it´s my birthday.......

 
kort skoldag var lika bra det, först matte, idrott och nu börjar ute säsongen för idrotten sen avslutade jag med tyska och kollade på "türkisch für anfänger" och sen slutade man, inte klagar man på en sådan dag när man dessutom fyller år......
sweet sixteen♥
Äntligen så ska jag och Kupido få tävla igen, andra starten för den här säsongen och
med sanna ord kan det inte gå sämre än det gick sist, haha :P
 
Middagen håller på att lagas, nyss ätit förrät, (inget att göra med maten) men jag har även bestämt att jag bara ska försöka njuta här hemma av valborg dagen och släkten kommer imorrn och nu blir det dax för vamrrätten strax, dock har man ju ändå några här så är inte forever alone......
Detta ser jag bara utanför mitt fönster och det räcker för mig......
skriver om presenter senare!
Höll på att dö, telefonen dog ett tag då det forsade ut loka när jag öppnade den,
blev ju lite rädd kan jag ju säga med den överlevde, min kära lilla telefon
(gammal bild)

now


Nu är man 16 år, tänk vad tiden rinner iväg......

Grattis bästavän, hoppas du får en bra födelsedag.....

birsta med bästi♥

Shoppade lite smått inför morgondagen, vlev ett linne och en bh, inte mer än så. imorgon är min dag och ska njuta av mina sista timmar som 15 åring nu med nåra avsnitt av pretty littlie liaries...
nationella idag gick sådär, sen hade vi även matte och hk och språk, körde även chicago dag på hk och lunchen, i princip en vanlig dag och vikarie på hk som ni säkert förstår......

vårmässan

Idag har man varit ute, krattat och rensat rabatten i någon timme och sen åkte man tillnordic för att gå på "vårmässa" den var inte så bra detta år men det var ju sista året man gick som "ungdom" haha ibland har man tur.
Nu ska jag bara ner och duscha om en stund sen ska jag se på Pretty little liars snart sett ut allt som går att se på swefilm...

Klubbtävlingen

Tävlade Homer i 80cm, och det gick bra, är verkligen jättenöjd! Vii kan inte varandra helt riktigt än men snart så. Han var jätteduktig, lite spändare än första tävlingen. Men han skötte sig super ändå, men kunde inte riktigt koppla bort de andra hästarna. På framhoppningen gick det rätt bra. Han hoppade fint och jag tyckte det kändes bra. Inne på banan var han lite osäker. Inte sådär lugn som första gången och jag vet inte, vi fick inget riktigt flyt. 
Vi fick ett stopp på tvåan, då jag inte riktigt har kontroll på vänster bog och han bröt ut. Hade heller inte det där trycket i han, men sånt händer. Resten av banan gick bättre, sista hindret blev bäst. Haha, närå men han är så duktig, han är hur snäll som helst och det är verkligen kul. Vi lär oss hela tiden och snart så sitter allt på plats, vi får träna och träna helt enkelt. Kan inte vara mer än nöjd över dagen, han är hur bra som helst! :))
 
Bilder från min iphone! :))

tävlingsdag utan att vara med :(

Kom nyss hem från stallet, har varit där sen i morse och hjälpt till med lite av varje,
byggde bana, knoppade Andy, fixa Homer och så filmat och donat,
tyckte man hann inte se många ekipage vilket var synd,
spelade även lite kort i cafeteriane mellanåt.
Vad tycker du om knopparna, är dom godkänd?
lämna en kommentar och skriv, betygsätt 1-5

home+r ?

Nu är det dax för fredagsmys......
 
Började med so, svenska och taccobuffe till lunch sedan spelade man kortilikort eller va medhjälpare åt en då man är för bra för att vara med, skoja bara lite smått. Sen hade vi vikarie på musiken, Marlene våran svenska lärare och hon gick ju ifrån lektionen då vi skulle komma på ideér så vi gjorde allt vi inte skulle göra kvart i kom hon tillbaka men iallafall, sen åkte jag upp till stallet, red Homer som ni kanske förstod på rubriken och han var väldigt stark idag tyckte jag och han lyssnade inte på halvhalterna jag tog som han brukar men Ida tyckte han såg lugn så jag måste ändå fått han lite lugn men man kände att man verkligen var tvungen att jobba hela tiden, jobbade mycket med volter och han är lite stelare i höger men han var faktiskt fin ändå men lite väl på eller taggad, syrran tävlar honom imorrn så jag hoppas för hennes bästa att han är lugnare.
Glöm mitt hår som hänger ned mitt i ögat, haha..
 
Sen hade vi u-sek möte  och planerade lite olika saker b.la övernattning
så anmäl er till övernattningen som vi satt upp,
anmälan görs i gulagången,
kom och ha skoj med oss!
 
Stort grattis till grabbarna i min klass som vann uttagningsmatchen till DM idag,
nästa vecka är det vi tjejer som ska vinna och ta oss vidare!
let´s dance sitter jag och halvser på nu :)

Skola idag med.....

Det är ju faktiskt skola idag med och har inte riktigt bestämt om jag tar moppen, lär väl vara på stallet rätt så länge och syrran ska ju dit med bilen så kanske man tar den till skolan och åker hem med den innan ev, har inte riktigt bestämt mig än men vi får ju först och främst se vad vädret visar, iallfall så har jag suttit och kollat på Pretty Little Liaries och är nu på säsong 3 och ska se första avsnittet sedan sova, just nu har "Mona" blivit tagen dock är det inte hon som är "A".
Jag hoppas jag får rida Kupido på idh imorgon men har en känsla att det inte kommer hända......

En fin ponny!

 
Idag fick jag rida Sarah, ett bra tag sedan jag red henne sist. Jättesfin ponny verkligen och idag gick det riktigt bra. Det är som att det börjar vända nu, har gått så dåligt ett tag men idag vände allt. Hon var väldigt stum i båda sidorna och jag fick lite och jobba med. Passet gick ut på att få hästen avslappnad och balanserad och det gick bra. Började bara med att rida framåt och hitta en bra takt, ganska fri form. Då hon från början inte ville att man skulle ta så mycket i henne, men det gjorde vi lite senare. Efter att vi travat fram kunde jag korta upp henne lite och få henne i en mer rund form och mer balanserad. Jobbade mycket volter och övergångar och böjde ganska ordenligt för att lossa i sidorna och det gick ju sådär till en början då hon gärna gick emot och inte riktigt ville. Hon är väldigt fin att rida, men lite vinglig eller vad man ska säga. I övergångarna så tappade hon lite skritten då hon gärna tog chansen att slippa jobba. Men det blev bättre och bättre. När vi sedan jobbade med galoppen så blev hon lite springig, lång och så. Så fick verkligen sätta mig tillbaka och driva för att det skulle bli bra. Riktigt bra träning för mig faktiskt då jag kan slarva lite med sitsen. Så efter det blev galoppen super, rund och fin och balanserad, precis som vi var ute efter. Gick bra i båda varven och riktigt nöjd. Det ända är att jag tappar vänster bogen i högervarv lite då och då. Gör det på typ alla hästar, måste verkligen få till det. Böjde igenom och stretchade henne när vi travade av. Fin ponny! :))

herregud.....

