Home...

Hemma nu efter en härlig kväll med tjejerna (Fifa,Matilda,Felicia,Julia och Julia), åt ju först på kina och sen var det bio. såg Magic Mike och det var faktiskt en riktigt rolig film lite konstig men men. Imorgon blir det stallet hela dagen förmodligen då matcherna jag skulle döma är inställd pga översvämmning på plan, kanske låter konstigt men så är det elr så sa dom, så det får bli en annan gång och på tanke då hade jag kunna dömt några andra för det är ju faktiskt 3 andra som också ringt men som jag varit tvungen att tacka nej till för att man redan har jobb att jobba.....
Tragiskt jag vet men sånt är livet ibland och det är bara att hugga i och försöka göra det bästa av situationen eller har ni en annan bra plan som ni vill dela med er kanske!?

Stallet idag

Idag så hade jag teori med mina ridgyms vänner. Vi longerade och hade häst vid hand, sedan så tränade vi på att linda och sedan friserade vi varsin häst. Vi longerade Mister, Exxet och Gregory och sedan sprang vi med dom och det gick ju bra. Sedan när vi lindade så tog vi några andra så då valde jag Rick, han är så himla snäll och så. Gick riktigt bra, fick till två ben super när jag lindade de andra två blev lite sämre, men det blev ändå bra. Nu äre bara att läsa igenom boken vi har fått och att longeringen sitter, då känns det som att allt går super! :)

Kina resturang.....

Sitter nu på Kina resturangen med det två bästa och väntar på att betala notan, sen ska vi dra ned till bion och se magin Mike och där väntar 3 till tjejer.
Har även ridit på idh idag red Prisse men skriver mer när jag kommer hem....


Morgondagen

Imorgon är jag ledig, liksom alla andra fredagar framöver. Har bara teori på stallet, vilket jag inte riktigt räknar som lektion då jag mer än gärna åker till stallet. Så tre dagars helg varje vecka, känns super. 
Så imorgon ska vi longera på teorin och sedan ska vi frisera lite hästar så att dom blir snygga. Kommer bli en bra dag! :))

Friluftsdag

Idag har man varit ute på åstön med hela skolan och vandrat nästan 8 km, bildbevis och är väldigt nöjd förutom att jag har fått skavsår på högerfoten, har även knäppt lite kort fast var inte med i fotogruppen!
Jag vandrade med Fifa och Bryan för det mesta och nu är man har varit hemma så har jag sett klart på andra avenyn, lika tråkigt nu som när den sändes på tv att det är helt slut nu efter 3 säsonger.... :(


Ridpass,

Idag på ridgym så skulle vi rida två helt olika typer av hästar. Jag började med Rick som jag gjorde i ordning och började red. Vi skulle rida hästarna i en bra takt och ha de i lite lägre form, och Rick var väldigt trevlig idag. Jag kom till och med ner i sadeln och kunde rida han mycket mer. Sedan efter halva lektionen skulle vi byta och då fick jag Columbus. Gick rätt bra det med, fick igång han så han var faktiskt inte så seg, men Rick var iaf mycket mycket bättre än Columbus. Aja, det gick iaf bra att rida hästarna och det var lite småkul när vi fick byta.
(har tyvärr ingen bild på Columbus)
 

Ridpass, dressyr

 
Red Kupido idag, och det gick lite blandat. Vi jobbade mycket övergångar och halvhalter vilket inte är Kupidos starka sida då han bara typ springer iväg. Men när man väl skrittar, travar eller galopperar så är han riktigt fin. Så just vid övergångarna så tappar han formen och oftast slängtravar lite innan han fått tillbaka balansen för att kunna jobba på och vara fin.. Han är riktigt trevlig att rida och han är rolig, lite motor men som ändå behövs drivas på. Så vi får se om jag kommer rida Kupido mer eller om jag kanske få byta runt lite, har inte riktigt fastnat för honom än, men jag tycker om han och skulle inte ha något emot att rida han ibland. 
Aja, tillbaka till lektionen igen, det gick både bra och dåligt och vissa övergångar blev faktikst bättre än andra och jag hittar mer och mer knappar, så det går frammåt. 
 
Imorgon blir det ridning på Rick, sedan ska vi även byta hästar under halva passet så vi får se vem mer jag får rida. Rick är iaf den jag ska börja rida, och jag ska verkligen försöka sitta i galoppen och försöka att få han att lyssna mer på mig än att bara springa på. Haha, jag är glad om jag lyckas sitta i galoppen nått steg. Aja, men ska snart sova då vi rider ungefär kvart över åtta imorgon bitti. Så godnatt!

Skolan

Började 8 som vanligt och hade matte satt i grupprummet med svemps, felle och Fifa, Bertil glömde bort oss och vi visste inte när vi sluta! Haha men kom iallafall inte försent till våran andra lektion, engelskan och där skrev jag om intervjun och sen hade man idrott och då spelade vi som vanligt brännboll och sen lunch och sen HK.
På HK hade vi
Först teori om ekonomi och sen bakade vi även rulltårta och min blev så jävla god!
Sen hade man ju sin första idh idag och hade bandy och det var ju skit skojigt som vanligt! :D

Det var riktigt goda!


