Jobb en söndag....

Idag stod klockan på ringning vid halv sex och man klev upp käkade frukost, gjorde sig iordning och tog bilen in till jobbet. Det var verkligen ingen trafik ute men det är ju söndag och en timma tidigare än vad man vanligtvis brukar åka. Dagen gick rätt fort ändå tycker jag, hann med mycket även om det var en del brister men nu är dagen gjord och jag kom hem för ett tag sen. Man var lite deppig att se att det var fint ute när man jobbade en söndag som denna och när man väl sluta så regnar det, hur kul är det på en skala. Nu är regnet förbi och visst får det regna men då får det göra det medan jag jobbar tack. Blev en tripp till mormor och morfar efter jobbet då men nu är jag hemma och när man ändå är ute och åker blir det ju i vivsta så man tar de pokestop som finns. Ska även ladda in lite bilder från betet som jag tog igår, så slänger väl in ett till inlägg senare ikväll eller om det blir imorgon.

Arrow & The flash

Efter att ha sett Arrow nu det senaste veckorna så har jag ju kommit ikapp och jag såg säsongsavslutningen förra veckan kanske och Laurel har dött något avsnitt innan, tråkigt nog men det gjorde faktiskt Daimen Darhk också och det är jag glad över. Tycker att det har blivit lite väl mycket som händer just om honom och jag tyckteatt serien börja bli tråkigare att titta på faktiskt. Nu är han död och jag väntar på säsong fem. Vill fortfarande ha tillbaka Roy Harper som spelades av Colton Haynes men det lär väl inte ske direkt. Man får passa på att se andra serier när man inväntar att nästa säsong ska dra igång, det blir i början av oktober så medan jag väntar ser jag ikapp the flash.
 
Såg avsnitt 17 av 23 på andra säsongen så jag har sex avsnitt kvar med andra ord sen blir det att invänta på en ny säsong här också. I detta avsnitt reser/springer the flash aka Barry Allen och det är för att komma på ett sätt att bli snabbare. Inte så spännande avsnitt direkt men jag kollar ändå, hoppas det blir bättre med andra ord. Roligaste är det ju när Felicity kommer in från serien Arrow då. Den karaktären tycker jag om, varför vet jag inte riktigt men henne gillar jag.

frukost

Det blev en varm macka till frukost idag och ett kallt glas trocadero, ja ibland måste man får ta ett kallt glas och det finns inget bättre. Hade klockan på ringning vid nio snåret bara för att få det lättare för mig att kliva upp imorgon. Nu sitter jag och ser på the flash och sen får man se vad man hittar på idag, en tripp till bete är inte helt omöjligt.

Man måste njuta av helgen!

Då gick jag på helg men inte på en vanlig helg som varar i två  hela dagar utan det blir jobb på söndag och det är upp tidigit som gäller. Jag började med att granska årsredovisningar med datumet 20/7 och det slutade med att jag granska och registrera handlingar med 22/7. Vi går framåt i datumen och denna arbetsdag gick väldigt fort måste jag säga. När jag sluta så passa man på att ta alla pokestop nere vid hamnen och sen bar det av till systemet och ikea eftersom jag liftade med Kattie hem idag. Här hemma dök jag ner i soffan direkt eftersom finalen av bachelor pad finalen gick idag.
Så nu är det slut och tjejen jag hejade på vann alla röster men fick inte med sig en krona hem, Han tog allt och jag tycker verkligen att det borde varit tvärt om det inte skulle delat vill säga. Tänk vad människor är giriga fast det är ju trots allt mycket roligare att vinna ensam en dela vinsten med någon. Han blev ju rik och vann pengarna precis som han ville. Synd om Rachel bara som var den av dem som gav dem röster, han hade väl fått ihop en av alla 16, livet är orättvis.

Pikachu, gotcha!

