska jag väl så småning om börja plugga lite matte.
Måste också köpa lite gofika tills morgondagen då jag och min klass ska till skeppshamn vid tolv ungefär. Så det kommer bli jobbigt och kallt skulle jag tro, men efter det får man skynda sig hem för morfar fyller 70år och ska till dom och fira han efter skolan. Så imorgon vet jag inte om jag orkar göra något inlägg, men vi får se.

Hoppas iaf att solen skiner och att det kan vara varmt då vi ska vara ute, men man vet ju aldrig för våran lärare sa att vädret skulle bli bra fram till söndag så vi vet liksom inte hur det blir imorgon, säkert spöregn. Men hejdå!


Saknar lillponnyn!


bilder från matfors idag :)

Här kommer lite bilder på några av Timrå ryttarna som tävlade idag på matfors!

Tim & Lady!

Tim & Lady

Emma & Åttan!

Gick inte att ladda upp nå fler bilder, men dem kommer så småning om så håll utkik :)


Kramfors!

Idag som ni kanske vet så har vi varit till Kramfors och kollat på ponnyhopnning. :)
Vi åkte klockan 6ºº till Sara och Tim och sedan vidare till stallet där Tim har sin ponny, fixade iordning allt som skulle med och for cirka kvart i 7. Åkte mot Kramfors, vilket tog en timme ungefär och när vi var framme så kollade vi runt lite grann. Sedan så träffade vi ju våran ridlägerkompis som finns här på bloggen, nämligen Sofia. Hur kul som helst, men vi hann bara säga hej lite snabbt då hon skulle vara funktionär. Iaf så gjorde vi iordning Lady och sedan tävlade Tim, både L:d och L:C och det gick bra, första klassen felfria och andra fick han 4fel vilket var ett nedslag. Men iaf, efter tävlingens slut så träffade vi Sofia igen och pratade mer, och hon visade oss runt lite mer, också kollade vi på hästarna på hennes ridskola, såg faktiskt en riktigt fin häst vid namn Mira som var fux. Sofia rider Zidane som inte var så stor för att vara storhäst, men en fin häst var han. Sedan var det en häst som förföljde mig, haha kommer inte ihåg vad den hette men ah. Söta små ponnysar fanns det! :) 
Sedan kollade vi även på lite hoppning innan vi for hem och nu hoppas vi att vi kan åka till Näset nästa helg då Sofia ska tävla Zidane där, så jag hoppas verkligen vi kan åka dit och hejja på henne och att vi kan umgås lite mera. När vi sedan var hemma så fick lady komma hem till sin hage och sedan var dom snäll och skjutsade hem oss. Så nu är vi hemma och väldigt trötta!

Det har iaf varit väldigt kul, speciellt att träffa Sofia! :D



Vi laddar snart upp lite bilder från tävlingen! :)

/Madicken & Matilda

Hejdå

Ja, slänger in nu ett inlägg innan jag lägger mig!
Idag var det ju skola sedan stallet, mycket som hände där så ska ta det lite kortfattat! :)
Kom dit jag och Fello och började fixa till övernattningen, sedan kollade vi då det var några som provred Zarina, och nu är hon inte längre ridskolehäst utan privatis, vilket är bra för henne! Sedan gjorde vi tacos vi u-sek till övernattningen och så, åt lekte med barnen och busade en massa. Sedan frågeslinga och aktiviter som dom tyckte var kul. Sedan blev det ju också läskiga gula gången, haha skit kul. Sedan blev klockan halv tolv och jag ocg syrran for hem.
Ringde och pratade med Sara också så imorgon klockan 6.00 ska vi vara hos dom och cirka kvart i 9 så blir det mot kramfors! Kommer bli riktigt skojj, men något trött kommer man att vara, kliva upp 5, jättekul!
Men men godnatt!


Hejdå Zarina!

Freitag!!

Okej såklart så har man ju varit på skolan som vanligt och red Sarah på idh och hon var väldigt fin men inte lika fin som förra gången iallafall så tyckte Ida att jag skulle byta till hon i träningsgruppen, men det tycker jag inte direkt, och nu är det en mindre häst i stallet pga att Zarina är privat häst nu.
 Iallafall så har man ju också tagit hand om 21 barn som ska sova över på stallet och jag och Madicken kom hem 5 i 12 och sen har jag varit där sedan 13:30-23:55.

Lång dag på stallet och det bästa med hela dagen var ju helt klart gulagången, (tror jag är döv)
Gud vad dem skrek men modiga var dem! :)

Orkar tyvärr inte skriva så mkt mer för imorrn ska man upp klockan 5. Yeahh!!


Idag, torsdag!


Ja, nu är man hemma och nyss ätit middag, grillade kyckling och potatismos och kladdkaka som efterrätt! :D
Iaf, åkte ungefär halv åtta till stallet och red Gregory, fick även mina lindor som jag ska ha nu, svart! :) (se bilden)
Iaf, vi hade ju tjogo minuter på oss att få hästarna klara och jag hann med frambenen och två knoppar, och resten av utrustningen, haha ganska bra för att vara första gången, men det var faktiskt kul när man hade liksom en tid vi skulle passa och vi skulle göra så gott vi kunde och till slut blir vi proffs! haha närå men..
Hade dressyr, mycket volter och övergångar och så, och han var faktiskt riktigt fin, bra bjudning och bra form. Maria (ridläraren) tyckte också att det såg mycket bättre ut så nästa gång så har vi markarbete och hoppning veckan därpå och då ska jag också ha Groggen. Kommer bli super det! :') Han är skitkul att hoppa, också har han bra man att knoppa ;)

Men iaf sedan vidare till skolan, tre lektioner och sedan tillbaka till stallet. Var där och gjorde lite allt möjligt sedan hem och nu funderar man på om man borde göra lite läxa, men orkar inte det just nu, Och imorgon skulle jag tro att det blir dåligt uppdaterat då det är övernattning på stallet, men vi sover inte över då vi ska till kramfors imorgon och träffa Sofia, så vi får se hur mycket vi hinner med, ha de så braaa! :)


Gåtor!

