Hemma även idag.

I mina ögon är han den finaste som finns!




Ja som rubriken lyder är jag även hemma från skolan idag vilket leder till ingen ridning idag heller. Känns jättetråkigt, men då är jag snäll och låter Tim eller Tilly att ta min lektion, så hoppas dom är snäll med lille Donald vem det nu är som rider. Aja, sitter hemma och har tråkigt och visst känner man sig mycket bättre måste jag säga, sp förhoppningvis går jag i skolan imorgon istället för att vara hemma och det är ju faktiskt ridning på morgonen. Så nu hoppas jag att det blir skola för mig.
Snart äre iaf sportlov och då blir det stallet nästan varje dag. Man tar typ igen alla dagar man missat nu när man varit sjuk.

30 grader i februari....

Först kommer litet inlägg som alrig, jag publicerade men här kommer det, sen kommer inlägger jag gör nu idag!

Har suttit i 2 timmar nu och sett 30 grader i februari väldig långa avsnitt, såg 2 stycken.
Har inte gjort så mycket idag utan bara som alla andra dagar jag varit sjuk, sovit,tv,datan hela dagen och det blev inge skola idag  heller, hörde att vi skulle ha engelskt prov men få göra det en annan dag och fysträningen gick jag ju inte heller på igår, åkte inte ens dit och titta utan var hemma och såg glamour istället, men nu måste jag lägga mig, upp halv 7 imorrn och se våra bästa år.
Har iallafall börjat om med engelska projektet men ena är klar, blev inte riktigt nöjd med det, och har ju inte kunnat lämna in pga att jag varit sjuk men hoppas jag snart är frisk för det är ju lov när veckan börjar närma sitt slut, alltså fredag och planer för lovet kommer imorrn tänkte jag:D
Blir nog ingen träning ikväll heller utan stannar hemma istället,
har nyss ätit Thai mat,
så jävla gott och rätt stark också!

Fortsätter med städningen nu då, så jävla jobbig, hoppas jag blir frisk snart...:)

Paco♥

Att ridläger kan vara så jävla bra!
1. Man skaffar nya vänner!
2. Man får känna sig välkommen!
3. Man kan ha grymt kul!
4. Man utvecklas med sin ridning (för hoppningsvis)
5. Man får minnen för livet!

Paco
Du är nog den mest fantastiska häst jag någonsin träffat,
du betyder mycket för mig och det kommer du alltid att göra
Det finns ett tomrum som du lämnat efter dig
Ditt sett, dina ögon,
du är inte som någon annan,
du är speciell
Du var verkligen min
men bara för en vecka
Alltid kommer du finnas hos mig,
jag kommer alltid att älska dig
Du skapade 5 av dom bästaste dagarna i mitt liv,
för mig är du här,
här i mitt hjärta

Det finns inte ord, som betyder hur mycket du betyder för mig,
du har gett mig så mycket och jag ångrar inte ett ända
Du är en vän som jag aldrig ska förlora!

Jag älskar dig!

Vill bli frisk nu!

Passar på att blogga nu när man orkar. Sker ingen förbättrning alls, man fortsätter hosta och febern kommer tillbaka hela tiden. Vet inte vad man ska göra för att få bort den, tar man en alvedon eller något så efter att den slutar värka så kommer febern tillbaka, man sover hela dagarna känns det som men ingen förbättring alls. Börjar bli less nu. Så som det ser ut nu blir det ingen skola imorgon och ingen ridning heller. Jättetråkigt, vill verkligen till stallet nu, aja jag hoppas att jag hinner bli bra så jag kan orka med skolan och få åka till stallet, saknar lille Donni! Aja, nu ska jag krya på mig så jag blir frisk, hejdå!

No strings Attached

Just nu ser jag på no strings attached och har även duscaht och är helt slut nu, tänkte kolla om det finns något att äta, kan ju inte säga att det ät härligt att vara ledig heller då man fortfarande är sjuk, vetifan om jag blir frisk till imorgon och blir ju ingen träning för mig ikväll heller men vet inte, jag kanske ska dit och titta, eller skiter jag i det med. Vi får se helt enkelt.

Snabbt inlägg

På väg att gå och lägga mig snart, har pluggat litegrann idag väldigt mycket om man tänker hur mycket jag brukar plugga när jag skriver elr säger det.
Iallafall så hoppas jag att ja vaknar imorrn helt frisk och kry!
Hoppas man blir frisk till onsdag bara då man har skola igen, tur man är ledig imorrn, blev typ en extra lång helg för mig men tyvärr den sämsta då jag inte orkar med ett jävla skit, så sjukt jobbigt asså :P
Sov gott alla läsare och ha en bra dag imorrn!🌹


Måndag....

Nu börjar denna dagen gå mot sitt slut. Känns skönt men ändå jobbigt, vill verkligen bli frisk nu. Och naturligtvis när man är hemma från skolan så har min klass haft flera lektioner inställda, typiskt. Aldigt när jag är där inte. Aja, imorgon blir det en till dag att försöka friskna till så man kan gå på skolan på onsdag och rida på eftermiddagen.
Saknar att vara på stallet, känns som man inte varit där på evigheter nu.

Ingen skola idag för mig heller

Näe idag blev en dag hemma då jag fortfarande är sjuk så förhoppningsvis är man frisk till nästa skoldag som är på onsdag då vi är ledig imorgon, så det blev en lång helg nu. Ganska skönt ändå, tre skoldagar sedan sportlov. Fast det är inte speciellt roligt hemma när man är sjuk heller, man bara sover och ligger framför datorn och då man orkar så sätter man sig framför datorn. Så ser liksom dagarna ut, fast jag har väl ändå tur som har syrran hemma som man kan bråka lite med, haha. Vi sitter nu i köket med våra bärbara och äter lite gofika! :))
Saknar lillvännen!♥

inge skola idag...

Som ni förstår så är jag fortfarande sjuk så det blev ju såklart inge skola för mig men har försökt pligga lite så mkt jag orkat och har nyss ätit, såg på någon film imorse, vet inte vad den heter men och sen såg jag nån Dino film och sen var det Våra bästa år, har skött hästarna på howrse också och ddet går väl bra, har anmält till grand prix nu, men det här blir inge långt inlägg utan jag ska fortsätta plugga och förmodligen så blir det Tim som rider för mig idag, om han vill då, eller har tid.
Alla i familjen ät ju sjuk nu men jag måste säga att jag mår faktiskt mycket bättre, lördag och söndag var ett rent helvete kan jag säga, kände mig hängig och slut på fredagen också men.
Det känns som att jag inte har något att skriva om, så lämna gärna någon kommentar med lite ideér, det skulle sitta fint för alla oss 3! :D
Det finns tider då man är liten, som man aldrig glömmer

Sova.....

Har sett på lite tv nu som att man sovit bort hela dagen nästan, först såg man ponnyakuten och sen sov man i någon timma och sen kollade man på så det ska låta och äkta människor och kontoret och även en wallander film, men nu ska man gå och lägga sig så man blir frisk.
Blir inge skola imorrn för min del utan försöker krya så gott det går.
Matilda & Elf och Madicken & Donald! :D

kort inlägg om igår....

Bloggade inge mer igår, men såg iallafall på 2 avsnitt av Häxan surtant och såg även melodifestivalen, orkade inte se hela men ändå, sov hyfsat mycke också.
Idag är jag mycket bättre men inte frisk på långa vägar tyvärr, blir nog inge ridning för mig imorrn, fast hur mycket jag än skulle vilja då vi har hoppning och jag skulle ha Kupido :(
Men det är smäller man få ta ibland, häsan går ju såklart före.
Nu ser jag på Masterchef och ska fortsätta med det....