 Veckorna går så otroligt fort och idag har det varit jobb först 7.45-17:30 och sedan blev det hemfärd och vi passade på att svänga förbi sköns kyrka för att få några fler pokemon. Upptäckte på lunchen att jag fångat 250 stycken och var tvungen att rensa de sämre och de jag har fler än två av, kallas transfer vilket innebär att jag byter bort en pokemon och får typ godis i utbyte bara för att kunna ta några nya. Det blev alltså inge fler pokemon varken på rasterna eller lunchen idag eftersom varje gång jag tryckte in på en pokemon jag ville byta så stängdes spelet. Däremot när jag slutat och vi åkte förbi sköns kyrka så kunda jag göra det och turen i oturen så lyckas man stöta på pikachu. Självklart stängs spelet av då också men han är kvar när jag startar om det igen, så nu har även lilla jag fångat pikachu. Sedan när jag väl kom hem blev det middag och då var jag fast vid tv:n för att kolla bachelor pad och mot kvällskvisten fick vi besök. Bilen deras skulle tanka så i samma veva åkte vi på pokemonjakt och åkte hem och käka lite glass efteråt. Nu är det dags att lägga sig och sova, upp för en ny arbetsdag imorgon. Ha de bra och sov gott people!

snart torsdag....

Dagarna bara rullar på och jag hinner inte riktigt med mig eller inte att uppdatera på bloggen direkt. Jag jobbar på som vanligt i veckan, alla vardagar plus en till dag vilket leder till att det bara blir en ledig helg dag. Med det sagt så har jag ju gjort halva arbetsveckan nu, 3 av 6 dagar. Idag efter jobbet blev det lite pokémonjakt innan jag begav mig hemåt, gick nere vid hamnen där det lagt lures så man blev kvar där ett tag innan man brassa hem vid halv sex. Inte så kul att man blir utslängd från spelet hela tiden men det är väl något man får ta när man har en sämre mobil men jag kör på så gott det går. När jag kom hem så åkte jag och hämta mitt körkort som kommit igår, en applåd för det.

tårarna rinner fortfarande♡

Det är två månader idag, sedan vår finaste vovve fick somna in och lämna oss efter att vi haft henne i 11 och ett halvt år. Två månader med en enorm sorg och saknad, jag finner inte ord. Det är så tomt här hemma utan henne och det gör ont att veta att hon kommer inte ligga i sängen, soffan eller framför ytterdörren när man kommer hem. Ingen som skäller och morrar lite sött, varken morgon eller kväll om hon  vill ha uppmärksamhet. Dessutom ingen som voffar i sömnen och springer med tassarna i luften när hon sover. Det är tomt och tårarna kommer lätt även om jag är glad för alla år och stunder vi fått dela tillsammans.  Min älskade vovve, vi ska mötas igen!
As long as I live, you will live in me. 
As long as I live, you will be remembered. 
As long as I live, you will be loved. 
 
We miss you 
Our hearts still ache with sadness 
and many tears still flow. 
What it meant to lose you 
no one will ever know. 
We hold you close within our hearts, 
and there you will remain 
to walk with us throughout our lives, 
until we meet again
❤ 11/11 2004 - 27/5 2016❤ 

one week left

Endast en vecka kvar tills hästarna kommer hem igen....

måndag och en ny vecka...

Har fem arbetsdagar kvar av veckan och en är redan gjord. Vi har tagit oss igenom måndag och vi ligger just nu 6-7 dagar efter vilket är rätt bra. Sedan jag kom hem från jobbet så har jag faktiskt hunnit vilat upp mig lite, har käkat middag. Det blev grillat idag och satt faktiskt och kolla på bachelor pad till maten. Nu sitter jag och kollar youtube men är redo för att bege mig ut och jaga lite pokémons, i hopp om att levla upp och hitta lite nya. 

F I L U R

 

Har ni hört?

The Vampire Diaries har nu haft säsongsavslutning för ett tag sedan och nu är det ett uppehåll innan den åttande men även den sista säsongen. Det kom ut igår kväll att det skulle vara den sista säsongen för den här serien och innan det hade det kommit ut så berättade Bonnie "Kat Graham" att säsong 8, det skulle bli hennes sista. Jag vet inte vad jag ska tycka och känna, alltså jag vill inte att serien ska ta slut men samtidigt så går det inte riktigt  framåt just nu. Elena "Nina Dobrev" är borta sedan tidigare och alla serier har ju sitt slut någon gång, får hoppas det blir en bra avslutande säsong.

kvällen igår...

Genom vivsta finns det ett antal pokestop som man hinner ta när man åker förbi, om man inte har blivit utslängd från spelet vill säga. Vet inte hur många gånger spelet bara avslutas eller hur många gånger man får försöka att komma in på spelet. Efter vi käkat middag igår, grillat kött och sallad så gick vi ut för att leta mer pokemóns. Vi började med att gå upp mot merlo slott och var runt en promenad som bland annat gick till timrå kyrka och sedan hem igen. Därefter kom kusinerna och vi åkte till sköns kyrka och sedan slutade det med att vi åkte in till stan också, man får passa på att spela på helgen då det blir jobb till veckan och mer än vanligt.