Min dag idag

Om cirka en timme åker jag till stallet, där ska vi träna på att longera helt korekt och så, sedan börjar skolan halv två och tror jag bara har en lektion så slutar efter den tvåtimmars lektionen och sedan ikväll blir det stallet och rida! :)

The day...

Har varit på skolan idag som vanligt och haft helt vanliga lektioner, förutom att det var vikarie på nästan alla, gick riktigt bra på läxförhöret man hade på tyskan och riktigt skönt att se på film på svenskan. Sen har vi ju väldigt roligt i klassen få vi har vikarier, herregud vilken sjuk klass jag har!
Körde moppen till skolan idag också blir att tanka innan fotbollen men nu ska jag se Dallas i repris på tv! :)


Prinsen!

 
Mitt hjärta, världens bästa prins!
Dressyrtävling nästa helg på Donni, kommer verkligen älska varenda lilla steg som den hästen tar..♥

Sovmorgon!

Sovmorgon till tio i tre idag, inte helt fel. Men jag känner mig rätt duktig som har pluggat lite. En riktigt bra dag, en lektion (religion) och sedan stallet för u-sek möte på stallet. :)

En vanlig måndag

Först var det skola, började 8 och hade idrott, efter det hade jag hål så jag hängde med Felicia hem. Var där en stund och sedan kom det upp massa grejjer så vi åkte tillbaka till skolan och var med på en bildlektion, sedan sista lektion som var religion.
Helt okej dag, i skolväg iaf, sedan åkte jag hem. När brorsan kom hem åkte vi till birsta en snabbis och sedan åkte vi hem åt middag och jag och Matilda for vidare till stallet. Var där till nio typ och sedan hem och nu sitter man här framför datorn och har det bra, haha.! :)

Finaste hezten♥

Hade dressyr idag igen fast inne den här gången och det gick väl bra inte något JÄTTE men det gick, han var väldigt på eller vad man ska säga stark men men imellanåt så gick det skit bra men alla har väl sämre dagar än andra så det gör inget utan vi tar nya tag nästa gång. :)
Jobbade mycket med volter och övergångar och en del grejer med dagen är jag verkligen nöjd med! :D
 

hemma en snabbis....

Nyss kommit hem från skolan, har haft första slöjden för iår nu och valde ju textil slöjd såklart och håller på att brodera en liten överraskning nu till "en". Började dagen med att ha mentorsamling och sen idrott, först brännboll och sista 10 minutrarna spelade några fotboll och resten tog en jogging tur till dagiset och tillbaka och sen hade vi so och halva klassen blir ju försenad för man hinner ju inte att duscha och byta om.
Men sen var det lunch och sen tyska och Ingela slutar aldrig att förvåna en, läxa till IMORGON!!!
Näää fy fan säger jag bara och nästa vecka har vi test/prov.
Sen hade man den bästa lektionen, syslöjd, härligt härligt. 
Nu blir det käk och sen blir det stallet och rida underbaringen!
 

Imorgon....

Det är ju faktisk skola imorgon så man måste väl gå och lägga sig antar jag men först ser jag en till avsnitt av andra avenyn och även lite engelska om jag orkar efteråt, jag lär mig aldrig att jag ska sluta skjuta upp läxor och sänt för dom blir ju aldrig gjord och ligger efter med en interjuv och även nån gämförelse och någon text, jaja får göra det bästa av situationen.

Big miss!

Kommer aldrig någonsin glömma våran korta tid tillsammans. 
Vi gjorde verkligen allting tillsammans och att få känna den där känslan om att man är oslagbar. Vilket team vi var, allt var verkligen perfekt.
Jag kommer aldrig glömma dom fina orden från Maggan, "match made in heaven".
Världens finaste prinsessa, jag älskar dig!♥

Sista helgdagen...

Vaknade vid 9 och gjorde mig iordning för att åka till lögderanch som det heter där Olivia har sin häst och kom fram precis innan det började spöregna, men vi gjorde iordning våra hästar och väntade in Matilda som också skulle med, sen var det uppehåll och då red vi alla fyra till Timrå och red i manegen, hoppade lite smått, måste erkänna att man är lite rädd när man ska hoppa Paleja. Jaja iallafall så var det Matilda Olivia och Alice som red och sen red vi hem igen och sen åkte man hem och åt lite yoghurt och sen tillbaka till Bergeforsen för att ha träning, sen åkte man hem igen i regnet fast man tänker inte så mycket på det när man kör moppen! :)

Följ mig på insta!!
Akmatilda


Solen skiner, nästan aldrig..

Härligt väder eller, hur tråkigt som helst. Regnet bara öser ner till och från, inte roligt alls. Men men, imorgon är det skola, en helt vanlig skoladag, sedan stallet. Känns bra, lär vara fotograf åt syrran. Så det kanske blir lite bilder, vem vet.
 
Det skulle iaf vara jättebra om ni läsare skrev vad ni ville läsa om, vad ni saknar och så. Har liksom inga ideer om vad jag ska blogga om längre och ni läsare har ju faktiskt börjat öka lite smått. Så fortsätt så! :)

Meicie

 
 
Lill vovven! :)))

Helgen....