Söndag och helgen snart slut

Känns inte som någon vidare bra helg det här, man har typ bara sovit och inte orkat gjort något alls. Alla utom pappa är sjuk, fast jag börjar bli mycket bättre. Mycket piggare och inge feber. Lite ont i halsen men annrs är jag nästan frisk. Så vi får se om det blir någon skola imorgon, på tisdag är vi ledig så det blir ju skönt och då kan man förhoppningsvis bli helt bra.
Nu sitter jag inne på howrse och försöker klara av lite mål bara för att fördröja tiden, så ha de bra!

Hästhoppning på TVn

Har nyss sett på meldofestivalen och när det var slut bläddrade jag igenom kanalerna och hittade hästhoppning. Så nu har man fastnat framför de, känner mig iaf bättre nu. Så hoppas jag nästan är frisk imorgon.
Nu ska jag fortsätta kolla på hästarna på tvn så bloggar mer imorgon!

Hemma och är sjuk!

Japp, nu är man sjuk såklart. Man blir ju så glad att man har en storebror som är så duktig och smittar ner än. Hua, har typ sovit hela dagen och när man vaknar orkar man knappt kliva upp. Känns ju roligt, men febern börjar försvinna lite nu, sedan hostar man hela tiden. Hoppas jag bir frisk till måndag iaf, känns verkligen jobbigt att behöva missa skolan då hamnar så mycket efter. Aja, vi får se hur det blir och hoppas man är frisk redan imorgon. Vi får se om jag orkar blogga mer, men ha de bra!

Still sick....

Fortfarande sjuk, har ont i huvudet,feber och ont i halsen, svettas som en gris känns det som och kan säga till alla att det värsta jag vet är bland annat att vara sjuk!
Bloggade inge mycket igår men såg glamour och här förklarar jag er chuck och Larry sen så sov jag, idag vaknade jag vid 8 och har typ vilat hela dagen och nu spelar tjejerna match på nordic mot alnö, orkar inte åka dit och kolla tyvärr men hade gärnat viljat, ingen skoprovning för mig heller då jag inte har någon ork i kroppen utan skriver inte så mkt mer utan går och vilar igen men kanske kommer något inlägg senare mot kvällen om ni har tur, hoppas Madicken och Sofia gör lite inlägg!

Sjuk!!!

Har inte bloggat något idag pga att jag har blivit sjuk och orkar typ inte göra någonting, gick iallafall på skolan ändå och hade svenska,so och språk, fick tillbaka provet som jag gjorde förra fredagen och hade 93/97 riktigt nöjd asså och hade ju idh hög också, red Tibor och det var riktigt skönt när jag typ var helt slut, jag frös, hade ont i huvudet som att det dunkar till varje gång du liksom rör blicken. Tibor var faktiskt jätte fin idag, bättre än sist då vi körde jockey läder men aa, körde mycket sits idag och tempoväxlingar vilket Tibor gjorde skit bra.
Han var dock lite skvätten i hörnet där det stod hinderstöd och det är ju inte det bästa som Tibor vet, men det gick över ganska snabbt men när jag hoppade av honom  och ledde han något varv så började han igen, bushästen! :)
Har typ sovit sen jag kom hem vid 5 tiden och det blir ju ingen cup för mig i helgen, men ska försöka åka och kolla om jag har orken vill säga.
Dagens höjdpunkt var väl att jag skrev upp mig på både klubbhoppning med Exxet och tror jag ska hoppa 70cm men inte riktigt säker än och sen skrev jag upp mig på Elf i dressyr. (förmodligen L:C)
Tibor som jag red idag,
väldigt fin hest!
Exxet, som var häst men gått ner till ponny,
en väldigt söt och busig häst!
Som jag ska tävla på klubbhoppningen!
Elf, som ni förmodligen känner igen,
som jag ska tävla dressyr med! :)
Det finns verkligen ingen som är lika bra som dig,
du är och det kommer du alltid att vara,
Jordens underbara stjärna!

Fredag

Skolan idag var inte den roligaste men dagen blev ändå ganska bra då det blev stallet efter skolan som vanligt. Åkte dit och grejjade lite och longerade Sarah. Hon tyckte det inte alls var så kul, spänd och reagerade på allt. Tror inte att hon blivit longerad så mycket men hon slappnade av mer och mer.
Nu är man hemma och har det rätt tråkigt, men hoppas att det blir någon rolig film på tv lite senare! :)
Trevlig helg allesammans :))

Ny header!

Nu har vi en ny header som kommer att passa in lite mer på oss.
Så vi tackar My som har gjort den till oss som verkligen är superduktig på att fixa sånt här, jättesnällt verkligen!
Kolla in hennes blogg,
http://monkiapa.blogg.se/
/Knutarna

Ridpass, dressyr

Hade lilla Exxet idag som kändes super, han var något seg till en början men sedan fick jag en riktigt bra bjudning på han. Han är ju lite sådär smårolig, supersnäll och lite skvetten att rida men så himla cool. Han är jätteduktig på att hoppa och kan gå fint i dressyren men har inte så fina gångarter men annars supertrevlig, en såndär fin tävlingsponny skulle han kunna vara om han inte stord på ridskolan.
Aja, till ridningen idag då, fick jobba på lite i skritten för att han skulle gå frammåt vilket gav resultat. Vi red fram rätt länge tills vi kände att vi fick dom så som vi ville ha dom och Exxte gjorde inga motstånd alls, han var helt med på noterna idag. Kunde faktiskt jobba han i lite större galoppsprång istället för att han blir så kort i galoppen, så han var fin. Sedan red vi lite öppna, gick sådär i skritten och mycket mycket bättre i traven. Känns nästan som att inget kan gå fel när man sitter på den där ponnyn, haha. Jag är riktigt nöjd och jag hoppas att jag kanske får rida han lite mer för han är rätt skojjig. Busexxet! :')

Timmarna som gått av dagen....

Sovmorgon till halv 10 och hade först matte och sen HK, matte var sjuk så fick jobba med Fredde och Kevin och vi lagade ungstektfalukorv och mos, gick faktiskt att äta.
Sen var man på Hagalid och åt både Castler, kyckling och ris, men inge gott för att osten förstörde allt och sen luktar det piss i hela hagalid, äckligt äckligt.
Hade sen kemi och  satt i biologi salen med Svemps och Felle och vi körde även tävling om vem som kunde slå sig själv hårdast i ansikte, det var ju jag, hade illafall en grym skol dag och en klass kompis svimmade också men det tänker jag inte ta upp, sen var man i gympa salen i en 40 minuter sen hängde man med och körde tidningar med pappsen och sen hämtade vi syrran och nu är man äntligen hemma, och ikväll blir det förmodligen hockey med Svemps om inga planer ändras. xD

Svar på kommentar!

Felicia
hej ni rider ju på timrå ridskola skulle bara fråga om ni har sett en häst som heter abbe brun och vit
shetlands ponny men ni kan gärna svara

Svar: Vi kan ha sett den om det var den som var med på lokala som var förra helgen. Annars har jag ingen aning om vem det är. Vet inte så jättemycket om alla ponnyekipage och så, men vi kan ha sett den. Hoppas du är nöjd med svaret! :))

Fotball...

Hade träning tidigare idag och den gick riktigt bra, allt gick bra, de var något höger skott som blev skit men annars så var det skit bra, sen skjutsade man Ebba & Cornelia till IB och Julia hem, sen åkte man hem och åt potatis-grattäng och något kött. Riktigt gott och har suttit vid datorn ett bra tag nu och har även gjort en mapp, med bilder på Elf och mig, våran tid tillsammans!

Älskar dig för alltid, för mig är du en stjärna!