Dagens outfit
Svarta Jeans Veromoda
Blått Linne Monki
Svart Kavaj H&M
 
Tog mig till skolan av min lilla vän idag då det kändes som den skulle få lite ljus i livet, börjar faktiskt köra ganska sent jag men har inte blivit av då jag åker bil med syrran typ jämt och mamma skjutsar men kändes enklare och ta moppen. Syslöjd var dagens första lektion och fyllde i 2 papper om silke och konstfibrer vilket tog drygt hela lektionen då de pratas mer än vad det jobbas och sen är man ju trött på morgonen och har inte vaknat riktigt, sen hade vi teknik och håller på med ett projekt att ta reda på någon sak och sedan ha en muntlig redovisning från hur de tillverkas till hur de återvinns eller görs nya.
Sedan hade vi lunch och det var kycklingfilé, currysås med ris och idag hade vi tur, vi fick mat, dock fick vi inte äta oss mätta och det är det nog många som inte var, fick bara ta en då skolan inte beställer tillräckligt så några elever blir utan, de får äta torrt ris och sås, jag lider med dom!
Det är inte bara det, nu kanske vi inte får mat på skolan alls men det är inte säkert men ändå,
herregud är dom nå snål eller, tur att man slutar där snart......
 
Sedan hade vi matte och kemi, jobba med nationella på matten och labba på kemin med sandra och sofie, slutade 5 över halv 2 eftersom vi jobba in rasten, åkte sedan ner till mormor och sen hem vid strax innan 6 tiden & kollade på glamour och vid 7 tiden åt vid thaimat, delade två rätter med syrran.....
 


★ridpass, dresyr★

Idag var hästen dyr, Kupido var underbar idag. Vi var faktiskt bara 5 stycken så det var mycket yta att rida på och vi jobbade med förvänd galopp och det gick fruktansvärt bra än vad jag var inställd på, Kupido var jätte duktig och idag klickade vi super med varann. Han kändes otroligt bra och sadeln är skön och allt, han stortrivs i den.
Kupido blev rätt svettig av dagens pass och vi körde ganska hårt så han har tur som bara gick med mig idag. :)
älskade vän

Ett pass på Homer

Idag fick jag rida Homer på lektionen, riktigt kul att få rida han igen, var ett bra tag sedan sist. I början gick det sådär, men det gick hela tiden bättre. Jag hittade tillbaka knapparna och de flöt på bättre. Vi jobbade med förvänd galopp och det gick bra vissa stunder. Ibland blev han lite pigg då vi hamnade bakom någon annan men det gick ändå. Men det var mycket svårt i högervarvet då jag tappade ut vänster bogen lite då och då. Det måste jag jobba på. Men annars så flöt de på bra. Han har inte alls svårt för förvänd galopp så det gick bra iaf. Kul att sitta på han igen, i helgen då blir det tävling! :)

kortskoldag

fruktsallad in my
Slutade för 40 minuter sen ungefär och har bara haft prov sen 8 imorse, 2 nationella i engelska. 
hörföståelse (55) + läsförståelse (100), hör gick inte så vidare bra, allt gick så himla fort dom bara babbla på och det man hör ska typ inte vara med det är bara skitsnack om man får säga så. Läs kändes mycket bättre, fördelen var väl att man slutade så fort man var klar med läs, hade 100 min på oss och jag var klar bara nån minut innan och det var väl nackdelen att jag jämt är en av de sista som är kvar, gick ut näst sist men kändes helt okej det med, ;) 
Trycker i mig lite fruktsallad och kollar på Pretty Little Liares.....

.

Dåligt med bloggande från mig nu, ibland finner man ingen tid för bloggandet helt enkelt, men ska försöka så gott det går. Idag har jag varit hemma hela dagen och tagit det lugnt framför datorn och kollat på One Tree Hill. Kul, haha, det funkar bra för mig. Imorgon är det skola, en lekiton och sedan på kvällen blir det stallet. Känns ju verkligen som man har det jobbigt som går natur, men på fredag har jag faktiskt nationella, på min lediga skoldag. Lite gladare hade man varit om den var på en onsdag eller torsdag då man ändå går i skolan. Men, det händer en gång så man får ta det. Nu ska jag kanske se på ett avsnitt till eller öpnna en bok och läsa lite. 
 

late.....

jag vet att det är lite sent men bättre sent än aldrig, eller hur?
skolan idag var rätt vanlig, hade vikarie på matten, spelade volleyboll på idrotten, vikarie på tyskan, gjorde en stencil på so om Kina och sen avslutade jag skola med en lektion engelska fovk gick nästan hela timmen bort av prat, b.la av nationella som vi har imorgon, såhär se schemat ut....
 
 NATIONELLA I ENGELSKA
  • 55  min hörförståelse
  • 30  min rast
  • 100 min läsförståelse
  • slutar direkt efter vi är klara med proven
Ända positiva är att vi slutar tidigt pga att vi har brist på lärare och lång hål! 
 
här hemma har jag bara legat och sett Pretty little liares och thr following.......

efterskolan

Skolan gick rätt fort idag på skolan böra med bild där vi satt och prata om idéer vi kan göra, ska göra en affisch och sedan på svenskan håller vi på med författare. Sen var det lunch, äcklig mat och sen tyska, vikarie och de har vi hela veckan, därefter hade vi matte utan lärare, spelade chicago och sen hade vi HK och där vi gjorde gulaschsoppa..
Tänk bort lampen som speglas i soppan.....
 
Var sedan på en liten biltur till halv 5

SINGSTAR?