Inte en helt vanlig birsta tripp....

Idag så följde jag med kusinerna och moster in på birsta men inte på grund av någon vanlig anledning utan det var för att hitta lite pokémon. Tänkte inte på att ta med presentkort så hade man ju kunna köpa något men hittade inge behövligt ändå så det var ju tur. Inte så ovanligt men ska nog göra en repa dit någon gång den kommande veckan kanske. Behöver kanske lite nytt i garderoben, eller det är inte kanske utan jag tycker jag behöver det. Det har varit härligt med bra väder och får hoppas det håller i sig under hela helgen. Dessutom vill jag tacka för alla gratulationer angående körkortet. 
Det finns verkligen allt, tur man är bra på spelet än så länge.

Har tackat ja


betet & pokémonjakt

Tiden bara flög iväg efter att man käkat middag. Det var ju sol ute så jag och syrran tänkte at vi åkte ut till söråker idag för att träffa hästarna och kanske få lite nya bilder. Den biten med att knäppa kort var lättare sagt än gjort. Kupido ville inte vara med som vanligt utan han föredrog att käka gräs istället så det blev ingen bild tillsammans med honom och jag tror dem flesta hästarna föredrog gräset framför oss idag/igår. Vissa var lite mer sociala och ville till och med följa med oss vart man än gick. Vi tog ett par kort och detta charmiga troll var en av dem som ville vara med. Vilken ponny alltså, omhoppningsponnyn. Kommer aldrig glömma tävlingen vi vann, trodde aldrig att vi skulle vara snabbast men det var ju vägen som gjorde det. Jag glömmer aldrig vår tid tillsammans, en sådan underbar och gosig ponny som alltid finns här i stallet. Han är charmig som ett troll den här killen!
 
Efter betet drog vi oss mot kyrkan i sörbere för att leta pokémon. Jag har nu efter att ha tagit bort en massa appar och saker på mobilen, kunna ladda ner spelet och vi har varit ute en bra stund ikväll. Det ledde till att vi kom hem lite senare än tänkt. Vi drog även en snabbis till vår kusin där vi blev kvar längre än väntat och nu ska jag sova för att orka med morgondagen.

De tre senaste dagarna

Det har inte blivit så mycket uppdaterande dem senaste dagarna och jag har inte legat under en sten direkt, utan har haft fullt upp och inte haft tid för att blogga helt enkelt. Så tänkte bara skriva en kortare sammanfattning om vad som hänt under dessa dagar, onsdag, torsdag och fredag.
Onsdagen blev lite av en repris av tisdagen. Jag jobbade övertid och när jag gör det finns det inte så mycket tid över på dagen att göra annat. Helt ärligt så blir man sjukt trött i kroppen men framförallt i huvudet, så när man kommer hem blir det mat, denna gång kina eftersom mamma hade namnsdag och sedan var det typ läggdags. På torsdagen hade jag teoriprov och där blev jag godkänd med 58 poäng, idag hade jag uppkörning och den gick ju bra den med. Med det sagt så har även lilla jag tagit körkort, bättre sent än aldrig kan man väl säga. Jobb har det ju också varit precis som vanligt lixom och nu är det helg och jag har väl bestämt att det blir en tripp till söråker. Där hästarna står på betet, för dem kommer nämligen hem snart igen. Sommaren går fort och jag jobbar ju fram till slutet av augusti, heller säger man hela augusti ut?
Klart det blev donken då man tagit körkort!

K Ö R K O R T

Då har jag tagit mig igenom båda delarna och jag  blev godkända på bägge, första försöket. I made it!