Ridpass, dressyr

Red lillprinsen idag, hade lite skänkelvikningar och så och det gick väl sådär.
Framridningen gick jättebra, han bjöd på bra och kändes mjuk och avslappnad. Kändes riktigt bra att sitta där och verkligen kunna rida han, super. Sedan så blev han lite bråkig och fattade inte exakt hur han skulle göra. Haha skänkelvikningar var inte riktigt hans grej så det måste vi träna på. Iaf så blev det ju en förbättring. Sedan jobbade vi lite på volt och då började han tycka det bli jobbigt, så fick jobba igenom han då och sedan har man den där finfina ponnyn! :)
Riktigt nöjd måste jag säga, han känns super att rida nu och det mesta fungerar som det ska. Han lyssnar på mig och jag har lärt mig hans små knep. Men det är riktigt kul att man kan få känna att ponnyn ställer upp och lyssnar med på än, det är som att han fattar att han inte kommer undan nu, lillpojken.
Imorgon blir det Exxet igen, är faktiskt glad att jag får rida han och inte någon storhäst. Busexxet! :))

Rinkbandyn avklarad...

Spelade ju rinkbandy DM idag på eon och vi kom 3:a i gruppen så bra vi var eller inte men vi hade ju kul allafall och det var ju det vi skulle ha, hade ju inte trott att vi skulle vinna heller men en rolig grej var det ju och vi slapp ju skolan också med sovmorgon och allt, var ju bara där i 2 och en halv timma drygt.
Men ska väl börja byta om till fotbollsträning som börjar klockan 5 och ska ju hämta upp Julia & Ebba också.
Puck är så otroligt söt, lill Pucko!<3

Sovmorgon

Då vaknade man vid 9 tiden och känns förjävligt skönt att ha sovmorgon och att det inte är skolan som väntar utan DM i rinkbandy, tänkte äta något nu och sen sätta mig vid teven, men tänkte klä på mig också, har över natten laddat över bilderna till datorn! :)

Skolan snart..

Hinner blogga nu lite innan jag åker till skolan. Bara jag uppe då Matilda har sovmorgon, och ska väl väcka Pontus snart som får skjutsa mig till skolan. Haha, då slipper man ta bussen. Skoldagen idag är väl rätt okej, mycket matte, fysik också lite kemi och tyska, slutar inte förns fyra, jippie. Näe, men sedan blir det stallet och blir väl där ett bra tag, så jag bloggar nog sent när jag kommer hem, ha de braa. :))

Då blev det kvällen ;)

Litet kort inlägg bara, åt en liten semla och kollade på glamour, började se på ett pogram på parlamentet också men får fortsätta imorgon då pappa ville ha tv och jag orkar inte gå ner. Iallafall så blire sovmorgon imorrn men vet inte om jag utnyttjar den, vi får se, men super taggad till DM imorrn! :)

Boxvila för Zidane 1 vecka...

Hej alla! Var ett tag sen nu. Tog en liten paus för jag kände att tiden inte ricktigt räckte till för bloggen. Så himla tur att Madicken o Matilda har vare grym på att uppdatera! Men nu tänkte jag bara säga en snabbis om hur Zidane mår! I måndags (förra veckan) så va han alldeles sne när han gick och typ "ihopsjunken" i bakdelen. Han hade antagligen gått omkull i hagen och slagit sig illa på höften. Så han har nu haft boxvila i 1 vecka och idag skulle han få komma ut i sjukhagen (om inget annat blev bestämt, har inte hört något om de) Så han är nog snart kry igen, men han får nog vila ett tag till innan vi sätter igång han. Saknar att rida han sjukt mycke! Finns ingen häst på ridskolan som är som han.. Men jag blir en bättre ryttare av att rida flera olika hästar, men ni fattar va? De är ju inte samma sak när man inte får rida sin ängel... :( Men i måndags va jag nere på stallet och jag va alldeles själv inne i stalet så jag passa på att gosa me Zidane. Musik på låg volym och jag blåser han försiktigt i näsborren, då mår han gott ska jag säga er. Han blir så avslappnad att han börjar dregla. Efter en stund börjar han blåsa tillbaka på mig och gräva i mitt hår och på halsen. Så kan vi stå i flera timmar utan att någon lessnar. Kan säga att det är bästa tiden som finns. När man får gosa med den man älskar.. Finns inge mysigare!<3

Min dag idag

Idaf var det ingen vanlig dag på skolan utan vi fick åka in till Nordic-hallen för att gå på någon mässa. Från 10 till 14 var vi där och det gick segt, riktigt segt. Tycker inte direkt om och gå på mässor och sånt är bara jobbigt, iaf så fick man ju med sig en massa grejjer hem, en del lite bättre grejjer och än del sämre. Aja, ska väl inte klaga för mycket heller då det faktiskt är bättre än vad att vara på skolan, haha. Fast ont i fötterna och trött blev man efter dagen. Imorgon är det vanlig skoldag och sedan ridning. Blir ett dressyrpass då!
Ha de bra! :))

Fys fys fys....

Varit på fys träning tidigare och  det gick väligt fort och bra idag, tiden bara rinner iväg tycker jag, sen var man på lidl,coop,ica och maxi och letade semla, men köpte även lite fika till morgon dagen då det blir DM, första matchen är klockan 10 över 13 så har en riktig lång sovmorgon.
Har fixat gallerhjälm och sånt, så att allt är klart, matchtröjor också, första matchen tror jag är mot Ala om jag inte minns fel, men vet i sjutton om vi vinner, vårat lag är väl inte det bästa men vi får göra en rolig grej av det och köra vårat bästa ändå, även fast det kanske inte räcker!
Ska se glamour nu och sen täckte jag ladda in bilderna på mig och Kupido på datorn, ni kanske inte har märkt att jag lagt upp samma bild flera gånger :)
Mitt highscore på templerun! :)
image description

skön skol-dag

Vaknade halv 8 idag och åkte till skolan 10 i och hade tyska, gjorde nån uppgift där vi skulle bilda egna meningar med olika ord, en person+hjälpverb+ett ord i mellan+huvudverb.
Sen så hade vi biologi och hade vikarie där, Micke fick sluta en halvtimma tidigare, köng vikarie alltså, satt i grupprum från början och skrev om cancer.
Sen hade man över en timma till matten, spelade warsava i gympa salen och sen hade vi matte med Ulla och sen hade vi lunch, pasta och skinksås. (Sketa gott)
Musik prov sen, 2 och 2 om typ nå historia och var med Viktor och fick ett D, sen såg vi på Spy Hard på so:n
Nu har jag nyss ätit och ska klä på mig till lite fysträning på bergeforsens skola, efter träningen blir det att åka och handla fika till imorrn och leta reda på en galler hjälm. :)
Super pepp för fysträning nu!!!!

Måndag, massa bilder

Ja, nu sitter man här och känner sig jätteduktig. Har inte gjort någon nytta alls idag. Först skola som gick sådär, haha inte alltid kul med engelska aja, bara kämpa på. Sedan efter skolan vidare till stallet. Hade inte så kul där, men medans tulda red så passade jag på att busa lite med Donald och när jag stod där inne hos han så står Romeo bredvid och ser så ledsen ut, ingen som pysslar på han nu mera så jag borstade igenom han så han blev snygg. Det förtjänar han verkligen för han är en sån fin ponny. Dock kommer han inte bli som den vanliga Romeo vilket är verkligen surt, han kunde verkligen gå hur långt som helst, men nu  finns det inte så mycket att göra åt. Aja, när Matilda hade ridit klart for vi hem och nu sitter man här.
Det var lite bilder på mig och Romeo i somras då jag sommarjobbade på stallet, riktigt trevlig ponny! :))

Makarbete med kupido ;)

Varit på stallet sedan 4 och kom hen vid halv 10 tiden och drack en smothie och kollade på glamour, nu blire howrse sen korsord och sen sova tro jag, är riktigt trött och vill sova länge, tur man är ledig från skolan på onsdag och bara har rinkbandy, 4 matcher högst, great och första matchen är klockan 13 så jävla skönt alltså! :D
Hade markarbete på Kupido och han var mycket piggare idag, och från början gick det inge vidare men han blev jätte fin efter ett tag, så jag är väl nöjd.
Gillar honom riktigt mycket måste jag säga, så otroligt snäll och fin hest!

en helt vanlig måndag...