Någon som vill utmana mig i SINGSTAR?
rekordet idag? 9573 (singstar)
Nyss sett på en massa pogram, åkte ju och firade kussen (fyllde år i måndags), åkte dit till 4 och kom hem strax till kvart i 8. Vi sjöng singstar b.la och jag briljerade totalt när vi körde duell men även när vi körde i lag, den blåa är jag och detta var mitt rekord för dagen, rätt nöjd!
Måste ju skryta när man kan lixom, men iallfall så kan jag ju inte vara helt tondöv?
 
körde vi även skicka micken och vi är ju så musikaliska i våran släkt måste jag säga, haha.
Aja alltid roligt att slå ett rekord på singstar, är man en singstar så är man. (jag=blå)
Vi åkte hem såg på Mästarnas mästare och extra roligt när man vet vem någon är, min mamma är nämligen släkt med en av deltagarna. Därefter såg jag Partaj och Café bärs, som en vanligt och sen blev det Maria Wern och nu fick jag en tanke om att försöka sova. ;)
 

Sommar


SLEEP

Hade en sådan tanke att man skulle sova lite,
kalas idag fast inte förns på eftermiddan skulle jag tro,
kussen ska firas (19år) och snart är det min tur.
sovgott alla sömntutor!

Amazing

Idag red jag ut på Andy med syrran som red Columbus, skrittade först ut en sväng i skogen och Andy var hur lugn som helst. Brydde sig inte alls i något som sist. Han gick och tog det lugnt, sedan så red vi på ridbanan en stund och han var riktigt lugn. Helt otrolig ponny, ena dagen kan han vara hur pigg so helst och nästa så är han precis perfekt. Han är rolig den lille ponnyn. Vi red inte så länge då Columbus inte går så hårt än, han får bara skritta och trava men hoppas det blir lite galopp för honom snart. Blev en mysig dag i stallet. Det skulle verkligen vara kul att ha en egen häst och kunna göra lite som man vill! :)

Andy

Lille Andy idag!:)


red ute idag...

Kom hem runt kvart i 7 efter att ridit Columbus, skrittade ut en sväng först och sedan travade vi lite mer på utebanan. Det är ju så skönt att rida ut nu, inte för varmt och inte för kallt.
Columbus var riktigt trevlig idag å mycket fin, piggare än vad han är inne, så jag är helnöjd med honom!
 

Tävling

http://paulinamolander.webblogg.se/
http://paulinamolander.webblogg.se/
Tycker alla borde besöka denna fina blogg, just nu har hon även en tävling så passa på du med, se priset genom att klicka på länken... -----> http://www.aleridsport.se/ridbyxor/501-ridbyxa-jw-original-med-whitaker-logga.html
 

Ett kort ridpass på Columbus

Suddig bild? Ja vet! :)
 
Stallet hela dagen idag, för att kolla på hoppträningar och syrran som red, och då har man ibland tur, lille Columbus som inte riktigt är igång än, han fick jag rida. Skrittade och travade, lite lätt sådär. Han var stel och jag vet inte, det kändes inte som samma häst som jag red igång för någon vecka sedan. Inte alls lika lugn och avlappnad och så, idag var han spänd och liksom jag vet inte, kanske är det för att han stått jag vet inte, men imorgon ska syrran rida honom så får se vad hon tycker. Men han är för snäll iallafall. Ridskolan har verkligen tur som har honom, coolare häst finns inte. Nu hoppas vi att han blir bra och får börja galoppa snart. 
Det var kul att se hoppträningarna, men helst skulle man vilja vara med själv och få hoppa lite. Haha, men ska tävla Homer på en klubbis snart, så då får jag hoppa lite. 
 
Imorogn ska jag rida Andy, tror vi tar en sväng i skogen först och sedan går in i något av ridhusen och jobbar lite där. Vi får se hur det blir! :)

En kort och en lång

Nu är jag hemma efter en kort dag på skolan 8-10:30 och sedan varit på stallet till nu då jag kom hem nyss, bara ätit en pan pizza på hela dagen så nu ska middag fixas!

 


Fredagsmys....

Idag är det fredag och har varit en kanon dag och hoppas det fortsätter så.....

Hade 2 lektioner idag på skolan och sen hade jag fått ledigt, bara idh kvar och sitter och kollar på hoppträning för Leif hall, har sett en redan och snart ska jag rida Kupido, hoppas allt går fin fint och tänkte köra lite utan stigbyglar idag, måste lära mig sitta ned på honom, omöjligt ju!

 


On our way

A long time ago! 
 
Snart ska jag åka och hämta syrran och sedan svänga förbi på skolan och sedan till stallet, där resten av dagen spenderas typ. Kul kul, så får se om det kanske blir något inlägg ikväll, hej hej! :)

Friday today?

Skolveckan är snart slut och idag har jag en so lektion och en svenska lektion, det känns riktigt chill så jag klagar inte. Sen drar jag iväg till stallet och kollar på hoppträning och sen har jag idh, känns som det kommer bli en bra fredag och det har jag Pia att tacka för, världens bästa mentor eller vad!?
Jag vill bli brun, ge mig värme....... 

Exxet och min sits

 
Exxet var inte riktigt återhämtad efter gårdagen, hur seg som helst. Ville inte alls gå frammåt och det gick inte så bra, hade ingen ork att tjura på med han heller, men men. Det kan inte alltid gå bra och han brukar gå fram efter ett tag men idag fanns det verkligen ingen bjudning i han alls. Han blev nog riktigt glad när han fick gå ut i hagen och vila upp sig inför resterande lektioner under dagen. Hoppas han var lite piggare då, men vi jobbade med sitsen idag och det är en bra träning för mig då jag näst intill jämt lutar mig lite frammåt och ah. Inte så bra kanske, sedan så hatar jag att rida i dressyrsadel, jag kan helt enkelt inte det, haha. Det måste jag lära mig, jag vet ju att jag kan räta upp mig och rida ordentligt, men det är ju alltid lättare att komma undan med små saker. Men jag vet om det, så jag känner att bara jag bestämmer mig så kan jag sitta tillbaka utan att falla fram. Det roliga är att jag rider helt annorlunda när jag rider någon annanstans. Haha, det skulle vara kul att se, jag liskom skärper till mig då. Men imorgon så är jag ju ledig som alltid och syrran och jag ska åka iväg och kolla på hoppträning, det blir nog kul! :)

sweet home

dagen har gått välidgt segt men ändå så fort, började att ha syslöjd och sen teknik, ska disuktera om hur en golfklubba tillverkas och vad som händer och så, sen hade vi lunch, matte därefter och sen kemi, filmade idag på kemin där vi håller på med en film som i princip är klar nu, ska bara redigeras och fixa lite snyggt. Sen eter skolan gick jag till mormor bara för att mamma var där, nyss hemkommen och sitter nu och kollar på klänningar till balen och först och främst men även till avslutningen, vet ni någon bra sida så kommentera gärna eller skriv på kik vetja akmatilda
saknar sommaren, längtar tills den riktigt kommer hit

godnatt sömntutor

Det kanske börjar bli dax att lägga sig, är faktiskt inte så trött men har varit en lång dag, började med nationella vilket gick super enligt mig, är riktigt nöjd! :D
Sedan har jag bara haft tyska, sen hade vi ju elevensval också men det räknar jag inte som en lektion riktigt fast kanske det är de, tycker det är riktigt kul att spela innebandy dock är jag inte proffs ännu, men mål gör jag ju iallfall och det räknas ju i resultatet så helt värdelös är jag inte. Red ju Kupido som jag sa och det var härligt att få hoppa med honom igen, kanske inte blev så jätte högt men det ska bli roligt!