H o r s e s


Tisdag tisdag tisdag

Denna dag har mestadels bestått av jobb, från morgon till kväll och vi slog även rekord idag med antal reggade handlingar, en applåd för det. Fick riktigt mycket brister idag men däremot inte lika mycket mapp som vanligt. Nu tycker jag det är dags att gå och lägga mig för imorgon blir det en repris av dagen ungefär, lika mycket jobb och vi  har eller ska nu börja med handlingar som kom in 11/7, ligger ungefär en vecka bakåt som tidigare. Förresten, nu har även lilla jag fått bilden inlagd så alla kan se vem jag är på jobbet. Att jag fick den mer än en månad senare gör mig inte ett dugg. Aja godnatt folket, måste tagga inför en ny arbetsdag imorgon.

måndagen är över

Haft fullt upp idag skulle man kunna säga. Det började med körlektion, därefter var det raka vägen in till jobbet och när jag slutade så blev det en liten promenad eller vi gick på jakt eftr pokémon innan vi for hem. Åkte hem at mig med lite teorifrågor och sen har vi varit ute och kört lite och sökt lite fler pokémon, typ lite överallt. Nu är klockan läggdags så jag tänker inte skriva så mycket mer, utan jag lägger mig nu och hoppas att jag har super energi imorgon när jag vaknar. Då blir det en heldag med jobb och det är bara och kötta på, härligt att vädret har varit bra när man slutat, gör inget för mig om det regnar imorgon.

Dagen innan måndag...

Sista helgdagen är nästan förbi och det har varit mycket plugg med körteori idag. Jag har även varit ute och kört lite här och där typ. Imorgon är det dax för en till körlektion efter två veckors uppehåll. Inte lätt när man har jobb och sedan ska man få tag i tider som passar. Det är bara ta det lugnt och ta det som finns typ. Veckan kommer nog gå rätt snabb som alla andra veckor, det är sjukt vad veckorna går.


gårdagens roadtrips

Brorsan var här när jag vakna igår och skulle brassa ner till Furuvik för att se Winnerbäck. Efter att brorsan hade åkt och en ett därefter så åkte jag och Madicken till Näst för att kolla på hopptävling. Ena stunden var det strålande sol och sedan kom spöregnet och blåsten, vips efter ett tag så kom solen fram igen. Åkte hem efter att näst sista klassen och åt. Därefter åkte vi mot Indal typ för att träffa Natalie och såklart lilla Boye, där blev vi kvar några timmar och fick en liten rundvandring i huset dem håller på att bygga. Rätt fränt att kunna säga när det är klart bara, "det här huset har jag/vi byggt". Inte för att jag kan något om att bygga hus men, blev även lite biten typ överallt av bromsar: Det är verkligen något jag hatar och jag vågar nästan inte ens döda dem, usch. Mot kvällskvisten blev det grillat och senare lite kortspel med familjen när vi var hemma igen.

Alltså min mobil...

Det finns saker som kallas otur och det finns saker som är märkligt men sen finns det även något som bara gör en förbannad. Jag är hyfsat less på min mobil som inte funkar som den ska. Den har sitt eget liv typ och gör som den själv vill och passar typ. Ibland/ofta när det ringer så försöker jag svara men touchen vill inte utan den bara låser sig. Vissa fall så slutar den typ aldrig darra utan den fortsätter "ringa" trots att den som ringt mig på andra sidan luren har lagt på. Vad vill den mig? Sedan har vi dessa gånger man går in på mobilen och öppnar en app, nä då stänger hela mobilen av sig och bara dör eller så blir man utslängd ur appen och den stängs ner. Snapchat har ju varit knas, har inte kunna använda mig av dessa effekter eller vad man ska kalla det, utan det var bara någon vecka sedan det plötsligt funkade. Både jag och massa andra har försökt att få fram det men aldrig lyckats, ni kan väl tänka er hur många månader efter och jag typ inte har prövat på evigheter och jag bara får till det. Dock blir det sällan som planerat, tungorna på bilden brukar oftas bara försvninna trots att det borde vara där men denna bild och kanske en eller två andra lyckades mobilen ha kvar tungorna. Igår försökte jag lägga ut en bild när jag hade fika och texten försvann och bilden kom aldrig upp på snap men det kan jag ta. Vissa fel är större än andra men det gör mig galen, är i behov av en ny mobil, det är jag och får väl samla på mig lite pengar och köpa en inom kort. Frågan är bara vad man ska köpa?

Helg igen, så himla skönt....