Kom nyss hem från skolan hade idrott sista timmen med Micke, och har bara haft typ vanliga lektioner, hade en stund, när Pernilla pratade om praktiken vi ska göra v.12
Vet inte riktigt vart jag ska vara, Pia tycker stallet och jag vet inte riktigt men vi får ju se vart jag hamnar, ska iallafall käka någon macka innan jag drar till stallet och spenderar kvällen där, Maria sa att jag skulle ha Kupido men hon kanske har glömt, har ju markarbete istället för teori också, grymt asså! :)
En bild på mig och Kupido, som syrran har fotat!

helgen glider mot sitt slut...

Helgen har varit riktigt bra, har varit och kollat+jobbat på lokaltävling både lördag och söndag, har tränat fotboll,pluggat och aa här kommer lite saker jag gjort idag.
Tränade vid 10 tiden imorse och sen hem och duscha, tänkte träna lite rinkbandy/hockey men hade inga grejer hemma så då blev det duscha och städa och sen stallet, pratade lite med Maggan idag också, lite roligt jag vill verkligen dit igen och sen när jag kom hem vid 16.00 tiden så kollade jag på 5 pogram med "Parlamentet" och sen vilade jag en stund sen åt jag middag och såg på "Ponnyakuten" och nu tittar jag på "Så det ska det låta" och efter det blir det "äkta människor"
Men ska fortsätta se på så det ska låta nu, men vi hörs.
Bild på Paco ;)

Söndag

Någon som man aldrig glömmer, som man övertalar sig att hon finns runt omkring än men är borta. Den där ponnyn som jag alltid litade på och jag önskar verkligen att hon var här med mig.
Trapalandas finaste ponny!
Var på stallet och kollade på tävlingen idag också, fast jobbade ingenting vilket var rätt skönt. Var några ekipage man kände igen, men inte alls lika många som på ponny. Kom dit vid tolv och hela tävling var slut typ vid tre fyra så gårdagen var mycket längre. Aja, seden åkte man hem och städade typ, sedan hamnar man hör framför datorn. Det blir liksom alltid så att man sätter sig framför den.
Imorgon är det skola och  man kommer bara närmre sportlovet som är v.10 för oss, längtar.

Hopptävling hela dagen idag.

Kom till stallet strax före nio då första start gick och kom hem någon gång vid sjutiden. Kom dit och möttes av Tilly som hängde med oss typ hela dagen, så vi kollade på tävlingen och måste bara säga att ridskoleryttarna och ponnyerna skötte sig riktigt bra! :)
Sedan klass 3 och 4 så stod jag på banan och det var några timmar det, hade ont i fötterna och frös gjorde jag, men men bara att kämoa på vidare tills det var slut, det är ju lite jobbigt med ponny då det blir ny kategori ska hinderna höjas och det ska längas och det tar bara en massa tid, går ju mycket fortare med storhästar då man inte behöver hålla på med sånt förns en ny klass börjar. Aja, men det gick ju bra.
Vi får se om jag åker dit imorgon också, gäller ju att någon vill skjutsa dit mig, haha så vi får se.

hemma från stallet nu...

Vaknade vid 7 tiden idag och gjorde mig iordning för en lång dag på stallet och åkte dit vid halv 9 och kollade på dom 2 första klasserna sen jobbade man dem 2 sista, och pratade även lite med Maggan som tyckte vi skulle vara med på någon hoppkurs och undrade även när vi skulle hälsa på dem, och om vi skulle komma tillbaka till sommaren, klart vi ska. Det är ett MÅSTE för mig, så grymt kul vi hade i somras!
Det är en sommar man aldrig glömmer kan jag säga, det var ganska många saker man inte visste men nu kan man ju det och jag hoppas det blir minst lika kul som sist, man får väl hoppas och göra det bästa av allt! :D
I will always remember year 2011!

Imorgon väntar stallet

hela dagen nästan. Är hopptävling på klubben och några ridskoleponnyer ska hoppa imorgon och två ridskolehästar hoppar på söndag, så naturligtvis ska man dit och kolla och vara funktionär, ska stå på banan i klass 3 och 4 imorgon och sedan så på söndagen blir det utsläpp klass 1 och 2. Tyvärr är inte jag och lille Donald med, men förhoppningsvis så kanske får vi vara med på nästa hemmatävling, vilket skulle vara superkul. Har aldrig tävlat mer än klubbtävling och eftersom jag bara går en träningsgrupp och inte ryttarsatsning så får vi inte vara med och tävla lokalt och så, men eftersom ingen har Donald i ryttarsatsningen så ska jag kanske få vara med, och det skulle verkligen vara jättekul. Så vi får se hur det blir med det. Men imorgon blir det nog rätt dålig uppdatering här på bloggen så ni vet, men ha det så bra!

Teori, löshoppning

Idag så blev det löshoppning med tre av ridskolans ponnys. Först ut blev Musse, ett russ på 8år som brukar vara en liten segpropp och kasta av barnen på tävlning, så han är svår, men dock för liten för att någon av de större kan rida han. Iaf, han var verkligen jätteduktig, hoppade jättefint och fattade precis hur han skulle göra och han tyckte det var riktigt kul. Han hoppad 75cm vilket är högt med tanke på vad han brukar hoppa, han har hoppat högre med ryttare och Alva brukar/brukade rida och tävla han på klubbtävlingar vilket gick super mot slutet.
Nästa ponny ut blev Puck, en b-ponny på 16år. En ponny som är jättesvår att hoppa, han hoppar rakt upp och ner. Han blir dessutom spänd och en och annan unge druttar av han på hoppning eller bara bommar. Annars en supertrevlig ponny, han hoppade inte så högt pga av att han var spänd och tycker det är läskigt men det var nyttigt för han, efter ett par språng slappnade han av lite mer så vi nöjde oss där med han.
Sist ut var min lille prins Donald, han är en c-ponny på 6år. Han fick vara med bara för att vi skulle testa och se då han är den yngsta på ridskolan. Han hoppade iaf jättefint, han var dock väldigt spänd och så men han skötte sig fint. Busponnyn min, haha världens bästa, han hoppade 1meter superbra och efter det nöjde vi oss med han också. Han kom även på en lägre höjd som avslut. Sedan när vi plockade undan fick han vara lös i manegen, och smart som han var så gick han och tog belöningen som låg på backen. Jättesnäll ponny, sedan när man ska ta in han så behöver man bara ropa och gå lite mot han så kommer han gående mot en, så snäll.
Musse! :)
Puck! :)
Och Donald som ni förmodligen känner igen! :)

Ridpasset, jockey läder

Red Tibor idag och hade jockey-läder, jävligt kul var det och Tibor var bäst och det gick riktigt bra, han var också väldigt fin på samma gång, riktigt nöjd över lektionen med ett annat ord, red även utan stigbyglar och då gick det lika bra. Fin häst måste jag säga,andra gången jag red honom. 
Sen så hjälpte jag Matilda med nummerna till hinderna som dem ska ha till lokala hemma tävlingen imorrn och nu sitter jag i caffis med mina fina vänner!

Ska även jobba imorrn på tävlingen  typ 2 klasser, de sista 2!

 


Ett prov avklarat

Bara ett prov kvar nu för dagen sen så blir det stallet på idh och rida, tillbringar väl kvällen där som vanligt i cafeterian med kortspel och en massa skratt! :)
Har redan haft so prov och gick väl rätt bra antar jag och hade även en svenska läxa till idag också men den hade jag gjort.

 


Filmer på lille Donni!