Kupidos röttna sadel kan nu fara åt helvete, den är trasig på så många sätt, haha
Nu har han äntligen fått en ny och tillsammans invigde vi den genom att hoppa, super och riktigt skön sadel önskar dock att den var svart men det får väl fixas. ;)
Det här är den nya, nu på fredag hoppas jag att turen är på min sida att jag får rida
Kalle kupp och kanske t.om knoppa honom eftersom jag har den tiden!
Bastade ju när jag kom hem från stallet och kan inget säga att det är....
 
världens härligaste grej att göra efter en träning, i love it!
Nää nu ska jag sova, kanske?

Hoppning på Kexxet

Hoppade Exxet idag, en trött ponny. Hans tredje lektion och han hade ingen ork till att arbeta och sedan när vi började hoppa blev han stark och försökte springa ifrån mig. Gick alltså inte så bra, men vi körde på. Vi travhoppade först ett kryss som sedan blev ett räcke och jag kan inte travhoppa, är jättedålig på det, men det blev lättare när Exxet bjöd mot hindre och kom i galopp. Sedan en liten studs, gick sådär. Kom typ hela tiden nära, sedan några galoppbommar till en oxer som gick bättre. Han hade mer bjudning och jag har lättare att hoppa i galoppen så det gick bättre. Men som sagt, en trött ponny då det var hans tredje lektion idag :/ Inte så kul att rida då, men ibland blir det så, imorgon tror jag det blir ett dressyrpass på Exxet! :)

Hoppning

Hade hoppning idag och det gick hyfsat, Kupido var så glad för att få hoppa igen, lillkillen och längtar tills vi kan tävla igen, blir nog inget tävlingen som kommer men nästa då kör vi, hoppade en liten kort bana på slutet och det gick bra för att varit ett tag sen, han är väl inte den lättaste att koma igen på men det tar sig. Mer kommer sen ska avsluta min onsdagskväll med att duscha och basta lite!


longday.se

Då var skoldagen över, vaknade 5 över halv 7 och åkte till skolan vid 7 tiden skrev ut en uppsats och sen väntade jag in nationella som började 8, eller kvart över men sak samma, hade ju samhällskunskap och det var rätt så less men vet att jag hade gjort det bättre om jag visste att det var detta jag skulle plugga till, imorrn har jag ett till ch det är det sista inom so. Hade inte bara NP idag utan vanliga lektioner började 10:40 och hade tyska, läste 2 texer och såg türkisch für anfänger på slutet, lunch kyckling och ris sen so där vi antingen fick jobba med historia eller geografi, valde historia då jag tycker det är lite tråkigare, gjorde halva häftet så är nöjd över dagens insats sen hade vi ett typ test på engelskan, hörförståelse och den var riktigt svår om jag ska vara ärlig men klart man har alla rätt?! 
slappnar nu av ett litet tag och kollar på One tree hill ;)

Måndagskväll

Skolan gick som vanligt, bild först där vi diskutera om reklam, svenskan så fortsatte vi att lösa lite om Selma Lagerlöf, ett urdrag från en av hennes böcker. Sen hade vi lunch åt på Sibylla med Fifa sen hade vikarie på tyskan fortsatte med provet och såg ett avsnitt av turkich, sen hade vi matte och sist HK, på HK gick vi igenom typ komplimanger hur vi ger och tar sånt.....

Åkte sedan hem fixade min skiss till tekniken ochbden är helt klar nu ska bara avsluta rapporten imorrn med slutsats, allmän och åkte sedan till stallet red Exxet, blev ett dressyrpass i lilla och det gick bra, längesen man satt på en ponny, härlig känsla det men man känner vad det är nära till backen ;)


Åkte hem, sen till Ica och köpte grejer till sallad och lite krafter till NP provet imorrn!

 


En lugn ponny idag

 
En otroligt lugn ponny idag, måste jag säga. Idag kunde vi jobba lite mer, försökte böja igenom honom för att få han avslappnad och ge efter lite och jobba på och det gick faktiskt riktigt bra. I traven blev han riktigt fin ett tag och han tog mina halvhalter så han sprang inte iväg utan var kvar så att jag nästan kunde driva på skänkeln. Galoppen var också mycket bättre idag också, inte alls pigg och springig, utan rätt lugn och han låg kvar i samma tempo fast jag  lättade på tygeln så nu tar han inte alla chanser att springa iväg. Idag var han bra, precis såhär som man vill ha honom, pigg men inte för pigg utan liksom sådär lagomt. Han är fin och riktigt smart, han vet hur kommer undan och när man kommer åt honom så blir han så bra. Kul att rida när det går bra! :)

This is ANDY!

Här är lille Andy som jag ridit ett tag nu på ridskolan, en c-ponny född 07 och kom till ridskolan hösten 12? Iallafall så jag red jag honom när han kom också och det har blivit skillnad, både positiv och negativ skillnad, men han har helt klart blivit bättre. Han har inte gjort så mycket i sitt liv, startat några klubbtävlingar i hoppning och så. En pigg ponny som inte gärna står still, duktig på att hoppa och supersnäll. Lite lugnare och han är en perfekt ridskoleponny! :))

1/2 kvar

Idag är det faktiskt bara en halv månad/15 dagar/2 veckor+1 dag tills jag fyller år, kan man tänka sig vad tiden ändå går fort, på ett sätt vill jag inte börja på något gymnasium utan gå kvar med mina gamla vänner som vi har det nu, jag är nöjd som det är, visst gör det inget om man träffar lite nytt folk men trivs bra som det är.

sista minuten..

rubriken säger väl en del, har inte bloggat något tidigare idag och det pga att kalaset blir nästa helg istället så jag har suttit och puggat sett på film och sökt jobb, inget mer intresant. 
random bild bara.....
 
skola imorgon och har åtminstone 2 nationella och ett vanligt prov+ uppsats och ett brev ska in,
alla prov i samma ämnen, nämligen so, yeah så roligt!

Min vän!