Idag har jag helt och hållet glömt bort och blogga och såg att det inte bara var jag som hade gjort det, men iallafall så vaknade jag idag av att mamma kom in med fika på sängen och det var otroligt gott och sen såg jag 3 avsnitt av andra avenyn och sen gjorde iordning på rummet och så, sen blev det fb och lite annat på datan.
Sen har jag även sett på en film idag LOL som Miley cyrus är med i, ganska bra film i mitt tycke och aaa sen har dagen bara rullat på utan vidare nu ikväll har jag suttit och kollat på andra avenyn och det gör jag fortfarande tog bara en paus nu och kom på att jag glömt att blogg och jag mer så mycket om ursäkt.
Skulle verkligen behöva plugga lite också som att jag var ledig i onsdags förutom sista lektionen, men det tänkte jag göra imorrn om jag kommer ihåg det, har ju lite planer inför morgondagen och ska åka upp och rida en kompis häst och sen senare mot kvällen elr aa tiden vet jag inte så har jag träning. :)
 

Bästa

Jag saknar min prins, min bästa vän!♥

Oj..

Har helt glämt bort bloggen idag, har heller inte haft någon ork. Har städat och sett på film med syrran, fixat mat och så. Det är iaf riktigt skönt med helg nu, har kanske inte varit en så jättejobbig skolvecka men man känner sig trött. Man är väl inte riktigt van med att jobba och grejja på i skolan. Men ska se om jag kan lyckas göra något kul inlägg. :)

Fredag

Min dag idag då, skolan började tio över elva, hade bara en lektion sedan vidare till stallet för en teori lektion. Där longerade vi fyra hästar för att träna lite. Rick, Gregory, Mister och Columbus fick ställa upp och dom var riktigt duktiga. Sedan så har jag bara varit hemma och kollat på en serie, så det har varit min dag. 

En vecka....

Då har man gått i skolan i en vecka nu och det känns faktikt rikitgt bra, idag hade vi först svenska då vi såg en film och jobbade på slutet i ett häfte och sen hade vi skol fotografering i aulan.
Så man slapp so:n, var där i 5 min och sen hade vi matte med bertil och jobbade faktiskt på riktigt bra idag och hade också genomgång på tavlan om sådana gamla saker vi haft och sen var det lunch spagetti och köttfärssås inte världens godaste mat precis men det gick i magen då man var svin hungrig och sen hade biologin och det måste jag säga var bästa lektionen på hela veckan, gjorde ingenting bara prata skit och om allt vi inte skulle prata om, en del knäppte ju kort så vi var ju bara min klass och en till. :)
Aja skit skojig skoldag elr inte, ringde mamma så hon fick hämta mig och medans jag väntar är det 2 unga killar som stannar och fråga hur dom kör till systembolaget, visste inte vad jag skulle säga, men det gick iallafall bra sen har jag varit ute och kört lite moppe överallt. :)
Gick bra det med och nu ska vi snar göra iordning någon middag, kan bara säga att jag blev erbjuden att döma 4 matcher nån helg framöver och tjäna in lite egna pengar.....

Skolan idag

Hade mina första lektioner idag, började tio över elva och slutade fyra. Hade fysik, kemi och svenska, riktigt jobbigt var det. Haha man är inte direkt van att plugga nu, men men imorgon har jag bara en lektion plus teori på stallet. Så det blir en kort dag, har sovmorgon då också, rätt skönt. 
 
Var även och kollade på den nya sportaffären som öpnat i birsta bredvid stadium, usports tror jag den heter. Inget speciellt förutom att dom hade puma-skor vilket jag älskar. Tycker dom är så sköna och har trivits i dem och nu har dom slutat sålt dem på de flesta ställen så ska se om jag lyckas få ett par. Men annars inget speciellt, så vi får se om den andra nya sportaffären som ska öppna är bättre. Aja, ska kolla lite på film nu, och sedan sova. Så hejdå!

Skolan.....

Slutade skolan för drygt en timma sedan och åkte hem med pappa som slutade 3 och även Olivia åkte med. :)
Hon ville även att jag skulle rida Paleja lördag och söndag, så jag får se om jag inte ska göra ngt speciellt.
Alltid kul att få rida och pluggar man på det man missade när man var borta så har man ju all tid i världen i princip, förutom att man har fotbollsträningar också, har en på söndag men kan ju alltid rida före eller efter beroende på tiden.
Elevensval börjar nästa vecka som jag fattat det, kanske låter efter men som att jag gjorde moppe provet då vi fick all information om både idh och friluftsdagen som är på torsdag om en prick vecka vill säga. Aja nu ska jag se robinson.....
 

Skola

Snart börjar skolan, har mina första lektioner idag. Känns väl inte så kul, men har haft sovmorgon i alla fall, slutar klockan fyra så bloggar mer då! :)

Ridpass, dressyr

Red Rick idag, en stor fux kille som är fin i både dressyr och hoppning. 
Vi började med att skritta ut dom en stund, sedan red vi på ridbanan. Där jobbade vi övergångar först i skritt och trav. Från början ville han bara efter dom andra men efter några övergångar så tog han min förhållningar och blev riktigt fin, avslappnad och jag kom ner ordentligt i sadeln. Vi jobbade sedan lika i trav och galopp, där blir han lite för stark för mig och puttar ur mig ur sadeln och springer på efter de andra, de blev bättre men jag måste komma ner mer i sadlen för att han ska kunna ta mina förhållningar och så. Men han är fin, det är han. När jag lättar mig ur sadeln och står lite lätt får jag bättre kontroll men jag måste verkligen orka hålla mig kvar i sadeln, särskilt nu när jag rider stora hästar som rör sig mycket mer. 
Men jag är nöjd, han blev mjuk och slappnade av bra och jag rider han inte alls så mycket, så mer kan jag nog inte kräva! :)

Seger!!