Filmer på K-Donald och mig! :))

Ridpass, dressyr

image description
Hade dressyr idag på Exxet, roligt med den ponnyn. Han var iaf rätt spänd idag då det var någon maskin i ridhuset och Exxet är ju den typen som reagerar på saker, så han var ganska spänd men slappnade av mer och mer. Han var också riktigt seg idag, men jag hade en fin kontakt och kunde sedan jobba på han fram i den kontakten. När jag rider han så rider jag han ganska låg i formen vilket går bra, brukar sedan ta upp han lite. Han är iaf fin att rida och ja, en cool kille är han. Idag jobbade vi med fyrkanter vilket gick skapligt, är iaf väldigt nöjd! :))

16/2-2012

Sovmorgon till halv 10 och skulle ha vikarie på matten, men Johan glömde nyckeln så var tvungen att åka så vi fick ha Micke istället (en annan vikarie) sen kom Johan igen och sa att han hittade nyckeln, min klass gillar verkligen inte ena vikarien, konstigt nog utan bara håller på och va allmänt dryg med han men säger inte vilken.
Men hade båda som vikarie och vi gjorde veckans problem, som var på läxa 15 och Johan kunde den, jag fick ut den men inte någon annan, kände mig hyfsat smart då, när Micke frågar:
-Får jag se hur du gjorde?
haha men sen så hade vi HK, gjorde någon äcklig fisk soppa och ja jobbade med Matte och säger bara, den var inte god, sen slutade man 10 över 12 för lärarna skulle på något med HLR

saknar dig lill killen, du ä mitt allt!

today... :)

Skola först och hade idh idag och tränade ishockey då på eon arena och det gick rätt bra, körde några övningar först sen spelade vi lite 4 mot 4 och mitt lag vann då men det spelar ju ingen roll egentligen men, sen skjutsade vi hem Emanuel och fifa, åt sedan lite mat och åkte på fotbollsträning på ncc och den gicj riktigt bra, spelade även lite match mot damutvecklingen på slutet. :)
Åkte sedan upp till stallet och hämta min skolnyckel, äntligen har jag den tillbaka. :D

Teori

Hade teori idag, gjorde inte så mycket. Fick hitta på egna övningar som vi ska göra på lektionen sedan gjorde vi inte så mycket mer. Imorgon ska jag rida Exxet iaf, blir ju kul det. Vill rida Donald, så ska se om jag kan få ha han ett tag istället för Exxet! :) Aja, nu ska jag fixa lite andra grejjor, bloggar med imorgon!

fys sen hockey direkt...

Fys träningen gick super idag blev ganska jobbigt på slutet men aa det gick ju sen skynda man sig till hockeyn med Matilda och satt ovanför utvisningsbåset och är typ halvt döv som dom skriket ovanför oss, ena stunder hejjer dem på Timrå och andra Modo, svårt att bestämma sig eller och varje gång han skrek så börja hah skratta och sen fråga oss massa saker, weird guy.
Men Timrå spelade faktiskt bra iallafall det jag såg i 2:a perioden och sen tyckte inte jag Modo skulle vinna men det blev ju så idag, 1-2 till Modo, Timrå ledde från första perioden till typ slutet av tredje då dem inte orka hålla tillbaka och sen så blev det förlängning och Modo satte dit den.
I will always love you my angel!<3
Imorrn så är dagen full av överraskningar, nerå men ska ha hockey på idh imorrn och kan inte ens stå på ett par skridskor om jag säger så men man måste ju träna det är ju rinkbandy DM nästa vecka, då gäller det men får ju träna 3 gånger innan dess, 2 imorrn och en på måndag. :)
Men ha en bra kväll jag avslutar min med att kolla på ett avsintt av glamour! xD

Tisdagen då det är alla hjärtansdag!

Sitter nu framför datorn med lite godis och trocadero! :))
Skolan idag var faktiskt helt okej, inte så jobbig utan den blev bara två timmar kortare då lärarna skulle bort, och det gjorde ju inte oss elever besvikna. Hände ju inte så mycket där, förutom att vi hade natinella i engelskan. Hua, hatar sånt, men finns typ inget man kan göra åt det bara att tag i det så man får det gjort fast man är dålig på engelska. :/

fys träning...

Träning snart då på bergeforsens skola och sen drar man på hockey med min fina vän Svemps och kanske nån till om någon vill, måste ju bara dit som att det är timrå-modo men hinner inte skriva så mycket måste till bergeforsen men skolan gick iallafall skita bra idag förutom att jag glömt skåp nyckeln på stallet, clever i know men blir utan imorrn också för ska inte på stallet förns fredag men ska kanske dit imorrn som syrran rider. :)
Fin vän man har, älskar dig!<3

Snabbt inlägg...

Blir inte något långt inlägg nu utan berättar bara va ja gjort idag lite snabbt.
Haft tyska, biologi, matte och lunch som jag har nu sen äre musik och sist so.
GLAD ALLA HJÄRTANSDAG!


Kort inlägg nu

Klockan börjar bli ganska mycket nu så känner inte för att skriva sådär jättemycket just nu. Var på skolan där vi hade turen och fick sluta typ tre istället för fyra och hade något np i engelska b som gick åt skogen. Många tyckte det var svårt, till och med dem bättre tyckte det, dock är jag rätt dålig på engelska men det är inte så att jag inte klarar målen, det gör jag viket jag är glad över. Sedan så åkte jag hem till Felicia en stund, fikade lite där sedan en prommis till stallet. Var där hela långa dagen till halv tio. Jippie, var jättetrött och orkade inte med mycket. Så när man kommer hem så är man jättetrött och tänkte gå och lägga mig nu. Så godnatt allihopa!
Känner mig snäll som lägger ut en bild på mig själv!

Då var det slut.....

Då var friluftsdagen över och åkte hem såg på tv och åkte till stallet vid 16 tiden och sen red jag Kupido på kvällen, han var riktigt trevlig och väldigt fin å rolig att rida, Maria tyckte att han såg väldigt mjuk och fin ut och det är alltid roligt att höra.
Sen så tyckte hon jag skulle ha han nästa gång på markarbeten och sen hoppning men vi får ju se.
Kom hem vid typ 20 i 10 och såg på glamour och nu ser jag "30 grader i frebruari" inte så bra men ser det ändå, har sett både första och andra avsnittet nu!

 


sovmorgon, yeah

Sovmorgon till 10-11 man får komma när man vill och ska ju inte till skolan idag utan till himlabadet, proppfullt?
det ska var typ 100 från mariedal 100 från sörberge tro jag och några få från ala, men får se hur mycket man bada är ju inte så stört förtjust i det precis.
Slutar vi 2 och vi skulle få sallad där men gick inte så nu får vi 2 te kakor en banan och en festis, får se om man köper något där. hihi
I miss you my little sunshine!<3

12 februari

Har haft liute film kväll hemma och sett på lite olika filmer, rabblar upp filmerna jag sett idag med svart tjock text, Hip Hip Hora, Älska mig, Ponnyakuten, Fjorton suger, Äkta människor & Kontoret enligt mig en härlig söndag kväll och nu ska jag packa ner bad grejer tills imorgon då det blir himlabadet the hole day.
Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag haft!<3

Djuren, hunden och katten!

Det är ju faktiskt så att det inte bara är hästar som finns runt omkring oss, utan hemma har jag och Matilda världens bästa hund och katt. Älskar dom jättemycket även fast bloggen inte berättar så jättemycket om dom, men dom finns och betyder så mycket.
Vi har då våran katt som är lite speciell, hon heter Alice men vi kallar henne för Mallis. Hon är av rasen brittisk korthår och har färgen blå. Hon är född 2001 och vi fick henne när hon var ett år. Hon är kanske inte den snällaste, men hon är lite speciell och inte van vid så mycket människor då hon hellre drar sig undan. Ibland kan hon faktiskt vara hur go som helst bara under hennes villkor.
Sedan så har vi också våran hund. Hon heter Zilks Secret To Maggidosan och kallas Meicie. Hon är då en svart amerikansk cocker spaniel som är född 2004. Hon är världens snällaste, tröttaste och roliga vovve. Hon är verkligen supersnäll och älskar alla, gillar att busa en stund och älskar att sova och äta korv. Brukar hoppa lite med henne på somrarna och ibland får katten också vara med, sedan så har vi ställt ut henne då hon var liten. Blev inte mycket till utställningshund då hon inte gillar att gå i koppel då han har haft ont i öronen sen hon var liten. Men super glad vovve som aldrig skulle göra något dumt!
Det var lite om dom också!

