Dagen..

Idag blev det först betet, knäppte en massa bilder och fikade. Jag och Matilda åkte dit med Alva och sedan åkte vi till Alva och skulle bada och då kom Alice och hängde på. :) Alva och Alice badade medan vi stod på sidan sedan åkte vi till deras ponnyer som är på ett annat bete och grejjade lite där, sedan till stallet där vi hjälpte till lite.
Det är ju midsommartävlingar där i helgen och då fixas det till. Hihi, så helgen blir nog på stallet dagarna lång, men ska försöka uppdatera lite i bloggen också! :D
Iaf så har jag bränt mig och det är inte så roligt, men men...


besök gärna den här bloggen, där bloggar jag med Alva! :')
http://busryttarna.blogg.se/


Fotbolls träning!

Då har jag nyss varit på fotbolls träning på BSK och det var en väldigt kul träning innan uppehållet, som vi ska ha i 3 veckor + veckan jag är på ridläger.
Körde volleyboll fast med fötterna och små lag spel i lag, mitt lag bestod av Issa, Ebba, Becka och jag och det andra Matilda, Lisa, Julia, Erika och Evve.
Vi vann volleybollen 3 gånger och dem en gång, körde även skottövningar och inläggsövningar.


Hästarna genom tiden!...

Eftersom att bloggen fortfarande är ganska så tråkig så tänkte jag göra ett litet längre inlägg och berätta lite om hästar som har betytt/betyder väldigt mycket för mig.

Carmen var en B-ponny av rasen gotlandsruss. Hon var den första som jag red på ridskolan och red henne flera terminer och hon lärde mig allt, hon var iaf väldigt lat och tjurig men jättesnäll! Kommer ihåg att man heller inte fick gå nära bakom henne, då sparkades hon. Men man glömmer henne verkligen inte, hon var ju min första favoritponny. Hon finns tyvärr inte idag, vet heller inte när hon var född och så.


Bruno kom sedan och tog Carmens plats. Han är en c-ponny som står kvar i stallet fast på privatsidan då en tjej vid namn Alice köpte han. Han var iaf allas favorit, han gjorde verkligen aldrig något dumt och alla kunde rida han, han var liksom helt perfekt, dock fick han en skada när han stod på ridskolan men han blev bra och såldes!

(Bruno är skäcken)

Mira, en c-ponny som var lite speciell. Hon var väldigt pigg och känslig och så, men jag gillade henne och upplevde henne aldrig så superpigg. Hon behövde iaf ryttare med mjuka händer och man fick inte alls ta henne så mycket i munnen, jag tävlade iaf med henne ganska ofta och vi blev placerade i dressyren varje gång och hoppningen gick inte sådär jättebra, hon började helt plötsligt att vägra och springa på sidan, och senare kom de fram att hon hade en skada och fick typ stå jättelänge sedan såldes hon, vet tyvärr inte vart! :/ Jag vet inte om hon lever heller..


Nellie, en b-ponny som var helt underbar! Jag kan säga att den här ponnyn var något extra, så otroligt fin och ja den här ponnyn älskade jag hur mycket som helst! Hon kom till ridskolan iaf kunde inte hoppa och var inte så bra i galoppen. Hon var en liten dressyrponny, så himla fin. Jag fick iaf börja i träningsgruppen på henne och det gick jättebra hon blev mycket bättre fort och tillslut så fick jag testa hoppa henne. Det gick jättebra, min ridlärare blev förvånad att hon kunde hoppa! Världens bästa Nellie, ni ska veta vad jag saknade henne när hon fick flytta då hon inte passade då hon var för pigg för dom små och hon var ju inte så stor så många kunde ju inte rida henne.
Nu för bara någon månad sedan hittade jag Nellie och lyckades få tag i Anna som rider henne nu, ni ska veta hur glad jag blev. Har också varit och träffat Nellie och Anna och det var verkligen jätekul, jag hoppas jag kan träffa dom igen, skulle vara jätteroligt! :D


Petty, b-ponny! En lite halv pigg och tjurig ponny som älskade att hoppa. Hon är någon jag alltid har kunnat lita på även om hon var lite sur. En helt otrolig ponny som jag verkligen inte glömmer, och du ska veta att när den hemska nyheten kom, så kände jag mig inte alls glad, det var som att något försvann. Jag for till stallet dagen efter oh ville knappt gå in i stallet, men jag var tvungen och det var hemskt att se din spilta tom av alla. Jag hoppas verkligen du har det bra i Trapalanda. Hon avlivades för nån månad sedan...


Conan, d-ponny född 2004! En riktigt fin ponny som jag red ca. 1 år. En fin allroundponny, som jag gillar väldigt mycket hade gärna fortsatt ridit han, men pga av andra elever tyckte jag själv att det vore bättre att byta och bytte då till Donald. Men han betyder fortfarande mycket och jag älskar den fina ponnyn och jag saknar honom. Det gör jag verkligen och jag hade önskat att de inte slutat som de gjorde..


Donald, mina fina lilla prins! Nu rider jag han i träningsgruppen och vi kämpar på, han är inte så duktig på att hoppa då han inte lyfter benen alltid och hoppar för det mesta grodhopp. Vi har iaf börjat tävla 70cm som är L:d för han och ska fortsätta träna!



Det var lite snabbt om alla dom!


Solen skiner...

Just nu börjar jag bli bra less på värmen, det är nästan varmare inne än ute nu.

Iaf hade vi tänkt åkt ut till betet idag med Alva men Matilda hade fotbollsträning och så, så det får bli en annan dag. Linn kom till oss istället och vi gjorde lite allt möjligt.

Och nu sitter jag här och gör ingenting, eller jag och Alva funderar på att göra en blogg tillsammans, så vi får se hur det går, kom gärna med förslag till ett namn till den bloggen! :D


Buspojken!♥

Om mig!

Mitt namn är Matilda och jag är född 97, jag har ridit sen jag var 5 år och rider än idag. Nu i en träningsgrupp på Timrå hästsportförening och där jag rider en D-ponny som heter Elf.
Spelar även fotboll i IFK Timrå och har spelat sedan jag var  7-8 år.


Matilda & Elf


Om mig!

Madicken heter jag och är född 94 och har ridit sedan jag var 8. Jag började på Timrå Hästsportförening där jag rider än idag och tycker det är en riktigt bra klubb. Jag går i en så kallad träningsgrupp på en c-ponny vid namn K-Donald född 05 och vi tränar och tävlar (mest hoppning) på L:d nivå och det går väl rätt så skapligt.
Jag går även ridgymnasiet genom skolan och rider och har teori och nu till våren så ska jag ta hästskötarexamen om man nu klarar det. 
        

Jag och Donni! <3


Det här är vi!

Matilda & Elf och Madicken & Donald! :D

Vi kommer skriva så ofta som möjligt och lägga in bilder och nu i början så får vi börja berätta lite om oss själva!
Vi går efter namnet Knutarna på stallet och därav kom vi på namnet till bloggen! :)

Välkommen till våran blogg!

Hej och välkomna till våran blogg, vet dock inte riktigt hur man gör ännu men vi ska försöka att få denna blogg att fungera så att många följer den. 

Ha de så braa.. :) 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0