Nu sitter man hemma och kollar på fångarna på fortet och pluggar lite och nu kommer lite gåtor!

Vilken nyckel kan inte öppna dörrar?

Vilket torrt gräs stavas med 2 bokstäver?

Vilken fil har vi alltid med oss?

Vad är det för likhet mellan en framstående person och en bok?

Inte så svåra men träna smartheten är ju alltid bra, jag kunde 3 av dem.


Onsdag, ridpass +skolan

Ja, idag hade jag sovmorgon började 9.40 hade matte typ, eller vi skulle ha någon annan lärare då vår mattelärare var sjuk men det kom aldrig nån. Eller jo efter ett bra tag, sedan lunch och matte igen. Efter det var det skoljoggen, eller skoljoggen? Vi gick klassvis en frågeslinga sedan slutade man, så fick iaf sluta en timme tidigare men det regnade naturligtvis. Åkte sedan och hämtade syrran och sedan till stallet, kollade lite när dom nya blev ridna och sedan så kom listan upp, och vem ska jag rida då? Jo, Sarah. En skitfin liten d-ponny, och ridpasset gick verkligen super. Men enligt min ridlärare så skulle jag rida henne då hon är lite bättre än Donald som jag får lära typ allt. Iaf så red vi tempoväxlingar, övergångar och skänkelvikning. Det gick bra, lättare i vänstervarvet. Fin ponny iaf, men saknade lilldonni.
Imorgon blir det iaf rida med ridgymnasiet och hoppas på nån kul! :)


Sarah, bilden är tagen då hon kom till ridskolan. :)
Hon har mycket mer muskler och finare kropp nu!

Dagens ridpass..

Idag har man haft en ganska vanlig skoldag men missade även bussen till elevensval för att man slutar 5 minuter innan den går.
Men iallafall så åkte vi upp till stallet vid 3 och kollade på när elin och matilda red dem nya hästarna och Mister ska dem ha kvar men inte stoet, red elf som vanligt och knoppade han innan och vi hade dressyr och gjorde skänkelvikning och ökad och minskat tempo (lydnad)
Men Anneli tycktte elf såg fin ut och det var han ju också men han var lite stelare än vanligt men det gick ju bra ändå, nu har han börjat lära sig att rygga också. :)


Super duktig ponny man har!♥

you are amazing just the way you are!♥


Tråååååååååkigt!

Näe, inget kul idag, allt bara skit!

Känner mig verkligen inte på humör alls och har heller inget kul att berätta.
Skolan som vanligt och kommer man dit halv tio för vi har lite sovmorgon och då när vi ska ha matte är matteläraren sjuk så matten blir inställd, kul. Man hade liksom kunnat vare hemma och sovit en timme till då matten är typ två timmar. Men sedan åt vi lunch och en timmes engelska och sedan fick vi sluta men historialektionen blev hemmajobb. Ah kul då, kommer man hem och då ska man till mormor och morfar och städa då morfar fyller 70 på måndag. Var där till åtta och jag har inte haft kul, så himla tråkigt och hemma vill man heller inte va. Men imorgon blir det stallet och just nu skulle jag bara kunna skita i att ta Tulda med men ja då blir det nog ingen moppe på ett bra tag, men ska försöka göra något som gör mig glad, och jag hoppas verkligen vi åker till kramfors till helgen så man kan träffa någon superperson! :'))))
Då kanske man blir glad, men jag har ju mina vänner på skolan också! :D



Sometimes, you're the only one for me.
Just you!



Tisdag 13/9

Idag hade man ingen skola utan var istället funktionär på grytan för fösrt 6-åringar
 och sedan 1-3 och några var väl lite udda än dem andra men men,
vi fick även äta på sörberge och sedan fick man ju sluta vid 1, riktigt jävla skönt asså!
Skulle faktiskt kunna göra det där mkt oftare och slippa skolan sådär. :D

Direkt när mamma hämtade mig åkte jag,mamma,madicken och brorsan å städa hos mormor och morfar och har satt upp även lyktor tills min morfar ska fylla år.
Sedan var man där till halv 5 och åkte hem klädde på sig och åkte direkt mot matchen på BSK, gick super bra mot erikslund vi vann med 7-1 och det var ju väldigt lerigt och pöligt så det blir ncc nurå nä vi har träningar.

Nu vet jag att vi ska åka till kramfors med Tim :) och det blir ju super duper bra!! :D
Nu har man duschat och tänkte plugga lite för jag har alltid sagt att jag ska göra det men gör det aldrig ändå, så nu måste jag gö det tycker jag för imorgon blir det ju stallet hela dagen och torsdag likadant antagligen och fredag med ;p lördag blir det ju kramfors, söndag träning skulle jag tro.


Då gå man och lägger sig dåe:)

Ja vad säger man, måste väll sova lite även fast man slipper skolan idag? för att man ska vara funktionär till småbarnen, ett plus och slutar 2 timmar tidigare typ=2 plus. =D
Så jävla bra och sen närmare mot kvällen blire match mot Erikslund på BSK.

Nu ska vi kötta tjejer!!♥

Sov så sött nurå!♥

simhallen idag då..

Jaa idag blev det inge stall för mig utan fick hjälpa mamma med simkursen istället och det gick väl bra bara lite väl långtråkigt om jag får säga.
Hatar ju att prata så vad ska man säga, iallafall så har jag fixat lite fika tills imorrn eller fika och fika en macka och dricka sedan får vi ju mat på sörbergeskola. :)
Tror det är kyckling om jag inte minns fel. ;)
you are amazing just the way you are!♥



Matilda & Matilda!♥


Alla läsare se hit!