Sitter i bilen.....

Sitter i bilen på väg hem med julia,ebba och cornelia från MMA passet med laget och innan det hade vi ju match på nordic och vi spelade väldigt bra även fast vi förlorade. :/
Förtjänar verkligen att vila när jag kommer hem, borde bara få slappa!

 


Whitney Houston död inatt.....

Whitney Houston död inatt, ni kanske vet vem det är men ni som inte vet så sjöng hon "I Will always love you"


Morgonen

Vaknade vid 6 idag och taggade till match, fortfarande lite snorig men det gick bra ändå.
Spelade match på nordic hallen och förlorade med 3-2 mot SDFF och nu har man ätit och taggar inför MMA träning med laget!

 


Schabrak!

Nu när det kommit ut ny hööks katalog så tänkte jag passa på att hissa och dissa dom schabrak så som jag tycker.
Tycker detta schabrak är snyggt, själv älskar jag näst intill allt som är blått och tycker detta är snyggt. Skulle passa väldigt bra på min lille ponny! Inte så jättedyrt heller hiss på de! :)
Detta är också väldigt snyggt. Fastnade för det ganska fort, gillar liksom att färgerna går ihop riktigt bra och ja det kanske kostar lite mer men det kan jag förstå. Finns ju i fler färger också! :)) Helt klart hiss! :D
Tycker detta inte är så speciellt snyggt, kanske passar till vissa men tycker det är snyggare med något märke och jag vet inte, faller inte riktigt i min smak! Så diss på de! :/
Hoppas ni gillar dom är inläggen nu, eftersom det har varit sådant som ni saknat! :))

Melodifestivalen 2012

Såg på melodifestivalen och det var andra deltagningen och Ullrik Munther gick ju till final såklart, jag tyckte att shout it out med David lindgren var bäst och han tog sig också vidare som tur var.
Han är nog den bästa hittills om jag får säga vad jag tycker och nu blir det snart att gå och lägga sig och tagga till match.....
David Lindgren "Shout it out"


Längtar tillbaka!


Städa, check!

Som sagt så blev det inge stall för mig då jag inte hade någon skjuts dit och nu har jag städat klart hoppas jag,har både städat mitt rum och köket och torkat ur fönsterna och dammsugit men nu tänkte jag sätta mig och kolla på lite hästar och sen parlamentet, kanske pluggar lite engelska sen också, behövs faktiskt!
Har suttit och sett på irene huss idag"Mannen med litet anstikte" tror jag den hette.
Du var och kommer alltid att vara en av dem bästa!

Städdag

Japp, som rubriken lyder så är det städdag hos familjen Andersson. Vi alla måste ju städa nån gång. Det är ju inte direkt det roligaste men man känner ju sig duktig när man är klar. Har inte så mycket att blogga om just nu, men ska väl försöka hitta något roligt som man kan skriva om.

Snart kommer en ny header som en vän gör åt oss.
Ni kan ju kolla in hennes grymma blogg http://monkiapa.blogg.se/
/Madicken

Tur i oturen!

Skulle verkligen behövt åka till stallet i helgen pga att jag glömt skolnycklarna men som tur är, har man ju friluftsdag på måndag så då behöver jag dem inte och sen åker ju jag jämt till stallet på måndagar! Kan man säga är riktigt tur men oturen är ju att jag tappat bort mina stallnycklar, smart eller nått va!?

Kom på att jag inte skrev vem jag red och hur det fick men det kommer imorrn har haft ont i huvve så har legat och vila vid tv:n ett bra tag idag!
Säger Godnatt alla bloggläsare! ;D

 


tiden går....

Såg på "Män som hatar kvinnor" och sen så jag även "Hulken" innan det.
Blir nog inge stall för har ju tyvärr ingen skjuts dit men vi får se, annars så får man väl hitta på något annat t.ex. plugga kanske skulle vara en smart sak, iallafall så har jag både match och träning opå söndag och på måndag har jag friluftsdag och börjar emellan 10 och 11, någon gång då, får lixom komma när vi känner för det men det var bara ett litet kort inlägg innan jag tänkte göra lite korsord och sen lägga mig :)
image description

Upp tidigt tomorrow!

Blir att kliva upp tidigt imorrn då man ska hänga med och hjälpa Olivia med Pajzon och hoppa lite på thf så det är lika bra man ställer mobilen på 6:00 imorrn om det inte blir ändrade planer vill säga. Men det hindrar inte mig att gå och lägga sig i en bra tid utan fortsätter kvällen nu
Iallafall ska jag försöka plugga lite i helgen och nu sitter jag och lyssnar på musik på datan och sen blir det någon film på teven. :)

Helg

Fin fina Donald!
Äntligen så är det helg, sköööönt säger jag bara. Har haft en hel vanlig vecka på skolan utan några avbrytande aktiviteter vilket är rätt jobbigt. Idag alltså fredag är bästa skoldagen då vi har tyska på morgonen och sedan problemlösning vilket inte är så jobbigt och sedan mentorsamling där vi typ spelar kort och bara pratar en massa. Sedan bussen till stallet för att ha teori. Där fick vi splitsa grimskaft vilket var lite klurigt.
Nästa vecka blir iaf en massa avbrytande aktiviteter då vi slutar två på tisdag och torsdag ska vi på någon mässa typ hela dagen, kommer ju blir superbra det.

Inlägg från skolan

Då kommer dagen lite här då, började med svenska och jobbade med noveller och på so:n var vi utan lärare kung lektion och sen så har vi bara haft lunch och nu blire tyska sen idh på stallet!

Blir mer inlägg ikväll kanske nått från stallet också det beror på:)
Bild på mig och Fifa<3

 


Ridpass, dressyr

Hade Exxet idag vilket var kul, hihi superkul ponny att rida måste jag bara säga. På något sätt så fungerar vi rätt bra tillsammans, han jobbar på bra och blir inte så seg. Vi fortsatte som sist med lite programridning och la till lite mellan trav. Haha, hanförsöker verkligen länga på steget för att göra sitt bästa även fast han kanske inte är den bästa, men han ger allt vad han har och försöker, vilket är roligt. Hihi, Donald är alldeles för dålig på sånt där så kul att få testa med någon som försöker lite mer och inte bara slår över till galopp. Iaf så gick lektionen riktigt bra och är nöjd över Exxet. Skojjig ponny.

On my way home...

Slutat skolan nu och fick veta att vi bara gick till klockan 13 nästa torsdag för att lärarna ska gå på nån kurs om HLR!
Jävligt bra va eller hur! :D

 


Chemistry

 

 


the day

Började dagen med matte och sen hk Nyss ätit lassange då efter HK som vi att vi gjorde äcklig mat där så blev det lassange istället och nu blire direkt kemi när vi kommer till skolan.

 


Ridpass, hoppning

Hade naturligtvis lill Donald idag också var det ju hoppning som jag längtat så mycket till. Hoppade y:et som vi kallar det, ett hinder på medellinjen och sedan ut på ett litet räcke, så vi red efter ett litet kryss mot ett räcke åt höger och vänster. Slutade med att jag och lille Donni fick hoppa ett räcke på 85cm vilket gick jättebra. Han hoppade riktigt bra och var väldigt pigg och glad. Dressyren gick ju jättebra också och nu är han verkligen på topp. Aldrig aldrig ångrar jag mig att jag bytte till denna ponny, han är ju bara för bra. :))
Donald på betet 2011! :))<3
Imorgon blir det Exxet i dressyr vilket blir så himla kul då det gick så bra förra gången!

Ingen träning....

Blir ingen träning för mig idag för att jag har blivit så snorig men hoppas verkligen att jag kan vara med på matchen på söndag!