Världens finaste ponny, tänk att vår tid tillsammans redan är slut. 
Allting gick så fort, men otroligt roligt och lärorikt. Vi kämpade från botten till toppen, en ridskoleponny som jag utvecklades med, lärde känna och framför allt så lärde jag mig att lita på honom. Tillsammans klarade vi det mesta och jag gav aldrig upp. Jag kämpade hela vägen och han hjälpte mig på vägen. Utan Donald hade jag nog inte varit där jag är idag, inte samma självförtroende och inte alls samma inställning. Allt kan inte gå bra jämt, men hela tiden ska man sikta mot att bli bättre och det har jag verkligen lärt mig med hjälp av denna ponny. 
 
En ridskoleponny, som jag ser nästan varje dag, men inte alls tillbringar den tid med som jag gjorde då, allt har liksom förändrats. Jag har fått acceptera att det inte längre är jag som är där och sköter om den fina gråa skimmeln, det är inte längre jag som tävlar han på klubbtävlingarna. Från början var det jobbigt att se de andra rida och tävla han så som jag, men ju mer tiden går desto bättre går det. Men visst finns det vissa saker som man önskar, men inte alls kan göra något åt. 
 
Nu är det bara blicka frammåt och hitta nästa tävlingskompis att utvecklas med. Hästarna kommer och går, och många tar klivet från ponny och sedan till storhäst, vilket kan vara riktigt tufft. För mig är det redan gjort men som det ser ut nu har jag inte hittat hästen som ska kunna vara den häst jag vill att den ska vara, blev lite konstigt nu. Jag har ju egentligen hästen där men just nu finns det ett litet hinder på den vägen som jag inte riktigt lyckas ta mig över, men inte alls något jag ska ta upp här. Men jag ska försöka skriva ned min tid med Donald här på bloggen, kanske blir lite roligt med lite andra inlägg här på bloggen, om en resa med min bästa vän K-Donald! Haha, känner mig ganska duktig nu som lyckats fått ihop ett rätt långt inlägg. Oftast brukar det bara bli lite korta inlägg om typ vad jag gjort osv. Men nu blev det faktiskt lite annat. 
 
(Jag är ledsen om jag skrivit lite konstigt, är inte världsbäst på att skriva så!)

Hunden♥


up all night

Har inget bättre liv så såg några avsnitt av One tree hill igår kväll/natt satt typ från 21-03 nått. Tänkte se nått avsnitt till och plugga lite emellanåt, har lite grejer som ska in nästa vecka så tar jag igen det nu. Har tänkt att plugga lite av varje faktiskt. Engelska,teknik (rapporten) och kemi, men vi får se hur det går har typ inget planerat idag så det blir en innesittardag för mig imorgon blir det att åka ut till alnön och fira kusin som fyller 19år.

ojojo

Sent inlägg, var ju i skolan igår blir det ju och hade först so där vi gick igenom ett häfte till ett prov och strök under viktiga delar sen fick vi sluta tidigare därifrån och sen blev det kort den rasten vi fick till nästa lektion som var svenska, fick tillbaka nationella proven vi gjort och läste sedan nått häfte om Selma Lagerlöf. Sen var det lunch, kebab med bröd och musik därefter, pratade om vårshowen bara och jag bestämde mig för "Självklar ska jag stå på scen" sen åkte jag upp till stallet, där jag skulle ha Homer. När de andra kommer med bussen säger Linn som skulle ha Kupido att hon inte får ha honom eftersom att han vart busig i veckan, eller galen tolka det hur du vill, så jag bytte så snäll som jag är och vi jobbade mycket med volter och även lite skänkelvikningar, vilket gick hyfsat. Kupido var lite spänd och så och det tyckte jag även han var i onsdags men hoppas han är mer avslappnad nästa gång.
Sen blev det en uteritt på Columbus, som är världens snällaste ;)

En liten tur i skogen

Skrittade ut Andy idag med syrran som skrittade Columbus. Det var nog första turen ute i skogen för honom här tror jag, han var iallafall väldigt nyfiken på allt och alla. Haha, tror han tyckte det var kul att få komma ut lite och göra något annat än att bara jobba på, en lugn skogspromenad förtjänade han verkligen. Så vi skrittade bara idag, tror han tyckte det var lite konstigt men det gick ju bra. Det ända som lyckades skrämma honom var när vi var tillbaka vid stallet och en häst i hagen gnäggade, haha, tokponnyn. Han är bra söt! :))

Dressyrpass på Kupido

Idag red jag Kupido, han var rätt galen igår men idag var han snäll. Fast han var inte alls sig lik, han gick mer uppåt än frammåt och vänstervarvet gick inte alls till en början. Sedan började de att släppa. Men som sagt så har han varit lite knepig några dagar och idag gick han ju faktiskt att arbeta någorlunda. Han var spänd i börjn men slappnade av mer och mer, så det lbev hela tiden bättre, men han var inte så bra som han var förr, då jag red han jämt. Nu reagerade han på minsta lilla ljud, det brukar han inte göra, så han har förändras. Haha, men han är skojjig, hoppas bara att han kommer tillbaka till sitt gamla jag så han går att rida ordentligt på.
 
Imorgon rider jag ut på Andy tror jag, han fick vila ifrån mig idag, men tror han skulle gå en lektion. Så vi får se om det bara blir en skritttur imorgon eller om jag kanske skrittar ut och sedan rider lite inne, vi får se. 

MINGEL

Skolan snabbt, slöjd klar med min duk, nationella i fysik labb check✔ matte+kemi med Johan som vikarie, wiho kort och land och stad. 
Vid 19 tiden åkte vi till Rylander bil och checka lite bilar, åt, tävla och minglade bara runt.
Nu ska jag strax åka hem, tack för mig!

klart.....

Då är allt plugg nästan klart, engelska brevet är nu renskrivet på datorn med hela 337 ord och även min teknik rapport den skrivande delen och det blev 385 ord hittills, dock inte riktigt klar faktiskt ska avsluta och fixa till en sak, allt måste vara perfetkt....
sweet dreams!

Ridpass, markarbete.....