Inte haft någon riktigt fredagskänsla när jag jobbade idag men det blev det ändrat på. När vi slutade hade vi bestämt eller vi hade blivit tillfrågad tidigare i veckan om vi skulle köra en aw och så blev det. Det har varit en hel del pratandes om det men jag har aldrig kommit iväg och det var lite sent påkommen men vi körde på eftersom jag inte hade några direkta planer för denna fredag. Roliga var att jag och Helena knappt sa att vi skulle med men det verka dem förstå på något knasigt sätt men det löste sig. Iallafall så hade vi en liten after work idag som ett gäng från BV eller snarare från oss som är handläggare på årsredovisningar. var med på. Vi gick hela truppen direkt från jobbet till O'leary's och bara umgicks, prata och självfallet käkade god mat. Nu är det helg och imorgonbitti sticker jag och syrran till näset för att kolla på hopptävling för att sedan på eftermiddagen åka till Boye.

After work med kollegorna

Lite käk för att välkomna helgen är inte helt fel!

2017, det är alltid något nytt...

Igår fanns det tydligen sexton månader och idag fick jag en hel hög årsredovisningar som var stämplade med tvåtusensjutton istället för tvåtusensexton. De är datumet när årsredovisningarna kommer till bv så frågan är om jag missat nyår. Nä men skämt och sido så måste jag bara säga, herregud va jobbigt det var, fick en bra hög årsredovisningar idag som visade sig vara stämplad med "2017" och det var ju bara att sitta och ändra på varenda. Man fick plötsligt extra jobb såhär en torsdag, vilket ledde att det blev övertid idag. Nä så var det egentligen inte heller men blev en längre arbetsdag än väntat. Från 7.45-19 blev det idag och det var ju lika bra då  regnet och åskan var i farten idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så blir det ett avsnitt av arrow innan jag lägger mig.
Så tråkigt att Felicity gav upp äktenskapet men är hundra på att det kommer bli dem igen, älskar verkligen felicity men nu ska jag ner till duschen.

2016-16-29, hmmm?

Ännu en dag har nästan gått och det är faktiskt bara två dagar kvar till helg. Veckorna går ändå rätt fort när man har tagit sig förbi måndag tisdag. Det känns bra med helgen som kommer och förhoppningsvis har man fullt upp med skojigheter. Annars då, vi ligger rätt bra i fas av vad jag hört iallafall och denna vecka har vi haft en helt vanlig vecka, inge övertid men det blir nog två kvällar nästa vecka. Vi började med den 5 juli idag och det är bara att granska på så vi kommer ikapp dagens datum. Jag tycker att det kommer fler och fler som man måste brista och det blir mindre att registrera men samtidigt blir man ju snabbare och snabbare desto fler dagar som går. Man kommer in i en bättre rytm och man frågar inte lika mycket då man är säkrare och visst kommer de saker man aldrig stött på men det finns alltid någon att fråga, mycket bra. Fick en idag som hade skrivit på den 16 månaden och jag vet då inte vadden månaden heter. Någon som vet kan ju isåfall säga det. Förstår inte att allt ska gå så fort, bättre att man gör det riktigt på en gång istället för att göra om och göra rätt.
 

två flugor i en smäll

Efter jobbet idag blev det en snabb sväng ner till mormor och morfar för att sedan åkte hem äta grillat. Ska duscha håret idag så tänkte att jag kör ett träningspass innan, så det blir två flugor i en smäll eller kanske till och med tre. Man måste hålla formen lite så här över sommaren. Nu efter att jag har kört klart ska jag ner och hoppa in i duschen, blev riktigt svettigt det här. Sen ikväll lägger jag mig efter ett avsnitt av arrow som blir min nästa serie att kolla ikapp. Har ett tiotal avsnitt där att se för att komma ikapp och likaså är det väl med serien flash.

Antagen till .....

Dagen är här då man fick veta ifall man kom in på någon skola till hösten. Jag hade ju inte några direkta planer om vad jag skulle plugga när jag väl sökte, den sista anmälningsdagen tidigare iår. Det är ungefär likadant nu, jag har ingen aning vad jag vill men jag sökte in till lite blandade program här i Sundsvall på MIUN. Det var en sak som jag var säker på och det var att jag skulle stanna här i Timrå/Sundsvall och inte flytta, då jag känner att jag inte alls har någon anledning till att lämna allt man har här i närheten. Nu ska jag komma till saken, jag kom in på mitt första val och det var ekonomprogrammet. Självklart är det båda för och nackdelar med att köra trots att jag är osäker. Jag tycker iallafall att jag borde tacka ja och läsa dessa tre år nu när endå skolan är lite färskt plus att det är skönt att ha det gjort på en gång. Det jag menar är om jag skulle söka in nästa år till samma program så är ju risken större att jag glömt bort saker, typ som matten. Nä men vet inte exakt vad jag ska glömma men ni förstår väl grejen, dessutom kanske man inte kommer in nästa år, vem vet lixom. Nackdelen som finns är väl isåfall om jag skulle läsa detta och inse att det inte är något för mig, samtidigt som det skulle lösa sig endå. Ska iallafall tänka på saken och ta ett beslut för man måste svara inom två veckor tror jag, annars går platsen till någon annan. Har inte riktigt superkoll på sånt.
 