Bilden tagen från elevensval då jag hade engelska xD

 


8 ferbruari 2012

Jaa blev inge inlägg vid lunch tid, åt iallafall mos med korv och sallad till och sen hade vi engelska och jobbade väl på så bra jag kunde eller? och sen hade jag elevensval också och tog engelska, så har haft 2 timmars engelska och det var en rolig lektion, som vi inte haft på länge, säger bara det, man kanske ska ha ämnen på elevensval/idrottshög.
Nu har jag drygt varit hemma i snart en timma och sitter och kollar på någon "En förälskelse" det var många skådespelare jag kände igen så men nu ska jag fortsätta se!
Ikväll är det träning och har börjat blivit snorig nu, hoppas jag inte blir sjuk bara, något jag hatar! :)
Bild sen jag var med mina vännor på birsta förr veckan;)<3
image description

So lektion

Sitter nu på so:n och läser sida 402-så långt vi hinner och sitter med Fifa längst bak i klass rummet och har bara haft matte och idrott innan.
Vi åkte Skridskor på idrotten och det gick riktigt bra idag, var faktiskt några som körde rakt in i mig men har inte ramlat en ända gång än som tur är..

Kommer säkert nått inlägg vid lunchen också och spenderar elevensval på skolan idag så det blir 2 timmars engelska för mig och några vänner!

 


se.howrse.com

Vann på lotteriet klockan 20:00, filosofens sten äntligen något bra och nödvändigt, brukar alltid bara typ få äpplen och ow's gratulation, alla som är medlem på howrse bli vän med mig
Tulda som jag heter och gratulera mitt spel också så gratulerar jag ditt och blir vi vänner så kan vi byta lotter också.
Ha en bra kväll, jag såg nyss glamour och åt semla till (riktigt gott)

 


Tisdag

En tröttsam dag idag, först sovmorgon en och en halv timme sedan svenska där vi gick igenom forntiden och jag tycker kanske inte att det är så roligt, sedan engeslka och då får man ju reda på att vi ska ha nationella där, dock inte det vanliga nationella utan ett test för det kommande och om det kommande inte skulle gå bra kan detta då väga upp. Aja, jättekonstigt och fattade såklart inte mycket, sedan blev det lunch och sedan en lång lång mattelektion, dagen avslutades med idrott då vi spelade basket vilket inte var så kul då en del kan blir lite för mycket tävlingsinriktade. Aja det var typ de, sedan hem och då tänkte jag eftersom det är tisdag och jag har inget speciellt att göra så kan man ju vara duktig att plugga, men inte blev det något av det. Var alldeles för trött.
En helt vanlig dag med andra ord.
Imorgon är det hoppning och hoppas på att Donni är pigg och taggad.
Har längtat efter att få hoppa nu när allt går så bra, lillbusen! :'))

snart träning

Då har man snart träning i bergeforsen men först blir det lite middag, har sett på irene huss, det lömska nätet nu på tv och sen lite pogram som top model :)

Skit mätt

Tyska med Kurt första lektionen och sen Biologi med Danne och sen matte och spelade lite spel.
Nu har man nyss ätit pannkakor, var egentligen fiskgratäng men har man tur så har man!:)
Taggar rösten nu för musik och sen so som är boring....

 


Måndagen går mot sitt slut

Ja, den här dagen har varit precis som en vanlig måndag, inget speciellt hände och orkar inte blogga något om dagen. Uppdaterar mer imorgon, nu ska jag snart sova så godnatt! :))

Chefen undercover....!

Timrå häsrsport förening var på tv och Alf , såg Molly och Petty som har gått bort under dom här åren och Roger som har flyttat! :´(
Saknar Molly som var min favorit när Nalle åkte!<3

Ridpass, dressyr

Har varit på stallet sedan klockan 16 och är på väg hem nu och red mister och han var väldigt spänd idag men på slutet var han riktigt jävla fin, körde också utan stigbyglar pch han var ju pigg också, inte den lättaste att sitta ner på! :)

 

 


Die Schule

Dagen lite snabbt, först engelska och jobbade med ett projekt och sen svenska prov och lunch, kyckling fy fan vad gott det var!
Sen tyska och körde frågetävling och jag vann ju såklart och sen so förhör och nu idrott skridskor som jag är kung på! :D


sova?

Då kanske man ska gå och lägga sig, det är ju skola imorgon och prov dessutom, har pluggat lite engelska och så, såg på äkta människor förut också men typ ingenting hände.
Imorrn blire ju säkert stallet hela långa dagen efter skolan och jag undrar vem jag får, lite spännade, det var ett tag sen man inte fick bestämma häst själv.
Sov gott då alla bloggläsare!<3
Har nu börjat använda tidslinjen på facebook och har då denna som omslag!


Klubbtävling

Hoppade som sagt Donald idag. Hoppade 70cm och det gick verkligen hur bra som helst. Han var rätt pigg och lite småbusig på framhoppningen och hoppade riktigt bra. Banan gick super då vi bara kom fel på ett hinder, men det var inga problem, haha han har verkligen lärt sig att lyfta riktigt på benen. Är supernöjd och ja, finare ponny finns inte. På onsdag blir det hoppning och då hoppas jag vi kan få hoppa lite högre, skulle vara roligt nu när han känns så bra. Bilder och så kommer! :))

hemma från biteline...

Då är man hemma från biteline och nu avslutar jag kvällen med lite pluggning i 5 min och sen blir det "Äkta människor" och ponnyakuten måste jag ju också se! :) Hoppas ni haft en lika underbar kväll som jag, och fotbollen åkte vi ut, förlorade mot Domsjö med 1-0. Ha en bra kväll!
Glass maskinen var trasig och slut tydligen, och servitören var väldigt sur + spillde ut dricka på Emilia!

hemma från biteline...

Då är man hemma från biteline och nu avslutar jag kvällen med lite pluggning i 5 min och sen blir det "Äkta människor" och ponnyakuten måste jag ju också se! :) Hoppas ni haft en lika underbar kväll som jag, och fotbollen åkte vi ut, förlorade mot Domsjö med 1-0. Ha en bra kväll!
Glass maskinen var trasig och slut tydligen, och servitören var väldigt sur + spillde ut dricka på Emilia!

Biteline

Sitter på biteline och äter pizza med Jenniefer,Emilia,Therese,Emelie,Felicia,Julia och Susanna, kollar även på fotboll! ;)


Sunday funny sunday...

Söndag idag. super fint väder! -26 grader ute. Stannar nog inne idag ja. Man vill ju inte frysa häcken av sig när man går ut. Så de blir nog en data/TV dag idag.... Känns inte riktigt bra :/ Men Kung Bore tar igen de han glömde i höstas, komma med kylan.. Komma inlägg senare också. Hare gött kära bloggläsare! ;)

Det är lördag

och imorgon blir det tävling på Donald, vi hoppar 70cm och det går nog bra. Han brukar vara duktig.
Idag har jag varit och kollat på fotboll och jag tycker det är hur tråkigt som helst, men Matildas lag vann iaf. Sedan direkt efter åkte vi till stallet. Barnkalas där som man hjälpte till på och ja när den var slut blev det mera fotboll. Matcherna var bara 25min men kändes som man var där flera timmar, grymt tråkigt. Aja, sedan for vi hem, äntligen haha. Så nu sitter man här med datorn och spelar spel, också har jag varit duktig och börjat skriva en ny insändare som ska vara inne nästa vecka.
Lill Donnie!♥

3-1

Vann matchen med 3-1 mot vattnaholm elr bått och nu blire hem och tagga inför morgon dagen! :)

 


Cup!!!

Match imorse i Nordic hallen och vann med 5-0 mot hudik, sen direkt på stallet och hjälpa till med ett barn kalas, sen direkt efter ärende match, bloggar efter så får ni veta hur det gått! :)
Just nu leder vi med 1-0


Sova nu!