Det gick inte så bra idag, Kupido ville inte alls vara med i gruppen innan, hade tydligen varit helknäpp, sparkat bakut och bara stått och studsat, kanske är det vårkänslan har ingen aning men jag som var inställd på att få rida en snäll och lugn häst men det kunde jag ju glömma, jag red honom efter att han gått en lektion, vilket han kanske borde vart lugn men eftersom att han för det mesta stod på mitten eftersom han var som han var, så hade han mycket energi. Kände redan från början att han var välidgt på och frammåt, han var spänd men det släppte efter ett tag och han blev fin traven gick bra och första galoppen i vänstervarvet var lugnt och fint, avslappnat och nästa galopp så sparkar han bakut och tänker tjura ihop men eftersom att en ramlade av i samma veva så stannade jag han pch efter vi stått still ett tag så skulle vi fortsätta och han blev lite dampig, han hoppade till i galoppen vid ett par tillfällen och även i traven därefteråt, blev mycket trav sen då han vart som han var och mycket fin häst ändå.
tokhästen min, älskar dig mer än vad du kan förstå

Först Andy, sedan Donald

Först på tur var Andy idag, han var rätt lugn även fast det var mycket hästar inne samtidigt, så han börjar bli bättre, bryr sig inte alls lika mycket i de andra hästar. Han blev finare ju längre jag red, men hann inte rida så jättelänge då jag skulle rida lektion efter. Men han blir bättre, lugnare blir han men han är fortfarande pigg, men han lyssnar bättre och bättre på halvhalter och ja, det går frammåt. 
 
Sedan var det markarbete på Donald, han hade varit lite busig idag, men han är så snäll då jag sätter mig på. Haha, lite trött och ingen ide att busa när någon större sätter sig upp på honom. Men han var fin, han hade lite tryck i sig och man får mer att rida då, istället för att han ska gå emot då man går på med skänkeln, idag hade man lite mer i handen och han gick med på att arbeta. Alla hästar var lite tokiga idag men Donald skötte sig, vi hade en studs som gick riktigt bra, sedan upphöjda bommar på böjt spår och det gick också bra, så han var duktig idag. :) Nästa vecka är det hoppning, så får se vem jag får då!
 

STUDDY

Sitter och pluggar nu framför datorn och skriver rent, sen blir det stallet och markarbete på schemat, kan dra skolan lite snabbt....
Hade först engelska och hade typ genomgång om nationella som vi ska ha om nån vecka bara, fick kolla på uppsatser vi skrivit och räkna ord, ena nationella provet ska man skriva en uppsats med 250-350 ord så vi räkna ungefär hur många som fick plats på en sida, jag hade runt 180 så det är rätt bra tycker jag, beror ju på hur tätt du skrivet och så men såklart så ska man ju dela upp i stycken. remember that!

Sen hade jag idrott, började med att shuffla och på slutet spelade vi bandy, sen var det tyska och prov idag igen, kör ju det i grupper, jag och erik.....  Sen drog vi igång elevensval tidigare, gick riktigt bra idag, dock lite dålig på byta men men.....

Andy

Idag blev det ett ridpass på ridbanan, och det blev en glad och lite busigare Andy. Han var pigg och nyfiken, och busade även lite, han tyckte det var kul att få komma ut lite men svårare för mig att jobba han. Men vi försökte, och det är bra träning det med. Han blev lugnare mot slutet och började slappna av då, får se hur det blir imorgon om jag ska rida honom då. :)

ingevidare

GUDOMLIGT GOTT!
Kom hem från stallet bara för en stund sen, åt kebabtallrik från sibylla, hur utsökt som helst jag bara älskart!❤
Red Mistrz idag med eller vet inte om jag ska kalla det "rida" eftersom att det inte blev något, börja med att longera honom och han var busig redan då och väldigt pigg, sen när han lugnat ner sig lite så hoppade jag upp, jag gick ett steg men han stanna och börja bocka, så jag hoppade av och gick med han nått varv sen försökte jag igen samma resultat ungefär, han bockar så fort jag hade satt mig i sadeln och inte går han fram för skänkeln heller, svar NEJ
Han är nästan som sagt omöjlig, vi prövade upp till 5-6 gånger och till slut höll han på att ställa sig så det blev inge, utan jag ledde honom och det var det lilla han fick göra idag.....

C i nationella, tyska

Vikarie på matten igen, gympa där vi hade dans, styrke och Jesus boll, 3 olika saker och sen hade vi språk, tyska i mitt fall och hade ännu ett prov idag dock fick man arbeta i grupper men jag fick klara mig så gott som själv och fick höra vad jag fick för betyg på nationella som jag gjorde igår, hörförståelsen och det visade att jag fick er "C" ganska nöjd om jag får säga det själv!
Sen blev det thaien med Fifa, Felicia och Julia och prövade något nytt vet inte riktigt vad det var men det var inte det godaste men det var helt okej. Sen hare vi ett typ av so prov idag, muntligt både i grupp först sen individuellt. Sen hade vi engelska och jag spelade kort istället för se på film, good choise!


dubbelt!!

Det var ju oklart ifall jag skulle rida något idag och fick svaret att jag skulle rida, men dock inte bara Columbus utan också Mistrz, båda skrittar och travar och är under igångsättning. Började med Mistrz och gjorde i ordning han. Mistrz är född 03 och han är en rätt sur häst, mycket sur i boxen men det blir lite bättre i hovslagarspiltan men inte är han glad eller.
Aja han är lite knäpp och jag och Madicken började leda han nått varv i ridhuset och sen "provade" jag hoppa jag upp på honom och det gick väl inte så bra, gick bara nått steg sen stod han och bocka och höll på, så slängde mig av och gick lite till med han "provade" igen och vi gick lite längre men till slut så börjar han typ kicka först en gång sen bockar han igen och han slutar ju inte, så det var bara att hoppa av igen och jag försökte en tredje och sista gång och han gjorde inte nått alls, utan det gick bättre, stackarn blev livrädd när ett papper flög ner från sargen. :(
Sen var det dax för nästa häst, Columbus och han kändes riktigt bra idag, mycket bättre än sist och fin det var han, skillnaden mellan Mistrz och Columbus är nog att det är raka motsatsen, 
Columbus född 02, varit polishäst förut, orädd för allt bortsett från transporten......