En liten fråga till er läsare!

Vad tycker ni fattas på bloggen, är det något speciellt som du skulle vilja veta mer om? :)

Hoppas på många svar nu!

Ombytta roller

Ja, idag så bytte jag och Matilda plats, hon fick åka på simhallen och jag följde med min moster till stallet då hon red. Gick ju riktigt bra, men träna måste man ju alltid göra. Iaf så var det skola idag och det gick väl sådär, först ett fysikprov -.- tröööött kan jag bara säga och sedan skolfoto, aja får väl se sedan hur man ser ut på det. Men nu blir det att att ta hand om howrsehästarna och ja vi får väl hoppas på något inlägg imorgon. :)


Måndag..

Började klockan 8 idag och hade först engelska,svenska och sedan lunch, åt hambugare som fanns kvar sen fredags.
sedan hade jag tyska, so och sedan hade jag idrott, spelade fotboll och jag var med 7:or och det var väldigt ojämna lag, (verkligen)

(Bild i repris)
Jag älskar dig så Paco!♥

Imorrn blire ingen vanlig skoldag utan ska vara funktionär för lågstaditet på grytan och så jävla skönt att sluta 12:45 istället för 14:40 och slippa alla lektioner typ som tyska,teknik,matte,musik och so!


gå och lägga sig snart kanske?

Tänkte kanske gå och lägga mig snart har iallafall pluggat lite och då menar jag gjort ett tal och sedan har jag sett en film på tv:n och suttit vid datan.
Imorrn äre skola och sedan få jag se om det blir något stall för mig eller om jag måste göra engelskan som skulle in på måndag men då glömde ju christina och rätta dem så nu får man väl se. :]

Jag älskar dig hjärtat!♥

Sweet dreams!♥


Fotbollsträning..

Idag åkte man först in på birsta och madicken klippte sig och sedan gick vi på några affärer och sedan for vi direkt på stallet för att det var u-sek möte och pratade omövernattningen, är ni intresserad så anmäl er vid listorna och sedan for vi hem och jag hängde tvätt och dammsug sedan for jag på fotbollsträning och vi var 3 st, den första halvtimman och sedan kom 4 till, dem hade tagit fel på tiden. ;)
Men vi som var där i tid allstå jag och cornelia värmde upp Becka som också va i tid men vi sköt lite på hon och sprang lite, sedan när dem andra 4 kom sköt vi lite mera och sedan körde vi smålagspel.

Härlig träning måste jag bara säga! :D

Nu...

...sitter man här framför datorn och har tråkigt. Iaf så klippte jag mig idag så nu har jag typ inge långt hår kvar, lite nedanför axlarna bara, sedan en sväng till stallet där vi hade möte. Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Sitter liksom framför datorn och har tråkigt då man egentligen skulle behöva plugga lite granna, men det får bli sen. Nu ska jag fortsätta på spelet som jag spelar, haha!


Varit på Birsta, stallet..

Imorse for man till birsta med madicken och pappa, efter det var de ju möte på stallet så passa på att anmäla er till övernattningen på fredag-lördag veckan som kommer, anmälan finns vid listorna och nu ska jag börja klä på mig till träningen, hoppas det inte regnar när jag ska träna.

ful bild ja vet ;)

sova snart!

En väldigt lång dag som har både varit rolig och tråkig, det tråkiga hade jag faktiskt kunnat stå över, men det är bara och gå vidare och tänka positivt.
Nu tänkte jag iallaflall göra lite nytta och plugga lite matte och sedan tänkte jag sova, ska kanske iväg till frisören imorgon och sedan möte på stallet och efter blire fotbollsträning.


Jag kommer alltid att älska dig!♥

Varför just du av alla?!♥ :'(
Jag kommer alltid att älska dig, hur än långt ifrån vi är varandra!♥
vart du än är eller finns!
Du var den bästa hästen helt klart & det kommer du alltid att vara!♥
Hoppas du har det bra nu men du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta vart du än är!♥
Jag älskar dig världens bästa Paco!♥

Lite bilder på mig och Paco!♥

Underbara häst♥

Världens bästa häst♥

Minnen för livet♥

Jag älskar dig♥

Det är tur att man har minnena kvar!♥


Jag älskar er alla!♥

Fick inte ens säga adjö!:'( ♥
Visste att du skulle försvinna men inte så fort!


Lyssnar på lite musik....

Ja nu sitter jag och lyssnar och lyssnade på lite lika låtar och lyssnade även på "Bärfisen Johan"  som min musik lärare sjunger, lyssna! :) http://www.youtube.com/watch?v=hxukVFWW468
Krämen ni vet! :p
Nu ska man äta och sedan sköta hästarna på howrse.

Hittade även några andra låter som en i min släkt sjunger, lite kul att se! :)


Tävlingen nu då


Tävlade idag då på Donald, bara klubbtävling men vi hoppade iaf L:d (70cm) och det gick super. Han kändes jättefin på framridningen och allt gick verkligen så bra som det kunde. Han hoppad faktiskt ganska bra och vi hade bra fart, så jag är verkligen jätteglad och nöjd med han.


