2017, det är alltid något nytt...

Igår fanns det tydligen sexton månader och idag fick jag en hel hög årsredovisningar som var stämplade med tvåtusensjutton istället för tvåtusensexton. De är datumet när årsredovisningarna kommer till bv så frågan är om jag missat nyår. Nä men skämt och sido så måste jag bara säga, herregud va jobbigt det var, fick en bra hög årsredovisningar idag som visade sig vara stämplad med "2017" och det var ju bara att sitta och ändra på varenda. Man fick plötsligt extra jobb såhär en torsdag, vilket ledde att det blev övertid idag. Nä så var det egentligen inte heller men blev en längre arbetsdag än väntat. Från 7.45-19 blev det idag och det var ju lika bra då  regnet och åskan var i farten idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så blir det ett avsnitt av arrow innan jag lägger mig.
Så tråkigt att Felicity gav upp äktenskapet men är hundra på att det kommer bli dem igen, älskar verkligen felicity men nu ska jag ner till duschen.

Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Säsong fyra var enkelt den sämsta säsongen hittills, usch! Arrow's två första säsonger som var så fantastiska.

Svar: De är ofta de första säsongerna som är dem allra bästa, jag vill ha tillbaka Colton Haynes (Roy Harper) :)
None None

2016-07-15 @ 09:47:39
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Postat av: Emelie Karlsson

I de serier jag följer är oftast de senaste säsongerna de bästa haha. Typ Pretty Little liars, The 100, The Night Shift m.fl!

Svar: Okej, tycker tvärt om jag eller det kanske beror på vilka serier det är. PLL tycker jag bara att det är typ samma sak hela tiden nu, det tar aldrig slut men kan fortfarande inte släppa serien. :P
None None

2016-07-16 @ 16:56:17
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0