Lilla Andy

Ska rida Andy den här veckan också, ska bli kul, han kommer dessutom gå lektioner så ska bli kul och se hur det går, han kommer alltså då få gå två gånger vissa dagar vilket han inte gjort förut. Så får vi se om han kanske blir lugnare då. Idag var han iallafall pigg, men vi ska kämpa på och jag ska försöka så gott det går att få honom så lugn som i fredags. Han är superssnäll som tur är och jag börjar kunna få lägga till skänkeln utan att han springer frammåt, så det går sakta frammåt. Det är svårt, men hoppas på att han lugnar ner sig så att han kan bli en riktigt bra ridskoleponny, för han är verkligen hur cool som helst och supersnäll och en riktigt häftig ponny. Så vi får se hur det går, och hoppas på att det blir en liten förändring! :)

Fullt igång

Don´t waste your life trying to impress other people. Do what you love, love what you do

Skolan är redan fullt igång, började skolan med ett prov i bild, svårare än ni tror, handlar om olika ismer och bilder, aaa svårt var det pch såklart var man kvar sist..... Sen hade jag svenska där gjorde jag ärlig talat ingenting, utan satt och prata. Den var det lunch och skulle ha varit köttfärslimpa men det var pytt tydligen, varför vet jag inte men jag gick ändå inte upp eftersom de inte var någon som ville gå, därefter hade jag ett till prov men inte vilket som helst itan nationella och såklart utan förvarning eller något, det var hörförståelse i tyska och det är riktigt svårt då det snackar så himla fort och man får bara höra det EN gång, det är väldigt synd men det ska inte alltid vara lätt i livet. Sen hade jag matte och där hade vi vikarie så vi spelade ett mattespel. Sen sista lektionen hade vi HK och teori eller film en halvtimma sen diskutera vi om idealkroppen och att det är insidan som räknas, nästa gång fortsätter vi. Oklart om det blir ridning för mig idag! :S


Funny

Ibland är det bra roligt att vara en "knut", man har liksom alltid så roligt. Idag fick vi och alla andra oss ett gott skratt på stallet, fattar inte. Kändes som hela läktaren liksom skratta, haha, tur att man har vänner som tycker det är lika roligt. En helrolig dag på stallet, med underbara människor. Imorgon är det skola och jag som har sån tur att jag bara har en lektion, och dessutom ledig på tisdag. Känns ju inte som att lovet är riktigt slut än! ;)

Lång dag

Då var man hemma efter att tittat på hopptävling från 9:00-18:00 och nu är man hemma, jaa man har jobbat en klass och det gick väl bra förutom att de var lite tråkigt att stå in släpp men det gick ju. Har även varit roligt och skrattade ihjäl mig av banpersonalen i både 120 och 130, så jävla köng!

Sitter nu hos mormor och ska fika, tråkigt att lovet redan är slut. Man hinner ju inte göra något ens men ska hem och äta middag snart, bye

 


Fullt ös av firandet!

Sitter nu på rummet med lilla tutti och de andra flesta sitter i soffan och ser nån film, fullt, några är nere och några är inne vid datorn, alla är överallt med andra ord och får se när alla släktingar åkt hem, imorrn åker jag och syrran och kollar på tävling också, fast lite fler klasser än idag, kanske alla ska försöka och tar med kameran och fotar också, fotade även på ponny idag och har knäppt på en del, iallafall dem jag vet vill ha bilder eller har sagt till mig. Ifall ni vill jag ska knäppa på någon tävling är det bara att säga till. :)

Aja ska gå ut igen till alla andra, hade gött!

 


En presentation om mig

Ja, Madicken heter jag, en glad och sprallig tjej född våren 1994. Älskar att busa och gillar inte alls att sitta still. Jag går sista året på Timrå Gymnasium där jag läser inrikting natur och har speciall idrott (ridning). Tar alltså studenten ganska snart och vet inte riktigt vad jag ska göra efter den. Jag är ingen person som tar plats, inte i skolan iaf, där drar jag mig ofta undan och säger inte alls mycket, jag är ganska blyg av mig och gillar inte att göra fel. 
Nog om de, jag är en tjej som tillbringar den mesta av min tid i stallet på ridskolan där jag rider. Där har jag också många utav mina vänner (både hästar och människor). Jag har ridit i 11 år nu, och det jag gillar bäst är hoppning eller bara busa ute i skogen. Jag rider en gång i veckan på ridskola också en gång utöver det genom skolan (ridgymnasiet). Sedan ibland om man har tur så får jag rida igång hästar som haft skada eller typ nya hästar. Som nu på lovet, då jag fick rida lille Andy då han skulle få lite träning då han varit jättepigg på lektionerna. Så jag är så ofta jag kan i stallet och rider då jag helt enklet haft tur och fått en häst lite extra. 
Jag är också en vinnarskalle, jag älskar att vinna och är ingen som ger mig i första hand. Jag ger mig inte tills jag har vunnit, ibland kan jag förlora men inte alls ofta. 
 
 
 
Haha, det var lite om mig det. Ska berätta lite om Donald också, våran tid osv. Sedan lite om Homer och framtiden med han kanske, vi får se helt enkelt! :)

Uppe med tuppen!

Pigg och alert för dagen, är så trött men det ska nog gå, ska göra mig i ordning så vi kan åka och kolla på tävlingarna innan släkten kommer ikväll :)

Har nyss sett klart på både Beck I stormens öga och Pojken i glaskulan, man hinner mycket om man är upp tidigt ;)


Andy och Donald

Red först Andy, han var faktiskt riktigt lugn idag, inte alls lika spänd och pigg som de andra dagarna. Så det kändes väldigt bra idag, galoppen gick också mycket mycket bättre. Han sprang inte alls ifrån mig utan galopperade i lugn fart och jag kunde balansera upp han lite mer. Kul när man märker skillnad. Så han var fin, avslappnad och fin i alla gångarter, flyttade även undan skänkeln lite vilket gick rätt bra. Sedan dags för nästa ponny Donald, skulle bara rida han lite snabbt då han hade varit busig och skulle gå lektion så han skulle jag galoppera lite på. Han var fin, han hade liksom det där trycket man vill ha i honom, så jag tyckte han var jättebra, busade inget alls utan han var väldigt fin i alla gångarterna. Men som sagt så känner han när någon större rider honom och blir då oftast latare och hittar inte på några bus direkt, vilket han kan göra med de lite mindre barnen, han tycker det är superkul att busa så ett litet glädjesprång kan han allt bjuda på. Men han var fin och jag hoppas han skötte sig på lektionen! :)

Nästan lördag......

Vaknade vid 10 tiden idag satt och kolla på tv lite men fanns inget bra, städade mitt rum och fixade inför kalaset imorgon, släkten kommer då Madicken fyller hela 19 år, och hon tog även körkort idag så grattis till henne, sen åkte vi upp och red på stallet, jag red Columbus, han var fin idag, hade inte tungan ute lika mycket idag men på något sett kändes han en snäpp sämre än onsdags, men alla dagar kan inte vara perfekta, hihi!
Imorrn sticker jag och syrran å kollar på hopptävling så länge vi kan :S

Bra början!