Vann DM match efter både förlängning och straffar.......

Världens bästa onsdag eller?

Fick en riktigt bra dag idag, skulle börja halv två men när jag började göra mig i ordning för skolan så fick jag sms om att lektionen var inställd, vilket betyder att det inte blev någon skola idag. Hur skönt som helst, så idag då var man ledig. Så imorgon börjar min första lektion tio över elva, skönt med sovmorgon varenda dag den här veckan.
Ikväll blir det ridning, rider ju nu 20.00 på storhäst, en träningsgrupp där man rider samma häst som man utvecklas med, jag har ännu ingen bestämd eftersom det idag blir andra gången jag rider i gruppen men red Kupido sist, så kanske att jag får rida han igen, vi får se.

AM-kort = ✔

Vaknade vid 8 idag och klädde på mig för att åka in och skriva moppe prov, var där från 9 och väntade på att få skriva, iallafall så har man klarat detta kort nu så det kä'nns jävligt skönt och sen åt man på MC Donald´s, en cheese och en milkshake till det. Sen åkte man till skolan och hade ju bara en lektion och det gick ju bra, HK och där såg vi film. :)
Ikväll är det DM match mot heffners och tycker alla ska dit och kolla på, BSK halv 7, be there!

Foto, blandat


Tisdag,

Idag började skolan klockan nio, programdag var det som stod på schemat. Naturettorna, tvåorna och treorna har en dag tillsammans med mentorerna för att typ lära känna varandra. Så vi lekte några lekar och sedan gick vi en frågeslinga, fick fika och så. Väldigt tråkigt, haha vi är inte så sociala, alla umgås typ med sina vänner och ja blir inte så att man "lär känna" någon speciellt.
När vi slutat följde jag med Felicia till Riiby och sedan vidare till ridskolan då vi hade u-sek möte senare. Så var med henne typ hela dagen då vi slutade skolan vi halv tolv någon gång!
Imorgon har jag bara en lektion vilket jag alltid kommer ha på onsdagar nu på hösten, så det är superskönt. Börjar halv tolv och slutar efter 70min, sedan är det ridning på stallet! :)

Träning innan DM

Nyss kommit hem från sista träningen innan DM som vi har imorrn, möter heffners och imorrn ska vi kötta sönder heffners, och imorrn blir det en kort skoldag också, Inge idh än inte och då får man ju sluta tidigare istället:)
Aja, ni ska jag tjocka i mig Sibylla, så länge sen jag åt det nu!


Uteritt och lite annat...

Hade Kupido idag som alltid och skrittade ut en liten kortis bara drygt 10 minuter elr nått sedan så red vi i paddocken, dock var det ju lite kallt och mörkt men det gick bra, Kupdio var lite hetsig ibland men han var verkligen fin och Madicken tog ett par kort som kommer upp så fort jag laddat in dom på datan, gjorde även ett test på teorin efter skolan och efter jag kom hem från stallet och hade 68/70 båda gångerna och är rätt nöjd, lägger mig ikväll och läser lite till, tycker jag borde kunna mer om miljön, blandar ihop koldioxid och allt andra.
Men bortsett från teorin så ska man ju plugga i skolan också, hoppas inte man får några läxor första veckan iallafall, börjar med vanliga lektioner redan imorrn, kul elr inte! :))
 

Första dagen i skolan

Nu är man hemma efter dagens aktiviteter. Först var det skola, sedan hem en stund och sedan vidare till stallet och sedan en snabbis på affären och sedan hem. Så nu hade jag lite tid till bloggen och tänkte blogga lite. Har knäppt lite bilder idag från Matildas lektion som jag tänkte ladda upp, kanske inte ikväll då jag ska försöka lägga mig lite tidigare och jag ska hinna duscha. Men bilder ska ni få, imorgon är det iaf skola, börjar nio. Sedan på eftermiddan ska jag till stallet då det är u-sek möte. Så det är väl så dagen ser ut imorgon! :)

Fösta skoldagen

Cyklade till skolan idag 5 i 8 och hade mentors samling men Pia försvinner ju såklart hela tiden, telefonen ringer elr är hon bara försvunnen, aja inget vi förlorar på egentligen men det blir ju lite väl drygt för min del tycker jag, det var lite information och sen berättade var och en om sommarlovet, aja nu är skolan igång igen och vi får gö det bästa av situationen. :) jaja nog med skolan, åker till stallet om ungefär 5 minuter och rider finaste killen ikväll, hoppas det blir i paddocken så att syrran kan ta lite kort. Skulle vara jätte bra tycker jag iallafall. :)

Nya hästar på THF..