Dagen:
Kom dit halv nio ungefär, bytte om och sedan hjälpte jag till att bygga fram, sedan när det var klart så gick jag in i stallet och kollade Donald, och gissa om han hade legat ner, haha började borsta ur man och svans så att inge spår av spån fanns kvar, sedan gick jag banan med syrran, ganska lätt bana med sju hinder. Sedan när jag kunde banan så gick jag tillbaka till Donald och försökte få han snygg. Sedan blev det benskydden på och sedan så skulle jag stå på banan i 30-50cm klassen. Så gjorde det och sedan blev det full fart och hämta hjälm, skyddsväst och ridstövlarna. Sedan sadla och tränsa Donald. Hoppade upp ute och skritta han lite där sedan in på framhoppningen. Värmde upp han lite lätt, då han blir trött snabbt, hoppade lilla fyra gånger och räcket och oxern två gånger vardera. Och Ida sa att han såg riktigt fin ut och hoppade bra. Sedan in på banan och för första gången så kände jag mig inte nervös, brukar vara skitnervös när jag ska tävla men idag kände jag mig lugn. Donald var verkligen jätteduktig, hoppade bra typ hela banan och supernöjd med min finaste ponni! När vi var klara red jag ut och väntade på syrran som startade efter sedan tog vi in ponnyerna och släppte ut dom i hagen. Mockade åt Donald och så. Sedan hann jag kolla lite på några andra. Sedan blev vi kvara där tills typ nu. Så nu är man hemma och kan ta det lungt, men imorgon blir det U-sek möte på stallet klockan elva så då åker jag och syrran dit och sedan får vi se vad man hinner med. :)

Det kanske kommer in film från tävlingen, men det är väldigt dålig kvalité!
Skulle ni vilja se? :)


Hemma från tävlingen...

Vaknade klockan 7 idag och satt mig vid datan och sedan gjorde jag vi oss iordning för tävlingen och åkte till stallet ungefär 5 i halv 8 och var där kl 20 i 8 och då bytte vi om till ridkläder och byggde banan och sdan gick vi den 2 ggr, borstade Donald litegrann med madicken för att Cassandra skulle hoppa elf i 60cm, alltså före mig så jag slapp göra iordning han. ;)
Hon mockade även hela boxen så jag måste bara säga tack åter igen och sedan har man varit med Jenniefer och Alva efter tävlingen.

Hoppade 70cm med han och han var väldigt trött men vi blev felfri och han var asa duktig tycker jag men vi måste träna konditionen lite mer och sedan berättar väl madicken hur det gick för hon.
Någon som knäppte några bilder? :D
(fick den gröna idag och den gula är från Näset)
längtar tillbaks!♥


Plugga!??

Tänkte lixom plugga lite efter jag skött dem sista hästarna på www.se.howrse.com och sedan så kanske man slår på ett idol avsnitt som man missat, men man måste ju även gå och lägga sig snart som att det är klubbtävling imorrn på THF och då blir man väl där nästan heldan och så.
Men nu ska jag fortsätta, hej svejs :)

Du & jag för alltid!♥


Taggad

Sitter nu framför datorn och väntar på att middagen ska bli klar, hemmagjord pizza! :)
Iaf, skola idag tre lektioner slutade tio i tolv, superbra sedan till stallet och ha teori, gick igenom vad vi ska göra på hästskötarexamen som vi ska ta till våren. Iaf så ska vi redan börja köra hårdträning på det. På torsdagar när vi rider med skolan så ska vi klockan åtta börja att göra iordning våra hästar till tjugo över, så vi har alltså 20 minuter på oss att få dom klara och då är det att rykta, knoppa, linda och sadla och träns dom. Vi ska linda frambenen till att börja med sedan bak också och knoppa så långt vi hinner, haha kan bli kul första gången! ;)
Men iaf, fixade lille Donni, spolade bara av han då det inte fanns något schampo och sedan borstade jag man och svans. Mockade åt han också och grejjade på, smörjde all utrusting och så och hjälpte några småtjejjer.
Så nu är vi taggad tills imorgon, så nu kör vi pojken! :)


You and me!♥

Den långa dagen... :)

Jaop först vare skola och började 8:35 skönt haha men då hade man svenska och sedan SO, då såg vi på en film om första världskriget och väldigt skönt att slippa jobba för en gång skull.
Lunch-Hamburgare och efter det blev det gympasalen som vanligt fast ingen tjej ville följa :( men iallafall så var jag där med killarna och spelade och sköt vi lite ÖVERALLT och sedan hade man tyska och såklart läxprov vad det nu är och det gick väl super dåligt och sedan åkte man till stallet och red Sarah på idh, hon var verkligen jätte fin och jag hade inte kunnat vara nöjdare för jag red ju hon när hon var som nyast så det var ju ett tag sen men grymt nöjd med henne!♥

TYVÄRR HADE JAG INGEN BILD PÅ HENNE!
Men är iallafall super taggad tills imorrn när vi ska klubbtävla första gången efter betet, 70 cm, sedan ska man jobba i klasserna 80 och uppåt. :)♥

Men efter jag hade ridit på idh så åt jag billys pizza och en glass sedan så åkte jag på dm-match mot sidsjöböle på hemma plan i bergeforsen och vi vann även den med 9-1 och gjorde även mål nämligen en med höger (första målet) och ett med vänster (tredje målet) iallafall så spelade vi riktigt bra och är nu i final den 9 november.


sett på idol...

Jag tänkte varför inte kolla på idol litegrann då och såg första och andra pogrammet och såg även Oleg som sjöng Elektro pop som har stårr på fb så mkt och har ju inte hunnit plugga något än så får väll se om jag gör det något idag, men nu ska jag packa till imorgon för då äre ju elevensval och då blire ju stallet och då måste jag ju ha med fotbolls grejjer med dit som att mn har match 18 och samling 17 och då hinner jag ju inte hem, så man får väl skynda sig att ta av hästen man ridit ch sedan borsta av elf och fixa hans grejjer som tur är det en annan tjej som ska tävla han före mig i 50 elr 60 och då behöver man ju inte borsta han först, så lite tur har jag ju.
Vi får se om jag åker tillbaka till stallet efter matchen och fixar det sista, får hoppas att jag hinner.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥you are so beutiful, It´s true♥


Allt ska fixas!