The weekend is over...

Helgen gick fort precis som vanligt och den är nu slut, vilket tyder på att det är en ny vecka. Måndagen är i full gång, kom hem från Bolagsverket för lite mer än en timma sedan. Dagen har gått bra, haft mycket att göra precis som alla andra dagar. Klev upp i bra tid så jag hann göra mig klar inför jobbet. Nu ska jag käka och efter det eller till maten blir det lite fortsättning på mitt serie tittande. Såg ytterligare ett till avsnitt av TVD innan jag la mig igår, måste komma ikapp alla serier nu. Jag tar en serie i taget nu efter att ha haft lite uppehåll med serietittandet. Det är ett par serier jag ligger efter i nu så jag har avsnitt att kolla på och ska jag vara ärlig så gillar jag att kolla avsnitt i sträck för att allt väntande är så himla drygt och det är lätt att man glömmer bort vad som häntder i serierna.


The Vampire Diaries S7 E15

Mycket har hänt i dem senaste avsnittet jag sett av TVD, såg ett par asvnitt igår eftersom jag ligger efter och på vardagarna har jag varken ork eller tid att kolla serier. Sist jag såg TVD var i frebruari och de jag minns från det var ungefär att Damon kom tillbaka från helvetet, han har eldat upp Elenas kropp tror han och Caroline är gravid med Alaric och Rics barn. Nu har det kommit en en ny "jägare" kan man säga som man se på första bilden här nedan. Matt verkar ha bytt sida och är nu emot alla vampyrer även hans kompisar. Stefan har blivit märkt av den så kalalde jägaren och har fått rotera platser hela tiden för att inte bli dödad. Jägaren har åtta liv och varje gång hon dör blir hon starkare och när hon dör den sista gången dör även alla hon har märkt eller skadat. Caroline är inte längre gravid utan tvillingarna har kommit ut efter många om och men, Alaric och Caroline är nu i Dallas och tar hand om dem tillsammans. Damon gick och dog för en tillfällighet då han inte vill leva utan Elena, så ha har lagt sig i en kista och vilat upp sig trots att både Stefan och Bonnie var emot det. Jag kan förutspå att det blir en omständning för Bonnie, hon kan nog bli en annan person efter det här men det återstå och se. Stefan och Caroline verkar ha glidit ifrån varandra och jag hoppas Damon kommer tillbaka snabbare än tåget, ingen serie utan honom precis. Enzo har också kommit in mycket mer i bilden, han är lurig mot alla tror jag. Han har hjälpt jägaren men samtidigt försökt att fånga henne. Slut diskuterat för nu måste jag se ett till innan jag startar dagen på riktigt.

1 månad har gått...

Tänk vad tiden går fort, det har redan gått en månad sedan jag tog studenten och stod däruppe på flaket. Det var en av de bättre dagarna i mitt liv. Jag minns det som igår samtidigt som jag glömt bort typ allt men känslan var mäktig, otroligt mäktig. Skulle jag få göra om det skulle jag göra det tusen gånger om. Denna dag var jag helt klart värd efter dessa tre år på den naturvetenskapliga linjen. Fy fan vad kul det var från morgon till kväll alltså, dagen var GRYM och jag saknar den!

