Djuren, hunden och katten!

Det är ju faktiskt så att det inte bara är hästar som finns runt omkring oss, utan hemma har jag och Matilda världens bästa hund och katt. Älskar dom jättemycket även fast bloggen inte berättar så jättemycket om dom, men dom finns och betyder så mycket.
Vi har då våran katt som är lite speciell, hon heter Alice men vi kallar henne för Mallis. Hon är av rasen brittisk korthår och har färgen blå. Hon är född 2001 och vi fick henne när hon var ett år. Hon är kanske inte den snällaste, men hon är lite speciell och inte van vid så mycket människor då hon hellre drar sig undan. Ibland kan hon faktiskt vara hur go som helst bara under hennes villkor.
Sedan så har vi också våran hund. Hon heter Zilks Secret To Maggidosan och kallas Meicie. Hon är då en svart amerikansk cocker spaniel som är född 2004. Hon är världens snällaste, tröttaste och roliga vovve. Hon är verkligen supersnäll och älskar alla, gillar att busa en stund och älskar att sova och äta korv. Brukar hoppa lite med henne på somrarna och ibland får katten också vara med, sedan så har vi ställt ut henne då hon var liten. Blev inte mycket till utställningshund då hon inte gillar att gå i koppel då han har haft ont i öronen sen hon var liten. Men super glad vovve som aldrig skulle göra något dumt!
Det var lite om dom också!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Alltså Gud vilka fina bilder bi har, ser fram emot att se fler!

2012-02-13 @ 09:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0