Imorgon blir det sent inlägg ifrån mig då jag ska fixa all utrustning till ponnyn och själva ponnyn!! :)
Tävling på lördag och allt måste vara snyggt, putsa utrustningen och en dusch till ponnyn blir det, kommer bli kanon det här, har ju världens sötaste ponny fast han vill nog inte duscha om jag får gissa, men så blir det. Ska försöka ta lite bilder på han också och hoppas verkligen det finns någon fotograf på tävlingen, haha bara klubbtävling men ändå, nån som har kamera är säkert där.

Naturligtvis är det skola också, men det är inge roligt och därför tänker vi inte på den! ;)


Let's go, my beautiful boy! :)

Stallet, skolan och stallet igen!

Ja, lite om min dag idag då. Ridning med ridgymnasiet på Gregory, vilket gick sådär. Skit i början men sedan då jag tog dressyrspöt så gick det faktiskt någorlunda, han är ju seg och man får verkligen driva, men ah. Han är roligare att hoppa än att dressyra på men ah. Sedan åt jag och Felicia på stallet och sedan vid elva drog vi till skolan, hade matte, biologi och historia. Sedan slutade man halv fyra, våran historialärare är jättesnäll en halv timm tidigare kan ni tänka er! :D Vänta på skolan en stund med Fello och sedan gick vi typ genom hela skolan och hade kul sedan tog jag moppen till stallet, var där en stund och gjorde lite allt möjligt, var med när Fello red Prisse och kollade på någon lektion, men nu ska jag plugga tyskaglosor så vi ses! :)



Groggen eller Greger som han kallas! :)

Robinsson

Ja då ser man på robinsson och efter det ska man plugga lite svenska och tyska tills imorgon, men det är ju så himla skönt att ha sovmorgon i en halvtimma imorgon på en fredag.XD

Fotbollsträningen..

Då har man varit och tränat på BSK och det gick väl bra lite väl oseriöst men as taggad till match imorrn ändå, hade skulle ju bara ha en lätt träning så vi körde fyrkanten,doppboll,smålagpel och avslutade med fotbollstennis.
Mitt lag vann ju såklart och vi vann ju överlägset på fotbollstennisen. xD
Rolig träning och i regn= Skojjsigt ;)

Så jävla taggad till imorrn till dm-matchen mot sidsjöböle!

HARE! :D


slutat... ;)

Skolan var väl lång och tråkig men lite roligt hade man iallafall så hade man bara 3 lektioner, matte, bild och fysik, som tur va hade man ju sovmorgon till halv 10 men då slutade man ju 5 över halv 3 också och det var ju mindre bra.

Hat nu träning kl 17 på BSK och det ska bara vara en lätt träning och imorrn är det dm-match mot sidsjöböle :)
taggad som ***!


Ridningen idag :)

Red älsklingen min idag som vanligt och vi hade markarbete och det gick väl toppen och Elf var fin i stortsett. :)
Imorrn har man iallafall sovmorgopn till 9.25 och får se om det blir något stall! :)

På lördag så äre dags!!♥

Dagens ridpass!

Nu är jag hemma och ska snart go och lägga mig! :)

Red iaf på Donald och han var väl fin i början, gjorde mycket tempoväxlingar och så och sedan så fick jag träna på att hålla mina händer högt, och ja det var liksom bara jag som fick ha händerna högt för att han skulle acceptera mitt stöd. Det gick väl sådär men i galoppen var han faktiskt jättefin, men jag blir lite irriterad när jag blir tvungen att ha händer perfekt och restan av gruppen får ha hur dom vill men aja. Hade iaf markarbete och vi jobbade bommar på volterna och sedan ett lite hinder. Gick faktiskt riktigt bra, några knashopp men annars riktigt bra. Lektionen var faktiskt helt okej, men Donald är ju väldigt ung och är lite speciell men vi lär känna varanda mer och mer och jag älskar den där ponnyn även fast det inte alltid går bra. Men på lördag är det hopptävling och då hoppar vi 70cm, vilket är L:d för honom :)

Imorgon så rider jag klockan åtta med ridgym och ska rida Gregory, en fin liten storhäst. Han är född 1993 och är jätteduktig på att hoppa, något stel och seg men jättefin, en av mina favvisar av dom stora! :)


Gregory (bild från hemsidan)


Donald! Min fina vackra prins :')


justja......

glömde och skriva hur det gick igår på seriematchen mot matfors.
Gick super vann med 5-0 och svensson gjorde ju 2 mål som vanligt och lisa,fanny och jag, ett var.:)
Riktigt skönt att komma hem efter matchen och sedan så skulle man göra engelska nä inte direkt men hare bra kommer nog ett inlägg ikväll efter stallet. xD

En av dem bästa veckorna i mitt liv och minnen för livet!♥
Saknar allt och alla i princip!♥

Så jävla saknad !♥

Hemma nu från ncc...

Jaa idag hade man matte första lektionen och det gick väl sådär gjorde klart läxan och jobbade litegranna, sedan så hade vi idrott och vi delade upp oss i 3 lag och mitt bestod av mig,fifa,michelle,abbe och gibbe och vi körde killerboll och mitt lag vann jusklart 2 ggr av 3 (sedan stack typ alla) men så vare fotboll jag och abbe + gibbe i mål mot svensson och jossan + viktor i mål.
Ni kan väl gissa vilka som vann med typ 5-2, jo mitt grymma lag sedan så blev ju gympan som den blev för Pia är ju aldrig där!
Sedan så vare ju lite roligt också men ska inte nämna det så noggrant men sen hade vi so som vanligt och jag svensson och fifa satt i ett grupprum och jobbade stenhårt. hosthost.....
lunch sendan och engelska efter och hade pernilla som att christina var på väg till härnösand eller nått, elevensval vare sen då efter och hade fotboll såklart och det var ju typ dem vanliga tjejerna från mitt lag och sedan några killar från 7:an + Taher. ;)


Nu sitter man och vänta tills madicken ska hämta mig och då blire stallet och då
 ska man ha markarbete skulle jag tro på lill tjockisen min!♥


Skolan, en lektion kvar!