Våra nya ridskolehästar på ridskolan, ett sto på fem år och en valack på sju år! :)

This day

Nu börjar sommarlovet ta slut, bara nån timme kvar. Och imorgon då är man tillbaka på skolan och då är det sista året. Skönt men ändå tråkigt, finns så många funderingar, vad ska man göra sen, vad vill jag jobba med och allt sånt där. Men nu är det bara hoppas på ett bra år med mina vänner och hoppas att det blir ett bra sista år och att man får roliga minnen därifrån. Men nog om de, idag har jag varit hemma och typ tagit fram skåpnyckel och så, börjar ju inte förns halv ett men ändå, jag lyckas alltid glömma något och sedan komma på det innan jag far, haha så nu när jag skriver det här kom jag på att jag måste kolla om jag har bensin i moppen. Det är liksom lite svårt att kolla på tankmätaren när den jämt står på noll. Men måste ta mig ner till garaget och kolla det. Sedan har jag plockat ihop lite på rummet. Var även iväg med brorsan på Selångers marknad, hitttade inget speciellt där, var ganska tråkigt. Köpte lite godis och så! Och nu sitter man här framför datorn och lyssnar på musik spelar spel och hoppas på att tiden stannar, haha. Men hoppas ni alla har haft en bra sommar, för det har jag haft! :)))

Då var sommarlovet slut! :(

Har pluggat lite teori idag och varit på fotbollsträning som började att gå sämst men blev bättre på slutet sen hade vi möte om hur det blir nästa år eller termin för fotbollen, fick även lite fika där och sen åkte man hem duscha och avslutade sommarlovet med att basta, så nyss kommit upp från duschen/bastun och inväntar kvällsfikan .....


Bilder!!:))

Kupido:'))


Idag

Passar på att blogga lite nu innan jag går och lägger mig. Skola på måndag, börjar klockan halv ett så det är inte så dåligt. Men idag så har jag inte gjort så mycket, övningskört lite också var vi på middag hos mormor och morfar. Sedan har jag bara varit hemma och inte gjort något alls förutom att städa då. Imorgon hoppas jag att jag kan bjuda på lite bättre inlägg än det här, kanske lite bilder eller så. Får se vad jag hittar på... :)

Stoet i mitt liv.....

 
Saknar min lilla sötprinsessa från ridlägret, måste nog erkänna att jag är lite rädd att hon ska vara borta när jag kommer dit igen, kollar hemsidan varje dag, men hon finns fortfarande kvar och varje gång känns det som att en liten lättnad släpper från axeln.
Gud vad man saknar henne och alla andra, det är så härligt och underbart på alla sätt.
Jag kunde aldrig fått en bättre häst på ridlägret och det har jag Maggan att tacka för, hon gör verkligen somrarna SÅ mycket bättre och det tror jag inte bara jag tycker, utan ett X antal till.....

A Shining star!★

 

Tävling jag är med i....

Jag är med och tävlar om, ja det vet jag inte än, hemligt pris :D
http://emeliebergholtz.blogg.se/2012/august/tavling.html#comment 
 

Tävling jag är med i....

Jag är med och tävlar om ett träns och just nu hoppas jag bara på det bästa och brukar aldrig vinna, men kan ju åtmistonde försöka.... :D
 

Skräckfilm!

Nu har man nyss sett Insidious, en skräck film och det är väll det bästa jag gjort idag, imorse såg jag på "All the boys love mandy lane" och den tycker jag är värd att se. :)
Sen har jag bara sett på andra avenyn och suttit vid datorn! :)


Meicie

 
 
Snart åker jag och mamma med Meicie till veterinären för att kolla öronen igen. Får hoppas på att det är bättre, igår fick hon sig iaf ett bad, så nu är pälsen supermjuk, mamma klipppte henne dagen innan också så nu är hon snygg. Aja, ska åka nu, hejdå på en stund! :)

?

Har inte skrivit på 2 dagar nu, har inget att skriva om, inget som händer i mitt liv just nu, blev inge helgum heller som jag tänkt, men snart är det skola och hoppas verkligen det är en lugn första vecka annars dör jag, skulle vara jätte schysst ifall ni hade något förslag eller tips om vad man kan skriva om.
Ska försöka hitta på något riktigt roligt imorrn men vet inte vad!? :D

.....

 
En liten skogstur!
Saknar min gråa lilla buse....

Ridpass, uteritt

Red Kupido idag som verkligen är jättetrevlig att rida. Lite nerver men hur snäll som helst. Vi red en tur i skogen i skritt och trav för att alla hästar ska få ta det lugnt den här veckan, Kupido var snäll. Ibland blev han lite otålig men han var otroligt lugn. Så vi får väl se om jag kommer rida han nu, eller om jag kommer byta runt, jag har faktiskt ingen aning. Så vi får se vem jag rider i framtiden.
Det var iaf lite svårt att gå förbi Donald, känns nästan som jag börjar gråta när jag tänker på han eller ser han. Det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid att det inte kommer vara Donalds rygg jag sitter på mer. 

Idag...