Näe nu bilr det dags att sova, man måste väl gå upp lite tidigt imorgon då jag ska med och kolla på fotboll, Inte roligt alls men sedan bär det av mot stallet. Är där några timmar och hjälper till på kalaset och sedan lär jag nog bli tvungen att följa med och kolla på Matildas nästa match också, känns ju ännu bättre det. Men jag hoppas dom hinner skjutsa hem mig emellan. Sedan om jag kommer ihåg så ska jag försöka ta lite bilder på hästarna när det är ute i hagen, tyvärr blir det varken bilder eller film på tävlingen då jag inte har bågon som filmar då pappa och matilda är på fotboll. Så vi får se, tycker ju själv det är roligt att få se lite nya bilder och så, blir så hilma tråkigt när man laddar upp samma foto om och om igen. Så jag ska försöka bättra mig på de! :)
Godnatt!

Sen bloggning och lite bilder.

Detta är ridskoleponnyn Puck på bilderna.
Skola som vanligt, och när det är fredag så har jag sån tur och slutar typ 20 i tolv! :D
Hade ingen teori idag, men åkte upp till stallet ändå med Felicia. Så vi frågade om det var någon som inte gick lektion som vi fick longera, så då fick vi lilla Puck. En liten b-ponny som brukar vara lite småtaskiga med barnen och kasta av dom. Haha, han var snäll med oss fast han lyssnade inte riktigt, men han tyckte det var kul och lite jobbigt. Lill Pucken.
Sedan kände vi att vi var tvungen att städa lite i sadelkammaren, så då gjorde vi rent i hyllorna där benskydden ligger och tvättade benskydden åt nästan alla stor hästar och Donald :')
Så vi bestämde att vi ska fortsätta någon annan gång och snygga till lite till.
Imorgon blir det barnkalas på stallet också måste jag följa med och kolla på Matildas fotbollsmatch -.-
Sedan på söndag blir det tävling på Donald och sedan Biteline med ungdomssektionen! Så ser helgen ut för mig, aja.

cup.....sämst..

Red Greger, har ingen bild på han men det kommer väl nån framöver skulle jag tro, matchen gick ju som den gick, förlorade med 1-0 mot SDFF men imorrn taggar vi om, bara kötta nu.
Efter den matchen blir det raka vägen upp till stallet och hjälpa till med barnkalas, nice, tänkte passa på och försöka knäppa på Elf som han är en vi ska använda, ska också ha Alfons,Musse och Fleur med men ingen slår ju Elf eller Alfons :)
(Går snart och lägger mig nu!)

År 2010-2011 var helt jävla awesome,
tiden jag tillbringade med dig!
Tiden med dig=Bästa tiden i mitt liv!
Glömmer aldrig minnena med dig, kommer alltid finnas i mitt
Saknar han verkligen, så svårt att komma vidare när maninte hittat någon annan man gillar, men ingen kan ersätta han, det vet jag men ibland är det bara så svårt för svårt helt enkelt. Jag älskar dig utan tvekan!

På bussen

Sitter på bussen på väg till stallet och rida hoppas på någon bra, hade först svenska idag och gjorde bildanalyser och sen på so:n hade vi prov, fick veta det idag men fick läsa 20 min innan, sen tyska, läxförhör! Fick sluta tidigare för Ingela blev lite arg på några stycken, hoppas det blir en vana! :)

 


Sofia älskar Zidane, bara så ni vet!

De är ju så de ska va, eller hur? Man älskar väl hästen man rider mest? Men om man tänker efter så är det inte alltid det är så. Kom just nu på att tänka hur det skulle ha varit om Zidane aldrig hade köpts av ridskolan. Vem jag hade ridit då. Det kunde ha varit Alfons, men jag har faktiskt ingen aning. Vet ju inte ens varför jag börja tänka på de för ja kan inte tänka mig ridskolan utan Zidane. Helt omöjligt... Men hur tror NI att ni haft om INTE eran favorithäst/egen häst inte hade vandrat in i era liv? Hur hade era liv sett ut, skulle ni haft någon annan häst eller skulle ni inte alls ha någon? Skulle va kul att få veta ;)

Kort inlägg

Var en snabbis på stallet förut idag och fick reda på lite tråkig nyheter. Satt i cafeterian med Emelie och Alice och spelade lite kort. Var även ner till Donald en snabbis, han hade turen och gick bara en lektion. Aja, imorgon blir det stallet och fixar utrustningen till tävlingen. Ska även försök göra någon hiss/diss som Sofia gjorde.
Hare bra alla bloggläsare!

Ridpass, dressyr

Har typ inga bilder alls på datorn ja änvänder nu, så ska försöka fixa lite bilder på alla hästar på ridskolan så det blir lite bilder på hur dom ser ut! :D
Idag blev det lilla Exxet eller numera stora Exxet som har gått och blivit en ponny. Iaf en riktigt trevlig ponny att rida men har sina dagar och idag var det en bra dag. Han är seg och försöker slippa undan det jobbiga så jag fick driva på framåt men det gick ju bra. Han var iaf superfin, hade han i bra form och bra tempo så allt var super. Vi hade lite programridning som gick rätt okej, förutom att jag inte riktigt visste vart jag skulle rida då jag aldrig ridit LB:1. Haha, men det gick ju, iaf var han en häst jag skulle kunna gå upp till men nu när han blivit ponny är ju inte det någon ide. Lite synd, riktigt trevlig och duktig på att hoppa, men inte bättre än Donald, nejnej han slår ingen på stallet! :')

2 februari..

vaknade vid halv 8 och började platta håret och sen så var man klar vid typ 10 över 9 och så åkte man till skolan och hade lite matte först och sen HK, hade teori och åt olika ostar, hushålls ost, mögel ost, bre ost och nån vitlöks ost, dem var väl inte så tokig fast är inge förstjust i mögel ost direkt men det gick väl.
Hade sen kemi vilket var min sista lektion för dagen gjorde en labb sen satt vi och prata litegrana och sen fick vi sluta tidigare för att vi är så flitiga, tyckte Bertil. :)
Nu sitter jag och väntar på att några kompisar får skjuts till birsta, så vi kan åka dit och sen ska vi shoppa litegranna, vet iallafall en sak som jag ska köpa! :)

Ridpass, markarbete

Vad skulle jag göra utan dig

Åh, jag har verkligen världens underbaraste ponny. Hade markarbete och ponnyn var hur fin som helst. Bråkade ingenting utan gjorde det han skulle, så himla underbar. Jobbade lite volter och övergångar till en början vilket gick super, sedan så galopperade vi lite på volterna och sedan jobbade vi travbommar på olika bågar. Donald var väldigt pigg vilket var kul då han ibland är jätteseg. Han jobbade på bra och skötte bommarna super. Sedan blev det galoppbommar på volterna och det gick bra. Haha, galna ponny som skötte sig super där med, kom fel några gånger men kunde sedan fixa till så att vi kom rätt. Har verkligen hittat det flesta knapparna på han nu och han är ju faktiskt rolig att rida dressyr på också. Älskar den där ponnyn. På söndag blir det iaf klubbtävling och hoppar 70cm då på han och hoppas på en pigg ponny. :)

skola,träning,tv....

Ganska kort dag blev det ida på skolan slutade vid 1 jävligt skönt och satt lite vi datorn och kollade på parlamentet och det är ju fan köng det!
Sen så vare träning och vi hämtade upp både Ebba och Svemps, träningen gick väldigt fort gjorde lite teknik övningar först sen spelade vi i en halvtimma också, på fredag är det ju cup, tagga tagga..
Nu ska jag se master chef så ha en bra kväll alla blogg-läsare!<3
Du är och kommer alltid att vara stjärnan på stallet,
nu och för alltid, kommer aldrig att sluta älska dig!<3
Livet är väldigt tufft ibland, tur att mina vänner gör mig glada
& det älskar jag dem för! ;)

RSS 2.0