Sitter i bibblan med min vän Anna nu, har liskom hål nu till 14.40, har haft matte i 200 minuter nu och är ganska le matte just nu. Men men bara fysik kvar sedan blir det att åka till stallet i regnet på moppen, härligt. Våra onsdagar består bara av matte men det fungerar, man blir bara lite trött. Men man längtar alltid till onsdag då man får rida på eftermiddagen och det är det enda positiva på hela dagen! :)
Imorgon ska också ridningen med ridgym börja, så det blir kul! :) Lite mindre roligt med teori på fredagar men det är kul endå. Men nu ska jag sitta och prata lite med Anna, vi vill ju inte bli utkastad från biblioteket för att vi pratar så vi får viska, så ha dee! :D
Fatta ni vad grymt det är att ha en egen bärbar dator som man får ha i sina tre år på gymnasiet, utan den klara man verkligen inte dagarna ;)
Bushesten!

Som vanligt typ

Haha, ja vad tycker ni läsare nu då när vi är tre stycken här på bloggen, ni måste ju berätta vad som är bra och dåligt.
Iaf hemma från skolan, började halv tio! Skönt och fick till och med skjuts till skolan då det regnade (Y)
Iaf matte först, fick reda på prov snart, sedan engelska förhör som jag inte alls hade tränat till men jag läste på dom så jag kunde dom på vår lilla tio minuters rast, sedan lunch och en lång historialektion. Gick väl bra det med, såg liksom film sedan gympa. Och gympan var riktigt rolig, vi sprang häck eller vad det nu heter och det var kul.
Nu är man iaf hemma och har nyss ätit och ska kanske sätta mig och göra lite matte, men just nu har jag andra saker i tankarna. Men men imorgon är det ridning på lillprinsen och jag hoppas verkligen att det känns bra, för det bara måste det!


Du och jag vännen
Du och Jag!


skolan...

Dagen blev ju som den blev, hade först deutsh när jag kom till skolan och det var ligt och det var ju tråkigt som vanligt, sedan hade vi teknik och felle var ju sjuk så då fick man ju jobba alldelst själv,sedan så hade vi matte tro jag och jobbade inte så bra, men jag gjorde läxan iallafall.
lunch pasta och skinksås, väldigt goooooott!
sedan hade vi musik och vi sjung så gissa hur det gick men sedan hade vi so som vanligt och då såg vi på film (riktigt skönt)

you are wonderful!♥


Ja, nu blir det ingen rubrik

Jättekul att ha en ny bloggare här tycker jag, är det inte AWESOME? :D

Iaf idag var det skola som vanligt, eller halva skoldagen var som vanligt sedan programdag, skulle liksom ha det till tre men det blev lite sent så vi slutade fyra, men det var mycket roligare än att ha lektioner. :)
Sedan hem och vidare till simhallen och nyss kommit hem och ätit middag, och dagen imorgon kommer nog bli lika tråkig. Men nu ska jag träna lite engelska glosor, så hoppas ni ha det bra och att Sofia trivs här! :)


Sofia och Jag! :')
Ninjo och Pinnen! :D

New person on the blog!

Jaa som ni kanske ha läst så ska ja få blogga här på madickens och matildas blogg tillsammans mä dom! :D Komma bli ASAA nice jue! hoppas ni också tkr dä och inte typ bara "men orka hon!" så ja vill ju inte skrämma bort alla som läser denna bloggen ;) så hoppas att ni tycker ja gö ett bra jobb, så kommentera gärna om va ja ska förbättra och va ni vill läsa om, dä skulle hjälpa mig jätte mycke! Och ni komma också märka att ja är en ganska virrig person som lätt börja typ prata om annat och inte dä ja ska prata om ;) som t.ex nu.. madicken sa att ja kan börja berätta om mig och sånt i början, men va gö jah?? jo, börja prata en massa gojja :) men ajja börja väl mä en bild på mig så ni får ett humm om hur ja ser ut ;))







Som ni kanske ha fatta så träffa ja madicken och matilda på Näset, vi va på samma ridläger, ja kom där som ett mähä jah och typ undra va dom va för någe då :) eftersom både madicken, matilda, tim och alva kom från timrå så tänkte ja typ bah "dom komma nog bara va mä varann eftersom dom känner varann". men se så fel man kan ha :D madicken och ja börja typ prata om vars alla grejjs fanns och om vi hade vare här tidigare och så :))och sen vi lunchen satt vi alla vid samma bord och efter dä va vi mä varann hela tiden :)) dä va en fett nice vecka som ja hoppas vi kan gö om nästa sommar och ha MINST lika kul! ;)

Ja är då en "hästnörd" ja också, hahahahah, som rider för Kramfors Ridklubb (KFRK) och ja rider en lite storhäst som heter Zidane. Och nu tänker ni: "vadå liten storhäst??" "antingen är dom ponny eller storhäst." Jaa dä är ju så men Zidane är typ bara 5-6 cm högre än ponnymåttet så han bli en liten storhäst ;) Ajja han är iaf 7 år och vi har vare ute och tävlat lite förra sommarn. Bara hoppning då ja tykr dä är roligare än dressyr, men dressyren är viktig så ja tävla dä bara hemma på typ klubbtävlingar :)