Den här dagen börjar bra, klarade körkortet och ska till stallet och rida två fina ponnyer, Andy också världens bästa Donald. Kommer bli så kul, sedan imorgon fyller jag år, och då kommer släkten hit för att fira mig och tänkte även hinna förbi stallet och kolla på tävlingen som är imorgon, men snart iväg till stallet och rida! :)

EN sak

Har bara en liten sak att säga och det är att jag är oerhört glad av att the vampire diaries existerar annars hade jag inte klarat av alla dessa långa nätter då man inte kan sova. TVD in my heart och så äre bara, det får låta hur dumt som helst men vad ska jag göra. försöka räcker inte och ska till stallet idag också, wiho hoppas inte man blir trött bara.

Bay Andy idag

 
Idag var både bra och dålig, han kändes finare men kändes sämre, om ni fattar. Han var pigg och slappnade inte alls av lika som i måndags, mer spänd och springig och ja, han lyssnade inte lika bra. Galoppen var iallafall bättre, galopperade lite mer och när han rullat på i galopp ett tag lugnar han ner sig, men på lektion är han värre. Jag har ganska tur som rider själv då har han liksom ingen att följa efter utan får koncentrera sig mer på mina hjälper än att springa ikapp hästen framför. Hoppas han blir bättre, men det är svårt, han är en pigg ponny med mycket energi och det kommer bli svårt att få bort det, men han måste kunna acceptera att man inte alltid ska göra som hästen framför. Imorgon går vi vidare och försöker hitta lite mer balans i galopp och i traven ska han kunna hålla kvar tempot och inte små öka som han gör. Mycket träning, med en fin ponny, vi ska kämpa på och hoppas på att han blir perfekt! :)

Middag

Åt nyss middag bara för en stund sen, har varit på stallet sen 3 tiden och nu sitter jag och se på PH, jag vet att jag inte har nått liv, haha! Imorgon blir det att rida Columbus och sen har man u-sek möte, det komma bli en heldag på stallet med andra ord....
Coolumbus.....

stallet idag

Hade teori idag på ridlektionen, gick igenom lite olika. Hade trevligt, fikade lite då en elev bakat då det var hennes sista gång. Imorgon blir det iallafall att rida Andy! :)

"Två flugor i en smäll"

Hemkommen efter att jag åkte till stallet runt halv 7 för att först rida Columbus, gick faktiskt rätt bra, lite seg men det är ju inte så ovanligt, sen så hade jag teori, mycket som stämde in på mig inom ridningen faktiskt....


Bilder från tävlingen med Homer

Det var första tävlingen och Homers första tävlingen här, han skötte sig super, men sedan finns det saker som kan förbättras, vilket jag hoppas på att vi kommer göra tillsammans. Han är bra fin, och han kommer bli hur bra som helst! :)
 
Bilderna är tagna med Fannys kamera, men Evve som fotat! (Y)

GODNATT

Ska snart gå och lägga mig efter att ha sett the following som jag missade eftersom jag var på stallet eller kom hem då, åt kebabtallrik och det var så jäkla gott alltså, satt som en smäck men nu ska jag slå på en film och sen försöka sova, godnatt allihopa.....

Hårdträning med Andy

 
Nu har träning med lille Andy börjat, testade lite hur han fungerar och allt idag, mycket grunder, vilket gick sådär. Han är pigg och springer bara iväg, slänger med huvudet och ja, allting går jättefort. Han var också spänd idag, dels för att han var själv och kan tänka mig att han hade mycket energi då han har vilat sedan torsdag. Värmde upp i skritt och trav sedan började vi kämpade på, skrittade och gjorde mycket halter och när jag lättade på handen så ville jag att han skulle stå kvar vilket tog ett tag innan han fattade, efter ett tag kunde jag lätta och han stod kvar och då genom skänkeln fick han gå frammåt. När jag sedan började trava så blev han mer eftergiven och mycket lugnare, gjorde lite övergångar där också, vilket var lite svårare men så mycket bättre än uppvärmningen. Sedan galopperade jag på volten, gick helt okej. Det gick fort till en början sedan så försökte jag stämma av så gott jag kunde vilket gick bra. Men galoppen måste vi jobba med, kommer bli tufft men kul. Lillandy! :'))

Oplanerat

Något ni vill att jag ska blogga om?
kommentera om något DU skulle vilja veta mer av?
 
 
gör nästan inget på dagarna och det ska det bli ändringar på, har lust att gå ut och springa men har ingen att springa med tyvärr, blir så tråkigt att springa själv, iallfall så tror jag det blir stallet lite senare mot kvällen.
Längtar verkligen tills vi kan tävla igen..... :´(
 
 

en SANNING

Jag är inte som andra, men det är inte du heller!
 
Drog till med ett April skämt jag med genom att lura en del att jag klippt mig, det är ju så mycket och många disskutioner om mitt hår och ibland blir man less och det är faktiskt sant, att ibland vill jag bara klippa av det, bara för att det är så jobbigt att "sköta" långt hår och blir ju inte lättare då jag har så himla tjockt också, det är lixom ännu mer jobb. Och ja sen kommer det här tjatet, att alla (många) säger "klippt dig, du skulle passa asbra i page" och det är inte alltid roligt att höra det varenda dag och bara för att dom tjatar vill jag INTE klippa mig, ja ni får ta det hur ni vill men klipp erat eget istället, jag sköter nog mitt bäst, tack för mig!
 

Så många minnen och jag är nöjd med mitt långa/tjocka hår.......

Bye

Vad säger man, efter ha haft långt hår i snart 16 år så är det nu avklippt, känns ju skönt just nu men får väl ångest inom någon dag. Jag har ju varit lite till och från om jag ska klippa mig eller inte men det växer ju ut igen, no big deal lixom?!

Första april

Varken blivit lurad eller lurat någon idag, konstigt för att vara jag, men fortfarande tre timmar kvar så vem vet. 
Imorgon blir det stallet och rida, det blir kul tror jag. Ponnyn kommer vara väldigt pigg tror jag, men det blir kul att få rida då det är teorilektion på onsdag, så då är det tur att man har en lite häst på sidan om. 
 
Idag har jag bara varit hemma, vi bjöd hit morfar på middag, sedan har jag sett på film, suttit vid datorn och bara tagit det lugnt, ganska skönt faktiskt. Blir stallet hela veckan också fyller jag faktiskt år mot slutet av lovet, nämligen på lördag. Känns verkligen inte som att jag ska fylla 19, men så är det. Så jag hoppas jag får något roligt när jag fyller år, en häst till exempel, haha man kan ju alltid hoppas att kanske mamma eller pappa läser det här. Men det verkar inte som att det blir en häst, har önskat mig det i snart 19 år, så varför skulle man få det nu. Men hoppas ska jag aldrig sluta göra! :D

RSS 2.0