roadtrip√ kalas√

Kort sagt så har dagen varit bra, värmen har varit här och solen likaså. Imorse klev jag upp halv 8 och gick ner för att duscha för att sedan göra mig iordning för en roadtrip till Näset. Det är sol 99 gånger av 100 där, nästan alltid fint väder och solen ligger på som bara den. Där behöver man bara ligga ute i solen en dag så är du brun jämfört med vad man måste göra här hemma i Timrå. Vi hade ju planerat att åka minst en sväng till Näset i sommar bara för att hälsa på alla. Bra planerat då gamla ridlägerkompisar var där, en tredje del av lägret eller om det var hälften kom från Timrå så man kände ju näst intill alla. Kollade iallafall på deras avslutning för vi kom ju lite innan de skulle rida första passet och som sagt, Näset bjöd på sol och värme precis som vanligt. Vi lär ju försöka komma dit en sväng nästa vecka då det har tävling nästa helg. Vi åkte dit och var där ungefär halv tio och kom hem vid halv fyra och då var det dags för partaj. Måste även berätta att mitt fina armband med hästskon gick sönder, så himla tråkigt då jag brukar bära det jämt men förhoppningsvis kanske det går att laga.
Farmor fyllde år i torsdags så idag skulle hela släkten samt bekanta dit för att fira så efter man var klar med allt stall var det bara att börja om på nytt. Kom inte hem för sådan lång stund utan har typ nyss satt mig ner här vid datorn. Nu tänkte jag kolla på youtube för att se vad jag ska hitta på ikväll.

TACK MADICKEN!

Nu är det helg och efter att alla vardagar är förbi eller när det blir fredag så känns det alltid som att veckan bara rinner iväg. Snart är det en ny vecka men först ska jag njuta av ledigheten. Efter jobbet idag så fick jag en liten sen studentpresent av systra min, en klocka plus ett halsband. Har sagt nu det senaste dagarna att jag har varit sugen på en ny klocka, fast då inte i silver utan man måste kunna variera på färg beroende på vad man har för kläder. Har inte bara varit jobb idag.
Utan har även varit på middag och har snackat ihop lite eventuella planer framöver. Det är bara det att man måste ha tiden för att göra det också men med lite planering så ska det nog gå. Det var god mat och trevligt sällskap iallafall, ett bra avslut på denna fredagskväll.

För det är fredag och jag är....


sjunde juli tvåtusensexton


Vi börjar inlägget med en massa bilder, närå men dagen börjar lida mot sitt slut och jag ska snart säga godnatt. Det har varit jobb som vanligt och övertid idag igen, är fortfarande inne på den sista juni fortfarande men målet är att bli klar med dem innan helgen. Det lär vi bli, med vårt tempo kommer det här gå som en räls. Vid sju tiden kom pappa och syrran och hämtade upp mig på jobbet, gick och kolla lite på thaifestivalen när man ändå var i närheten. Vi fick även med oss thai hem, vad ska man säga, inget slår tik´s thaimat! Efter att vi ätit middag så åkte syrran och jag upp till farmor som fyllde eller fyller år någon minut till. Vi blev kvar där någon timme och fika och även snap dök upp. Farmor ska firas på lördag men vi har lite andra grejer inplanerat också, man måste bara orka.
 

K E E S

som
rubriken
lyder
På första bilden är Kupido, andra Evan, tredje Exxet och fjärde och sista är på Skywalker

Dax att träna....💪

Att sluta halv fem idag kändes så himla skönt alltså. Innan vi åkte hem gick jag och syrran som för en håg skull sluta samtidigt. Vi gick och kolla lite på allt de ställt upp vid parkeringen, lite karuseller och sånt. Man är så trött när man kommer hem och orkar knappt göra något vettigt. Har pratat lite kring hästarna både ridskolemässigt och utanför ridskolan. Jag måste ju åka till betet något mer innan de åker tillbaka. Nä men efter jag käkat middag så blev det lite PLL, annars går det trögt med serie tittandet. Har efter det, hunnit gjort ännu ett test med körteorin och nu blir det dax att träna innan jag hoppar in i duschen för att sedan gå och lägga mig. Det är såhär man taggar upp för en ny jobbdag, det är snart helg igen. Veckorna går fort och imorrn blir vi nog klar med alla som kom in 30 juni, det är nog målet för veckan men det är ju ba om vi ligger lite före.


Utanför etic..

Har gått till etic för att vänta upp skjutsen och idag är jag glad för att jag slutar halv fem, yey. Fast det är ju bra och jobba övertid, det är då pengarna rullar in.


Solen skiner och jag jobbar övertid...