Prinsen min♥



Åter till mig då.. Ja är född 1996 och ja är ett höst barn så ja är fortfarande en fjortis.. hahah Men asså ja får ofta höra att ja är glad och positiv och så, hoppas dä stämmer! hahha nö men ja är för dä mesta glad och social.. ÄÄLSKAR att prata mä folk, innan ja riktigt ha lärt känna dom eller ja ha prata mä dom ett tag kan ja va ganska blyg, men sen är ja nästan översocial.. (a) heheh ja älskar att hålla igång och sporta mm.. förutom ridningen håller ja på mä slalom och fotboll också ;) men om ja ska chansa så tro ja att ni mest komma få höra ridningen och hästarna för dä är dä ja tkr är roligast :D men ibland kanske dä komma nåt inlägg om fotboll är slalom också ;P

Familjen då: Klart ja också ha en familj som alla andra ;) en mamma, en pappa och min storasyster Amanda, hon flytta hemifrån förra året så nu är ja alldeles alldeles ensam :'( hahha nejdå, men visst sakna ja hon sjuukt mke men ja prata mä hon på skype nästan varje dag så dä går bra :) hon bor uppe i Tärnaby nu iaf och gå på skidhemmet där. Dä är många som frågat om ja ska gö samma sak men ja vill inte.. skulle sakna hästarna alldeles för mycke! Vet inte om ja skulle klara ett år ens.. så va äre för mening liksom?



Min finaste prins och jag! ♥


Nu har ni kanske fått en liten bild av va ja är för slags typ ;) om dä är nåt ni vill veta om mig eller nåt ni vill veta mer om så äre bara att kommentera så ska ja svara så gott ja kan :) haha vart ett långt inlägg men ja hoppas ni tyckte dä va bra!
See ya! <3



/SofiaE


äntligen hemma.

Jaa nu är man hemma efter en lång dag på skolan som gick rätt så bra, hade ba eng,sv,ty,so och sist och tråkigaste idrotten, den sög idag spelade baseboll eller vad det heter och fotboll= inge kul.
Om en timma (kl:17) åker man mot stallet med moster och hjälper hon litegrann. :)
Jag och Tucker från ridlägret, saknar allt och alla!♥


Ny bloggare

Nu kommer vi få en till tjej som kommer att blogga här med oss!
Hon heter Sofia och är en god vän till oss båda, vi träffade henne på ridlägret på Näset. Så vi hoppas ni tycker det bli kul med en till här, vi får se sedan om vi kanske gör en ny blogg där alla tre finns då Knutarna bara stämmer in på just mig och Matilda! :)


Hopptävling på Färsta!!

Vaknade vid 7 och sedan la jag mig igen vaknade åter igen kl 10 över 8 och klädde på mig och pappa skjutsja oss till Färsta lite innan kl 9 och vi kollade på Timrå ryttarna och det gick ju ganska bra för dem, såg inte alla för vi åkte med Tim & Sara och dem skulle hem tidigt för att Tim hade haft feber och vi åkte efter vi sett på Annie och träffade även Maggan där och hon tyckte att det var jätte roligt att få träffa oss.
Men iallafall så skyndade vi oss för att vi skulle vara på stallet halv 2 men som att det blev lite sent på färsta så fick vi ju skynda oss så jag slängde i mig en korv hemma och packade väskan.
Åkte sedan till stallet där det var * Hästens dag! * och gick med Alfons, Farao och Columbus.
Sedan så fick vi en korv och satt och fika lite med u-sek,hjälpte även jouren att ta in nån häst och sedan gick jag,Madicken,Felle och Jenniefer och städa u-sek skåpet och det blev ju väldigt bra sedan så Städade jag Madicken och Felicia hela ***** mysrummet!!
Det tog ju sin tid ju och sedan efter några timmar så åkte vi äntligen hem!!
kommer lite bilder på Tim,Annie och Carro bla.



De var 3 bilder på Tim & Oak Park Lady. (tack för skjutsen)


Det var 2 bilder på Caroline & Näsuddens Cola Light! (Grattis till vinsten)


Annie & Ammie!

Elisea & Moflos Favorit!

Anna & Fighter! (Grattis till vinsten)

Linnéa & Munsboro Will!
(Grattis till placering)

Hela långa dagen

Oj, lite dåligt uppdaterat idag. Men nu kommer iaf ett halv långt inlägg! :)

Vaknade vi åtta, sedan vid nio for vi till Färsta för att kolla på hopptävlingen där. Några Timråryttare var med och det gick faktiskt riktigt bra för alla! :D Vi var iaf själva ett bra tag sedan kom Alva och kollade också, sedan så träffade vi Maggan där också, hihi kul var det hon bara kom fram och kramade oss och sa att vi måste ju komma och hälsa på på Näset och kanske vara med på några träningar och komma tillbaka nästa år på ridläger. Så vi pratade med henne ett tag, sedan så ja kollade vi lite och Sara och Tim var snäll och skjutsade hem oss ungefär två. Sedan när vi kom hem åt vi lite snabbt och sedan tog vi moppen till stallet då det var Hästens dag idag. Hade barn/vuxenridning och så, sedan när det var klart så fikade vi lite. Sedan skulle vi städa u-sek skåpet och vi var fyra av typ tolv som gjorde det, och sedan när vi skulle städa mysrummet var vi bara tre stycken, det var jobbigt, väldigt jobbigt men nu är det gjort! Så hoppas alla som brukar vara där kan städa efter sig, för då är det inte mycket som behövs göras om. Sedan så var klockan ungefär sju och vi åkte hem så det är typ det vi har gjort idag.

Och imorgon är det skola och jag ser inte fram emot det, vi ska iaf få äta tårta imorgon då va har programdag imorgon med naturarna, det ska bli kul! :)


Saknar dig!