...har jag varit hemma och en snabbis på stallet. Ridskolan har dragit igång så imorgon så har jag min ridlektion i en ny grupp på nya hästar, inga ponnyer mer inte. Känns både bra och dåligt, kommer sakna Donald men jag vet att det är bättre för mig att gå i den här nya gruppen. Aja nog om de, nu ska jag snart sova. Godnatt! :)

t r ä n i n g

Först lite om träingen idag, hade en väldigt lugn och slapp träning idag och pratade lite om vår framtid, som sagt ska ju vi inte ha Jocke som tränare utan vi ska ju få någon annan och det är inte riktigt klart ifall vi ska slås ihop med u-laget. :/
Möte om det mer på söndag......
 
Jag gör verkligen ingenting på dagarna utan dom bara rullar på och jag sitter vid datorn och städar typ, härligt att man har träning att gå på, hade ju match igår men som ni förstår så läste ni att jag red istället och tänkte bara berätta att det blev 4-4 mot Alnö och tycker verkligen att det är synd att vi har våra serie matcher på måndagar då jag rider, och jag rider ju bara en gång i veckan i en ridgrupp sen rider jag ju med skolan och ibland en kompis häst, men det är ju inte samma sak. :)

Ridpass, uteritt

Hade tur idag och fick ta min kusins lektion då hon var borta och då har jag ännu mer tur att ridläraren fixar så att man får världens underbaraste. Vi red ute i skogen och Donald var fin, han har blivit som en helt annan häst nu under sommaren känns det som. Han stretar inte emot utan jobbar och accepterar stöd på tygel, vilket är jättebra. Så underbar och så bra, och alltid tänker jag att det är sista gången, men jag hoppas att jag får fortsätta rida honom ibland. Älskar min prins så häääääääääär mycket, jag fattar inte varför man måste växa och bli äldre och lämna alla små ponnyer och bara rida stora hästar. Aja, känns lite jobbigt nu men när man hittar en ny favvis så känns det nog bättre. Men det blir svårt att hitta någon som Donald, han är speciell och helt perfekt enligt mig!

2 ridpass avklarad idag....

Red både i min vanliga ridgrupp och även i min mosters ridgrupp då hon inte kunde komma, hon skulle haft Suzuki men Maria tyckte jag inte behövde rida honom utan kunde ta någon mer lite svårare, som att dom skulle rida i skogen, Fick välja mellan några hästar och tyckte att jag kunde ta Mistrz, en väldigt stor häst och pigg i vanliga fall men han var väldigt lat, skrittade ut med gruppen först sen travade vi i Paddocken och kan ju säga såhär att i skogen var han väldigt stel och loj, men när jag väl kom in i paddocken så vände hela, han var hur fin som helst, han har aldrig varit så där fin när jag ridit honom, visst nu brukar jag ju inte rida honom ofta men idag var han extremt fin tycker jag så jag blev helt nöjd men mindre glad då Madicken inte tog några kort eller så, sen fick man slänga i sig mat och vila lite smått sen så skulle jag rida Kupido, vi börjde också med att rida i skogen i både skritt och trav sen red vi mer i paddocken, Kupido var sådär, inte lika fin som Mistrz var men han var ändå fin, han blev väldigt pigg och bara skulle springa iväg på slutet men annars var han fin han med, lill pojken.
Jag är iallafall nöjd med veckans ridpass för denna vecka, får ju se om det blir något mer :))

Finalen i paradise hotel.....

Såg dom 3 sista avsnitten i paradise hotel idag och kom ju ihåg vem som vann men jag tyckte Erik skulle vinna men så blev det ju inte utan Emanuel vann, och det var ju inget nytt paradise hotel utan det sändes år 2010, 2 år sedan alltså men aa, nu sticker jag på träning!


Paradise Hotel

Har fortsatt och sett Paradise Hotel och har bara 3 avsnitt kvar, sorgligt nog, har inte gjort mycket mer än kollat på det idag, var på stallet och kollade på när ridlägret hade sin avsluts tävling och sen var man och kolla in dom 2 nya hästarna som kommit en 7 årig valack och en 5 årigt sto (tinker)
Dom verkar jätte snälla tycker jag fast hörde att det hade haft det lite bråkigt tidigare idag.
Aja tänkte spara de 3 sista avsnitten till morgondagen och sen har man ju träning också, får väl se vad man hittar på mer elr om det blir datan!?!
Måste köpa ett helsvart skal!!!!

Paradise hotel

ligger och ser på paradise hotel då jag inte kan somna men man måste ju snart börja vända tillbaka på dygnen men ska förhoppningsvis till stallet imorrn också och kolla på när ridlägerbarnen tävlar.
Aja det var ett kort inlägg, men bloggar mer imorrn/idag

Rolig dag

Sista dagen på sommarjobbet är nu klart, var en rätt så vanlig dag på stallet, red Donald som var riktigt fin (bilder kommer) och sedan busade vi med barnen och sedan red jag Fleur som inte riktigt ville vara med, slutade med att hon vände tvärt när jag galopperade först och jag åkte av. Jag gjorde inte illa mig då jag höll mig kvar och typ gled ner, haha tur att hon är en c-ponny lill fjordingen. Aja sedan så åkte jag och tulda till mormor och morfar och var där till typ nu, så har nyss kommit därifrån! :)
 
 

Hos mormor...