Ännu en dag har gått och det är tisdag, har jobbat över idag med och på torsdag blir det likaså. Fick ihop några bra buntar idag som jag registrera och man finner fler brister än förut. Det kändes som Att det gick tungt ett tag idag då man får likadana årsredovisningar efter varann, visst att dem skiljer sig åt en liten smula. Efter ett tag så vet man inte riktigt vad man läser eller vad man har läst och man får helt enkelt börja om från början. Syftar då på sådana aktiebolag som har tusen stycken, nä inte precis tusen men många iallfall. Det är liksom dotterbolag efter dotterbolag och då har en tredjedel av dem en likadan bilaga på över 100 sidor. Skoj skoj men det är skönt när man kommit förbi alla och får en ny, den känslan är bra. Det rullar på, har inte stött på någon engelsk bilaga idag och det gör mycket kan jag säga och allt är så mycket lättare när det står på svenska, det gillar jag.


semester för hästarna


uppifrån och ner...
K-Doland, RomeoFilurBob

kraften är slut och likaså dagen...

Idag har man gjort mycket men ingenting känns det som. Man har jobbat och man har haft körlektion och dagen tycker jag har gått segt men nu är den snart över och det väntas en heldag med jobb när jag vaknar imorgon. Man  hoppas dagen rullar på och att allt flyter på. Fick ihop en bra hög idag, tre högar som jag granskade och tyckte jag hade mer brister än vanligt också, det kanske nu det översvämmas med sånt. Det flesta är ju i sin ordning och kan därefter registreras men vi kör på.
Godnatt allihopa!

Första trippen....

Översta bilden - Pysen, Mitten - Kupido, Nedre - Zigie

SSHS och betet...

 Jag vakna upp, syrran fixa frukost och sedan gjorde vi ordning oss och drog iväg. Klockan var lite efter elva när vi åkte mot kungsnäs för att kolla på Sundsvalls summer horse show som har pågått från fredag tills idag, söndag. Vi såg från lagklassen och framåt, det vill säga alla resterande klasser därefter. Så totalt fyra klasser (lag, 130, 140 samt 150cm) och vi var väl hemma någon gång vid halv fem ungefär. Vi var hemma en kort stund bara och vi fem tiden satt vi i bilen påväg mot Söråker, tomatodlingen rättare sagt. Det är just där våra ridskolehästar står på bete och vilar upp sig efter hårt slit. De flesta stod och åt medan vissa var mer social och ville bli kliad och bara få lite uppmärksamhet. Kupido såg ut att trivas iallafall och det kändes härligt att få klappa om honom och mysa lite., hoppas han kommer tillbaka i toppform efter betet. De andra hästarna fick sig också en klapp eller två, så himla goa ridskolehästar vi har. Detta var också vår första tripp till betet för iår, vi lär ju åka och hälsa på något igen. Det kommer upp lite bilder i veckan som kommer då jag ändå jobbar hela.

 


Rakt från mystory...


Lördagsträning

Imorse eller vid halv tio tiden så hängde jag med pappa ut på en promenad. Det tog 40 minuter och hade väl önskat att vi slapp regnet annars så var det väl bra. Efter det blev det en sen frukost eller en tidig lunch, det blev tacothai. En blandning utav taco och thaimat helt enkelt och det gick att äta men kanske ingen favorit. Tanken var att jag skulle köra lite workout efter jag ätit men kusin kom hit och är fortfarande här. Det blev ingen hopptävling idag på grund av regnet utan stannade hemma och kusin kom hit. Vi har nyss spelat så ska det låta och nu blir det fika. Får köra en workout imorgon istället och det går väl lika bra det. Här nedan på första bilden ser ni ju hur blöt man blev av regnet i mitten utav sträckan men nog klarar jag mig vid lite vatten är ju trots allt utbildad simlärare samt badvakt.

Tacopaj, hade typ thaien underst och sedan en vanlig taco, en bra mix med rester lixom.


Nu är det helg igen...

Tredje veckan på bolagsverket är nu gjord och som jag sagt tidigare, det rullar på. Finns det en aning osäkerhet så är det bara att fråga liksom. Har granskat lite allt möjligt idag, allt från årsredovisningar med endast 6 sidor till årsredovisningar som har över 200 sidor, Blev taco till lunch och det var hur gott som helst, en av dem bättre luncherna jag haft med till jobbet. Nu är det helg och jag sitter och kollar på youtube, är strul med GOT så har inte kunna sett det sista avsnittet av säsong 6. Snart ska jag även göra ett test på körteorin och sedan kolla igen om jag kan se säsongsavslutningen av game of thrones. Är det bra väder imorgon så sticker jag och syrran, kanske även kusin och kollar på hopptävling men det är ju om det är bra väder så att säga. Jag hoppas det blir fint väder i både lördag och söndag.

 

RSS 2.0