Sova kanske?!

ja man kanske ska gå och lägga sig nu eller snart iallafall för imorrn ska man upp upp vid klockan 7 och fixa hästarna på howrse innan man ska åka till Färsta och kolla på hopptävlingen och lycka till allihopa som ska vara med, speciellt Timrå ryttarna!! :D

GODNATT ALLA!!


Robinson..

Idag har man inte gjort så mkt utan städat och lyssnat på musik och så, sett på någon film, nu ser man på robinsson.
och imorgon tänkte jag och Madicken åka och kolla på hopptävlingen på färsta.
NÅGON SOM SKA DIT?

jag älskar dig


One day

Det är lördag och man har tråkigt, bara städat typ. Men iaf imorgon blir det stallet och kanske till färsta för att kolla på hopptävling. Man får helt enkelt vänta och se hur det blir, nästa helg blir det iaf klubbtävling för mig och Donald och vi ska hoppa 70cm vilket jag tror går ganska bra.


You're the best!


Träning :/

Nyss ätit tacos, iallafall så tränade jag innan och det gick väll bra och men vi gjorde inte så mkt tycker jag och snabbt gick det också, roligaste var iallafall på slutet när vi spelade på liten plan. :D

Gammal bild, från nån cup!


pluggarfikadag! :)

Haha, skolan som vanligt idag då, inget speciellt hände väl typ där. Sedan drog jag och Felicia hem till Anna en snabbis och kollade på hennes nya valp, sedan vidare till stallet. Som sagt så skulle vi ju plugga, men jag och Felicia plugga näe det går ju liksom inte så vi fikade typ bara istället. Eller jag kan ju berätta att vi gjorde två kemiuppgifter (Y). Haha duktig vi är, men sedan var vi i stallet och grejjade och så. Sedan typ gjorde  vi inget mer, vid halv sju skjutsade jag hem Felicia och hämtade upp Matilda från fotbollsträningen.

Jag och Felicia i skogen
med klassen!

2 veckor....

2 veckor av skolan avklarad nu och det känns riktigt bra, hade först svenska idag och då jobbade jag med Sandra, och sedan vare prov på SO:n och jag blev riktigt nöjd med resultatet 74/74 riktigt bra och det var ju geografi prov och jag är ju inte så duktig om man säger så.
Men iallafall så hade vi lunch efteråt och då var det typ fläsksnittsel och pommes och sedan så spelade vi lite basket i gympa salen och sedan gick jag mot tyska och fick vänta ganska länge på Ingela så då gick jag och Albin och hämta ett kuvert, som vi skulle ha hem, det var information om nya betygskalan och om Åstön som vi ska till den 15/9! :)
Sedan gick vi till tyskan och den hade precis börjat och då hade vi läxförhör och sedan jobbade jag och Julia med ett häfte och sedan var det film eller en serie vi ser på med olika delar "Turkiska för nybörjare" och vi såg slutet på den vi var på och sedan sl´kulle vi börja på en ny men datorn funkade inte så bra så vi fick sluta en 15-20 tidigare. :P

Hemma nu har jag suttit vid datorn och nu ser jag på masterchef finalen! :)


hjälpte till.....

Ja idag hjälpte man till på stallet och så vidare köpte även glass.
Kollade på när Madicken och Linnéa red och Linnéa red ju min lilla bäbis och sen så byter ju endel utrusstning, men för fan kolla så att nästa häst kan ha det du byter med.
Sedan kollade jag även lite på hoppträningen som var. :)
Madicken skriver säkert lite senare hur det gick?!

Stallet idag, och..

Hemkommen från stallet nu då och red lillprinsen och det gick sådär. Red med ryttarsatsningen och vi hoppade, red utan stigbyglar och donald blev spänd och ja, dressyren gick skit rent ut sagt! Sedan galopperade vi på volt över en bom och då sprang ha bara ifrån mig, men fick han sedan tillbaka och kom jämt på bommen :) Sedan sedan små hoppade vi utan stigläder, vilket inte gick så bra då han hoppar väldigt mycket uppåt, men ja. När vi sedan började hoppa linjer kändes det bättre, ibland la han helt av i galoppen och blev seg, men ibland gick det riktigt bra och fick några bra språng iaf, vi avslutade på en linje där det sista låg på 85-90 vilket nog är donalds rekord, men han var duktig, rev inte ens! :D
Men han är bäst lillkillen, så imorgon ska han få en liten dusch :')

Imorgon är det skola och har bara tyska och kemi + mentorsamling, sedan ska jag och Felicia åka till stallet och vara där hela dagen, ska bli kul :D

Men nu ska jag träna tyskaglosor :/


Min fina prins!♥

torsdag....

Idag har man haft sovmorgon till 9:25 riktigt skönt men jag slutar hellre tidigare, hade matte första lektionen som vanligt och sedan bild, gud så dålig jag är på att rita, kompisen skulle typ beskriva en bild och sen skulle nästa måla med vattenfärg utan att se bilden, (så jävla svårt allstå)
Sedan hade man ju bara fysiken kvar och det kändes ju skönt men fysik är nog det värsta jag vet med skolan, ska ha prov på fysiken om typ 4 veckoer och typ en ville ha ett prov med olika handlingar, men vi ska ha 2 prov istället. :p
Men nu ska man till stallet och först hjälpa kusinen och sedan kolla när Madicken ska rida idag med RS och kanske knäpper ett par kort eller filmar, får se. (Tror dem ska hoppa!)
Sedan när man kommer hem måste jag nog ta och plugga lite SO, har lixom prov imorgon och kan ingenting känns det som! xD

Meicie!♥


skola

Nu åker jag moppe till skolan och sedan efter det kanske det kommer ett litet kort inlägg innan jag ska till stallet :)
Matte som första lektion ganska skönt!

RSS 2.0