Sitter just nu hos mormor och kollar på tv, har ätit hallon och grädde och dom håller på att grilla nu, har varit på stallet hela dagen Idag till halv 6 och vi har väntat på dom 2 nya hästarna som ska komma idag men dom kom ju aldrig så vi åkte tillslut, det är en tinker och den andra är en valack 6 åring, mörk brun, har jag för mig, har sett båda på film bara! :)


Dagen

Började med att jobba, och då red jag Donald och han kändes toppen. Han var helt underbar, och det är då man aldrig vill sitta av. Han var så avslappnad och jag kunde arbeta han från första steg. Han blev dock lite seg, men sen, åh världens bästa kille, så är det bara. Vi skrittade ut en snabbis som uppvärmning och sedan red vi i paddocken där vi jobbade hästarna sedan skrittade vi av dom ute i skogen också. Fattar inte att jag inte kommer rida min underbara prins nå mer, det känns hämskt, särskilt när jag vet att det kan gå så himla bra. 
Imorgn rider jag han för sista gången, hua, älsklingshästen. Får hoppas att vi kanske kan starta en klubbtävling eller att jag kan rida han med skolan eller så, skulle verkligen bli överlycklig då!
 
Kollade också på hoppträning med syrran, Julia och Jenniefer, härliga tjejer det. Var kanske inte den roligaste träningen att kolla på men, det blev en regning tur på moppen hem efteråt.

Regnar

Har varit på stallet från 8-14 idag igen medans syrran jobbade där, hjälper till på ridlägret och även lite annat också, knoppade Jack idag igen och dom blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag gör dom, iallafall så åkte vi hem och städade och jag lagade tacos och sen drog jag och Madicken upp till stallet med moppen då det var uppehåll från regn, kollade på en hoppkurs och sen chillade vi lite med Jenniefer och Julia och sen spöregnade det ju hela jävla tiden så blöt blev man när man var tvungen att åka moppe hem men det hindrar inte oss, nej!
Madicken får stå för bild!


Nothing is more beautiful than you, 
thanks for everything,
I love you!♥

Jag och Respit!

Haha, nu var jag snäll som bjöd på lite bilder från dagens ridpass på Respan, 

Onsdag!

Nu återstår två dagar kvar på sommarjobbet, fort har det gått. 
Idag så började ett nytt ridläger så nya barn och nya hästar till oss, red Respit och Fleur idag, kanske inte dom bästa men. Började rida Respit som var knäpp, inge rolig alls och jag som aldrig har gillat henne hatar hennes galopp. Aja, gick väl bra, sedan red jag ut på Fleur med ridlägerbarnen. Gick väl bra, hon var pigg och snubblade över allt som stack fram, stel och ja vanliga Fleur! :)
 
Tyvärr blir det ingen bild då jag inte kan ladda upp någon! :/

Påväg...

Varit på stallet idag igen från klockan 8-15 då syrran jobbade, hjälpte dom som var på ridläger och knoppade även Amelias nya häst Jack, blev riktigt nöjd med knopparna, sen var man hos farmor och farfar en snabbis och nu byter jag om till fotbollskläder då jag har träning på BSK.
Måste kila nu men vi hörs! HEJ!

Man blir less...

Har varit på stallet idag inte gjort så mycket mer men jag blir bra less, jag vill bara åka härifrån och till ja nu kanske förstår. En del går mig på nerverna verkligen och jag orkar inte, just nu vill jag bara vara accepterad av alla, men det är ju uppenbarligen omöjligt! Bjuder på denna fina bild! :)


Tisdag

Jobbade idag, var en lite annorlunda dag, red iaf Conan som gick fint, haha han är bara lite lat men skojjig att rida. Vet inte riktigt om jag rider Fleur imorgon då hon har tappat en sko, så vi får se vem jag rider imorgon! :)

Slöar

Sitter och slöar på stallet nu medans sommarjobbarna är ute och rider, har sett på lite dressyr (kittel elr hur det stavas) och sen suttit vid telefon och spenat olika spel och lyssnar på musik samtidigt, är ganska trött i benen och allt, har ju några blåmärken, men man är ju van. Har även ont i ett ben rätt under knät, men man får väl vila upp sig idag och se när vi har träningar igen! Inget med inlägget att göra men skulle verkligen vilja ha en keps så varför inte denna? :)


GULD!!

Vi behåller titeln som bäst, guld på mid nordic cup iår igen och det känns för jävla bra måste jag säga och vi är verkligen bäst! Nu är vi lediga imorrn från fotboll sen får vi se hur det blir, men tänkte hänga med syster till stallet imorrn och kanske knäppa lite kort och träffa Kupido!

Har varit en kanon cup med tjejerna, fast visst fanns det nån match då vi inte alls spelade bra men vi vann ju, det som räknas! :D


Idag

Först var det jobb och sedan fotboll.
På jobbet red jag Conan, han var riktigt bra idag, lite seg. Vi red ut med ridlägerbarnen och sedan i paddocken och det gick ju bra. Conan blev svettig efter passet, haha ingen kondis alls. Själv blev man rätt slut också, sedan tog vi hand om ridlägerbarnen. Det gick ju också bra, så imorgon rider jag Conan sedan på onsdag rider jag Fleur, haha kommer bli kul det.
Aja, kollade på fotboll idag också, mid nordic cup har varit i full gång här i timrå och Matildas lag kom till final och dom vann, så det var ju jättebra! :)
Nu ska jag fösöka sova så man är pigg till imorgon! :P

andra dagen....

Hade bara en match idag mot Hille IF och spelade på grytan, väldigt lerigt fast soligt och varmt, för varmt för min del men vann iallafall med 1-0 även fast det inte va den bästa matchen men vi gjorde det som krävdes för att vinna.
Vi blev 2.a i grupen och spelar då klockan 12:10 mot sörråker.
Har ju typ en liten sovmorgon imorrn då och jag hoppas det blir 2 matcher till efter den första! :)

Imorgon

Imorgon drar jobbet igång igen, sista veckan. Vi lär ju göra allt vi brukar, också rider jag Conan. Tror vi kommer byta hästar på tisdag. Iaf så är det jättekul att rida Conan igen, red han sist förra sommaren då vi satt igång dom, fast jag red ju han i fredags också men ni fattar. Han har iaf förändrats, han typ fjantar på men är hur snäll som helst och jättemysig, ibland så saknar man faktiskt denna lilla buse!

Tiden

Dagarna bara rinner iväg nu, skola om två veckor. Knappt så man fattar det, det har ju inte varit någon riktig sommar än. Men finns inget att göra åt det, det är bara fortsätta och ta vara på tiden som är kvar och sedan får man ta tag i skolan. Jag börjar sista året nu på gymnasiet så ett sista är med mina vänner och sedan får jag se vad som händer. Vill faktiskt inte tänka så långt nu, allt har iaf gått väldigt fort så hoppas att farten saktas ned lite nu! :)

Saknar min fina prinsessa,

Världens absolut finaste, skulle kunna göra vad som helst för att få dig till min alldeles egna häst!
Finaste Cicci, bästaste Killigrews Sensation!♥

Hemma

Då var man hemma efter en lång dag på fagerviksfältet, 2 vinster och en förlust, inget mer med saken, nu taggar vi om till morgondagen då vi ska vinna igen.
Men är hyfsat nöjd med dagen, nu blire lite käk och sen lite avsnitt av andra avenyn! :)

Första matchen vann vi!

Vann första matchen med 3-1 mot betsele och hoppas att vi fortsätter så vidare idag, möter Piteå IF klockan 10 över 11. Måste erkänna att vi brukar spela sämst första matchen men vi höll måttet nu, men vi kan bättre så nu taggar vi om tjejer!


Sova? JA

Nu måste jag gå att lägga, ska spela cup imorrn, första matchen klockan 8, samling 7 då det blir upp tidigt imorrn. Har 3 matcher, gruppspel då och cupen är tills måndag och innan jag fortsätter så har jag bara slöat hemma idag då jag sov över hos Olivia och vi var ju uppe ganska länge och kunde ju inte somna på en gång heller och sen vaknade man vid 5 tiden och spelade spel på telefonen, tur man har den alltså! :) Men tillbaka till Morgondagen, vi ska ju vinna då jag måste verkligen sova nu! Men här kommer lite bilder innan......


Fredag

 
Jobbade idag och vi hämtade hästarna som vanligt och red sedan hästen vi blev tilldelad, jag fick Conan. Så vi red ut en sväng och sedan travade vi av dom på ridplan vilket gick bra förutom när Conan typ fick nå fel och bara flög, haha knäppa ponnyn! Men det var verkligen kul att rida han igen. Efter det fixade vi en frågeslinga till ett ridläger som vi hjälpte till med, typ som alla andra dagar. Nu äre bara en vecka kvar på sommarjobbet, vilket kommer vara tråkigt för skola närmar sig hela tiden :/

Torsdag

Red bara lille Donald idag, han var pigg och busig. Han tycker det är så kul att busa i skogen, imorgon blir det nya hästar då det börjar nya ridläger och då blir det andra hästar som blir ledig till oss som jobbar. Jobbet är iaf superbra och det har gått väldigt fort. Snart är det bara en vecka kvar..
Snodde lite bilder av Jenniefer! ;)
http://jenniieferbylin.blogg.se/

Inte gjort något!

Har nästan inte gjort något idag, bara sätt på andra avenyn och städat och dammsuget, har även sett på lite gymnastik och dressyr idag på tv, tycker att dressyr blir lätt jätte tråkigt men hann bara se Minna Telde. Iallafall så slaggar man över hos Olivia idag!! :D
Saknar dig underbaraste!

Onsdag, jobbet!

Jobbade idag också, tiden går fort nu. Red lillprinsen och Suzuki, gick väl okej. Donald var alldeles tokig i skogen och hoppade till för minsta lilla, så hoppas han känns bättre imorgon så man jag kan jobba han lite mer. Men det är kul att han är pigg och glad och imorgon är sista dagen jag rider han för han ska gå ridläger. Så nästa vecka blir det andra hästar, men det är kul det med. Det är iaf kul att jobba och kul när man har bra vänner där så imorgon hoppas vi på sol så vi kan rida i skogen och paddocken. 
 
 

Dagen

Följde med Madicken på stallet idag och skulle knäppa kort men dom Red ute i skogen så jag gick en tur jag med, sen har man även varit ute och gått med Alva och mulle när dom red så jag har gått riktigt mycket idag och om 2 timmar så ska man på fotbollsträning, tror det blir sista innan mid nordic! :)


RSS 2.0